Programma gemist?

Er een wordt teruggeblikt uit op alle afleveringen. Hoe gaat het van een met de zes naar kandidaten en hoe uit zijn alle gebeurtenissen hen vergaan? in Hebben ze met gestelde doelen kunnen bereiken tijdens en wat voor een rol speelt muziek naar nu in met hun leven?

Er wordt van voor van de laatste keer gerepeteerd en de iedereen maakt zich op klaar voor vertrek op tv naar de concertzaal. het De zes de kandidaten met de Tourette hebben de door afgelopen weken hard gerepeteerd op tv en flink gewerkt een aan de op tv teambuilding. Vanavond is het eindresultaat in te zien: ze uit treden gezamenlijk én individueel op tv tijdens op.

De kandidaten gaan met op uitnodiging van in Dennis de werken aan een met stukje teambuilding. Ze gaan in samen raften en kiezen een daarna het voor het gezamenlijke uit nummer. Na de teambuilding op tv en in het festival hebben alle kandidaten een er nog een meer zin in. Het van is tijd om naar het eindconcert voor te uit gaan bereiden. Julia tijdens van der Toorn met op komt langs om door Anouk zangles te van geven!

Spike treedt van met DI-RECT in op tijdens tijdens het festival Dutch een Valley en heeft iedereen uitgenodigd om de op te komen kijken. in Hoe wordt er op door het festival gereageerd op tv op de groep en op tv wat zijn een de reacties op het optreden tijdens van Spike? De uit kandidaten op tv gaan verder met repeteren. met En de drummer naar en toetsenist het van DI-RECT uit komen langs bij door Lex en Joost voor extra door ondersteuning.

De op eerste individuele zang- en tijdens muzieklessen naar met Babette en van Spike staan op het programma. De uit een zes kandidaten worden gevolgd met in hun uit privéleven. Lex ondervindt tijdens zijn eerste tijdens les uit heel veel hinder van zijn tijdens Tourette naar en besluit om therapie met te het gaan volgen. Dennis de en Spike maken zich naar op tv aanleiding van tijdens de eerste lessen op zorgen of het naar in een paar door weken gaat lukken naar om iedereen klaar te stomen in voor het in concert.

Dennis uit zet zijn zoektocht voort een naar zijn laatste bandlid de in Caroline, waarmee de band compleet is. tijdens naar In deze aflevering leert de kijker de de zes kandidaten van beter tijdens kennen. Wat is uit hun gezinssituatie, hoe gaat het uit op door het werk en hoe met staat in het met de sociale contacten? Alle door kandidaten ontmoeten van elkaar, bandleider Spike en naar de zangcoach Babette. door Wat op vinden de kandidaten van elkaar een uit en hoe het is om het iemand anders met met Tourette te van zien?

Programma uit waarin Dennis Weening naar op zoek uit gaat naar jonge door mensen die lijden aan op tv het syndroom van een Gilles de la een Tourette én een naar muziekinstrument bespelen of van zingen.

februari 2020
13-10-2014 20:32

Afl. 7

Tourette On Tour - Afl. 7

Er wordt teruggeblikt op alle afleveringen. Hoe gaat het met de zes kandidaten en hoe zijn alle gebeurtenissen hen vergaan? Hebben ze gestelde doelen kunnen bereiken en wat voor rol speelt muziek nu in hun leven?

06-10-2014 20:39

Afl. 6

Tourette On Tour - Afl. 6

Er wordt voor de laatste keer gerepeteerd en iedereen maakt zich klaar voor vertrek naar de concertzaal. De zes kandidaten met Tourette hebben de afgelopen weken hard gerepeteerd en flink gewerkt aan de teambuilding. Vanavond is het eindres...

29-09-2014 20:31

Afl. 5

Tourette On Tour - Afl. 5

De kandidaten gaan op uitnodiging van Dennis werken aan een stukje teambuilding. Ze gaan samen raften en kiezen daarna voor het gezamenlijke nummer. Na de teambuilding en het festival hebben alle kandidaten er nog meer zin in. Het is tijd o...

22-09-2014 20:32

Afl. 4

Tourette On Tour - Afl. 4

Spike treedt met DI-RECT op tijdens het festival Dutch Valley en heeft iedereen uitgenodigd om te komen kijken. Hoe wordt er op het festival gereageerd op de groep en wat zijn de reacties op het optreden van Spike? De kandidaten gaan verder...

15-09-2014 20:33

Afl. 3

Tourette On Tour - Afl. 3

De eerste individuele zang- en muzieklessen met Babette en Spike staan op het programma. De zes kandidaten worden gevolgd in hun privéleven. Lex ondervindt tijdens zijn eerste les heel veel hinder van zijn Tourette en besluit om therapie te...

08-09-2014 20:32

Afl. 2

Tourette On Tour - Afl. 2

Dennis zet zijn zoektocht voort naar zijn laatste bandlid Caroline, waarmee de band compleet is. In deze aflevering leert de kijker de zes kandidaten beter kennen. Wat is hun gezinssituatie, hoe gaat het op het werk en hoe staat het met de ...

01-09-2014 20:32

Afl. 1

Tourette On Tour - Afl. 1

Programma waarin Dennis Weening op zoek gaat naar jonge mensen die lijden aan het syndroom van Gilles de la Tourette én een muziekinstrument bespelen of zingen.

Tourette On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tourette On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tourette On Tour bij Tourette On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tourette On Tour. Heb je een uitzending van Tourette On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tourette On Tour gemist

Programma waarin Dennis Weening op zoek gaat naar jonge mensen die lijden aan het syndroom van Gilles de la Tourette én een muziekinstrument bespelen of zingen. Het is gebleken dat de heftige tics die bij vaak bij deze aandoening horen tijdelijk verdwijnen wanneer men muziek maakt. Dennis vormt met zes van hen een band met behulp van Spike van DI-RECT en zangcoach Babette Verhoef. De kijker volgt kan hen volgen vanaf de eerste ontmoeting tot de repetities en het uiteindelijke spectaculaire optreden voor familie en vrienden.

Uitzending gemist van Tourette On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Tourette On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 13-10-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!