Programma gemist?

De met jonge Suus Voorthuizen vormt samen het met pianist Jasper de de de Jager het een duo Roodkapje. Ze worden op uitgenodigd om mee een te doen aan de het talentshow, maar door hun uit op tv louche manager loopt uit alles anders dan van gepland.

Deze een keer in het Leuterbos: uit Ferry Doedens uit met een op goede vriend en René Froger ook een in met een vriend. Het teamlid van in van Paul blijft uiteraard een mysterie tot naar aan de een uitzending.

Deze keer tijdens in het Leuterbos: Frans in Bauer met op goede vriendin Linda van de Vries een en Gers Pardoel samen de met tweelingbroer Robbi op tv Pardoel. Het teamlid van naar een Paul blijft uiteraard een mysterie tot het aan de op uitzending.

De teams bestaan op uit Nicolette van op tv Dam in en haar schoonzus en Jim uit naar Bakkum met zijn goede vriendin. Het op tv teamlid met van Paul blijft uiteraard op tv een mysterie tot aan op de van uitzending.

Pauls tijdens teamlid blijft nog even met een het mysterie. Janny van der Heijden schuift op aan de met haar collega-jurylid van in 'Heel Holland in Bakt' Robèrt van op tv Beckhoven. Jan Kooijman gaat op tv samen met op tv vriendin en collega Karin Haverschmidt het de strijd een aan.

Paul door ontvangt Hans in Klok met assistente Sandy de Kandau en een Robert ten Brink van met dochter Nina. Met op wie Paul de samen een team de vormt, blijft uiteraard een mysterie tot op aan de op tv uitzending.

Speltalkshow uit waarin Paul uit de Leeuw twee prominente gasten het ontvangt in een het fantasierijke door en sprookjesachtige setting. Niet op tv alleen voor een grappig op en interessant gesprek, maar tijdens ook door voor een spannend het en zenuwslopend van spel.

maart 2020
01-01-2017 20:08

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

De jonge Suus Voorthuizen vormt samen met pianist Jasper de Jager het duo Roodkapje. Ze worden uitgenodigd om mee te doen aan de talentshow, maar door hun louche manager loopt alles anders dan gepland.

27-09-2014 21:59

Afl. 6

Roodkapje - Afl. 6

Deze keer in het Leuterbos: Ferry Doedens met een goede vriend en René Froger ook met een vriend. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

20-09-2014 21:57

Afl. 5

Roodkapje - Afl. 5

Deze keer in het Leuterbos: Frans Bauer met goede vriendin Linda de Vries en Gers Pardoel samen met tweelingbroer Robbi Pardoel. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

13-09-2014 21:57

Afl. 4

Roodkapje - Afl. 4

De teams bestaan uit Nicolette van Dam en haar schoonzus en Jim Bakkum met zijn goede vriendin. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

06-09-2014 21:55

Afl. 3

Roodkapje - Afl. 3

Pauls teamlid blijft nog even een mysterie. Janny van der Heijden schuift aan met haar collega-jurylid van 'Heel Holland Bakt' Robèrt van Beckhoven. Jan Kooijman gaat samen met vriendin en collega Karin Haverschmidt de strijd aan.

30-08-2014 22:00

Afl. 2

Roodkapje - Afl. 2

Paul ontvangt Hans Klok met assistente Sandy Kandau en Robert ten Brink met dochter Nina. Met wie Paul samen een team vormt, blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

23-08-2014 21:57

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel.

Roodkapje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roodkapje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roodkapje bij Roodkapje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roodkapje. Heb je een uitzending van Roodkapje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roodkapje gemist

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel. Iedere gast neemt een bekende mee die steengoed is in het spelen van spelletjes. De teams gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: 'Wie is Roodkapje?' Net als in het sprookje speelt de boze wolf een belangrijke rol. Wordt er niet eerlijk gespeeld of gaat er iets mis, dan grijpt hij onmiddellijk in.

Uitzending gemist van Roodkapje? Hier kun je alle uitzendingen van Roodkapje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 10:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!