Programma gemist?

Ding tijdens Yu, een jonge Chinese op journaliste wil de waarheid uit achterhalen; waarom zijn van de van gevangenen die zij spreekt ter het uit dood veroordeeld?

september 2021
14-08-2014 23:50

2Doc: Dead men talking

2Doc: Dead men talking - 2Doc: Dead men talking

Ding Yu, een jonge Chinese journaliste wil de waarheid achterhalen; waarom zijn de gevangenen die zij spreekt ter dood veroordeeld?

2Doc: Dead men talking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dead men talking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dead men talking bij 2Doc: Dead men talking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dead men talking. Heb je een uitzending van 2Doc: Dead men talking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dead men talking gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dead men talking? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Dead men talking, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Dead men talking gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Dead men talking? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dead men talking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2014 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!