Programma gemist?

De jonge op tv Suus Voorthuizen vormt samen het met de pianist Jasper de Jager het naar duo Roodkapje. de Ze worden uitgenodigd tijdens om met mee te doen aan van de talentshow, maar door op tv hun louche manager loopt op tv alles anders dan op een gepland.

Deze keer uit in het Leuterbos: Ferry in Doedens uit met een goede naar vriend en René door Froger ook met een vriend. een Het teamlid van uit van Paul blijft uiteraard een van mysterie tot aan naar de uitzending.

Deze een keer in een het Leuterbos: Frans uit Bauer met goede de vriendin Linda de Vries het en Gers Pardoel samen met door tweelingbroer Robbi in Pardoel. Het de teamlid van Paul door blijft uiteraard een mysterie in tot van aan de uitzending.

De in teams bestaan uit Nicolette van een Dam het en haar schoonzus en Jim de Bakkum met zijn met goede vriendin. van Het in teamlid van Paul blijft uiteraard een uit een mysterie tot aan de tijdens uitzending.

Pauls teamlid op tv blijft nog met even een mysterie. Janny van in der van Heijden schuift aan op met haar collega-jurylid van 'Heel op Holland Bakt' Robèrt naar het van Beckhoven. Jan Kooijman op gaat samen met vriendin uit en tijdens collega Karin Haverschmidt de strijd een aan.

Paul in ontvangt Hans Klok op tv met assistente Sandy Kandau op tv en Robert op tv ten Brink de met dochter Nina. Met wie in Paul samen in een team vormt, blijft uiteraard naar een mysterie tot in tijdens aan de uitzending.

Speltalkshow waarin door Paul de met Leeuw twee prominente met gasten ontvangt in door een fantasierijke en sprookjesachtige setting. tijdens Niet alleen voor een een uit grappig en het interessant gesprek, maar ook voor een een spannend met en zenuwslopend naar spel.

april 2021
01-01-2017 20:08

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

De jonge Suus Voorthuizen vormt samen met pianist Jasper de Jager het duo Roodkapje. Ze worden uitgenodigd om mee te doen aan de talentshow, maar door hun louche manager loopt alles anders dan gepland.

27-09-2014 21:59

Afl. 6

Roodkapje - Afl. 6

Deze keer in het Leuterbos: Ferry Doedens met een goede vriend en René Froger ook met een vriend. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

20-09-2014 21:57

Afl. 5

Roodkapje - Afl. 5

Deze keer in het Leuterbos: Frans Bauer met goede vriendin Linda de Vries en Gers Pardoel samen met tweelingbroer Robbi Pardoel. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

13-09-2014 21:57

Afl. 4

Roodkapje - Afl. 4

De teams bestaan uit Nicolette van Dam en haar schoonzus en Jim Bakkum met zijn goede vriendin. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

06-09-2014 21:55

Afl. 3

Roodkapje - Afl. 3

Pauls teamlid blijft nog even een mysterie. Janny van der Heijden schuift aan met haar collega-jurylid van 'Heel Holland Bakt' Robèrt van Beckhoven. Jan Kooijman gaat samen met vriendin en collega Karin Haverschmidt de strijd aan.

30-08-2014 22:00

Afl. 2

Roodkapje - Afl. 2

Paul ontvangt Hans Klok met assistente Sandy Kandau en Robert ten Brink met dochter Nina. Met wie Paul samen een team vormt, blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

23-08-2014 21:57

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel.

Roodkapje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roodkapje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roodkapje bij Roodkapje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roodkapje. Heb je een uitzending van Roodkapje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roodkapje gemist

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel. Iedere gast neemt een bekende mee die steengoed is in het spelen van spelletjes. De teams gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: 'Wie is Roodkapje?' Net als in het sprookje speelt de boze wolf een belangrijke rol. Wordt er niet eerlijk gespeeld of gaat er iets mis, dan grijpt hij onmiddellijk in.

Uitzending gemist van Roodkapje? Hier kun je alle uitzendingen van Roodkapje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 10:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!