Programma gemist?

Testkees daagt naar leerlingen uit een oplossing naar te zoeken voor naar een van technisch probleem en op tv actief met met techniek aan de slag te gaan. naar Afl.: Kompas/Zandloper. op tv De professor wil uit weten waar van het noorden, het oosten, het met zuiden en uit het westen liggen. En met hoe kun je door tijd meten tijdens met van zand?

Testkees daagt leerlingen door uit een oplossing met op te zoeken voor door een technisch probleem en actief met met de techniek aan de slag te met gaan. Afl.: Insectenvanger/Stankafsluiter. de Hoe de vang je een insect? En wat op doe je uit tegen het stank?

Testkees daagt leerlingen op tv met uit een oplossing in te zoeken voor een technisch een probleem en actief op met techniek in aan de tijdens slag te gaan. de Afl.: Wegen van lucht/Vergrootglas. naar Kun je lucht ook wegen? een En hoe kun op je dingen de groter uit maken?

Testkees een daagt leerlingen uit een de oplossing te uit zoeken voor een technisch probleem tijdens en actief met uit techniek van aan de een slag te gaan. Afl.: tijdens Drijven en zinken/Hoe werkt uit een vleugel?. Waarom met drijven sommige een dingen? En waarom op tv stort een vliegtuig op tv niet neer?

Testkees daagt op leerlingen uit op tv een oplossing te op tv zoeken voor uit een technisch probleem en de actief met techniek aan de naar slag te een gaan. op tv Hoe doof je tijdens vuur?/Waterdruk.

Testkees daagt tijdens leerlingen de uit een oplossing te zoeken voor tijdens door een technisch probleem en actief de met techniek aan door de slag te gaan. het Afl.: Deurmat door alarm/Periscoop. Maak je naar eigen alarmsysteem! En kijk tijdens van onder tijdens water naar uit wat er boven tijdens water is met een een periscoop.

Testkees daagt naar leerlingen uit op tv een oplossing te een zoeken voor een op technisch probleem uit en actief met techniek aan de naar slag te door gaan. Afl.: de Grijpen en scharnieren/Evenwicht en balans. de Dingen de grijpen met een grijper. in En wanneer is iets tijdens in in evenwicht?

Testkees van daagt leerlingen uit in een oplossing te zoeken tijdens voor met een technisch probleem een en actief met techniek aan de de het slag te gaan. Kaarsen maken/Chocolade naar maken.

Testkees tijdens daagt leerlingen uit van een oplossing te zoeken met voor op een technisch probleem en actief met op techniek aan van de slag te gaan. op tv Afl.: Geluid de uit op tv een fles/De gitaar. Testkees de daagt leerlingen uit een op tv oplossing te zoeken voor van door een technisch probleem en actief met een techniek op aan de van slag te gaan. op Dit keer: geluid uit een fles van uit en zelf een door gitaar maken!

Testkees daagt door leerlingen uit een een oplossing te in zoeken voor naar een technisch probleem en actief met de techniek op tv aan de slag met te gaan. Afl.: Geheimschrift met in kaarsvet naar en citroensap. het Hoe maak je geheimschrift met kaarsvet naar en op met citroensap?

Testkees een daagt leerlingen uit de een oplossing een te zoeken voor uit een technisch probleem van en actief met op tv techniek aan de slag te gaan. naar Afl.: een Valdeur/Papier maken. Einstein is nog een steeds weg, is het dat op tv voortaan te voorkomen? En op tv kun je ook zelf tijdens het je eigen papier naar maken?

Testkees door daagt leerlingen uit een oplossing met te door zoeken voor een technisch tijdens probleem van en actief met techniek tijdens aan de slag van te gaan. Afl.: Magneet/Loopband. in Wat van kun je allemaal doen met een een het magneet? En hoe de vervoer je iets zonder het op uit op te tillen?

Testkees door daagt leerlingen uit een naar oplossing een te zoeken voor een technisch met probleem en actief naar met techniek aan het de slag van te gaan. Thema: op tv Oplossen/chromatografie.

Testkees daagt in leerlingen met uit een oplossing te op zoeken voor een technisch probleem met en actief de met de techniek aan de slag te door gaan. Afl.: Insectenvanger/Stankafsluiter. uit Hoe vang je een een insect? En wat een op doe je tegen naar stank?

Testkees een daagt leerlingen naar uit een oplossing te zoeken voor op tv een technisch in probleem en actief op met techniek de aan de slag te gaan. in Afl.: Wegen van de een lucht/Vergrootglas. Kun je uit lucht ook wegen? En hoe uit kun je dingen het groter op tv maken?

juli 2017
15-12-2010 11:20

Kompas/Zandloper

Prof. dr. Testkees - Kompas/Zandloper

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Kompas/Zandloper. De professor wil weten waar het noorden, het oosten, het zuiden en het westen liggen. En h...

08-12-2010 11:20

Insectenvanger/Stankafsluiter

Prof. dr. Testkees - Insectenvanger/Stankafsluiter

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Insectenvanger/Stankafsluiter. Hoe vang je een insect? En wat doe je tegen stank?

01-12-2010 11:20

Wegen van lucht/Vergrootglas

Prof. dr. Testkees - Wegen van lucht/Vergrootglas

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Wegen van lucht/Vergrootglas. Kun je lucht ook wegen? En hoe kun je dingen groter maken?

24-11-2010 11:20

Drijven en zinken/Hoe werkt een vleugel?

Prof. dr. Testkees - Drijven en zinken/Hoe werkt een vleugel?

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Drijven en zinken/Hoe werkt een vleugel?. Waarom drijven sommige dingen? En waarom stort een vliegtuig niet ...

17-11-2010 11:20

Aflevering 65

Prof. dr. Testkees - Aflevering 65

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Hoe doof je vuur?/Waterdruk.

10-11-2010 11:20

Deurmat alarm/Periscoop

Prof. dr. Testkees - Deurmat alarm/Periscoop

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Deurmat alarm/Periscoop. Maak je eigen alarmsysteem! En kijk van onder water naar wat er boven water is met ...

03-11-2010 11:20

Grijpen en scharnieren/Evenwicht en balans

Prof. dr. Testkees - Grijpen en scharnieren/Evenwicht en balans

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Grijpen en scharnieren/Evenwicht en balans. Dingen grijpen met een grijper. En wanneer is iets in evenwicht?

13-10-2010 11:20

Aflevering 62

Prof. dr. Testkees - Aflevering 62

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Kaarsen maken/Chocolade maken.

06-10-2010 11:20

Geluid uit een fles/De gitaar

Prof. dr. Testkees - Geluid uit een fles/De gitaar

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Geluid uit een fles/De gitaar. Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch prob...

29-09-2010 11:20

Geheimschrift met kaarsvet en citroensap

Prof. dr. Testkees - Geheimschrift met kaarsvet en citroensap

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Geheimschrift met kaarsvet en citroensap. Hoe maak je geheimschrift met kaarsvet en met citroensap?

22-09-2010 11:20

Valdeur/Papier maken

Prof. dr. Testkees - Valdeur/Papier maken

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Valdeur/Papier maken. Einstein is nog steeds weg, is dat voortaan te voorkomen? En kun je ook zelf je eigen ...

15-09-2010 11:20

Magneet/Loopband

Prof. dr. Testkees - Magneet/Loopband

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Magneet/Loopband. Wat kun je allemaal doen met een magneet? En hoe vervoer je iets zonder het op te tillen?

08-09-2010 11:20

Aflevering 57

Prof. dr. Testkees - Aflevering 57

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Thema: Oplossen/chromatografie.

14-06-2010 10:30

Insectenvanger/Stankafsluiter

Prof. dr. Testkees - Insectenvanger/Stankafsluiter

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Insectenvanger/Stankafsluiter. Hoe vang je een insect? En wat doe je tegen stank?

07-06-2010 10:30

Wegen van lucht/Vergrootglas

Prof. dr. Testkees - Wegen van lucht/Vergrootglas

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Wegen van lucht/Vergrootglas. Kun je lucht ook wegen? En hoe kun je dingen groter maken?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Prof. dr. Testkees gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prof. dr. Testkees de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prof. dr. Testkees bij Prof. dr. Testkees liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prof. dr. Testkees. Heb je een uitzending van Prof. dr. Testkees gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prof. dr. Testkees gemist

Uitzending gemist van Prof. dr. Testkees? Hier kun je alle uitzendingen van Prof. dr. Testkees kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 15-12-2010 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord