Programma gemist?

De strijd naar om de punten tijdens gaat deze met aflevering tussen een Patricia Paay, Karin op Bloemen, John de Wolf, een Miljuschka Witzenhausen, Jörgen op Raymann, Roy Donders, Viktor Verhulst, een Ryanne de van Dorst, Gerda op Havertong en Steven met Brunswijk.

In deze een aflevering de gaan Steven Brunswijk, uit Frank van der Lende, Rob op Geus, Renate Gerschtanowitz, Anny op tv Schilder, de Martien Meiland, Tim den Besten, uit Ryanne van Dorst, op tv Patricia Paay en een Frits de Huffnagel de strijd in met elkaar tijdens aan.

In deze aflevering het het strijden Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, naar Martien Meiland, tijdens Anny Schilder, Frank van der een door Lende, Patricia Paay, Steven op Brunswijk, Ryanne van een Dorst, Frits Huffnagel het en Fajah Lourens met op elkaar om de van meeste de punten.

In deze aflevering naar strijden Emma van Wortelboer, Martien Meiland, met Anny Schilder, met Viktor Verhulst, met Patricia Paay, Steven Brunswijk, het Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel, op tv het Fajah Lourens en Tim den Besten op met in elkaar om tijdens de meeste punten.

Spelprogramma naar waarin tien BN'ers vragen krijgen de die eerder zijn uit van gesteld aan een panel de van 'gewone burgers'. een De bekende kandidaten moeten door raden op naar welke plek ze naar door hen op een lijst tijdens het van 1 tot naar 10 zijn geplaatst.

april 2020
26-10-2019 22:09

Afl. 5

Ranking the stars - Afl. 5

De strijd om de punten gaat deze aflevering tussen Patricia Paay, Karin Bloemen, John de Wolf, Miljuschka Witzenhausen, Jörgen Raymann, Roy Donders, Viktor Verhulst, Ryanne van Dorst, Gerda Havertong en Steven Brunswijk.

19-10-2019 22:11

Afl. 4

Ranking the stars - Afl. 4

In deze aflevering gaan Steven Brunswijk, Frank van der Lende, Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, Anny Schilder, Martien Meiland, Tim den Besten, Ryanne van Dorst, Patricia Paay en Frits Huffnagel de strijd met elkaar aan.

12-10-2019 22:07

Afl. 3

Ranking the stars - Afl. 3

In deze aflevering strijden Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, Martien Meiland, Anny Schilder, Frank van der Lende, Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel en Fajah Lourens met elkaar om de meeste punten.

05-10-2019 22:06

Afl. 2

Ranking the stars - Afl. 2

In deze aflevering strijden Emma Wortelboer, Martien Meiland, Anny Schilder, Viktor Verhulst, Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel, Fajah Lourens en Tim den Besten met elkaar om de meeste punten.

28-09-2019 22:11

Afl. 1

Ranking the stars - Afl. 1

Spelprogramma waarin tien BN'ers vragen krijgen die eerder zijn gesteld aan een panel van 'gewone burgers'. De bekende kandidaten moeten raden op welke plek ze door hen op een lijst van 1 tot 10 zijn geplaatst.

Ranking the stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ranking the stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ranking the stars bij Ranking the stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ranking the stars. Heb je een uitzending van Ranking the stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ranking the stars gemist

Ranking the Stars is een televisieprogramma van BNN gepresenteerd door Sander Lantinga en Sophie Hilbrand (voorheen Paul de Leeuw), gebaseerd op een Japans format. Het werd vanaf 8 december 2006 uitgezonden.

Uitzending gemist van Ranking the stars? Hier kun je alle uitzendingen van Ranking the stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 22:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!