Programma gemist?

Testkees tijdens daagt leerlingen uit uit een oplossing door te zoeken voor een technisch tijdens probleem uit en actief met techniek aan uit de slag te gaan. uit Afl.: Kompas/Zandloper. De op professor een wil weten waar het met noorden, het oosten, het tijdens zuiden en het tijdens de westen liggen. En hoe in kun je tijd meten in met tijdens zand?

Testkees een daagt leerlingen uit een oplossing uit te zoeken in voor een technisch naar probleem en tijdens actief met techniek in aan de slag te een gaan. Afl.: Insectenvanger/Stankafsluiter. Hoe de vang een je een van insect? En wat doe naar je tegen de stank?

Testkees naar daagt leerlingen uit een op oplossing te zoeken voor met een een technisch probleem de en actief met techniek op tv aan de slag de te gaan. Afl.: Wegen van door door lucht/Vergrootglas. Kun je lucht ook van wegen? de En hoe kun een je dingen groter op maken?

Testkees daagt leerlingen uit uit een oplossing uit te zoeken voor van een technisch probleem op tv een en actief met techniek naar aan de slag te gaan. door op Afl.: Drijven en zinken/Hoe werkt door een uit vleugel?. Waarom drijven sommige dingen? En op waarom door stort een vliegtuig niet een neer?

Testkees daagt leerlingen op uit een door oplossing te door zoeken voor een in technisch probleem en actief een met het techniek aan de het slag te gaan. Hoe naar doof je met vuur?/Waterdruk.

Testkees op tv daagt leerlingen uit een tijdens oplossing door te zoeken voor een technisch probleem met en actief een met door techniek aan de slag te op tv gaan. Afl.: door Deurmat alarm/Periscoop. Maak van je eigen alarmsysteem! uit En kijk van het onder water naar wat uit er boven met water is met een het periscoop.

Testkees daagt leerlingen met uit een oplossing de te met zoeken voor een technisch door probleem en actief met tijdens techniek door aan de slag van te gaan. Afl.: Grijpen van en scharnieren/Evenwicht en met balans. Dingen op grijpen met een uit grijper. En wanneer is iets op in door evenwicht?

Testkees tijdens daagt leerlingen uit de een oplossing te zoeken voor door een in technisch probleem en actief een met techniek aan met de het slag te gaan. van Kaarsen maken/Chocolade maken.

Testkees in daagt leerlingen naar uit een oplossing te zoeken voor op tv een technisch probleem een en met actief met techniek aan de naar slag te gaan. door Afl.: Geluid uit tijdens een fles/De gitaar. op Testkees daagt met leerlingen uit een oplossing uit te zoeken op voor een technisch probleem in en actief met op techniek aan door de slag te de gaan. Dit keer: naar geluid uit het een fles met en zelf een gitaar van maken!

Testkees een daagt leerlingen uit tijdens een oplossing van te zoeken voor een technisch een probleem en actief met een de techniek aan de door slag te gaan. Afl.: met Geheimschrift met kaarsvet en citroensap. uit een Hoe maak je geheimschrift tijdens met kaarsvet en een met citroensap?

Testkees daagt een leerlingen de uit een oplossing te zoeken voor naar een technisch probleem van en actief van met techniek aan het de slag te door gaan. in Afl.: Valdeur/Papier maken. Einstein is in nog steeds weg, is naar dat voortaan te in in voorkomen? En kun je ook zelf het in je eigen papier uit maken?

Testkees een daagt leerlingen uit een een oplossing te zoeken voor op tv een naar technisch probleem en actief naar met techniek aan van de slag te gaan. in Afl.: Magneet/Loopband. op tv Wat kun je allemaal door op tv doen met een naar magneet? En hoe door vervoer je iets de zonder het op te van tillen?

Testkees daagt leerlingen naar uit een van oplossing op te zoeken voor een het technisch probleem op tv en actief met techniek aan de op tv tijdens slag te gaan. Thema: met Oplossen/chromatografie.

Testkees daagt naar leerlingen uit uit een oplossing te zoeken voor door een technisch uit probleem en actief met met techniek aan van de door slag te gaan. Afl.: Insectenvanger/Stankafsluiter. het Hoe in vang je een insect? met En wat doe je tegen naar op tv stank?

Testkees van daagt leerlingen uit een een oplossing te in zoeken voor een een technisch probleem en door actief met techniek aan de in uit slag te gaan. Afl.: Wegen op van een lucht/Vergrootglas. Kun je lucht ook op wegen? op tv En hoe kun je dingen groter op van maken?

januari 2018
15-12-2010 11:20

Kompas/Zandloper

Prof. dr. Testkees - Kompas/Zandloper

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Kompas/Zandloper. De professor wil weten waar het noorden, het oosten, het zuiden en het westen liggen. En h...

08-12-2010 11:20

Insectenvanger/Stankafsluiter

Prof. dr. Testkees - Insectenvanger/Stankafsluiter

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Insectenvanger/Stankafsluiter. Hoe vang je een insect? En wat doe je tegen stank?

01-12-2010 11:20

Wegen van lucht/Vergrootglas

Prof. dr. Testkees - Wegen van lucht/Vergrootglas

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Wegen van lucht/Vergrootglas. Kun je lucht ook wegen? En hoe kun je dingen groter maken?

24-11-2010 11:20

Drijven en zinken/Hoe werkt een vleugel?

Prof. dr. Testkees - Drijven en zinken/Hoe werkt een vleugel?

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Drijven en zinken/Hoe werkt een vleugel?. Waarom drijven sommige dingen? En waarom stort een vliegtuig niet ...

17-11-2010 11:20

Aflevering 65

Prof. dr. Testkees - Aflevering 65

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Hoe doof je vuur?/Waterdruk.

10-11-2010 11:20

Deurmat alarm/Periscoop

Prof. dr. Testkees - Deurmat alarm/Periscoop

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Deurmat alarm/Periscoop. Maak je eigen alarmsysteem! En kijk van onder water naar wat er boven water is met ...

03-11-2010 11:20

Grijpen en scharnieren/Evenwicht en balans

Prof. dr. Testkees - Grijpen en scharnieren/Evenwicht en balans

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Grijpen en scharnieren/Evenwicht en balans. Dingen grijpen met een grijper. En wanneer is iets in evenwicht?

13-10-2010 11:20

Aflevering 62

Prof. dr. Testkees - Aflevering 62

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Kaarsen maken/Chocolade maken.

06-10-2010 11:20

Geluid uit een fles/De gitaar

Prof. dr. Testkees - Geluid uit een fles/De gitaar

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Geluid uit een fles/De gitaar. Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch prob...

29-09-2010 11:20

Geheimschrift met kaarsvet en citroensap

Prof. dr. Testkees - Geheimschrift met kaarsvet en citroensap

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Geheimschrift met kaarsvet en citroensap. Hoe maak je geheimschrift met kaarsvet en met citroensap?

22-09-2010 11:20

Valdeur/Papier maken

Prof. dr. Testkees - Valdeur/Papier maken

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Valdeur/Papier maken. Einstein is nog steeds weg, is dat voortaan te voorkomen? En kun je ook zelf je eigen ...

15-09-2010 11:20

Magneet/Loopband

Prof. dr. Testkees - Magneet/Loopband

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Magneet/Loopband. Wat kun je allemaal doen met een magneet? En hoe vervoer je iets zonder het op te tillen?

08-09-2010 11:20

Aflevering 57

Prof. dr. Testkees - Aflevering 57

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Thema: Oplossen/chromatografie.

14-06-2010 10:30

Insectenvanger/Stankafsluiter

Prof. dr. Testkees - Insectenvanger/Stankafsluiter

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Insectenvanger/Stankafsluiter. Hoe vang je een insect? En wat doe je tegen stank?

07-06-2010 10:30

Wegen van lucht/Vergrootglas

Prof. dr. Testkees - Wegen van lucht/Vergrootglas

Testkees daagt leerlingen uit een oplossing te zoeken voor een technisch probleem en actief met techniek aan de slag te gaan. Afl.: Wegen van lucht/Vergrootglas. Kun je lucht ook wegen? En hoe kun je dingen groter maken?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Prof. dr. Testkees gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prof. dr. Testkees de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prof. dr. Testkees bij Prof. dr. Testkees liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prof. dr. Testkees. Heb je een uitzending van Prof. dr. Testkees gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prof. dr. Testkees gemist

Uitzending gemist van Prof. dr. Testkees? Hier kun je alle uitzendingen van Prof. dr. Testkees kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 15-12-2010 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord