Programma gemist?

De uit herdenkingsplechtigheid bij het uit Indisch Monument in het Den Haag, waarbij wordt stilgestaan op bij de met Japanse capitulatie in naar Zuidoost-Azië. Bij het Indisch de Monument de in Den Haag legt premier een Rutte een krans het namens de regering, naar op tv wordt de Indische Klok op tv geluid en houdt dichter, uit columnist en presentator door Ellen Deckwitz een toespraak. naar van Ook is er muziek, van Sjors de van der uit Panne, tijdens en namens drie tijdens generaties Indische Nederlanders legt door Monique Klemann in van Loïs Lane een in krans. Na afloop een spreekt Jeroen Overbeek met haar. een met Ook te gast is Yvonne in van Genugten, één van de het de directeuren van een naar nieuw museum over de uit cultuur en geschiedenis van naar van Indische en Molukse in Nederlanders, het Museum Sophiahof in het Den een Haag.

Rechtstreeks verslag met van de het herdenking bij het Indisch met Monument in van Den Haag, van de met slachtoffers van de op tv strijd tegen naar Japan in de Tweede Wereldoorlog. met Op in 15 augustus 1945 in capituleerde Japan, waardoor ook in het het Verre Oosten van de de wapens zwegen. Daarmee het kwam een definitief door einde aan van de Tweede Wereldoorlog. het Tijdens de herdenking legt premier uit Rutte een uit krans namens de regering, wordt door de Indische Klok met geluid en met zijn in er voordrachten van Geert Mak tijdens en naar leerling Karlijn Jansen in van het Vrijzinnig Christelijk Lyceum een in Den Haag. De een tijdens muziek komt voor rekening van de uit Residentie door Bach Ensembles, tijdens de Koninklijke Militaire kapel Johan Willem van Friso, Wudstik op en Wieteke van uit Dort. tijdens De herdenking eindigt in zoals altijd met het defilé langs een het Indisch de Monument. Ook op tv is een reportage tijdens te zien op over het werk van Elisabeth tijdens Eskes-Rietveld, die de tijdens haar gevangenschap in het een jappenkamp medegevangenen portretteerde. tijdens een Onder hen vooral veel jongens, die tijdens met op tienjarige leeftijd door de het Japanners van uit hun moeder werden gescheiden om door te worden uit overgebracht naar mannenkampen. de Die portretten waren voor op tv de achtergebleven het moeders een naar belangrijk aandenken.

Rechtstreeks de verslag van de in herdenkingsplechtigheid bij het Indisch naar Monument in Den op Haag, waarbij op wordt stilgestaan naar bij de Japanse capitulatie in de Zuidoost-Azië. uit Met toespraken van onder het anderen oud-politica Andrée van het Es naar en een optreden van een Wouter Hamel. naar Beiden hebben een Indische een achtergrond. Er uit is ook muziek van de in Residentie uit Bach Ensembles. Daarnaast praat presentator Rob van Trip met gasten met naar en zijn er twee korte met reportages te zien. van In de ene reportage een een vertelt Wouter Hamel door over zijn in 'de op Oost' opgegroeide oma. een De andere reportage op tv gaat (voor de het eerst) over de Japanse kijk het op de uit overmeestering van de Nederlandse op kolonie. Voor inspiratie het is geput op tv uit een Japanse door historische reeks over door WOII tijdens in Zuidoost-Azië. Het het deel over de invasie door van Nederlands-Indië tijdens werd pas in 2015 tijdens vertaald in op tv het Engels - door uit Willem Remmelink, jarenlang directeur op tv van op het Japan-Netherlands Institute in de Tokio.

juli 2020
15-08-2019 11:15

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

De herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag, waarbij wordt stilgestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië. Bij het Indisch Monument in Den Haag legt premier Rutte een krans namens de regering, wordt de Indische ...

15-08-2018 12:10

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

Rechtstreeks verslag van de herdenking bij het Indisch Monument in Den Haag, van de slachtoffers van de strijd tegen Japan in de Tweede Wereldoorlog. Op 15 augustus 1945 capituleerde Japan, waardoor ook in het Verre Oosten de wapens zwegen....

15-08-2017 12:15

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag, waarbij wordt stilgestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië. Met toespraken van onder anderen oud-politica Andrée van Es en een optreden van...

NOS Indië-Herdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Indië-Herdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Indië-Herdenking bij NOS Indië-Herdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Indië-Herdenking. Heb je een uitzending van NOS Indië-Herdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Indië-Herdenking gemist

Uitzending gemist van NOS Indië-Herdenking? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Indië-Herdenking, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Indië-Herdenking gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Indië-Herdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Indië-Herdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!