Programma gemist?

De herdenkingsplechtigheid op tv bij het Indisch Monument op tv naar in Den Haag, waarbij met wordt stilgestaan bij het de Japanse capitulatie in op Zuidoost-Azië. Bij het naar Indisch Monument in Den een Haag op tv legt premier Rutte op tv een krans namens de uit regering, wordt de op Indische Klok uit geluid en houdt dichter, columnist op tv tijdens en presentator Ellen Deckwitz uit een toespraak. Ook is er het muziek, van Sjors naar van op tv der Panne, en namens tijdens drie generaties Indische met Nederlanders legt Monique Klemann met van Loïs Lane met een krans. Na op het afloop spreekt Jeroen Overbeek van met haar. Ook te gast het is Yvonne van met Genugten, één op van de directeuren van door een nieuw uit museum over de het cultuur en geschiedenis van tijdens Indische en door Molukse uit Nederlanders, het Museum Sophiahof op in Den de Haag.

Rechtstreeks de verslag van de herdenking bij de het Indisch Monument tijdens in Den Haag, de van op de slachtoffers van de strijd met tegen Japan tijdens in de Tweede Wereldoorlog. een Op naar 15 augustus 1945 op tv capituleerde Japan, met waardoor ook in het tijdens Verre Oosten de een wapens zwegen. Daarmee kwam tijdens een definitief einde in aan het de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de het herdenking legt op tv premier Rutte een naar krans namens het de regering, wordt de Indische Klok uit geluid en de zijn er voordrachten het van in Geert Mak en leerling tijdens Karlijn Jansen van het met Vrijzinnig Christelijk Lyceum in een Den Haag. de De muziek komt voor uit rekening van de in Residentie de Bach Ensembles, de Koninklijke uit Militaire het kapel Johan Willem op tv Friso, Wudstik en Wieteke de van Dort. De herdenking eindigt met met zoals altijd met het defilé langs op tv het van Indisch Monument. Ook is op een reportage te zien in uit over het werk van Elisabeth in Eskes-Rietveld, op die tijdens haar gevangenschap in uit een jappenkamp medegevangenen op tv portretteerde. Onder hen door vooral veel met jongens, die op uit tienjarige leeftijd door de Japanners met van op hun moeder werden gescheiden om in te worden de overgebracht naar uit mannenkampen. Die portretten waren voor het op de achtergebleven moeders een belangrijk op tv aandenken.

Rechtstreeks verslag van van de herdenkingsplechtigheid bij van het van Indisch Monument in Den het Haag, op tv waarbij wordt stilgestaan bij de met Japanse capitulatie een in Zuidoost-Azië. in Met toespraken van onder anderen oud-politica het Andrée van het Es en een optreden door van Wouter van Hamel. Beiden hebben een met Indische achtergrond. Er het is ook uit muziek van een de Residentie Bach Ensembles. tijdens Daarnaast praat presentator de Rob Trip met uit gasten en zijn op er door twee korte reportages te zien. In op tv de ene reportage van het vertelt Wouter Hamel over zijn in uit uit 'de Oost' opgegroeide oma. De andere het reportage gaat het (voor het eerst) op tv over de Japanse kijk op op de overmeestering van van tijdens de Nederlandse kolonie. Voor de inspiratie is geput uit op een het Japanse historische reeks over WOII de in Zuidoost-Azië. van Het de deel over de invasie met van Nederlands-Indië werd een pas in 2015 vertaald in tijdens het Engels - met door Willem Remmelink, de jarenlang directeur tijdens van naar het Japan-Netherlands Institute in door Tokio.

februari 2021
15-08-2019 11:15

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

De herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag, waarbij wordt stilgestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië. Bij het Indisch Monument in Den Haag legt premier Rutte een krans namens de regering, wordt de Indische ...

15-08-2018 12:10

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

Rechtstreeks verslag van de herdenking bij het Indisch Monument in Den Haag, van de slachtoffers van de strijd tegen Japan in de Tweede Wereldoorlog. Op 15 augustus 1945 capituleerde Japan, waardoor ook in het Verre Oosten de wapens zwegen....

15-08-2017 12:15

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag, waarbij wordt stilgestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië. Met toespraken van onder anderen oud-politica Andrée van Es en een optreden van...

NOS Indië-Herdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Indië-Herdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Indië-Herdenking bij NOS Indië-Herdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Indië-Herdenking. Heb je een uitzending van NOS Indië-Herdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Indië-Herdenking gemist

Uitzending gemist van NOS Indië-Herdenking? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Indië-Herdenking, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Indië-Herdenking gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Indië-Herdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Indië-Herdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!