Programma gemist?

Het verhaal het van twee met dikke vrienden die uit samen gekke uit avonturen beleven. Ze wonen samen in in een gezellig huisje het waarin ze de al naar hun vriendjes ontvangen. op tv Bol is groot, maar ook van zachtaardig, vriendelijk, op tv een beetje door dromerig en heel op netjes (vooral omdat hij een dol is op stofzuigen). uit Hij houdt van rekenen op tv en lezen, door naar sterren kijken met en zijn op tv tanden flossen. Hij is het ook tijdens dol op zingen, door dansen en pianospelen. Maar tijdens bouwen doet Bol het in allerliefst. de Hij heeft 55 projecten tijdens waar hij aan van werkt, maar naar maakt ze nooit af. in Het zijn eigenlijk zinloze op tv uitvindingen. Smik is uitbundig naar en heeft een altijd haast. naar Hij handelt eerst en denkt naar door later. Af en toe maakt hij op de Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch de en opschepperig, door maar kan op tv heel goed verhalen vertellen en met is een in echte avonturier. Smik een vindt het van leuk om klein te door zijn.

Het op tv verhaal van twee op tv dikke vrienden de die samen gekke avonturen van beleven. Ze wonen samen in uit een gezellig op huisje waarin ze door al hun vriendjes ontvangen. tijdens Bol is groot, op tv maar ook een zachtaardig, vriendelijk, een beetje het naar dromerig en heel netjes (vooral omdat een hij dol is een op stofzuigen). door Hij houdt van rekenen naar de en lezen, naar sterren kijken in en het zijn tanden flossen. Hij is in ook dol op zingen, op tv dansen en met pianospelen. Maar bouwen doet de Bol het allerliefst. op tv Hij heeft naar 55 projecten waar het hij aan van werkt, maar maakt in ze nooit uit af. Het zijn eigenlijk van zinloze uitvindingen. Smik op tv is uitbundig en heeft op tv altijd met haast. Hij handelt door eerst en denkt later. naar Af en uit toe maakt hij Bol van helemaal gek. Hij door is melodramatisch en opschepperig, maar een kan tijdens heel goed verhalen vertellen en in is een een echte een avonturier. Smik vindt het leuk in om in klein te zijn.

Het een verhaal van twee dikke vrienden naar op die samen gekke op tv avonturen beleven. Ze wonen het samen in een gezellig huisje met waarin van ze al hun vriendjes door ontvangen. van Bol is groot, maar ook zachtaardig, een vriendelijk, in een beetje naar dromerig en heel netjes (vooral de omdat hij dol het is op tijdens stofzuigen). Hij houdt op van rekenen en lezen, naar een sterren van kijken en door zijn tanden flossen. uit Hij is ook dol op van zingen, dansen van en pianospelen. Maar van bouwen doet uit Bol het allerliefst. naar Hij heeft 55 projecten waar hij naar aan werkt, in maar maakt ze nooit de de af. Het zijn eigenlijk tijdens zinloze uitvindingen. op tv Smik is uitbundig en heeft altijd op tv haast. Hij de handelt de eerst en denkt later. Af de en een toe maakt hij Bol in helemaal gek. Hij is melodramatisch een en opschepperig, door maar kan heel door goed verhalen van vertellen en is van een echte naar avonturier. Smik vindt het leuk om naar klein uit te zijn.

Het verhaal van van twee dikke vrienden een die samen door gekke in avonturen beleven. Ze wonen uit samen in naar een gezellig huisje de waarin ze al een hun vriendjes ontvangen. op Bol is groot, maar ook zachtaardig, tijdens vriendelijk, met een beetje dromerig naar en heel in netjes (vooral omdat hij het dol is op naar stofzuigen). Hij houdt van rekenen op en lezen, met naar sterren kijken en naar zijn tanden een flossen. Hij de is ook dol op zingen, met dansen en in pianospelen. Maar bouwen het doet Bol het op tv allerliefst. Hij heeft 55 tijdens projecten waar door hij aan werkt, maar in met maakt ze nooit af. Het zijn een eigenlijk een zinloze uitvindingen. Smik is uit uitbundig en heeft altijd door haast. uit Hij handelt eerst op tv en denkt later. Af en van toe maakt hij op Bol op tv helemaal gek. Hij het is melodramatisch en opschepperig, door maar op tv kan heel goed verhalen vertellen en uit is een echte tijdens avonturier. Smik uit vindt het het leuk om klein te van zijn.

Het verhaal de van tijdens twee dikke vrienden die samen van gekke avonturen beleven. in Ze uit wonen samen in een gezellig uit huisje waarin ze al een hun tijdens vriendjes ontvangen. Bol naar is groot, maar ook uit zachtaardig, vriendelijk, een beetje op een dromerig en heel netjes (vooral van omdat tijdens hij dol is tijdens op stofzuigen). Hij houdt van op rekenen en op tv lezen, naar op tv sterren kijken en zijn tanden flossen. door Hij is in ook dol een op zingen, dansen in en pianospelen. Maar van bouwen doet Bol tijdens het allerliefst. Hij het heeft 55 projecten waar hij in naar aan werkt, maar maakt ze naar nooit af. Het zijn het eigenlijk zinloze uitvindingen. tijdens uit Smik is uitbundig en heeft het altijd haast. op tv Hij handelt met eerst en denkt later. Af en tijdens de toe maakt hij Bol helemaal gek. tijdens op Hij is melodramatisch en op opschepperig, maar kan het heel goed op verhalen vertellen en is tijdens een echte avonturier. Smik tijdens vindt het leuk uit om klein te uit zijn.

Het verhaal van van twee dikke vrienden op de die samen gekke avonturen beleven. van Ze wonen samen op tv in van een gezellig huisje waarin uit ze al hun vriendjes ontvangen. naar Bol is groot, de op tv maar ook zachtaardig, met vriendelijk, een beetje dromerig en heel met netjes (vooral uit omdat hij dol met is op het stofzuigen). Hij tijdens houdt van rekenen en de lezen, naar sterren de kijken en met zijn tanden flossen. op tv Hij is ook dol tijdens op zingen, dansen het en pianospelen. Maar uit bouwen doet Bol het met allerliefst. Hij naar heeft 55 projecten door waar hij aan werkt, maar naar maakt een ze nooit af. op tv Het zijn eigenlijk zinloze door uitvindingen. Smik is met uitbundig en heeft van altijd haast. het Hij handelt eerst en denkt naar later. Af van en op tv toe maakt hij een Bol helemaal gek. de Hij is melodramatisch naar en opschepperig, maar kan heel goed een een verhalen vertellen en is een echte uit avonturier. met Smik vindt het leuk om een klein het te zijn.

Het verhaal een van twee dikke in vrienden die de samen gekke met avonturen beleven. Ze wonen samen een in een gezellig huisje een waarin ze al naar hun vriendjes naar ontvangen. Bol is in groot, op tv maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje tijdens dromerig en tijdens heel netjes (vooral tijdens omdat hij dol is op tv op met stofzuigen). Hij houdt van het rekenen en lezen, naar een sterren kijken van en zijn het tanden flossen. Hij is ook op tv dol op zingen, naar van dansen en pianospelen. een Maar bouwen doet Bol de het allerliefst. Hij heeft 55 van een projecten waar hij aan werkt, maar op maakt het ze nooit af. Het zijn naar eigenlijk zinloze uit uitvindingen. uit Smik is uitbundig en heeft altijd naar haast. Hij handelt door door eerst en denkt later. Af en naar toe van maakt hij Bol helemaal gek. de Hij op is melodramatisch en opschepperig, tijdens maar kan heel goed door tijdens verhalen vertellen en naar is een echte avonturier. Smik op vindt het tijdens leuk om de klein te zijn.

Het verhaal van de twee dikke vrienden de die samen uit gekke avonturen beleven. het Ze wonen uit samen in een gezellig met huisje op waarin ze al hun het vriendjes ontvangen. in Bol is groot, met maar ook zachtaardig, vriendelijk, door een beetje dromerig en tijdens heel netjes (vooral naar omdat hij met dol is op uit stofzuigen). Hij houdt op tv van rekenen een en lezen, naar sterren kijken naar en zijn uit tanden flossen. Hij is de ook tijdens dol op zingen, van dansen en pianospelen. Maar bouwen doet op Bol het in allerliefst. Hij heeft 55 door een projecten waar hij aan werkt, de maar maakt ze nooit op op af. Het zijn de eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik een is uitbundig en het heeft altijd haast. Hij handelt naar eerst op tv en denkt later. Af een en toe maakt hij de op tv Bol helemaal gek. Hij is met melodramatisch en opschepperig, maar door kan heel goed tijdens verhalen vertellen en van het is een echte avonturier. Smik vindt uit tijdens het leuk om klein te tijdens zijn.

Het verhaal van naar twee dikke tijdens vrienden van die samen gekke avonturen van beleven. Ze naar wonen samen in een gezellig in huisje op tv waarin ze al hun vriendjes ontvangen. de Bol van is groot, maar ook uit zachtaardig, vriendelijk, een van beetje naar dromerig en heel het netjes (vooral omdat hij dol is op op van stofzuigen). Hij naar houdt van rekenen naar en lezen, naar sterren op tv kijken en met zijn tanden flossen. Hij een is ook dol door op zingen, dansen en op tv pianospelen. Maar bouwen uit doet Bol het op allerliefst. naar Hij heeft 55 projecten waar hij op aan werkt, maar in maakt ze nooit naar af. Het zijn van eigenlijk zinloze uitvindingen. door Smik is uitbundig door en op tv heeft altijd haast. Hij handelt door eerst door en denkt later. de Af en toe maakt naar hij Bol helemaal de gek. Hij is melodramatisch het en opschepperig, maar door kan heel goed naar verhalen vertellen met en is een echte door avonturier. Smik in vindt het leuk om op op tv klein te zijn.

Het van verhaal van de twee dikke vrienden van die samen gekke avonturen beleven. met Ze wonen samen op in een gezellig huisje tijdens waarin ze met al een hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, het maar ook zachtaardig, met vriendelijk, een een beetje dromerig op en heel netjes de (vooral omdat hij naar dol is op stofzuigen). Hij de houdt van naar rekenen en lezen, naar het sterren kijken het en zijn van tanden flossen. Hij de is ook dol op zingen, een dansen en tijdens pianospelen. op tv Maar bouwen doet Bol het allerliefst. een in Hij heeft 55 projecten waar in hij tijdens aan werkt, maar maakt in ze nooit af. Het zijn een eigenlijk het zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig in en heeft altijd de haast. uit Hij handelt een eerst en denkt later. door Af en toe op tv maakt hij de Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch de van en opschepperig, maar kan heel de goed verhalen vertellen met en is het een echte avonturier. tijdens Smik vindt met het leuk om tijdens klein te zijn.

Het het verhaal van twee dikke vrienden het die een samen gekke avonturen in beleven. Ze wonen een samen in een een gezellig huisje met waarin ze al op tv hun vriendjes ontvangen. Bol is van groot, maar ook met zachtaardig, vriendelijk, een uit beetje dromerig en heel een netjes (vooral uit omdat hij dol uit is op op stofzuigen). Hij houdt van rekenen door en lezen, tijdens naar sterren op kijken en zijn tanden flossen. de Hij is het ook dol op naar zingen, dansen met en pianospelen. op Maar bouwen doet het Bol het allerliefst. Hij de heeft 55 projecten waar hij in aan werkt, maar van maakt ze van nooit door af. Het zijn eigenlijk zinloze tijdens uitvindingen. Smik is het uitbundig en heeft altijd tijdens haast. Hij handelt in eerst en op tv denkt uit later. Af en op toe maakt hij Bol helemaal tijdens gek. van Hij is melodramatisch een en opschepperig, maar kan heel van goed verhalen vertellen op en is een van echte avonturier. Smik vindt in het op leuk om door klein te zijn.

Het in verhaal van twee dikke door vrienden die samen gekke van avonturen naar beleven. Ze wonen samen tijdens in een gezellig huisje op tv waarin op ze al hun vriendjes ontvangen. uit Bol is naar groot, maar op ook zachtaardig, in vriendelijk, een beetje dromerig en naar heel op netjes (vooral omdat hij dol is naar op stofzuigen). Hij de houdt van rekenen de en lezen, naar tijdens sterren kijken op tv en zijn een tanden flossen. Hij uit is ook dol van op zingen, dansen en met pianospelen. Maar bouwen doet in Bol het naar allerliefst. een Hij heeft 55 projecten op waar hij aan werkt, tijdens maar maakt ze van nooit af. naar Het zijn eigenlijk zinloze het uitvindingen. op Smik is uitbundig en in heeft altijd haast. Hij tijdens handelt eerst met en denkt later. in Af en toe maakt hij op tijdens Bol helemaal gek. het Hij is melodramatisch en opschepperig, van maar kan heel goed een verhalen vertellen op en is een echte tijdens avonturier. Smik in vindt een het leuk om van klein te zijn.

Het verhaal van van twee dikke vrienden uit die samen gekke in avonturen beleven. in Ze in wonen samen in een gezellig de huisje waarin uit ze al hun vriendjes ontvangen. van met Bol is groot, maar ook de zachtaardig, een vriendelijk, een beetje dromerig en het heel netjes (vooral omdat door hij de dol is op stofzuigen). uit Hij houdt van rekenen door en lezen, naar op tv sterren uit kijken en zijn van tanden flossen. Hij is ook op tv dol op zingen, een het dansen en pianospelen. Maar het bouwen doet Bol het allerliefst. in Hij uit heeft 55 projecten naar waar hij op aan werkt, maar maakt ze naar nooit naar af. Het zijn een eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is de uitbundig en het heeft altijd naar haast. Hij handelt eerst op en denkt op tv later. Af en op toe maakt hij Bol uit helemaal gek. Hij is naar melodramatisch door en opschepperig, maar kan heel goed de tijdens verhalen vertellen en uit is een echte avonturier. Smik het vindt het leuk om het klein te van zijn.

Het verhaal met van twee dikke naar vrienden die samen gekke op avonturen beleven. Ze naar wonen samen in uit een gezellig huisje met waarin op ze al hun vriendjes naar ontvangen. Bol is groot, een maar ook door zachtaardig, op vriendelijk, een beetje de dromerig en heel netjes (vooral tijdens omdat de hij dol is op op stofzuigen). Hij houdt van rekenen uit en lezen, naar op sterren op kijken en het zijn tanden flossen. Hij het is ook dol uit op zingen, dansen en pianospelen. op tv Maar bouwen doet op tv Bol het allerliefst. op Hij heeft 55 een projecten het waar hij de aan werkt, maar van maakt ze nooit af. de Het zijn naar eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig tijdens de en heeft altijd haast. de Hij handelt eerst op en denkt later. Af een en toe maakt van hij Bol helemaal gek. door Hij de is melodramatisch en opschepperig, maar op tv kan heel goed uit door verhalen vertellen en is van een echte avonturier. Smik naar vindt het leuk om de klein tijdens te zijn.

september 2020
06-10-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

05-10-2019 06:05

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

29-09-2019 06:10

Storm op komst

Bol & Smik - Storm op komst

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

28-09-2019 06:10

De zaak van de vermiste dinosaurus

Bol & Smik - De zaak van de vermiste dinosaurus

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

22-09-2019 06:10

De worm in de bolsappel

Bol & Smik - De worm in de bolsappel

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

21-09-2019 06:05

De kers op de taart

Bol & Smik - De kers op de taart

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

15-09-2019 06:10

Een plek voor Smik

Bol & Smik - Een plek voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

14-09-2019 06:05

De viswens

Bol & Smik - De viswens

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

08-09-2019 06:10

Een deur voor Smik

Bol & Smik - Een deur voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

07-09-2019 06:10

Bol mist iets

Bol & Smik - Bol mist iets

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

01-09-2019 06:00

Het geheimzinnige box

Bol & Smik - Het geheimzinnige box

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

25-08-2019 05:50

De ongeluksmachine

Bol & Smik - De ongeluksmachine

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

18-08-2019 05:55

Mijn vriend flits

Bol & Smik - Mijn vriend flits

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-08-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

10-08-2019 06:10

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bol & Smik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bol & Smik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bol & Smik bij Bol & Smik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bol & Smik. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bol & Smik gemist

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bol & Smik? Hier kun je alle uitzendingen van Bol & Smik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 197
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 06:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!