Programma gemist?

Opzienbarend uit programma waarin elke een week twee groepen jongeren tijdens worden gevolgd die de in het vakantie van hun leven gaan naar vieren. Wat naar de jongeren echter niet weten, een is op tv dat hun ouders hen op op uit afstand bespioneren.

Opzienbarend het programma waarin op tv elke week twee groepen jongeren worden naar gevolgd die naar de vakantie uit van hun leven gaan vieren. in Wat de de jongeren echter uit niet weten, is dat hun in ouders hen het op afstand een bespioneren.

Matthijs is liever door lui naar dan moe. Hij ziet zijn naar ouders de meer als bediendes dan op als iets door anders. Dat luie op leventje zet hij op vakantie het lekker voort. op tv Zijn op tv ouders hebben echter op geen idee dat hij zoveel het alcohol drinkt en uit daar naar helemaal niet goed met tegen blijkt te door kunnen. De Nijmeegse naar Naomi gaat met het haar vriendinnen op vakantie. Eén een van met hen is Britt, die toevallig het verkering heeft met Joey, uit de van broer van Naomi. uit Joey gaat dus het gezellig mee met met zijn moeder zodat uit hij een oogje van op zijn vriendin kan houden, tijdens wat op ook wel nodig blijkt te naar een zijn.

Melissa een gaat met haar twee een vriendinnen naar Sunny Beach. het Naar eigen zeggen met ziet de ze er in schattig uit en daar het maakt ze op tv bij de jongens flink gebruik door van. op De eerste avond blijkt het dit al volledig te kloppen naar en geniet ze het van met volle teugen van het een feit dat ze tijdens even met onder moeders vleugels vandaan is. tijdens Moeder het schrikt zich lam, maar probeert zich door in de plooi door te van houden. Al tijdens krijgt dit verhaal nog een onverwacht het staartje. Fernando uit de Rotterdam gaat met tijdens twaalf in vrienden ook naar Sunny uit Beach. naar Deze jongens weten wat op tv feestvieren is en zien de van vrouwtjes op als een makkelijke prooi. De met moeder de van Fernando ziet op tv het allemaal met lede ogen het een aan.

Chiel op tv en z'n vrienden uit Twente in hebben het met hele jaar hard tijdens gewerkt en tijdens willen er even uit flink tegenaan gaan. Alsof het met een Engelsen zijn, zetten ze het op een een met zuipen en door dat loopt al van snel uit de hand. een Chiel krijgt ruzie naar met een Belg, met breekt zijn hand en dezelfde de avond worden het ze ook uit nog uit hun hotel gegooid. tijdens Zeker een niet wat zijn het nuchtere ouders een verwacht hadden te zien. De op West-Friese met Linda en haar vriendinnen luiden de tijdens avond door in met een drankspelletje. van Eén van van de dames kan naar het tempo toch op tv niet zo goed volhouden met tijdens als resultaat dat in zij kwaad haar naar uit koffers pakt.

De Friese Youri van zet naar in Mallorca de op tv bloemetjes stevig buiten met uit zijn twee beste een vrienden. Zijn moeder het is er met absoluut niet op voorbereid het dat Youri de een enorme womanizer de blijkt te zijn. Alle het vrouwen zijn potentiële naar slachtoffers door en de jongens willen laten met zien naar dat Friezen weten wat uit zuipen is. Daan, die ook de met van twee vrienden vakantie viert in de Mallorca, drinkt op tv met het grootste gemak in de enorm veel bier en shots. door De door jongens gaan flink los en naar Daan op tv dreigt zelfs in coma te met raken. Zijn ouders uit waren overal op voorbereid, de met maar dit gaat hen het te ver.

Shadee tijdens gaat met haar door drie beste vriendinnen uit op vakantie naar Lloret. een De dames zien er op tijdens altijd uit om door naar een ringetje te uit halen. Groot is de het schrik van de ouders op wanneer ze het in de loop van tijdens de week op ontdekken dat hun met dochter zuipt als een een op tv bootwerker en met een volslagen in vreemde de Duitser naar het hotel naar vertrekt. Ook Kevin gaat uit met tijdens twee vrienden op van vakantie naar Lloret. Zijn ouders vinden naar zichzelf ruimdenkend met en verwachten niet snel de geschokt de te zullen zijn. Ze zijn in in er echter niet op voorbereid dat door ze de in jongens met al op de eerste avond op tv zien overgeven van het de alcohol en het dat Kevin geen vrouw met door kan scoren.

De achttienjarige Brittanie in gaat samen van met haar vriendin door Dyantha door voor het eerst op vakantie zonder met van haar ouders. Ook David gaat met in zijn vrienden in richting Lloret de de Mar. Wat op Brittanie en David van niet weten, is dat ze het op naar de voet worden gevolgd door op naar hun ouders. Ze hebben nauwelijks met hun hielen in gelicht of hun ouders stappen tijdens zelf op op het in vliegtuig om hun kind te bespioneren. tijdens Krijgen de ouders door de schrik tijdens van hun uit leven of worden ze positief met door verrast?

oktober 2019
21-10-2014 21:28

Afl. 8

Zon - Afl. 8

Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren.

14-10-2014 21:32

Afl. 7

Zon - Afl. 7

Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren.

07-10-2014 21:31

Afl. 6

Zon - Afl. 6

Matthijs is liever lui dan moe. Hij ziet zijn ouders meer als bediendes dan als iets anders. Dat luie leventje zet hij op vakantie lekker voort. Zijn ouders hebben echter geen idee dat hij zoveel alcohol drinkt en daar helemaal niet goed te...

30-09-2014 21:28

Afl. 5

Zon - Afl. 5

Melissa gaat met haar twee vriendinnen naar Sunny Beach. Naar eigen zeggen ziet ze er schattig uit en daar maakt ze bij de jongens flink gebruik van. De eerste avond blijkt dit al volledig te kloppen en geniet ze met volle teugen van het fe...

23-09-2014 21:29

Afl. 4

Zon - Afl. 4

Chiel en z'n vrienden uit Twente hebben het hele jaar hard gewerkt en willen er even flink tegenaan gaan. Alsof het Engelsen zijn, zetten ze het op een zuipen en dat loopt al snel uit de hand. Chiel krijgt ruzie met een Belg, breekt zijn ha...

16-09-2014 21:32

Afl. 3

Zon - Afl. 3

De Friese Youri zet in Mallorca de bloemetjes stevig buiten met zijn twee beste vrienden. Zijn moeder is er absoluut niet op voorbereid dat Youri een enorme womanizer blijkt te zijn. Alle vrouwen zijn potentiële slachtoffers en de jongens w...

09-09-2014 21:32

Afl. 2

Zon - Afl. 2

Shadee gaat met haar drie beste vriendinnen op vakantie naar Lloret. De dames zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Groot is de schrik van de ouders wanneer ze in de loop van de week ontdekken dat hun dochter zuipt als een bootw...

02-09-2014 21:32

Afl. 1

Zon - Afl. 1

De achttienjarige Brittanie gaat samen met haar vriendin Dyantha voor het eerst op vakantie zonder haar ouders. Ook David gaat met zijn vrienden richting Lloret de Mar. Wat Brittanie en David niet weten, is dat ze op de voet worden gevolgd ...

Zon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zon bij Zon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zon. Heb je een uitzending van Zon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zon gemist

Seks & Je Ouders In Shock,Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Zij denken zich eindelijk, zonder toeziend oog van hun ouders, in alle vrijheid te kunnen laten gaan. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren en elke stap die ze zetten nauwlettend in de gaten houden. Op het strand, in de club, in het appartement; de ouders zijn overal bij! Zijn zij in shock na het zien van de beelden? Op de laatste dag van de vakantie confronteren de ouders hun nietsvermoedende kind met het vertoonde gedrag. Eén ding is zeker, ze hebben het een en ander met elkaar te bespreken.

Uitzending gemist van Zon? Hier kun je alle uitzendingen van Zon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-10-2014 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!