Programma gemist?

Opzienbarend op tv programma waarin op elke week twee groepen jongeren op tv worden gevolgd die de op tijdens vakantie van hun leven gaan tijdens vieren. een Wat de jongeren echter tijdens niet weten, is dat op hun ouders hen op met afstand op bespioneren.

Opzienbarend programma waarin door elke uit week twee groepen jongeren uit worden gevolgd die de tijdens vakantie van het hun door leven gaan vieren. door Wat de jongeren echter niet weten, in de is dat hun ouders hen in op afstand op tv bespioneren.

Matthijs het is liever lui dan de moe. Hij door ziet zijn een ouders meer als bediendes met dan als met iets anders. Dat luie in leventje zet hij uit op vakantie lekker voort. Zijn uit op ouders hebben echter geen idee een dat het hij zoveel alcohol drinkt tijdens en daar een helemaal niet goed tegen van blijkt te van kunnen. De Nijmeegse Naomi gaat met het haar vriendinnen in op vakantie. Eén van tijdens hen is naar Britt, die in toevallig verkering heeft met het Joey, de broer van uit Naomi. Joey gaat op dus op tv gezellig mee met zijn moeder op zodat hij een met oogje op zijn in vriendin kan houden, op tv wat met ook wel op nodig blijkt te uit zijn.

Melissa door gaat met door haar twee vriendinnen naar door Sunny Beach. Naar eigen zeggen op tv ziet de ze er schattig uit en door daar door maakt ze een bij de jongens flink gebruik van. met De van eerste avond blijkt dit uit al volledig te een kloppen en geniet ze in met van volle teugen van tijdens het feit het dat ze even onder moeders vleugels naar vandaan is. Moeder in schrikt de zich lam, maar tijdens probeert zich in de plooi de te van houden. Al krijgt door dit verhaal een nog een onverwacht tijdens staartje. Fernando uit Rotterdam gaat de met van twaalf vrienden ook het naar Sunny Beach. Deze jongens op tv weten wat feestvieren is met en het zien de vrouwtjes als een een makkelijke prooi. De op tv de moeder van Fernando ziet het allemaal op met lede ogen naar op tv aan.

Chiel een en z'n uit vrienden uit Twente naar hebben het hele jaar naar hard gewerkt en willen de er even flink een tegenaan gaan. Alsof het met Engelsen zijn, zetten naar ze het op tijdens een uit zuipen en dat loopt met al snel uit naar de hand. Chiel krijgt tijdens tijdens ruzie met een Belg, breekt zijn het hand de en dezelfde avond door worden ze ook nog uit door hun hotel met gegooid. Zeker niet door wat op zijn nuchtere ouders verwacht het hadden te zien. uit De West-Friese Linda en haar met vriendinnen in luiden de avond op in met een drankspelletje. Eén de van de uit dames kan het door tempo het toch niet zo goed volhouden tijdens met uit als resultaat dat zij kwaad naar haar de koffers pakt.

De met Friese Youri zet uit in Mallorca de bloemetjes de stevig uit buiten met zijn twee een beste vrienden. Zijn moeder is tijdens er tijdens absoluut niet op voorbereid op tv dat Youri op tv een enorme womanizer op blijkt te zijn. Alle vrouwen een met zijn potentiële slachtoffers en de jongens tijdens op willen laten zien dat Friezen weten op wat zuipen is. op tv in Daan, die ook in met twee vrienden vakantie naar viert in Mallorca, drinkt met uit het grootste het gemak enorm veel in bier en shots. De tijdens jongens gaan met flink op tv los en Daan dreigt zelfs in met de coma te raken. Zijn ouders waren het overal op voorbereid, met maar dit gaat op tv met hen te ver.

Shadee op gaat met op haar drie beste op vriendinnen op vakantie naar Lloret. in De dames zien er op tv altijd uit uit om een door een ringetje naar te halen. Groot op tv is de schrik van de ouders op tv wanneer naar ze in de loop van een een de week ontdekken naar dat hun dochter zuipt in als een bootwerker en met de een in volslagen vreemde Duitser naar het het uit hotel vertrekt. Ook Kevin gaat met met twee vrienden op op vakantie naar een Lloret. Zijn het ouders vinden van zichzelf ruimdenkend en in verwachten niet snel geschokt naar te zullen zijn. Ze zijn van er door echter niet op voorbereid dat in het ze de jongens al op de tijdens eerste avond zien van overgeven van de op tv uit alcohol en dat Kevin geen vrouw door kan met scoren.

De op tv achttienjarige Brittanie gaat samen met de op haar vriendin Dyantha voor de het eerst het op vakantie zonder haar ouders. van Ook David gaat uit met zijn vrienden richting door Lloret van de Mar. van Wat Brittanie en door David niet weten, is dat ze een op op tv de voet worden gevolgd naar door hun naar ouders. Ze hebben nauwelijks door hun hielen gelicht of de hun ouders op stappen zelf op door het vliegtuig om hun in kind uit te bespioneren. Krijgen de van ouders het de schrik van in hun leven of worden ze positief naar naar verrast?

april 2020
21-10-2014 21:28

Afl. 8

Zon - Afl. 8

Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren.

14-10-2014 21:32

Afl. 7

Zon - Afl. 7

Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren.

07-10-2014 21:31

Afl. 6

Zon - Afl. 6

Matthijs is liever lui dan moe. Hij ziet zijn ouders meer als bediendes dan als iets anders. Dat luie leventje zet hij op vakantie lekker voort. Zijn ouders hebben echter geen idee dat hij zoveel alcohol drinkt en daar helemaal niet goed te...

30-09-2014 21:28

Afl. 5

Zon - Afl. 5

Melissa gaat met haar twee vriendinnen naar Sunny Beach. Naar eigen zeggen ziet ze er schattig uit en daar maakt ze bij de jongens flink gebruik van. De eerste avond blijkt dit al volledig te kloppen en geniet ze met volle teugen van het fe...

23-09-2014 21:29

Afl. 4

Zon - Afl. 4

Chiel en z'n vrienden uit Twente hebben het hele jaar hard gewerkt en willen er even flink tegenaan gaan. Alsof het Engelsen zijn, zetten ze het op een zuipen en dat loopt al snel uit de hand. Chiel krijgt ruzie met een Belg, breekt zijn ha...

16-09-2014 21:32

Afl. 3

Zon - Afl. 3

De Friese Youri zet in Mallorca de bloemetjes stevig buiten met zijn twee beste vrienden. Zijn moeder is er absoluut niet op voorbereid dat Youri een enorme womanizer blijkt te zijn. Alle vrouwen zijn potentiële slachtoffers en de jongens w...

09-09-2014 21:32

Afl. 2

Zon - Afl. 2

Shadee gaat met haar drie beste vriendinnen op vakantie naar Lloret. De dames zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Groot is de schrik van de ouders wanneer ze in de loop van de week ontdekken dat hun dochter zuipt als een bootw...

02-09-2014 21:32

Afl. 1

Zon - Afl. 1

De achttienjarige Brittanie gaat samen met haar vriendin Dyantha voor het eerst op vakantie zonder haar ouders. Ook David gaat met zijn vrienden richting Lloret de Mar. Wat Brittanie en David niet weten, is dat ze op de voet worden gevolgd ...

Zon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zon bij Zon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zon. Heb je een uitzending van Zon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zon gemist

Seks & Je Ouders In Shock,Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Zij denken zich eindelijk, zonder toeziend oog van hun ouders, in alle vrijheid te kunnen laten gaan. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren en elke stap die ze zetten nauwlettend in de gaten houden. Op het strand, in de club, in het appartement; de ouders zijn overal bij! Zijn zij in shock na het zien van de beelden? Op de laatste dag van de vakantie confronteren de ouders hun nietsvermoedende kind met het vertoonde gedrag. Eén ding is zeker, ze hebben het een en ander met elkaar te bespreken.

Uitzending gemist van Zon? Hier kun je alle uitzendingen van Zon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-10-2014 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!