Programma gemist?

Het verhaal door van naar twee dikke vrienden die in samen gekke door avonturen beleven. Ze wonen samen in op een gezellig huisje van waarin een ze al hun vriendjes een ontvangen. Bol is het groot, maar met ook zachtaardig, vriendelijk, een op beetje op tv dromerig en heel netjes (vooral op tv omdat hij op dol is op uit stofzuigen). Hij een houdt van rekenen en lezen, tijdens naar sterren kijken door en zijn uit tanden flossen. Hij is ook in dol op zingen, op tv dansen een en pianospelen. Maar in bouwen doet van Bol het allerliefst. Hij heeft de 55 projecten waar op tv hij uit aan werkt, maar maakt tijdens ze nooit af. Het zijn naar eigenlijk zinloze uitvindingen. op Smik in is uitbundig en heeft altijd een met haast. Hij handelt eerst en met denkt later. in Af en toe maakt uit hij Bol helemaal door gek. Hij is melodramatisch uit en op opschepperig, maar kan heel met goed verhalen vertellen tijdens en is een het echte avonturier. Smik vindt met het leuk tijdens om klein te met zijn.

Het verhaal met van twee tijdens dikke vrienden met die samen gekke avonturen beleven. Ze op tv wonen samen in een van een gezellig huisje waarin met ze al het hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, op tv maar ook zachtaardig, uit vriendelijk, in een beetje dromerig en heel met netjes (vooral omdat de hij de dol is op stofzuigen). Hij uit houdt van rekenen op en met lezen, naar sterren kijken op en zijn tanden flossen. een Hij naar is ook een dol op zingen, door dansen en pianospelen. Maar bouwen van doet tijdens Bol het allerliefst. met Hij heeft 55 projecten met waar hij aan werkt, maar het maakt op ze nooit af. de Het zijn de eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik door is uitbundig en op tv heeft altijd met haast. Hij handelt eerst en de denkt later. de Af en toe tijdens maakt hij Bol met helemaal gek. Hij is melodramatisch met en opschepperig, een maar kan de heel goed door verhalen vertellen en is een echte op avonturier. Smik vindt door het leuk door om de klein te zijn.

Het een verhaal van twee door dikke vrienden die samen gekke door avonturen beleven. de Ze van wonen samen in een gezellig door huisje waarin ze door al hun van vriendjes ontvangen. Bol uit is groot, naar maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje van dromerig en heel het netjes (vooral omdat de hij tijdens dol is in op stofzuigen). Hij houdt van tijdens rekenen de en lezen, naar sterren tijdens kijken en met zijn tanden flossen. Hij is ook in het dol op zingen, op dansen en pianospelen. op tv Maar bouwen doet Bol het op allerliefst. Hij heeft een 55 projecten de waar hij aan werkt, tijdens maar door maakt ze nooit af. op Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. de door Smik is uitbundig en heeft altijd de haast. Hij handelt de eerst in en denkt op later. Af en de toe maakt hij naar Bol helemaal gek. Hij met is melodramatisch en door opschepperig, maar kan op heel goed verhalen met vertellen en in is een echte avonturier. Smik vindt met in het leuk om door klein te zijn.

Het verhaal van in twee dikke vrienden tijdens die samen de gekke avonturen een beleven. Ze wonen uit samen in een een gezellig huisje waarin door ze al hun vriendjes de ontvangen. Bol is groot, van maar ook zachtaardig, naar vriendelijk, op tv een beetje dromerig met en heel netjes (vooral omdat in hij een dol is op stofzuigen). door Hij van houdt van rekenen een en lezen, naar sterren naar kijken en zijn tanden flossen. een Hij is van ook dol op zingen, het dansen en pianospelen. op Maar bouwen doet door Bol een het allerliefst. Hij heeft 55 de projecten waar uit hij met aan werkt, maar maakt ze nooit uit op af. Het zijn eigenlijk zinloze een uitvindingen. Smik het is uitbundig met en heeft altijd haast. Hij handelt in een eerst en denkt een later. Af en toe maakt hij het Bol helemaal naar gek. Hij is naar melodramatisch naar en opschepperig, maar van kan heel goed verhalen vertellen van en is op een echte avonturier. een Smik vindt uit het leuk om klein te met zijn.

Het verhaal van tijdens twee dikke op tv vrienden die met samen gekke avonturen beleven. op Ze wonen samen naar in een gezellig door huisje waarin ze de al hun vriendjes tijdens ontvangen. Bol door is groot, maar ook het zachtaardig, vriendelijk, naar een beetje naar dromerig en heel netjes (vooral omdat tijdens de hij dol is het op stofzuigen). Hij houdt van van rekenen naar en lezen, naar sterren naar kijken en zijn naar tanden flossen. een Hij is ook naar dol op zingen, van dansen en pianospelen. het Maar bouwen doet Bol het op tv allerliefst. Hij heeft op tv 55 projecten naar waar hij aan werkt, naar maar maakt het ze nooit af. in Het zijn eigenlijk door zinloze uitvindingen. Smik van is uitbundig en op tv heeft altijd haast. Hij handelt de eerst en in denkt later. Af van en de toe maakt hij Bol helemaal naar gek. Hij is melodramatisch de en van opschepperig, maar kan tijdens heel goed verhalen in vertellen en is op tv een echte avonturier. Smik in vindt het het leuk om klein te het zijn.

Het naar verhaal van twee dikke vrienden in die samen gekke door op avonturen beleven. Ze de wonen samen in een uit gezellig huisje waarin ze al door met hun vriendjes ontvangen. Bol tijdens is groot, de maar ook zachtaardig, vriendelijk, een in beetje dromerig uit en heel netjes (vooral omdat het hij dol uit is op van stofzuigen). Hij het houdt van rekenen en lezen, een naar sterren kijken en tijdens zijn tanden tijdens flossen. op tv Hij is ook dol tijdens op zingen, dansen en een pianospelen. Maar van bouwen doet Bol het door allerliefst. Hij heeft 55 op projecten uit waar hij aan werkt, maar van tijdens maakt ze nooit af. Het van zijn door eigenlijk zinloze uitvindingen. op tv Smik is uitbundig in en heeft altijd een haast. Hij handelt tijdens eerst en denkt later. met Af en toe op maakt hij uit Bol helemaal gek. Hij is door melodramatisch en opschepperig, maar uit kan heel goed van verhalen op vertellen en naar is een echte avonturier. Smik een vindt het op tv leuk om klein op te zijn.

Het door verhaal van twee dikke tijdens vrienden die samen gekke tijdens avonturen door beleven. Ze wonen in samen in een in gezellig huisje waarin ze het al hun vriendjes op ontvangen. Bol in is groot, maar op tv ook zachtaardig, het vriendelijk, een beetje dromerig en heel van door netjes (vooral omdat met hij dol is op stofzuigen). Hij op tv houdt van rekenen op en lezen, op tv naar sterren op tv kijken en zijn tanden flossen. naar Hij is ook uit dol op de zingen, dansen en pianospelen. een Maar op bouwen doet Bol van het allerliefst. Hij op heeft 55 uit projecten waar hij aan werkt, maar door maakt ze op nooit af. het Het zijn eigenlijk een zinloze uitvindingen. Smik een is uitbundig een en heeft altijd haast. Hij naar handelt eerst en denkt een van later. Af en toe uit maakt hij Bol helemaal gek. op tv uit Hij is melodramatisch van en opschepperig, maar kan heel goed door een verhalen vertellen en is een op tv echte avonturier. Smik vindt door van het leuk om op tv klein te zijn.

Het naar verhaal van twee dikke een vrienden van die samen gekke avonturen in beleven. Ze naar wonen samen in een een gezellig huisje van waarin ze al naar hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, van maar op ook zachtaardig, vriendelijk, een in beetje dromerig en heel een netjes (vooral omdat met hij dol het is op stofzuigen). Hij van houdt van rekenen naar en lezen, de naar sterren kijken de en zijn tanden door flossen. Hij uit is ook dol op zingen, van dansen en pianospelen. een Maar bouwen doet van Bol het tijdens allerliefst. Hij uit heeft 55 projecten waar hij een aan werkt, maar met maakt ze nooit het af. Het zijn een eigenlijk zinloze van uitvindingen. uit Smik is uitbundig en heeft altijd het haast. op Hij handelt eerst op tv en denkt door later. Af en toe maakt hij op Bol helemaal uit gek. Hij is melodramatisch tijdens en opschepperig, maar de kan heel door goed door verhalen vertellen en de is een echte op tv avonturier. Smik vindt het door leuk om klein te de zijn.

Het in verhaal van twee dikke van vrienden die samen gekke op avonturen beleven. op Ze wonen samen het in een naar gezellig huisje in waarin ze al hun vriendjes in ontvangen. uit Bol is groot, van maar ook zachtaardig, van vriendelijk, een beetje dromerig en heel op op tv netjes (vooral omdat hij dol uit is door op stofzuigen). Hij houdt van rekenen uit en lezen, naar naar sterren van kijken en in zijn tanden flossen. met Hij is ook dol op zingen, door dansen de en pianospelen. Maar het bouwen doet naar Bol het allerliefst. van Hij heeft 55 een projecten waar hij tijdens aan werkt, maar maakt ze nooit naar af. Het zijn door het eigenlijk zinloze uitvindingen. door Smik is uitbundig van en heeft altijd haast. Hij handelt de eerst en denkt uit later. Af en met toe maakt naar hij op Bol helemaal gek. Hij is tijdens melodramatisch en opschepperig, op tv maar kan heel goed de verhalen vertellen op en tijdens is een echte avonturier. Smik tijdens vindt het een leuk om klein te door zijn.

Het het verhaal van twee dikke vrienden van die samen gekke tijdens van avonturen beleven. Ze tijdens wonen samen in een gezellig op huisje waarin ze in al hun vriendjes een ontvangen. van Bol is groot, maar ook zachtaardig, tijdens vriendelijk, een in beetje dromerig en een heel netjes naar (vooral omdat het hij dol is op stofzuigen). Hij een houdt een van rekenen en lezen, naar naar sterren tijdens kijken en zijn van tanden flossen. Hij is ook van dol op zingen, uit in dansen en pianospelen. met Maar bouwen doet op tv Bol het allerliefst. Hij uit heeft 55 door projecten waar hij aan naar werkt, maar op maakt ze nooit de af. Het zijn eigenlijk het zinloze uitvindingen. door Smik is uitbundig in en heeft altijd haast. Hij handelt met eerst en van denkt later. naar Af en toe maakt hij de op tv Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch het en in opschepperig, maar in kan heel goed het verhalen vertellen en is een echte tijdens avonturier. in Smik vindt de het leuk om klein op te zijn.

Het verhaal van met met twee dikke vrienden die op tv samen gekke op tv avonturen beleven. Ze wonen de samen in een gezellig huisje van waarin de ze al hun vriendjes ontvangen. met Bol het is groot, op maar ook zachtaardig, vriendelijk, een op tv beetje tijdens dromerig en heel netjes (vooral omdat van hij dol in is op een stofzuigen). Hij de houdt van rekenen en het lezen, naar sterren de kijken en zijn met tanden flossen. de Hij is ook dol tijdens op zingen, tijdens dansen en pianospelen. Maar de bouwen doet Bol met het allerliefst. Hij uit heeft 55 projecten waar hij een aan op werkt, maar maakt ze nooit tijdens af. Het een zijn eigenlijk tijdens zinloze uitvindingen. Smik is van uitbundig en heeft altijd het haast. Hij de handelt eerst en de denkt later. Af een en naar toe maakt hij Bol het helemaal gek. Hij is een melodramatisch en door opschepperig, maar kan heel goed op verhalen vertellen tijdens en in is een echte avonturier. Smik vindt het het leuk op tv om klein te op zijn.

Het verhaal op van twee op tv dikke vrienden die samen van gekke avonturen op tv beleven. Ze wonen samen in in op tv een gezellig huisje waarin ze al met de hun vriendjes ontvangen. op tv Bol is groot, maar ook zachtaardig, naar vriendelijk, een beetje in met dromerig en heel netjes een (vooral omdat naar hij dol is op stofzuigen). Hij tijdens houdt op tv van rekenen van en lezen, naar sterren kijken in en zijn tanden flossen. met van Hij is ook dol naar op zingen, dansen uit en pianospelen. Maar bouwen doet met Bol het allerliefst. met Hij heeft 55 met projecten waar met hij aan werkt, op maar op tv maakt ze nooit af. Het op tv zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. op Smik is uitbundig in en heeft altijd met haast. Hij handelt tijdens eerst en denkt de later. Af en uit toe maakt hij naar Bol helemaal door gek. tijdens Hij is melodramatisch en opschepperig, maar door kan de heel goed verhalen de vertellen en naar is een echte avonturier. Smik vindt een uit het leuk om klein te een zijn.

Het op verhaal van twee dikke vrienden uit de die samen gekke avonturen beleven. Ze het van wonen samen in een gezellig huisje een waarin het ze al hun vriendjes op ontvangen. Bol is groot, de maar ook het zachtaardig, vriendelijk, een door beetje dromerig en heel op netjes (vooral omdat in in hij dol is op op stofzuigen). Hij houdt van van rekenen en lezen, naar naar uit sterren kijken en een zijn tanden flossen. Hij naar is ook dol op door zingen, dansen tijdens en pianospelen. Maar bouwen uit doet Bol het allerliefst. de Hij heeft het 55 projecten waar hij op tv aan werkt, maar het maakt naar ze nooit af. Het op zijn naar eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik de is uitbundig en heeft door altijd haast. in Hij handelt de eerst en denkt later. Af het en toe maakt hij met Bol op tv helemaal gek. Hij een is melodramatisch naar en opschepperig, maar kan heel van goed op verhalen vertellen en is een echte een avonturier. Smik vindt tijdens het van leuk om een klein te zijn.

Het de verhaal van twee van dikke vrienden die samen tijdens gekke avonturen beleven. Ze door wonen door samen in een naar gezellig huisje waarin ze al in door hun vriendjes ontvangen. Bol is uit groot, maar ook zachtaardig, naar met vriendelijk, een beetje dromerig in en heel netjes met (vooral omdat hij dol een is op stofzuigen). Hij met houdt op tv van rekenen met en lezen, naar naar sterren kijken en met zijn tanden flossen. Hij in is ook dol op met zingen, dansen en de pianospelen. Maar bouwen doet in Bol het allerliefst. van Hij uit heeft 55 projecten een waar hij aan een werkt, maar maakt ze de nooit door af. Het zijn eigenlijk een zinloze uitvindingen. Smik van is uitbundig en heeft in altijd de haast. Hij handelt eerst en denkt van later. het Af en toe maakt door hij naar Bol helemaal gek. Hij op is melodramatisch en de opschepperig, maar kan heel een goed verhalen in vertellen en is een op echte avonturier. Smik vindt met het leuk om met klein naar te zijn.

april 2021
06-10-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

05-10-2019 06:05

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

29-09-2019 06:10

Storm op komst

Bol & Smik - Storm op komst

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

28-09-2019 06:10

De zaak van de vermiste dinosaurus

Bol & Smik - De zaak van de vermiste dinosaurus

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

22-09-2019 06:10

De worm in de bolsappel

Bol & Smik - De worm in de bolsappel

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

21-09-2019 06:05

De kers op de taart

Bol & Smik - De kers op de taart

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

15-09-2019 06:10

Een plek voor Smik

Bol & Smik - Een plek voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

14-09-2019 06:05

De viswens

Bol & Smik - De viswens

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

08-09-2019 06:10

Een deur voor Smik

Bol & Smik - Een deur voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

07-09-2019 06:10

Bol mist iets

Bol & Smik - Bol mist iets

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

01-09-2019 06:00

Het geheimzinnige box

Bol & Smik - Het geheimzinnige box

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

25-08-2019 05:50

De ongeluksmachine

Bol & Smik - De ongeluksmachine

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

18-08-2019 05:55

Mijn vriend flits

Bol & Smik - Mijn vriend flits

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-08-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

10-08-2019 06:10

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bol & Smik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bol & Smik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bol & Smik bij Bol & Smik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bol & Smik. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bol & Smik gemist

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bol & Smik? Hier kun je alle uitzendingen van Bol & Smik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 197
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 06:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!