Programma gemist?

In een de laatste PAUW op van 2018 schuiven van de volgende gasten aan van bij Jeroen. uit Ze hebben allemaal een in bijzonder jaar achter de een rug: - van Femke Halsema Femke het Halsema is tijdens vanavond te gast bij PAUW. Ze een wilde nooit meer een de in politiek in, maar is nu de toch op terug met op tv haar droombaan. Aan naar tafel vertelt ze hoe zij de haar uit eerste vijf maanden als in de eerste vrouwelijke naar burgemeester van Amsterdam en opvolger door van Eberhard van tijdens der Laan naar heeft ervaren. - uit Margriet het van der Linden Margriet met van der Linden het is momenteel te tijdens zien met haar veelgeroemde naar serie ‘How to op tv be gay’ (vrijdagavond, door NPO2), en op was deze zomer in het anker van de het dagelijkse talkshow ‘M’. Zij blikt op een in onze laatste tv-rubriek van de het jaar terug op op de voor in haar opvallendste fragmenten van van 2018. - van Waylon Waylon had een enerverend jaar. de Hij bracht een door nieuw, op uitstekend album uit, hij van vertegenwoordigde door Nederland op het naar Eurovisie Songfestival met een opvallend de nummer en bijzondere in groep in dansers, hij werd voor met de tweede het keer vader (dochter van Teddy) en hij vulde Ahoy tijdens Rotterdam voor de zijn Top 1000 door Concert. Kortom, meer een dan genoeg uit om op terug te van blikken vanavond. - Ed Nijpels De door Haagse politiek tijdens stond dit jaar vaak op tv in het teken naar van het de Klimaatakkoord. Voorzitter van op het Klimaatberaad Ed van Nijpels praat bij PAUW de over de ontwikkelingen op van het afgelopen jaar een en uit de totstandkoming van in het akkoord tijdens dat sinds deze uit week op tafel een ligt.

Vanavond onder andere in in het Pauw: - Guus Hiddink, Hans door Kraay Jr. en Sjoerd naar Weikamp Voetbalclub tijdens De Graafschap bestaat op 65 jaar. Kampioen van de op tv Eredivisie op tv werden ze nooit het en ook de beker vind op tv op je niet terug in hun op tv prijzenkast. Maar door toch is de het club niet weg te denken in in uit het Nederlands voetbal. een Er komt het nu zelfs een theaterstuk op over de club uit de met achterhoek, vol anekdotes van over een onder andere twee legendarische naar spelers: Guus Hiddink en naar door Hans Kraay Jr. Samen uit met initiatiefnemer Sjoerd Weikamp en de De met Graafschap-supporters zitten zij vanavond uit aan tafel. tijdens - Gerard Joling, een Shirma Rouse, Henk van van der Meijden en Wibi het Soerjadi Kom naar vanavond alvast lekker in de uit kerststemming bij tijdens PAUW. Een aantal de vaste gasten verzorgen een een spetterend van optreden en ze op pakken flink uit! Ook vertellen een ze hoe op tv het kerstfeest met vroeger bij hen uit thuis werd uit gevierd. Aan tafel: Gerard Joling, uit Shirma Rouse, Henk het van der een Meijden en Wibi Soerjadi. Gaat door dat zien! - Gerald met Roethof het en Saskia Belleman Advocaat van Jos door B. Gerald Roethof op en rechtbankverslaggever Saskia op Belleman met van de op tv Telegraaf over de zaak-Nicky naar Verstappen.

Vanavond in onder ander uit in Pauw: - Glennis Grace Vandaag maakte Glennis naar naar Grace bekend dat een ze haar Whitney op tv Houston tribute volgend jaar naar naar België brengt, door ze zingt in een september in de immense een Lotto Arena. Reden in genoeg om een het afgelopen jaar door te de op tv nemen met de zangeres, over op tv haar ervaringen met van toen en haar tijdens plannen voor nu. - op Lilian naar Marijnissen Philip Freriks Parijs in maakt zich met op voor een onrustig weekend met in nieuwe de ‘gele-hesjes-protesten’. Toeristische attracties als in de Eiffeltoren en tijdens het een Louvre blijven gesloten door en er worden uit 89 duizend agenten door ingezet. De Fransen zetten zich af de tegen tijdens de elite, uit die volgens hen door niet genoeg opkomt op voor hun belangen. Ook in Nederland de wordt er van de laatste maanden naar flink de geprotesteerd. We bespreken in de onvrede in uit beide landen met SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen op en voormalig Frankrijk-correspondent met de Philip Freriks. Daarnaast vertellen Kim Winkelaar op tv en Miquel uit Engelen waarom naar zij morgen demonstreren. - Henny Huisman Henny door Huisman heeft deze een op tv week voor de tv-rubriek van PAUW uit zijn meest opvallende de fragmenten van de de afgelopen in week meegenomen. Van Tegenlicht uit tot verdrietige moeders, van op tv wereldleiders de tot reality-soaps. - Ralph naar Tuijn Als het weer het toelaat een op tv stapt avonturier Ralph Tuijn volgende week met van in zijn roeiboot om uit in zijn eentje het de Atlantische Oceaan over het te steken. een Hij heeft al onder meer een de van records van een de snelste oversteek van de het Atlantische door Oceaan in vier- het en vijfpersoonsboten op zijn naam door staan, en hoopt daar de met nu het record van snelste door solo-oversteek neer op tv te zetten. Wat het drijft hem om stormen, het metershoge golven, haaien van en containerschepen te trotseren, op tv achttien van uur per dag het te gaan het roeien en dat moederziel alleen uit op uit de oceaan? Vanavond vertelt hij door erover een bij PAUW.

Vanavond naar onder andere tijdens in Pauw: - Julio Poch de en zijn advocaten Geert-Jan Knoops van tijdens en Carry Knoops-Hamburger Vandaag is door Julio Poch officieel van zijn procedure van tegen de Nederlandse Staat gestart. in Zijn advocaat Geert-Jan en naar op tv Carry Knoops willen 7 belangrijke getuigen uit horen de om te bewijzen dat met Julio in Poch nooit 8 met jaar lang in in een Argentijnse cel was beland als de de het Nederlandse staat in zich niet actief met de zaak door had bemoeit. op tv Wie die getuigen zijn op maken Julio naar Poch de en zijn advocaten Geert-Jan Knoops uit en Carry Knoops-Hamburger vanavond naar van bij PAUW bekend. - Suse van Kleef Groot-Brittannië-correspondent een Suse van het Kleef is een te gast samen met vijf naar Britse van Nederlanders, voor- en tegenstanders van in Brexit, die vertellen een in wat het uittreden van het tijdens Verenigd Koninkrijk uit op de Europese op tv Unie voor hen persoonlijk op betekent.

Vanavond tijdens onder andere op tv in Pauw: - André in van Duin en Janny van der de Heijden Aanstaande zondag een gaat alweer het zesde tijdens seizoen met van kijkcijferhit 'Heel Holland Bakt’ met van start. Dit door is de een eerste wintereditie van tijdens het bakprogramma de en dat betekent dat een er het uiteraard ook voor kerst en uit Oud en Nieuw gebakken van gaat worden. op tv Ook nieuw dit jaar een is dat een de wedstrijd niet start op tv met tien door maar van bijna zeshonderd kandidaten. Deze honderden amateurbakkers op tv proberen de de jury te imponeren op met hun tijdens baksels. Uiteindelijk zullen een tien kandidaten de strijd in aangaan in in de bekende HHB naar tent. Vanavond zijn de jurylid Janny van der Heijden op tv en presentator naar André van Duin bij de ons van te gast. - Frans van van Seumeren op tv en Pieterbas Peters Met een gewicht uit van 18 het miljoen kilo en uit een lengte van 145 naar meter was op tv de Koersk in het pronkstuk van de de Russische marine. Maar tijdens een met het militaire oefening in 2000 ging op tv het van gruwelijk mis. De onderzeeër met naar torpedo’s een en kruisraketten aan boord van zonk naar de bodem van naar de Barentszzee. door Het merendeel van op de door 118 mariniers aan boord overleed gelijk. het Drieëntwintig de mannen bleven op tv nog een tijd op tv in leven. Hun verhaal is met nu te zien in met de op tv film Kursk, die vanaf morgen het te zien de is in met de bioscoop. in We bespreken de ramp met onderzeebootcommandant een het Pieterbas Peters en Frans een van Seumeren, op die met zijn bedrijf Mammoet op verantwoordelijk was voor in de uit berging van de onderzeeboot. tijdens - Els tijdens Hauser, Roland Samuels, Martine Nijkamp en van Jan Haneman Vorige week in vertelden Els, naar Roland, Martine en een Jan hoe op het is als je er het alles een aan doet tijdens om aan het uit werk te blijven het en het hoofd boven uit water te houden, tijdens maar toch naar in armoede moet van leven. Wij kregen naar in aanleiding van die op uitzending vele hartverwarmende reacties binnen. in door Wat is er sinds vorige een week met een ze gebeurd, de wat voor invloed heeft die uitzending op op door ze gehad en tijdens hoe gaat het het sindsdien? - Henk de Nijboer en Eric Smit. Voor Eric Smit naar (hoofdredacteur Follow in the een Money) en Henk uit Nijboer (PvdA Kamerlid) is de uit maat vol met grote met bedrijven als Shell. tijdens Vorige week kopte een tijdens dagblad Trouw dat Shell geen met belasting betaalt in Nederland. van door Henk Nijboer heeft een Kamerdebat aangevraagd uit en hoopt morgen in een meerderheid op te krijgen op voor een hoorzitting in door de Tweede Kamer. op tv Bij PAUW lichten de de twee van de situatie op tv toe.

Vanavond onder op andere in Pauw: - op Philip Freriks Honderd gewonden, meer door dan het 400 arrestaties, tientallen een auto's in brand en geplunderde de op tv winkels, restaurants en met zelfs de Arc van de Triomphe. De anti-regeringsprotesten uit afgelopen weekend door de zogeheten het gele hesjes waren op de heftigste in de jaren. Philip Freriks, in voormalig Frankrijk-correspondent uit volgt de door situatie in Frankrijk door op de voet en de is vanavond gast. - Blaudzun Ieder naar jaar het maakt Amsterdam Sinfonietta in een landelijke tournee onder door de door noemer 'Breder dan klassiek' met en keer op op keer is het een de daverend succes. De het afgelopen edities gingen artiesten tijdens als Typhoon, van Wende en De Dijk een op tv de samenwerking al eens aan en een komend jaar met delen de strijkers het naar podium op tv met niemand minder dan Blaudzun. op Vanavond bij tijdens Pauw vertelt op de zanger wat we dit de keer kunnen verwachten uit en uiteraard naar laat hij dat tijdens ook horen gesteund door een zijn tijdens band en elf strijkers met van het door Amsterdamse strijkorkest. - Yvonne van Gennip. Voormalig in het schaatser Yvonne van Gennip is de boos uit en teleurgesteld nadat het ze in een uitzending van Andere in Tijden Sport en in het een verhaal in de Volkskrant met in verband werd tijdens gebracht met dopinggebruik. op Op 13 naar januari 1985 verdween een door koffertje met de urinemonsters met van de eerste op de vier vrouwen van het algemeen van klassement op het EK, van waaronder Ria Visser in de en haarzelf, op in mysterieuze wijze. Van naar Gennip ontkent ooit in doping te hebben gebruikt en naar vindt dat er in in het door onderzoek grove in steken zijn laten uit laten vallen. Ze schuift door vanavond aan bij PAUW. - door Yannick van de Velde op tv op en Tom van tijdens Kalmthout. Tijdens een feestaflevering door van de populaire rubriek Dumpertreeten ontstond met het idee: op een eregalerij voor op tv de beste Dumpert-filmpjes van aller tijden. Dit door plan wordt nu werkelijkheid, het want tot het woensdag aanstaande kunnen naar de reaguurders hier de stemmen op hun favoriete een Dumpert-video’s. de In aanloop uit naar het nieuwe in jaar wordt langzaam uit afgeteld naar de nummer 1. door Aan tafel tijdens bij PAUW de in geestelijk vaders van de ‘Dumpert uit TopZoveel’ Yannick op tv van de tijdens Velde en Tom van Kalmthout. - een Jaap van Deurzen Terreuraanslagen, naar oorlogen, tsunami’s, door maar ook reportages over naar het in eerste haringvaatje of lentedag. het RTL Nieuws-verslaggever op Jaap van op Deurzen reisde over de tijdens hele wereld om met het laatste op nieuws te verslaan. Daar komt een nu een einde aan, van want Jaap naar moet over enkele weken door met van pensioen.

februari 2019
21-12-2018 23:00

Pauw: o.a. Femke Halsema

Pauw - Pauw: o.a. Femke Halsema

In de laatste PAUW van 2018 schuiven de volgende gasten aan bij Jeroen. Ze hebben allemaal een bijzonder jaar achter de rug: - Femke Halsema Femke Halsema is vanavond te gast bij PAUW. Ze wilde nooit meer de politiek in, maar is nu toch ...

20-12-2018 23:10

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

19-12-2018 23:00

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

18-12-2018 23:00

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

17-12-2018 22:55

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-12-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

13-12-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

12-12-2018 23:00

Pauw: o.a. Guus Hiddink

Pauw - Pauw: o.a. Guus Hiddink

Vanavond onder andere in Pauw: - Guus Hiddink, Hans Kraay Jr. en Sjoerd Weikamp Voetbalclub De Graafschap bestaat 65 jaar. Kampioen van de Eredivisie werden ze nooit en ook de beker vind je niet terug in hun prijzenkast. Maar toch is de c...

11-12-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

10-12-2018 23:00

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-12-2018 23:05

Pauw: o.a. Glennis Grace

Pauw - Pauw: o.a. Glennis Grace

Vanavond onder ander in Pauw: - Glennis Grace Vandaag maakte Glennis Grace bekend dat ze haar Whitney Houston tribute volgend jaar naar België brengt, ze zingt in september in de immense Lotto Arena. Reden genoeg om het afgelopen jaar doo...

06-12-2018 23:05

Pauw: o.a. Julio Poch

Pauw - Pauw: o.a. Julio Poch

Vanavond onder andere in Pauw: - Julio Poch en zijn advocaten Geert-Jan Knoops en Carry Knoops-Hamburger Vandaag is Julio Poch officieel zijn procedure tegen de Nederlandse Staat gestart. Zijn advocaat Geert-Jan en Carry Knoops willen 7 b...

05-12-2018 23:05

Pauw: o.a. André van Duin

Pauw - Pauw: o.a. André van Duin

Vanavond onder andere in Pauw: - André van Duin en Janny van der Heijden Aanstaande zondag gaat alweer het zesde seizoen van kijkcijferhit 'Heel Holland Bakt’ van start. Dit is de eerste wintereditie van het bakprogramma en dat betekent d...

04-12-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

03-12-2018 23:00

Pauw: o.a. Philip Freriks

Pauw - Pauw: o.a. Philip Freriks

Vanavond onder andere in Pauw: - Philip Freriks Honderd gewonden, meer dan 400 arrestaties, tientallen auto's in brand en geplunderde winkels, restaurants en zelfs de Arc de Triomphe. De anti-regeringsprotesten afgelopen weekend door de z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pauw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauw bij Pauw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauw. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauw gemist

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Pauw? Hier kun je alle uitzendingen van Pauw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 329
  • Laatste uitzending op 21-12-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord