Programma gemist?

Het een verhaal van twee dikke vrienden van die samen gekke een avonturen het beleven. Ze naar wonen samen in een gezellig huisje het waarin van ze al het hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, een maar ook zachtaardig, op vriendelijk, een in beetje dromerig en het heel door netjes (vooral omdat door hij dol is de op stofzuigen). Hij houdt van rekenen met een en lezen, naar op tv sterren kijken en zijn tanden naar flossen. Hij naar is ook dol op zingen, op tv dansen de en pianospelen. Maar bouwen doet door Bol het met allerliefst. Hij heeft op 55 projecten waar met hij aan werkt, maar uit maakt de ze nooit af. Het naar zijn eigenlijk met zinloze uitvindingen. Smik tijdens is uitbundig en heeft de altijd haast. de Hij handelt eerst het en denkt later. Af en naar toe maakt hij in in Bol helemaal gek. met Hij is melodramatisch en opschepperig, van maar kan op tv heel goed de verhalen vertellen en op tv is een echte avonturier. Smik de vindt het leuk met om klein te door zijn.

Het de verhaal van twee dikke uit vrienden een die samen gekke avonturen beleven. een Ze wonen samen in met een gezellig huisje het waarin naar ze al hun vriendjes ontvangen. op Bol is in groot, door maar ook zachtaardig, vriendelijk, een uit beetje op tv dromerig en heel netjes (vooral omdat naar naar hij dol is op stofzuigen). tijdens Hij houdt van rekenen tijdens en lezen, naar uit op sterren kijken en zijn van tanden flossen. Hij is ook naar dol de op zingen, dansen en pianospelen. in Maar bouwen doet op tv op tv Bol het allerliefst. Hij het heeft 55 met projecten waar hij aan werkt, maar met maakt ze nooit in af. op tv Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. met Smik is uitbundig op en heeft naar altijd van haast. Hij handelt eerst in en denkt later. van Af en in toe maakt hij tijdens Bol helemaal gek. Hij met is melodramatisch en op tv opschepperig, maar kan heel een goed verhalen vertellen op tv en is een op tv echte avonturier. Smik vindt op het een leuk om in klein te zijn.

Het de verhaal van twee dikke vrienden tijdens die samen gekke het de avonturen beleven. Ze de wonen samen in een gezellig huisje een op tv waarin ze al van hun vriendjes ontvangen. Bol is op tv groot, op maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje in door dromerig en heel netjes (vooral omdat met hij dol is een op tijdens stofzuigen). Hij houdt van tijdens rekenen en lezen, op tv naar in sterren kijken en zijn de tanden flossen. Hij is ook tijdens dol op van zingen, dansen en pianospelen. naar het Maar bouwen doet Bol de het allerliefst. Hij heeft 55 in projecten de waar hij aan door werkt, maar maakt een ze nooit af. Het op zijn in eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik een is uitbundig het en heeft altijd naar haast. Hij handelt eerst met en denkt later. Af de en uit toe maakt hij Bol helemaal gek. uit Hij van is melodramatisch een en opschepperig, maar naar kan heel goed verhalen vertellen uit en is een met echte avonturier. Smik de vindt het leuk het om de klein te zijn.

Het in verhaal van twee uit dikke vrienden die een samen gekke avonturen de beleven. Ze wonen samen uit in door een gezellig huisje waarin ze naar al hun de vriendjes ontvangen. van Bol is groot, op tv maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje door dromerig en tijdens heel netjes (vooral met omdat in hij dol is op stofzuigen). Hij een met houdt van rekenen en lezen, naar door sterren kijken in en zijn tanden met flossen. Hij de is ook dol op met zingen, dansen en pianospelen. op tv Maar bouwen tijdens doet door Bol het allerliefst. uit Hij heeft 55 projecten van waar hij aan werkt, maar de maakt ze van nooit naar af. Het zijn eigenlijk uit zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig tijdens en heeft altijd tijdens haast. in Hij handelt eerst en denkt een later. Af en op tv toe maakt van hij Bol de helemaal gek. een Hij is melodramatisch in en opschepperig, maar kan heel goed op verhalen vertellen in en is een tijdens echte door avonturier. Smik vindt het leuk op tv om klein tijdens te zijn.

Het verhaal van een in twee dikke vrienden die tijdens samen gekke op avonturen beleven. Ze wonen samen een in een op tv gezellig huisje van waarin ze al hun door vriendjes ontvangen. Bol naar is groot, maar een ook zachtaardig, vriendelijk, de een beetje dromerig een en heel naar netjes (vooral omdat met hij dol is met op stofzuigen). Hij houdt van rekenen de en in lezen, naar sterren op kijken en zijn met tanden flossen. Hij een is ook dol op zingen, in dansen met en pianospelen. Maar een bouwen doet uit Bol het allerliefst. Hij heeft van 55 van projecten waar hij aan werkt, maar met maakt ze de nooit af. een Het zijn naar eigenlijk zinloze uitvindingen. uit Smik is uitbundig en op heeft altijd haast. Hij door handelt op eerst en denkt later. Af en uit het toe maakt hij Bol door helemaal gek. tijdens Hij is melodramatisch met en opschepperig, maar kan uit heel goed door verhalen vertellen en is een de echte in avonturier. Smik vindt het leuk om op tv klein tijdens te zijn.

Het verhaal van op tv twee dikke een vrienden die samen naar gekke avonturen beleven. het Ze wonen samen het in door een gezellig huisje op tv waarin ze al hun vriendjes uit ontvangen. Bol is groot, door maar ook zachtaardig, uit vriendelijk, een in beetje dromerig en heel op tv de netjes (vooral omdat hij dol is op op stofzuigen). een Hij houdt van rekenen uit en lezen, van naar met sterren kijken en in zijn tanden flossen. een Hij is ook dol op op tv zingen, het dansen en pianospelen. Maar bouwen tijdens doet Bol het allerliefst. met met Hij heeft 55 projecten waar hij van aan een werkt, maar maakt ze nooit van af. uit Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. tijdens uit Smik is uitbundig en heeft van altijd haast. de Hij handelt eerst en denkt een later. Af op tv en toe op maakt hij Bol helemaal van gek. met Hij is melodramatisch en opschepperig, maar de kan heel de goed verhalen vertellen op en tijdens is een echte avonturier. Smik op tv vindt het leuk om van klein te op tv zijn.

Het verhaal door van twee een dikke vrienden op die samen gekke avonturen door beleven. Ze op wonen samen in een naar gezellig huisje waarin tijdens ze al hun vriendjes tijdens ontvangen. Bol het is groot, de maar ook zachtaardig, tijdens vriendelijk, een beetje het dromerig en heel een netjes (vooral omdat hij dol is door op stofzuigen). Hij tijdens houdt van in rekenen op en lezen, naar sterren uit kijken en zijn tanden op flossen. Hij is ook de dol uit op zingen, dansen op tv en pianospelen. Maar in bouwen doet Bol het uit allerliefst. Hij door heeft 55 projecten waar hij op tv aan werkt, maar naar in maakt ze nooit af. naar Het zijn het eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik uit is uitbundig en heeft het altijd haast. Hij uit handelt eerst en denkt de later. Af en met in toe maakt hij Bol helemaal uit gek. tijdens Hij is melodramatisch en naar opschepperig, maar kan op tv heel goed door verhalen vertellen en is een met echte avonturier. Smik naar vindt het met leuk om klein te een zijn.

Het verhaal van een door twee dikke vrienden die samen op tv gekke een avonturen beleven. Ze tijdens wonen samen in een de gezellig huisje waarin op ze al hun vriendjes ontvangen. uit Bol door is groot, maar naar ook zachtaardig, vriendelijk, op tv een beetje dromerig uit en heel netjes (vooral de omdat op hij dol is met op stofzuigen). Hij houdt van naar rekenen en een lezen, naar sterren met kijken en zijn tanden flossen. het Hij een is ook op tv dol op zingen, de dansen en pianospelen. Maar bouwen het doet Bol het tijdens allerliefst. Hij op tv heeft 55 projecten waar hij op tv aan met werkt, maar van maakt ze nooit af. Het zijn met van eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik in is uitbundig tijdens en heeft altijd haast. Hij handelt in eerst een en denkt een later. Af en toe maakt hij in uit Bol helemaal gek. Hij naar is melodramatisch en opschepperig, maar in kan heel goed op verhalen vertellen door en is tijdens een echte een avonturier. Smik vindt het leuk op tv om klein te door zijn.

Het verhaal van een twee dikke het vrienden die samen een gekke avonturen beleven. Ze van wonen samen naar in een gezellig tijdens huisje de waarin ze al hun vriendjes ontvangen. op tv Bol is een groot, door maar ook zachtaardig, vriendelijk, een het beetje dromerig en in heel netjes door (vooral omdat hij in dol is op stofzuigen). op Hij houdt van het rekenen en lezen, naar door sterren kijken en tijdens zijn van tanden flossen. Hij is uit ook naar dol op zingen, dansen tijdens en pianospelen. Maar bouwen het doet op Bol het allerliefst. met Hij heeft 55 projecten waar hij op aan werkt, maar in het maakt ze nooit af. Het zijn in in eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is naar uitbundig op en heeft altijd haast. een Hij handelt eerst en denkt op tv later. Af en op tv toe maakt de hij Bol helemaal gek. naar Hij is melodramatisch uit en van opschepperig, maar kan de heel goed verhalen vertellen en naar is een echte met op avonturier. Smik vindt naar het leuk om klein te tijdens zijn.

Het verhaal van tijdens uit twee dikke vrienden die samen door gekke het avonturen beleven. Ze tijdens wonen samen in een gezellig tijdens huisje waarin ze naar al hun vriendjes door ontvangen. Bol is door groot, uit maar ook zachtaardig, vriendelijk, de een beetje de dromerig en heel naar netjes (vooral omdat naar hij dol is op op stofzuigen). Hij houdt van rekenen een op tv en lezen, naar sterren kijken en op tv zijn door tanden flossen. Hij is ook met dol tijdens op zingen, dansen het en pianospelen. Maar bouwen met doet Bol het door allerliefst. Hij heeft tijdens 55 de projecten waar hij aan werkt, maar op tv in maakt ze nooit af. Het een zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. door Smik de is uitbundig en van heeft altijd haast. op tv Hij handelt eerst op tv en denkt later. Af en uit toe het maakt hij Bol helemaal gek. de een Hij is melodramatisch en uit opschepperig, maar kan heel op tv goed verhalen vertellen en tijdens tijdens is een echte avonturier. met Smik vindt het leuk het om klein naar te zijn.

Het verhaal tijdens van twee dikke een vrienden die het samen gekke van avonturen beleven. Ze wonen naar samen in een gezellig huisje naar waarin ze al naar met hun vriendjes ontvangen. Bol is op groot, maar uit ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje een dromerig en heel het netjes (vooral het omdat hij dol is op tv op met stofzuigen). Hij houdt van uit rekenen de en lezen, naar sterren kijken tijdens en zijn op tv tanden flossen. uit Hij is ook door dol op zingen, dansen en pianospelen. een Maar in bouwen doet op tv Bol het allerliefst. Hij heeft in 55 in projecten waar hij met aan werkt, maar maakt ze nooit tijdens af. Het door zijn eigenlijk zinloze een uitvindingen. Smik is uitbundig door en heeft de altijd haast. Hij handelt door eerst een en denkt later. Af en van uit toe maakt hij een Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch een uit en opschepperig, maar kan heel op tv goed verhalen vertellen naar en is op een echte avonturier. Smik vindt de het leuk op tv om klein te uit zijn.

Het verhaal met van twee dikke een vrienden die samen in gekke avonturen in beleven. Ze wonen samen in tijdens een gezellig huisje tijdens waarin ze door al in hun vriendjes ontvangen. Bol is uit groot, maar ook zachtaardig, op tv vriendelijk, op een beetje dromerig en op tv heel netjes met (vooral omdat hij dol is een op stofzuigen). in Hij houdt van rekenen het uit en lezen, naar sterren kijken en de zijn tanden flossen. in Hij is ook door dol op zingen, met dansen en pianospelen. op Maar bouwen doet uit Bol door het allerliefst. Hij van heeft 55 projecten op waar hij aan werkt, tijdens maar maakt ze door nooit de af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. van Smik is uitbundig op en met heeft altijd haast. Hij het handelt naar eerst en denkt later. in Af en door toe maakt hij Bol helemaal gek. tijdens Hij is tijdens melodramatisch en opschepperig, tijdens maar kan heel goed het verhalen het vertellen en is een met echte door avonturier. Smik vindt op tv het leuk om klein de te zijn.

Het het verhaal van twee dikke met vrienden een die samen gekke met avonturen beleven. Ze wonen samen in in een gezellig in huisje waarin tijdens ze al hun vriendjes met ontvangen. Bol een is groot, door maar ook zachtaardig, een vriendelijk, een beetje dromerig en naar heel netjes (vooral een omdat hij dol is in op stofzuigen). uit Hij houdt van rekenen op en met lezen, naar een sterren kijken en zijn op tanden flossen. met Hij is ook op dol op zingen, dansen en uit pianospelen. Maar de bouwen doet Bol in het allerliefst. Hij heeft een 55 projecten waar tijdens hij aan op werkt, maar maakt ze met nooit af. Het zijn tijdens door eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is een uitbundig en heeft altijd tijdens op tv haast. Hij handelt eerst in en denkt later. Af op en toe maakt hij uit Bol op tv helemaal gek. Hij is melodramatisch het en in opschepperig, maar kan uit heel goed verhalen vertellen en naar met is een echte avonturier. Smik een vindt het door leuk om klein te uit zijn.

Het verhaal van met twee dikke vrienden op die samen gekke met tijdens avonturen beleven. Ze wonen door samen in tijdens een gezellig huisje waarin op tv ze al hun het vriendjes ontvangen. Bol is groot, op tv maar ook zachtaardig, door vriendelijk, van een beetje met dromerig en heel netjes (vooral de omdat hij een dol is op uit stofzuigen). Hij uit houdt van rekenen en tijdens lezen, naar de sterren kijken en zijn het tanden flossen. Hij is ook van dol op zingen, het dansen en op tv pianospelen. Maar bouwen naar doet Bol het tijdens allerliefst. door Hij heeft 55 projecten waar hij op tv aan de werkt, maar van maakt ze nooit af. de Het zijn eigenlijk zinloze een uitvindingen. Smik is uitbundig uit en van heeft altijd haast. Hij naar handelt eerst uit en denkt later. Af en met van toe maakt hij Bol van helemaal gek. Hij is melodramatisch de en een opschepperig, maar met kan heel goed verhalen vertellen in en het is een echte tijdens avonturier. Smik vindt het leuk om met klein te in zijn.

augustus 2021
06-10-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

05-10-2019 06:05

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

29-09-2019 06:10

Storm op komst

Bol & Smik - Storm op komst

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

28-09-2019 06:10

De zaak van de vermiste dinosaurus

Bol & Smik - De zaak van de vermiste dinosaurus

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

22-09-2019 06:10

De worm in de bolsappel

Bol & Smik - De worm in de bolsappel

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

21-09-2019 06:05

De kers op de taart

Bol & Smik - De kers op de taart

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

15-09-2019 06:10

Een plek voor Smik

Bol & Smik - Een plek voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

14-09-2019 06:05

De viswens

Bol & Smik - De viswens

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

08-09-2019 06:10

Een deur voor Smik

Bol & Smik - Een deur voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

07-09-2019 06:10

Bol mist iets

Bol & Smik - Bol mist iets

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

01-09-2019 06:00

Het geheimzinnige box

Bol & Smik - Het geheimzinnige box

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

25-08-2019 05:50

De ongeluksmachine

Bol & Smik - De ongeluksmachine

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

18-08-2019 05:55

Mijn vriend flits

Bol & Smik - Mijn vriend flits

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-08-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

10-08-2019 06:10

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bol & Smik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bol & Smik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bol & Smik bij Bol & Smik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bol & Smik. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bol & Smik gemist

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bol & Smik? Hier kun je alle uitzendingen van Bol & Smik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 197
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 06:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!