Programma gemist?

Onder de een rook van Steenwijk tijdens zit een vogelkolonie die met van wat diversiteit betreft z'n door gelijke in Europa niet uit kent. En natuurbeheerders het gebruiken een natuurdrone. op In de vogelzangcursus het hoor in je de groenling. Met: de In de Wieden zit een op tv vogelkolonie met die wat diversiteit betreft z'n tijdens gelijke op tv in Europa niet kent: door purperreigers, blauwe reigers, grote het zilverreigers, kwakken, koereigers, met lepelaars, op tv aalscholvers en zelfs heilige van ibissen broeden met daar vreedzaam naast naar elkaar. En dat op tv allemaal op een halve van hectare, met onder de rook van van Steenwijk. * door Natuurbeheerders hebben een nieuwe manier om tijdens heel precies weidevogels, op tv tijdens maar ook herten, naar zwijnen en adders te inventariseren: met ze zetten een een natuurdrone in op tv die de dieren op vliegend opspoort met infrarood-licht. * naar naar De ENCI-groeve in de tijdens Sint-Pietersberg in Maastricht is eindelijk een open voor met publiek. het Als je afdaalt langs het nieuwe in op wandelpad ga je uit duizenden jaren terug in in de geschiedenis. Klauter je tijdens weer omhoog, dan word naar je van getrakteerd op een in spectaculair en door on-Hollands uitzicht over de op Maas. Als van je geluk hebt, zie je daar naar de imposante door oehoe in door zijn nest tegen in de steile wand. * In op tv de vogelzangcursus naar 'Wat van hoor ik?' deze week de naar groenling.

Vroege in Vogels bewondert het een een minibos tijdens in Zaandam, de slimste met weidevogel, de een tureluur, en het van leven van de door wonderlijke rivierprik. In de in vogelzangcursus 'Wat hoor ik?' een deze week het de vink. door Met: Het oerbos in een door snelkookpan; dat van is zo'n beetje de het principe van uit een tiny forest: een piepklein tijdens op tv bos ter grootte van een naar tennisbaan, maar dertig naar keer dichter begroeid en in honderd keer door biodiverser dan een traditioneel op bos. Een door uitkomst voor plant, dier een en mens in het een klein landje uit als het onze. een Er zijn al uit door verschillende tiny forests in Nederland. Vroege door Vogels een bewondert het in minibos in Zaandam. door * De tureluur is de slimste met weidevogel. op tv Hij spreidt op alle in fronten de het risico's, is niet zo kieskeurig de en daardoor in gaat het het met deze met vogel stukken beter door dan bijvoorbeeld met de grutto en door de scholekster. in Wim Tijsen in ringt al meer op dan twintig jaar tureluurs en een kent het 'zijn' vogels allemaal persoonlijk. door * Nooit naar was het mogelijk larven te van vinden van de door rivierprik. met Tot nu, want biologen op tv hebben een soort met liftje ontwikkeld waarmee de je die de larven omhoog kunt halen. door Zo uit komen we weer in een stap dichter met bij het ontrafelen van het leven uit van de wonderlijke door rivierprik, het op beest dat de lijkt op een uit paling, maar dat geen door vis is. * In de de vogelzangcursus naar 'Wat hoor ik?' naar deze het week de vink.

Menno van houdt een tijdens lofzang op de nijlgans. op Milouska helpt met het ringen uit van de op tv kuikens van de raven. In de op tv vogelzangcursus 'Wat van hoor ik?' dit tijdens keer de houtduif. Met: een De nijlgans staat op uit de nominatie om het in stempel ongewenste van exoot te krijgen. uit Zolang dat een nog niet het geval uit is, de blijft Frank Majoor stug doorgaan met het het in ringen van kuikens van het deze prachtige gans. Tot tijdens groot uit ongenoegen van de ganzenouders: een tijdens spectaculaire in aanval op onze cameraploeg is door het door resultaat. * Hoe op groter de vogel, uit des te groter ook uit het kuiken. door Dat klinkt naar logisch, maar als je van een ravenkuiken ziet, van op zich al een unieke met de belevenis, word je toch even stil uit van het formaat. de In het in Gooise door Spanderswoud ziet Vroege Vogels drie van in zulke op grote kleine raafjes, die zullen de uitgroeien de tot majestueuze en toch ook op tv een tikje onheilspellende vogels. op * Stadsecoloog Martin Melchers redt rugstreeppadden naar de in de Amsterdamse haven. Hij met brengt ze van het door ene stukje op tijdelijke door natuur naar het andere en filosofeert van ondertussen op op zijn eigen op tv onvolprezen wijze naar over de tijdelijkheid der een dingen. * In de uit vogelzangcursus 'Wat hoor door ik?' deze week de uit de houtduif.

Menno door praat met Mennobart van Eerden het uit over indrukwekkende watervogels. op Milouska helpt om op tv de Nederlandse wantsenatlas een compleet te krijgen en in leert vioolwants van de een kromsprietwants te onderscheiden. van Dankzij een strategisch de opgestelde kijkhut het is de aalscholverkolonie in het tijdens Naardermeer een van wel héél dichtbij te in bespieden. naar Je zit bijna van ín de naar nesten. Daar praat met Menno met 'mister aalscholver' Mennobart de van naar Eerden over deze indrukwekkende watervogels, die de momenteel af en op aan vliegen met in verse vis voor in hun jonge op kroost. Van uit de 641 soorten door wantsen ' de insectjes met een zuigsnuit op tv ' moeten nog 86 soorten op met in kaart worden het gebracht; dan is tijdens de Nederlandse wantsenatlas compleet. naar Milouska maakt een begin in en leert op tv midden op de hei met van wantsenonderzoeker Vincent uit Kalkman een viooltjeswants de van een op kromsprietwants te op onderscheiden. In de vogelzangcursus 'Wat een hoor in ik?' deze week: de door pimpelmees.

Milouska tijdens bezoekt in het Groene het Woud de daar recent het naar uitgezette edelherten. Menno is in in het Drentse uit Reestdal, waar dankzij op beekherstel prachtige, met kleurrijke dotterbloemhooilanden zijn ontstaan. Met: een Milouska door bezoekt in het Groene Woud de op daar naar recent uitgezette edelherten. De in dieren met zijn bekend in de met Veluwe, maar eigenlijk zijn op de het herten beter op tijdens hun plaats in dit naar drassige Brabantse landschap, een met z'n door uiterwaarden en rijke beekdalen. Menno is de in het Drentse tijdens een Reestdal, waar dankzij uit beekherstel prachtige, kleurrijke dotterbloemhooilanden naar zijn ontstaan. * In Amsterdam op tv werkt stadsecoloog naar Remco Daalder het langs de grachten de aan zijn nieuwe het boek, dat gaat tijdens over de de meerkoet. Volgens de ecoloog zijn het er naar geen vogels die zó op de een tijdens mens lijken als deze brutale door zwarte watervogels. In met de vogelzangcursus 'Wat hoor op uit ik?' deze week: de uit winterkoning.

Menno uit pakt de op tv boot naar Texel naar om een unieke privécollectie van walvisbotten te bekijken. Milouska met onderzoekt met het studenten of stadse koolmezen een in op tv ander zangrepertoire hebben dan mezen uit een de natuur. Met: uit Menno pakt het de boot uit naar Texel, waar een hij de unieke privécollectie tijdens walvisbotten van met Adrie Vonk bekijkt. Deze visser tijdens dregde de met botten persoonlijk op uit met de in Noordzee, met op de Texel 1. * naar Verder onderzoeken twee Leidse uit bachelorstudenten of stadse koolmezen de een ander zangrepertoire op hebben dan mezen door die in uit de natuur wonen? Milouska op luistert een dagje door met uit ze mee. * In de de vogelzangcursus 'Wat naar hoor ik?' deze door week: de uit spreeuw.

Menno met gaat met naar een boswachter op zoek naar op sporen van een otter. tijdens het De roek zorgt voor veel een overlast, maar door heeft ook mooie op tv kanten. In de vogelzangcursus op tv wat hoor ik? naar deze week: de koolmees. de Goed van nieuws in op tv Vroege Vogels TV vanuit in het Naardermeer! met Daar legde de camera onlangs de een otter uit vast. Menno gaat door met boswachter op tv Luc Hoogenstein op zoek naar sporen. het Wie ten tijdens westen van de met lijn Groningen-Breda woont, ziet met er zelden tijdens een, uit maar aan de andere kant van tijdens ons tijdens land is de roek op een een veel geziene vogel. Ze zorgen zelfs in regelmatig voor tijdens overlast, met hun op tv grote, het luidruchtige kolonies. Menno vindt door het tijd door om ook eens naar de mooie van kanten te naar kijken van tijdens deze indrukwekkende kraaiensoort. in In de Ooijpolder tijdens is een spierwit Galloway-kalfje tijdens geboren. Dat een is bijzonder, want het dat komt zelden voor. Het het is op tv geen albino maar tijdens een leucist. Milouska door zoekt uit uit wat de verschillen zijn en of uit het kalfje het tijdens met gaat redden. In de vogelzangcursus op tv 'Wat hoor met ik?' deze week: naar de koolmees.

Menno de werkt mee als rietsnijder. het Milouska zoekt een eikapsels op tijdens het strand: is ie van naar een rog of van uit een op tv haai? En prachtige onderwaternatuur uit in op de Oosterschelde. Menno werkt mee van als rietsnijder. Het een Naardermeer, de uit thuisbasis van Vroege Vogels in Radio, staat vol riet tijdens van topkwaliteit op dat naar favoriet is bij op dakdekkers. Door het te maaien, tijdens voorkom tijdens je bovendien dat het Naardermeer dichtgroeit op tv en bos met wordt. Verder zoekt Milouska door op tv eikapsels op het strand: is op tv ie van van een rog of van een door haai? En een duikt op tv Vroege Vogels TV de in Oosterschelde in, van waar de harlekijnslak, zeedahlia en in sepia voor naar een bijna naar tropisch spektakel zorgen. van In de vogelzangcursus 'Wat in hoor ik?' deze van week: de op tv heggenmus.

Aandacht voor de tijdens beekdonderpad; door alleen in Limburg houdt door hij tijdens dapper stand. Milouska zoekt in tijdens Twente de het middelste bonte op specht. Tot slot een kijkje op een de van Markerwadden, een waar vogelparadijs. tijdens Met: De beekdonderpad is het de zeldzaamste van vis van Nederland; alleen uit in Limburg in houdt in hij dapper stand. Daar naar zijn nog beekjes zonder grondels, uit de invasieve exoten van die de een rest van het de Nederlandse tijdens wateren hebben overgenomen en tijdens andere vissen verdrijven. Tijd met om door snel die beekdonderpadden te het tellen, voor het te op tv laat is. Dat doet op Menno in een het donker, met een een in zaklamp. * Milouska zoekt in met Twente de middelste op tv bonte uit specht. Deze bijzondere specht een is de tijdens laatste jaren aan uit een niet te stuiten in opmars bezig. op tv * En een kijkje op uit een naar nieuw stukje Nederland: van de Markerwadden, de nieuw aangelegde eilanden uit in naar het Markermeer. Ze vormen op tv nu al een een waar vogelparadijs. * In naar de een vogelzangcursus 'Wat naar hoor ik?' deze week: de uit zanglijster.

Menno het vindt de eikelmuis en hangt uit in Limburg op speciale slaapkastjes voor ze tijdens op. het Ondertussen helpt Milouska in met ooievaars ringen. In de tijdens vogelzangcursus 'Wat door hoor van ik?' deze week de merel. Met: naar tijdens De eikelmuis is tijdens de zeldzaamste muis van van Nederland; er zijn er naar nog maar een paar. uit In België zijn met er meer, en in op daar vindt Menno maar liefst naar vier het van deze schattige muisjes, als de kleine op opgerolde beertjes in diepe op tv winterslaap. Om van de eikelmuis in eigen land in een handje te helpen, de van hangt Menno in Limburg de speciale slaapkastjes voor tijdens ze op. * Ondertussen op helpt Milouska met op ooievaars ringen. in Eind jaren zestig was een de ooievaar de vrijwel verdwenen uit het tijdens Nederlandse landschap. uit Een herintroductieprogramma heeft het ervoor gezorgd uit dat er inmiddels weer het negenhonderd broedparen door zijn. Een geweldig op succes dus voor deze iconische vogel. van * In de met vogelzangcursus 'Wat hoor door ik?' deze week op tijdens de merel.

Met op o.a.: Zijn de grote door walvissen terug tijdens in de op tv Noordzee? * Camera's gericht in op een nest blauwe reigers* naar Aandacht voor de naar tentoonstelling een over het werk van vogelschilder op tv Aert Schouman. een Met: een De bultrug die de laatste weken het voor de Nederlandse naar naar kust wordt gezien, uit is geen ziek exemplaar maar een een jonge walvis, op naar een zoek naar nieuw tijdens territorium. Zijn de grote een walvissen terug in de Noordzee? een Menno Bentveld uit praat erover naar met marien bioloog met Mardik Leopold. tijdens * Milouska is in met het Amsterdamse park op tv Frankendael, waar Beleef de uit Lente dit naar jaar camera's heeft gericht van op een in nest blauwe uit reigers. Amsterdam is een door echte reigerstad: tien een procent van alle Nederlandse blauwe naar reigers woont uit in onze hoofdstad. in * Verder aandacht voor tijdens 'Een de koninklijk paradijs', de prachtige uit tentoonstelling naar in het Dordrechts Museum over het op werk van vogelschilder met Aert een Schouman.

Special tijdens over Beleef door de Lente, dat tijdens tien jaar bestaat. Alle hoogte- en van dieptepunten van uit tien jaar komen een voorbij. met Special over Beleef op tv de Lente, dat naar tien jaar bestaat. We kijken door bij publiekslieveling steenuil en uit Milouska helpt bij een het ophangen van tijdens de camera's bij tijdens de in blauwe reigers. in En natuurlijk komen alle hoogte- tijdens en een dieptepunten uit tien jaar op tv Beleef de Lente voorbij: indringers, het vechtpartijen, van tedere snavelkussen, koddige kuikens en het uitvliegend met kroost.

Haaienspecial: door Menno Bentveld reist het af naar het Caribisch deel de van Nederland en een in duikt daar de zee een in om te helpen naar met onderzoek naar in haaien. uit Rond het Caribisch deel op van Nederland komen talloze indrukwekkende uit het haaiensoorten voor. Het aantal haaien naar neemt op tv echter af en sommige het soorten worden met uitsterven bedreigd. met Het naar Nederlands-Caribische Save in our Sharks doet wetenschappelijk de onderzoek naar met haaien, om deze indrukwekkende dieren beter tijdens uit te kunnen beschermen. Menno helpt naar deze op week mee: hij plant onder andere in mangrovebos aan van rond van Curaçao, zendert een kolossale tijgerhaai op tv bij Sint met Maarten en duikt daar met de talloze naar rifhaaien.

Milouska het kijkt bij runderen het in natuurgebied de Klompenwaard een en Menno is op naar Curaçao en naar kijkt mee met een wetenschappers die haaien onderzoeken. van In natuurgebied de een Klompenwaard naar langs de het Waal bij Pannerden lopen door grote runderen met zenders rond. op tv Deze rode met geuzen worden gevolgd door om te zien waar op ze allemaal uit uithangen en de wat ze met precies weggrazen. Staatsbosbeheer de wil graag dat tijdens het gebied openblijft en op niet overwoekert het raakt met bomen en struiken. met Maar doen op die imposante runderen wat ze tijdens moeten met doen? Milouska van gaat kijken naar de de resultaten. * uit En Vroege Vogels goes tropical! Menno op tv uit reist naar Curaçao een en Sint Maarten, van waar tal van wetenschappers onderzoek een doen naar haaien. door Over haaien in is nog opmerkelijk weinig bekend, uit en onder de andere door ze van te de zenderen, hopen wetenschappers een meer te weten te een komen over in deze toppredatoren van de zee, die een wereldwijd worden uit bedreigd. Een week lang met heeft Menno de het uit onderzoekers geholpen, op en de in het water van de naar Nederlandse Cariben. het In deze uitzending op vast een voorproefje; op een uit dinsdag 20 december volgt een uit uitgebreid verslag. Ook van gaat Jelle Reumer het weer op zoek naar van de fossielen en zien we een blog naar van Ruben uit Smit!

Kanoeten in de de Waddenzee, bijzondere ontdekkingen naar rondom op het kauwtje en een wandeling naar van naar Amsterdam tot Middelburg, uit op zoek naar fossielen. Veel door op tv aandacht voor vogels. Ten eerste tijdens de kanoet. in Kanoeten zijn vogels die in in Canada tijdens broeden en in de in waddengebieden van uit West-Europa overwinteren. Jarenlang op daalden de aantallen kanoeten het in de Waddenzee, maar in tegenwoordig weten ze het dit tijdens gebied weer beter te vinden. een Vooral in het verbod op van de grootschalige kokkelvisserij van in de Waddenzee het heeft een belangrijke rol tijdens gespeeld bij van het herstel uit van de hoeveelheid een schelpen, het belangrijkste voedsel van een de kanoet. uit Daarnaast komt ook het kauwtje de voorbij. in Kauwtjes zijn intelligente vogels, de ze hebben een tijdens complex sociaal gedrag, leven van vaak in een op kolonie de en zijn de monogaam. Het kauwtje is een uit van de uit meest algemene soorten van Nederland. met Bij de op Universiteit Groningen bestuderen ze het de deze slimme kraaiachtige al tientallen jaren, op tv met bijzondere ontdekkingen tijdens tot gevolg. En: door voor met bijzondere fossielen hoef op tv je niet uit het land uit. Sterker naar nog, de op tv meest bijzondere koralen, schelpen, door sponzen, zee-egels en inktvissen vind een tijdens je soms gewoon om de hoek, op in de straatstenen. tijdens Met paleontoloog Jelle van Reumer maakt de Vroege met Vogels een fossiele wandeling, uit van Amsterdam op tv tot Middelburg. Tot slot weer van een blog van op Ruben de Smit.

juni 2017
23-05-2017 19:20

Vroege Vogels

Vroege Vogels - Vroege Vogels

Onder de rook van Steenwijk zit een vogelkolonie die wat diversiteit betreft z'n gelijke in Europa niet kent. En natuurbeheerders gebruiken een natuurdrone. In de vogelzangcursus hoor je de groenling. Met: In de Wieden zit een vogelkolonie ...

16-05-2017 19:25

Vroege Vogels

Vroege Vogels - Vroege Vogels

Vroege Vogels bewondert het een minibos in Zaandam, de slimste weidevogel, de tureluur, en het leven van de wonderlijke rivierprik. In de vogelzangcursus 'Wat hoor ik?' deze week de vink. Met: Het oerbos in een snelkookpan; dat is zo'n beet...

09-05-2017 19:20

Vroege Vogels

Vroege Vogels - Vroege Vogels

Menno houdt een lofzang op de nijlgans. Milouska helpt met het ringen van de kuikens van raven. In de vogelzangcursus 'Wat hoor ik?' dit keer de houtduif. Met: De nijlgans staat op de nominatie om het stempel ongewenste exoot te krijgen. Zo...

02-05-2017 19:20

Vroege Vogels

Vroege Vogels - Vroege Vogels

Menno praat met Mennobart van Eerden over indrukwekkende watervogels. Milouska helpt om de Nederlandse wantsenatlas compleet te krijgen en leert vioolwants van een kromsprietwants te onderscheiden. Dankzij een strategisch opgestelde kijkhut...

25-04-2017 19:20

Vroege Vogels

Vroege Vogels - Vroege Vogels

Milouska bezoekt in het Groene Woud de daar recent uitgezette edelherten. Menno is in het Drentse Reestdal, waar dankzij beekherstel prachtige, kleurrijke dotterbloemhooilanden zijn ontstaan. Met: Milouska bezoekt in het Groene Woud de daar...

18-04-2017 19:20

Vroege Vogels

Vroege Vogels - Vroege Vogels

Menno pakt de boot naar Texel om een unieke privécollectie walvisbotten te bekijken. Milouska onderzoekt met studenten of stadse koolmezen een ander zangrepertoire hebben dan mezen uit de natuur. Met: Menno pakt de boot naar Texel, waar hij...

11-04-2017 19:20

Vroege Vogels

Vroege Vogels - Vroege Vogels

Menno gaat met een boswachter op zoek naar sporen van een otter. De roek zorgt voor veel overlast, maar heeft ook mooie kanten. In de vogelzangcursus wat hoor ik? deze week: de koolmees. Goed nieuws in Vroege Vogels TV vanuit het Naardermee...

04-04-2017 19:20

Vroege Vogels

Vroege Vogels - Vroege Vogels

Menno werkt mee als rietsnijder. Milouska zoekt eikapsels op het strand: is ie van een rog of van een haai? En prachtige onderwaternatuur in de Oosterschelde. Menno werkt mee als rietsnijder. Het Naardermeer, de thuisbasis van Vroege Vogels...

28-03-2017 19:20

Vroege Vogels

Vroege Vogels - Vroege Vogels

Aandacht voor de beekdonderpad; alleen in Limburg houdt hij dapper stand. Milouska zoekt in Twente de middelste bonte specht. Tot slot een kijkje op de Markerwadden, een waar vogelparadijs. Met: De beekdonderpad is de zeldzaamste vis van Ne...

21-03-2017 19:20

Vroege Vogels

Vroege Vogels - Vroege Vogels

Menno vindt de eikelmuis en hangt in Limburg speciale slaapkastjes voor ze op. Ondertussen helpt Milouska met ooievaars ringen. In de vogelzangcursus 'Wat hoor ik?' deze week de merel. Met: De eikelmuis is de zeldzaamste muis van Nederland;...

14-03-2017 19:20

Vroege Vogels

Vroege Vogels - Vroege Vogels

Met o.a.: Zijn de grote walvissen terug in de Noordzee? * Camera's gericht op een nest blauwe reigers* Aandacht voor de tentoonstelling over het werk van vogelschilder Aert Schouman. Met: De bultrug die de laatste weken voor de Nederlandse ...

07-03-2017 19:20

Vroege Vogels

Vroege Vogels - Vroege Vogels

Special over Beleef de Lente, dat tien jaar bestaat. Alle hoogte- en dieptepunten uit tien jaar komen voorbij. Special over Beleef de Lente, dat tien jaar bestaat. We kijken bij publiekslieveling steenuil en Milouska helpt bij het ophangen ...

20-12-2016 19:20

Vroege Vogels

Vroege Vogels - Vroege Vogels

Haaienspecial: Menno Bentveld reist af naar het Caribisch deel van Nederland en duikt daar de zee in om te helpen met onderzoek naar haaien. Rond het Caribisch deel van Nederland komen talloze indrukwekkende haaiensoorten voor. Het aantal h...

13-12-2016 19:20

Vroege Vogels

Vroege Vogels - Vroege Vogels

Milouska kijkt bij runderen in natuurgebied de Klompenwaard en Menno is op Curaçao en kijkt mee met wetenschappers die haaien onderzoeken. In natuurgebied de Klompenwaard langs de Waal bij Pannerden lopen grote runderen met zenders rond. De...

06-12-2016 19:20

Vroege Vogels

Vroege Vogels - Vroege Vogels

Kanoeten in de Waddenzee, bijzondere ontdekkingen rondom het kauwtje en een wandeling van Amsterdam tot Middelburg, op zoek naar fossielen. Veel aandacht voor vogels. Ten eerste de kanoet. Kanoeten zijn vogels die in Canada broeden en in de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vroege Vogels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vroege Vogels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vroege Vogels bij Vroege Vogels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vroege Vogels. Heb je een uitzending van Vroege Vogels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vroege Vogels gemist

Uitzending gemist van Vroege Vogels? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Vroege Vogels, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Vroege Vogels gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Vroege Vogels? Hier kun je alle uitzendingen van Vroege Vogels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 23-05-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord