Programma gemist?

De een herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument met in in Den Haag, met waarbij wordt stilgestaan bij de Japanse op tv capitulatie in Zuidoost-Azië. met Bij het de Indisch door Monument in Den Haag legt met premier met Rutte een krans namens de op tv regering, wordt een de Indische Klok met geluid en houdt dichter, het columnist en presentator van Ellen Deckwitz het een toespraak. door Ook is er muziek, van in Sjors van der naar Panne, op en namens drie generaties Indische Nederlanders uit legt Monique Klemann met van het Loïs Lane een van krans. Na afloop spreekt op Jeroen in Overbeek met haar. een Ook te gast is uit Yvonne van naar Genugten, één van de directeuren van in van een nieuw museum over de het cultuur en geschiedenis tijdens van Indische en Molukse van Nederlanders, het Museum tijdens uit Sophiahof in Den van Haag.

Rechtstreeks het verslag van de herdenking met bij het Indisch tijdens Monument op in Den Haag, van de op tv slachtoffers van de met strijd het tegen Japan in de Tweede Wereldoorlog. van Op door 15 augustus 1945 capituleerde met Japan, waardoor ook in de het Verre Oosten het de wapens zwegen. in Daarmee kwam op een definitief uit einde aan de Tweede Wereldoorlog. in Tijdens de herdenking op tv legt naar premier Rutte een krans door namens de regering, wordt in de Indische Klok in geluid op tv en zijn er voordrachten van op tv Geert Mak en naar leerling Karlijn Jansen door van het Vrijzinnig met Christelijk Lyceum in van Den Haag. De op tv muziek tijdens komt voor rekening uit van de Residentie een Bach Ensembles, de Koninklijke Militaire naar tijdens kapel Johan Willem op Friso, Wudstik en Wieteke op van Dort. De het herdenking eindigt zoals altijd met in het van defilé langs van het Indisch Monument. Ook naar is een naar reportage te zien over de het werk het van Elisabeth Eskes-Rietveld, een die tijdens haar gevangenschap in een op tv jappenkamp de medegevangenen portretteerde. Onder hen in vooral veel jongens, naar die op tienjarige leeftijd tijdens een door de Japanners van uit hun moeder werden gescheiden een om in te worden overgebracht naar naar mannenkampen. Die het portretten waren voor de de achtergebleven moeders een op tv belangrijk aandenken.

Rechtstreeks van verslag van de herdenkingsplechtigheid bij van het Indisch Monument tijdens in door Den Haag, waarbij tijdens wordt stilgestaan met bij de Japanse capitulatie in uit Zuidoost-Azië. Met toespraken in van tijdens onder anderen oud-politica Andrée van Es een naar en een optreden van Wouter naar Hamel. Beiden hebben het een Indische achtergrond. Er het is ook muziek een van naar de Residentie naar Bach Ensembles. Daarnaast praat presentator een Rob Trip met een gasten en zijn van er twee uit korte reportages te zien. In naar de ene reportage tijdens vertelt Wouter van Hamel over op zijn in 'de Oost' door opgegroeide oma. een De andere reportage naar gaat (voor uit het eerst) over de de Japanse kijk op de overmeestering met van de Nederlandse uit kolonie. Voor inspiratie in is uit geput uit op een Japanse historische reeks door over WOII in Zuidoost-Azië. Het in deel op tv over de tijdens invasie van Nederlands-Indië met werd pas in 2015 in vertaald in naar het Engels - door naar Willem Remmelink, de jarenlang directeur van het Japan-Netherlands Institute naar een in Tokio.

oktober 2020
15-08-2019 11:15

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

De herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag, waarbij wordt stilgestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië. Bij het Indisch Monument in Den Haag legt premier Rutte een krans namens de regering, wordt de Indische ...

15-08-2018 12:10

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

Rechtstreeks verslag van de herdenking bij het Indisch Monument in Den Haag, van de slachtoffers van de strijd tegen Japan in de Tweede Wereldoorlog. Op 15 augustus 1945 capituleerde Japan, waardoor ook in het Verre Oosten de wapens zwegen....

15-08-2017 12:15

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag, waarbij wordt stilgestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië. Met toespraken van onder anderen oud-politica Andrée van Es en een optreden van...

NOS Indië-Herdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Indië-Herdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Indië-Herdenking bij NOS Indië-Herdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Indië-Herdenking. Heb je een uitzending van NOS Indië-Herdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Indië-Herdenking gemist

Uitzending gemist van NOS Indië-Herdenking? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Indië-Herdenking, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Indië-Herdenking gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Indië-Herdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Indië-Herdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!