Programma gemist?

De jonge Suus in Voorthuizen vormt door samen door met pianist Jasper het de Jager het de duo Roodkapje. Ze worden uitgenodigd om in mee te doen een op aan de talentshow, maar door hun tijdens louche in manager loopt alles anders een dan door gepland.

Deze een keer in het Leuterbos: de Ferry van Doedens met een goede het vriend en met René Froger ook met een in vriend. Het teamlid van op Paul blijft uiteraard op tv op een mysterie tot aan op de uitzending.

Deze het keer in het een Leuterbos: Frans in Bauer met goede een vriendin Linda de Vries een en Gers Pardoel samen het met tweelingbroer Robbi een Pardoel. Het teamlid met van Paul blijft de uiteraard het een mysterie tot aan de een uitzending.

De met teams bestaan uit Nicolette van op tv van Dam en haar schoonzus met en Jim in Bakkum met zijn goede vriendin. Het naar teamlid van Paul in blijft het uiteraard een mysterie met tot aan met de uitzending.

Pauls teamlid blijft van nog even uit een mysterie. tijdens Janny van der Heijden schuift de aan met in haar collega-jurylid van 'Heel tijdens Holland Bakt' op tv Robèrt van Beckhoven. Jan door met Kooijman gaat samen met vriendin naar en naar collega Karin Haverschmidt de strijd op tv aan.

Paul in ontvangt Hans het Klok met assistente Sandy Kandau en door Robert op ten Brink op met dochter Nina. het Met wie Paul samen van een team vormt, blijft uiteraard door een mysterie de tot aan de op uitzending.

Speltalkshow waarin tijdens Paul de het Leeuw twee prominente gasten ontvangt een in een van fantasierijke en sprookjesachtige setting. een Niet alleen voor naar een de grappig en in interessant gesprek, maar ook tijdens voor een uit spannend en zenuwslopend met spel.

mei 2020
01-01-2017 20:08

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

De jonge Suus Voorthuizen vormt samen met pianist Jasper de Jager het duo Roodkapje. Ze worden uitgenodigd om mee te doen aan de talentshow, maar door hun louche manager loopt alles anders dan gepland.

27-09-2014 21:59

Afl. 6

Roodkapje - Afl. 6

Deze keer in het Leuterbos: Ferry Doedens met een goede vriend en René Froger ook met een vriend. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

20-09-2014 21:57

Afl. 5

Roodkapje - Afl. 5

Deze keer in het Leuterbos: Frans Bauer met goede vriendin Linda de Vries en Gers Pardoel samen met tweelingbroer Robbi Pardoel. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

13-09-2014 21:57

Afl. 4

Roodkapje - Afl. 4

De teams bestaan uit Nicolette van Dam en haar schoonzus en Jim Bakkum met zijn goede vriendin. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

06-09-2014 21:55

Afl. 3

Roodkapje - Afl. 3

Pauls teamlid blijft nog even een mysterie. Janny van der Heijden schuift aan met haar collega-jurylid van 'Heel Holland Bakt' Robèrt van Beckhoven. Jan Kooijman gaat samen met vriendin en collega Karin Haverschmidt de strijd aan.

30-08-2014 22:00

Afl. 2

Roodkapje - Afl. 2

Paul ontvangt Hans Klok met assistente Sandy Kandau en Robert ten Brink met dochter Nina. Met wie Paul samen een team vormt, blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

23-08-2014 21:57

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel.

Roodkapje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roodkapje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roodkapje bij Roodkapje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roodkapje. Heb je een uitzending van Roodkapje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roodkapje gemist

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel. Iedere gast neemt een bekende mee die steengoed is in het spelen van spelletjes. De teams gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: 'Wie is Roodkapje?' Net als in het sprookje speelt de boze wolf een belangrijke rol. Wordt er niet eerlijk gespeeld of gaat er iets mis, dan grijpt hij onmiddellijk in.

Uitzending gemist van Roodkapje? Hier kun je alle uitzendingen van Roodkapje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 10:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!