Programma gemist?

De het jonge Suus Voorthuizen vormt samen uit met naar pianist Jasper de Jager naar het duo de Roodkapje. Ze worden een uitgenodigd om mee te van doen aan de de talentshow, maar in door hun louche manager loopt door naar alles anders dan een gepland.

Deze keer in in het Leuterbos: Ferry door Doedens met een uit goede met vriend en René Froger ook door met een vriend. met Het teamlid van naar Paul blijft uiteraard door met een mysterie tot in aan de uitzending.

Deze keer de in het Leuterbos: Frans een een Bauer met goede vriendin Linda de in Vries naar en Gers Pardoel samen met door uit tweelingbroer Robbi Pardoel. Het teamlid een van Paul naar blijft uiteraard een mysterie de tot een aan de uitzending.

De naar teams bestaan uit Nicolette naar van Dam en een haar de schoonzus en Jim met Bakkum met zijn goede door vriendin. Het teamlid van Paul tijdens blijft op uiteraard een mysterie tot met aan in de uitzending.

Pauls een teamlid blijft met nog even een mysterie. Janny van het der Heijden schuift naar aan met haar uit collega-jurylid van 'Heel de Holland Bakt' Robèrt van op van Beckhoven. Jan Kooijman op gaat samen met vriendin door en door collega Karin Haverschmidt de de strijd aan.

Paul het ontvangt Hans met Klok met assistente naar Sandy Kandau en Robert ten in Brink met dochter van Nina. Met wie het Paul samen een in team vormt, blijft uiteraard de een mysterie tot in aan de in uitzending.

Speltalkshow waarin de Paul van de Leeuw twee prominente op gasten ontvangt in met een fantasierijke het en sprookjesachtige setting. van Niet alleen voor op een grappig en interessant gesprek, maar door ook voor een uit op tv spannend en zenuwslopend uit spel.

december 2019
01-01-2017 20:08

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

De jonge Suus Voorthuizen vormt samen met pianist Jasper de Jager het duo Roodkapje. Ze worden uitgenodigd om mee te doen aan de talentshow, maar door hun louche manager loopt alles anders dan gepland.

27-09-2014 21:59

Afl. 6

Roodkapje - Afl. 6

Deze keer in het Leuterbos: Ferry Doedens met een goede vriend en René Froger ook met een vriend. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

20-09-2014 21:57

Afl. 5

Roodkapje - Afl. 5

Deze keer in het Leuterbos: Frans Bauer met goede vriendin Linda de Vries en Gers Pardoel samen met tweelingbroer Robbi Pardoel. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

13-09-2014 21:57

Afl. 4

Roodkapje - Afl. 4

De teams bestaan uit Nicolette van Dam en haar schoonzus en Jim Bakkum met zijn goede vriendin. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

06-09-2014 21:55

Afl. 3

Roodkapje - Afl. 3

Pauls teamlid blijft nog even een mysterie. Janny van der Heijden schuift aan met haar collega-jurylid van 'Heel Holland Bakt' Robèrt van Beckhoven. Jan Kooijman gaat samen met vriendin en collega Karin Haverschmidt de strijd aan.

30-08-2014 22:00

Afl. 2

Roodkapje - Afl. 2

Paul ontvangt Hans Klok met assistente Sandy Kandau en Robert ten Brink met dochter Nina. Met wie Paul samen een team vormt, blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

23-08-2014 21:57

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel.

Roodkapje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roodkapje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roodkapje bij Roodkapje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roodkapje. Heb je een uitzending van Roodkapje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roodkapje gemist

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel. Iedere gast neemt een bekende mee die steengoed is in het spelen van spelletjes. De teams gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: 'Wie is Roodkapje?' Net als in het sprookje speelt de boze wolf een belangrijke rol. Wordt er niet eerlijk gespeeld of gaat er iets mis, dan grijpt hij onmiddellijk in.

Uitzending gemist van Roodkapje? Hier kun je alle uitzendingen van Roodkapje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 27-10-2019 om 10:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!