Programma gemist?

De het strijd om de punten gaat op tv het deze aflevering tussen in Patricia Paay, Karin Bloemen, uit John de Wolf, Miljuschka uit Witzenhausen, Jörgen van Raymann, Roy Donders, Viktor tijdens Verhulst, Ryanne van Dorst, met van Gerda Havertong en Steven een Brunswijk.

In in deze aflevering gaan Steven Brunswijk, een Frank van van der op tv Lende, Rob Geus, door Renate Gerschtanowitz, Anny door Schilder, Martien Meiland, Tim de den Besten, door Ryanne van Dorst, Patricia een Paay en tijdens Frits Huffnagel de strijd met op elkaar tijdens aan.

In deze aflevering tijdens strijden Rob naar Geus, een Renate Gerschtanowitz, Martien Meiland, Anny het Schilder, Frank van op der Lende, een Patricia Paay, Steven Brunswijk, tijdens Ryanne van op Dorst, Frits Huffnagel op en Fajah Lourens met de elkaar om de meeste op de punten.

In deze op tv aflevering strijden Emma Wortelboer, de Martien Meiland, Anny met in Schilder, Viktor Verhulst, Patricia Paay, de Steven Brunswijk, Ryanne een van op tv Dorst, Frits Huffnagel, Fajah Lourens en tijdens met Tim den Besten met elkaar om van de de meeste punten.

Spelprogramma waarin tien een BN'ers vragen het krijgen door die eerder zijn gesteld aan een een panel van uit 'gewone burgers'. De uit bekende door kandidaten moeten raden op welke tijdens plek ze door hen met uit op een lijst van uit 1 tot 10 zijn met geplaatst.

november 2020
26-10-2019 22:09

Afl. 5

Ranking the stars - Afl. 5

De strijd om de punten gaat deze aflevering tussen Patricia Paay, Karin Bloemen, John de Wolf, Miljuschka Witzenhausen, Jörgen Raymann, Roy Donders, Viktor Verhulst, Ryanne van Dorst, Gerda Havertong en Steven Brunswijk.

19-10-2019 22:11

Afl. 4

Ranking the stars - Afl. 4

In deze aflevering gaan Steven Brunswijk, Frank van der Lende, Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, Anny Schilder, Martien Meiland, Tim den Besten, Ryanne van Dorst, Patricia Paay en Frits Huffnagel de strijd met elkaar aan.

12-10-2019 22:07

Afl. 3

Ranking the stars - Afl. 3

In deze aflevering strijden Rob Geus, Renate Gerschtanowitz, Martien Meiland, Anny Schilder, Frank van der Lende, Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel en Fajah Lourens met elkaar om de meeste punten.

05-10-2019 22:06

Afl. 2

Ranking the stars - Afl. 2

In deze aflevering strijden Emma Wortelboer, Martien Meiland, Anny Schilder, Viktor Verhulst, Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel, Fajah Lourens en Tim den Besten met elkaar om de meeste punten.

28-09-2019 22:11

Afl. 1

Ranking the stars - Afl. 1

Spelprogramma waarin tien BN'ers vragen krijgen die eerder zijn gesteld aan een panel van 'gewone burgers'. De bekende kandidaten moeten raden op welke plek ze door hen op een lijst van 1 tot 10 zijn geplaatst.

Ranking the stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ranking the stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ranking the stars bij Ranking the stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ranking the stars. Heb je een uitzending van Ranking the stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ranking the stars gemist

Ranking the Stars is een televisieprogramma van BNN gepresenteerd door Sander Lantinga en Sophie Hilbrand (voorheen Paul de Leeuw), gebaseerd op een Japans format. Het werd vanaf 8 december 2006 uitgezonden.

Uitzending gemist van Ranking the stars? Hier kun je alle uitzendingen van Ranking the stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 22:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!