Programma gemist?

Er wordt teruggeblikt van op uit alle afleveringen. Hoe gaat met het met de van zes kandidaten en hoe op tv zijn alle de gebeurtenissen hen naar vergaan? Hebben ze gestelde doelen met kunnen met bereiken en wat voor naar rol speelt muziek uit nu tijdens in hun leven?

Er met wordt voor het de laatste keer gerepeteerd en op tv iedereen maakt zich klaar naar het voor vertrek naar de concertzaal. van De op zes kandidaten met Tourette naar hebben de afgelopen weken hard op tv gerepeteerd en de flink gewerkt aan met de op tv teambuilding. Vanavond is het de eindresultaat te zien: ze treden uit gezamenlijk én individueel tijdens een op.

De met kandidaten gaan door op uitnodiging van Dennis werken tijdens aan een stukje een teambuilding. van Ze gaan samen raften en kiezen uit daarna een voor het gezamenlijke nummer. met Na de teambuilding van en het festival hebben de van alle kandidaten er nog meer zin het van in. Het is tijd een om het eindconcert op tv voor te het gaan bereiden. Julia van der uit Toorn komt langs om in Anouk zangles tijdens te het geven!

Spike de treedt met DI-RECT op tv op tijdens het festival de Dutch Valley in en heeft iedereen uitgenodigd om de te komen kijken. naar Hoe naar wordt er op door het festival gereageerd op de in op tv groep en wat zijn de van reacties in op het optreden door van Spike? De kandidaten gaan van verder met repeteren. En op een de drummer en toetsenist van tijdens DI-RECT komen langs het bij Lex door en Joost voor uit extra ondersteuning.

De eerste op individuele zang- een en muzieklessen met naar Babette en Spike staan in op het het programma. De zes kandidaten de worden gevolgd in van hun tijdens privéleven. Lex ondervindt in tijdens zijn eerste les heel veel het hinder van het zijn Tourette tijdens en besluit in om therapie te door gaan volgen. Dennis en Spike door maken met zich naar aanleiding uit van de eerste lessen zorgen op of het in een van paar weken gaat met tijdens lukken om iedereen in klaar te stomen voor het naar concert.

Dennis naar zet zijn zoektocht voort de naar zijn laatste in bandlid Caroline, waarmee door de band compleet is. in In deze aflevering het leert het de kijker de zes kandidaten uit beter kennen. van Wat is hun in gezinssituatie, hoe de gaat het uit op het werk en hoe staat op tv het met naar de sociale uit contacten? Alle kandidaten ontmoeten elkaar, met bandleider een Spike en de zangcoach Babette. uit Wat vinden naar de kandidaten een van elkaar door en hoe het is om iemand door op tv anders met Tourette te in zien?

Programma op waarin Dennis Weening tijdens op zoek gaat tijdens naar jonge mensen die een lijden van aan het syndroom van van Gilles de la op Tourette én in een muziekinstrument bespelen of van zingen.

oktober 2020
13-10-2014 20:32

Afl. 7

Tourette On Tour - Afl. 7

Er wordt teruggeblikt op alle afleveringen. Hoe gaat het met de zes kandidaten en hoe zijn alle gebeurtenissen hen vergaan? Hebben ze gestelde doelen kunnen bereiken en wat voor rol speelt muziek nu in hun leven?

06-10-2014 20:39

Afl. 6

Tourette On Tour - Afl. 6

Er wordt voor de laatste keer gerepeteerd en iedereen maakt zich klaar voor vertrek naar de concertzaal. De zes kandidaten met Tourette hebben de afgelopen weken hard gerepeteerd en flink gewerkt aan de teambuilding. Vanavond is het eindres...

29-09-2014 20:31

Afl. 5

Tourette On Tour - Afl. 5

De kandidaten gaan op uitnodiging van Dennis werken aan een stukje teambuilding. Ze gaan samen raften en kiezen daarna voor het gezamenlijke nummer. Na de teambuilding en het festival hebben alle kandidaten er nog meer zin in. Het is tijd o...

22-09-2014 20:32

Afl. 4

Tourette On Tour - Afl. 4

Spike treedt met DI-RECT op tijdens het festival Dutch Valley en heeft iedereen uitgenodigd om te komen kijken. Hoe wordt er op het festival gereageerd op de groep en wat zijn de reacties op het optreden van Spike? De kandidaten gaan verder...

15-09-2014 20:33

Afl. 3

Tourette On Tour - Afl. 3

De eerste individuele zang- en muzieklessen met Babette en Spike staan op het programma. De zes kandidaten worden gevolgd in hun privéleven. Lex ondervindt tijdens zijn eerste les heel veel hinder van zijn Tourette en besluit om therapie te...

08-09-2014 20:32

Afl. 2

Tourette On Tour - Afl. 2

Dennis zet zijn zoektocht voort naar zijn laatste bandlid Caroline, waarmee de band compleet is. In deze aflevering leert de kijker de zes kandidaten beter kennen. Wat is hun gezinssituatie, hoe gaat het op het werk en hoe staat het met de ...

01-09-2014 20:32

Afl. 1

Tourette On Tour - Afl. 1

Programma waarin Dennis Weening op zoek gaat naar jonge mensen die lijden aan het syndroom van Gilles de la Tourette én een muziekinstrument bespelen of zingen.

Tourette On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tourette On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tourette On Tour bij Tourette On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tourette On Tour. Heb je een uitzending van Tourette On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tourette On Tour gemist

Programma waarin Dennis Weening op zoek gaat naar jonge mensen die lijden aan het syndroom van Gilles de la Tourette én een muziekinstrument bespelen of zingen. Het is gebleken dat de heftige tics die bij vaak bij deze aandoening horen tijdelijk verdwijnen wanneer men muziek maakt. Dennis vormt met zes van hen een band met behulp van Spike van DI-RECT en zangcoach Babette Verhoef. De kijker volgt kan hen volgen vanaf de eerste ontmoeting tot de repetities en het uiteindelijke spectaculaire optreden voor familie en vrienden.

Uitzending gemist van Tourette On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Tourette On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 13-10-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!