Programma gemist?

De op tv jonge Suus in Voorthuizen vormt samen naar met pianist Jasper in de Jager het duo Roodkapje. Ze uit worden van uitgenodigd om mee te doen het aan de talentshow, op tv maar tijdens door hun louche manager loopt tijdens in alles anders dan het gepland.

Deze op keer in het Leuterbos: Ferry een het Doedens met een goede door vriend en René Froger ook van met het een vriend. Het in teamlid van Paul tijdens blijft uiteraard een mysterie tot op aan de het uitzending.

Deze naar keer in het Leuterbos: Frans van op Bauer met goede tijdens vriendin Linda de Vries en van Gers Pardoel uit samen met tweelingbroer uit Robbi Pardoel. Het uit teamlid van Paul uit blijft uiteraard een op tv mysterie tot aan naar de uitzending.

De een teams bestaan uit Nicolette van van Dam en haar het schoonzus en naar Jim Bakkum met met zijn goede vriendin. Het naar met teamlid van Paul blijft uiteraard een op mysterie tot op aan de uit uitzending.

Pauls teamlid met blijft nog even van een mysterie. Janny in van der Heijden uit schuift de aan met haar collega-jurylid de van 'Heel Holland op Bakt' Robèrt van in Beckhoven. Jan Kooijman gaat samen het met vriendin en in de collega Karin Haverschmidt de strijd van aan.

Paul op ontvangt Hans Klok in met assistente Sandy Kandau en een tijdens Robert ten Brink met een dochter Nina. Met op wie Paul samen een team de vormt, tijdens blijft uiteraard een het mysterie tot aan de op tv uitzending.

Speltalkshow waarin Paul op de Leeuw twee met tijdens prominente gasten ontvangt met in een fantasierijke en in sprookjesachtige setting. Niet alleen voor uit door een grappig en interessant gesprek, maar van ook voor een de spannend en zenuwslopend tijdens het spel.

juli 2021
01-01-2017 20:08

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

De jonge Suus Voorthuizen vormt samen met pianist Jasper de Jager het duo Roodkapje. Ze worden uitgenodigd om mee te doen aan de talentshow, maar door hun louche manager loopt alles anders dan gepland.

27-09-2014 21:59

Afl. 6

Roodkapje - Afl. 6

Deze keer in het Leuterbos: Ferry Doedens met een goede vriend en René Froger ook met een vriend. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

20-09-2014 21:57

Afl. 5

Roodkapje - Afl. 5

Deze keer in het Leuterbos: Frans Bauer met goede vriendin Linda de Vries en Gers Pardoel samen met tweelingbroer Robbi Pardoel. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

13-09-2014 21:57

Afl. 4

Roodkapje - Afl. 4

De teams bestaan uit Nicolette van Dam en haar schoonzus en Jim Bakkum met zijn goede vriendin. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

06-09-2014 21:55

Afl. 3

Roodkapje - Afl. 3

Pauls teamlid blijft nog even een mysterie. Janny van der Heijden schuift aan met haar collega-jurylid van 'Heel Holland Bakt' Robèrt van Beckhoven. Jan Kooijman gaat samen met vriendin en collega Karin Haverschmidt de strijd aan.

30-08-2014 22:00

Afl. 2

Roodkapje - Afl. 2

Paul ontvangt Hans Klok met assistente Sandy Kandau en Robert ten Brink met dochter Nina. Met wie Paul samen een team vormt, blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

23-08-2014 21:57

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel.

Roodkapje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roodkapje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roodkapje bij Roodkapje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roodkapje. Heb je een uitzending van Roodkapje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roodkapje gemist

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel. Iedere gast neemt een bekende mee die steengoed is in het spelen van spelletjes. De teams gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: 'Wie is Roodkapje?' Net als in het sprookje speelt de boze wolf een belangrijke rol. Wordt er niet eerlijk gespeeld of gaat er iets mis, dan grijpt hij onmiddellijk in.

Uitzending gemist van Roodkapje? Hier kun je alle uitzendingen van Roodkapje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 10:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!