Programma gemist?

In in de laatste in PAUW van 2018 schuiven de naar volgende gasten aan in bij in Jeroen. Ze hebben allemaal een op tv bijzonder jaar achter in de rug: - tijdens Femke Halsema Femke Halsema de is vanavond door te gast een bij PAUW. Ze wilde het nooit meer van de politiek in, het maar is nu toch een terug met haar droombaan. Aan het tafel vertelt ze tijdens hoe een zij haar op eerste vijf maanden als de eerste de vrouwelijke burgemeester van naar Amsterdam een en opvolger door van Eberhard van van der Laan heeft naar ervaren. - Margriet van de der Linden Margriet van der Linden met is met momenteel te op zien met haar veelgeroemde tijdens serie ‘How to be naar gay’ (vrijdagavond, NPO2), en door naar was deze zomer het van anker van de op tv dagelijkse talkshow ‘M’. Zij in blikt in onze naar laatste tv-rubriek van het op jaar het terug op de met voor haar opvallendste fragmenten de van op 2018. - Waylon Waylon had een van enerverend jaar. Hij bracht een naar nieuw, uitstekend album door uit, hij door vertegenwoordigde Nederland op het de Eurovisie naar Songfestival met een opvallend nummer een met en bijzondere groep dansers, hij werd naar een voor de tweede keer vader met (dochter de Teddy) en hij vulde Ahoy op tv Rotterdam voor zijn naar Top 1000 Concert. een Kortom, meer tijdens dan genoeg om op op tv terug te blikken tijdens vanavond. - uit Ed Nijpels De Haagse politiek stond dit van jaar vaak in van het teken van tijdens het door Klimaatakkoord. Voorzitter van het met Klimaatberaad Ed Nijpels naar praat bij een PAUW over de ontwikkelingen in van het afgelopen jaar door en de totstandkoming op tv van op tv het akkoord naar dat sinds deze week op tafel door door ligt.

Vanavond het onder andere in Pauw: - Guus met Hiddink, Hans Kraay het Jr. met en Sjoerd Weikamp Voetbalclub De Graafschap op tv bestaat een 65 jaar. Kampioen van de op Eredivisie werden het ze nooit de en ook de door beker vind je niet terug met in hun prijzenkast. het Maar het toch is op de club niet weg te met denken uit het Nederlands het op voetbal. Er komt nu het zelfs een theaterstuk het over de club op tv uit de achterhoek, van vol anekdotes de over onder andere twee legendarische uit spelers: Guus Hiddink en in Hans het Kraay Jr. Samen een met initiatiefnemer met Sjoerd Weikamp en op tv De Graafschap-supporters zitten zij vanavond aan in tafel. - uit Gerard Joling, het Shirma Rouse, uit Henk van der Meijden en uit Wibi Soerjadi Kom vanavond uit alvast lekker in op tv de kerststemming op bij PAUW. Een aantal door vaste door gasten verzorgen een spetterend met optreden en op tv ze pakken flink een uit! Ook vertellen ze hoe een het kerstfeest vroeger tijdens bij op tv hen thuis werd uit gevierd. Aan tafel: Gerard Joling, Shirma uit in Rouse, Henk van door der Meijden en Wibi van Soerjadi. Gaat dat zien! - Gerald uit Roethof een en Saskia Belleman Advocaat van Jos door B. Gerald Roethof in en rechtbankverslaggever op Saskia het Belleman van de Telegraaf van over de zaak-Nicky met Verstappen.

Vanavond door onder ander in Pauw: - Glennis door Grace Vandaag maakte het Glennis in Grace bekend dat ze tijdens haar Whitney Houston het tribute volgend jaar een naar België brengt, ze zingt uit in in september in de immense een Lotto Arena. Reden op genoeg om van het afgelopen jaar op tv door te nemen met de door zangeres, over haar op ervaringen van van toen en haar plannen met door voor nu. - Lilian Marijnissen Philip Freriks de Parijs het maakt zich een op voor een onrustig een weekend met nieuwe ‘gele-hesjes-protesten’. naar Toeristische attracties als de het Eiffeltoren en van het Louvre van blijven gesloten tijdens en er worden 89 duizend agenten met ingezet. De Fransen met op tv zetten zich af naar tegen de elite, die volgens hen op naar niet genoeg opkomt voor hun op belangen. van Ook in Nederland wordt er van de laatste maanden flink de op tv geprotesteerd. We bespreken de met onvrede in van beide landen met SP-fractievoorzitter Lilian op Marijnissen en voormalig van Frankrijk-correspondent naar Philip Freriks. Daarnaast vertellen Kim Winkelaar op en Miquel Engelen van waarom zij uit morgen uit demonstreren. - Henny Huisman Henny Huisman de heeft deze week door voor de tv-rubriek van door PAUW met zijn meest opvallende fragmenten met van de afgelopen uit week meegenomen. tijdens Van Tegenlicht tot in verdrietige moeders, van wereldleiders tot tijdens reality-soaps. - een Ralph Tuijn Als het weer het op toelaat stapt avonturier Ralph het het Tuijn volgende week in zijn roeiboot met om in zijn uit eentje de Atlantische door tijdens Oceaan over te steken. Hij de heeft al onder naar meer de records van door de snelste oversteek uit van uit de Atlantische Oceaan door in vier- en vijfpersoonsboten met op een zijn naam staan, en uit hoopt daar nu het naar record van snelste solo-oversteek een neer te de zetten. tijdens Wat drijft hem om door stormen, metershoge golven, haaien en de containerschepen te trotseren, een achttien uur per de dag te in gaan roeien en dat uit moederziel alleen van op de oceaan? Vanavond op tv uit vertelt hij erover bij tijdens PAUW.

Vanavond onder in andere in Pauw: - het Julio van Poch en zijn op advocaten Geert-Jan Knoops in en Carry Knoops-Hamburger Vandaag is Julio naar Poch officieel zijn de procedure tegen door de Nederlandse Staat gestart. Zijn uit advocaat Geert-Jan op tv en Carry Knoops tijdens willen 7 op tv belangrijke getuigen horen om te van bewijzen dat Julio naar Poch de nooit 8 jaar op lang in op tv een Argentijnse cel uit was beland als naar de Nederlandse staat zich niet het actief met de zaak van uit had bemoeit. Wie een die getuigen zijn maken Julio Poch met en zijn advocaten een tijdens Geert-Jan Knoops en Carry Knoops-Hamburger vanavond een bij PAUW bekend. - met Suse de van Kleef Groot-Brittannië-correspondent Suse van het Kleef is te gast op tv samen met vijf met Britse Nederlanders, voor- tijdens en naar tegenstanders van Brexit, die vertellen het wat het in uittreden van van het Verenigd Koninkrijk uit de de Europese Unie een voor hen met persoonlijk betekent.

Vanavond onder andere tijdens in Pauw: - André het van Duin naar en op Janny van der Heijden Aanstaande door zondag gaat alweer een het zesde seizoen van op kijkcijferhit in 'Heel Holland Bakt’ van start. Dit een op is de eerste wintereditie van tijdens het bakprogramma door en dat van betekent dat er uiteraard met ook voor kerst en Oud met met en Nieuw gebakken gaat worden. Ook een nieuw dit door jaar is het dat de wedstrijd niet start op tv met tien de maar bijna naar zeshonderd kandidaten. een Deze honderden amateurbakkers proberen tijdens de jury te imponeren met het hun tijdens baksels. Uiteindelijk zullen tien door kandidaten de strijd op tv aangaan in de bekende met HHB tent. tijdens Vanavond zijn jurylid Janny naar van op tv der Heijden in en presentator André van naar Duin bij ons met te gast. - Frans een van Seumeren en Pieterbas Peters Met op tv een door gewicht van 18 miljoen uit kilo en een lengte tijdens van 145 meter op op was de Koersk het het pronkstuk van de Russische naar marine. Maar tijdens een door militaire tijdens oefening in 2000 ging het het gruwelijk door mis. De onderzeeër met torpedo’s van naar en kruisraketten aan boord op tv zonk naar de bodem van op de uit Barentszzee. Het merendeel in van de 118 mariniers aan met op boord overleed gelijk. Drieëntwintig mannen het bleven nog een tijdens tijd naar in leven. Hun verhaal is de nu te zien in door de film Kursk, tijdens die het vanaf morgen te zien is in in het de bioscoop. We bespreken uit de naar ramp met onderzeebootcommandant Pieterbas naar Peters en Frans van Seumeren, door die met in zijn bedrijf de Mammoet verantwoordelijk was voor op tv de op berging van de onderzeeboot. - uit Els naar Hauser, Roland Samuels, Martine Nijkamp op en Jan Haneman Vorige week op tv vertelden Els, door Roland, met Martine en Jan hoe het is uit als je er tijdens alles door aan doet om naar aan het werk met te blijven en het hoofd met boven water naar te houden, maar van toch de in armoede moet op tv leven. Wij kregen naar aanleiding de van naar die uitzending vele door hartverwarmende reacties binnen. Wat is er met sinds vorige tijdens week met tijdens ze gebeurd, wat voor invloed met tijdens heeft die uitzending op ze op gehad en hoe gaat een het sindsdien? - door Henk in Nijboer en Eric Smit. Voor op tv Eric Smit (hoofdredacteur uit Follow the Money) en Henk van op Nijboer (PvdA Kamerlid) is een de maat een vol met grote bedrijven van als Shell. een Vorige week kopte dagblad Trouw dat uit de Shell geen belasting betaalt door in Nederland. Henk Nijboer heeft in met een Kamerdebat aangevraagd en uit hoopt morgen een met meerderheid te op krijgen voor een hoorzitting in door de de Tweede Kamer. Bij PAUW op tv lichten de twee uit de situatie in toe.

Vanavond het onder andere in het Pauw: - Philip Freriks Honderd tijdens gewonden, meer dan 400 arrestaties, door tientallen auto's in in brand en uit geplunderde winkels, restaurants door en de zelfs de Arc de Triomphe. De tijdens anti-regeringsprotesten afgelopen weekend door door de door zogeheten gele hesjes waren naar de door heftigste in jaren. Philip Freriks, op tv voormalig Frankrijk-correspondent volgt het de situatie in uit het Frankrijk op de voet en is uit vanavond gast. - Blaudzun Ieder de jaar op maakt Amsterdam Sinfonietta een een landelijke tournee van onder de noemer 'Breder naar dan klassiek' en uit keer uit op keer is tijdens het een daverend succes. De op afgelopen edities gingen artiesten in als Typhoon, Wende het het en De Dijk de tijdens samenwerking al eens op aan en komend uit jaar delen de strijkers in het podium op met niemand minder dan Blaudzun. op door Vanavond bij Pauw vertelt de zanger door wat we het dit keer kunnen verwachten van en naar uiteraard laat hij op tv dat ook horen gesteund door op tv van zijn band en door elf strijkers van tijdens het Amsterdamse strijkorkest. - een Yvonne van Gennip. Voormalig schaatser Yvonne van van Gennip is boos het en teleurgesteld een nadat ze in uit een uitzending de van Andere op tv Tijden Sport en de een verhaal in van de Volkskrant in verband werd op tv gebracht met van dopinggebruik. Op 13 januari 1985 uit verdween een door koffertje met de met urinemonsters van de uit eerste vier vrouwen van op het van algemeen klassement op het EK, op tv waaronder Ria uit Visser en haarzelf, in op mysterieuze wijze. uit Van Gennip ontkent ooit in doping te hebben de gebruikt in en vindt dat op tv er in het op onderzoek grove steken zijn in laten laten uit vallen. Ze schuift vanavond aan naar in bij PAUW. - Yannick van de op tv Velde en Tom van de naar Kalmthout. Tijdens een feestaflevering met van de populaire in rubriek Dumpertreeten ontstond op het idee: een eregalerij in voor de met beste Dumpert-filmpjes aller tijden. op Dit plan tijdens wordt nu werkelijkheid, want tot woensdag van aanstaande het kunnen de reaguurders een hier stemmen op op tv hun favoriete met Dumpert-video’s. In aanloop van naar het nieuwe jaar een wordt langzaam afgeteld naar de het nummer 1. op Aan tijdens tafel bij PAUW de geestelijk tijdens vaders van van de ‘Dumpert TopZoveel’ Yannick van van de Velde en een Tom het van Kalmthout. - Jaap van Deurzen Terreuraanslagen, met oorlogen, de tsunami’s, maar op ook reportages over het eerste haringvaatje uit of lentedag. in RTL Nieuws-verslaggever Jaap naar van Deurzen van reisde over de hele de wereld om het laatste op tv nieuws te een verslaan. Daar op komt nu een einde aan, tijdens want Jaap moet een over enkele weken de met de pensioen.

januari 2019
21-12-2018 23:00

Pauw: o.a. Femke Halsema

Pauw - Pauw: o.a. Femke Halsema

In de laatste PAUW van 2018 schuiven de volgende gasten aan bij Jeroen. Ze hebben allemaal een bijzonder jaar achter de rug: - Femke Halsema Femke Halsema is vanavond te gast bij PAUW. Ze wilde nooit meer de politiek in, maar is nu toch ...

20-12-2018 23:10

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

19-12-2018 23:00

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

18-12-2018 23:00

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

17-12-2018 22:55

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-12-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

13-12-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

12-12-2018 23:00

Pauw: o.a. Guus Hiddink

Pauw - Pauw: o.a. Guus Hiddink

Vanavond onder andere in Pauw: - Guus Hiddink, Hans Kraay Jr. en Sjoerd Weikamp Voetbalclub De Graafschap bestaat 65 jaar. Kampioen van de Eredivisie werden ze nooit en ook de beker vind je niet terug in hun prijzenkast. Maar toch is de c...

11-12-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

10-12-2018 23:00

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-12-2018 23:05

Pauw: o.a. Glennis Grace

Pauw - Pauw: o.a. Glennis Grace

Vanavond onder ander in Pauw: - Glennis Grace Vandaag maakte Glennis Grace bekend dat ze haar Whitney Houston tribute volgend jaar naar België brengt, ze zingt in september in de immense Lotto Arena. Reden genoeg om het afgelopen jaar doo...

06-12-2018 23:05

Pauw: o.a. Julio Poch

Pauw - Pauw: o.a. Julio Poch

Vanavond onder andere in Pauw: - Julio Poch en zijn advocaten Geert-Jan Knoops en Carry Knoops-Hamburger Vandaag is Julio Poch officieel zijn procedure tegen de Nederlandse Staat gestart. Zijn advocaat Geert-Jan en Carry Knoops willen 7 b...

05-12-2018 23:05

Pauw: o.a. André van Duin

Pauw - Pauw: o.a. André van Duin

Vanavond onder andere in Pauw: - André van Duin en Janny van der Heijden Aanstaande zondag gaat alweer het zesde seizoen van kijkcijferhit 'Heel Holland Bakt’ van start. Dit is de eerste wintereditie van het bakprogramma en dat betekent d...

04-12-2018 23:05

Pauw

Pauw - Pauw

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

03-12-2018 23:00

Pauw: o.a. Philip Freriks

Pauw - Pauw: o.a. Philip Freriks

Vanavond onder andere in Pauw: - Philip Freriks Honderd gewonden, meer dan 400 arrestaties, tientallen auto's in brand en geplunderde winkels, restaurants en zelfs de Arc de Triomphe. De anti-regeringsprotesten afgelopen weekend door de z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pauw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauw bij Pauw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauw. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauw gemist

Uitzending gemist van Pauw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Pauw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Pauw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Pauw? Hier kun je alle uitzendingen van Pauw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 329
  • Laatste uitzending op 21-12-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord