Programma gemist?

De op laatste aflevering door van ontopic. Om het jaar extra van feestelijk uit te op gaan presenteert met Manuel Venderbos voor het uit laatst, in Rotterdam, een de Europese op Jongeren op tv Hoofdstad van 2009. Daar de ontvangt hij verschillende jongeren die uit weer in stevig met een elkaar in gesprek gaan de over hoe om te op tv gaan met naar seks en het al in dan niet bestaan tijdens van probleemjongeren. Maar naar hier blijft uit het niet bij, door want als op tv klap op de van vuurpijl schuift minister Rouvoet aan bij tijdens de het tafelgasten. Geen het vage politieke praatjes, maar down-to-earth door in gesprek met uit de jongeren. van Een uitzending een vol passie, enthousiast publiek uit en live een muziek.

Ontopic is een hét discussieplatform de waarin de ontmoeting en confrontatie in op tv van jongeren met totaal de verschillende achtergronden centraal staat. Drie een pittige op stellingen uit de actualiteit en op tijdens de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks de etnische, naar culturele en religieuze overeenkomsten aan naar het licht. Het ontopic-cabaretduo, op presentator Manuel de Venderbos of een een bekende een Nederlander/deskundige leidt de de stellingen in. Deze op week zijn de onderwerpen: uit Politieagenten krijgen te in weinig respect, Religie stelt vrouwen in achter en Jongeren een vanaf 16 uit moeten jaarlijks een tijdens SOA-test doen (Nicolette op tv Kluijver).

Ontopic is hét het in discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie uit van jongeren met op op totaal verschillende achtergronden het centraal staat. Drie pittige van stellingen uit de door actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur de brengen in wekelijks etnische, de culturele en religieuze overeenkomsten aan tijdens het licht. Het naar ontopic-cabaretduo, presentator Manuel in Venderbos of een bekende naar Nederlander/deskundige van leidt de stellingen in. Deze het week zijn met de de onderwerpen: De emancipatie van de het vrouw is doorgeslagen (Rita naar Verdonk), op Hippe moslima¿s op tv zijn hypocriet en De emancipatie Nederland uit kent geen de armoede.

Ontopic de is hét discussieplatform waarin in de ontmoeting en confrontatie op van jongeren met tijdens totaal verschillende op tv achtergronden de centraal staat. Drie een pittige stellingen uit de door actualiteit en de in Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks op tv etnische, culturele en religieuze met overeenkomsten van aan het licht. Het een ontopic-cabaretduo, presentator Manuel de Venderbos of een bekende van Nederlander/deskundige leidt de door stellingen in. in Deze tijdens week zijn de onderwerpen: Nederlandse in vrouwen moeten naar eerder aan kinderen beginnen, Vloeken in is het asociaal en Happy singel bestaat in niet (Giel door Beelen).

Ontopic de is hét discussieplatform waarin door de ontmoeting en confrontatie een van de jongeren met totaal naar verschillende achtergronden centraal staat. Drie op tv pittige stellingen uit een de in actualiteit en de de Nederlandse jongerencultuur een brengen wekelijks etnische, het culturele en religieuze overeenkomsten aan het door licht. Het ontopic-cabaretduo uit of een bekende in op tv Nederlander/deskundige leidt de stellingen in. naar Deze in week zijn de onderwerpen: Naast het stemrecht ook wegstemrecht, De de mens creëert God met een naar zijn evenbeeld op tv en Sexy geklede vrouwen vragen naar om op tv problemen (Pia Dijkstra).

Ontopic van is hét discussieplatform waarin op de ontmoeting en confrontatie op tv van jongeren met de totaal uit verschillende achtergronden centraal staat. Drie tijdens pittige stellingen uit een de actualiteit en tijdens de Nederlandse jongerencultuur de brengen op wekelijks etnische, culturele en religieuze van het overeenkomsten aan het licht. Het ontopic-cabaretduo het of een bekende een Nederlander/deskundige leidt de uit stellingen in in. Deze uit week zijn de onderwerpen: Nederland is het in te prestatiegericht, Gelovigen weten tijdens geen raad tijdens met homo's en Monogamie is de tegennatuurlijk.

Ontopic is hét de discussieplatform waarin de de uit ontmoeting en confrontatie van het jongeren met totaal verschillende het achtergronden centraal staat. Drie naar pittige stellingen uit door naar de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur op tv tijdens brengen wekelijks etnische, culturele uit en religieuze overeenkomsten op aan het het licht. Het ontopic-cabaretduo of een de bekende Nederlander/deskundige leidt in de stellingen in. de Deze week zijn met de onderwerpen: Europa op tv kan niet zonder Amerika, een Religie op tv is een privé-zaak door en Je partner blind de vertrouwen op is dom.

Ontopic uit is hét van discussieplatform waarin de ontmoeting door en confrontatie op tv van jongeren met het totaal verschillende achtergronden het centraal staat. Drie pittige stellingen uit tijdens de actualiteit en het de de Nederlandse jongerencultuur van brengen wekelijks etnische, culturele uit en religieuze overeenkomsten in aan het licht. Het ontopic-cabaretduo naar of een bekende de Nederlander/deskundige leidt op de stellingen in in. Deze week zijn met de onderwerpen: tijdens Terrorisme is niet te naar bestrijden tijdens (Pia Dijkstra), De 'ware Jakob' op tv bestaat tijdens niet en Mijn vrienden zijn het even een belangrijk als mijn in partner.

Ontopic de is hét tijdens discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie uit van jongeren met op tv totaal verschillende naar achtergronden tijdens centraal staat. Drie pittige stellingen een uit uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur in brengen wekelijks etnische, op op tv culturele en religieuze overeenkomsten op tv aan het licht. Het ontopic-cabaretduo in of in een bekende Nederlander/deskundige leidt de uit stellingen in. Deze het week zijn uit de onderwerpen: met Nederland gaat asociaal om met op tv naar asielzoekers (Giel Beelen), Vreemdgaan moet naar je vergeven en naar Ouderen hebben van geen respect voor op tv jongeren.

Discussieplatform van waarin de ontmoeting en op tv confrontatie van jongeren met op totaal de verschillende achtergronden centraal in staat. Drie op pittige stellingen uit de op tv actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur naar brengen etnische, culturele naar en religieuze overeenkomsten door aan uit het licht. Het ontopic-cabaretduo, uit Manuel Venderbos of op een andere bekende door Nederlander/deskundige leidt de stellingen met de in. Onderwerpen: -Egoïsme is gezond op (Ratelband). op -Geloofspolitieke partijen moeten naar verboden worden. -Je het hebt je gezondheid zelf in de naar hand. Presentatie: het Manuel op Venderbos.

Discussieplatform de waarin de ontmoeting en met confrontatie van jongeren door met totaal verschillende de achtergronden centraal naar staat. Drie pittige stellingen uit een tijdens de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur in brengen het etnische, culturele door en religieuze overeenkomsten aan het licht. op naar Het ontopic-cabaretduo, Manuel Venderbos of een in andere bekende Nederlander/deskundige naar leidt de stellingen tijdens in. Onderwerpen: -Ik op naar ben trots op Nederland. -Mijn naar lichaam is heilig. -Mooie het mensen op tv worden voorgetrokken (Soumia). Presentatie: het Manuel het Venderbos.

Discussieplatform waarin de naar ontmoeting en confrontatie van van de jongeren met totaal verschillende achtergronden in centraal op tv staat. Drie tijdens pittige stellingen uit de het actualiteit en de een Nederlandse jongerencultuur brengen op tv etnische, culturele de en religieuze overeenkomsten aan het op tv licht. in Het ontopic-cabaretduo, Arie Boomsma of een tijdens andere bekende Nederlander/deskundige het leidt de op stellingen naar in. Onderwerpen: -Jongeren lezen te naar weinig. uit -Wonderen bestaan. -Breken met je ouders naar is altijd de verkeerd.

Discussieplatform op waarin de ontmoeting en confrontatie in van jongeren met met totaal verschillende achtergronden de het centraal staat. Drie pittige stellingen uit op tv een de actualiteit en door de Nederlandse jongerencultuur brengen op etnische, culturele en religieuze overeenkomsten van aan het licht. op tv Het ontopic-cabaretduo, de Arie Boomsma of door een andere bekende Nederlander/deskundige in leidt door de stellingen in in. Onderwerpen: -Ik de ben bang voor een pandemie. door -Zonder geloof geen uit normen en waarden. -Seks op tv is een tijdens basisbehoefte.

Discussieplatform door waarin de ontmoeting de en confrontatie van jongeren met met totaal verschillende in achtergronden centraal het staat. Drie pittige stellingen uit met van de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur tijdens brengen etnische, culturele de een en religieuze overeenkomsten aan het licht. op tv Het ontopic-cabaretduo, Arie tijdens Boomsma de of een andere bekende Nederlander/deskundige een leidt uit de stellingen in. Onderwerpen: het Er op moet een DNA database komen. door Moslimscholen in moeten verboden worden. De waarheid van bestaat door niet. Presentatie: Arie naar Boomsma.

Ontopic is op hét naar discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie door van tijdens jongeren met op totaal verschillende achtergronden centraal staat. met Drie pittige stellingen het uit het de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur het brengen uit wekelijks etnische, culturele en religieuze een overeenkomsten aan uit het licht. Het ontopic-cabaretduo, op presentator uit Arie Boomsa in of een andere bekende Nederlander/deskundige door leidt de stellingen in. de Deze week zijn in de onderwerpen: op tv De het angst voor terreuraanslagen is met terecht, Vasten is naar ongezond en Mannen willen maar op tv door één ding.

september 2017
27-12-2009 00:35

Aflevering 70

Ontopic - Aflevering 70

De laatste aflevering van ontopic. Om het jaar extra feestelijk uit te gaan presenteert Manuel Venderbos voor het laatst, in Rotterdam, de Europese Jongeren Hoofdstad van 2009. Daar ontvangt hij verschillende jongeren die weer stevig met el...

20-12-2009 00:20

Aflevering 69

Ontopic - Aflevering 69

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnisch...

13-12-2009 00:35

Aflevering 68

Ontopic - Aflevering 68

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnisch...

06-12-2009 00:35

Aflevering 67

Ontopic - Aflevering 67

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnisch...

29-11-2009 00:35

Aflevering 66

Ontopic - Aflevering 66

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnisch...

22-11-2009 00:40

Aflevering 65

Ontopic - Aflevering 65

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnisch...

15-11-2009 00:40

Aflevering 64

Ontopic - Aflevering 64

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnisch...

08-11-2009 00:05

Aflevering 63

Ontopic - Aflevering 63

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnisch...

01-11-2009 23:45

Aflevering 62

Ontopic - Aflevering 62

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnisch...

25-10-2009 23:45

Aflevering 61

Ontopic - Aflevering 61

Discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen etnische, culturele en religieuz...

18-10-2009 23:45

Aflevering 60

Ontopic - Aflevering 60

Discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen etnische, culturele en religieuz...

11-10-2009 23:40

Aflevering 59

Ontopic - Aflevering 59

Discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen etnische, culturele en religieuz...

04-10-2009 23:40

Aflevering 58

Ontopic - Aflevering 58

Discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen etnische, culturele en religieuz...

27-09-2009 23:35

Aflevering 57

Ontopic - Aflevering 57

Discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen etnische, culturele en religieuz...

20-09-2009 23:40

Aflevering 56

Ontopic - Aflevering 56

Ontopic is hét discussieplatform waarin de ontmoeting en confrontatie van jongeren met totaal verschillende achtergronden centraal staat. Drie pittige stellingen uit de actualiteit en de Nederlandse jongerencultuur brengen wekelijks etnisch...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ontopic gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ontopic de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ontopic bij Ontopic liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ontopic. Heb je een uitzending van Ontopic gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ontopic gemist

Ontopic is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep EO, gepresenteerd door Manuel Venderbos. Met jongeren van verschillende etnische en religieuze afkomst wordt er gediscussieerd over uiteenlopende onderwerpen. Het programma wordt uitgezonden op zondagavond rond middernacht.

Uitzending gemist van Ontopic? Hier kun je alle uitzendingen van Ontopic kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 27-12-2009 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord