Programma gemist?

Er wordt teruggeblikt door op het alle afleveringen. Hoe op tv gaat het met de van zes kandidaten op tv en hoe zijn met alle gebeurtenissen uit hen vergaan? Hebben de ze gestelde doelen kunnen bereiken naar en wat de voor rol speelt muziek tijdens nu in hun door leven?

Er wordt voor uit de laatste naar keer gerepeteerd en iedereen op maakt zich klaar op tv met voor vertrek naar de de concertzaal. De naar zes kandidaten met Tourette hebben de een uit afgelopen weken hard een gerepeteerd en flink gewerkt aan het de teambuilding. Vanavond een is het eindresultaat te in zien: door ze treden gezamenlijk én individueel met in op.

De het kandidaten gaan op uitnodiging van van Dennis werken tijdens aan een stukje teambuilding. tijdens Ze naar gaan samen raften en de kiezen daarna voor naar het gezamenlijke door nummer. Na de teambuilding en in het festival hebben van alle kandidaten er in nog uit meer zin tijdens in. Het is het tijd om het uit eindconcert voor te gaan bereiden. met Julia de van der Toorn komt langs om van Anouk zangles met te door geven!

Spike een treedt met op tv DI-RECT op tijdens op het festival Dutch Valley op tv en heeft iedereen met uitgenodigd om te de komen kijken. de Hoe wordt er op met het festival gereageerd door op de van groep en wat zijn de het reacties op het in optreden van naar Spike? De op kandidaten gaan verder tijdens met repeteren. En de op drummer en de toetsenist van DI-RECT komen langs op tv bij een Lex en Joost voor het extra ondersteuning.

De eerste individuele uit tijdens zang- en muzieklessen met naar Babette en Spike staan tijdens op het van programma. De zes door kandidaten worden gevolgd de in hun privéleven. Lex ondervindt door uit tijdens zijn eerste het les heel veel hinder tijdens van zijn Tourette en besluit een tijdens om therapie te de gaan volgen. Dennis en Spike maken met zich naar aanleiding het van de op tv eerste een lessen zorgen of het een in een paar weken gaat op tv lukken tijdens om iedereen klaar een te stomen voor het een concert.

Dennis tijdens zet zijn in zoektocht voort naar zijn een laatste bandlid Caroline, het waarmee de band uit compleet is. In deze op tv aflevering leert de kijker in het de zes kandidaten beter kennen. op Wat is hun gezinssituatie, het hoe gaat op het op het door werk en hoe een staat het met in de in sociale contacten? Alle een kandidaten ontmoeten elkaar, bandleider de Spike en de zangcoach het Babette. Wat vinden tijdens de kandidaten van elkaar het en met hoe het is om iemand uit anders met Tourette tijdens te uit zien?

Programma waarin met Dennis uit Weening op zoek tijdens gaat naar jonge mensen door die lijden aan het syndroom door van met Gilles de la Tourette én met een een muziekinstrument bespelen het of zingen.

augustus 2021
13-10-2014 20:32

Afl. 7

Tourette On Tour - Afl. 7

Er wordt teruggeblikt op alle afleveringen. Hoe gaat het met de zes kandidaten en hoe zijn alle gebeurtenissen hen vergaan? Hebben ze gestelde doelen kunnen bereiken en wat voor rol speelt muziek nu in hun leven?

06-10-2014 20:39

Afl. 6

Tourette On Tour - Afl. 6

Er wordt voor de laatste keer gerepeteerd en iedereen maakt zich klaar voor vertrek naar de concertzaal. De zes kandidaten met Tourette hebben de afgelopen weken hard gerepeteerd en flink gewerkt aan de teambuilding. Vanavond is het eindres...

29-09-2014 20:31

Afl. 5

Tourette On Tour - Afl. 5

De kandidaten gaan op uitnodiging van Dennis werken aan een stukje teambuilding. Ze gaan samen raften en kiezen daarna voor het gezamenlijke nummer. Na de teambuilding en het festival hebben alle kandidaten er nog meer zin in. Het is tijd o...

22-09-2014 20:32

Afl. 4

Tourette On Tour - Afl. 4

Spike treedt met DI-RECT op tijdens het festival Dutch Valley en heeft iedereen uitgenodigd om te komen kijken. Hoe wordt er op het festival gereageerd op de groep en wat zijn de reacties op het optreden van Spike? De kandidaten gaan verder...

15-09-2014 20:33

Afl. 3

Tourette On Tour - Afl. 3

De eerste individuele zang- en muzieklessen met Babette en Spike staan op het programma. De zes kandidaten worden gevolgd in hun privéleven. Lex ondervindt tijdens zijn eerste les heel veel hinder van zijn Tourette en besluit om therapie te...

08-09-2014 20:32

Afl. 2

Tourette On Tour - Afl. 2

Dennis zet zijn zoektocht voort naar zijn laatste bandlid Caroline, waarmee de band compleet is. In deze aflevering leert de kijker de zes kandidaten beter kennen. Wat is hun gezinssituatie, hoe gaat het op het werk en hoe staat het met de ...

01-09-2014 20:32

Afl. 1

Tourette On Tour - Afl. 1

Programma waarin Dennis Weening op zoek gaat naar jonge mensen die lijden aan het syndroom van Gilles de la Tourette én een muziekinstrument bespelen of zingen.

Tourette On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tourette On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tourette On Tour bij Tourette On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tourette On Tour. Heb je een uitzending van Tourette On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tourette On Tour gemist

Programma waarin Dennis Weening op zoek gaat naar jonge mensen die lijden aan het syndroom van Gilles de la Tourette én een muziekinstrument bespelen of zingen. Het is gebleken dat de heftige tics die bij vaak bij deze aandoening horen tijdelijk verdwijnen wanneer men muziek maakt. Dennis vormt met zes van hen een band met behulp van Spike van DI-RECT en zangcoach Babette Verhoef. De kijker volgt kan hen volgen vanaf de eerste ontmoeting tot de repetities en het uiteindelijke spectaculaire optreden voor familie en vrienden.

Uitzending gemist van Tourette On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Tourette On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 13-10-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!