Programma gemist?

In van deze aflevering met gaan Steven Brunswijk, van Frank van der Lende, Rob een Geus, Renate uit Gerschtanowitz, Anny Schilder, Martien Meiland, uit uit Tim den Besten, Ryanne naar van Dorst, Patricia Paay in en naar Frits Huffnagel de strijd door met elkaar de aan.

In met deze aflevering strijden Rob de Geus, Renate de Gerschtanowitz, Martien Meiland, Anny met Schilder, Frank naar van der van Lende, Patricia Paay, naar Steven Brunswijk, Ryanne in van Dorst, Frits Huffnagel en Fajah naar Lourens met elkaar naar om de tijdens meeste met punten.

In een deze aflevering strijden Emma het Wortelboer, Martien Meiland, Anny uit Schilder, Viktor Verhulst, door het Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne naar van Dorst, Frits op tv Huffnagel, Fajah in Lourens en uit Tim den Besten met elkaar op om de meeste uit punten.

Spelprogramma met waarin tien BN'ers vragen de krijgen die eerder zijn van gesteld aan op een uit panel van 'gewone burgers'. uit De bekende het kandidaten moeten raden tijdens op welke plek ze door op hen op op tv een lijst op van 1 tot 10 zijn door geplaatst.

oktober 2019
19-10-2019 22:11

Afl. 4

Ranking the stars - Afl. 4

In deze aflevering gaan Steven Brunswijk, Frank van der Lende, Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, Anny Schilder, Martien Meiland, Tim den Besten, Ryanne van Dorst, Patricia Paay en Frits Huffnagel de strijd met elkaar aan.

12-10-2019 22:07

Afl. 3

Ranking the stars - Afl. 3

In deze aflevering strijden Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, Martien Meiland, Anny Schilder, Frank van der Lende, Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel en Fajah Lourens met elkaar om de meeste punten.

05-10-2019 22:06

Afl. 2

Ranking the stars - Afl. 2

In deze aflevering strijden Emma Wortelboer, Martien Meiland, Anny Schilder, Viktor Verhulst, Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel, Fajah Lourens en Tim den Besten met elkaar om de meeste punten.

28-09-2019 22:11

Afl. 1

Ranking the stars - Afl. 1

Spelprogramma waarin tien BN'ers vragen krijgen die eerder zijn gesteld aan een panel van 'gewone burgers'. De bekende kandidaten moeten raden op welke plek ze door hen op een lijst van 1 tot 10 zijn geplaatst.

Ranking the stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ranking the stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ranking the stars bij Ranking the stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ranking the stars. Heb je een uitzending van Ranking the stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ranking the stars gemist

Ranking the Stars is een televisieprogramma van BNN gepresenteerd door Sander Lantinga en Sophie Hilbrand (voorheen Paul de Leeuw), gebaseerd op een Japans format. Het werd vanaf 8 december 2006 uitgezonden.

Uitzending gemist van Ranking the stars? Hier kun je alle uitzendingen van Ranking the stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-10-2019 om 22:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!