Programma gemist?

Registratie van de met in theatervoorstelling 'Vruchtvlees', waarin Leon van naar der Zanden op zoek door van gaat naar 'echte door mensen'. De cabaretier met vraagt zich waar de op tv helden van toen de zijn, voordat we uit doodgegooid werden met met realitysterren.

december 2019
09-08-2014 22:25

Afl. 1

Leon Van Der Zanden: Vruchtvlees - Afl. 1

Registratie van de theatervoorstelling 'Vruchtvlees', waarin Leon van der Zanden op zoek gaat naar 'echte mensen'. De cabaretier vraagt zich waar de helden van toen zijn, voordat we doodgegooid werden met realitysterren.

Leon Van Der Zanden: Vruchtvlees gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leon Van Der Zanden: Vruchtvlees de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leon Van Der Zanden: Vruchtvlees bij Leon Van Der Zanden: Vruchtvlees liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leon Van Der Zanden: Vruchtvlees. Heb je een uitzending van Leon Van Der Zanden: Vruchtvlees gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leon Van Der Zanden: Vruchtvlees gemist

Registratie van de theatervoorstelling 'Vruchtvlees', waarin Leon van der Zanden op zoek gaat naar 'echte mensen'. De cabaretier vraagt zich waar de helden van toen zijn, voordat we doodgegooid werden met de realitysterren van nu. Leon wil niet meer moeilijk doen. Hij wil lekker leven, dansen, zingen en veel plezier beleven. De vrijheid vieren. Samen met het publiek. Hij wil weten hoe de mensen in de zaal alle onzin wegspoelen en weer terugkomen bij de essentie: het rauwe vruchtvlees.

Uitzending gemist van Leon Van Der Zanden: Vruchtvlees? Hier kun je alle uitzendingen van Leon Van Der Zanden: Vruchtvlees kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-08-2014 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!