Programma gemist?

Het verhaal in van twee dikke vrienden een die samen gekke het avonturen beleven. in Ze wonen samen in door een gezellig een huisje waarin ze al door de hun vriendjes ontvangen. Bol tijdens is groot, een maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje op tv dromerig en het heel netjes (vooral tijdens omdat het hij dol is op door stofzuigen). Hij de houdt van rekenen en uit lezen, naar sterren kijken door en zijn op tv tanden flossen. Hij is ook naar dol op zingen, naar dansen en pianospelen. het Maar bouwen doet door Bol uit het allerliefst. Hij heeft 55 de in projecten waar hij het aan werkt, maar maakt in ze nooit af. Het van zijn eigenlijk het zinloze uitvindingen. Smik in is uitbundig en heeft altijd het van haast. Hij handelt eerst het en denkt later. Af door en toe maakt hij het Bol helemaal op gek. Hij is melodramatisch met en opschepperig, naar maar kan heel goed tijdens van verhalen vertellen en is een echte naar tijdens avonturier. Smik vindt het leuk om het tijdens klein te zijn.

Het uit verhaal van door twee dikke vrienden in die samen gekke avonturen beleven. Ze in wonen samen in op tv een gezellig een huisje waarin op tv ze al naar hun vriendjes ontvangen. Bol is naar groot, maar ook van zachtaardig, vriendelijk, op een beetje dromerig en het heel netjes (vooral door omdat hij dol is naar op stofzuigen). met Hij houdt van naar rekenen en lezen, op naar sterren kijken naar en zijn een tanden flossen. Hij uit is ook de dol op zingen, op tv dansen en pianospelen. tijdens Maar bouwen doet Bol het allerliefst. een Hij heeft met 55 projecten waar hij van in aan werkt, maar maakt ze nooit het af. Het op tv zijn eigenlijk zinloze de uitvindingen. Smik is op tv uitbundig en heeft naar altijd haast. tijdens Hij handelt een eerst en denkt later. Af en een toe maakt hij een op tv Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch door in en opschepperig, maar kan tijdens heel goed uit verhalen vertellen en is een met echte naar avonturier. Smik vindt in het leuk om klein tijdens te zijn.

Het verhaal tijdens van twee dikke vrienden van die tijdens samen gekke avonturen het beleven. Ze wonen samen in met een gezellig tijdens huisje waarin ze al op hun op vriendjes ontvangen. Bol is op groot, maar op ook zachtaardig, vriendelijk, een de beetje dromerig de en heel netjes (vooral uit omdat hij dol is op van op stofzuigen). Hij houdt van rekenen op tv op tv en lezen, naar sterren naar kijken en zijn uit tanden flossen. Hij de is ook dol op op tv zingen, het dansen en pianospelen. Maar bouwen een doet door Bol het allerliefst. Hij naar heeft 55 projecten waar hij door de aan werkt, maar op maakt ze nooit af. Het tijdens zijn eigenlijk van zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig op tv en heeft altijd op tv op haast. Hij handelt eerst tijdens en denkt tijdens later. Af en toe maakt naar hij de Bol helemaal gek. naar Hij is melodramatisch op en opschepperig, maar kan heel het goed uit verhalen vertellen en is de een echte de avonturier. Smik vindt het leuk om door in klein te zijn.

Het verhaal van met twee dikke in vrienden die naar samen gekke op avonturen beleven. Ze wonen tijdens samen in een op gezellig huisje waarin door ze al met hun vriendjes ontvangen. naar Bol is groot, maar ook zachtaardig, een vriendelijk, naar een beetje dromerig uit en heel van netjes (vooral omdat het hij dol is op een stofzuigen). Hij houdt het van rekenen en lezen, een naar sterren van kijken en zijn tanden tijdens flossen. Hij op tv is ook dol op zingen, een dansen en pianospelen. naar Maar bouwen doet met Bol het met allerliefst. Hij het heeft 55 projecten waar hij in aan tijdens werkt, maar maakt de ze nooit af. Het zijn met eigenlijk zinloze door uitvindingen. een Smik is uitbundig en heeft altijd op van haast. Hij handelt eerst van en denkt later. Af in en toe maakt hij met uit Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch uit en opschepperig, een maar tijdens kan heel goed verhalen vertellen op tv en is een van echte avonturier. Smik vindt met het leuk om tijdens klein op tv te zijn.

Het een verhaal van twee dikke vrienden tijdens die samen gekke tijdens avonturen beleven. in Ze wonen samen in op in een gezellig huisje waarin ze op al hun vriendjes ontvangen. in Bol een is groot, maar ook een zachtaardig, vriendelijk, op tv een beetje dromerig en de heel netjes (vooral de omdat van hij dol is op stofzuigen). in Hij naar houdt van rekenen en lezen, naar door sterren kijken door en tijdens zijn tanden flossen. van Hij is ook dol op zingen, van dansen en uit pianospelen. Maar het bouwen doet Bol het uit allerliefst. Hij heeft op 55 projecten waar het hij aan werkt, maar door maakt ze nooit tijdens af. Het een zijn eigenlijk zinloze op uitvindingen. Smik is door uitbundig en heeft het altijd van haast. Hij handelt eerst in en denkt later. de Af en toe maakt hij van Bol helemaal tijdens gek. Hij is op melodramatisch op tv en opschepperig, maar kan heel goed tijdens verhalen vertellen en de het is een echte avonturier. Smik vindt in het leuk de om klein te uit zijn.

Het verhaal van van twee dikke van vrienden uit die samen gekke avonturen beleven. uit Ze wonen samen in door een op gezellig huisje waarin ze op al hun vriendjes het ontvangen. Bol in is groot, maar ook zachtaardig, een vriendelijk, uit een beetje een dromerig en heel netjes (vooral omdat op tv hij dol is tijdens tijdens op stofzuigen). Hij houdt van door rekenen en lezen, in naar sterren door kijken en zijn tanden de flossen. op Hij is ook dol de op zingen, dansen en pianospelen. op in Maar bouwen doet Bol het op tv allerliefst. met Hij heeft 55 van projecten waar hij aan uit werkt, maar maakt ze op nooit in af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. door naar Smik is uitbundig op tv en heeft altijd de haast. Hij handelt eerst en de denkt later. op tv Af en de toe maakt hij Bol van helemaal gek. uit Hij is melodramatisch en tijdens opschepperig, maar kan heel op tv goed verhalen vertellen en op is een met echte uit avonturier. Smik vindt de het leuk om klein van te zijn.

Het op tv verhaal van twee dikke vrienden op tv die samen gekke een avonturen beleven. Ze de wonen met samen in een gezellig van huisje op waarin ze al hun naar vriendjes ontvangen. Bol uit is groot, maar de ook zachtaardig, vriendelijk, op tv een beetje dromerig een en heel netjes (vooral op omdat hij dol is van op stofzuigen). Hij van de houdt van rekenen in en lezen, naar sterren kijken van en in zijn tanden flossen. tijdens Hij is ook dol op tijdens zingen, dansen en op pianospelen. Maar bouwen tijdens doet Bol uit het allerliefst. Hij heeft 55 op tv tijdens projecten waar hij aan op werkt, maar een maakt ze nooit af. Het met zijn eigenlijk zinloze van uitvindingen. Smik is uitbundig naar en heeft altijd naar haast. Hij handelt naar eerst naar en denkt later. op tv Af en toe maakt hij op Bol helemaal van gek. Hij is melodramatisch van en opschepperig, maar het in kan heel goed verhalen vertellen het en is een het echte op avonturier. Smik vindt het uit leuk om klein te tijdens zijn.

Het verhaal van van het twee dikke vrienden die samen naar gekke avonturen beleven. Ze uit wonen samen in op een tijdens gezellig huisje in waarin ze al hun door vriendjes ontvangen. Bol door is groot, met maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje de dromerig en op tv heel netjes (vooral naar omdat hij dol op tv is op stofzuigen). Hij door houdt van op rekenen in en lezen, naar sterren tijdens kijken en op tv zijn tanden flossen. Hij is ook met dol op de zingen, dansen en uit pianospelen. Maar op bouwen doet naar Bol het allerliefst. Hij heeft 55 het projecten waar van hij aan werkt, maar van maakt ze uit nooit af. Het op tv zijn eigenlijk op tv zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig in en heeft naar altijd de haast. Hij handelt eerst en van denkt later. Af door en de toe maakt hij op Bol helemaal gek. van Hij is melodramatisch en opschepperig, tijdens maar tijdens kan heel goed verhalen vertellen van en is op tv een echte avonturier. Smik op tv vindt het leuk om uit klein te door zijn.

Het verhaal de van twee dikke vrienden het die door samen gekke avonturen beleven. het Ze wonen samen in door een gezellig huisje door waarin ze al de hun het vriendjes ontvangen. Bol is groot, uit op maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje van met dromerig en heel netjes (vooral naar omdat hij naar dol is op stofzuigen). op Hij door houdt van rekenen en lezen, een naar met sterren kijken en zijn tanden door flossen. Hij is de ook het dol op zingen, dansen en op tv pianospelen. Maar bouwen doet door Bol het uit allerliefst. Hij heeft van 55 projecten het waar hij in aan werkt, maar maakt ze nooit uit af. van Het zijn de eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig uit op tv en heeft altijd haast. het Hij handelt op tv eerst en denkt later. Af en uit van toe maakt hij Bol met helemaal gek. Hij is melodramatisch een en opschepperig, tijdens maar de kan heel goed verhalen tijdens vertellen en is een een echte avonturier. Smik tijdens vindt het met leuk om klein van te zijn.

Het op tv verhaal van twee dikke vrienden uit die samen het gekke avonturen met beleven. Ze wonen samen in in een gezellig huisje op waarin ze op al hun vriendjes naar ontvangen. Bol is tijdens groot, het maar ook zachtaardig, in vriendelijk, een beetje op tv dromerig en heel netjes (vooral naar omdat hij dol een is van op stofzuigen). Hij houdt van rekenen op op en lezen, naar sterren tijdens kijken en zijn door tanden flossen. Hij is ook het dol de op zingen, dansen tijdens en pianospelen. van Maar bouwen doet Bol het allerliefst. door Hij heeft het 55 projecten waar hij uit aan in werkt, maar maakt op ze nooit af. Het zijn van eigenlijk zinloze met uitvindingen. Smik is uitbundig het en heeft altijd uit haast. naar Hij handelt een eerst en denkt door later. Af en toe maakt hij op Bol helemaal naar gek. op tv Hij is melodramatisch en met opschepperig, maar van kan heel goed de verhalen vertellen en is een tijdens echte avonturier. Smik naar vindt het leuk om een klein te de zijn.

Het tijdens verhaal van twee dikke met vrienden die samen gekke het avonturen op tv beleven. Ze wonen samen in naar het een gezellig huisje waarin met ze al op hun vriendjes ontvangen. Bol is een groot, maar ook het zachtaardig, vriendelijk, een naar beetje dromerig en in heel netjes uit (vooral omdat hij dol is van op op stofzuigen). Hij houdt van rekenen de een en lezen, naar sterren kijken en van zijn tanden flossen. op tv Hij is tijdens ook op dol op zingen, dansen uit en pianospelen. Maar bouwen in doet het Bol het allerliefst. Hij heeft 55 in projecten een waar hij aan werkt, het maar maakt ze nooit van af. Het tijdens zijn eigenlijk op zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig een en heeft altijd in op haast. Hij handelt eerst tijdens en denkt later. uit Af en door toe maakt hij Bol helemaal met gek. op tv Hij is melodramatisch en tijdens opschepperig, maar kan heel goed met verhalen vertellen en op tv is een in echte uit avonturier. Smik vindt het leuk om in klein tijdens te zijn.

Het naar verhaal van twee dikke vrienden de die een samen gekke avonturen door beleven. Ze in wonen samen in een gezellig uit huisje waarin ze een al hun vriendjes een ontvangen. tijdens Bol is groot, maar ook door zachtaardig, vriendelijk, een tijdens beetje dromerig en het heel netjes naar (vooral omdat hij dol is van met op stofzuigen). Hij houdt van rekenen van een en lezen, naar sterren met kijken en zijn tanden een flossen. Hij met is ook dol op door zingen, dansen en de pianospelen. Maar bouwen op doet Bol het allerliefst. uit het Hij heeft 55 projecten waar hij tijdens aan werkt, maar de maakt uit ze nooit af. Het zijn naar eigenlijk zinloze in uitvindingen. Smik is uitbundig van en uit heeft altijd haast. Hij handelt op eerst op en denkt later. Af tijdens en toe maakt met hij Bol helemaal met gek. Hij is met melodramatisch en opschepperig, de maar kan het heel goed naar verhalen vertellen en is een echte met avonturier. Smik vindt in het leuk om door het klein te zijn.

Het verhaal van in twee dikke vrienden uit die samen gekke een avonturen op tv beleven. Ze wonen samen in een tijdens een gezellig huisje waarin ze al een hun vriendjes van ontvangen. Bol is een groot, door maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje op tv dromerig op tv en heel netjes (vooral naar omdat hij naar dol is op stofzuigen). in Hij houdt van rekenen in en tijdens lezen, naar sterren naar kijken en met zijn tanden flossen. het Hij is ook de dol op zingen, het dansen en pianospelen. Maar bouwen doet op tv een Bol het allerliefst. Hij tijdens heeft 55 projecten waar tijdens hij aan werkt, naar maar maakt van ze nooit af. tijdens Het zijn op eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik naar is uitbundig van en heeft altijd haast. Hij handelt tijdens eerst de en denkt later. Af en het op tv toe maakt hij Bol de helemaal gek. Hij is het melodramatisch en opschepperig, naar maar kan heel van goed verhalen vertellen naar en is een echte op avonturier. een Smik vindt het de leuk om klein te de zijn.

Het van verhaal van op tv twee dikke vrienden die samen door gekke avonturen in beleven. Ze wonen door samen in naar een gezellig huisje waarin ze uit al hun in vriendjes ontvangen. Bol is op groot, maar ook zachtaardig, tijdens vriendelijk, een beetje van dromerig en heel tijdens netjes (vooral omdat de hij uit dol is op het stofzuigen). Hij houdt van van rekenen en de lezen, naar sterren kijken en door zijn een tanden flossen. tijdens Hij is ook dol op zingen, een van dansen en pianospelen. Maar bouwen doet met Bol door het allerliefst. uit Hij heeft 55 projecten waar hij op uit aan werkt, maar met maakt ze nooit af. Het van zijn eigenlijk in zinloze uitvindingen. Smik op tv is uitbundig een en heeft altijd haast. de Hij handelt eerst en uit denkt later. tijdens Af en toe met maakt hij Bol helemaal in gek. Hij het is melodramatisch naar en opschepperig, maar kan heel het goed verhalen vertellen een en is een door echte avonturier. een Smik vindt het de leuk om tijdens klein te zijn.

juli 2020
06-10-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

05-10-2019 06:05

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

29-09-2019 06:10

Storm op komst

Bol & Smik - Storm op komst

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

28-09-2019 06:10

De zaak van de vermiste dinosaurus

Bol & Smik - De zaak van de vermiste dinosaurus

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

22-09-2019 06:10

De worm in de bolsappel

Bol & Smik - De worm in de bolsappel

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

21-09-2019 06:05

De kers op de taart

Bol & Smik - De kers op de taart

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

15-09-2019 06:10

Een plek voor Smik

Bol & Smik - Een plek voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

14-09-2019 06:05

De viswens

Bol & Smik - De viswens

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

08-09-2019 06:10

Een deur voor Smik

Bol & Smik - Een deur voor Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

07-09-2019 06:10

Bol mist iets

Bol & Smik - Bol mist iets

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

01-09-2019 06:00

Het geheimzinnige box

Bol & Smik - Het geheimzinnige box

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

25-08-2019 05:50

De ongeluksmachine

Bol & Smik - De ongeluksmachine

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

18-08-2019 05:55

Mijn vriend flits

Bol & Smik - Mijn vriend flits

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-08-2019 06:10

Een klinkend plan

Bol & Smik - Een klinkend plan

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

10-08-2019 06:10

Spelen met de regels

Bol & Smik - Spelen met de regels

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bol & Smik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bol & Smik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bol & Smik bij Bol & Smik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bol & Smik. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bol & Smik gemist

Uitzending gemist van Bol & Smik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bol & Smik, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bol & Smik gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bol & Smik? Hier kun je alle uitzendingen van Bol & Smik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 197
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 06:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!