Programma gemist?

De van herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument op in Den Haag, van naar waarbij wordt stilgestaan door bij de Japanse capitulatie naar in Zuidoost-Azië. Bij het Indisch in Monument met in Den Haag legt een premier Rutte een krans uit namens de regering, van wordt op de Indische Klok geluid en tijdens houdt dichter, op tv columnist en presentator de Ellen Deckwitz een toespraak. uit Ook is een er muziek, van tijdens Sjors van der van Panne, en namens uit drie generaties Indische in Nederlanders legt Monique de Klemann van Loïs naar Lane een in krans. Na afloop een spreekt Jeroen Overbeek met haar. de naar Ook te gast is Yvonne van op Genugten, naar één van van de directeuren van een nieuw museum in over de cultuur met en geschiedenis een van Indische en Molukse een Nederlanders, het Museum een Sophiahof de in Den het Haag.

Rechtstreeks verslag van op tv de herdenking bij op tv het Indisch Monument de in Den naar Haag, van de een slachtoffers van de uit strijd tijdens tegen Japan in de Tweede Wereldoorlog. met Op 15 een augustus de 1945 capituleerde Japan, waardoor van ook in het Verre Oosten de het de wapens zwegen. Daarmee tijdens kwam een in definitief einde aan de met Tweede Wereldoorlog. Tijdens de in herdenking legt tijdens premier Rutte een krans namens door de uit regering, wordt de Indische met Klok geluid tijdens en zijn er voordrachten van uit Geert Mak en door leerling Karlijn Jansen met van van het Vrijzinnig Christelijk Lyceum in met Den van Haag. De muziek de komt voor rekening van de een Residentie Bach door Ensembles, door de Koninklijke Militaire kapel op Johan Willem Friso, Wudstik en op tv Wieteke van Dort. een De herdenking in eindigt met zoals altijd met het defilé van langs in het Indisch Monument. Ook is een door reportage te zien tijdens over het werk met van Elisabeth in Eskes-Rietveld, die tijdens op tv haar gevangenschap tijdens in een jappenkamp medegevangenen door portretteerde. Onder hen met vooral veel de jongens, die naar op tienjarige leeftijd door de de Japanners van hun moeder van werden gescheiden op tv om te het worden overgebracht tijdens naar mannenkampen. Die portretten op waren voor de achtergebleven moeders het een belangrijk door aandenken.

Rechtstreeks op tv verslag van een de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch uit Monument in Den Haag, op tv waarbij wordt stilgestaan van bij de van Japanse capitulatie op in Zuidoost-Azië. het Met toespraken van onder anderen oud-politica tijdens Andrée van Es van en een door optreden van op Wouter Hamel. Beiden hebben in een Indische met achtergrond. Er is een ook muziek van op de Residentie door Bach Ensembles. Daarnaast praat presentator Rob het Trip een met gasten en zijn de er twee uit korte reportages te zien. met In de ene reportage met vertelt een Wouter Hamel tijdens over zijn in 'de met Oost' opgegroeide door oma. De andere op reportage gaat (voor het eerst) over het met de Japanse kijk op tv op de overmeestering van het de Nederlandse van kolonie. Voor inspiratie is tijdens geput uit een Japanse historische een reeks met over WOII in op tv Zuidoost-Azië. Het deel over een de invasie van tijdens Nederlands-Indië werd naar pas in 2015 vertaald met in het Engels tijdens - door Willem van Remmelink, jarenlang directeur van van door het Japan-Netherlands Institute in op tv Tokio.

juli 2021
15-08-2019 11:15

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

De herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag, waarbij wordt stilgestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië. Bij het Indisch Monument in Den Haag legt premier Rutte een krans namens de regering, wordt de Indische ...

15-08-2018 12:10

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

Rechtstreeks verslag van de herdenking bij het Indisch Monument in Den Haag, van de slachtoffers van de strijd tegen Japan in de Tweede Wereldoorlog. Op 15 augustus 1945 capituleerde Japan, waardoor ook in het Verre Oosten de wapens zwegen....

15-08-2017 12:15

NOS Indië-herdenking

NOS Indië-Herdenking - NOS Indië-herdenking

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag, waarbij wordt stilgestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië. Met toespraken van onder anderen oud-politica Andrée van Es en een optreden van...

NOS Indië-Herdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Indië-Herdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Indië-Herdenking bij NOS Indië-Herdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Indië-Herdenking. Heb je een uitzending van NOS Indië-Herdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Indië-Herdenking gemist

Uitzending gemist van NOS Indië-Herdenking? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Indië-Herdenking, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Indië-Herdenking gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Indië-Herdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Indië-Herdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!