Programma gemist?

Er wordt teruggeblikt een op alle afleveringen. een Hoe gaat het op met de in zes met kandidaten en hoe zijn van alle gebeurtenissen hen vergaan? een Hebben uit ze gestelde doelen door kunnen bereiken en wat voor met rol speelt muziek met nu in op tv hun leven?

Er uit wordt voor de laatste keer de gerepeteerd en iedereen het maakt zich op tv klaar voor vertrek naar in de concertzaal. van De zes kandidaten van met Tourette hebben de het afgelopen weken met hard in gerepeteerd en flink tijdens gewerkt aan de op tv teambuilding. Vanavond is het eindresultaat van te zien: ze met treden gezamenlijk én individueel uit tijdens op.

De kandidaten op gaan op uitnodiging van de Dennis werken aan tijdens een naar stukje teambuilding. tijdens Ze gaan samen raften en door kiezen daarna naar voor het gezamenlijke nummer. een Na de teambuilding een en het festival hebben van alle kandidaten er in nog meer zin de in. Het is in in tijd om het eindconcert voor van te gaan het bereiden. Julia van in der Toorn komt een langs om Anouk zangles een te van geven!

Spike treedt een met DI-RECT een op tijdens in het festival Dutch Valley en op tv heeft op tv iedereen uitgenodigd om te komen kijken. van Hoe met wordt er op van het festival de gereageerd op de een groep en wat door zijn de reacties uit op het optreden van van Spike? De een kandidaten gaan verder met repeteren. En op tv de de drummer en toetsenist de van DI-RECT komen langs met bij door Lex en Joost van voor extra ondersteuning.

De uit eerste individuele naar zang- en muzieklessen met de Babette en Spike staan op door het op programma. De naar zes kandidaten worden het gevolgd in hun naar privéleven. Lex ondervindt tijdens zijn naar eerste les tijdens heel veel hinder van zijn in een Tourette en besluit om therapie van te gaan volgen. op Dennis en van Spike maken zich naar een aanleiding in van de eerste een lessen zorgen of het het in een paar weken van gaat het lukken om iedereen klaar te naar stomen voor het met concert.

Dennis zet zijn op tv zoektocht van voort naar uit zijn laatste bandlid Caroline, in waarmee de naar band compleet is. In van deze aflevering leert de kijker naar de op zes kandidaten beter kennen. Wat het is hun uit gezinssituatie, met hoe gaat het op het naar werk en hoe op tv staat met het met de op tv sociale contacten? Alle tijdens kandidaten ontmoeten elkaar, bandleider Spike en van de zangcoach uit Babette. Wat vinden de tijdens kandidaten naar van elkaar naar en hoe het is om iemand op tv het anders met Tourette te door zien?

Programma waarin tijdens Dennis Weening op zoek naar gaat naar jonge door uit mensen die lijden aan het naar syndroom het van Gilles de door la Tourette én een muziekinstrument bespelen op tv of naar zingen.

juli 2020
13-10-2014 20:32

Afl. 7

Tourette On Tour - Afl. 7

Er wordt teruggeblikt op alle afleveringen. Hoe gaat het met de zes kandidaten en hoe zijn alle gebeurtenissen hen vergaan? Hebben ze gestelde doelen kunnen bereiken en wat voor rol speelt muziek nu in hun leven?

06-10-2014 20:39

Afl. 6

Tourette On Tour - Afl. 6

Er wordt voor de laatste keer gerepeteerd en iedereen maakt zich klaar voor vertrek naar de concertzaal. De zes kandidaten met Tourette hebben de afgelopen weken hard gerepeteerd en flink gewerkt aan de teambuilding. Vanavond is het eindres...

29-09-2014 20:31

Afl. 5

Tourette On Tour - Afl. 5

De kandidaten gaan op uitnodiging van Dennis werken aan een stukje teambuilding. Ze gaan samen raften en kiezen daarna voor het gezamenlijke nummer. Na de teambuilding en het festival hebben alle kandidaten er nog meer zin in. Het is tijd o...

22-09-2014 20:32

Afl. 4

Tourette On Tour - Afl. 4

Spike treedt met DI-RECT op tijdens het festival Dutch Valley en heeft iedereen uitgenodigd om te komen kijken. Hoe wordt er op het festival gereageerd op de groep en wat zijn de reacties op het optreden van Spike? De kandidaten gaan verder...

15-09-2014 20:33

Afl. 3

Tourette On Tour - Afl. 3

De eerste individuele zang- en muzieklessen met Babette en Spike staan op het programma. De zes kandidaten worden gevolgd in hun privéleven. Lex ondervindt tijdens zijn eerste les heel veel hinder van zijn Tourette en besluit om therapie te...

08-09-2014 20:32

Afl. 2

Tourette On Tour - Afl. 2

Dennis zet zijn zoektocht voort naar zijn laatste bandlid Caroline, waarmee de band compleet is. In deze aflevering leert de kijker de zes kandidaten beter kennen. Wat is hun gezinssituatie, hoe gaat het op het werk en hoe staat het met de ...

01-09-2014 20:32

Afl. 1

Tourette On Tour - Afl. 1

Programma waarin Dennis Weening op zoek gaat naar jonge mensen die lijden aan het syndroom van Gilles de la Tourette én een muziekinstrument bespelen of zingen.

Tourette On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tourette On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tourette On Tour bij Tourette On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tourette On Tour. Heb je een uitzending van Tourette On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tourette On Tour gemist

Programma waarin Dennis Weening op zoek gaat naar jonge mensen die lijden aan het syndroom van Gilles de la Tourette én een muziekinstrument bespelen of zingen. Het is gebleken dat de heftige tics die bij vaak bij deze aandoening horen tijdelijk verdwijnen wanneer men muziek maakt. Dennis vormt met zes van hen een band met behulp van Spike van DI-RECT en zangcoach Babette Verhoef. De kijker volgt kan hen volgen vanaf de eerste ontmoeting tot de repetities en het uiteindelijke spectaculaire optreden voor familie en vrienden.

Uitzending gemist van Tourette On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Tourette On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 13-10-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!