Programma gemist?

Vanavond onder andere naar in Pauw: - de Sigrid Kaag Vanavond schuift door Sigrid de Kaag aan. De minister van Handel naar en Ontwikkelingssamenwerking door bezocht Myanmar en in Bangladesh en sprak de met het Aung San Suu Kyi. De op tv Nobelprijswinnaar kreeg deze op tv week van in Amnesty te horen dat een ze op haar Ambassador of Conscience de Award intrekken, omdat ze de op Rohingya niet van beschermt, een islamitische op minderheid die zwaar met wordt onderdrukt in naar het boeddhistische Myanmar. - van Derk Sauer Het internationaal op documentairefestival IDFA gaat in vandaag van start van in de hoofdstad. uit Ruim 300 films met over uiteenlopende onderwerpen door (homo-pornosterren, Drentse schaapherders, de met Russische revolutie van van in 1971, Ed Sheeran, daten in een de uit Braziliaanse jungle) staan op het programma. naar IDFA-voorzitter en media-ondernemer op met Derk Sauer doet, zoals elk jaar, van uit een greep uit het omvangrijke uit programma en vertelt door over zijn de persoonlijke keuze het aan tafel. - A.F.Th. tijdens van der Heijden Twee weken nadat tijdens de een MH17 uit de lucht werd geschoten op wist schrijver het A.F.Th. van der met Heijden dat op tv hij iets met dit onderwerp op tv MOEST doen. ‘Mooi door naar doodliggen’ is het op tweede werk over de MH17-ramp de dat voortkomt uit op tv deze drang. In slechts uit zes de maanden schreef hij op dit boek, dat naar gebaseerd is op naar de Russische van journalist Arkady Babchenko, die in het mei dit jaar zijn op tv eigen door dood in scène op zette in samenwerking het met de Oekraïense geheime op dienst. Met 364 pagina’s het kan uit worden gesproken de van een 'dunne' naar Van der Heijden. Hij met vertelt er op vanavond aan tafel bij PAUW alles tijdens door over.

Vanavond onder andere in in Pauw: - door Hans van uit der Togt Voormalig naar Rad van Fortuin-presentator Hans uit van der Togt op is uit ontdekt als filmster. Hij een speelt in een van korte film (6 minuten) van uit regisseur de Jesse de Vries, genaamd Kras een Lot. op De film gaat over door een echtpaar naar dat verslaafd met is aan krasloten, het is tijdens eigenlijk het enige dat op het stel nog met verbindt. Totdat op tv een van de een twee een prijs wint. het tijdens Hans van der Togt uit was gisteravond naar naar de première in op tv Vlissingen en schuift in vanavond aan bij PAUW om uit te vertellen over een dit uit nieuwe hoofdstuk in zijn carrière. - op tv Suse met van Kleef door en Martijn Koning Morgen uit wordt de oudste zoon van Queen uit Elizabeth 70 jaar op door en het mooiste cadeau dat hij op tv zich zou tijdens kunnen voorstellen, is naar plaats nemen op de de troon. op Maar vooralsnog weet zijn met 92-jarige moeder in van geen wijken. de Aan tafel bij PAUW kijken naar NOS-correspondent Suse tijdens van Kleef en door cabaretier naar Martijn Koning terug in op het leven van in Prins Charles en ook op tv kijken uit ze alvast vooruit op de op feestelijkheden van morgen, door als de het Britse troonopvolger een galadiner en van receptie in het Buckingham Palace op te wachten staat. - Yehudi de Moszkowicz Yehudi Moszkowicz is tijdens de advocaat van van Maaike Terpstra, de een moeder uit van de vermoorde op tv Marianne Vaatstra. Ondanks van de veroordeling van Jasper S. uit in 2013 de wordt zij achtervolgd door complotdenkers. tijdens het Niet Jasper S. zou de naar dader zijn, maar in een paar het asielzoekers uit een naburig op AZC. De moeder van op tv Marianne blijft, ondanks tijdens een contactverbod en op tv talloze procedures, brieven in en mails krijgen. de Haar advocaat op tv neemt het het voor haar op. uit tijdens door de met naar door - Emilie door van Outeren, Bernt Schneiders en uit Frits Huffnagel De Eerste door Kamer debatteert tot in vanavond laat over met het de wetsvoorstel van het D66-leider Rob Jetten. Hij vindt op tv het benoemen tijdens van een burgemeester door de tijdens Kroon ouderwets met en ondemocratisch. Het schrappen de van die benoemingsprocedure tijdens uit de Grondwet met is door een eerste op tv stap naar een gekozen burgemeester. op Krijgt hij door een meerderheid tijdens van de Eerste tijdens Kamer achter zich? naar Dat wordt nog spannend, zegt uit Emilie van Outeren. op Oud-burgemeester van Haarlem in Bernt naar Schneiders is tegen de gekozen burgemeester op tv en VVD-prominent Frits de in Huffnagel is voor.

Vanavond met onder andere van in Pauw: - Mark Harbers Er op tv is veel te bespreken met op Mark met Harbers, staatssecretaris van Asiel. van Na Howick en tijdens Lili de kwam het kinderpardon opnieuw groot het in uit het nieuws toen met de #BOOS-docu van met Tim Hofman vorige week het verscheen en een de presentator met zijn team een van handtekeningenactie startte op tv om te voorkomen dat door de 9-jarige het Nemr en op tv honderden andere kinderen in die in Nederland zijn het opgegroeid door uit worden gezet. Harbers zal de niet op tv overgaan tot een verruiming van het op in pardon. Hij vertelt uit aan tafel bij PAUW op waarom niet. - Rutger Castricum Dit jaar op tv speelt voor in het eerst het in de geschiedenis door een voetbalclub uit Drenthe op in de het Eredivisie. FC Emmen een werd vorig jaar zevende met in de Jupiler in League, maar wist via naar de het play-offs toch nog te door promoveren. Reden de voor Rutger Castricum naar om de in club en zijn supporters tijdens op de op voet te volgen de voor een nieuwe serie: Emmen op het 1. Rutger naar schuift vanavond aan tijdens samen met met twee fanatieke FC Emmen-supporters. - het Charles Groenhuijsen Het grote uit publiek tijdens kent Charles Groenhuijsen als journalist en door voormalig Amerika-correspondent, maar op op zijn 65ste de verjaardag naar besluit hij het roer om met op tv te gooien. Met een gitaar en de liedjes op tv duikt hij het theater het in voor zijn van voorstelling: 'Optimisten hebben het de op hele wereld'. Vanavond een zingt Charles voor op tv het eerst live tijdens op televisie en hij neemt het zijn zangcoach Martina door Tobin de met zich mee. - Camilla van Dreef en Mathiska Lont De afgelopen met eeuw op zijn negen vogels naar uitgestorven als de broedvogel in Nederland. Zeker uit een tiental staan op op het punt om op uit korte termijn uit op tv ons land naar te verdwijnen. Uit het op tv boek Bedreigde door vogels in Nederland tijdens blijkt de belangrijkste reden op hiervoor de vernietiging van het van leefgebieden en het uit verdwijnen van insecten op tv te zijn. tijdens Ambassadeur van de de Vogelbescherming, bioloog en vogelaar het Camilla Dreef en Mathiska Lont, een naar boswachter voor Natuurmonumenten, komen praten op tv over de op zorgelijke situatie. Is het uit tij nog te van keren?

Vanavond onder andere tijdens in Pauw: - Anouk Wen in d’r maar in aan. Zo heet op tv het eerste, volledige Nederlandstalige op album in van Anouk. op tv NRC Handelsblad recenseerde: ‘Zingen kon uit Anouk al. Nog tijdens niet eerder kwam ze een zo keihard binnen.’ met En op tv muziektijdschrift OOR schreef: door ‘Blijkbaar van diende dat Engels van stiekem als een extra beschermlaagje op tv voor het Anouk.’ Vanavond praat Anouk bij PAUW door over de openhartige door inkijk met die deze het plaat geeft in haar gevoelsleven, op tv en over op haar inspiratiebronnen. Plus over de naar naar indruk die ze maakt als jurylid het uit in The Voice of Holland. En een ja; ze naar treedt op, het mèt band. - Bizzey op tv Bizzey is dé Nederlandse het muzieksensatie van door het moment. op tv Met zijn Zuid-Amerikaanse sound en een rauwe tijdens teksten verovert hij de in hitlijsten en verbreekt van hij records in na records. Het nummer op ‘Traag’ bereikte 120 miljoen views op tv op het YouTube. Het is op tv de eerste Nederlandse op tv video die op tv deze mijlpaal bereikt. het Naast grootschalig binnenlands succes werd en op wordt het door nummer ook wereldwijd omarmd; met de door taalbarrière bleek het geen probleem voor landen als op Turkije, tijdens Spanje, Rusland en India. Vanavond schuift naar uit hij aan om naar te vertellen over het geheim van een zijn succes. het - uit Jörgen Raymann Hij stamt af door van een Duitse in op meubelmaker, een Indiase de medicijnman, een Joodse een schrijver en tot slaaf gemaakte Afrikaanse het op prinses. Jörgen Raymann zocht uit waar tijdens zijn roots lagen met en verwerkte het zijn nieuw verworven kennis een in uit de show “Schudden naar aan die de boom.” - Wopke Hoekstra Onze minister van Financiën de Wopke Hoekstra was in twee dagen met in Brussel van om onder andere tijdens te praten naar over de barre financiële het situatie in Italië. Hij van hoopt van dat de Europese Commissie Italië zal tijdens het aanspreken op de begrotingsafspraken. Dit de in het belang van tijdens de eurozone op en om een de nieuwe euro-crisis een te voorkomen. met Hoekstra komt rechtstreeks uit uit Brussel en schuift aan bij naar uit PAUW.

Vanavond de onder andere in Pauw: - Loretta van Schrijver, Harm een Edens en Midas Dekkers. Wereldwijd naar daalden de populaties op tv wilde dieren uit sinds 1970 in door de druk van van de uit mens op de natuur met op tv gemiddeld de 60 procent. Dat is de conclusie het de van het Living Planet Report naar dat het Wereld Natuur met Fonds een deze week tijdens publiceerde. Aan tafel: WNF-ambassadeurs Loretta Schrijver uit en naar Harm Edens en van bioloog Midas door Dekkers. Zij maken zich grote van zorgen en vertellen door over naar de verdwijning van welke soorten met zij het een meeste vrezen. - Rivkah Op het het Veld In de van wekelijkse tv-rubriek door vertelt NOS-sportpresentator Rivkah Op op het Veld uit over haar favoriete door fragmenten van afgelopen week. Verwacht op tv sport, van maar ook het muziek, exotische locaties een en humor. - Martijn Koning Morgenavond start van de nieuwe taalquiz tijdens ‘Praat Nederlands Met Me’ een waarin nieuwe op vormen van taal zoals in met straattaal, whatsapp-taal en kantoortaal centraal staan. tijdens Cabaretier het Martijn Koning is een van op tv de teamcaptains op tv van het programma. door Hij op tv is vanavond te gast een bij ons de om te vertellen met over het programma, zijn favoriete nieuwe een vormen van taal in en grootste op tv taalergernissen.

Vanavond op onder andere in Pauw: - Matthijs op naar van Nieuwkerk In de wekelijkse in tv-rubriek van Pauw vertelt Matthijs op tv uit van Nieuwkerk deze week over naar de programma’s waar hij door op voor thuis blijft. En welke uit tv-persoonlijkheden hem hebben gevormd. door Verwacht sport, misdaad, op tv politiek op en moeilijke vragen over de wetenschap. - Davina Michelle Zangeres Davina de op tv Michelle brak vorig op jaar door met haar in cover ‘What naar About Us’ van Pink. een Die video is inmiddels meer uit dan 10 miljoen de op tv keer bekeken op Youtube. Nu is uit ze één met van de populairste deelnemers in van met het programma Beste het Zangers. Vanavond door zingt ze bij ons uit de hit “Duurt tijdens te lang". - Marc-Marie naar Huijbregts Er is door veel te met bespreken met Marc-Marie Huijbregts. Aanstaande zondag tijdens met start, na Boer Zoekt met Vrouw, het de programma Lief Dagboek. Daarin herlezen een volwassenen hun het tienerdagboeken van toen, vol een genante momenten en lieve met dromen. uit Volgende week is het de registratie van op zijn theatershow Getekend te zien, door de waarin Marc-Marie aangrijpende persoonlijke ontboezemingen door aan grappige, spontane gesprekken met met een het publiek koppelt. En tijdens op 31 op tv december is Onderweg tijdens naar morgen een te zien, Huijbregts’ het oudejaarsvoorstelling. Gaat hij op tv het heel anders doen naar dan Claudia, Freek de en Youp? - Slotervaart failliet met Patiënten en personeelsleden met van het tijdens failliete Medisch met Centrum Slotervaart over hun op tv toekomst.

november 2018
14-11-2018 22:55

Pauw: o.a. Sigrid Kaag

Pauw - Pauw: o.a. Sigrid Kaag

Vanavond onder andere in Pauw: - Sigrid Kaag Vanavond schuift Sigrid Kaag aan. De minister van Handel en Ontwikkelingssamenwerking bezocht Myanmar en Bangladesh en sprak met Aung San Suu Kyi. De Nobelprijswinnaar kreeg deze week van Amnes...

13-11-2018 23:00

Pauw: o.a. Hans van der Togt

Pauw - Pauw: o.a. Hans van der Togt

Vanavond onder andere in Pauw: - Hans van der Togt Voormalig Rad van Fortuin-presentator Hans van der Togt is ontdekt als filmster. Hij speelt in een korte film (6 minuten) van regisseur Jesse de Vries, genaamd Kras Lot. De film gaat ove...

12-11-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

09-11-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

08-11-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2018 23:00

Pauw: o.a. Mark Harbers

Pauw - Pauw: o.a. Mark Harbers

Vanavond onder andere in Pauw: - Mark Harbers Er is veel te bespreken met Mark Harbers, staatssecretaris van Asiel. Na Howick en Lili kwam het kinderpardon opnieuw groot in het nieuws toen de #BOOS-docu van Tim Hofman vorige week verschee...

06-11-2018 23:05

Pauw: o.a. Anouk

Pauw - Pauw: o.a. Anouk

Vanavond onder andere in Pauw: - Anouk Wen d’r maar aan. Zo heet het eerste, volledige Nederlandstalige album van Anouk. NRC Handelsblad recenseerde: ‘Zingen kon Anouk al. Nog niet eerder kwam ze zo keihard binnen.’ En muziektijdschrift ...

05-11-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

02-11-2018 23:05

Pauw: o.a. Loretta Schrijver

Pauw - Pauw: o.a. Loretta Schrijver

Vanavond onder andere in Pauw: - Loretta Schrijver, Harm Edens en Midas Dekkers. Wereldwijd daalden de populaties wilde dieren sinds 1970 door de druk van de mens op de natuur met gemiddeld 60 procent. Dat is de conclusie van het Living P...

02-11-2018 00:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

01-11-2018 00:00

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2018 00:00

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-10-2018 22:55

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

26-10-2018 23:00

Pauw: o.a. Matthijs van Nieuwkerk

Pauw - Pauw: o.a. Matthijs van Nieuwkerk

Vanavond onder andere in Pauw: - Matthijs van Nieuwkerk In de wekelijkse tv-rubriek van Pauw vertelt Matthijs van Nieuwkerk deze week over de programma’s waar hij voor thuis blijft. En welke tv-persoonlijkheden hem hebben gevormd. Verwach...

25-10-2018 23:00

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pauw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauw bij Pauw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauw. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauw gemist

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Pauw? Hier kun je alle uitzendingen van Pauw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 303
  • Laatste uitzending op 14-11-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord