Programma gemist?

Het verhaal van een tijdens twee dikke vrienden die door samen gekke avonturen beleven. Ze naar wonen samen in van uit een gezellig huisje waarin het ze al hun vriendjes naar ontvangen. Bol naar is groot, maar ook zachtaardig, het vriendelijk, een met beetje dromerig en heel van netjes (vooral omdat naar hij dol het is op stofzuigen). een Hij door houdt van rekenen en lezen, naar door sterren met kijken en zijn van tanden flossen. Hij een is ook dol de op zingen, dansen en pianospelen. een door Maar bouwen doet op tv Bol het allerliefst. met Hij heeft 55 projecten waar hij tijdens aan naar werkt, maar een maakt ze nooit af. op Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. op Smik is uitbundig het en in heeft altijd in haast. Hij handelt eerst en op tv denkt later. Af en uit toe maakt hij van op Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch tijdens en op opschepperig, maar kan op heel goed verhalen vertellen en de is een een echte van avonturier. Smik vindt het leuk om met klein te met zijn.

Het tijdens verhaal van twee dikke in vrienden in die samen gekke van avonturen beleven. Ze wonen samen naar in een gezellig huisje de waarin tijdens ze al hun met vriendjes ontvangen. Bol is groot, in maar ook zachtaardig, door vriendelijk, van een beetje dromerig met en heel netjes (vooral omdat de hij van dol is op van stofzuigen). Hij houdt op van rekenen en het lezen, naar sterren kijken op tv en zijn tanden flossen. in Hij is naar ook dol uit op zingen, dansen en tijdens pianospelen. op tv Maar bouwen doet de Bol het allerliefst. Hij heeft 55 een projecten naar waar hij aan werkt, door maar de maakt ze nooit tijdens af. Het zijn eigenlijk door zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig op tv en heeft tijdens altijd haast. Hij handelt het eerst en denkt naar van later. Af en toe maakt hij op Bol naar helemaal gek. Hij op tv is melodramatisch en opschepperig, maar in kan heel goed in verhalen vertellen en het is een echte naar op avonturier. Smik vindt uit het leuk om klein te naar zijn.

Het verhaal tijdens van twee dikke vrienden het die samen naar gekke avonturen beleven. Ze het wonen naar samen in een gezellig door huisje waarin ze al uit hun vriendjes het ontvangen. Bol op tv is groot, maar ook zachtaardig, op vriendelijk, in een beetje dromerig en een heel uit netjes (vooral omdat hij dol op tv is op het stofzuigen). Hij houdt een van rekenen en lezen, naar op sterren kijken naar en zijn tanden flossen. tijdens in Hij is ook dol op met zingen, dansen en pianospelen. in Maar een bouwen doet het Bol het allerliefst. naar Hij heeft 55 projecten waar hij een aan werkt, met maar maakt ze nooit een af. op tv Het zijn naar eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig door uit en heeft altijd haast. in Hij handelt eerst een en denkt met later. Af en toe tijdens maakt hij de Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch in en opschepperig, maar het kan heel in goed door verhalen vertellen en in is een echte avonturier. Smik vindt door het leuk om in klein te een zijn.

Het verhaal van met naar twee dikke vrienden die samen gekke door avonturen op tv beleven. Ze een wonen samen in een gezellig van huisje waarin op ze al door hun vriendjes ontvangen. met Bol is groot, maar ook uit zachtaardig, vriendelijk, een een beetje dromerig in en heel naar netjes (vooral omdat hij door dol is op de stofzuigen). Hij houdt van rekenen een en lezen, op naar sterren kijken en een uit zijn tanden flossen. Hij is een ook dol op zingen, de dansen en van pianospelen. Maar bouwen op doet Bol het allerliefst. op Hij heeft 55 van een projecten waar hij het aan werkt, maar maakt ze nooit in af. van Het zijn door eigenlijk zinloze uitvindingen. tijdens Smik is uitbundig en heeft in altijd haast. Hij door handelt eerst en de denkt later. op tv Af en toe door maakt hij een Bol helemaal gek. met Hij is melodramatisch en opschepperig, in maar kan heel tijdens goed verhalen het vertellen en is met een echte avonturier. met Smik vindt het het leuk om op tv klein te zijn.

Het verhaal van in twee dikke vrienden het die samen gekke uit avonturen beleven. op Ze wonen samen de in op tv een gezellig huisje uit waarin ze al hun vriendjes ontvangen. van Bol door is groot, maar ook de zachtaardig, het vriendelijk, een beetje dromerig en heel in netjes uit (vooral omdat hij dol in is op stofzuigen). Hij van houdt van tijdens rekenen naar en lezen, naar tijdens sterren kijken en op tv zijn tanden flossen. Hij is de ook dol op op zingen, dansen en pianospelen. een Maar bouwen op tv doet Bol naar het allerliefst. Hij met heeft 55 projecten waar uit hij naar aan werkt, maar maakt ze op tv nooit op tv af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. in het Smik is uitbundig en een heeft altijd haast. Hij met handelt eerst en denkt op tv later. Af en naar toe door maakt hij van Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch met en opschepperig, de maar kan in heel goed verhalen vertellen uit en is een echte uit avonturier. uit Smik vindt het leuk naar om in klein te zijn.

Het het verhaal van van twee dikke vrienden die samen op tv gekke in avonturen beleven. Ze op wonen samen in door een gezellig huisje waarin ze naar al hun tijdens vriendjes ontvangen. Bol een is groot, maar ook op zachtaardig, vriendelijk, een naar beetje dromerig en het heel netjes van (vooral omdat hij dol is op tv op van stofzuigen). Hij de houdt van rekenen en de lezen, naar op sterren kijken en zijn tanden een flossen. Hij is ook het dol op zingen, naar dansen en het pianospelen. Maar bouwen doet door de Bol het allerliefst. op tv Hij heeft 55 projecten met waar hij aan werkt, een maar maakt ze nooit naar af. Het de zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. tijdens de Smik is uitbundig en heeft altijd op tv haast. Hij het handelt eerst naar en denkt later. Af en met toe maakt met hij Bol helemaal gek. de Hij is met melodramatisch en opschepperig, het maar de kan heel goed in verhalen vertellen en is uit een echte avonturier. Smik met vindt het van leuk om tijdens klein te zijn.

Het verhaal van op twee dikke vrienden uit van die samen gekke avonturen het beleven. Ze het wonen samen in in een gezellig huisje waarin ze al uit hun vriendjes ontvangen. van Bol is een groot, maar ook zachtaardig, van vriendelijk, een beetje op tv dromerig tijdens en heel netjes (vooral in omdat hij dol is in op stofzuigen). door Hij houdt van een rekenen en een lezen, naar sterren kijken op tv en op tv zijn tanden flossen. Hij is uit ook door dol op zingen, dansen en door pianospelen. Maar uit bouwen doet Bol op tv het allerliefst. Hij heeft 55 het projecten door waar hij aan werkt, tijdens maar naar maakt ze nooit af. Het zijn in eigenlijk zinloze uitvindingen. het Smik is van uitbundig en heeft altijd het haast. Hij handelt de eerst een en denkt later. Af een en toe maakt hij door Bol een helemaal gek. op Hij is melodramatisch in en opschepperig, maar kan heel tijdens goed tijdens verhalen vertellen en op is een echte avonturier. Smik tijdens vindt het naar leuk om klein te op zijn.

Het tijdens verhaal van twee dikke door vrienden die samen tijdens gekke op avonturen beleven. Ze wonen een samen in een gezellig huisje met waarin ze in al hun door vriendjes ontvangen. Bol naar is groot, maar ook tijdens zachtaardig, vriendelijk, een van beetje dromerig en het heel netjes naar (vooral omdat hij dol tijdens is op de stofzuigen). Hij houdt van het rekenen en lezen, van naar sterren kijken en het zijn tanden flossen. naar Hij is ook tijdens dol op zingen, uit dansen op en pianospelen. uit Maar bouwen doet Bol het in allerliefst. Hij de heeft 55 projecten waar hij de door aan werkt, maar maakt ze nooit op af. Het zijn van eigenlijk zinloze uitvindingen. een Smik is naar uitbundig op en heeft altijd haast. tijdens Hij handelt eerst en denkt van met later. Af en toe maakt een hij Bol helemaal gek. tijdens in Hij is melodramatisch en opschepperig, maar in kan de heel goed verhalen het vertellen en is een echte naar avonturier. Smik vindt uit het leuk het om klein in te zijn.

Het verhaal van op de twee dikke vrienden die samen het gekke op tv avonturen beleven. Ze wonen samen in van de een gezellig huisje waarin ze al tijdens hun tijdens vriendjes ontvangen. met Bol is groot, door maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje op het dromerig en heel netjes (vooral omdat door hij dol uit is op stofzuigen). op tv Hij houdt van een rekenen en lezen, op naar sterren op kijken en zijn op tv tanden flossen. in Hij is ook dol naar op zingen, dansen op en pianospelen. Maar bouwen doet op tv Bol het allerliefst. door Hij heeft 55 op projecten waar hij op tv aan werkt, maar op maakt van ze nooit af. Het van zijn eigenlijk door zinloze uitvindingen. naar Smik is uitbundig en heeft altijd met haast. Hij het handelt naar eerst en denkt later. Af en door op tv toe maakt hij Bol op tv helemaal gek. Hij is door melodramatisch in en opschepperig, maar op tv kan heel goed verhalen vertellen en met is een echte in in avonturier. Smik vindt het leuk op om klein te het zijn.

Het van verhaal van twee dikke het vrienden op die samen gekke avonturen beleven. Ze een wonen samen naar in met een gezellig huisje waarin ze door al naar hun vriendjes ontvangen. Bol is uit groot, maar in ook zachtaardig, vriendelijk, een met beetje dromerig en een heel tijdens netjes (vooral omdat hij uit dol is op op stofzuigen). Hij uit houdt van rekenen en lezen, naar op sterren door kijken en zijn het tanden flossen. Hij is door ook dol een op zingen, dansen naar en pianospelen. Maar bouwen doet uit Bol het allerliefst. door Hij heeft 55 een projecten waar op hij aan werkt, maar door maakt ze met nooit een af. Het zijn eigenlijk zinloze een uitvindingen. de Smik is uitbundig het en heeft altijd haast. uit Hij handelt de eerst en denkt later. Af en tijdens op toe maakt hij tijdens Bol helemaal gek. Hij is uit melodramatisch en opschepperig, maar naar kan heel goed op tv verhalen vertellen tijdens en is een echte de avonturier. Smik vindt van het leuk in om klein te van zijn.

Het de verhaal van een twee dikke vrienden die samen tijdens gekke avonturen beleven. op tv Ze wonen op samen in van een gezellig huisje waarin ze al uit hun in vriendjes ontvangen. Bol is groot, de op tv maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje met dromerig en heel in netjes van (vooral omdat hij naar dol is op stofzuigen). Hij het houdt van op rekenen en lezen, het naar door sterren kijken en zijn tanden flossen. de Hij is ook met dol op zingen, van dansen op tv en pianospelen. Maar op bouwen doet Bol uit het allerliefst. Hij op heeft 55 in projecten waar hij aan tijdens werkt, maar maakt tijdens ze nooit af. op tv Het zijn eigenlijk een zinloze uitvindingen. het Smik is uitbundig en heeft altijd in haast. naar Hij handelt tijdens eerst en denkt later. op Af en door toe maakt hij Bol door helemaal gek. Hij naar is melodramatisch en opschepperig, een maar kan heel met goed van verhalen vertellen en is een de echte een avonturier. Smik vindt het tijdens leuk om klein te van zijn.

Het de verhaal van twee een dikke vrienden die door samen gekke avonturen op tv beleven. Ze in wonen samen in een gezellig huisje tijdens waarin tijdens ze al hun door vriendjes ontvangen. met Bol is groot, maar ook zachtaardig, naar vriendelijk, een door beetje dromerig tijdens en heel netjes (vooral omdat tijdens in hij dol is op stofzuigen). Hij een houdt van rekenen het en tijdens lezen, naar met sterren kijken en zijn in tanden flossen. Hij is ook door de dol op zingen, dansen en pianospelen. met Maar bouwen doet het Bol het het allerliefst. Hij heeft 55 een projecten waar hij op tv aan werkt, maar het maakt tijdens ze nooit af. Het van zijn eigenlijk van zinloze uitvindingen. in Smik is uitbundig en heeft altijd tijdens naar haast. Hij handelt op eerst en denkt later. Af het en toe maakt tijdens hij Bol van helemaal gek. Hij is melodramatisch uit en opschepperig, maar van een kan heel goed verhalen vertellen door en is tijdens een echte avonturier. Smik vindt van het leuk een om klein te op zijn.

Het een verhaal van twee dikke vrienden uit op die samen gekke avonturen uit beleven. Ze wonen samen in op tv op een gezellig huisje waarin het ze al op tv hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, tijdens maar ook zachtaardig, een vriendelijk, een op beetje dromerig en heel van netjes (vooral omdat op tv hij dol is het op stofzuigen). Hij uit houdt de van rekenen en lezen, van naar sterren op tv kijken en zijn op tanden flossen. Hij is op tv ook dol op op zingen, dansen en het pianospelen. Maar bouwen doet door Bol het op tv allerliefst. Hij een heeft 55 projecten waar hij een aan werkt, maar van maakt ze nooit een een af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. tijdens Smik is met uitbundig en de heeft altijd met haast. Hij handelt eerst en tijdens denkt later. Af en de toe maakt in hij Bol helemaal naar gek. Hij is melodramatisch in op en opschepperig, maar een kan heel goed verhalen vertellen en door is een de echte avonturier. tijdens Smik vindt het het leuk om klein te tijdens zijn.

Het verhaal van op tv twee door dikke vrienden die samen gekke door op avonturen beleven. Ze wonen tijdens samen in een gezellig huisje van waarin met ze al hun vriendjes in ontvangen. Bol is groot, uit tijdens maar ook zachtaardig, tijdens vriendelijk, een beetje dromerig en heel een op tv netjes (vooral omdat hij dol is met op tv op stofzuigen). Hij houdt van op tv rekenen in en lezen, naar sterren kijken het en zijn tanden tijdens flossen. Hij is ook een dol op een zingen, de dansen en pianospelen. naar Maar bouwen doet Bol het naar allerliefst. Hij heeft 55 uit projecten op waar hij met aan werkt, maar met maakt ze nooit af. Het zijn het eigenlijk zinloze in uitvindingen. Smik een is uitbundig en op heeft altijd haast. Hij handelt tijdens eerst en op denkt later. Af in en toe maakt hij op tv Bol helemaal gek. met Hij is door melodramatisch met en opschepperig, maar de kan heel goed verhalen in vertellen en is een echte naar avonturier. Smik vindt uit met het leuk om klein te door zijn.

juni 2020
06-10-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

05-10-2019 06:05

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

29-09-2019 06:10

Storm op komst

Bol & Smik - Storm op komst

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

28-09-2019 06:10

De zaak van de vermiste dinosaurus

Bol & Smik - De zaak van de vermiste dinosaurus

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

22-09-2019 06:10

De worm in de bolsappel

Bol & Smik - De worm in de bolsappel

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

21-09-2019 06:05

De kers op de taart

Bol & Smik - De kers op de taart

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

15-09-2019 06:10

Een plek voor Smik

Bol & Smik - Een plek voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

14-09-2019 06:05

De viswens

Bol & Smik - De viswens

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

08-09-2019 06:10

Een deur voor Smik

Bol & Smik - Een deur voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

07-09-2019 06:10

Bol mist iets

Bol & Smik - Bol mist iets

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

01-09-2019 06:00

Het geheimzinnige box

Bol & Smik - Het geheimzinnige box

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

25-08-2019 05:50

De ongeluksmachine

Bol & Smik - De ongeluksmachine

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

18-08-2019 05:55

Mijn vriend flits

Bol & Smik - Mijn vriend flits

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-08-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

10-08-2019 06:10

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bol & Smik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bol & Smik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bol & Smik bij Bol & Smik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bol & Smik. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bol & Smik gemist

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bol & Smik? Hier kun je alle uitzendingen van Bol & Smik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 197
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 06:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!