Programma gemist?
februari 2017
27-12-2009 00:35

Aflevering 70

Ontopic - Aflevering 70

De laatste aflevering van ontopic. Om het jaar extra feestelijk uit te gaan presenteert Manuel Venderbos voor het laatst, in Rotterdam, de Europese Jongeren Hoofdstad van 2009. Daar ontvangt hij verschillende jongeren die weer stevig met elkaar in gesprek gaan over hoe om te gaan met seks en het al dan niet bestaan van probleemjongeren. Maar hier blijft het niet bij, want als klap op de vuurpijl schuift minister Rouvoet aan bij de tafelgasten. Geen vage politieke praatjes, maar down-to-earth in gesprek met de jongeren. Een uitzending vol passie, enthousiast publiek en live muziek.

20-12-2009 00:20

Aflevering 69

Ontopic - Aflevering 69

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnische, culturele en religieuze overeenkomsten aan het licht. Het ontopic-cabaretduo, presentator Manuel Venderbos of een bekende Nederlander/deskundige leidt de stellingen in. Deze week zijn de onderwerpen: Politieagenten krijgen te weinig respect, Religie stelt vrouwen achter en Jongeren vanaf 16 moeten jaarlijks een SOA-test doen (Nicolette Kluijver).

13-12-2009 00:35

Aflevering 68

Ontopic - Aflevering 68

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnische, culturele en religieuze overeenkomsten aan het licht. Het ontopic-cabaretduo, presentator Manuel Venderbos of een bekende Nederlander/deskundige leidt de stellingen in. Deze week zijn de onderwerpen: De emancipatie van de vrouw is doorgeslagen (Rita Verdonk), Hippe moslima¿s zijn hypocriet en De emancipatie Nederland kent geen armoede.

06-12-2009 00:35

Aflevering 67

Ontopic - Aflevering 67

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnische, culturele en religieuze overeenkomsten aan het licht. Het ontopic-cabaretduo, presentator Manuel Venderbos of een bekende Nederlander/deskundige leidt de stellingen in. Deze week zijn de onderwerpen: Nederlandse vrouwen moeten eerder aan kinderen beginnen, Vloeken is asociaal en Happy singel bestaat niet (Giel Beelen).

29-11-2009 00:35

Aflevering 66

Ontopic - Aflevering 66

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnische, culturele en religieuze overeenkomsten aan het licht. Het ontopic-cabaretduo of een bekende Nederlander/deskundige leidt de stellingen in. Deze week zijn de onderwerpen: Naast stemrecht ook wegstemrecht, De mens creëert God naar zijn evenbeeld en Sexy geklede vrouwen vragen om problemen (Pia Dijkstra).

22-11-2009 00:40

Aflevering 65

Ontopic - Aflevering 65

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnische, culturele en religieuze overeenkomsten aan het licht. Het ontopic-cabaretduo of een bekende Nederlander/deskundige leidt de stellingen in. Deze week zijn de onderwerpen: Nederland is te prestatiegericht, Gelovigen weten geen raad met homo's en Monogamie is tegennatuurlijk.

15-11-2009 00:40

Aflevering 64

Ontopic - Aflevering 64

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnische, culturele en religieuze overeenkomsten aan het licht. Het ontopic-cabaretduo of een bekende Nederlander/deskundige leidt de stellingen in. Deze week zijn de onderwerpen: Europa kan niet zonder Amerika, Religie is een privé-zaak en Je partner blind vertrouwen is dom.

08-11-2009 00:05

Aflevering 63

Ontopic - Aflevering 63

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnische, culturele en religieuze overeenkomsten aan het licht. Het ontopic-cabaretduo of een bekende Nederlander/deskundige leidt de stellingen in. Deze week zijn de onderwerpen: Terrorisme is niet te bestrijden (Pia Dijkstra), De 'ware Jakob' bestaat niet en Mijn vrienden zijn even belangrijk als mijn partner.

01-11-2009 23:45

Aflevering 62

Ontopic - Aflevering 62

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnische, culturele en religieuze overeenkomsten aan het licht. Het ontopic-cabaretduo of een bekende Nederlander/deskundige leidt de stellingen in. Deze week zijn de onderwerpen: Nederland gaat asociaal om met asielzoekers (Giel Beelen), Vreemdgaan moet je vergeven en Ouderen hebben geen respect voor jongeren.

25-10-2009 23:45

Aflevering 61

Ontopic - Aflevering 61

Discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen etnische, culturele en religieuze overeenkomsten aan het licht. Het ontopic-cabaretduo, Manuel Venderbos of een andere bekende Nederlander/deskundige leidt de stellingen in. Onderwerpen: -Egoïsme is gezond (Ratelband). -Geloofspolitieke partijen moeten verboden worden. -Je hebt je gezondheid zelf in de hand. Presentatie: Manuel Venderbos.

18-10-2009 23:45

Aflevering 60

Ontopic - Aflevering 60

Discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen etnische, culturele en religieuze overeenkomsten aan het licht. Het ontopic-cabaretduo, Manuel Venderbos of een andere bekende Nederlander/deskundige leidt de stellingen in. Onderwerpen: -Ik ben trots op Nederland. -Mijn lichaam is heilig. -Mooie mensen worden voorgetrokken (Soumia). Presentatie: Manuel Venderbos.

11-10-2009 23:40

Aflevering 59

Ontopic - Aflevering 59

Discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen etnische, culturele en religieuze overeenkomsten aan het licht. Het ontopic-cabaretduo, Arie Boomsma of een andere bekende Nederlander/deskundige leidt de stellingen in. Onderwerpen: -Jongeren lezen te weinig. -Wonderen bestaan. -Breken met je ouders is altijd verkeerd.

04-10-2009 23:40

Aflevering 58

Ontopic - Aflevering 58

Discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen etnische, culturele en religieuze overeenkomsten aan het licht. Het ontopic-cabaretduo, Arie Boomsma of een andere bekende Nederlander/deskundige leidt de stellingen in. Onderwerpen: -Ik ben bang voor een pandemie. -Zonder geloof geen normen en waarden. -Seks is een basisbehoefte.

27-09-2009 23:35

Aflevering 57

Ontopic - Aflevering 57

Discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen etnische, culturele en religieuze overeenkomsten aan het licht. Het ontopic-cabaretduo, Arie Boomsma of een andere bekende Nederlander/deskundige leidt de stellingen in. Onderwerpen: Er moet een DNA database komen. Moslimscholen moeten verboden worden. De waarheid bestaat niet. Presentatie: Arie Boomsma.

20-09-2009 23:40

Aflevering 56

Ontopic - Aflevering 56

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnische, culturele en religieuze overeenkomsten aan het licht. Het ontopic-cabaretduo, presentator Arie Boomsa of een andere bekende Nederlander/deskundige leidt de stellingen in. Deze week zijn de onderwerpen: De angst voor terreuraanslagen is terecht, Vasten is ongezond en Mannen willen maar één ding.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ontopic gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ontopic de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ontopic bij Ontopic liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ontopic. Heb je een uitzending van Ontopic gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ontopic gemist

Ontopic is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep EO, gepresenteerd door Manuel Venderbos. Met jongeren van verschillende etnische en religieuze afkomst wordt er gediscussieerd over uiteenlopende onderwerpen. Het programma wordt uitgezonden op zondagavond rond middernacht.

Uitzending gemist van Ontopic? Hier kun je alle uitzendingen van Ontopic kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 27-12-2009 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord