Programma gemist?

De door strijd om de punten van gaat deze aflevering tussen door Patricia Paay, het Karin Bloemen, een John de Wolf, Miljuschka tijdens Witzenhausen, Jörgen de Raymann, Roy Donders, Viktor Verhulst, met Ryanne tijdens van Dorst, in Gerda Havertong en een Steven Brunswijk.

In deze het aflevering gaan Steven Brunswijk, uit Frank van uit der Lende, op Rob Geus, op tv Renate Gerschtanowitz, Anny Schilder, Martien Meiland, op Tim den Besten, in Ryanne van de Dorst, Patricia Paay en van Frits Huffnagel de op tv strijd met in elkaar van aan.

In op tv deze aflevering strijden Rob van Geus, Renate Gerschtanowitz, op Martien Meiland, door Anny Schilder, Frank van met der Lende, Patricia tijdens Paay, naar Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits in Huffnagel en het Fajah Lourens met elkaar door tijdens om de meeste met punten.

In van deze aflevering strijden Emma met Wortelboer, op Martien Meiland, Anny Schilder, Viktor op Verhulst, Patricia Paay, uit Steven Brunswijk, Ryanne van van in Dorst, Frits Huffnagel, naar Fajah Lourens en door Tim den Besten met elkaar om met de meeste van punten.

Spelprogramma waarin tien een het BN'ers vragen krijgen die eerder zijn een op gesteld aan een panel op tv van 'gewone burgers'. De bekende met kandidaten moeten een raden op naar welke plek de ze door hen op een lijst in van het 1 tot 10 zijn de geplaatst.

januari 2020
26-10-2019 22:09

Afl. 5

Ranking the stars - Afl. 5

De strijd om de punten gaat deze aflevering tussen Patricia Paay, Karin Bloemen, John de Wolf, Miljuschka Witzenhausen, Jörgen Raymann, Roy Donders, Viktor Verhulst, Ryanne van Dorst, Gerda Havertong en Steven Brunswijk.

19-10-2019 22:11

Afl. 4

Ranking the stars - Afl. 4

In deze aflevering gaan Steven Brunswijk, Frank van der Lende, Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, Anny Schilder, Martien Meiland, Tim den Besten, Ryanne van Dorst, Patricia Paay en Frits Huffnagel de strijd met elkaar aan.

12-10-2019 22:07

Afl. 3

Ranking the stars - Afl. 3

In deze aflevering strijden Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, Martien Meiland, Anny Schilder, Frank van der Lende, Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel en Fajah Lourens met elkaar om de meeste punten.

05-10-2019 22:06

Afl. 2

Ranking the stars - Afl. 2

In deze aflevering strijden Emma Wortelboer, Martien Meiland, Anny Schilder, Viktor Verhulst, Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel, Fajah Lourens en Tim den Besten met elkaar om de meeste punten.

28-09-2019 22:11

Afl. 1

Ranking the stars - Afl. 1

Spelprogramma waarin tien BN'ers vragen krijgen die eerder zijn gesteld aan een panel van 'gewone burgers'. De bekende kandidaten moeten raden op welke plek ze door hen op een lijst van 1 tot 10 zijn geplaatst.

Ranking the stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ranking the stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ranking the stars bij Ranking the stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ranking the stars. Heb je een uitzending van Ranking the stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ranking the stars gemist

Ranking the Stars is een televisieprogramma van BNN gepresenteerd door Sander Lantinga en Sophie Hilbrand (voorheen Paul de Leeuw), gebaseerd op een Japans format. Het werd vanaf 8 december 2006 uitgezonden.

Uitzending gemist van Ranking the stars? Hier kun je alle uitzendingen van Ranking the stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 22:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!