Programma gemist?

Opzienbarend programma waarin van elke van week twee op tv groepen jongeren worden gevolgd die de naar vakantie van met hun van leven gaan vieren. Wat de jongeren tijdens echter op niet weten, is dat het hun ouders de hen op afstand het bespioneren.

Opzienbarend programma waarin door elke week twee door groepen jongeren worden door naar gevolgd die de vakantie naar van hun in leven gaan vieren. Wat de jongeren tijdens echter niet weten, op is dat hun naar ouders op tv hen op afstand door bespioneren.

Matthijs de is liever tijdens lui dan moe. een Hij ziet zijn op tv ouders meer als bediendes dan van als iets anders. Dat de luie met leventje zet hij op vakantie door lekker in voort. Zijn ouders hebben door echter geen op idee dat uit hij zoveel alcohol drinkt en daar op met helemaal niet goed tegen naar blijkt te kunnen. de De Nijmeegse Naomi gaat met de haar van vriendinnen op vakantie. Eén van met een hen is Britt, die toevallig verkering het heeft met het Joey, op tv de broer van op tv Naomi. Joey gaat dus gezellig mee van uit met zijn moeder zodat hij een van van oogje op zijn vriendin kan houden, een tijdens wat ook wel nodig blijkt te van in zijn.

Melissa gaat op met haar twee vriendinnen met naar Sunny Beach. een van Naar eigen zeggen in ziet ze er schattig uit met en daar uit maakt ze bij de jongens het flink gebruik tijdens van. De eerste avond van blijkt naar dit al volledig tijdens te kloppen en met geniet ze met volle teugen naar van op tv het feit dat ze even uit onder de moeders vleugels vandaan is. de Moeder de schrikt zich lam, maar naar probeert zich de in de plooi te houden. Al het krijgt dit verhaal op op tv nog een onverwacht staartje. Fernando uit op tv Rotterdam gaat met van twaalf met vrienden ook naar Sunny Beach. door Deze uit jongens weten wat feestvieren op is en zien de van vrouwtjes naar als een makkelijke met prooi. De het moeder van Fernando ziet het naar allemaal met lede met ogen op aan.

Chiel door en z'n vrienden uit op Twente hebben naar het hele jaar op hard gewerkt en willen er in even flink tegenaan uit gaan. Alsof van het van Engelsen zijn, zetten ze het op op een zuipen en van uit dat loopt al snel op tv uit de hand. op Chiel krijgt de ruzie met een Belg, een breekt zijn van hand en dezelfde avond met worden ze ook nog met uit hun hotel gegooid. een Zeker op tv niet wat zijn op nuchtere ouders verwacht met hadden te zien. De West-Friese het Linda en een haar met vriendinnen luiden de van avond in met een tijdens drankspelletje. Eén van het de dames kan het door tempo toch niet zo het door goed volhouden met als resultaat dat het zij kwaad haar het koffers uit pakt.

De Friese Youri het het zet in Mallorca de bloemetjes stevig met buiten een met zijn twee uit beste vrienden. Zijn moeder door is er absoluut niet de op voorbereid uit dat Youri in een enorme womanizer blijkt met te zijn. Alle vrouwen met tijdens zijn potentiële slachtoffers van en de jongens willen laten zien het dat Friezen op weten wat zuipen is. door Daan, die ook uit op met twee vrienden door vakantie viert in Mallorca, drinkt op tv met het grootste gemak door naar enorm veel bier op tv en shots. De jongens gaan flink het uit los en Daan dreigt zelfs in het coma te raken. naar Zijn ouders waren tijdens overal op tijdens voorbereid, maar dit gaat op hen te uit ver.

Shadee gaat uit met haar drie beste tijdens vriendinnen op met vakantie naar Lloret. naar De de dames zien er altijd uit in om door een ringetje uit te met halen. Groot tijdens is de schrik van door de ouders naar wanneer ze in de loop van door van de week ontdekken dat naar hun dochter zuipt op tv als een een bootwerker en met een volslagen op vreemde Duitser naar naar het hotel vertrekt. het Ook Kevin gaat in met naar twee vrienden op met vakantie naar Lloret. Zijn ouders vinden met zichzelf door ruimdenkend en verwachten van niet snel geschokt op te zullen van zijn. Ze zijn er het echter niet het op voorbereid dat ze door de jongens al op de een eerste door avond zien overgeven van tijdens de alcohol uit en dat Kevin geen vrouw een tijdens kan scoren.

De achttienjarige Brittanie naar door gaat samen met haar uit vriendin Dyantha voor het eerst de op op vakantie zonder haar op tv ouders. Ook David van gaat met zijn vrienden richting van Lloret de Mar. het het Wat Brittanie en David niet naar weten, is op dat ze een op de voet worden gevolgd het door hun tijdens ouders. Ze hebben nauwelijks door hun op hielen gelicht of hun ouders stappen door zelf op tijdens het in vliegtuig om hun het kind te bespioneren. uit Krijgen de ouders de schrik van van het hun leven of worden ze met positief in verrast?

augustus 2021
21-10-2014 21:28

Afl. 8

Zon - Afl. 8

Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren.

14-10-2014 21:32

Afl. 7

Zon - Afl. 7

Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren.

07-10-2014 21:31

Afl. 6

Zon - Afl. 6

Matthijs is liever lui dan moe. Hij ziet zijn ouders meer als bediendes dan als iets anders. Dat luie leventje zet hij op vakantie lekker voort. Zijn ouders hebben echter geen idee dat hij zoveel alcohol drinkt en daar helemaal niet goed te...

30-09-2014 21:28

Afl. 5

Zon - Afl. 5

Melissa gaat met haar twee vriendinnen naar Sunny Beach. Naar eigen zeggen ziet ze er schattig uit en daar maakt ze bij de jongens flink gebruik van. De eerste avond blijkt dit al volledig te kloppen en geniet ze met volle teugen van het fe...

23-09-2014 21:29

Afl. 4

Zon - Afl. 4

Chiel en z'n vrienden uit Twente hebben het hele jaar hard gewerkt en willen er even flink tegenaan gaan. Alsof het Engelsen zijn, zetten ze het op een zuipen en dat loopt al snel uit de hand. Chiel krijgt ruzie met een Belg, breekt zijn ha...

16-09-2014 21:32

Afl. 3

Zon - Afl. 3

De Friese Youri zet in Mallorca de bloemetjes stevig buiten met zijn twee beste vrienden. Zijn moeder is er absoluut niet op voorbereid dat Youri een enorme womanizer blijkt te zijn. Alle vrouwen zijn potentiële slachtoffers en de jongens w...

09-09-2014 21:32

Afl. 2

Zon - Afl. 2

Shadee gaat met haar drie beste vriendinnen op vakantie naar Lloret. De dames zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Groot is de schrik van de ouders wanneer ze in de loop van de week ontdekken dat hun dochter zuipt als een bootw...

02-09-2014 21:32

Afl. 1

Zon - Afl. 1

De achttienjarige Brittanie gaat samen met haar vriendin Dyantha voor het eerst op vakantie zonder haar ouders. Ook David gaat met zijn vrienden richting Lloret de Mar. Wat Brittanie en David niet weten, is dat ze op de voet worden gevolgd ...

Zon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zon bij Zon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zon. Heb je een uitzending van Zon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zon gemist

Seks & Je Ouders In Shock,Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Zij denken zich eindelijk, zonder toeziend oog van hun ouders, in alle vrijheid te kunnen laten gaan. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren en elke stap die ze zetten nauwlettend in de gaten houden. Op het strand, in de club, in het appartement; de ouders zijn overal bij! Zijn zij in shock na het zien van de beelden? Op de laatste dag van de vakantie confronteren de ouders hun nietsvermoedende kind met het vertoonde gedrag. Eén ding is zeker, ze hebben het een en ander met elkaar te bespreken.

Uitzending gemist van Zon? Hier kun je alle uitzendingen van Zon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-10-2014 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!