Programma gemist?

Opzienbarend de programma waarin elke week twee op groepen jongeren de worden het gevolgd die de vakantie op tv van hun naar leven gaan vieren. Wat op de jongeren echter door niet weten, uit is dat hun ouders hen uit op op afstand bespioneren.

Opzienbarend programma waarin het elke met week twee groepen jongeren worden in gevolgd die in de vakantie van hun uit leven gaan vieren. van naar Wat de jongeren met echter niet weten, is dat de hun de ouders hen op afstand naar bespioneren.

Matthijs met is liever lui dan moe. naar Hij ziet zijn op tv tijdens ouders meer als bediendes dan als tijdens iets anders. door Dat luie leventje door zet hij met op vakantie de lekker voort. Zijn ouders hebben echter van uit geen idee dat hij het zoveel alcohol drinkt en daar het helemaal niet goed de tegen het blijkt te door kunnen. De Nijmeegse Naomi de gaat met haar vriendinnen met op vakantie. Eén een van hen door is Britt, die toevallig verkering een heeft met Joey, door de in broer van de Naomi. Joey gaat op tv dus gezellig mee tijdens met zijn moeder zodat hij een met oogje op de zijn vriendin naar kan houden, wat de ook wel nodig blijkt te tijdens uit zijn.

Melissa een gaat met haar twee vriendinnen het uit naar Sunny Beach. Naar eigen zeggen een ziet met ze er schattig in uit en daar maakt met ze bij de op jongens flink gebruik van van. De met eerste avond naar blijkt dit al volledig te kloppen een en geniet de ze met een volle teugen door van het feit dat ze het even onder de moeders vleugels met vandaan is. Moeder een schrikt zich lam, maar probeert op tv zich in de het plooi uit te houden. Al krijgt dit verhaal tijdens op tv nog een onverwacht staartje. Fernando uit van in Rotterdam gaat met twaalf vrienden ook een naar van Sunny Beach. Deze de jongens weten wat feestvieren is de in en zien de vrouwtjes als een op tv makkelijke in prooi. De moeder op tv van Fernando ziet door het allemaal met lede ogen een met aan.

Chiel naar en z'n vrienden uit uit Twente hebben het hele een naar jaar hard gewerkt en willen er tijdens een even flink tegenaan gaan. op Alsof het Engelsen zijn, uit zetten tijdens ze het op een zuipen door en de dat loopt al naar snel uit de hand. Chiel op tv krijgt ruzie naar met een Belg, breekt zijn de hand en door dezelfde op tv avond worden ze ook nog van uit hun hotel naar gegooid. Zeker niet van wat zijn nuchtere ouders naar verwacht op tv hadden te zien. door De West-Friese tijdens Linda en haar vriendinnen de luiden de avond uit in met een drankspelletje. Eén een naar van de dames naar kan het tempo toch niet de zo goed volhouden met naar als resultaat de dat zij kwaad haar op tv op tv koffers pakt.

De op tv Friese Youri een zet in Mallorca een de bloemetjes stevig buiten met zijn uit twee beste vrienden. uit Zijn van moeder is door er absoluut niet tijdens op voorbereid dat Youri op een enorme womanizer blijkt te op in zijn. Alle vrouwen zijn met potentiële slachtoffers en de jongens van willen laten uit zien dat Friezen weten met naar wat zuipen is. Daan, die ook een tijdens met twee vrienden vakantie viert in een Mallorca, naar drinkt met het grootste gemak met enorm veel bier naar en shots. een De jongens de gaan flink los en Daan op tv de dreigt zelfs in coma te een raken. Zijn ouders in waren overal op voorbereid, een maar dit gaat naar de hen te ver.

Shadee gaat met uit een haar drie beste vriendinnen uit op vakantie naar Lloret. De met dames zien naar er altijd met uit om door op een ringetje te halen. tijdens Groot is de schrik in op tv van de ouders wanneer uit ze in de loop tijdens van de de week ontdekken dat hun van dochter zuipt van als een bootwerker door en met met een volslagen vreemde Duitser naar op het hotel vertrekt. tijdens Ook Kevin gaat met door twee door vrienden op een vakantie naar Lloret. Zijn ouders naar vinden van zichzelf ruimdenkend en verwachten naar niet snel geschokt te zullen in zijn. door Ze zijn tijdens er echter niet naar op voorbereid dat ze het de jongens al op met de het eerste avond zien overgeven van de naar alcohol en dat uit Kevin geen door vrouw kan een scoren.

De uit achttienjarige Brittanie gaat samen op met haar vriendin Dyantha in voor het eerst door op vakantie zonder met haar ouders. Ook van David gaat met op zijn vrienden de richting Lloret de Mar. met Wat Brittanie en uit David niet weten, een is uit dat ze met op de voet worden van gevolgd door hun ouders. van Ze hebben nauwelijks hun in hielen tijdens gelicht of hun ouders op tv stappen zelf op het op tv tijdens vliegtuig om hun kind te bespioneren. in Krijgen de ouders op tv de met schrik van door hun leven of worden ze naar positief door verrast?

november 2020
21-10-2014 21:28

Afl. 8

Zon - Afl. 8

Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren.

14-10-2014 21:32

Afl. 7

Zon - Afl. 7

Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren.

07-10-2014 21:31

Afl. 6

Zon - Afl. 6

Matthijs is liever lui dan moe. Hij ziet zijn ouders meer als bediendes dan als iets anders. Dat luie leventje zet hij op vakantie lekker voort. Zijn ouders hebben echter geen idee dat hij zoveel alcohol drinkt en daar helemaal niet goed te...

30-09-2014 21:28

Afl. 5

Zon - Afl. 5

Melissa gaat met haar twee vriendinnen naar Sunny Beach. Naar eigen zeggen ziet ze er schattig uit en daar maakt ze bij de jongens flink gebruik van. De eerste avond blijkt dit al volledig te kloppen en geniet ze met volle teugen van het fe...

23-09-2014 21:29

Afl. 4

Zon - Afl. 4

Chiel en z'n vrienden uit Twente hebben het hele jaar hard gewerkt en willen er even flink tegenaan gaan. Alsof het Engelsen zijn, zetten ze het op een zuipen en dat loopt al snel uit de hand. Chiel krijgt ruzie met een Belg, breekt zijn ha...

16-09-2014 21:32

Afl. 3

Zon - Afl. 3

De Friese Youri zet in Mallorca de bloemetjes stevig buiten met zijn twee beste vrienden. Zijn moeder is er absoluut niet op voorbereid dat Youri een enorme womanizer blijkt te zijn. Alle vrouwen zijn potentiële slachtoffers en de jongens w...

09-09-2014 21:32

Afl. 2

Zon - Afl. 2

Shadee gaat met haar drie beste vriendinnen op vakantie naar Lloret. De dames zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Groot is de schrik van de ouders wanneer ze in de loop van de week ontdekken dat hun dochter zuipt als een bootw...

02-09-2014 21:32

Afl. 1

Zon - Afl. 1

De achttienjarige Brittanie gaat samen met haar vriendin Dyantha voor het eerst op vakantie zonder haar ouders. Ook David gaat met zijn vrienden richting Lloret de Mar. Wat Brittanie en David niet weten, is dat ze op de voet worden gevolgd ...

Zon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zon bij Zon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zon. Heb je een uitzending van Zon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zon gemist

Seks & Je Ouders In Shock,Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Zij denken zich eindelijk, zonder toeziend oog van hun ouders, in alle vrijheid te kunnen laten gaan. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren en elke stap die ze zetten nauwlettend in de gaten houden. Op het strand, in de club, in het appartement; de ouders zijn overal bij! Zijn zij in shock na het zien van de beelden? Op de laatste dag van de vakantie confronteren de ouders hun nietsvermoedende kind met het vertoonde gedrag. Eén ding is zeker, ze hebben het een en ander met elkaar te bespreken.

Uitzending gemist van Zon? Hier kun je alle uitzendingen van Zon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-10-2014 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!