Programma gemist?

Het verhaal van tijdens twee dikke naar vrienden die naar samen gekke avonturen beleven. Ze van wonen uit samen in een een gezellig huisje waarin ze al het hun vriendjes met ontvangen. Bol is groot, uit uit maar ook zachtaardig, uit vriendelijk, een beetje dromerig en heel uit netjes (vooral omdat van hij dol is in op stofzuigen). Hij uit houdt met van rekenen en lezen, naar door naar sterren kijken en door zijn tanden flossen. van Hij is ook dol op op zingen, dansen en naar pianospelen. Maar van bouwen doet met Bol het allerliefst. Hij heeft van 55 naar projecten waar hij aan uit werkt, maar maakt op tv ze nooit af. Het met zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. in op tv Smik is uitbundig en heeft op tv altijd naar haast. Hij handelt eerst en denkt uit op later. Af en een toe maakt hij tijdens Bol helemaal gek. een Hij is melodramatisch het en opschepperig, maar kan op heel goed verhalen vertellen uit en een is een echte avonturier. in Smik vindt naar het leuk om uit klein te zijn.

Het verhaal door van twee door dikke vrienden die samen in gekke avonturen door beleven. Ze wonen samen in van een gezellig huisje in waarin ze op al hun vriendjes ontvangen. het Bol is groot, het maar in ook zachtaardig, naar vriendelijk, een beetje dromerig en van heel netjes (vooral naar omdat hij op tv dol is op op stofzuigen). Hij houdt van rekenen tijdens en het lezen, naar sterren kijken op en op zijn tanden flossen. Hij uit is ook dol op zingen, op dansen en op tv pianospelen. Maar met bouwen doet met Bol het allerliefst. de Hij heeft 55 projecten waar hij uit aan werkt, de maar maakt ze nooit een op af. Het zijn eigenlijk zinloze op uitvindingen. Smik is uitbundig tijdens en heeft altijd het haast. Hij handelt van eerst op tv en denkt later. Af en met toe maakt hij de Bol helemaal de gek. Hij is melodramatisch in en uit opschepperig, maar kan heel goed in verhalen vertellen en in is een door echte avonturier. Smik vindt op op het leuk om klein met te zijn.

Het het verhaal van twee dikke vrienden op tv die tijdens samen gekke avonturen op tv beleven. Ze het wonen samen in door een gezellig huisje een waarin ze al hun vriendjes een ontvangen. op tv Bol is groot, maar ook zachtaardig, met vriendelijk, een uit beetje dromerig en heel van netjes (vooral omdat een tijdens hij dol is van op stofzuigen). Hij houdt tijdens van rekenen en lezen, naar het uit sterren kijken en zijn tanden flossen. uit Hij is naar ook het dol op zingen, dansen op en pianospelen. Maar naar bouwen doet Bol het allerliefst. door Hij het heeft 55 naar projecten waar hij aan werkt, een maar maakt ze nooit uit af. naar Het zijn eigenlijk zinloze op uitvindingen. met Smik is uitbundig en heeft altijd met haast. Hij de handelt eerst in en denkt later. het Af en toe maakt uit hij op Bol helemaal gek. tijdens Hij is melodramatisch en tijdens opschepperig, maar kan heel op goed verhalen vertellen van en de is een echte een avonturier. Smik vindt in het leuk om klein te in zijn.

Het uit verhaal van tijdens twee dikke vrienden die samen gekke op tv op tv avonturen beleven. Ze wonen samen in op een gezellig op huisje waarin ze al uit hun een vriendjes ontvangen. op Bol is groot, maar tijdens ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje een dromerig tijdens en heel tijdens netjes (vooral omdat op hij dol is tijdens op stofzuigen). Hij houdt van op rekenen en lezen, in naar sterren op tv kijken en zijn tanden flossen. van op Hij is ook dol op op zingen, dansen en een pianospelen. tijdens Maar bouwen doet Bol op het allerliefst. Hij heeft 55 met projecten waar hij een aan met werkt, maar maakt naar ze nooit in af. Het zijn naar eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik met is uitbundig en met heeft altijd uit haast. Hij handelt eerst in en denkt later. Af en met van toe maakt hij Bol op helemaal gek. Hij is melodramatisch met en opschepperig, maar de kan heel goed de verhalen vertellen en de is een tijdens echte avonturier. Smik naar vindt het uit leuk om een klein te zijn.

Het verhaal van de twee dikke naar vrienden die met samen gekke avonturen beleven. een Ze in wonen samen in een gezellig huisje in waarin op tv ze al hun vriendjes het ontvangen. uit Bol is groot, maar op tv ook zachtaardig, op tv vriendelijk, een beetje uit dromerig en heel netjes het (vooral omdat hij tijdens dol is de op stofzuigen). Hij houdt van rekenen met en lezen, naar met sterren naar kijken en zijn tanden tijdens flossen. Hij van is ook dol de op zingen, dansen met en pianospelen. Maar in bouwen doet Bol het allerliefst. tijdens Hij heeft door 55 door projecten waar hij aan werkt, maar uit van maakt ze nooit van af. Het zijn eigenlijk in zinloze uitvindingen. Smik is door uitbundig en heeft altijd met haast. Hij naar handelt op tv eerst en denkt later. Af het en toe maakt hij in Bol op tv helemaal gek. Hij door is melodramatisch tijdens en opschepperig, maar kan heel op goed een verhalen vertellen en is op een echte avonturier. op tv Smik vindt het op leuk om klein te tijdens zijn.

Het verhaal van door met twee dikke vrienden met die samen gekke avonturen van beleven. Ze wonen het samen in een van gezellig huisje waarin ze het al hun vriendjes uit ontvangen. Bol de is groot, op maar ook zachtaardig, de vriendelijk, een beetje uit dromerig en heel netjes (vooral omdat de hij dol is het op stofzuigen). Hij een houdt op tv van rekenen en lezen, naar naar op sterren kijken en zijn in tanden flossen. Hij is ook tijdens dol in op zingen, dansen en met pianospelen. Maar een bouwen doet Bol het met allerliefst. Hij heeft 55 uit door projecten waar hij aan een werkt, maar tijdens maakt ze nooit af. Het van zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. door Smik is uitbundig op en heeft op tv altijd door haast. Hij handelt een eerst en denkt later. Af en met toe maakt een hij Bol helemaal gek. op Hij is het melodramatisch en opschepperig, maar uit kan heel goed het het verhalen vertellen en is een de echte avonturier. Smik uit vindt het leuk om op klein te tijdens zijn.

Het verhaal op tv van twee dikke vrienden op tv die tijdens samen gekke avonturen beleven. Ze de door wonen samen in een gezellig huisje tijdens waarin ze al in hun vriendjes naar ontvangen. Bol is groot, uit maar tijdens ook zachtaardig, vriendelijk, een tijdens beetje dromerig en een heel naar netjes (vooral omdat hij dol met is het op stofzuigen). Hij de houdt van rekenen en lezen, naar op op sterren kijken en zijn tanden het flossen. Hij is ook door van dol op zingen, de dansen en pianospelen. Maar bouwen doet op Bol op tv het allerliefst. Hij heeft 55 het projecten van waar hij aan door werkt, maar maakt uit ze nooit af. Het zijn op tv met eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uit uitbundig en uit heeft altijd haast. door Hij handelt eerst en denkt naar op tv later. Af en toe tijdens maakt hij door Bol helemaal gek. Hij is het melodramatisch en opschepperig, in maar kan op heel goed verhalen op vertellen en is een echte door van avonturier. Smik vindt het leuk om in klein op te zijn.

Het in verhaal van twee dikke vrienden op die samen op tv gekke met avonturen beleven. Ze wonen samen een in een op tv gezellig huisje met waarin ze al de hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, met maar op tv ook zachtaardig, vriendelijk, een tijdens beetje dromerig en heel uit van netjes (vooral omdat hij met dol is op stofzuigen). een Hij door houdt van rekenen en het lezen, naar naar sterren kijken en het zijn tanden flossen. Hij is naar ook dol naar op zingen, een dansen en pianospelen. Maar het bouwen doet naar Bol het allerliefst. Hij op heeft 55 projecten waar tijdens hij aan werkt, maar in een maakt ze nooit op af. Het zijn naar eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik op is uitbundig en heeft van altijd haast. tijdens Hij handelt eerst en op tv denkt met later. Af en uit toe maakt hij Bol helemaal gek. tijdens Hij met is melodramatisch een en opschepperig, maar kan heel tijdens goed verhalen vertellen met en is een een echte de avonturier. Smik vindt uit het leuk om klein te het zijn.

Het een verhaal van twee dikke op vrienden in die samen gekke avonturen op beleven. Ze wonen samen met in een gezellig huisje uit waarin de ze al hun vriendjes naar ontvangen. Bol is groot, op tv de maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje naar dromerig en met heel netjes (vooral omdat uit de hij dol is op stofzuigen). naar Hij houdt naar van rekenen in en lezen, naar sterren kijken naar en de zijn tanden flossen. Hij is ook naar uit dol op zingen, dansen en een pianospelen. op tv Maar bouwen doet op Bol het allerliefst. Hij heeft van 55 projecten waar hij tijdens aan werkt, van maar maakt tijdens ze nooit af. door Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. naar Smik is de uitbundig en van heeft altijd haast. in Hij handelt in eerst en denkt later. Af en in toe een maakt hij Bol helemaal van gek. Hij is melodramatisch naar naar en opschepperig, maar uit kan heel goed verhalen vertellen en op tv is een echte het uit avonturier. Smik vindt op het leuk om klein te van zijn.

Het tijdens verhaal van twee dikke uit vrienden die samen gekke op uit avonturen beleven. Ze wonen samen van in met een gezellig huisje waarin de ze al hun het vriendjes ontvangen. Bol is groot, tijdens maar ook zachtaardig, de vriendelijk, een van beetje dromerig en met heel netjes (vooral omdat door hij dol is met op op stofzuigen). Hij houdt een van rekenen en lezen, tijdens naar sterren kijken en door zijn tanden flossen. tijdens Hij is ook tijdens dol door op zingen, dansen en van pianospelen. Maar met bouwen doet Bol het uit allerliefst. Hij heeft 55 het projecten waar uit hij op aan werkt, maar maakt ze de nooit af. Het de zijn van eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uit uitbundig op en heeft altijd op haast. Hij handelt eerst op en denkt later. Af tijdens en naar toe maakt hij Bol helemaal gek. op tv Hij is uit melodramatisch het en opschepperig, maar een kan heel goed verhalen vertellen en van is een op echte avonturier. Smik het vindt het leuk om de klein te de zijn.

Het verhaal met van twee op dikke vrienden door die samen gekke avonturen beleven. in Ze wonen op tv samen in een gezellig huisje met waarin ze van al hun vriendjes met ontvangen. Bol is groot, van van maar ook zachtaardig, vriendelijk, een een beetje dromerig en heel op het netjes (vooral omdat hij dol is op tv op stofzuigen). Hij het tijdens houdt van rekenen een en lezen, naar sterren kijken en de zijn tanden flossen. de tijdens Hij is ook dol op zingen, naar dansen en met pianospelen. Maar bouwen op tv doet door Bol het allerliefst. het Hij heeft 55 van projecten waar hij het aan werkt, maar maakt een ze nooit af. op Het zijn eigenlijk van zinloze uitvindingen. de Smik is uitbundig in en heeft altijd haast. Hij handelt op tv op eerst en denkt een later. Af en toe maakt hij het Bol een helemaal gek. tijdens Hij is melodramatisch en opschepperig, maar een een kan heel goed verhalen vertellen in en met is een echte avonturier. Smik vindt van een het leuk om klein naar te zijn.

Het verhaal van een twee naar dikke vrienden de die samen gekke op tv avonturen beleven. Ze wonen samen in de een een gezellig huisje op waarin ze al hun vriendjes ontvangen. met Bol een is groot, de maar ook zachtaardig, vriendelijk, een een beetje tijdens dromerig en heel netjes (vooral van omdat hij op dol is op met stofzuigen). Hij houdt van rekenen tijdens en lezen, het naar sterren kijken tijdens en zijn tanden met flossen. Hij is de ook dol op tv op zingen, van dansen en pianospelen. Maar bouwen doet in Bol naar het allerliefst. Hij heeft 55 op projecten waar hij de aan werkt, maar tijdens maakt ze op nooit door af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. uit Smik is uitbundig op tv en door heeft altijd tijdens haast. Hij handelt het eerst en denkt de later. Af en toe door maakt hij Bol een helemaal gek. Hij met is melodramatisch en opschepperig, met maar kan heel het goed met verhalen vertellen en is van een echte de avonturier. Smik vindt een het leuk om klein te uit zijn.

Het verhaal met van twee dikke vrienden naar die samen door gekke naar avonturen beleven. Ze wonen samen een in een gezellig van huisje waarin ze in al hun vriendjes het ontvangen. van Bol is groot, maar ook uit zachtaardig, vriendelijk, een beetje met dromerig met en heel in netjes (vooral omdat hij dol is een op stofzuigen). Hij op tv houdt naar van rekenen en tijdens lezen, naar met sterren kijken en zijn tanden flossen. van Hij is ook een naar dol op zingen, dansen en op pianospelen. Maar bouwen doet in Bol met het allerliefst. met Hij heeft 55 projecten waar hij in aan werkt, maar tijdens door maakt ze nooit af. Het zijn tijdens eigenlijk op tv zinloze uitvindingen. Smik in is uitbundig en heeft op altijd uit haast. Hij handelt eerst en denkt uit later. met Af en op toe maakt hij een Bol helemaal gek. Hij is in melodramatisch en opschepperig, naar maar kan uit heel goed verhalen vertellen uit en het is een echte avonturier. tijdens Smik vindt met het leuk om klein uit te zijn.

Het op tv verhaal van twee dikke vrienden het die door samen gekke het avonturen beleven. Ze wonen samen het in een gezellig huisje door waarin uit ze al de hun vriendjes ontvangen. van Bol is groot, maar ook tijdens zachtaardig, vriendelijk, met een beetje dromerig en heel van netjes (vooral omdat tijdens hij dol uit is op stofzuigen). Hij een op tv houdt van rekenen en lezen, tijdens naar van sterren kijken en zijn tanden met flossen. Hij is met ook dol een op zingen, dansen en met pianospelen. Maar bouwen doet uit Bol het allerliefst. tijdens de Hij heeft 55 projecten van waar hij met aan werkt, maar naar maakt ze nooit door af. Het zijn eigenlijk zinloze op tv uitvindingen. Smik is de uitbundig en met heeft altijd haast. Hij door handelt eerst van en denkt later. in Af en toe maakt het hij Bol helemaal gek. de Hij is melodramatisch door en opschepperig, maar tijdens kan heel uit goed verhalen een vertellen en is uit een echte avonturier. Smik vindt op op het leuk om naar klein te zijn.

januari 2021
06-10-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

05-10-2019 06:05

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

29-09-2019 06:10

Storm op komst

Bol & Smik - Storm op komst

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

28-09-2019 06:10

De zaak van de vermiste dinosaurus

Bol & Smik - De zaak van de vermiste dinosaurus

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

22-09-2019 06:10

De worm in de bolsappel

Bol & Smik - De worm in de bolsappel

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

21-09-2019 06:05

De kers op de taart

Bol & Smik - De kers op de taart

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

15-09-2019 06:10

Een plek voor Smik

Bol & Smik - Een plek voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

14-09-2019 06:05

De viswens

Bol & Smik - De viswens

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

08-09-2019 06:10

Een deur voor Smik

Bol & Smik - Een deur voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

07-09-2019 06:10

Bol mist iets

Bol & Smik - Bol mist iets

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

01-09-2019 06:00

Het geheimzinnige box

Bol & Smik - Het geheimzinnige box

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

25-08-2019 05:50

De ongeluksmachine

Bol & Smik - De ongeluksmachine

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

18-08-2019 05:55

Mijn vriend flits

Bol & Smik - Mijn vriend flits

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-08-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

10-08-2019 06:10

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bol & Smik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bol & Smik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bol & Smik bij Bol & Smik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bol & Smik. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bol & Smik gemist

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bol & Smik? Hier kun je alle uitzendingen van Bol & Smik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 197
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 06:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!