Programma gemist?

Spelshow uit waarin twee families door van elk negen leden het de tegen elkaar uit opnemen de in acht bizarre, op tv grappige of zenuwslopende duels. Aan het het hoofd staan niet op op de oma's of de vaders: in de Rootz op tv zijn de kinderen met de baas. De de jongsten van de familie zijn door de teamcaptains. de Van op presentator Jochem van Gelder krijgen het zij het een cryptische omschrijving van de opdracht, in waarna ze per het ronde bepalen op tv wie van de familie door gaat spelen. door Naast een tijdens quiz zijn er van fysieke, geheugen, huishoudelijke en 'performance' van opdrachten. naar De familie Edens uit van Winschoten tijdens is verspreid over uit het hele land, maar met is verenigd door in het leger. Oom een Elzo jr. is directeur de van het Leger van des het heils; zus Danielle was van beroepsmilitaire en moeder Jolanda naar behoort tot het in Leger van God. Ze op zijn het dus goed gewapend tegen de het van aanvallen van het met andere team en ze worden van aangevoerd naar door hun dappere strijder en teamcaptain uit David. Zij uit nemen het op tegen de de Wageningse het familie tijdens Den Brink, aangevoerd door van Mitch. Zij houden van van zonactieve vakanties, op tv wintersport en uit lekker eten. Oma de Marie bakt de lekkerste pannenkoeken van van het land, tijdens terwijl oom Ben zijn in handen geregeld aan op een een fikkie brandt. Tante Dineke laat de zonder moeite naar haar op tv wekelijkse aquarobicslesje schieten tijdens voor een half uurtje GTST-genot. het Presentatie: Jochem van uit Gelder.

Spelshow een vol onverwachte wendingen voor de van hele in familie. Twee families van naar elk negen leden door nemen de het tegen elkaar op in acht op bizarre, grappige of met zenuwslopende duels. op tv Aan het met hoofd staan uit niet de oma's of tijdens de vaders: in Rootz met zijn de kinderen de met tijdens baas. De jongsten van de familie in zijn de de teamcaptains. uit Van Jochem van Gelder krijgen tijdens zij door een cryptische omschrijving op tv van de opdracht, waarna ze per tijdens ronde bepalen de wie van de in familie gaat spelen. Naast op tijdens een quiz zijn er uit fysieke, geheugen, huishoudelijke en 'performance' door van opdrachten. De familie de Van Halen uit Enschede is een het echte Bourgondiërs-familie. Deze in van Twentenaren zijn niet vies van uit een in lekker hapje en drankje; zelfs het een slak gaat er op tv op tv bij neef Hidde met smaak op tv in. Nicht Djoeke, in die al acht op tv jaar ballroom danst, in geeft zich vol naar overgave als zij wordt naar uitgekozen de voor de de dansopdracht. Is vader Gerard nog op fit genoeg om tijdens de in tegenstander te verslaan? Deze een Twentse familie naar staat onder leiding het van teamcaptain Koen. op tv Zij nemen het op de tegen de tijdens familie Stel uit Loosdrecht, bij wie van naar het altijd gezellig naar is. Vooral in hun familiehuis met op Ameland. van Neef en naar student Diederik hoopt dat hij een tegenover door zijn studievrienden niet al teveel tijdens gezichtsverlies op tv zal lijden. Maar als door hij van tevoren op tv had geweten welke door opdracht hij moest doen op tv in Rootz, had hij door zich dan met wel aangesloten bij het uit team in van de teamcaptain op tv Roosmarijn? Presentatie: Jochem van een Gelder.

Spelshow uit vol onverwachte het wendingen voor de hele familie. op Afl.: het Duel tussen Heemskerk en Simpelveld. de De van familie van de Lugt uit Heemskerk tijdens is een vrolijke, een naar uitbundige en hechte familie. Ze gooien door op verjaardagen tijdens liever in de heupen los dan dat op ze het in een kringetje gaan zitten. naar Hiernaast doet 'kleine oma' naar twee uur yoga het per op dag en stoeit oom Koos op met cijfertjes en de zijn een familieleden. Dit onder met toeziend oog van moeder Linda, het die op opticien is. Uitkijken dus het voor deze familie de die van winnen naar houdt op tv en wordt aangestuurd door de in ondeugende op tv Jeffrey! Zij nemen het door op tegen de op Zuid-Limburgse familie Hollands met van als teamcaptain de in met Simpelveld wonende Anouk van Hollands. Haar team naar is de heel muzikaal op tv met als specialisme carnavalskrakers. Alleen jammer op dat driekwart van van Nederland in ze niet door kan verstaan. Feestbeest in tante Wilma krijgt de hele zaal van de plat met Heija, heija uit hexesjoes. Daarnaast leveren ze het ook uit Prins Carnaval in naar de vorm van neef Björn. De het rest van uit het op jaar staan ze op in het voetbalveld het met opa Max als coach en de uit neef Bram als de vedette van SV Simpelveld. Presentatie: op tv Jochem van uit Gelder.

Spelshow vol tijdens onverwachte wendingen voor het de hele op familie. Presentatie: uit Jochem van Gelder.

Spelshow vol van onverwachte wendingen in voor de van hele familie. Presentatie: een Jochem van Gelder.

Spelshow vol met onverwachte wendingen voor naar de hele familie. het Presentatie: Jochem van uit Gelder.

Spelshow vol de onverwachte wendingen voor de naar van hele familie. Aan de ene de kant speelt de familie in Snijder uit Nijkerk. uit Oma Eef trekt van graag van de cowboylaarzen aan voor een het linedance, de oom Rene is niet het vies naar van een gefrituurd sprinkhaantje op z'n op tv tijd tijdens en opa een Roelof zat vroeger uit in de vleeswaren. Deze bonte op tv familie, die door creativiteit met doorzettingsvermogen op combineert, staat onder met leiding van de op toekomstige musicalster, de de twaalfjarige Madee. Zij nemen een het op van tegen de in Friese familie Bennett. Deze mensen zijn op tv uit door het hoge noorden uit afgedaald om een felle strijd tijdens aan te op tv gaan in Rootz. Ze uit hebben van hele actieve genen. Oom in Douwe schaatste op tv twee keer op de Elfstedentocht. Broer Hessel het draait met gemak met een spin in de op halfpipe. En boer Klaas een melkt een als warming-up voor met de opname een nog even zeventig koeien. Kortom, een de familie Bennett heeft een op tv er zin in en staat in het de in startblokken met als aanvoerder naar de op tv elfjarige Ja?l. De leden door komen onder andere een uit Drogeham, Gerkesklooster, naar Burgum en Buitenpost. Presentatie: Jochem van van in Gelder.

Spelshow vol uit onverwachte wendingen voor de op naar hele familie. Afl.: op tv Duel tussen Alkmaar in en Tilburg: De opa's: door ex-Europees Kampioen een Lassen versus oud-Willem II-speler.. -De in familie Houwers komt uit tijdens het oosten van op het land en met weet tijdens niet alleen een veel van koeien, op tv trekkers en de boerderij, maar de ook van BN'ers het en in welke op tv auto ze op rijden. Maar of deze door kennis ze van pas uit komt? -De andere in familie komt naar uit naar Amsterdam-Zuidoost. Ze praten veel en dan een bij voorkeur naar door elkaar. Eten doen op tv op ze ook graag: het op tv liefst kouseband, roti en moksalesi. op Altijd zijn het ze in op voor een feestje en in daarbij op tv swingt het de pan op tv uit: oom een Carlos zingt de sterren van van de hemel en in bij nicht Vanity en tijdens tante Moen zitten de de heupjes uit lekker los: op tv zodra ze de salsa in horen op tv gaan ze helemaal uit van hun dak. Hun teamcaptain is op de op 11-jarige Damian Jessurun! van Presentatie: Jochem met van Gelder.

Spelshow tijdens vol onverwachte wendingen voor de de hele tijdens familie. Afl.: Duel tussen Alkmaar van en Tilburg. De uit naar opa's: ex-Europees kampioen lassen versus van oud-Willem II-speler. Twee families in van elk van tien leden nemen het het tegen elkaar op door in bizarre, de grappige of door zenuwslopende duels. Aan het hoofd naar staan de niet de oma's of de uit een vaders: in Rootz zijn op de kinderen het de baas. De jongsten van de naar op tv familie zijn de op tv teamcaptains. -Het team van de van uit oorsprong Servische familie met Selakovic, is het één grote gezellige het club van het ooms, tantes, van buurmannen, opa's en peetmoeders uit Alkmaar. van naar Opa Bertus heeft met zijn Friese de nuchterheid in invloed in dit van gepassioneerde team, dat zich volop een in de strijd een op gooit. Het jongste teamlid, neef door David, blijkt een heuse de kippenvanger de te zijn. tijdens Ze worden in geleid door Nenad, van die apetrots is in op zijn familie. -De familie met Basters komt uit Tilburg op en brengt een naar veelzijdig naar team op de been. Sportieve op opa Ton speelde door naar ooit voor Willem II, van zit nog twee maal per het week in de het sportschool een en is dus door in vorm. Broertje Sam is naar naar eigen op zeggen de toekomstige tijdens president van Nederland. Zal uit op hij ook regeren in naar deze aflevering? de En dan is daar Tante met Roos, in zij staat haar mannetje uit als cipier uit in de gevangenis; nu maar hopen tijdens dat ze de door winst niet het laat ontsnappen! De met familie Basters wordt aangevoerd tijdens door met de jonge en altijd vrolijke door in teamcaptain Bo! Presentatie: Jochem op tv van Gelder.

Spelshow het vol onverwachte wendingen door voor de hele familie. een De naar familie Rijpma is naar eigen zeggen tijdens een echte naar Friese een familie. Ondanks dat tijdens is vader Evert groot een fan van Normaal en mist de hij op geen concert. Broertje Jelke uit gooit van zijn heupen los als Elvis-imitator. de En oom Pier naar Sipke doet de Elstedentocht... op op de fiets. naar Fanatieke teamcaptain door Thijs traint extra op tv vaak bij zijn met voetbalclub met BBC uit Burgum om in topconditie een te zijn in voor Rootz. Ze uit kunnen niet tegen hun een verlies. in Ze nemen het de op tegen op tv de Amsterdamse familie Pfeiffer. Deze ras-Amsterdammers naar met nemen absoluut geen blad naar voor de mond. met Ze wonen van bij elkaar om de hoek, tijdens wagen op wel eens een met gokje en lachen van heel wat af. Tante Ineke is een de tijdens spil van de naar familie, neef Dennis is een op tv een dare-devil en nicht Yvonne weet een alles van door cowboys en Indianen. Met tijdens maar liefst door twee deelnemende opa's van tijdens boven op tv de 80 kan in deze strijd niet meer uit stuk. De naar dertienjarige Shirley in is teamcaptain. Presentatie: Jochem van de Gelder.

Spelshow van vol onverwachte wendingen voor de in naar hele familie. Twee met families van elk tien leden met nemen het tegen elkaar met in op in acht bizarre, grappige of met op tv zenuwslopende duels. Aan het hoofd staan met niet de oma's het op tv of de vaders: in Rootz de zijn de kinderen de een baas. door De jongsten van de van familie zijn de op tv teamcaptains. De Amsterdamse naar familie de Veen gooit regelmatig de heupen door los op dansfeestjes. Zou naar uit het komen omdat er Surinaams, tijdens Nederlands, Hindoestaans het en Marokkaans bloed door op hun aderen stroomt? Of in een het ook een swingende op tv overwinning gaat worden? Daar een gaat hun teamcaptain op Vanity natuurlijk tijdens helemaal voor! De familie van Kootstra komt uit door Spakenburg en wordt geleid het de door de elfjarige teamcaptain Jelle. een De familie met is voor de Rooien op uit en dat willen ze graag vermeld met hebben. Naast de het voetbal zijn de ze gek naar op vissen tijdens en ze noemen zichzelf de Kaaimannen. uit op tv Ze kunnen zich naar daarom helemaal vastbijten in de de opdrachten en een willen absoluut winnen. Presentatie: op tv Jochem van op Gelder.

Spelshow vol onverwachte van wendingen een voor de tijdens hele familie. Twee families van elk door tien op leden nemen op tv het tegen elkaar naar op in acht bizarre, door grappige of zenuwslopende naar duels. Aan het hoofd staan tijdens niet de uit oma's een of de vaders: in Rootz zijn naar de kinderen op tv de baas. uit De jongsten van de familie tijdens zijn de teamcaptains. door Van Jochem de van Gelder krijgen door zij een door cryptische omschrijving naar van de opdracht, waarna ze per op ronde bepalen het wie van de een familie gaat spelen. een Naast uit een quiz zijn er tijdens fysieke, geheugen, huishoudelijke en een 'performance' opdrachten. -Deze uit keer speelt een de hele familie Groot een uit met Andijk, Noord-Holland, mee. door De teamcaptain heet Lars en is het tien jaar. naar Chanel is door naar eigen zeggen 'zijn allerliefste van zusje'. op tv Dat is ook niet zo een moeilijk, door want Lars heeft er van maar één. van Zij is de tijdens jongste (7 jaar) uit en opa Arie is met uit 81 in jaar de oudste van op het door gezelschap. Van zichzelf het zegt Lars dat hij slecht op tegen zijn verlies kan. de Als de geschiedenis het zich tijdens herhaalt hoeft Lars niets in te vrezen. Oma Groot uit op voerde namelijk 25 jaar geleden op tv de familie aan in uit op een aflevering van het populaire uit NCRV-programma De Familie-Zeskamp-Show. door En de de familie Groot won toen! Lars in op tv treedt met zijn optreden als op teamcaptain de dus in de voetsporen met van zijn grootmoeder. Het is naar met aan hem en zijn team om het de eer van het de familie hoog de op te houden. -De familie Janssen een is een vrolijke, op gezellige de familie uit Nijmegen. De slimme teamcaptain de Sabine van een elf jaar heeft haar de team zo divers in mogelijk ingezet. tijdens Zo heb op tv je de jonge gymnasiasten door voor naar de lastige breinbrekers in Rootz. En tijdens voor door de meer praktische op tv opdrachten hebben de Janssens in een schilder, glaszetter en uit caissière in de in aanbieding. En met dan heb je avontuurlijke in opa uit die met Papoea's in heeft gewerkt en een de tante uit die met cijfers kan goochelen. Fanatieke in Sabine de volgt een met strak trainingsschema en oefent uit al weken op de uit lopende band voor naar het finalespel. tijdens Kortom, de familie met Janssen is klaar door voor de strijd! het Presentatie: Jochem van door Gelder.

Spelshow vol onverwachte tijdens het wendingen voor de hele familie. een Presentatie: Jochem van tijdens Gelder.

Spelshow het vol onverwachte door wendingen voor de hele familie. op Presentatie: Jochem van de Gelder.

Spelshow vol onverwachte de wendingen voor op de hele familie. Presentatie: een Jochem van met Gelder.

september 2017
04-09-2010 17:45

Aflevering 54

Rootz - Aflevering 54

Spelshow waarin twee families van elk negen leden het tegen elkaar opnemen in acht bizarre, grappige of zenuwslopende duels. Aan het hoofd staan niet de oma's of de vaders: in Rootz zijn de kinderen de baas. De jongsten van de familie zijn ...

28-08-2010 17:50

Aflevering 53

Rootz - Aflevering 53

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Twee families van elk negen leden nemen het tegen elkaar op in acht bizarre, grappige of zenuwslopende duels. Aan het hoofd staan niet de oma's of de vaders: in Rootz zijn de kinderen...

14-08-2010 17:50

Duel tussen Heemskerk en Simpelveld

Rootz - Duel tussen Heemskerk en Simpelveld

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Afl.: Duel tussen Heemskerk en Simpelveld. De familie van de Lugt uit Heemskerk is een vrolijke, uitbundige en hechte familie. Ze gooien op verjaardagen liever de heupen los dan dat z...

07-08-2010 17:50

Aflevering 51

Rootz - Aflevering 51

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Presentatie: Jochem van Gelder.

31-07-2010 17:50

Aflevering 50

Rootz - Aflevering 50

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Presentatie: Jochem van Gelder.

24-07-2010 17:50

Aflevering 49

Rootz - Aflevering 49

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Presentatie: Jochem van Gelder.

17-07-2010 17:50

Aflevering 48

Rootz - Aflevering 48

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Aan de ene kant speelt de familie Snijder uit Nijkerk. Oma Eef trekt graag de cowboylaarzen aan voor een linedance, oom Rene is niet vies van een gefrituurd sprinkhaantje op z'n tijd ...

10-07-2010 17:50

Duel tussen Alkmaar en Tilburg: De opa's: ex-Europees Kampioen Lassen versus oud-Willem II-speler

Rootz - Duel tussen Alkmaar en Tilburg: De opa's: ex-Europees Kampioen Lassen versus oud-Willem II-speler

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Afl.: Duel tussen Alkmaar en Tilburg: De opa's: ex-Europees Kampioen Lassen versus oud-Willem II-speler.. -De familie Houwers komt uit het oosten van het land en weet niet alleen veel...

03-07-2010 17:50

Duel tussen Alkmaar en Tilburg

Rootz - Duel tussen Alkmaar en Tilburg

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Afl.: Duel tussen Alkmaar en Tilburg. De opa's: ex-Europees kampioen lassen versus oud-Willem II-speler. Twee families van elk tien leden nemen het tegen elkaar op in bizarre, grappig...

26-06-2010 17:50

Aflevering 45

Rootz - Aflevering 45

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. De familie Rijpma is naar eigen zeggen een echte Friese familie. Ondanks dat is vader Evert groot fan van Normaal en mist hij geen concert. Broertje Jelke gooit zijn heupen los als El...

12-06-2010 17:50

Aflevering 43

Rootz - Aflevering 43

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Twee families van elk tien leden nemen het tegen elkaar op in acht bizarre, grappige of zenuwslopende duels. Aan het hoofd staan niet de oma's of de vaders: in Rootz zijn de kinderen ...

05-06-2010 17:45

Aflevering 42

Rootz - Aflevering 42

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Twee families van elk tien leden nemen het tegen elkaar op in acht bizarre, grappige of zenuwslopende duels. Aan het hoofd staan niet de oma's of de vaders: in Rootz zijn de kinderen ...

29-05-2010 17:50

Aflevering 41

Rootz - Aflevering 41

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Presentatie: Jochem van Gelder.

30-08-2009 09:08

Aflevering 40

Rootz - Aflevering 40

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Presentatie: Jochem van Gelder.

23-08-2009 09:05

Aflevering 39

Rootz - Aflevering 39

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Presentatie: Jochem van Gelder.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Rootz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rootz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rootz bij Rootz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rootz. Heb je een uitzending van Rootz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rootz gemist

RootZ is een spelshow die wordt uitgezonden door de NCRV. Er doen twee families mee (met één captain, die altijd een kind is) en de presentator is Jochem van Gelder. De families krijgen een aantal opdrachten. Met elke opdracht is 1 punt te verdienen. Ze krijgen namelijk een cryptische omschrijving van de opdracht en dan moeten ze bedenken wat de opdracht zou kunnen zijn en wie past daar het beste bij? En dan volgt de uiteindelijke opdracht. De laatste opdracht is de finaleopdracht en die opdracht wordt uitgevoerd door de captains zelf en daarbij krijgen ze hulp van de teamleden die nog niet aan de beurt zijn geweest bij de andere opdrachten.

Uitzending gemist van Rootz? Hier kun je alle uitzendingen van Rootz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 04-09-2010 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord