Programma gemist?

Er het wordt teruggeblikt op alle naar afleveringen. met Hoe gaat het naar met de zes kandidaten en in hoe op tv zijn alle gebeurtenissen van hen vergaan? Hebben ze gestelde doelen een kunnen bereiken en tijdens wat voor van rol een speelt muziek nu in met hun leven?

Er wordt door voor door de laatste keer tijdens gerepeteerd en iedereen tijdens maakt zich klaar voor vertrek met naar de concertzaal. De uit zes tijdens kandidaten met Tourette tijdens hebben de afgelopen weken hard naar gerepeteerd en flink op tv gewerkt aan de uit teambuilding. Vanavond uit is het eindresultaat te door zien: op ze treden gezamenlijk in én individueel in op.

De kandidaten gaan een op uitnodiging van uit Dennis werken op aan een op tv stukje teambuilding. Ze gaan met samen op tv raften en kiezen het daarna voor het gezamenlijke nummer. met Na de door teambuilding en het festival hebben met alle kandidaten er van nog in meer zin in. Het is tijdens tijd om het het op tv eindconcert voor te gaan bereiden. een Julia van een der Toorn komt langs om op tv Anouk op tv zangles te naar geven!

Spike door treedt met DI-RECT op door tijdens het tijdens festival Dutch Valley en heeft het met iedereen uitgenodigd om te het komen kijken. Hoe wordt er in op met het festival gereageerd door op de groep en een wat zijn de op tv reacties op het optreden van van Spike? in De naar kandidaten gaan verder met repeteren. van En de drummer en van toetsenist van op tv DI-RECT komen langs bij door Lex en Joost de met voor extra ondersteuning.

De eerste in individuele zang- in en muzieklessen met de Babette en tijdens Spike staan op het programma. in De zes kandidaten naar worden tijdens gevolgd in hun privéleven. Lex ondervindt de tijdens zijn uit eerste les heel met veel de hinder van zijn Tourette en besluit in om uit therapie te gaan in volgen. Dennis en Spike maken een het zich naar aanleiding van de op tv eerste lessen een zorgen of het in een tijdens paar naar weken gaat lukken om uit iedereen klaar van te stomen uit voor het concert.

Dennis op tv zet zijn zoektocht voort door naar zijn door laatste bandlid Caroline, in waarmee de band compleet tijdens is. In deze aflevering door leert met de kijker de op tv zes kandidaten beter kennen. Wat op is hun uit gezinssituatie, in hoe gaat het op op het werk en met hoe staat het met de op tv sociale op contacten? Alle met kandidaten ontmoeten elkaar, bandleider Spike in en de zangcoach Babette. een Wat vinden op de uit kandidaten van elkaar uit en hoe het op is om iemand anders met van Tourette te uit zien?

Programma tijdens waarin Dennis Weening op in zoek gaat tijdens naar jonge tijdens mensen die lijden aan het syndroom uit uit van Gilles de uit la Tourette én een de muziekinstrument bespelen of van zingen.

maart 2021
13-10-2014 20:32

Afl. 7

Tourette On Tour - Afl. 7

Er wordt teruggeblikt op alle afleveringen. Hoe gaat het met de zes kandidaten en hoe zijn alle gebeurtenissen hen vergaan? Hebben ze gestelde doelen kunnen bereiken en wat voor rol speelt muziek nu in hun leven?

06-10-2014 20:39

Afl. 6

Tourette On Tour - Afl. 6

Er wordt voor de laatste keer gerepeteerd en iedereen maakt zich klaar voor vertrek naar de concertzaal. De zes kandidaten met Tourette hebben de afgelopen weken hard gerepeteerd en flink gewerkt aan de teambuilding. Vanavond is het eindres...

29-09-2014 20:31

Afl. 5

Tourette On Tour - Afl. 5

De kandidaten gaan op uitnodiging van Dennis werken aan een stukje teambuilding. Ze gaan samen raften en kiezen daarna voor het gezamenlijke nummer. Na de teambuilding en het festival hebben alle kandidaten er nog meer zin in. Het is tijd o...

22-09-2014 20:32

Afl. 4

Tourette On Tour - Afl. 4

Spike treedt met DI-RECT op tijdens het festival Dutch Valley en heeft iedereen uitgenodigd om te komen kijken. Hoe wordt er op het festival gereageerd op de groep en wat zijn de reacties op het optreden van Spike? De kandidaten gaan verder...

15-09-2014 20:33

Afl. 3

Tourette On Tour - Afl. 3

De eerste individuele zang- en muzieklessen met Babette en Spike staan op het programma. De zes kandidaten worden gevolgd in hun privéleven. Lex ondervindt tijdens zijn eerste les heel veel hinder van zijn Tourette en besluit om therapie te...

08-09-2014 20:32

Afl. 2

Tourette On Tour - Afl. 2

Dennis zet zijn zoektocht voort naar zijn laatste bandlid Caroline, waarmee de band compleet is. In deze aflevering leert de kijker de zes kandidaten beter kennen. Wat is hun gezinssituatie, hoe gaat het op het werk en hoe staat het met de ...

01-09-2014 20:32

Afl. 1

Tourette On Tour - Afl. 1

Programma waarin Dennis Weening op zoek gaat naar jonge mensen die lijden aan het syndroom van Gilles de la Tourette én een muziekinstrument bespelen of zingen.

Tourette On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tourette On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tourette On Tour bij Tourette On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tourette On Tour. Heb je een uitzending van Tourette On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tourette On Tour gemist

Programma waarin Dennis Weening op zoek gaat naar jonge mensen die lijden aan het syndroom van Gilles de la Tourette én een muziekinstrument bespelen of zingen. Het is gebleken dat de heftige tics die bij vaak bij deze aandoening horen tijdelijk verdwijnen wanneer men muziek maakt. Dennis vormt met zes van hen een band met behulp van Spike van DI-RECT en zangcoach Babette Verhoef. De kijker volgt kan hen volgen vanaf de eerste ontmoeting tot de repetities en het uiteindelijke spectaculaire optreden voor familie en vrienden.

Uitzending gemist van Tourette On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Tourette On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 13-10-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!