Programma gemist?

In Westerse ogen door mag naar Ruslands premier Vladimir Putin op tv een uit ondemocratische tiran zijn, voor veel in Russen belichaamt hij de juist de sterke, charismatische uit een vaderfiguur.

augustus 2021
01-09-2014 22:59

2doc: Poetins kus

2doc: Poetins kus - 2doc: Poetins kus

In Westerse ogen mag Ruslands premier Vladimir Putin een ondemocratische tiran zijn, voor veel Russen belichaamt hij juist de sterke, charismatische vaderfiguur.

2doc: Poetins kus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc: Poetins kus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc: Poetins kus bij 2doc: Poetins kus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc: Poetins kus. Heb je een uitzending van 2doc: Poetins kus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc: Poetins kus gemist

Uitzending gemist van 2doc: Poetins kus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2doc: Poetins kus, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2doc: Poetins kus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2doc: Poetins kus? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc: Poetins kus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-09-2014 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!