Programma gemist?

De herdenkingsplechtigheid bij op tv het Indisch Monument op in Den met Haag, van waarbij wordt stilgestaan bij de op tv Japanse capitulatie in in Zuidoost-Azië. Bij het Indisch een Monument in Den op Haag de legt premier Rutte van een krans namens de de regering, de wordt de Indische Klok met geluid en houdt door dichter, columnist en presentator uit Ellen Deckwitz een toespraak. een Ook de is er muziek, van het Sjors van der Panne, in en namens op tv drie generaties Indische een Nederlanders legt Monique Klemann het van naar Loïs Lane een krans. door Na van afloop spreekt Jeroen naar Overbeek met haar. Ook te gast op tv is Yvonne van het Genugten, één in van de door directeuren van een nieuw op tv museum over met de cultuur en door geschiedenis van tijdens Indische en Molukse Nederlanders, het Museum de Sophiahof in op Den een Haag.

Rechtstreeks een verslag van de herdenking met bij het Indisch op tv Monument in Den Haag, van van de de slachtoffers van het de strijd tegen Japan in op de Tweede Wereldoorlog. op tv Op 15 een augustus tijdens 1945 capituleerde Japan, het waardoor ook in het Verre in Oosten de een wapens zwegen. Daarmee kwam op tv een in definitief einde aan de in Tweede Wereldoorlog. Tijdens het de herdenking legt premier op Rutte op tv een krans namens de regering, wordt uit de Indische de Klok geluid en op zijn in er voordrachten van Geert Mak op en tijdens leerling Karlijn Jansen van het Vrijzinnig met Christelijk het Lyceum in Den Haag. De op tv muziek van komt voor rekening van door de van Residentie Bach Ensembles, de Koninklijke tijdens Militaire op kapel Johan Willem een Friso, Wudstik en Wieteke van op tv Dort. De herdenking een eindigt door zoals altijd met het defilé naar langs het Indisch op tv Monument. Ook is het een reportage te in zien over een het werk van Elisabeth door Eskes-Rietveld, met die tijdens haar gevangenschap in een naar jappenkamp medegevangenen naar portretteerde. Onder uit hen vooral veel jongens, in die in op tienjarige leeftijd door de uit Japanners van hun moeder uit werden gescheiden om tijdens te worden met overgebracht naar een mannenkampen. Die naar portretten waren voor de achtergebleven met moeders een belangrijk uit aandenken.

Rechtstreeks uit verslag van de herdenkingsplechtigheid de bij het uit Indisch Monument door in Den Haag, op tv waarbij wordt stilgestaan bij de een Japanse capitulatie op tv in Zuidoost-Azië. op tv Met toespraken van onder anderen oud-politica tijdens Andrée op van Es en een optreden van van Wouter op Hamel. een Beiden hebben een in Indische achtergrond. Er is naar ook muziek van op de Residentie Bach tijdens Ensembles. Daarnaast praat naar presentator Rob Trip met met gasten met en zijn er twee korte reportages op tv op te zien. In de uit ene reportage vertelt door Wouter Hamel over zijn van in het 'de Oost' opgegroeide oma. in De andere reportage gaat (voor uit het naar eerst) over de Japanse uit kijk op de door overmeestering van naar de Nederlandse kolonie. in Voor inspiratie is geput het uit een op tv Japanse historische tijdens reeks over WOII in Zuidoost-Azië. de Het in deel over de invasie van door Nederlands-Indië werd een pas in 2015 vertaald de in van het Engels - door de Willem Remmelink, jarenlang directeur van een het Japan-Netherlands tijdens Institute in op Tokio.

juni 2021
15-08-2019 11:15

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

De herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag, waarbij wordt stilgestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië. Bij het Indisch Monument in Den Haag legt premier Rutte een krans namens de regering, wordt de Indische ...

15-08-2018 12:10

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

Rechtstreeks verslag van de herdenking bij het Indisch Monument in Den Haag, van de slachtoffers van de strijd tegen Japan in de Tweede Wereldoorlog. Op 15 augustus 1945 capituleerde Japan, waardoor ook in het Verre Oosten de wapens zwegen....

15-08-2017 12:15

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag, waarbij wordt stilgestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië. Met toespraken van onder anderen oud-politica Andrée van Es en een optreden van...

NOS Indië-Herdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Indië-Herdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Indië-Herdenking bij NOS Indië-Herdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Indië-Herdenking. Heb je een uitzending van NOS Indië-Herdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Indië-Herdenking gemist

Uitzending gemist van NOS Indië-Herdenking? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Indië-Herdenking, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Indië-Herdenking gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Indië-Herdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Indië-Herdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!