Programma gemist?

Opzienbarend programma naar waarin elke week de twee groepen van jongeren worden gevolgd die de een op tv vakantie van hun door leven gaan vieren. Wat naar de jongeren echter niet met weten, met is dat hun ouders hen op tv op afstand door bespioneren.

Opzienbarend een programma waarin elke week twee een groepen jongeren worden het op gevolgd die de vakantie het van hun leven gaan vieren. op uit Wat de jongeren echter een niet weten, is dat hun met ouders met hen op afstand naar bespioneren.

Matthijs is liever met lui dan moe. het Hij uit ziet zijn ouders meer op als bediendes dan naar als tijdens iets anders. Dat luie leventje zet een hij op vakantie het naar lekker voort. Zijn ouders in hebben echter door geen idee dat hij zoveel op tv alcohol van drinkt en daar helemaal niet uit goed de tegen blijkt te kunnen. De uit Nijmeegse Naomi een gaat met haar vriendinnen op de vakantie. door Eén van hen is de Britt, die toevallig verkering in in heeft met Joey, de broer van op tv Naomi. met Joey gaat dus tijdens gezellig mee door met zijn moeder zodat hij een het oogje op door zijn vriendin kan uit houden, wat ook wel naar nodig blijkt tijdens te uit zijn.

Melissa gaat met van haar twee in vriendinnen het naar Sunny Beach. met Naar eigen zeggen met ziet ze er schattig uit met en daar maakt ze in bij de op tv jongens op tv flink gebruik van. De uit eerste avond blijkt dit op al volledig te tijdens kloppen en geniet ze van met op tv volle teugen van het feit de van dat ze even onder moeders in vleugels vandaan is. Moeder de schrikt zich lam, tijdens maar op tv probeert zich in de plooi op tv te op houden. Al het krijgt dit verhaal nog uit een onverwacht staartje. op tv Fernando uit Rotterdam van gaat met op tv twaalf vrienden ook op tv naar Sunny Beach. Deze jongens met weten wat feestvieren een is en zien het de naar vrouwtjes als een in makkelijke prooi. De moeder van van Fernando ziet een het allemaal met lede met ogen met aan.

Chiel en z'n met naar vrienden uit Twente het hebben het hele jaar hard het gewerkt naar en willen er even flink tijdens tegenaan gaan. op tv Alsof het Engelsen zijn, zetten in tijdens ze het op een zuipen op en dat loopt een al in snel uit de hand. van Chiel krijgt tijdens ruzie met een Belg, van breekt zijn hand en dezelfde een avond de worden ze in ook nog uit hun hotel van gegooid. Zeker naar niet wat zijn nuchtere met ouders door verwacht hadden te met zien. De West-Friese naar Linda en haar vriendinnen van luiden de avond in met het in een drankspelletje. Eén de van de dames kan het op tempo toch op niet zo goed uit volhouden met als op resultaat dat zij naar kwaad haar door koffers pakt.

De op tv Friese Youri zet in in Mallorca de bloemetjes de stevig buiten met een zijn twee beste vrienden. op tv Zijn de moeder is er absoluut het niet op de voorbereid dat Youri een van enorme womanizer blijkt in te zijn. Alle tijdens vrouwen zijn de potentiële slachtoffers en de de jongens naar willen laten zien dat Friezen weten het wat uit zuipen is. Daan, die ook naar met twee vrienden van het vakantie viert in Mallorca, tijdens drinkt met het met grootste gemak enorm veel bier tijdens en shots. De van jongens gaan flink uit los en de Daan dreigt zelfs in met coma te naar raken. op tv Zijn ouders waren overal op op voorbereid, op tv maar dit gaat naar hen te ver.

Shadee het gaat met een haar drie beste op vriendinnen op vakantie naar Lloret. De een dames zien er naar altijd uit naar om door een een ringetje een te halen. Groot een is de schrik van de van ouders met wanneer ze in naar de loop van de uit week ontdekken dat hun een dochter tijdens zuipt als een bootwerker op tv en met een volslagen vreemde het Duitser naar door het hotel de vertrekt. Ook Kevin gaat met op twee vrienden van op vakantie in naar Lloret. Zijn het ouders vinden zichzelf ruimdenkend tijdens en verwachten niet snel op tv op tv geschokt te zullen van zijn. Ze zijn uit er echter niet van op voorbereid dat door ze de jongens al op een de eerste avond naar zien overgeven van de op tv alcohol en dat in Kevin geen vrouw tijdens kan op tv scoren.

De uit achttienjarige Brittanie op tv gaat samen met haar vriendin Dyantha door voor het eerst de op vakantie zonder het haar ouders. het Ook David gaat op met zijn vrienden uit richting Lloret met de Mar. Wat Brittanie en tijdens David niet weten, de is dat in ze het op de voet worden een gevolgd door hun ouders. Ze tijdens hebben op tv nauwelijks hun hielen gelicht of het hun ouders van stappen zelf op het met vliegtuig om hun van kind te een bespioneren. Krijgen de naar ouders de schrik van van hun uit leven of worden een ze positief in verrast?

augustus 2020
21-10-2014 21:28

Afl. 8

Zon - Afl. 8

Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren.

14-10-2014 21:32

Afl. 7

Zon - Afl. 7

Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren.

07-10-2014 21:31

Afl. 6

Zon - Afl. 6

Matthijs is liever lui dan moe. Hij ziet zijn ouders meer als bediendes dan als iets anders. Dat luie leventje zet hij op vakantie lekker voort. Zijn ouders hebben echter geen idee dat hij zoveel alcohol drinkt en daar helemaal niet goed te...

30-09-2014 21:28

Afl. 5

Zon - Afl. 5

Melissa gaat met haar twee vriendinnen naar Sunny Beach. Naar eigen zeggen ziet ze er schattig uit en daar maakt ze bij de jongens flink gebruik van. De eerste avond blijkt dit al volledig te kloppen en geniet ze met volle teugen van het fe...

23-09-2014 21:29

Afl. 4

Zon - Afl. 4

Chiel en z'n vrienden uit Twente hebben het hele jaar hard gewerkt en willen er even flink tegenaan gaan. Alsof het Engelsen zijn, zetten ze het op een zuipen en dat loopt al snel uit de hand. Chiel krijgt ruzie met een Belg, breekt zijn ha...

16-09-2014 21:32

Afl. 3

Zon - Afl. 3

De Friese Youri zet in Mallorca de bloemetjes stevig buiten met zijn twee beste vrienden. Zijn moeder is er absoluut niet op voorbereid dat Youri een enorme womanizer blijkt te zijn. Alle vrouwen zijn potentiële slachtoffers en de jongens w...

09-09-2014 21:32

Afl. 2

Zon - Afl. 2

Shadee gaat met haar drie beste vriendinnen op vakantie naar Lloret. De dames zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Groot is de schrik van de ouders wanneer ze in de loop van de week ontdekken dat hun dochter zuipt als een bootw...

02-09-2014 21:32

Afl. 1

Zon - Afl. 1

De achttienjarige Brittanie gaat samen met haar vriendin Dyantha voor het eerst op vakantie zonder haar ouders. Ook David gaat met zijn vrienden richting Lloret de Mar. Wat Brittanie en David niet weten, is dat ze op de voet worden gevolgd ...

Zon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zon bij Zon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zon. Heb je een uitzending van Zon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zon gemist

Seks & Je Ouders In Shock,Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Zij denken zich eindelijk, zonder toeziend oog van hun ouders, in alle vrijheid te kunnen laten gaan. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren en elke stap die ze zetten nauwlettend in de gaten houden. Op het strand, in de club, in het appartement; de ouders zijn overal bij! Zijn zij in shock na het zien van de beelden? Op de laatste dag van de vakantie confronteren de ouders hun nietsvermoedende kind met het vertoonde gedrag. Eén ding is zeker, ze hebben het een en ander met elkaar te bespreken.

Uitzending gemist van Zon? Hier kun je alle uitzendingen van Zon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-10-2014 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!