Programma gemist?
mei 2017
04-09-2010 17:45

Aflevering 54

Rootz - Aflevering 54

Spelshow waarin twee families van elk negen leden het tegen elkaar opnemen in acht bizarre, grappige of zenuwslopende duels. Aan het hoofd staan niet de oma's of de vaders: in Rootz zijn de kinderen de baas. De jongsten van de familie zijn de teamcaptains. Van presentator Jochem van Gelder krijgen zij een cryptische omschrijving van de opdracht, waarna ze per ronde bepalen wie van de familie gaat spelen. Naast een quiz zijn er fysieke, geheugen, huishoudelijke en 'performance' opdrachten. De familie Edens uit Winschoten is verspreid over het hele land, maar is verenigd door het leger. Oom Elzo jr. is directeur van het Leger des heils; zus Danielle was beroepsmilitaire en moeder Jolanda behoort tot het Leger van God. Ze zijn dus goed gewapend tegen de aanvallen van het andere team en ze worden aangevoerd door hun dappere strijder en teamcaptain David. Zij nemen het op tegen de Wageningse familie Den Brink, aangevoerd door Mitch. Zij houden van zonactieve vakanties, wintersport en lekker eten. Oma Marie bakt de lekkerste pannenkoeken van het land, terwijl oom Ben zijn handen geregeld aan een fikkie brandt. Tante Dineke laat zonder moeite haar wekelijkse aquarobicslesje schieten voor een half uurtje GTST-genot. Presentatie: Jochem van Gelder.

28-08-2010 17:50

Aflevering 53

Rootz - Aflevering 53

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Twee families van elk negen leden nemen het tegen elkaar op in acht bizarre, grappige of zenuwslopende duels. Aan het hoofd staan niet de oma's of de vaders: in Rootz zijn de kinderen de baas. De jongsten van de familie zijn de teamcaptains. Van Jochem van Gelder krijgen zij een cryptische omschrijving van de opdracht, waarna ze per ronde bepalen wie van de familie gaat spelen. Naast een quiz zijn er fysieke, geheugen, huishoudelijke en 'performance' opdrachten. De familie Van Halen uit Enschede is een echte Bourgondiërs-familie. Deze Twentenaren zijn niet vies van een lekker hapje en drankje; zelfs een slak gaat er bij neef Hidde met smaak in. Nicht Djoeke, die al acht jaar ballroom danst, geeft zich vol overgave als zij wordt uitgekozen voor de dansopdracht. Is vader Gerard nog fit genoeg om de tegenstander te verslaan? Deze Twentse familie staat onder leiding van teamcaptain Koen. Zij nemen het op tegen de familie Stel uit Loosdrecht, bij wie het altijd gezellig is. Vooral in hun familiehuis op Ameland. Neef en student Diederik hoopt dat hij tegenover zijn studievrienden niet al teveel gezichtsverlies zal lijden. Maar als hij van tevoren had geweten welke opdracht hij moest doen in Rootz, had hij zich dan wel aangesloten bij het team van de teamcaptain Roosmarijn? Presentatie: Jochem van Gelder.

14-08-2010 17:50

Duel tussen Heemskerk en Simpelveld

Rootz - Duel tussen Heemskerk en Simpelveld

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Afl.: Duel tussen Heemskerk en Simpelveld. De familie van de Lugt uit Heemskerk is een vrolijke, uitbundige en hechte familie. Ze gooien op verjaardagen liever de heupen los dan dat ze in een kringetje gaan zitten. Hiernaast doet 'kleine oma' twee uur yoga per dag en stoeit oom Koos met cijfertjes en zijn familieleden. Dit onder toeziend oog van moeder Linda, die opticien is. Uitkijken dus voor deze familie die van winnen houdt en wordt aangestuurd door de ondeugende Jeffrey! Zij nemen het op tegen de Zuid-Limburgse familie Hollands met als teamcaptain de in Simpelveld wonende Anouk Hollands. Haar team is heel muzikaal met als specialisme carnavalskrakers. Alleen jammer dat driekwart van Nederland ze niet kan verstaan. Feestbeest tante Wilma krijgt de hele zaal plat met Heija, heija hexesjoes. Daarnaast leveren ze ook Prins Carnaval in de vorm van neef Björn. De rest van het jaar staan ze op het voetbalveld met opa Max als coach en neef Bram als vedette van SV Simpelveld. Presentatie: Jochem van Gelder.

07-08-2010 17:50

Aflevering 51

Rootz - Aflevering 51

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Presentatie: Jochem van Gelder.

31-07-2010 17:50

Aflevering 50

Rootz - Aflevering 50

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Presentatie: Jochem van Gelder.

24-07-2010 17:50

Aflevering 49

Rootz - Aflevering 49

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Presentatie: Jochem van Gelder.

17-07-2010 17:50

Aflevering 48

Rootz - Aflevering 48

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Aan de ene kant speelt de familie Snijder uit Nijkerk. Oma Eef trekt graag de cowboylaarzen aan voor een linedance, oom Rene is niet vies van een gefrituurd sprinkhaantje op z'n tijd en opa Roelof zat vroeger in de vleeswaren. Deze bonte familie, die creativiteit met doorzettingsvermogen combineert, staat onder leiding van de toekomstige musicalster, de twaalfjarige Madee. Zij nemen het op tegen de Friese familie Bennett. Deze mensen zijn uit het hoge noorden afgedaald om een felle strijd aan te gaan in Rootz. Ze hebben hele actieve genen. Oom Douwe schaatste twee keer de Elfstedentocht. Broer Hessel draait met gemak een spin in de halfpipe. En boer Klaas melkt als warming-up voor de opname nog even zeventig koeien. Kortom, de familie Bennett heeft er zin in en staat in de startblokken met als aanvoerder de elfjarige Ja?l. De leden komen onder andere uit Drogeham, Gerkesklooster, Burgum en Buitenpost. Presentatie: Jochem van Gelder.

10-07-2010 17:50

Duel tussen Alkmaar en Tilburg: De opa's: ex-Europees Kampioen Lassen versus oud-Willem II-speler

Rootz - Duel tussen Alkmaar en Tilburg: De opa's: ex-Europees Kampioen Lassen versus oud-Willem II-speler

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Afl.: Duel tussen Alkmaar en Tilburg: De opa's: ex-Europees Kampioen Lassen versus oud-Willem II-speler.. -De familie Houwers komt uit het oosten van het land en weet niet alleen veel van koeien, trekkers en de boerderij, maar ook van BN'ers en in welke auto ze rijden. Maar of deze kennis ze van pas komt? -De andere familie komt uit Amsterdam-Zuidoost. Ze praten veel en dan bij voorkeur door elkaar. Eten doen ze ook graag: het liefst kouseband, roti en moksalesi. Altijd zijn ze in voor een feestje en daarbij swingt het de pan uit: oom Carlos zingt de sterren van de hemel en bij nicht Vanity en tante Moen zitten de heupjes lekker los: zodra ze de salsa horen gaan ze helemaal uit hun dak. Hun teamcaptain is de 11-jarige Damian Jessurun! Presentatie: Jochem van Gelder.

03-07-2010 17:50

Duel tussen Alkmaar en Tilburg

Rootz - Duel tussen Alkmaar en Tilburg

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Afl.: Duel tussen Alkmaar en Tilburg. De opa's: ex-Europees kampioen lassen versus oud-Willem II-speler. Twee families van elk tien leden nemen het tegen elkaar op in bizarre, grappige of zenuwslopende duels. Aan het hoofd staan niet de oma's of de vaders: in Rootz zijn de kinderen de baas. De jongsten van de familie zijn de teamcaptains. -Het team van de van oorsprong Servische familie Selakovic, is één grote gezellige club van ooms, tantes, buurmannen, opa's en peetmoeders uit Alkmaar. Opa Bertus heeft met zijn Friese nuchterheid invloed in dit gepassioneerde team, dat zich volop in de strijd gooit. Het jongste teamlid, neef David, blijkt een heuse kippenvanger te zijn. Ze worden geleid door Nenad, die apetrots is op zijn familie. -De familie Basters komt uit Tilburg en brengt een veelzijdig team op de been. Sportieve opa Ton speelde ooit voor Willem II, zit nog twee maal per week in de sportschool en is dus in vorm. Broertje Sam is naar eigen zeggen de toekomstige president van Nederland. Zal hij ook regeren in deze aflevering? En dan is daar Tante Roos, zij staat haar mannetje als cipier in de gevangenis; nu maar hopen dat ze de winst niet laat ontsnappen! De familie Basters wordt aangevoerd door de jonge en altijd vrolijke teamcaptain Bo! Presentatie: Jochem van Gelder.

26-06-2010 17:50

Aflevering 45

Rootz - Aflevering 45

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. De familie Rijpma is naar eigen zeggen een echte Friese familie. Ondanks dat is vader Evert groot fan van Normaal en mist hij geen concert. Broertje Jelke gooit zijn heupen los als Elvis-imitator. En oom Pier Sipke doet de Elstedentocht... op de fiets. Fanatieke teamcaptain Thijs traint extra vaak bij zijn voetbalclub BBC uit Burgum om in topconditie te zijn voor Rootz. Ze kunnen niet tegen hun verlies. Ze nemen het op tegen de Amsterdamse familie Pfeiffer. Deze ras-Amsterdammers nemen absoluut geen blad voor de mond. Ze wonen bij elkaar om de hoek, wagen wel eens een gokje en lachen heel wat af. Tante Ineke is de spil van de familie, neef Dennis is een dare-devil en nicht Yvonne weet alles van cowboys en Indianen. Met maar liefst twee deelnemende opa's van boven de 80 kan deze strijd niet meer stuk. De dertienjarige Shirley is teamcaptain. Presentatie: Jochem van Gelder.

12-06-2010 17:50

Aflevering 43

Rootz - Aflevering 43

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Twee families van elk tien leden nemen het tegen elkaar op in acht bizarre, grappige of zenuwslopende duels. Aan het hoofd staan niet de oma's of de vaders: in Rootz zijn de kinderen de baas. De jongsten van de familie zijn de teamcaptains. De Amsterdamse familie Veen gooit regelmatig de heupen los op dansfeestjes. Zou het komen omdat er Surinaams, Nederlands, Hindoestaans en Marokkaans bloed door hun aderen stroomt? Of het ook een swingende overwinning gaat worden? Daar gaat hun teamcaptain Vanity natuurlijk helemaal voor! De familie Kootstra komt uit Spakenburg en wordt geleid door de elfjarige teamcaptain Jelle. De familie is voor de Rooien en dat willen ze graag vermeld hebben. Naast het voetbal zijn ze gek op vissen en ze noemen zichzelf de Kaaimannen. Ze kunnen zich daarom helemaal vastbijten in de opdrachten en willen absoluut winnen. Presentatie: Jochem van Gelder.

05-06-2010 17:45

Aflevering 42

Rootz - Aflevering 42

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Twee families van elk tien leden nemen het tegen elkaar op in acht bizarre, grappige of zenuwslopende duels. Aan het hoofd staan niet de oma's of de vaders: in Rootz zijn de kinderen de baas. De jongsten van de familie zijn de teamcaptains. Van Jochem van Gelder krijgen zij een cryptische omschrijving van de opdracht, waarna ze per ronde bepalen wie van de familie gaat spelen. Naast een quiz zijn er fysieke, geheugen, huishoudelijke en 'performance' opdrachten. -Deze keer speelt de hele familie Groot uit Andijk, Noord-Holland, mee. De teamcaptain heet Lars en is tien jaar. Chanel is naar eigen zeggen 'zijn allerliefste zusje'. Dat is ook niet zo moeilijk, want Lars heeft er maar één. Zij is de jongste (7 jaar) en opa Arie is met 81 jaar de oudste van het gezelschap. Van zichzelf zegt Lars dat hij slecht tegen zijn verlies kan. Als de geschiedenis zich herhaalt hoeft Lars niets te vrezen. Oma Groot voerde namelijk 25 jaar geleden de familie aan in een aflevering van het populaire NCRV-programma De Familie-Zeskamp-Show. En de familie Groot won toen! Lars treedt met zijn optreden als teamcaptain dus in de voetsporen van zijn grootmoeder. Het is aan hem en zijn team om de eer van de familie hoog te houden. -De familie Janssen is een vrolijke, gezellige familie uit Nijmegen. De slimme teamcaptain Sabine van elf jaar heeft haar team zo divers mogelijk ingezet. Zo heb je de jonge gymnasiasten voor de lastige breinbrekers in Rootz. En voor de meer praktische opdrachten hebben de Janssens een schilder, glaszetter en caissière in de aanbieding. En dan heb je avontuurlijke opa die met Papoea's heeft gewerkt en een tante die met cijfers kan goochelen. Fanatieke Sabine volgt een strak trainingsschema en oefent al weken op de lopende band voor het finalespel. Kortom, de familie Janssen is klaar voor de strijd! Presentatie: Jochem van Gelder.

29-05-2010 17:50

Aflevering 41

Rootz - Aflevering 41

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Presentatie: Jochem van Gelder.

30-08-2009 09:08

Aflevering 40

Rootz - Aflevering 40

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Presentatie: Jochem van Gelder.

23-08-2009 09:05

Aflevering 39

Rootz - Aflevering 39

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Presentatie: Jochem van Gelder.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Rootz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rootz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rootz bij Rootz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rootz. Heb je een uitzending van Rootz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rootz gemist

RootZ is een spelshow die wordt uitgezonden door de NCRV. Er doen twee families mee (met één captain, die altijd een kind is) en de presentator is Jochem van Gelder. De families krijgen een aantal opdrachten. Met elke opdracht is 1 punt te verdienen. Ze krijgen namelijk een cryptische omschrijving van de opdracht en dan moeten ze bedenken wat de opdracht zou kunnen zijn en wie past daar het beste bij? En dan volgt de uiteindelijke opdracht. De laatste opdracht is de finaleopdracht en die opdracht wordt uitgevoerd door de captains zelf en daarbij krijgen ze hulp van de teamleden die nog niet aan de beurt zijn geweest bij de andere opdrachten.

Uitzending gemist van Rootz? Hier kun je alle uitzendingen van Rootz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 04-09-2010 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord