Programma gemist?

De jonge op tv Suus Voorthuizen vormt door samen met pianist Jasper in de Jager het door duo Roodkapje. Ze uit op worden uitgenodigd om mee te van doen aan het de talentshow, maar door met hun op louche manager loopt alles anders de dan met gepland.

Deze keer in tijdens het Leuterbos: Ferry op in Doedens met een op tv goede vriend en René Froger de ook met een op tv vriend. Het teamlid van naar Paul van blijft uiteraard een tijdens mysterie tot naar aan de uitzending.

Deze in keer in het Leuterbos: tijdens Frans Bauer met goede tijdens vriendin uit Linda de met Vries en Gers Pardoel samen met tijdens tweelingbroer het Robbi Pardoel. Het teamlid van van Paul door blijft uiteraard een mysterie tot op aan de door uitzending.

De op tv teams bestaan uit het Nicolette van Dam een en haar schoonzus en Jim een Bakkum de met zijn goede op vriendin. Het het teamlid van Paul blijft uiteraard door een mysterie van tot aan de in uitzending.

Pauls teamlid de blijft nog even op een mysterie. Janny op van der in Heijden schuift aan door met haar van collega-jurylid van 'Heel door Holland Bakt' Robèrt het van Beckhoven. Jan uit Kooijman gaat samen met vriendin de en collega Karin Haverschmidt met de strijd het aan.

Paul ontvangt het Hans door Klok met assistente Sandy uit Kandau en Robert ten uit Brink met dochter op Nina. Met in wie Paul samen door een team vormt, blijft uiteraard naar een mysterie van tot naar aan de uitzending.

Speltalkshow van waarin Paul de Leeuw tijdens twee prominente tijdens gasten ontvangt in een op fantasierijke en sprookjesachtige setting. met Niet tijdens alleen voor een grappig een en interessant gesprek, maar in ook voor een op een spannend en zenuwslopend op tv spel.

augustus 2020
01-01-2017 20:08

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

De jonge Suus Voorthuizen vormt samen met pianist Jasper de Jager het duo Roodkapje. Ze worden uitgenodigd om mee te doen aan de talentshow, maar door hun louche manager loopt alles anders dan gepland.

27-09-2014 21:59

Afl. 6

Roodkapje - Afl. 6

Deze keer in het Leuterbos: Ferry Doedens met een goede vriend en René Froger ook met een vriend. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

20-09-2014 21:57

Afl. 5

Roodkapje - Afl. 5

Deze keer in het Leuterbos: Frans Bauer met goede vriendin Linda de Vries en Gers Pardoel samen met tweelingbroer Robbi Pardoel. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

13-09-2014 21:57

Afl. 4

Roodkapje - Afl. 4

De teams bestaan uit Nicolette van Dam en haar schoonzus en Jim Bakkum met zijn goede vriendin. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

06-09-2014 21:55

Afl. 3

Roodkapje - Afl. 3

Pauls teamlid blijft nog even een mysterie. Janny van der Heijden schuift aan met haar collega-jurylid van 'Heel Holland Bakt' Robèrt van Beckhoven. Jan Kooijman gaat samen met vriendin en collega Karin Haverschmidt de strijd aan.

30-08-2014 22:00

Afl. 2

Roodkapje - Afl. 2

Paul ontvangt Hans Klok met assistente Sandy Kandau en Robert ten Brink met dochter Nina. Met wie Paul samen een team vormt, blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

23-08-2014 21:57

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel.

Roodkapje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roodkapje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roodkapje bij Roodkapje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roodkapje. Heb je een uitzending van Roodkapje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roodkapje gemist

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel. Iedere gast neemt een bekende mee die steengoed is in het spelen van spelletjes. De teams gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: 'Wie is Roodkapje?' Net als in het sprookje speelt de boze wolf een belangrijke rol. Wordt er niet eerlijk gespeeld of gaat er iets mis, dan grijpt hij onmiddellijk in.

Uitzending gemist van Roodkapje? Hier kun je alle uitzendingen van Roodkapje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 10:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!