Programma gemist?

De uit strijd om het de punten gaat het deze aflevering tussen Patricia Paay, Karin op tv Bloemen, John van de Wolf, op tv Miljuschka Witzenhausen, op tv Jörgen Raymann, Roy in Donders, Viktor Verhulst, Ryanne van op Dorst, Gerda met Havertong en Steven een Brunswijk.

In het deze aflevering gaan Steven in Brunswijk, Frank van der het Lende, het Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, met Anny Schilder, naar Martien Meiland, tijdens Tim den Besten, Ryanne van Dorst, met Patricia Paay op tv en op Frits Huffnagel de strijd met elkaar van door aan.

In op deze aflevering strijden op Rob Geus, Renate de Gerschtanowitz, Martien Meiland, uit Anny Schilder, Frank van der de Lende, van Patricia Paay, Steven Brunswijk, het Ryanne van Dorst, uit Frits Huffnagel met en Fajah Lourens met door elkaar om de uit meeste met punten.

In door deze aflevering strijden Emma Wortelboer, tijdens Martien uit Meiland, Anny Schilder, Viktor in Verhulst, Patricia Paay, Steven het Brunswijk, het Ryanne van Dorst, de Frits Huffnagel, van Fajah Lourens en Tim den van Besten met elkaar het om tijdens de meeste punten.

Spelprogramma met waarin tien uit BN'ers vragen krijgen die eerder van zijn op tv gesteld aan een panel van naar 'gewone door burgers'. De bekende kandidaten moeten raden de uit op welke plek ze van door hen uit op een lijst van 1 tot het op tv 10 zijn geplaatst.

april 2021
26-10-2019 22:09

Afl. 5

Ranking the stars - Afl. 5

De strijd om de punten gaat deze aflevering tussen Patricia Paay, Karin Bloemen, John de Wolf, Miljuschka Witzenhausen, Jörgen Raymann, Roy Donders, Viktor Verhulst, Ryanne van Dorst, Gerda Havertong en Steven Brunswijk.

19-10-2019 22:11

Afl. 4

Ranking the stars - Afl. 4

In deze aflevering gaan Steven Brunswijk, Frank van der Lende, Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, Anny Schilder, Martien Meiland, Tim den Besten, Ryanne van Dorst, Patricia Paay en Frits Huffnagel de strijd met elkaar aan.

12-10-2019 22:07

Afl. 3

Ranking the stars - Afl. 3

In deze aflevering strijden Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, Martien Meiland, Anny Schilder, Frank van der Lende, Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel en Fajah Lourens met elkaar om de meeste punten.

05-10-2019 22:06

Afl. 2

Ranking the stars - Afl. 2

In deze aflevering strijden Emma Wortelboer, Martien Meiland, Anny Schilder, Viktor Verhulst, Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel, Fajah Lourens en Tim den Besten met elkaar om de meeste punten.

28-09-2019 22:11

Afl. 1

Ranking the stars - Afl. 1

Spelprogramma waarin tien BN'ers vragen krijgen die eerder zijn gesteld aan een panel van 'gewone burgers'. De bekende kandidaten moeten raden op welke plek ze door hen op een lijst van 1 tot 10 zijn geplaatst.

Ranking the stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ranking the stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ranking the stars bij Ranking the stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ranking the stars. Heb je een uitzending van Ranking the stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ranking the stars gemist

Ranking the Stars is een televisieprogramma van BNN gepresenteerd door Sander Lantinga en Sophie Hilbrand (voorheen Paul de Leeuw), gebaseerd op een Japans format. Het werd vanaf 8 december 2006 uitgezonden.

Uitzending gemist van Ranking the stars? Hier kun je alle uitzendingen van Ranking the stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 22:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!