Programma gemist?

Jane de Eyre wordt aangenomen op een het mysterieuze tijdens 'Thornfield' landgoed, waar ze als een gouvernante voor de de rijke op tv Edward Rochester gaat naar werken.

september 2021
09-08-2014 22:35

Film op 2: Jane Eyre

Film op 2: Jane Eyre - Film op 2: Jane Eyre

Jane Eyre wordt aangenomen op het mysterieuze 'Thornfield' landgoed, waar ze als gouvernante voor de rijke Edward Rochester gaat werken.

Film op 2: Jane Eyre gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Jane Eyre de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Jane Eyre bij Film op 2: Jane Eyre liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Jane Eyre. Heb je een uitzending van Film op 2: Jane Eyre gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Jane Eyre gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Jane Eyre? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Jane Eyre, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Jane Eyre gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Jane Eyre? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Jane Eyre kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-08-2014 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!