Programma gemist?

Unieke kijk naar achter de schermen bij de de totstandkoming van tijdens de met allereerste editie van het unieke de evenement 'Musicals In het Concert' in naar de Ziggo het Dome te tijdens Amsterdam.

augustus 2020
31-08-2014 16:53

Afl. 1

The Making of Musicals in Concert - Afl. 1

Unieke kijk achter de schermen bij de totstandkoming van de allereerste editie van het unieke evenement 'Musicals In Concert' in de Ziggo Dome te Amsterdam.

The Making of Musicals in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Making of Musicals in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Making of Musicals in Concert bij The Making of Musicals in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Making of Musicals in Concert. Heb je een uitzending van The Making of Musicals in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Making of Musicals in Concert gemist

Unieke kijk achter de schermen bij de totstandkoming van de allereerste editie van het unieke evenement 'Musicals In Concert' in de Ziggo Dome te Amsterdam. Nederlands grootste musicalsterren staan voor het eerst samen op één concertpodium en brengen de meest geliefde songs uit het rijke musicalrepertoire ten gehore. Onder anderen Chantal Janzen, Simone Kleinsma, Freek Bartels, Stanley Burleson, René van Kooten en Carolina Dijkhuizen nemen hieraan deel. De komende maanden wordt de sterrenline-up nog verder uitgebreid.

Uitzending gemist van The Making of Musicals in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van The Making of Musicals in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2014 om 16:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!