Programma gemist?

Ladislas Starewitch op tv werd in de op vroege 20e eeuw een wereldberoemd met zijn poëtische, de naar fantasierijke films waarin poppen een uit hoofdrol naar speelden. Het verhaal op tv van de bijna vergeten pionier van het uit de animatiefilm.

september 2020
10-08-2014 08:36

AVRO Close Up: Meester van de poppenanimatie: Ladislas Starewitch

AVRO Close Up: Meester van de poppenanimatie: Ladislas Starewitch - AVRO Close Up: Meester van de poppenanimatie: Ladislas Starewitch

Ladislas Starewitch werd in de vroege 20e eeuw wereldberoemd met zijn poëtische, fantasierijke films waarin poppen een hoofdrol speelden. Het verhaal van de bijna vergeten pionier van de animatiefilm.

AVRO Close Up: Meester van de poppenanimatie: Ladislas Starewitch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van AVRO Close Up: Meester van de poppenanimatie: Ladislas Starewitch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van AVRO Close Up: Meester van de poppenanimatie: Ladislas Starewitch bij AVRO Close Up: Meester van de poppenanimatie: Ladislas Starewitch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van AVRO Close Up: Meester van de poppenanimatie: Ladislas Starewitch. Heb je een uitzending van AVRO Close Up: Meester van de poppenanimatie: Ladislas Starewitch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

AVRO Close Up: Meester van de poppenanimatie: Ladislas Starewitch gemist

Uitzending gemist van AVRO Close Up: Meester van de poppenanimatie: Ladislas Starewitch? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van AVRO Close Up: Meester van de poppenanimatie: Ladislas Starewitch, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van AVRO Close Up: Meester van de poppenanimatie: Ladislas Starewitch gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van AVRO Close Up: Meester van de poppenanimatie: Ladislas Starewitch? Hier kun je alle uitzendingen van AVRO Close Up: Meester van de poppenanimatie: Ladislas Starewitch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-08-2014 om 08:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!