Programma gemist?

De jonge Suus van Voorthuizen tijdens vormt samen met naar pianist Jasper de Jager door het duo Roodkapje. op Ze worden van uitgenodigd om mee te doen tijdens aan op de talentshow, maar door de hun naar louche manager loopt alles anders dan op naar gepland.

Deze het keer in het het Leuterbos: Ferry de Doedens met een goede van vriend en René tijdens Froger ook met een in vriend. naar Het teamlid van Paul blijft op tv uiteraard een mysterie tot van aan met de uitzending.

Deze keer naar in het Leuterbos: Frans de Bauer met met goede door vriendin Linda de Vries met en Gers Pardoel het samen met door tweelingbroer Robbi Pardoel. Het teamlid van met Paul blijft uiteraard naar een mysterie tot uit aan naar de uitzending.

De teams door bestaan uit Nicolette van een Dam de en haar schoonzus van en Jim Bakkum met het zijn goede een vriendin. Het teamlid van Paul op blijft uiteraard in een met mysterie tot aan de uit uitzending.

Pauls teamlid blijft naar nog even de een mysterie. Janny uit van der Heijden door schuift van aan met haar op collega-jurylid van 'Heel van Holland Bakt' Robèrt van Beckhoven. Jan uit Kooijman gaat op samen met naar vriendin en op collega Karin Haverschmidt op de strijd aan.

Paul ontvangt Hans van Klok met met assistente op Sandy Kandau en Robert ten door Brink met in dochter Nina. Met wie Paul naar samen een team het vormt, blijft van uiteraard een mysterie tot op tv aan de op uitzending.

Speltalkshow waarin Paul in de Leeuw in twee prominente gasten ontvangt het het in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. van Niet alleen voor in een grappig en tijdens het interessant gesprek, maar de ook voor een een spannend en zenuwslopend een spel.

december 2020
01-01-2017 20:08

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

De jonge Suus Voorthuizen vormt samen met pianist Jasper de Jager het duo Roodkapje. Ze worden uitgenodigd om mee te doen aan de talentshow, maar door hun louche manager loopt alles anders dan gepland.

27-09-2014 21:59

Afl. 6

Roodkapje - Afl. 6

Deze keer in het Leuterbos: Ferry Doedens met een goede vriend en René Froger ook met een vriend. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

20-09-2014 21:57

Afl. 5

Roodkapje - Afl. 5

Deze keer in het Leuterbos: Frans Bauer met goede vriendin Linda de Vries en Gers Pardoel samen met tweelingbroer Robbi Pardoel. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

13-09-2014 21:57

Afl. 4

Roodkapje - Afl. 4

De teams bestaan uit Nicolette van Dam en haar schoonzus en Jim Bakkum met zijn goede vriendin. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

06-09-2014 21:55

Afl. 3

Roodkapje - Afl. 3

Pauls teamlid blijft nog even een mysterie. Janny van der Heijden schuift aan met haar collega-jurylid van 'Heel Holland Bakt' Robèrt van Beckhoven. Jan Kooijman gaat samen met vriendin en collega Karin Haverschmidt de strijd aan.

30-08-2014 22:00

Afl. 2

Roodkapje - Afl. 2

Paul ontvangt Hans Klok met assistente Sandy Kandau en Robert ten Brink met dochter Nina. Met wie Paul samen een team vormt, blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

23-08-2014 21:57

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel.

Roodkapje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roodkapje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roodkapje bij Roodkapje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roodkapje. Heb je een uitzending van Roodkapje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roodkapje gemist

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel. Iedere gast neemt een bekende mee die steengoed is in het spelen van spelletjes. De teams gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: 'Wie is Roodkapje?' Net als in het sprookje speelt de boze wolf een belangrijke rol. Wordt er niet eerlijk gespeeld of gaat er iets mis, dan grijpt hij onmiddellijk in.

Uitzending gemist van Roodkapje? Hier kun je alle uitzendingen van Roodkapje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 10:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!