Programma gemist?

De naar jonge Suus door Voorthuizen vormt samen met pianist op tv Jasper de Jager het het duo Roodkapje. Ze van op worden uitgenodigd om mee te doen de aan de talentshow, op maar door op tv hun louche manager loopt op tv alles anders tijdens dan tijdens gepland.

Deze uit keer in op tv het Leuterbos: Ferry Doedens met uit een goede vriend en op tv tijdens René Froger ook met een tijdens vriend. Het teamlid op van Paul blijft tijdens uiteraard een mysterie tot het tijdens aan de uitzending.

Deze keer in het het Leuterbos: door Frans op tv Bauer met goede vriendin Linda de het Vries en Gers op Pardoel samen met de tweelingbroer Robbi Pardoel. op uit Het teamlid van Paul blijft in uiteraard een de mysterie tot aan de de uitzending.

De teams op tv bestaan uit naar Nicolette van een Dam en haar met schoonzus en Jim uit Bakkum met zijn naar goede vriendin. Het teamlid van van Paul blijft uiteraard een tijdens mysterie tot door aan de de uitzending.

Pauls tijdens teamlid blijft nog op tv even een mysterie. uit Janny van der op tv Heijden schuift aan op tv met haar collega-jurylid van van 'Heel Holland Bakt' naar Robèrt van Beckhoven. Jan op tv Kooijman de gaat samen met vriendin naar en een collega Karin Haverschmidt de strijd met aan.

Paul ontvangt Hans in Klok door met assistente Sandy Kandau op en Robert ten Brink de de met dochter Nina. Met wie Paul van samen een team op vormt, blijft op tv uiteraard een mysterie in tot op aan de uitzending.

Speltalkshow waarin door Paul uit de Leeuw twee door prominente gasten ontvangt in een tijdens fantasierijke door en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor tijdens een het grappig en interessant gesprek, maar met ook tijdens voor een door spannend en zenuwslopend een spel.

september 2021
01-01-2017 20:08

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

De jonge Suus Voorthuizen vormt samen met pianist Jasper de Jager het duo Roodkapje. Ze worden uitgenodigd om mee te doen aan de talentshow, maar door hun louche manager loopt alles anders dan gepland.

27-09-2014 21:59

Afl. 6

Roodkapje - Afl. 6

Deze keer in het Leuterbos: Ferry Doedens met een goede vriend en René Froger ook met een vriend. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

20-09-2014 21:57

Afl. 5

Roodkapje - Afl. 5

Deze keer in het Leuterbos: Frans Bauer met goede vriendin Linda de Vries en Gers Pardoel samen met tweelingbroer Robbi Pardoel. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

13-09-2014 21:57

Afl. 4

Roodkapje - Afl. 4

De teams bestaan uit Nicolette van Dam en haar schoonzus en Jim Bakkum met zijn goede vriendin. Het teamlid van Paul blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

06-09-2014 21:55

Afl. 3

Roodkapje - Afl. 3

Pauls teamlid blijft nog even een mysterie. Janny van der Heijden schuift aan met haar collega-jurylid van 'Heel Holland Bakt' Robèrt van Beckhoven. Jan Kooijman gaat samen met vriendin en collega Karin Haverschmidt de strijd aan.

30-08-2014 22:00

Afl. 2

Roodkapje - Afl. 2

Paul ontvangt Hans Klok met assistente Sandy Kandau en Robert ten Brink met dochter Nina. Met wie Paul samen een team vormt, blijft uiteraard een mysterie tot aan de uitzending.

23-08-2014 21:57

Afl. 1

Roodkapje - Afl. 1

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel.

Roodkapje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roodkapje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roodkapje bij Roodkapje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roodkapje. Heb je een uitzending van Roodkapje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roodkapje gemist

Speltalkshow waarin Paul de Leeuw twee prominente gasten ontvangt in een fantasierijke en sprookjesachtige setting. Niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, maar ook voor een spannend en zenuwslopend spel. Iedere gast neemt een bekende mee die steengoed is in het spelen van spelletjes. De teams gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: 'Wie is Roodkapje?' Net als in het sprookje speelt de boze wolf een belangrijke rol. Wordt er niet eerlijk gespeeld of gaat er iets mis, dan grijpt hij onmiddellijk in.

Uitzending gemist van Roodkapje? Hier kun je alle uitzendingen van Roodkapje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 10:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!