Programma gemist?

De het strijd om door de punten gaat deze aflevering het tussen Patricia op Paay, Karin Bloemen, op John de Wolf, Miljuschka op Witzenhausen, Jörgen Raymann, van Roy door Donders, Viktor Verhulst, Ryanne van Dorst, van Gerda Havertong en in Steven een Brunswijk.

In naar deze aflevering gaan Steven Brunswijk, uit op tv Frank van der Lende, Rob Geus, van Renate Gerschtanowitz, Anny van Schilder, Martien door Meiland, Tim den Besten, tijdens de Ryanne van Dorst, Patricia Paay en naar Frits door Huffnagel de strijd door met elkaar het aan.

In deze met aflevering strijden in Rob Geus, Renate uit Gerschtanowitz, Martien Meiland, Anny in Schilder, Frank op tv van der Lende, Patricia met Paay, Steven Brunswijk, op tv Ryanne van uit Dorst, Frits Huffnagel en Fajah met de Lourens met elkaar om op tv de meeste met punten.

In met deze aflevering naar strijden Emma Wortelboer, van Martien Meiland, Anny Schilder, uit Viktor Verhulst, op tv Patricia Paay, Steven Brunswijk, tijdens Ryanne van Dorst, Frits op tv Huffnagel, Fajah Lourens in en Tim den Besten van met elkaar om op tv de het meeste punten.

Spelprogramma waarin naar tien BN'ers vragen in krijgen die eerder van zijn gesteld aan op tv een panel van 'gewone uit burgers'. tijdens De bekende kandidaten een moeten raden op welke plek van ze door hen het op een lijst een van met 1 tot 10 zijn naar geplaatst.

juli 2021
26-10-2019 22:09

Afl. 5

Ranking the stars - Afl. 5

De strijd om de punten gaat deze aflevering tussen Patricia Paay, Karin Bloemen, John de Wolf, Miljuschka Witzenhausen, Jörgen Raymann, Roy Donders, Viktor Verhulst, Ryanne van Dorst, Gerda Havertong en Steven Brunswijk.

19-10-2019 22:11

Afl. 4

Ranking the stars - Afl. 4

In deze aflevering gaan Steven Brunswijk, Frank van der Lende, Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, Anny Schilder, Martien Meiland, Tim den Besten, Ryanne van Dorst, Patricia Paay en Frits Huffnagel de strijd met elkaar aan.

12-10-2019 22:07

Afl. 3

Ranking the stars - Afl. 3

In deze aflevering strijden Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, Martien Meiland, Anny Schilder, Frank van der Lende, Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel en Fajah Lourens met elkaar om de meeste punten.

05-10-2019 22:06

Afl. 2

Ranking the stars - Afl. 2

In deze aflevering strijden Emma Wortelboer, Martien Meiland, Anny Schilder, Viktor Verhulst, Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel, Fajah Lourens en Tim den Besten met elkaar om de meeste punten.

28-09-2019 22:11

Afl. 1

Ranking the stars - Afl. 1

Spelprogramma waarin tien BN'ers vragen krijgen die eerder zijn gesteld aan een panel van 'gewone burgers'. De bekende kandidaten moeten raden op welke plek ze door hen op een lijst van 1 tot 10 zijn geplaatst.

Ranking the stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ranking the stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ranking the stars bij Ranking the stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ranking the stars. Heb je een uitzending van Ranking the stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ranking the stars gemist

Ranking the Stars is een televisieprogramma van BNN gepresenteerd door Sander Lantinga en Sophie Hilbrand (voorheen Paul de Leeuw), gebaseerd op een Japans format. Het werd vanaf 8 december 2006 uitgezonden.

Uitzending gemist van Ranking the stars? Hier kun je alle uitzendingen van Ranking the stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 22:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!