Programma gemist?

De door strijd om naar de punten gaat deze aflevering door tussen Patricia in Paay, Karin Bloemen, John naar de Wolf, Miljuschka tijdens Witzenhausen, Jörgen Raymann, Roy door Donders, Viktor Verhulst, in in Ryanne van Dorst, Gerda Havertong en met Steven in Brunswijk.

In op tv deze aflevering gaan een Steven Brunswijk, Frank van der de Lende, uit Rob Geus, op tv Renate Gerschtanowitz, Anny Schilder, van Martien Meiland, Tim den Besten, naar Ryanne in van Dorst, Patricia Paay een en Frits op Huffnagel de strijd met elkaar op de aan.

In tijdens deze aflevering strijden Rob tijdens Geus, Renate in Gerschtanowitz, Martien Meiland, het Anny Schilder, Frank van naar der uit Lende, Patricia Paay, met Steven Brunswijk, Ryanne van uit Dorst, Frits tijdens Huffnagel en Fajah Lourens met door elkaar om de meeste in tijdens punten.

In deze op tv aflevering met strijden Emma Wortelboer, Martien tijdens Meiland, Anny Schilder, met Viktor Verhulst, Patricia Paay, Steven door Brunswijk, met Ryanne van Dorst, Frits een Huffnagel, Fajah Lourens in en Tim den Besten naar tijdens met elkaar om de de meeste punten.

Spelprogramma waarin tien op tv BN'ers vragen op krijgen die de eerder zijn een gesteld aan een het panel van 'gewone het burgers'. De bekende kandidaten moeten op raden op op welke plek ze door uit hen op op een lijst van 1 tot naar 10 uit zijn geplaatst.

augustus 2020
26-10-2019 22:09

Afl. 5

Ranking the stars - Afl. 5

De strijd om de punten gaat deze aflevering tussen Patricia Paay, Karin Bloemen, John de Wolf, Miljuschka Witzenhausen, Jörgen Raymann, Roy Donders, Viktor Verhulst, Ryanne van Dorst, Gerda Havertong en Steven Brunswijk.

19-10-2019 22:11

Afl. 4

Ranking the stars - Afl. 4

In deze aflevering gaan Steven Brunswijk, Frank van der Lende, Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, Anny Schilder, Martien Meiland, Tim den Besten, Ryanne van Dorst, Patricia Paay en Frits Huffnagel de strijd met elkaar aan.

12-10-2019 22:07

Afl. 3

Ranking the stars - Afl. 3

In deze aflevering strijden Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, Martien Meiland, Anny Schilder, Frank van der Lende, Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel en Fajah Lourens met elkaar om de meeste punten.

05-10-2019 22:06

Afl. 2

Ranking the stars - Afl. 2

In deze aflevering strijden Emma Wortelboer, Martien Meiland, Anny Schilder, Viktor Verhulst, Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel, Fajah Lourens en Tim den Besten met elkaar om de meeste punten.

28-09-2019 22:11

Afl. 1

Ranking the stars - Afl. 1

Spelprogramma waarin tien BN'ers vragen krijgen die eerder zijn gesteld aan een panel van 'gewone burgers'. De bekende kandidaten moeten raden op welke plek ze door hen op een lijst van 1 tot 10 zijn geplaatst.

Ranking the stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ranking the stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ranking the stars bij Ranking the stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ranking the stars. Heb je een uitzending van Ranking the stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ranking the stars gemist

Ranking the Stars is een televisieprogramma van BNN gepresenteerd door Sander Lantinga en Sophie Hilbrand (voorheen Paul de Leeuw), gebaseerd op een Japans format. Het werd vanaf 8 december 2006 uitgezonden.

Uitzending gemist van Ranking the stars? Hier kun je alle uitzendingen van Ranking the stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 22:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!