Programma gemist?

In het de laatste PAUW tijdens van 2018 schuiven de volgende uit gasten aan in bij van Jeroen. Ze hebben allemaal naar een bijzonder jaar achter de tijdens door rug: - Femke Halsema Femke Halsema uit is vanavond te uit gast bij PAUW. Ze tijdens een wilde nooit meer de de politiek in, maar op is nu de toch terug met haar op tv droombaan. Aan tafel een vertelt ze hoe van zij haar eerste vijf het maanden als de op eerste vrouwelijke burgemeester van naar uit Amsterdam en opvolger van Eberhard op tv van der Laan heeft de door ervaren. - Margriet van der Linden Margriet op tv van der uit Linden op tv is momenteel te een zien met haar een veelgeroemde serie ‘How door to be gay’ (vrijdagavond, NPO2), en tijdens naar was deze zomer het anker het van de dagelijkse talkshow de op ‘M’. Zij blikt in onze laatste uit tv-rubriek van het een jaar terug de op op tv de voor haar van opvallendste fragmenten van 2018. - het Waylon Waylon had een enerverend op jaar. Hij bracht de een nieuw, op uitstekend album uit, hij vertegenwoordigde van Nederland op het het Eurovisie een Songfestival met een uit opvallend nummer en bijzondere groep het uit dansers, hij werd voor met de tweede keer uit vader (dochter Teddy) en hij door in vulde Ahoy Rotterdam voor een zijn Top 1000 met Concert. Kortom, meer tijdens dan genoeg van om op terug te blikken door vanavond. - Ed een Nijpels De Haagse op politiek stond dit jaar naar vaak in het door teken van het Klimaatakkoord. Voorzitter uit op van het Klimaatberaad met Ed Nijpels praat bij op PAUW over op tv de ontwikkelingen van het afgelopen jaar met en een de totstandkoming van het met akkoord dat sinds met deze week het op tafel met ligt.

Vanavond onder op tv andere in in Pauw: - Guus Hiddink, Hans Kraay op Jr. en Sjoerd het in Weikamp Voetbalclub De Graafschap bestaat uit 65 jaar. Kampioen door van de Eredivisie werden ze van nooit en ook door de beker naar vind je niet met terug in hun de prijzenkast. op tv Maar toch is de een club niet weg te een denken uit het tijdens Nederlands op voetbal. Er komt nu zelfs op een een theaterstuk over de club uit naar de achterhoek, vol het anekdotes over onder naar andere twee legendarische spelers: naar Guus Hiddink een en naar Hans Kraay Jr. Samen op tv met initiatiefnemer Sjoerd van Weikamp en De Graafschap-supporters uit zitten met zij vanavond aan tafel. - Gerard tijdens Joling, Shirma Rouse, een Henk van der door Meijden en Wibi naar naar Soerjadi Kom vanavond alvast tijdens lekker in de kerststemming uit bij PAUW. Een aantal het vaste gasten de verzorgen een spetterend optreden tijdens en uit ze pakken flink uit! Ook vertellen in ze hoe het met kerstfeest vroeger bij door hen naar thuis werd met gevierd. Aan tafel: tijdens Gerard Joling, Shirma Rouse, Henk uit van der Meijden en een Wibi Soerjadi. van Gaat dat zien! - Gerald de het Roethof en Saskia Belleman Advocaat van Jos het B. Gerald naar Roethof uit en rechtbankverslaggever Saskia Belleman van door de met Telegraaf over de zaak-Nicky van Verstappen.

Vanavond onder ander uit in Pauw: - Glennis tijdens met Grace Vandaag maakte Glennis Grace de bekend dat ze met haar Whitney op Houston tribute volgend jaar op tv naar België brengt, ze het zingt in september tijdens in de immense Lotto door Arena. door Reden genoeg om het een afgelopen jaar naar door te nemen met naar de zangeres, over haar tijdens ervaringen tijdens van toen en een haar plannen voor een nu. - Lilian door Marijnissen Philip Freriks Parijs een maakt zich op voor door een met onrustig weekend met nieuwe het ‘gele-hesjes-protesten’. Toeristische het attracties als de het Eiffeltoren en het Louvre het blijven gesloten de en er worden 89 uit duizend agenten ingezet. De Fransen van zetten zich af op tegen het de elite, die volgens hen het niet genoeg opkomt door voor hun het belangen. Ook in Nederland op wordt er met de laatste tijdens maanden flink geprotesteerd. het We bespreken op tv de onvrede in beide op landen met SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen in en voormalig uit Frankrijk-correspondent Philip Freriks. Daarnaast uit vertellen Kim Winkelaar op en Miquel van Engelen waarom door zij morgen demonstreren. - door Henny Huisman Henny Huisman heeft deze op week voor het de van tv-rubriek van PAUW zijn uit meest opvallende met fragmenten van de een afgelopen week meegenomen. Van Tegenlicht de tot verdrietige moeders, van op wereldleiders tot uit reality-soaps. - Ralph de Tuijn Als het weer het toelaat in stapt avonturier Ralph op tv Tuijn met volgende week in zijn roeiboot met om in zijn in eentje de een Atlantische Oceaan over uit te steken. van Hij heeft met al onder meer de records op tv van de snelste een oversteek naar van de Atlantische Oceaan in naar vier- en vijfpersoonsboten op naar zijn naam een staan, en hoopt daar een nu het uit record van snelste solo-oversteek naar neer te in zetten. Wat drijft op hem met om stormen, metershoge golven, haaien en met containerschepen te door trotseren, een achttien uur per dag te de gaan uit roeien en dat moederziel alleen het op de oceaan? Vanavond de vertelt hij erover van bij met PAUW.

Vanavond onder het andere tijdens in Pauw: - Julio in Poch en zijn advocaten Geert-Jan Knoops van en het Carry Knoops-Hamburger Vandaag is Julio Poch de officieel uit zijn procedure tegen de Nederlandse op tv Staat in gestart. Zijn advocaat Geert-Jan op tv en op Carry Knoops willen 7 belangrijke getuigen in de horen om te bewijzen dat Julio een de Poch nooit 8 van jaar lang in een Argentijnse tijdens cel was beland als tijdens de Nederlandse de staat zich niet op actief met de tijdens zaak had bemoeit. Wie uit die getuigen naar zijn maken Julio Poch naar en zijn het advocaten Geert-Jan naar Knoops en Carry Knoops-Hamburger vanavond een bij PAUW het bekend. - Suse het van Kleef Groot-Brittannië-correspondent Suse van door Kleef is in te gast samen met vijf tijdens Britse Nederlanders, met voor- en tegenstanders van tijdens Brexit, die vertellen naar wat het de uittreden van het in Verenigd Koninkrijk met uit de tijdens Europese Unie voor hen de persoonlijk betekent.

Vanavond onder door andere in Pauw: - het André van door Duin en Janny van met der in Heijden Aanstaande zondag gaat alweer met het zesde seizoen van kijkcijferhit de 'Heel Holland de Bakt’ van start. Dit het een is de eerste een wintereditie van het bakprogramma en uit dat betekent een dat er tijdens uiteraard ook voor kerst en Oud naar en Nieuw tijdens gebakken door gaat worden. Ook nieuw dit de jaar is dat de door wedstrijd op niet start met een tien maar bijna zeshonderd het kandidaten. Deze honderden amateurbakkers de proberen de door jury te imponeren met tijdens hun baksels. Uiteindelijk tijdens zullen het tien kandidaten de het strijd aangaan in de de bekende HHB tent. een Vanavond zijn het jurylid Janny in van der Heijden op en presentator André van Duin bij uit naar ons te gast. - Frans van op tv Seumeren en Pieterbas Peters Met de een gewicht door van 18 miljoen de kilo tijdens en een lengte van 145 meter op tv de was de Koersk het pronkstuk van in door de Russische marine. Maar op tijdens een op militaire oefening in een 2000 ging het gruwelijk door mis. De onderzeeër op tv met torpedo’s en met kruisraketten aan boord door zonk naar de bodem naar van in de Barentszzee. Het merendeel door van de 118 mariniers aan in boord overleed van gelijk. Drieëntwintig in mannen bleven nog een tijd door van in leven. Hun verhaal is nu tijdens te zien tijdens in de van film Kursk, uit die vanaf morgen uit te zien is in in de bioscoop. We bespreken de de ramp met op tv onderzeebootcommandant de Pieterbas Peters en Frans een van Seumeren, die tijdens met zijn bedrijf Mammoet verantwoordelijk op was voor naar de berging van door de op tv onderzeeboot. - Els Hauser, Roland Samuels, uit van Martine Nijkamp en op tv Jan Haneman Vorige week vertelden naar Els, Roland, door Martine en Jan hoe het van is als tijdens je er door alles aan doet om naar aan het werk te blijven van op en het hoofd boven water de te houden, een maar toch in armoede van moet leven. in Wij kregen op tv naar aanleiding van die uitzending uit vele een hartverwarmende reacties binnen. Wat op is er naar sinds vorige week op tv met ze gebeurd, met wat voor invloed een heeft die uitzending op ze op gehad en hoe op gaat tijdens het sindsdien? - Henk Nijboer in en Eric door Smit. Voor Eric Smit (hoofdredacteur Follow uit the van Money) en Henk Nijboer (PvdA Kamerlid) het met is de maat vol met uit grote bedrijven als naar Shell. Vorige week de kopte dagblad uit Trouw dat Shell geen met belasting betaalt het in Nederland. Henk Nijboer tijdens heeft op tv een Kamerdebat aangevraagd en het hoopt morgen een de meerderheid te krijgen voor tijdens een hoorzitting in uit de Tweede van Kamer. Bij PAUW lichten door de twee de uit situatie uit toe.

Vanavond uit onder andere in Pauw: - Philip naar Freriks Honderd naar gewonden, meer dan op 400 arrestaties, een tientallen auto's in brand op tv en geplunderde winkels, de restaurants en zelfs de op Arc de Triomphe. De van anti-regeringsprotesten afgelopen weekend van met door de zogeheten gele hesjes waren het op de heftigste in jaren. een Philip Freriks, voormalig Frankrijk-correspondent volgt door de de situatie in van Frankrijk op de voet en is van een vanavond gast. - Blaudzun Ieder jaar door maakt Amsterdam de Sinfonietta een landelijke tournee onder de van een noemer 'Breder dan klassiek' en tijdens keer op keer is uit uit het een daverend succes. De het afgelopen edities gingen artiesten het als op tv Typhoon, Wende en De Dijk van de met samenwerking al eens een aan en komend op jaar delen de door strijkers het podium door met niemand door minder dan Blaudzun. de Vanavond bij Pauw vertelt van de zanger op wat we dit keer kunnen verwachten uit en uiteraard op tv laat het hij dat ook horen gesteund een door zijn band en een elf de strijkers van het Amsterdamse op tv strijkorkest. - Yvonne van Gennip. Voormalig door schaatser de Yvonne van met Gennip is boos en teleurgesteld nadat op in ze in een uitzending naar van Andere Tijden Sport en de op tv een verhaal in de naar Volkskrant in uit verband werd gebracht met in dopinggebruik. Op 13 januari tijdens 1985 verdween naar een koffertje met de met urinemonsters het van de eerste vier vrouwen van met het met algemeen klassement op op het EK, waaronder een Ria Visser en haarzelf, door op mysterieuze wijze. naar Van Gennip ontkent ooit in doping te hebben op met gebruikt en vindt naar dat er in naar het onderzoek grove steken op tv zijn laten laten vallen. Ze naar schuift vanavond aan tijdens bij PAUW. - uit Yannick van tijdens de Velde het en Tom van Kalmthout. Tijdens een feestaflevering van van in de populaire rubriek Dumpertreeten ontstond op het door idee: een eregalerij voor de in beste Dumpert-filmpjes op aller tijden. Dit plan door op wordt nu werkelijkheid, uit want tot woensdag aanstaande kunnen tijdens de reaguurders hier stemmen tijdens op hun uit favoriete Dumpert-video’s. tijdens In aanloop naar het nieuwe van jaar wordt van langzaam tijdens afgeteld naar de nummer 1. op tv Aan uit tafel bij PAUW de geestelijk een vaders van een de ‘Dumpert TopZoveel’ Yannick op tv van de door Velde en het Tom van Kalmthout. - Jaap door van Deurzen Terreuraanslagen, met oorlogen, tsunami’s, maar naar ook reportages over het eerste tijdens haringvaatje of lentedag. RTL in Nieuws-verslaggever Jaap van van Deurzen op tv reisde over door de hele wereld om het laatste met nieuws naar te verslaan. Daar komt nu naar een einde naar aan, naar want Jaap moet over enkele op weken het met pensioen.

januari 2019
21-12-2018 23:00

Pauw: o.a. Femke Halsema

Pauw - Pauw: o.a. Femke Halsema

In de laatste PAUW van 2018 schuiven de volgende gasten aan bij Jeroen. Ze hebben allemaal een bijzonder jaar achter de rug: - Femke Halsema Femke Halsema is vanavond te gast bij PAUW. Ze wilde nooit meer de politiek in, maar is nu toch ...

20-12-2018 23:10

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

19-12-2018 23:00

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

18-12-2018 23:00

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

17-12-2018 22:55

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-12-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

13-12-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

12-12-2018 23:00

Pauw: o.a. Guus Hiddink

Pauw - Pauw: o.a. Guus Hiddink

Vanavond onder andere in Pauw: - Guus Hiddink, Hans Kraay Jr. en Sjoerd Weikamp Voetbalclub De Graafschap bestaat 65 jaar. Kampioen van de Eredivisie werden ze nooit en ook de beker vind je niet terug in hun prijzenkast. Maar toch is de c...

11-12-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

10-12-2018 23:00

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-12-2018 23:05

Pauw: o.a. Glennis Grace

Pauw - Pauw: o.a. Glennis Grace

Vanavond onder ander in Pauw: - Glennis Grace Vandaag maakte Glennis Grace bekend dat ze haar Whitney Houston tribute volgend jaar naar België brengt, ze zingt in september in de immense Lotto Arena. Reden genoeg om het afgelopen jaar doo...

06-12-2018 23:05

Pauw: o.a. Julio Poch

Pauw - Pauw: o.a. Julio Poch

Vanavond onder andere in Pauw: - Julio Poch en zijn advocaten Geert-Jan Knoops en Carry Knoops-Hamburger Vandaag is Julio Poch officieel zijn procedure tegen de Nederlandse Staat gestart. Zijn advocaat Geert-Jan en Carry Knoops willen 7 b...

05-12-2018 23:05

Pauw: o.a. André van Duin

Pauw - Pauw: o.a. André van Duin

Vanavond onder andere in Pauw: - André van Duin en Janny van der Heijden Aanstaande zondag gaat alweer het zesde seizoen van kijkcijferhit 'Heel Holland Bakt’ van start. Dit is de eerste wintereditie van het bakprogramma en dat betekent d...

04-12-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

03-12-2018 23:00

Pauw: o.a. Philip Freriks

Pauw - Pauw: o.a. Philip Freriks

Vanavond onder andere in Pauw: - Philip Freriks Honderd gewonden, meer dan 400 arrestaties, tientallen auto's in brand en geplunderde winkels, restaurants en zelfs de Arc de Triomphe. De anti-regeringsprotesten afgelopen weekend door de z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pauw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauw bij Pauw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauw. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauw gemist

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Pauw? Hier kun je alle uitzendingen van Pauw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 329
  • Laatste uitzending op 21-12-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord