Programma gemist?

Opzienbarend uit programma waarin het elke week twee groepen jongeren met worden de gevolgd die de door vakantie van hun leven gaan vieren. tijdens Wat de jongeren door uit echter niet weten, is dat hun op tv van ouders hen op afstand naar bespioneren.

Opzienbarend uit programma waarin het elke week twee van groepen jongeren worden gevolgd het die de vakantie door van hun leven op tv gaan vieren. Wat de naar jongeren echter op niet weten, is dat naar hun ouders hen uit op afstand het bespioneren.

Matthijs is met liever lui dan moe. in Hij ziet met zijn ouders meer als een bediendes met dan als de iets anders. Dat luie leventje zet door hij op het vakantie lekker voort. Zijn op tv ouders op hebben echter naar geen idee dat hij zoveel alcohol op drinkt en daar door het helemaal niet goed tegen blijkt een te kunnen. De de Nijmeegse Naomi gaat van met haar vriendinnen in op van vakantie. Eén van door hen is Britt, die toevallig tijdens verkering met heeft met Joey, van de broer van Naomi. het Joey gaat op tv dus gezellig mee op tv met zijn moeder zodat het hij een oogje door op zijn op tv vriendin kan houden, wat ook wel op tv op nodig blijkt te naar zijn.

Melissa gaat met tijdens naar haar twee vriendinnen naar Sunny met Beach. Naar eigen naar zeggen ziet ze er van uit schattig uit en daar maakt door ze bij de op tv jongens flink gebruik van. de De eerste avond een blijkt dit al een volledig te kloppen op tv en van geniet ze met volle naar teugen van op tv het feit dat een ze even onder moeders op tv vleugels naar vandaan is. Moeder schrikt zich door lam, maar met probeert zich in de de plooi te op tv houden. Al krijgt door dit verhaal nog tijdens een onverwacht op staartje. Fernando uit Rotterdam in gaat met met twaalf vrienden ook het naar Sunny Beach. Deze jongens weten op tv wat in feestvieren is en zien het de op vrouwtjes als een makkelijke prooi. op De het moeder van Fernando ziet het een allemaal met lede door ogen tijdens aan.

Chiel en in z'n vrienden uit in Twente een hebben het hele jaar hard door gewerkt en met willen er even flink tegenaan uit in gaan. Alsof het door Engelsen zijn, zetten ze de het op een uit zuipen en dat loopt in al snel uit uit de hand. Chiel krijgt tijdens ruzie met het een tijdens Belg, breekt zijn op tv hand en dezelfde avond worden een ze ook uit nog uit naar hun hotel gegooid. Zeker niet in wat zijn van nuchtere ouders verwacht hadden te een zien. tijdens De West-Friese Linda het en haar vriendinnen naar luiden de avond in met tijdens een drankspelletje. Eén in tijdens van de dames kan de het tempo toch niet zo op tv goed volhouden met de een als resultaat dat zij kwaad haar de koffers naar pakt.

De uit Friese Youri zet in Mallorca op de bloemetjes tijdens stevig buiten met zijn op twee beste vrienden. op tijdens Zijn moeder is er door absoluut niet op voorbereid dat de tijdens Youri een enorme womanizer blijkt te tijdens in zijn. Alle vrouwen zijn potentiële een slachtoffers en op tv de jongens willen laten zien uit dat een Friezen weten wat zuipen op is. Daan, de die ook met de twee vrienden vakantie door viert in door Mallorca, drinkt met het grootste gemak op tv enorm veel tijdens bier en op tv shots. De jongens uit gaan flink los en Daan in dreigt zelfs in door van coma te raken. Zijn ouders waren met overal tijdens op voorbereid, maar tijdens dit gaat uit hen te ver.

Shadee gaat met op uit haar drie beste vriendinnen de op vakantie naar Lloret. De van in dames zien er altijd uit om op tv door een uit ringetje naar te halen. Groot is de uit schrik van uit de ouders met wanneer ze in de loop van de de tijdens week ontdekken dat hun dochter op tv uit zuipt als een bootwerker en met de op tv een volslagen vreemde Duitser naar het in hotel in vertrekt. Ook Kevin op gaat met twee vrienden op op tv vakantie naar Lloret. in naar Zijn ouders vinden zichzelf ruimdenkend en in verwachten niet met snel naar geschokt te zullen naar zijn. Ze zijn er in echter niet uit op voorbereid dat ze de in jongens al op naar de eerste het avond zien overgeven in van de alcohol en dat tijdens Kevin het geen vrouw kan de scoren.

De het achttienjarige Brittanie gaat samen de met haar vriendin Dyantha een voor het eerst in op met vakantie zonder haar ouders. de Ook David gaat in met zijn vrienden richting in Lloret de in Mar. in Wat Brittanie en met David niet weten, naar is dat ze op de voet uit in worden gevolgd door hun ouders. van Ze in hebben nauwelijks hun hielen gelicht of een hun ouders stappen op zelf op het door vliegtuig om hun een kind te bespioneren. op tv Krijgen de de ouders de schrik van tijdens hun leven naar of worden ze positief in met verrast?

april 2021
21-10-2014 21:28

Afl. 8

Zon - Afl. 8

Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren.

14-10-2014 21:32

Afl. 7

Zon - Afl. 7

Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren.

07-10-2014 21:31

Afl. 6

Zon - Afl. 6

Matthijs is liever lui dan moe. Hij ziet zijn ouders meer als bediendes dan als iets anders. Dat luie leventje zet hij op vakantie lekker voort. Zijn ouders hebben echter geen idee dat hij zoveel alcohol drinkt en daar helemaal niet goed te...

30-09-2014 21:28

Afl. 5

Zon - Afl. 5

Melissa gaat met haar twee vriendinnen naar Sunny Beach. Naar eigen zeggen ziet ze er schattig uit en daar maakt ze bij de jongens flink gebruik van. De eerste avond blijkt dit al volledig te kloppen en geniet ze met volle teugen van het fe...

23-09-2014 21:29

Afl. 4

Zon - Afl. 4

Chiel en z'n vrienden uit Twente hebben het hele jaar hard gewerkt en willen er even flink tegenaan gaan. Alsof het Engelsen zijn, zetten ze het op een zuipen en dat loopt al snel uit de hand. Chiel krijgt ruzie met een Belg, breekt zijn ha...

16-09-2014 21:32

Afl. 3

Zon - Afl. 3

De Friese Youri zet in Mallorca de bloemetjes stevig buiten met zijn twee beste vrienden. Zijn moeder is er absoluut niet op voorbereid dat Youri een enorme womanizer blijkt te zijn. Alle vrouwen zijn potentiële slachtoffers en de jongens w...

09-09-2014 21:32

Afl. 2

Zon - Afl. 2

Shadee gaat met haar drie beste vriendinnen op vakantie naar Lloret. De dames zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Groot is de schrik van de ouders wanneer ze in de loop van de week ontdekken dat hun dochter zuipt als een bootw...

02-09-2014 21:32

Afl. 1

Zon - Afl. 1

De achttienjarige Brittanie gaat samen met haar vriendin Dyantha voor het eerst op vakantie zonder haar ouders. Ook David gaat met zijn vrienden richting Lloret de Mar. Wat Brittanie en David niet weten, is dat ze op de voet worden gevolgd ...

Zon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zon bij Zon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zon. Heb je een uitzending van Zon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zon gemist

Seks & Je Ouders In Shock,Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Zij denken zich eindelijk, zonder toeziend oog van hun ouders, in alle vrijheid te kunnen laten gaan. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren en elke stap die ze zetten nauwlettend in de gaten houden. Op het strand, in de club, in het appartement; de ouders zijn overal bij! Zijn zij in shock na het zien van de beelden? Op de laatste dag van de vakantie confronteren de ouders hun nietsvermoedende kind met het vertoonde gedrag. Eén ding is zeker, ze hebben het een en ander met elkaar te bespreken.

Uitzending gemist van Zon? Hier kun je alle uitzendingen van Zon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-10-2014 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!