Programma gemist?

11:00),Dit met is helaas op tv de laatste uitzending van het naar Schooltv-weekjournaal. Het NTR-programma was uit 33 de jaar onder in schooltijd te zien. Na van de zomervakantie de komt er een nieuw actualiteitenprogramma voor op tv de een jeugd voor terug. In deze de uitzending heeft van presentator Jurre het Bosman het naar over de 33 mooie jaren. het Verder is er een op tv de WK update met de een laatste nieuwtjes over onze mannen op en is de er een Dokter Corrie op tv van compilatie.

11:00),Op met televisie zie je tijdens de op tv door wedstrijden van het WK cijfers tijdens en feitjes de langskomen. Bijvoorbeeld wie het van meeste balbezit had met en hoeveel kilometer op er een gerend is. Hoe komen deze cijfers het en feitjes tot van met stand? René van der de Gijp (VI uit Oranje) gaat het hebben over kansen naar en de prognoses! Ook heeft een met energiedeskundige het in over Oekraïne. Zij hebben namelijk op tv al een tijdje tijdens niet meer op betaald naar voor gas aan Rusland. door Rusland een dreigt daardoor de gaskraan dicht te een draaien. Waarom is op gas de zo belangrijk? van En wat zijn de gevolgen voor tijdens van Oekraïne?

11:00),Onderzoekers naar hebben verwachten op tv een heuse muggenplaag deze zomer. een Hoe kun je naar je het best beschermen het op tv tegen een mug? Ook gaat het in deze week tijdens over oranjegekte. Waar komt met dat oranjegevoel eigenlijk door het vandaan?

11:00),Op met donderdag 12 tijdens juni begint dan naar eindelijk het WK in Brazilië. Het tijdens met doel voor Nederland is simpel: naar De het WK-finale in Rio de Janeiro uit spelen! een Wat gaat er een gebeuren in Brazilië? En hoe bereid door door het land zich uit voor op het WK? Het Schooltv-weekjournaal van spreekt op tv ook nog in even met voetballer Arjen Robben. op Ook is het van vandaag precies van 70 jaar geleden dat D-Day van plaats uit vond. Ofwel het Descision day. De uit dag dat er tijdens een beslissing moest vallen over op tv de Tweede een Wereldoorlog. Het tijdens Schooltv-weekjournaal vertelt meer op over over dit de indrukwekkende geschiedenisverhaal.

...,Astronaut Wubbo Ockels tijdens op tv overleed deze week. Hij was op de tijdens eerste Nederlandse astronaut die naar de ruimte in ging en op tv met heeft veel tijd gestoken naar in ideeën om de in aarde duurzamer te maken. uit Ook gaat het door naar deze week over de Europese op verkiezingen. Maar wat uit doet Europa precies? een En wat merk jij uit met ervan?

11:00),Martin en Kevin een waren probleemjongeren. Maar van door een speciale trainingen met zijn ze nu op op het rechte pad. Gelukkig tijdens is het aantal problematische de jeugdgroepen in uit vier jaar tijd het flink afgenomen. Maar hoe naar komt het dit? Ook bespreekt het uit Schooltv-weekjournaal de uit wereldrecordpoging van Giel Beelen: meer de dan 190 uur het naar aan één stuk door in radio maken. tijdens Wat zijn de voorwaarden tijdens om een plek van te bemachtigen in naar het Guinness op Book of Records?

11...,Hoe gek zijn van wij Nederlanders? door Daar proberen onderzoekers met in Groningen uit achter te komen. Ze kijken de wat voor psychische tijdens problemen op Nederlanders hebben en hoe ze het op tv daar mee omgaan. met Maar wanneer ben op je nou gek? Ook presenteerden het Nederlandse studenten van deze week een op tv nieuwe elektrische naar auto.

11:00),Staatssecretaris in Dijksma van het Economische Zaken heeft de een intentieverklaring voor het plan op tv van aanpak ‘de gezonde door en sociale de hond uit in Nederland’ in ontvangst genomen. van Verder in het Schooltv-weekjournaal van over de door windmolenparken uit in zee. Het met kabinet heeft 11 gebieden van aangewezen waar deze door grote parken komen te staan. een Hoe ziet de met toekomst door van de uit windmolen eruit en wat is duurzame met door energie?

11:00),Vechtscheiding: Kinderen worden de op tv bij scheidingen onvoldoende beschermd. Een nieuwe op tv wet komt het eraan. Wat zijn de van gevolgen een van een veschtscheding op tv voor kinderen? YouTube: Hoe maak naar je van met een internetfilmpje een door miljoenenhit op YouTube? een Lucas praat op met Jiami over haar een modeblog en op haar eigen populaire YouTube- de themakanaal.

11:00,het nieuws tijdens en alle op achtergronden, speciaal voor kinderen. Na uit een overzicht tijdens van van het belangrijkste nieuws van de het afgelopen week wordt op op twee onderwerpen dieper naar van ingegaan.

11:00),Nucleaire op top: Op 24 op en 25 maart is de naar Nuclear het Securtiy Summit, ook wel de de met Nucleaire top in World Forum in tijdens uit Den Haag. Veiligheid met is die dagen heel belangrijk. tijdens | Snoep: We zijn met er gek op. naar van Uit onderzoek naar snoepgedrag van op kinderen blijkt, dat op tv ze iets meer op zijn gaan snoepen. op Hoe maak je het snoep?

het nieuws de en alle achtergronden, speciaal door naar voor kinderen. Na een het overzicht van het belangrijkste tijdens nieuws van de afgelopen de week wordt in op twee het onderwerpen dieper in ingegaan.

11:00),Oekraïne: Een reportage op over het van conflict tussen uit Oekraïne en Rusland met over de Krim. Voedselverspilling: naar 2014 het is uitgeroepen tot het het jaar tegen voedselverspilling. Hoe op voorkomen we voedselverspilling? tijdens Wat wordt uit er gedaan op tv om minder te in verspillen?

11:00),Acteren: Pippa en uit Maas zij de jonge tijdens acteurs die meespelen in de film in Oorlogsgeheimen die deze op tv een zomer in de bioscoop is te naar met zien. Hoe word je acteur? Hoe het is door het om mee te het spelen in op een echte film? Spionage:Telefoons die met tijdens worden afgetapt. Sms'jes onderschept. En met computers gehackt. de Je ziet het meestal in het spannende films. Maar op tv het tijdens gebeurt dus ook in het uit echt, in tijdens ons eigen uit land door de het AIVD, de tijdens geheime dienst.

11:00),Olympische Winterspelen: het Nederland doet mee met op van 41 atleten. Wie gaat tijdens er winnen? Robots: Een tijdens robot als verzorger. uit De Nederlandse robot Nao tijdens het heeft al grote op tv successen geboekt bij autistische kinderen. op Kevin van vertelt over zijn tijdens communicatierobot.

september 2017
27-06-2014 11:00

33 jaar Weekjournaal | WK (vr 27 jun 2014

Schooltv-weekjournaal - 33 jaar Weekjournaal | WK (vr 27 jun 2014

11:00),Dit is helaas de laatste uitzending van het Schooltv-weekjournaal. Het NTR-programma was 33 jaar onder schooltijd te zien. Na de zomervakantie komt er een nieuw actualiteitenprogramma voor de jeugd voor terug. In deze uitzending heef...

20-06-2014 11:00

Techniek achter WK | Oekraïne (vr 20 jun 2014

Schooltv-weekjournaal - Techniek achter WK | Oekraïne (vr 20 jun 2014

11:00),Op televisie zie je tijdens de wedstrijden van het WK cijfers en feitjes langskomen. Bijvoorbeeld wie het meeste balbezit had en hoeveel kilometer er gerend is. Hoe komen deze cijfers en feitjes tot stand? René van der Gijp (VI Oranj...

13-06-2014 11:00

Muggen | Oranjegekte (vr 13 jun 2014

Schooltv-weekjournaal - Muggen | Oranjegekte (vr 13 jun 2014

11:00),Onderzoekers hebben verwachten een heuse muggenplaag deze zomer. Hoe kun je je het best beschermen tegen een mug? Ook gaat het deze week over oranjegekte. Waar komt dat oranjegevoel eigenlijk vandaan?

06-06-2014 11:00

WK in Brazilië | D-Day (vr 6 jun 2014

Schooltv-weekjournaal - WK in Brazilië | D-Day  (vr 6 jun 2014

11:00),Op donderdag 12 juni begint dan eindelijk het WK in Brazilië. Het doel voor Nederland is simpel: De WK-finale in Rio de Janeiro spelen! Wat gaat er gebeuren in Brazilië? En hoe bereid het land zich voor op het WK? Het Schooltv-weekjo...

23-05-2014 11:00

Wubbo Ockels | Europese verkiezingen (vr 23 mei 2014

Schooltv-weekjournaal - Wubbo Ockels | Europese verkiezingen  (vr 23 mei 2014

...,Astronaut Wubbo Ockels overleed deze week. Hij was de eerste Nederlandse astronaut die de ruimte in ging en heeft veel tijd gestoken in ideeën om de aarde duurzamer te maken. Ook gaat het deze week over de Europese verkiezingen. Maar wa...

16-05-2014 11:00

Jeugdbendes | Wereldrecords (vr 16 mei 2014

Schooltv-weekjournaal - Jeugdbendes | Wereldrecords  (vr 16 mei 2014

11:00),Martin en Kevin waren probleemjongeren. Maar door speciale trainingen zijn ze nu op het rechte pad. Gelukkig is het aantal problematische jeugdgroepen in vier jaar tijd flink afgenomen. Maar hoe komt dit? Ook bespreekt het Schooltv-w...

09-05-2014 11:00

Gekke gewoonte | Elektrische auto's (vr 9 mei 2014

Schooltv-weekjournaal - Gekke gewoonte | Elektrische auto's  (vr 9 mei 2014

11...,Hoe gek zijn wij Nederlanders? Daar proberen onderzoekers in Groningen achter te komen. Ze kijken wat voor psychische problemen Nederlanders hebben en hoe ze daar mee omgaan. Maar wanneer ben je nou gek? Ook presenteerden Nederlandse ...

11-04-2014 11:00

Hondenshows | Windmolens (vr 11 apr 2014

Schooltv-weekjournaal - Hondenshows | Windmolens  (vr 11 apr 2014

11:00),Staatssecretaris Dijksma van Economische Zaken heeft een intentieverklaring voor het plan van aanpak ‘de gezonde en sociale hond in Nederland’ in ontvangst genomen. Verder in het Schooltv-weekjournaal over de windmolenparken in zee. ...

04-04-2014 11:00

Vechtscheiding | YouTube (vr 4 apr 2014

Schooltv-weekjournaal - Vechtscheiding | YouTube (vr 4 apr 2014

11:00),Vechtscheiding: Kinderen worden bij scheidingen onvoldoende beschermd. Een nieuwe wet komt eraan. Wat zijn de gevolgen van een veschtscheding voor kinderen? YouTube: Hoe maak je van een internetfilmpje een miljoenenhit op YouTube? Lu...

28-03-2014 11:00

vr 28 mrt 2014

Schooltv-weekjournaal - vr 28 mrt 2014

11:00,het nieuws en alle achtergronden, speciaal voor kinderen. Na een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week wordt op twee onderwerpen dieper ingegaan.

21-03-2014 11:00

Nucleaire top | Snoep (vr 21 mrt 2014

Schooltv-weekjournaal - Nucleaire top | Snoep (vr 21 mrt 2014

11:00),Nucleaire top: Op 24 en 25 maart is de Nuclear Securtiy Summit, ook wel de Nucleaire top in World Forum in Den Haag. Veiligheid is die dagen heel belangrijk. | Snoep: We zijn er gek op. Uit onderzoek naar snoepgedrag van kinderen bli...

14-03-2014 11:00

Gemeenteraadsverkiezingen | Week van het Geld (vr 14 mr...

Schooltv-weekjournaal - Gemeenteraadsverkiezingen | Week van het Geld (vr 14 mr...

het nieuws en alle achtergronden, speciaal voor kinderen. Na een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week wordt op twee onderwerpen dieper ingegaan.

07-03-2014 11:00

Oekraïne | Voedselverspilling (vr 7 mrt 2014

Schooltv-weekjournaal - Oekraïne | Voedselverspilling (vr 7 mrt 2014

11:00),Oekraïne: Een reportage over het conflict tussen Oekraïne en Rusland over de Krim. Voedselverspilling: 2014 is uitgeroepen tot het jaar tegen voedselverspilling. Hoe voorkomen we voedselverspilling? Wat wordt er gedaan om minder te v...

14-02-2014 11:00

Acteren | Spionage (vr 14 feb 2014

Schooltv-weekjournaal - Acteren | Spionage (vr 14 feb 2014

11:00),Acteren: Pippa en Maas zij jonge acteurs die meespelen in de film Oorlogsgeheimen die deze zomer in de bioscoop is te zien. Hoe word je acteur? Hoe is het om mee te spelen in een echte film? Spionage:Telefoons die worden afgetapt. Sm...

07-02-2014 11:00

Robots | Olympische Winterspelen (vr 7 feb 2014

Schooltv-weekjournaal - Robots | Olympische Winterspelen (vr 7 feb 2014

11:00),Olympische Winterspelen: Nederland doet mee met 41 atleten. Wie gaat er winnen? Robots: Een robot als verzorger. De Nederlandse robot Nao heeft al grote successen geboekt bij autistische kinderen. Kevin vertelt over zijn communicatie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Schooltv-weekjournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Schooltv-weekjournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Schooltv-weekjournaal bij Schooltv-weekjournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Schooltv-weekjournaal. Heb je een uitzending van Schooltv-weekjournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Schooltv-weekjournaal gemist

Het Schooltv-weekjournaal is een Nederlandse actualiteitenrubriek van Teleac/NOT uitgezonden op vrijdagochtend om elf uur op Nederland 3. Het wordt gepresenteerd door Jurre Bosman. Het wordt alleen uitgezonden als de kinderen van de basisscholen naar school gaan, dus niet in schoolvakanties. Het is hoofdzakelijk bestemd voor leerlingen van groep 7 en groep 8 van het basisonderwijs. Het programma sluit niet direct aan bij een bepaald vakgebied, maar geeft speciaal voor kinderen inzicht in zaken die in de wereld spelen. Het Schooltv-weekjournaal zendt reportages uit die ingaan op de achtergrond achter het nieuws van vandaag.

Uitzending gemist van Schooltv-weekjournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Schooltv-weekjournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 164
  • Laatste uitzending op 27-06-2014 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord