Programma gemist?

Het op tv verhaal van twee uit dikke vrienden de die samen gekke de avonturen beleven. Ze wonen samen in op tv een met gezellig huisje waarin uit ze al hun vriendjes door ontvangen. Bol naar is groot, maar ook zachtaardig, het vriendelijk, een van beetje tijdens dromerig en heel de netjes (vooral omdat met hij dol is de op stofzuigen). Hij houdt van rekenen uit en een lezen, naar sterren in kijken en zijn door tanden flossen. Hij is ook tijdens door dol op zingen, dansen en pianospelen. door Maar bouwen door doet Bol het allerliefst. in door Hij heeft 55 projecten op tv waar hij aan werkt, het maar door maakt ze nooit af. met Het zijn eigenlijk op zinloze uitvindingen. Smik een is uitbundig en heeft van altijd haast. door Hij handelt eerst en van denkt later. Af tijdens en toe maakt hij de Bol helemaal door gek. Hij is melodramatisch naar op tv en opschepperig, maar kan heel met goed op tv verhalen vertellen en is op een echte avonturier. het Smik vindt het leuk op tv om klein te door zijn.

Het het verhaal van twee dikke vrienden door die samen in gekke uit avonturen beleven. Ze wonen op tv samen in een gezellig van huisje waarin ze al door hun vriendjes ontvangen. op Bol is door groot, maar de ook zachtaardig, het vriendelijk, een beetje dromerig naar en heel het netjes (vooral omdat hij dol is op tv op stofzuigen). Hij het houdt tijdens van rekenen in en lezen, naar sterren kijken en van tijdens zijn tanden flossen. Hij is ook de dol op een zingen, een dansen en pianospelen. Maar bouwen door doet Bol het allerliefst. uit Hij heeft de 55 projecten waar in hij aan werkt, maar uit maakt de ze nooit af. Het zijn de eigenlijk zinloze uitvindingen. in Smik het is uitbundig en heeft altijd in haast. Hij van handelt eerst en denkt de in later. Af en de toe maakt hij met Bol helemaal gek. op tv Hij is melodramatisch een en opschepperig, maar kan heel op goed met verhalen vertellen en is een echte tijdens avonturier. Smik op tv vindt een het leuk om een klein te zijn.

Het uit verhaal van twee dikke vrienden op die samen tijdens gekke avonturen beleven. Ze op tv wonen de samen in een in gezellig huisje tijdens waarin ze al hun met vriendjes ontvangen. Bol is door groot, maar ook zachtaardig, uit uit vriendelijk, een beetje dromerig en de heel netjes (vooral het omdat hij dol van is op stofzuigen). een Hij houdt een van rekenen en door lezen, naar sterren kijken op en zijn in tanden flossen. Hij is ook door in dol op zingen, dansen en pianospelen. tijdens Maar bouwen naar doet Bol het het allerliefst. van Hij heeft 55 projecten het waar hij aan werkt, maar op tv maakt naar ze nooit uit af. Het zijn eigenlijk door zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig het en heeft naar altijd haast. uit Hij handelt eerst op en denkt later. Af en uit toe maakt op hij Bol helemaal gek. in Hij is melodramatisch een de en opschepperig, maar kan heel goed de verhalen vertellen op tv en is een uit echte avonturier. Smik van vindt het leuk een om klein te uit zijn.

Het het verhaal van door twee dikke vrienden die door samen gekke avonturen naar beleven. Ze wonen met samen in een gezellig een huisje waarin ze al van hun vriendjes met ontvangen. Bol uit is groot, maar ook zachtaardig, op vriendelijk, door een beetje naar dromerig en heel netjes (vooral in omdat hij dol is de op stofzuigen). Hij in houdt van de rekenen en lezen, naar op tv sterren in kijken en zijn tanden flossen. in Hij is in ook dol in op zingen, dansen het en pianospelen. Maar bouwen doet op Bol het allerliefst. op tv Hij heeft in 55 projecten van waar hij met aan werkt, maar maakt op tv ze nooit af. Het door zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. in uit Smik is uitbundig en heeft tijdens altijd haast. Hij van handelt eerst en een denkt later. Af op en toe maakt hij de in Bol helemaal gek. uit Hij is melodramatisch en opschepperig, maar van kan heel goed in in verhalen vertellen en is een echte door avonturier. het Smik vindt het op tv leuk om door klein te zijn.

Het verhaal van uit twee dikke de vrienden de die samen gekke op avonturen beleven. Ze de wonen samen in de een gezellig huisje door waarin ze al hun vriendjes een ontvangen. Bol is groot, door tijdens maar ook zachtaardig, vriendelijk, een een beetje dromerig in en heel netjes (vooral omdat door hij dol is door op stofzuigen). door Hij houdt van de rekenen en lezen, op naar sterren kijken en door zijn door tanden flossen. tijdens Hij is ook dol op door zingen, dansen in en pianospelen. Maar bouwen doet een Bol het op tv allerliefst. Hij van heeft 55 een projecten waar hij aan werkt, op maar maakt ze nooit op tv af. Het zijn uit eigenlijk een zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig uit in en heeft altijd haast. Hij een handelt eerst en denkt op tv later. een Af en toe in maakt hij Bol de helemaal gek. Hij is melodramatisch op en opschepperig, op maar kan heel goed door verhalen vertellen en een is een tijdens echte avonturier. op Smik vindt met het leuk om de klein te zijn.

Het naar verhaal van twee de dikke vrienden van die samen gekke avonturen beleven. op tv Ze wonen samen de in op tv een gezellig huisje waarin met ze al hun vriendjes ontvangen. in Bol is naar groot, maar uit ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje op tv dromerig met en heel netjes (vooral van omdat hij het dol is tijdens op stofzuigen). Hij houdt van met rekenen en op lezen, naar het sterren kijken en op zijn tanden flossen. Hij is door ook de dol op zingen, dansen en pianospelen. het Maar bouwen doet van Bol het allerliefst. naar Hij heeft 55 naar projecten waar hij op tv aan werkt, door maar maakt uit ze nooit af. Het zijn met eigenlijk zinloze in uitvindingen. Smik is uitbundig naar het en heeft altijd haast. Hij handelt naar eerst en tijdens denkt later. Af en op tv toe maakt hij met Bol helemaal op tv gek. Hij is door melodramatisch en opschepperig, maar naar kan heel goed van verhalen tijdens vertellen en is een door echte avonturier. Smik vindt naar het naar leuk om klein uit te zijn.

Het verhaal de van twee uit dikke vrienden op tv die samen gekke avonturen het beleven. Ze wonen samen in uit op tv een gezellig huisje een waarin ze al op hun vriendjes ontvangen. de Bol is groot, maar in ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje een dromerig door en heel netjes naar (vooral omdat tijdens hij dol is op stofzuigen). tijdens Hij naar houdt van rekenen door en lezen, naar sterren door kijken en zijn tanden een flossen. Hij is tijdens ook dol op het zingen, dansen en pianospelen. in Maar bouwen doet door Bol het naar allerliefst. Hij uit heeft 55 projecten waar met hij de aan werkt, maar een maakt ze nooit af. Het in zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. uit Smik is naar uitbundig en heeft de altijd haast. Hij de handelt een eerst en denkt later. Af met en toe maakt hij op het Bol helemaal gek. het Hij is melodramatisch en het opschepperig, maar kan een heel goed van verhalen vertellen en is een echte tijdens avonturier. Smik door vindt het leuk om in klein te uit zijn.

Het een verhaal van twee dikke vrienden het die samen in gekke avonturen beleven. Ze tijdens wonen samen naar in een door gezellig huisje waarin ze uit al hun vriendjes ontvangen. uit Bol is naar groot, maar ook zachtaardig, op uit vriendelijk, een beetje dromerig tijdens en heel op tv netjes (vooral omdat hij dol het is op stofzuigen). Hij in houdt in van rekenen en lezen, in naar sterren het kijken en zijn het tanden flossen. Hij is door ook uit dol op zingen, dansen en pianospelen. in Maar bouwen doet van Bol het allerliefst. tijdens Hij heeft 55 tijdens projecten waar hij de in aan werkt, maar op tv maakt ze nooit uit af. Het zijn eigenlijk zinloze op uitvindingen. Smik is in uitbundig een en heeft altijd haast. Hij het handelt eerst en op denkt later. Af op tv en in toe maakt hij Bol helemaal een gek. Hij van is melodramatisch en opschepperig, maar door kan heel goed met op verhalen vertellen en is een echte een avonturier. Smik naar vindt met het leuk om op tv klein te zijn.

Het het verhaal van naar twee dikke vrienden die samen een gekke avonturen beleven. Ze op tv de wonen samen in een gezellig in huisje waarin het ze al hun vriendjes op ontvangen. Bol naar is groot, maar ook zachtaardig, op vriendelijk, een in beetje dromerig en een heel netjes tijdens (vooral omdat op tv hij dol is op stofzuigen). op Hij op houdt van rekenen en lezen, tijdens naar sterren kijken door en op tv zijn tanden flossen. op tv Hij is ook dol op zingen, van door dansen en pianospelen. het Maar bouwen doet Bol het allerliefst. uit Hij uit heeft 55 projecten waar hij met uit aan werkt, maar maakt ze nooit in naar af. Het zijn eigenlijk zinloze in uitvindingen. Smik tijdens is uitbundig en heeft altijd naar haast. op Hij handelt eerst en tijdens denkt later. op tv Af en toe maakt hij tijdens naar Bol helemaal gek. een Hij is melodramatisch met en opschepperig, maar kan door heel goed verhalen vertellen en op tv is een door echte avonturier. tijdens Smik vindt het leuk het om klein tijdens te zijn.

Het van verhaal van op twee dikke vrienden die samen de gekke avonturen beleven. door Ze door wonen samen in tijdens een gezellig huisje van waarin ze al hun vriendjes naar ontvangen. Bol is op groot, maar uit ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje uit op dromerig en heel netjes (vooral omdat in in hij dol is op stofzuigen). het Hij houdt op tv van rekenen op en lezen, naar sterren de kijken en naar zijn tanden flossen. Hij is de ook dol op zingen, in in dansen en pianospelen. Maar naar bouwen doet op tv Bol het allerliefst. Hij heeft 55 met projecten waar een hij het aan werkt, maar maakt uit ze nooit af. uit Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. op tv Smik is met uitbundig en heeft altijd op op tv haast. Hij handelt eerst en denkt tijdens later. Af een en toe maakt hij uit Bol het helemaal gek. tijdens Hij is melodramatisch en opschepperig, maar de kan op heel goed verhalen de vertellen en is een uit echte avonturier. een Smik vindt het leuk in om met klein te zijn.

Het uit verhaal van twee van dikke vrienden die samen op gekke avonturen beleven. Ze met wonen het samen in een gezellig een huisje waarin uit ze al van hun vriendjes ontvangen. Bol in is groot, maar het ook zachtaardig, vriendelijk, op tv een beetje tijdens dromerig en heel netjes (vooral op omdat hij naar dol is het op stofzuigen). Hij houdt van op rekenen en lezen, naar op tv sterren kijken het en zijn met tanden flossen. Hij is op ook dol naar op zingen, dansen tijdens en pianospelen. Maar het bouwen doet Bol het allerliefst. in Hij heeft het 55 projecten waar hij van aan werkt, in maar met maakt ze nooit af. Het zijn van van eigenlijk zinloze uitvindingen. naar Smik is uitbundig en heeft de altijd op haast. Hij handelt eerst en denkt op tv met later. Af en in toe maakt hij Bol tijdens helemaal gek. Hij is de melodramatisch met en opschepperig, maar kan op tv heel goed verhalen vertellen en in naar is een echte avonturier. de Smik vindt uit het leuk om klein te naar zijn.

Het van verhaal van twee dikke door vrienden tijdens die samen gekke avonturen beleven. de Ze wonen samen in in een op gezellig huisje waarin ze op tv al hun op vriendjes ontvangen. Bol is naar groot, maar ook zachtaardig, een vriendelijk, een beetje de dromerig en heel door netjes tijdens (vooral omdat hij dol is het op met stofzuigen). Hij houdt door van rekenen en lezen, naar naar sterren kijken door en zijn met tanden flossen. Hij is op ook dol uit op zingen, dansen en van pianospelen. Maar bouwen de doet Bol het allerliefst. op Hij heeft 55 tijdens projecten waar op hij aan werkt, maar met maakt ze de nooit af. Het zijn de eigenlijk zinloze uitvindingen. op tv Smik uit is uitbundig en heeft op altijd een haast. Hij handelt door eerst en denkt later. Af het en de toe maakt hij Bol helemaal uit gek. Hij is met melodramatisch en naar opschepperig, maar van kan heel goed verhalen vertellen van en is tijdens een echte avonturier. Smik in vindt het leuk om uit in klein te zijn.

Het uit verhaal van twee dikke het vrienden die van samen gekke avonturen een beleven. Ze wonen uit samen in een gezellig het huisje waarin ze op al de hun vriendjes ontvangen. een Bol is groot, maar ook zachtaardig, met het vriendelijk, een beetje tijdens dromerig en heel netjes op tv (vooral omdat hij dol is een op stofzuigen). Hij van houdt van een rekenen de en lezen, naar naar sterren kijken en van zijn tanden flossen. Hij is ook naar op tv dol op zingen, uit dansen en pianospelen. Maar naar bouwen doet Bol het van allerliefst. Hij heeft tijdens 55 projecten waar hij op in aan werkt, maar maakt ze nooit uit een af. Het zijn eigenlijk met zinloze uitvindingen. Smik is op tv uitbundig en op tv heeft altijd haast. Hij handelt naar eerst het en denkt later. een Af en in toe maakt hij met Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch naar en een opschepperig, maar kan in heel goed van verhalen vertellen en is een echte tijdens avonturier. Smik vindt het het met leuk om de klein te zijn.

Het verhaal van de op tv twee dikke vrienden die samen gekke op tv naar avonturen beleven. Ze op wonen samen in een gezellig huisje op waarin ze naar al hun vriendjes ontvangen. het Bol is groot, naar maar op tv ook zachtaardig, vriendelijk, door een beetje dromerig door en heel netjes (vooral naar omdat hij tijdens dol is een op stofzuigen). Hij tijdens houdt van rekenen en door lezen, naar sterren kijken en door zijn tanden flossen. tijdens Hij is ook op naar dol op zingen, dansen tijdens en pianospelen. tijdens Maar bouwen doet Bol het allerliefst. de Hij heeft 55 de projecten de waar hij aan op werkt, maar maakt door ze nooit af. de Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. in Smik tijdens is uitbundig een en heeft altijd haast. Hij in handelt de eerst en denkt met later. Af en toe de maakt hij Bol helemaal met gek. Hij in is melodramatisch en opschepperig, tijdens maar kan de heel goed verhalen van vertellen en is een door echte avonturier. Smik naar vindt een het leuk om de klein te zijn.

januari 2020
06-10-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

05-10-2019 06:05

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

29-09-2019 06:10

Storm op komst

Bol & Smik - Storm op komst

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

28-09-2019 06:10

De zaak van de vermiste dinosaurus

Bol & Smik - De zaak van de vermiste dinosaurus

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

22-09-2019 06:10

De worm in de bolsappel

Bol & Smik - De worm in de bolsappel

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

21-09-2019 06:05

De kers op de taart

Bol & Smik - De kers op de taart

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

15-09-2019 06:10

Een plek voor Smik

Bol & Smik - Een plek voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

14-09-2019 06:05

De viswens

Bol & Smik - De viswens

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

08-09-2019 06:10

Een deur voor Smik

Bol & Smik - Een deur voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

07-09-2019 06:10

Bol mist iets

Bol & Smik - Bol mist iets

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

01-09-2019 06:00

Het geheimzinnige box

Bol & Smik - Het geheimzinnige box

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

25-08-2019 05:50

De ongeluksmachine

Bol & Smik - De ongeluksmachine

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

18-08-2019 05:55

Mijn vriend flits

Bol & Smik - Mijn vriend flits

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-08-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

10-08-2019 06:10

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bol & Smik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bol & Smik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bol & Smik bij Bol & Smik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bol & Smik. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bol & Smik gemist

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bol & Smik? Hier kun je alle uitzendingen van Bol & Smik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 197
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 06:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!