Programma gemist?

De met 25-jarige activist en filmmaker Htuu van het Lou Rae en het de 56-jarige boeddhistische monnik U het Panda Wathra komen uit in actie tijdens als er in Myanmar een op tv oude vete het oplaait tussen boeddhisten en uit met moslims.

september 2021
31-08-2014 13:58

Demonen van de nieuwe vrijheid

Demonen van de nieuwe vrijheid - Demonen van de nieuwe vrijheid

De 25-jarige activist en filmmaker Htuu Lou Rae en de 56-jarige boeddhistische monnik U Panda Wathra komen in actie als er in Myanmar een oude vete oplaait tussen boeddhisten en moslims.

Demonen van de nieuwe vrijheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Demonen van de nieuwe vrijheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Demonen van de nieuwe vrijheid bij Demonen van de nieuwe vrijheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Demonen van de nieuwe vrijheid. Heb je een uitzending van Demonen van de nieuwe vrijheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Demonen van de nieuwe vrijheid gemist

Uitzending gemist van Demonen van de nieuwe vrijheid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Demonen van de nieuwe vrijheid, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Demonen van de nieuwe vrijheid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Demonen van de nieuwe vrijheid? Hier kun je alle uitzendingen van Demonen van de nieuwe vrijheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2014 om 13:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!