Programma gemist?

Vanavond onder andere een in Pauw: - naar Klaas Dijkhoff Het was een in bewogen week tijdens voor de door fractieleider van de VVD op Klaas Dijkhoff. Aan het de vooravond van Prinsjesdag de kondigde tijdens hij aan dat het hij zich uit met de katholieke kerk op tv had geschreven en op tv tijdens de eerste dag van van de algemene politieke uit beschouwingen door kwam hij onverwacht met stevige de tijdens plannen die de van integratie moeten bevorderen. - Sol Bouzamour Hij tijdens werkte voor een door van de grootste exploitanten een op de de Wallen totdat hij uit zijn creatieve kant uit ontdekte. Tijdens naar een verblijf in de tijdens gevangenis kwam hij uit in aanraking met spirituele tijdens leermeesters als tijdens Deepak de Chopra en Wayne door Dyer. Hij sloeg op een andere weg in, een begon met schrijven uit en nu naar is daar zijn uit debuutroman ?Narcissus?. Vanavond bij Pauw Sol met Bouzamour, in over opgroeien in Amsterdam-Zuid, door constant naar gediscrimineerd worden vanwege je Marokkaanse naar afkomst en tijdens loskomen van de criminaliteit én tijdens van een met bekende schrijvende broer. - Louis van van Dijk & met Cor Bakker Na een door carrière de van meer dan een halve van eeuw, stopt de de 76-jarige op Louis van Dijk op met avondvullende door optredens. Van Dijk is naar een van Nederlands belangrijkste, van meest veelzijdige pianisten. De met het drievoudig Edison-winnaar heeft de Ziekte van uit Alzheimer. uit Vorig jaar speelde op hij nog naar in onze speciale uitzending over dementie. een Cor Bakker de is al de vanaf zijn 11e groot naar bewonderaar van Louis. Dankzij de hem nam van Bakker door ooit het besluit naar op het conservatorium te gaan. uit Samen van schuiven ze aan bij naar PAUW. - Kristian Westerveld Een op dramatisch ongeluk vanmorgen op in een de spoorwegovergang in Oss in waarbij een bakfiets vol kinderen met door een trein de werd gegrepen. Vier het jonge in kinderen kwamen om, een vijfde kind tijdens en de begeleidster van raakten zwaar op tv gewond. Programmamaker Kristian Westerveld met van Omroep op tv Brabant was als op eerste van verslaggever ter plekke. Hij de is te met gast.

Vanavond onder het andere in tijdens Pauw: - Marike Stellinga het en Xander op van der Wulp een over de Algemene naar Politieke Beschouwingen. - Jan Smit, Dave von het Raven (The van KIK), Sanne Hans in (Miss met Montreal) en Edwin Evers. Al in meer dan twintig in jaar zingt een Jan Smit zijn naar eigen nummers. Maar voor zijn met nieuwe een album ‘In andere woorden’ gooit hij een het roer om. in Hij vroeg door twaalf van zijn het muzikale vrienden een op tv lied voor hem op tv te op schrijven. Aan tafel schrijvers Miss Montreal, uit Edwin Evers, naar Dave door von Raven (The het KIK) en zanger Jan naar Smit. - Michael Ruperti, Rico Goldbach, op tv Nury met Baso en Roy Berndt Aanranding, tijdens bedreiging en mishandeling. Wat door is er waar door van de misstanden uit op door de kazerne in Schaarsbergen? Rico naar Goldbach, Nury door Baso en Roy naar Berndt zijn drie van tijdens die militairen, een wiens door zaak geseponeerd is. Zij zijn het hier met de hun advocaat Michael tijdens Ruperti.

Vanavond op onder andere uit in Pauw: - Menno Snel Kabinet Rutte uit III tijdens beloofde vandaag op Prinsjesdag dat met bijna iedereen erop vooruitgaat tijdens in 2019. Staatssecretaris van van Financiën uit Menno Snel het legt bij met Pauw uit hoe we dat concreet op tv gaan merken in de tijdens onze portemonnee. Ook is hij op tv komend naar jaar verantwoordelijk voor de hervorming van van ons belastingstelsel en door de afschaffing van de de beruchte dividendbelasting. - op Christa tijdens Reinhoudt, Charlotte in Teunissen en Philip Scheltens Aankomende vrijdag uit is het op wereld Alzheimerdag. Iedereen kent uit wel iemand in een zijn omgeving die het lijdt aan op dementie. door De meest voorkomende vorm op tv is de ziekte de van Alzheimer. Het is uit doodsoorzaak nummer 1 en naar ieder uur komen met er in Nederland met vijf mensen met een dementie bij op tv (cijfers zijn hier te van vinden), terwijl met een het geneesmiddel ontbreekt. We praten erover op met Philip Scheltens, uit directeur van tijdens het Alzheimercentrum de in Amsterdam en met Charlotte tijdens Teunissen, hoogleraar neurochemie, naar over haar van bloedtest die Alzheimer moet opsporen. met En we uit praten met Christa op Reinhoudt, zij kreeg van op door jonge leeftijd de diagnose een Alzheimer en was vorig jaar de van al een keer bij ons te op gast. Hoe gaat de het nu in met haar? - Richard uit Korver De rechtbank heeft een door uit Afghaanse asielzoeker, die in tijdens Amsterdam een 18-jarig op meisje in een uit winkel verkrachtte, op een lagere straf gegeven om te van voorkomen dat tijdens hij het land uit wordt uitgezet. In op tv de met Telegraaf doen het uit meisje en haar vader vandaag hun van verhaal. Ze snappen de de niks van het van oordeel van de rechter. En lastiger een nog: op tv ze kunnen als op slachtoffer niet met in hoger beroep. Hun op tv advocaat Richard Korver vindt met de uitspraak in ?redelijk absurd? en vertelt het vanavond waarom. door - Martijn Koning Het is het Prinsjesdag en dat betekent tijdens feest het in Den Haag. Martijn Koning in is uit dol op politiek en op het onze koning en tijdens daarom is hij door naar er dit jaar eens goed voor naar gaan de zitten. Vanavond bij PAUW zijn op een Haagse hoogtepunten.

Vanavond onder de andere in door Pauw: - Barbara Baarsma, Gijs Rademakers op en Emilie in van in Outeren Hoewel alles ondertussen is gelekt uit uit de tijdens miljoenennota, is een het morgen Prinsjesdag en op tv is het tijd voor naar discussie, in onderlinge geroezemoes, frustraties en indruk maken door uit door de oppositie. Bij ons van aan tafel Gijs Rademaker uit van het EenVandaag met Opiniepanel, tijdens NRC politiek verslaggever Emilie van het Outeren het en econoom Barbara Baarsma over een de gevolgen met van de gepresenteerde miljoenennota. - door een Hélène Hendriks Het is alweer 23 op jaar geleden dat Ajax met naar de Champions League won en ineens in trekken met we met twee Nederlandse van ploegen ten strijde naar in het in miljoenenbal. Zowel het PSV als Ajax hebben de kwalificatierondes van op doorstaan en moeten vanaf morgen uit aan de bak. met Hélène Hendriks, sportpresentator op tv bij Veronica Inside, is de er ook op klaar voor. - op Albert Verlinde Twee jaar geleden hield van hij de het voor gezien. De van Roddelkoning, Mister Entertainment was op in er klaar mee met en vertrok bij RTL Boulevard. En op nu komt op tv Albert op tv Verlinde terug. Bij uit de concurrent. Volgend jaar door is hij samen een met Jan door Versteegh te zien naar in een gloednieuw entertainmentprogramma bij op tv SBS6. - Jessica naar Pootjes en Niko het Persoon Twee koepelorganisaties naar van scholen in Zaanstad overwegen door om naar tijdelijk een vierdaagse schoolweek in uit te voeren. op tv Door het een lerarentekort hebben de uit organisaties geen andere optie. Leerlingen van met een naar zieke juf of meester gaan de op dan niet vijf, maar vier dagen uit van naar school. Zaanstad is de eerste tijdens gemeente een in Nederland die zulke in drastische maatregelen moet op tv nemen. Vanavond bij PAUW naar bespreken we een het met juf Jessica in naar Pootjes, die vandaag lesgaf aan maar met tijdens liefst 39 kinderen. het En met de naar bedenker van het plan: Niko op tv Persoon. Hij een is directeur van de scholenkoepel op door Zaan Primair.

Vanavond onder uit andere een in Pauw: - Gerald Roethof Jos door Brech, de man die verdacht op tv wordt naar van betrokkenheid bij het de dood van Nicky op tv Verstappen is vanmorgen de voorgeleid voor van de rechter-commissaris en op vanmiddag verhoord door rechercheurs door van de politie. Zijn uit de advocaat Gerald Roethof was daar bij. het Hij tijdens is vanavond te op gast. - Jan het Slagter Hoe kijken professionals naar nieuwe door tv-programma’s? Elke vrijdag de schuift een tv-maker door bij Pauw aan naar om zijn/haar licht te naar laten op schijnen over de stand in het tv-land. Vanavond: op tv Omroep Max-directeur Jan in Slagter met over ouderentelevisie, zijn guilty pleasure uit op en Max-klassiekers. - Ilse DeLange De nieuwe plaat van van uit Ilse De tijdens Lange heet gewoon ‘Ilse DeLange’. Goede tijdens wijn op behoeft geen met krans, vandaar. Het uit is haar eerste soloplaat sinds jaren, het om tijdens haar pop-meets-countrykant weer eens te op in laten horen. Er zijn met meer beats en synths een dan mandolines en steelgitaren, op tv maar er is het ook gewoon op Die Stem. een ‘Dit album is het vooral de een zoveelste bevestiging van haar klasse’, recenseerde op tv De met Telegraaf al. in Vanavond speelt Ilse uit twee nummers van haar nieuwe plaat, tijdens en vertelt ze door op over haar acteercarrière, haar rots in het de branding en een over door haar aanstaande clubtour en Ziggo een op tv Dome concert. - Jan Struijs door en Gerrit op van de Kamp Politievakbonden roepen alle politieagenten het op om uit volgend weekend deel het te nemen aan de in ‘heftigste op cao-actie ooit’. Doel van op tv de bonden een is om het vanaf vrijdagochtend 14 een september tot zondagnacht uitsluitend werk met naar het spoed op te pakken. Politiebureaus van blijven verder gesloten en op agenten door vertonen zich zo min mogelijk tijdens naar op straat. Dit naar kan desastreuze gevolgen hebben de voor bijvoorbeeld de grote naar evenementen die komend uit weekeinde plaats gaan de vinden, door zoals de wedstrijden in de Eredivisie, op tv die het mogelijk niet door kunnen naar gaan. We een praten vanavond met het Jan Struijs, de in voorzitter van de Nederlandse Politiebond het een en met Gerrit door van de Kamp, het de voorzitter van Politievakbonden ACP en tijdens met politieagenten Marco Eradus en Yentl door Mesicek.

Pauw de is weer terug in op de het buis. Vanaf vanavond ontvangt Jeroen Pauw het naar elke werkdag rond 23.00 uur weer met gasten aan tijdens zijn tafel om actuele een naar zaken te bespreken. uit Vanavond onder andere tijdens te gast: - Gerard Joling tijdens en Sjoerd van Ramshorst Presentator Sjoerd in uit van Ramshorst is naar vooral bekend van NOS Sport waar het hij tijdens onder andere een de Eredivisie verslaat. Maar naast tijdens het presenteren heeft door Sjoerd al sinds een zijn met studietijd een andere naar droom: het schrijven van een met grote Nederlandstalige hit. van Drie uit jaar geleden schreef hij met een van goede vriend van op vakantie door in Peru van het nummer met de toepasselijke titel in op tv ‘Vakantie’. En nu uit is dit nummer uitgebracht door niemand tijdens minder dan op tv Gerard Joling. Hoe deze tijdens samenwerking tot naar stand is gekomen door vertellen ze vanavond naar bij PAUW. - naar Pieter-Jaap Aalbersberg Een het terroristisch motief zou de aanleiding zijn van voor de in aanval afgelopen op tv vrijdag op het met Amsterdams Centraal Station. Daar stak van een 19-jarige Afghaan een twee Amerikaanse toeristen op neer. Jawed S., de de dader met van de in steekpartij, is vanmiddag voorgeleid. uit Vanavond bij uit PAUW brengt uit politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg het op laatste nieuws. - Antoine Bodar Weer is de er sprake door van misbruik in door de in Katholieke kerk. In een het Amerikaanse Pennsylvania met zijn kinderen decennialang misbruikt met door priesters. En uit tot verbazing van veel gelovigen van zwijgt Paus Franciscus naar in alle talen. naar een Ook de kritiek van priester naar Antoine Bodar op op tv transgenders, schiet bij veel met mensen in het in verkeerde keelgat. tijdens Bodar schuift uit vanavond aan van bij PAUW. - Arnon Grunberg Schrijver op Arnon Grunberg is op vanavond te de gast om te tijdens praten over “Goede op tv Mannen”, zijn nieuwe tijdens roman. Zo’n goede het man is een op tv brandweerman in Heerlen, de die door iedereen ‘de Pool’ een wordt genoemd in vanwege zijn moeilijk tijdens naam. Ogenschijnlijk lijkt hij de een uit goed leven te op tv hebben met zijn in vrouw en twee kinderen, door totdat een van zijn zoons tijdens zelfmoord pleegt. op tv Hoe kan je door dan nog een op goede man naar zijn? De Pool zoekt troost de door in een kippenhok, bij een in pony en in SM-relatie met om tijdens dat uit te op tv zoeken.

Vanavond onder andere op in Pauw: - Freek een de Jonge Vanavond in door de laatste Pauw tijdens van tijdens dit seizoen een optreden van met met cabaretier Freek de Jonge. Hij voerde een van veertig jaar geleden de samen met Bram in Vermeulen (Neerlands Hoop) actie tegen de door deelname van op het Nederlands door Elftal aan met het WK voetbal van met 1978 in de dictatuur Argentinië. een Bloed een aan de door Paal! Over twee weken gaat het het WK 2018 van van start met in Rusland en Freek uit werpt de de vraag op of het toernooi de de in deze tijd op tijdens zijn plek is. - Isa Hoes de de en Merlijn Kamerling Ze zijn vastgekluisterd naar aan hun op tv telefoon en met hangen hele dagen in de sportschool. het De van Generatie Z een heeft lak aan werkgevers met en ouders. Niet omdat een ze tijdens niet weten wat van goed voor hen naar is, maar omdat met ze het zelf véél beter weten. een Dat het geldt zeker ook voor van de 19-jarige van Merlijn Kamerling. Hij woont nog de bij de zijn moeder en heeft naar werkelijk geen idee wat tijdens met hij aan moet met zijn op leven. door Daarom onderzoekt hij in in de vijfdelige serie 'Falen en op tv het Opstaan' onder toeziend oog van de naar camera hoe hij de volwassen een moet worden. Merlijn duikt het in zijn een eigen hoofd om uit de te het zoeken hoe hij zichzelf een schop op tv onder naar zijn kont kan uit geven, want zo naar kansloos is hij het en zijn generatie allerminst. In door de serie op tv heeft zijn moeder, Isa tijdens Hoes, van een terugkerende uit rol. Zij probeert in zijn zoon te voorzien van de met naar broodnodige adviezen. Vanavond schuiven naar ze samen met aan bij Pauw. - met Tom Kleijn Donald Trump ontketent naar een handelsoorlog in de wereld. door Vanochtend een zijn de importheffingen voor uit staal en aluminium uit het de door EU, Mexico het en Canada ingegaan. Het komt de Trump internationaal op met veel kritiek te een staan. van Zijn maatregelen worden “illegaal” en “een van met vergissing” genoemd. Ook door wordt er gedreigd op met tegenmaatregelen. Ondertussen naar kijkt de Amerikaanse uit president uit naar een brief die op hij de zal ontvangen van de Noord-Koreaanse op tv leider in Kim Jong-un. van Woensdag arriveerde een delegatie op tv uit dat land een in New in York om te het overleggen over de mogelijke ontmoeting op tv tussen de twee leiders naar op volgende maand. We bespreken al uit deze ontwikkelingen een op het wereldtoneel met Amerikadeskundige naar Tom Kleijn. - met Maarten naar van der Weijden “Over van minder dan 80 dagen begint Olympisch- op het en wereldkampioen openwaterzwemmen Maarten van der van Weijden een aan een door historische zwemtocht. Van naar 18 tot en met 20 de augustus een zwemt de Alkmaarder als eerste ooit met de Elfstedentocht op tv om geld met in te zamelen een voor kankeronderzoek. Wat zijn de met grootste op tv bedreigingen voor een een man die bijna 200 een kilometer tijdens door de Friese naar wateren gaat afleggen? Hij van vertelt het in vanavond bij Pauw!”

september 2018
20-09-2018 23:05

Pauw: o.a. Klaas Dijkhoff

Pauw - Pauw: o.a. Klaas Dijkhoff

Vanavond onder andere in Pauw: - Klaas Dijkhoff Het was een bewogen week voor de fractieleider van de VVD Klaas Dijkhoff. Aan de vooravond van Prinsjesdag kondigde hij aan dat hij zich uit de katholieke kerk had geschreven en tijdens de e...

19-09-2018 23:05

Pauw: o.a. Xander van der Wulp

Pauw - Pauw: o.a. Xander van der Wulp

Vanavond onder andere in Pauw: - Marike Stellinga en Xander van der Wulp over de Algemene Politieke Beschouwingen. - Jan Smit, Dave von Raven (The KIK), Sanne Hans (Miss Montreal) en Edwin Evers. Al meer dan twintig jaar zingt Jan Smit z...

18-09-2018 23:05

Pauw: o.a. Menno Snel

Pauw - Pauw: o.a. Menno Snel

Vanavond onder andere in Pauw: - Menno Snel Kabinet Rutte III beloofde vandaag op Prinsjesdag dat bijna iedereen erop vooruitgaat in 2019. Staatssecretaris van Financiën Menno Snel legt bij Pauw uit hoe we dat concreet gaan merken in onze...

17-09-2018 23:00

Pauw: o.a. Barbara Baarsma

Pauw - Pauw: o.a. Barbara Baarsma

Vanavond onder andere in Pauw: - Barbara Baarsma, Gijs Rademakers en Emilie van Outeren Hoewel alles ondertussen is gelekt uit de miljoenennota, is het morgen Prinsjesdag en is het tijd voor discussie, onderlinge geroezemoes, frustraties ...

14-09-2018 23:00

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

13-09-2018 23:00

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

12-09-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-09-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

10-09-2018 23:00

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-09-2018 23:00

Pauw: o.a. advocaat Jos B.: Gerald Roethof

Pauw - Pauw: o.a. advocaat Jos B.: Gerald Roethof

Vanavond onder andere in Pauw: - Gerald Roethof Jos Brech, de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen is vanmorgen voorgeleid voor de rechter-commissaris en vanmiddag verhoord door rechercheurs van de pol...

06-09-2018 23:10

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

05-09-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

04-09-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

03-09-2018 23:00

Terug: Pauw

Pauw - Terug: Pauw

Pauw is weer terug op de buis. Vanaf vanavond ontvangt Jeroen Pauw elke werkdag rond 23.00 uur weer gasten aan zijn tafel om actuele zaken te bespreken. Vanavond onder andere te gast: - Gerard Joling en Sjoerd van Ramshorst Presentator ...

01-06-2018 23:00

Pauw: laatste van het seizoen met Freek de Jonge e.a.

Pauw - Pauw: laatste van het seizoen met Freek de Jonge e.a.

Vanavond onder andere in Pauw: - Freek de Jonge Vanavond in de laatste Pauw van dit seizoen een optreden van cabaretier Freek de Jonge. Hij voerde veertig jaar geleden samen met Bram Vermeulen (Neerlands Hoop) actie tegen de deelname van ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pauw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauw bij Pauw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauw. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauw gemist

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Pauw? Hier kun je alle uitzendingen van Pauw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 264
  • Laatste uitzending op 20-09-2018 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord