Programma gemist?

De uit herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument het in Den Haag, de waarbij wordt stilgestaan op tv bij de Japanse naar op capitulatie in Zuidoost-Azië. Bij naar het Indisch Monument in van Den Haag door legt premier Rutte met een krans namens een de regering, wordt de Indische met Klok het geluid en houdt dichter, columnist door en presentator tijdens Ellen met Deckwitz een toespraak. Ook is tijdens er op muziek, van Sjors uit van der Panne, en in namens drie generaties Indische Nederlanders door legt Monique in Klemann van Loïs uit Lane een krans. Na uit afloop spreekt Jeroen naar Overbeek naar met haar. Ook te op tv gast is Yvonne van een in Genugten, één van de een directeuren van een door nieuw museum met over de cultuur door en geschiedenis van een Indische en Molukse Nederlanders, het de Museum Sophiahof in de Den op Haag.

Rechtstreeks het verslag van de herdenking door bij het van Indisch Monument in Den Haag, naar van een de slachtoffers van de met strijd tegen Japan in door de uit Tweede Wereldoorlog. Op 15 augustus in 1945 capituleerde Japan, tijdens waardoor ook in de het Verre Oosten uit met de wapens zwegen. Daarmee op tv kwam een definitief naar einde aan de Tweede Wereldoorlog. een Tijdens de de herdenking een legt premier Rutte tijdens een krans namens de regering, door wordt de Indische naar Klok geluid en zijn een er voordrachten een van Geert door Mak en leerling door Karlijn Jansen van het Vrijzinnig van Christelijk Lyceum in in naar Den Haag. De muziek met komt voor rekening met van de de Residentie Bach Ensembles, de Koninklijke op Militaire kapel in Johan Willem Friso, Wudstik en met Wieteke van Dort. op met De herdenking eindigt zoals altijd met van het het defilé langs het Indisch Monument. op tv Ook is de een uit reportage te zien over het werk op uit van Elisabeth Eskes-Rietveld, die tijdens haar een gevangenschap in een tijdens jappenkamp medegevangenen uit portretteerde. Onder hen een vooral veel jongens, die uit op naar tienjarige leeftijd op door de Japanners het van hun moeder een werden gescheiden om een te worden overgebracht naar op tv mannenkampen. Die portretten waren het voor de achtergebleven moeders door een naar belangrijk aandenken.

Rechtstreeks verslag tijdens van uit de herdenkingsplechtigheid bij door het Indisch Monument in Den op tv Haag, waarbij wordt op tv stilgestaan bij met de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië. van Met het toespraken van onder anderen oud-politica op Andrée van Es het en naar een optreden van Wouter Hamel. tijdens Beiden hebben een uit uit Indische achtergrond. Er is ook in muziek van de de Residentie naar Bach Ensembles. Daarnaast naar praat presentator Rob Trip met uit gasten en zijn door er twee korte reportages op te zien. uit In de door ene reportage vertelt een Wouter Hamel over zijn in van 'de Oost' op opgegroeide oma. De de andere reportage gaat een (voor het eerst) de over de Japanse op kijk op de overmeestering naar van de een Nederlandse kolonie. Voor een inspiratie is geput een uit een Japanse historische met reeks door over WOII in Zuidoost-Azië. Het uit deel over de tijdens invasie van een Nederlands-Indië werd uit pas in 2015 in vertaald in het Engels - op door Willem op Remmelink, jarenlang naar directeur van het Japan-Netherlands Institute het in van Tokio.

januari 2020
15-08-2019 11:15

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

De herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag, waarbij wordt stilgestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië. Bij het Indisch Monument in Den Haag legt premier Rutte een krans namens de regering, wordt de Indische ...

15-08-2018 12:10

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

Rechtstreeks verslag van de herdenking bij het Indisch Monument in Den Haag, van de slachtoffers van de strijd tegen Japan in de Tweede Wereldoorlog. Op 15 augustus 1945 capituleerde Japan, waardoor ook in het Verre Oosten de wapens zwegen....

15-08-2017 12:15

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag, waarbij wordt stilgestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië. Met toespraken van onder anderen oud-politica Andrée van Es en een optreden van...

NOS Indië-Herdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Indië-Herdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Indië-Herdenking bij NOS Indië-Herdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Indië-Herdenking. Heb je een uitzending van NOS Indië-Herdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Indië-Herdenking gemist

Uitzending gemist van NOS Indië-Herdenking? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Indië-Herdenking, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Indië-Herdenking gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Indië-Herdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Indië-Herdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!