Programma gemist?

Het verhaal door van twee de dikke vrienden die samen gekke met avonturen beleven. Ze het wonen samen uit in door een gezellig huisje uit waarin ze al hun op tv vriendjes ontvangen. het Bol is groot, maar ook zachtaardig, uit vriendelijk, een beetje naar van dromerig en heel netjes van (vooral omdat met hij dol is in op stofzuigen). Hij houdt van op rekenen tijdens en lezen, naar sterren kijken en naar zijn tanden een flossen. Hij tijdens is ook dol op naar zingen, dansen uit en pianospelen. Maar bouwen doet naar Bol naar het allerliefst. Hij heeft 55 de projecten met waar hij aan in werkt, maar op tv maakt ze nooit af. Het op zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. van Smik is in uitbundig en de heeft altijd haast. Hij in handelt eerst en denkt naar later. op tv Af en op tv toe maakt hij het Bol helemaal gek. Hij is het melodramatisch en opschepperig, met maar kan van heel goed tijdens verhalen vertellen en is naar een echte op tv avonturier. Smik vindt het leuk door om klein te een zijn.

Het in verhaal van door twee dikke vrienden die de samen gekke avonturen op beleven. Ze de wonen samen in een gezellig huisje door waarin ze al in hun vriendjes in ontvangen. Bol met is groot, maar ook zachtaardig, naar vriendelijk, een beetje het dromerig en heel een door netjes (vooral omdat naar hij dol is op stofzuigen). Hij naar houdt van van rekenen en lezen, naar door sterren kijken met en zijn tanden van flossen. Hij is op ook dol op tijdens zingen, dansen en pianospelen. op Maar bouwen op doet Bol het allerliefst. een Hij tijdens heeft 55 projecten waar hij op door aan werkt, maar maakt het ze nooit door af. Het zijn een eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is tijdens uitbundig en heeft altijd de door haast. Hij handelt eerst op en denkt later. op Af en toe van maakt hij Bol helemaal gek. de Hij is naar melodramatisch en opschepperig, op maar van kan heel goed op tv verhalen vertellen en is een een echte avonturier. Smik het vindt het leuk tijdens om klein in te zijn.

Het van verhaal van twee door dikke vrienden die de samen gekke een avonturen beleven. Ze wonen samen op in een gezellig huisje het de waarin ze al tijdens hun vriendjes ontvangen. Bol is uit groot, maar door ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje met dromerig tijdens en heel netjes van (vooral omdat hij dol is tijdens op van stofzuigen). Hij houdt van rekenen door naar en lezen, naar sterren met kijken en door zijn tanden flossen. op Hij is ook dol op zingen, door dansen tijdens en pianospelen. Maar bouwen doet tijdens Bol naar het allerliefst. Hij heeft 55 de projecten de waar hij aan werkt, naar maar maakt ze nooit naar naar af. Het zijn naar eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is door uitbundig en heeft altijd op tv de haast. Hij handelt naar eerst en denkt later. Af en van toe van maakt hij Bol op tv helemaal gek. uit Hij is melodramatisch en naar opschepperig, maar kan heel met goed verhalen vertellen en een is een echte de naar avonturier. Smik vindt het door leuk om klein te in zijn.

Het op tv verhaal van twee dikke van vrienden die samen gekke van naar avonturen beleven. Ze wonen samen tijdens in de een gezellig huisje waarin met ze al op hun vriendjes ontvangen. op Bol is groot, maar het ook zachtaardig, vriendelijk, met een beetje dromerig van en heel met netjes (vooral omdat hij op tv dol is op het stofzuigen). Hij houdt van rekenen uit en lezen, van naar sterren kijken door en zijn van tanden flossen. Hij uit is ook dol op een zingen, tijdens dansen en pianospelen. een Maar bouwen doet de Bol het allerliefst. Hij heeft 55 op tv projecten door waar hij aan werkt, maar door in maakt ze nooit af. Het zijn naar eigenlijk zinloze met uitvindingen. Smik met is uitbundig en heeft een altijd haast. van Hij handelt eerst en denkt de later. naar Af en toe maakt hij door Bol helemaal gek. uit Hij door is melodramatisch in en opschepperig, maar kan op tv heel goed verhalen vertellen op tv en is een echte op tv op tv avonturier. Smik vindt de het leuk om op klein te zijn.

Het het verhaal van door twee dikke vrienden die de samen gekke avonturen beleven. op tv Ze wonen samen in het een gezellig naar huisje waarin ze al uit hun in vriendjes ontvangen. Bol is groot, in maar de ook zachtaardig, naar vriendelijk, een beetje dromerig het en heel netjes (vooral in omdat door hij dol is op stofzuigen). Hij op tv houdt van het rekenen en naar lezen, naar sterren de kijken en zijn tijdens tanden flossen. Hij is met ook tijdens dol op zingen, dansen en pianospelen. van Maar bouwen doet tijdens Bol het allerliefst. de Hij door heeft 55 projecten waar hij uit aan werkt, maar op tv maakt ze nooit op tv op af. Het zijn eigenlijk zinloze door uitvindingen. Smik met is uitbundig met en heeft altijd haast. Hij tijdens handelt eerst en denkt tijdens op later. Af en de toe maakt hij een Bol helemaal gek. Hij tijdens is melodramatisch en tijdens opschepperig, maar kan heel de goed verhalen een vertellen en is een echte het avonturier. de Smik vindt het een leuk om klein te het zijn.

Het naar verhaal van twee dikke vrienden een die samen een gekke avonturen in beleven. Ze wonen samen uit in een gezellig uit huisje waarin ze een al hun naar vriendjes ontvangen. naar Bol is groot, maar ook de zachtaardig, tijdens vriendelijk, een beetje dromerig in en heel netjes (vooral omdat het hij dol het is op stofzuigen). door Hij houdt van rekenen van en lezen, tijdens naar sterren de kijken en zijn op tv tanden flossen. Hij is met ook dol op zingen, uit dansen en tijdens pianospelen. Maar bouwen doet tijdens door Bol het allerliefst. Hij heeft 55 de projecten waar hij van aan werkt, maar een maakt ze nooit met af. met Het zijn eigenlijk door zinloze uitvindingen. Smik is de uitbundig het en heeft altijd haast. naar Hij handelt eerst door en denkt later. Af een en met toe maakt hij Bol naar helemaal gek. met Hij is melodramatisch op en opschepperig, maar kan heel goed een verhalen vertellen en een is de een echte avonturier. door Smik vindt het uit leuk om klein naar te zijn.

Het verhaal van een uit twee dikke vrienden op die samen gekke avonturen op beleven. Ze wonen een samen in tijdens een gezellig huisje waarin ze op tv al hun vriendjes ontvangen. uit de Bol is groot, met maar ook zachtaardig, op vriendelijk, een beetje dromerig en op tv heel netjes (vooral omdat een tijdens hij dol is op tijdens stofzuigen). Hij houdt van uit rekenen en lezen, naar met sterren kijken naar en zijn tanden op tv flossen. Hij is tijdens ook dol de op zingen, dansen in en pianospelen. Maar bouwen doet op tv Bol het allerliefst. door Hij uit heeft 55 projecten waar van hij van aan werkt, maar door maakt ze nooit af. met Het zijn het eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik naar is uitbundig en heeft door altijd haast. Hij handelt met eerst en tijdens denkt later. Af op en toe maakt hij tijdens met Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch een en naar opschepperig, maar kan heel uit goed verhalen uit vertellen en is een echte een avonturier. tijdens Smik vindt het leuk om een klein te op tv zijn.

Het verhaal van de tijdens twee dikke vrienden met die samen gekke avonturen door beleven. Ze wonen samen naar in een een gezellig huisje met waarin ze al hun vriendjes uit ontvangen. Bol is groot, op tv maar naar ook zachtaardig, het vriendelijk, een beetje dromerig een en heel netjes op tv (vooral omdat hij dol op tv is met op stofzuigen). Hij houdt van rekenen op en lezen, uit naar sterren kijken en de zijn tanden flossen. het Hij is met ook dol op van zingen, dansen en pianospelen. met Maar bouwen doet met Bol tijdens het allerliefst. Hij heeft tijdens 55 projecten waar op hij aan werkt, maar met maakt door ze nooit af. Het zijn tijdens uit eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig uit en het heeft altijd haast. Hij naar handelt eerst met en denkt later. Af en van van toe maakt hij Bol helemaal uit gek. uit Hij is melodramatisch en opschepperig, op tv maar door kan heel goed verhalen vertellen en naar is een door echte avonturier. Smik vindt door het op leuk om klein op te zijn.

Het een verhaal van een twee dikke vrienden die samen het gekke avonturen door beleven. Ze wonen samen naar in een gezellig door huisje waarin ze het al hun vriendjes ontvangen. van Bol is groot, naar maar ook zachtaardig, de vriendelijk, een beetje tijdens dromerig de en heel netjes (vooral omdat op tv hij dol met is op op tv stofzuigen). Hij houdt van naar rekenen en lezen, naar het sterren kijken en de met zijn tanden flossen. Hij uit is ook dol op zingen, de dansen en pianospelen. met uit Maar bouwen doet Bol het allerliefst. op tv Hij heeft 55 door door projecten waar hij aan werkt, een maar maakt ze nooit het af. Het door zijn eigenlijk het zinloze uitvindingen. Smik tijdens is uitbundig een en heeft altijd door haast. Hij handelt eerst met en denkt later. Af door en toe maakt uit hij Bol uit helemaal gek. Hij tijdens is melodramatisch op tv en opschepperig, maar kan heel goed de verhalen vertellen en uit op is een echte avonturier. op tv Smik vindt het leuk met om klein te door zijn.

Het verhaal de van twee dikke het vrienden die samen van gekke avonturen door beleven. Ze wonen samen de in een op gezellig huisje waarin ze al tijdens hun vriendjes ontvangen. het Bol is naar groot, maar ook zachtaardig, op vriendelijk, een beetje van naar dromerig en heel netjes (vooral omdat op hij door dol is de op stofzuigen). Hij houdt uit van rekenen en lezen, door naar sterren kijken de en het zijn tanden flossen. Hij is op ook dol op door zingen, tijdens dansen en pianospelen. Maar bouwen doet tijdens in Bol het allerliefst. Hij heeft met 55 projecten waar hij op aan werkt, tijdens maar van maakt ze nooit op af. Het zijn eigenlijk zinloze van uitvindingen. Smik is uitbundig door en heeft in altijd haast. op Hij handelt eerst en het denkt de later. Af en toe maakt van hij Bol helemaal op gek. uit Hij is melodramatisch en opschepperig, maar met kan heel goed de verhalen vertellen en het is een echte naar avonturier. van Smik vindt in het leuk om van klein te zijn.

Het het verhaal van twee dikke vrienden door tijdens die samen gekke van avonturen beleven. Ze wonen samen in door een gezellig huisje van het waarin ze al een hun vriendjes ontvangen. Bol is op groot, maar ook het zachtaardig, vriendelijk, de een beetje van dromerig en heel netjes (vooral tijdens omdat hij dol op tv is het op stofzuigen). Hij tijdens houdt van rekenen en lezen, naar in in sterren kijken en zijn tanden flossen. een Hij is met ook dol naar op zingen, dansen en het pianospelen. met Maar bouwen doet Bol het tijdens allerliefst. Hij heeft op tv 55 projecten naar waar hij aan een werkt, maar maakt van ze nooit door af. Het zijn door eigenlijk zinloze uitvindingen. naar Smik is uitbundig en het heeft altijd op tv haast. Hij handelt eerst en uit denkt later. Af en op tv toe maakt tijdens hij Bol door helemaal gek. Hij is melodramatisch in en opschepperig, een maar kan heel goed een op verhalen vertellen en is een echte naar avonturier. Smik vindt met het op tv leuk om klein te met zijn.

Het verhaal van tijdens twee dikke vrienden tijdens die samen de gekke avonturen naar beleven. Ze wonen de samen in een gezellig naar huisje waarin ze uit al tijdens hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, een maar ook zachtaardig, naar vriendelijk, van een beetje dromerig en heel een netjes een (vooral omdat hij dol is de op stofzuigen). naar Hij van houdt van rekenen op en lezen, naar sterren kijken op tv en zijn tanden van flossen. Hij met is ook dol op zingen, in het dansen en pianospelen. Maar de bouwen doet met Bol het allerliefst. Hij de heeft 55 projecten de waar hij aan werkt, tijdens maar de maakt ze nooit af. Het een zijn in eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig op en in heeft altijd uit haast. Hij handelt eerst en denkt naar later. Af en met toe maakt naar hij Bol helemaal gek. tijdens Hij is in melodramatisch en opschepperig, maar tijdens kan in heel goed verhalen vertellen en op tv van is een echte op tv avonturier. Smik vindt het leuk het om naar klein te zijn.

Het verhaal de van twee dikke vrienden de die samen naar gekke naar avonturen beleven. Ze wonen samen in uit een gezellig huisje met waarin ze al de hun van vriendjes ontvangen. een Bol is groot, maar ook de zachtaardig, vriendelijk, een beetje met naar dromerig en heel netjes (vooral omdat uit hij tijdens dol is op stofzuigen). Hij met houdt van van rekenen en lezen, naar het sterren op tv kijken en van zijn tanden flossen. op Hij is ook dol naar op zingen, met dansen en pianospelen. Maar bouwen op tv doet Bol het allerliefst. tijdens Hij heeft de 55 projecten waar tijdens hij aan werkt, een maar op maakt ze nooit af. een Het zijn eigenlijk het zinloze uitvindingen. Smik is op uitbundig op tv en heeft altijd haast. Hij handelt met eerst de en denkt later. Af en van toe de maakt hij Bol helemaal op gek. Hij op is melodramatisch en opschepperig, maar in kan tijdens heel goed verhalen vertellen naar en is een een echte avonturier. Smik vindt een het leuk om op klein te de zijn.

Het de verhaal van tijdens twee dikke vrienden die de samen gekke avonturen beleven. Ze met wonen samen op tv in een een gezellig huisje waarin uit ze al op tv hun vriendjes ontvangen. uit Bol is groot, het maar ook zachtaardig, vriendelijk, van een beetje dromerig het en heel netjes (vooral omdat door hij op dol is op stofzuigen). Hij de tijdens houdt van rekenen en van lezen, naar sterren kijken naar en zijn tanden op tv flossen. in Hij is ook dol op naar zingen, dansen op tv en pianospelen. Maar bouwen uit doet Bol op tv het allerliefst. Hij heeft 55 in projecten het waar hij aan werkt, maar tijdens maakt ze nooit uit af. naar Het zijn eigenlijk zinloze naar uitvindingen. Smik is uitbundig de tijdens en heeft altijd haast. Hij naar handelt eerst en denkt het in later. Af en toe tijdens maakt hij Bol een helemaal gek. Hij is melodramatisch met en opschepperig, maar uit kan heel goed de verhalen vertellen in en is een echte een avonturier. naar Smik vindt van het leuk om klein een te zijn.

december 2019
06-10-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

05-10-2019 06:05

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

29-09-2019 06:10

Storm op komst

Bol & Smik - Storm op komst

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

28-09-2019 06:10

De zaak van de vermiste dinosaurus

Bol & Smik - De zaak van de vermiste dinosaurus

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

22-09-2019 06:10

De worm in de bolsappel

Bol & Smik - De worm in de bolsappel

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

21-09-2019 06:05

De kers op de taart

Bol & Smik - De kers op de taart

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

15-09-2019 06:10

Een plek voor Smik

Bol & Smik - Een plek voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

14-09-2019 06:05

De viswens

Bol & Smik - De viswens

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

08-09-2019 06:10

Een deur voor Smik

Bol & Smik - Een deur voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

07-09-2019 06:10

Bol mist iets

Bol & Smik - Bol mist iets

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

01-09-2019 06:00

Het geheimzinnige box

Bol & Smik - Het geheimzinnige box

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

25-08-2019 05:50

De ongeluksmachine

Bol & Smik - De ongeluksmachine

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

18-08-2019 05:55

Mijn vriend flits

Bol & Smik - Mijn vriend flits

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-08-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

10-08-2019 06:10

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bol & Smik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bol & Smik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bol & Smik bij Bol & Smik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bol & Smik. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bol & Smik gemist

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bol & Smik? Hier kun je alle uitzendingen van Bol & Smik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 197
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 06:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!