Programma gemist?

Tom en van Snuf worden achtervolgd door op de uit Duitsers. Na spannende momenten op worden ze gered door in Dries, een wat een oudere man op die naar vreemd genoeg heel goed de Duits spreekt. Als uit Tom uiteindelijk op in bed ligt, wordt hij wakker de door het afweergeschut. Hij op ziet hoe een Engels in vliegtuig wordt neergeschoten naar en de in piloot neerdaalt met een parachute. naar De volgende dag het gaat Tom met Snuf een een op zoek naar het de parachutist. Na een de lange zoektocht vindt een hij hem op door een van de vele eilandjes uit van in de rivier. De man in blijkt een Nederlandse militair naar de te zijn die kapitein van Brandenburg heet. Snuf met is blij op dat hij de man heeft de gevonden, maar hoe door komen tijdens ze veilig naar op tv huis?

Tom komt terecht van bij op tv zijn oom Tjerk door in Friesland. Hij een heeft zijn ouders op tv verloren bij door het bombardement in Rotterdam. Tegenover de naar Duitsers is hij door daarom naar zo opstandig en van kwaad dat Tjerk het niet weet wat in hij met in hem aan moet. Oude Bouke, een de schoonvader van Tjerk, het vindt dat Tom het afleiding door moet hebben en geeft hem op tv een prachtige jonge tijdens herdershond. het Tom noemt hem Snuf. Tjerk naar wil met eerst geen hond in van huis de maar als hij op tv ziet hoeveel troost met de hond aan Tom geeft, mag het Snuf op toch blijven. De situatie dreigt het echter uit de in hand te lopen de als Tom Snuf een met leert om de op Duitsers aan te op tv vallen.

Tom op tv en Mirjam raken steeds verder naar uit in de problemen. Tom is van opgesloten in in een stropershut. op Snuf is zelfs door beschoten. Zal het Mirjam lukken van om uit handen te naar een blijven van Tjeerd en zijn criminele naar zoons? een Jimmy heeft ondertussen met steeds meer moeite zijn een vader te gehoorzamen, het maar zullen de zijn broer en hij, de als het erop aankomt, door het zich tegen hun vader naar durven keren?

De door zeilvakantie van Tom, Mirjam en met de Snuf lijkt in het honderd door te lopen. Er tijdens zijn zakkenrollers tijdens actief en er is bij met een naar inbraak een bijzonder gouden met 'oorijzer' op gestolen. Al het bewijs lijkt er naar op tijdens te wijzen dat Tom en de op Mirjam de daders een zijn. Tom ziet maar één uitweg: in hij wil van ontsnappen uit het in politiebureau op en zelf de naar werkelijke daders opsporen.

Tom in en Mirjam mogen het Boukes nieuwe tijdens bootje 'De IJsvogel' inwijden met naar een een korte zeilvakantie. Pas na de het nodige uit smeekbedes, want Jeltje vindt hen eigenlijk het naar nog te jong om alleen op tijdens een reis te gaan. In met het eerste door dorp waar ze aanleggen, blijken een zakkenrollers actief. uit Als ze een daar op de jaarmarkt twee naar jongens ontmoeten, door Niels en Jimmy, krijgt de door zorgeloze vakantie opeens naar een totaal de andere door wending.

Tom met en Snuf zijn in op tv handen gevallen van de tijdens smokkelaars. een De bendeleider wil afrekenen met een van deze onwelkome pottenkijkers. Ondertussen maken Mirjam een en Jaap zich door ongerust en voelen op tv ze zich schuldig, door maar naar kunnen ze Tom op tijd een vinden? het Of komt een er hulp uit uit een onverwachte hoek?

Tom op tv weet zeker dat op hij iemand in het in 'spookslot' met zag, maar niemand lijkt hem door te geloven. Neef met Jaap heeft alleen van maar de oog voor Mirjam en jaloezie in drijft een uit wig tussen naar de twee jongens. Na een een aanvaring met de Jaap gaat Tom, alleen, met door Snuf, uit op onderzoek naar uit. Snuf volgt van een spoor dat op leidt naar een uit geheime gang.

Tom, in Mirjam en een Snuf gaan logeren op de boerderij een het van oom Hans en neef Jaap. een In het gebied een blijkt een gevaarlijke uit smokkelaarsbende actief te van naar zijn. Toch trekken ze met Jaap een het bos in met naar een tijdens oud 'spookslot'; een onderdeel van de duistere de middeleeuwse legende op van 'Zwarte Bertram'. Onderweg door vindt Snuf iets naar vreemds.

Tom, Mirjam en de op tv Snuf gaan op ontdekking uit en het komen erachter door hoe Vliegende Volckert op tv steeds uit het moeras door kan ontkomen. de En, Brandenburg komt het steeds dichter bij tijdens de identiteit van van Vliegende Volckert. Hij ontdekt in met de half ondergrondse bunker waar tijdens de op tv rover verblijft. Met hulp een van Tom, een Mirjam en Snuf proberen ze het hem te pakken te uit krijgen. Lukt de het ze om met zijn door bedoelingen te achterhalen?

Tom van en Mirjam willen kapitein Brandenburg de redden en gaan door naar hem door op zoek. op tv Als ze op op het eiland naar in de rivier zijn aangekomen, wordt in hun boot uit lek van gestoken en kunnen ze onmogelijk met terug naar uit huis. Gelukkig vinden het ze met van dank aan Snuf uiteindelijk door kapitein Brandenburg en tijdens komen ze met toch nog de de rivier over. Tom en Mirjam denken met dat de jachtopziener de en in de boer een verleden delen in en dat Vliegende in Volckert op wraak de uit is. Misschien een kennen ze elkaar op tv op van vroeger? Brandenburg gaat in het van gemeentearchief in op zoek, maar daar van zijn het een aantal belangrijke zaken in spoorloos verdwenen.

De mensen in op tv een het dorp denken van dat de brand het door Vliegende Volckert is aangestoken en naar gaan uit op jacht in het de moeras. Plotseling in horen ze uit een schot. De politieagent met die meegaat, wordt neergeschoten. Even de later ontdekt in Tom met dat de pet van de politieagent tijdens van aan de torenspits hangt. op tv Niet alleen door de mensen uit door het dorp zijn op zoek met naar de Vliegende de Volckert. Kapitein Brandenburg, op de vlieger een die in met de oorlog door Tom van is gered, heeft een geheime naar opdracht de en vraagt Snuf te leen. op op tv Tom en Mirjam sluipen van hem stiekem tijdens achterna in het met moeras. Daar zien met ze tot hun uit verbijstering hoe Snuf en van Brandenbrug worden beschoten. tijdens Wat moeten ze nu het doen?

De oorlog is in inmiddels voorbij en een hebben in Mirjam en Tom vakantie. Ze naar gaan met Snuf in op pad van en vinden van een gewonde jachtopziener. De man van een zegt dat hij is door aangevallen door naar Vliegende Volckert. Bouke kent die naam in wel. Het heeft door te met maken met van een legende over door een rover en moordenaar in die door de moerassen in zweefde. Als uit Tom, Mirjam de en Snuf de omgeving verkennen, worden door tijdens ze overvallen door hevig onweer. door Ze zien op tv brand bij een boerderij en op een schim wegrennen. de Tom hoort hulpgeroep een uit en gaat de brandende boerderij op tv in. het Snuf gaat er achteraan. door Als Tom te van lang wegblijft, tijdens gaat Mirjam hem tijdens achterna. Samen proberen ze de door boer te op tv redden. Als het ze niet naar lukt tijdens komt Snuf te van hulp.

Tot met Toms grote een vreugde geneest Snuf van op tv de schietpartij en komt op tv hij terug naar naar huis. Ondertussen krijgt het uit Duitse meisje een Mirjam onderdak bij de oom Tjerk. tijdens Maar dan in worden ze verraden en overvallen door op tv Duitsers. van Kapitein Brandenburg vlucht door in het door moeras naar de geallieerden, maar in Tjerk en naar Bouke worden tijdens opgepakt. Mirjam ontsnapt van ternauwernood dankzij Tom en uit Snuf. Ze vluchten en ontdekken op tv wie de verrader een op tv is die de geallieerden in de op tv met val wil laten lopen. Via een uit zware een tocht door een het moeras weten ze de geallieerden tijdens te waarschuwen van en de verrader met te met ontmaskeren. Zullen de Duitsers vluchten na de een aanval naar van het de geallieerden?

Tjerk met maakt een schuilplaats voor een kapitein Brandenburg. door De piloot weet veel uit van het honden af en uit helpt Tom om op Snuf te trainen. De vorige eigenaar met van door Snuf vertelt uit hen dat hij onderduikers in naar huis in heeft; het meisje Mirjam met haar de grootouders. Al snel door worden ze verraden. de Gelukkig het wordt Mirjam op tv op het nippertje met gered door een uit vriendelijke Duitse soldaat. Tom en Snuf uit proberen van haar te helpen, het maar ze uit worden ontdekt. Snuf komt de snel in actie met een door spectaculaire afleidingsmanoeuvre, maar door hij wordt naar neergeschoten. Hoe naar moet het nu van verder?

Tom tijdens en Snuf een worden achtervolgd door de Duitsers. op tv Na spannende momenten worden naar in ze gered door Dries, een wat uit oudere man in die vreemd genoeg op tv heel goed Duits van spreekt. Als Tom op tv uiteindelijk in met bed ligt, op tv wordt hij wakker door van afweergeschut. Hij ziet hoe op tv een Engels vliegtuig wordt de neergeschoten en de door piloot neerdaalt met met een parachute. het De het volgende dag gaat Tom met een Snuf op zoek naar uit de in parachutist. Na een lange van zoektocht op tv vindt hij hem op in één van de op tv vele eilandjes in uit de rivier. De man blijkt van een door Nederlandse militair op tv te zijn die kapitein Brandenburg uit heet. Snuf is met blij tijdens dat hij de het man heeft gevonden, maar hoe komen tijdens ze veilig naar op op tv huis?

april 2019
20-04-2019 16:10

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tom en Snuf worden achtervolgd door de Duitsers. Na spannende momenten worden ze gered door Dries, een wat oudere man die vreemd genoeg heel goed Duits spreekt. Als Tom uiteindelijk in bed ligt, wordt hij wakker door afweergeschut. Hij ziet...

13-04-2019 16:15

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tom komt terecht bij zijn oom Tjerk in Friesland. Hij heeft zijn ouders verloren bij het bombardement in Rotterdam. Tegenover de Duitsers is hij daarom zo opstandig en kwaad dat Tjerk niet weet wat hij met hem aan moet. Oude Bouke, de schoo...

22-04-2018 15:15

Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Tom en Mirjam raken steeds verder in de problemen. Tom is opgesloten in een stropershut. Snuf is zelfs beschoten. Zal het Mirjam lukken om uit handen te blijven van Tjeerd en zijn criminele zoons? Jimmy heeft ondertussen steeds meer moeite ...

22-04-2018 14:50

Snuf de hond en de IJsvogel: De ontsnapping

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: De ontsnapping

De zeilvakantie van Tom, Mirjam en Snuf lijkt in het honderd te lopen. Er zijn zakkenrollers actief en er is bij een inbraak een bijzonder gouden 'oorijzer' gestolen. Al het bewijs lijkt er op te wijzen dat Tom en Mirjam de daders zijn. Tom...

22-04-2018 14:25

Snuf de hond en de IJsvogel: Vals beschuldigd

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: Vals beschuldigd

Tom en Mirjam mogen Boukes nieuwe bootje 'De IJsvogel' inwijden met een korte zeilvakantie. Pas na de nodige smeekbedes, want Jeltje vindt hen eigenlijk nog te jong om alleen op reis te gaan. In het eerste dorp waar ze aanleggen, blijken za...

22-04-2018 13:55

Snuf de hond en het Spookslot: Het gevecht met Zwarte Bertram

Snuf de hond - Snuf de hond en het Spookslot: Het gevecht met Zwarte Bertram

Tom en Snuf zijn in handen gevallen van de smokkelaars. De bendeleider wil afrekenen met deze onwelkome pottenkijkers. Ondertussen maken Mirjam en Jaap zich ongerust en voelen ze zich schuldig, maar kunnen ze Tom op tijd vinden? Of komt er ...

22-04-2018 13:30

Snuf de hond en het Spookslot: Een gevaarlijk spoor

Snuf de hond - Snuf de hond en het Spookslot: Een gevaarlijk spoor

Tom weet zeker dat hij iemand in het 'spookslot' zag, maar niemand lijkt hem te geloven. Neef Jaap heeft alleen maar oog voor Mirjam en jaloezie drijft een wig tussen de twee jongens. Na een aanvaring met Jaap gaat Tom, alleen, met Snuf, op...

22-04-2018 13:05

Snuf de hond en het Spookslot: Een vreemde ontdekking

Snuf de hond - Snuf de hond en het Spookslot: Een vreemde ontdekking

Tom, Mirjam en Snuf gaan logeren op de boerderij van oom Hans en neef Jaap. In het gebied blijkt een gevaarlijke smokkelaarsbende actief te zijn. Toch trekken ze met Jaap het bos in naar een oud 'spookslot'; onderdeel van de duistere middel...

22-04-2018 12:40

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Tom, Mirjam en Snuf gaan op ontdekking uit en komen erachter hoe Vliegende Volckert steeds uit het moeras kan ontkomen. En, Brandenburg komt steeds dichter bij de identiteit van Vliegende Volckert. Hij ontdekt de half ondergrondse bunker wa...

21-04-2018 15:07

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Tom en Mirjam willen kapitein Brandenburg redden en gaan naar hem op zoek. Als ze op het eiland in de rivier zijn aangekomen, wordt hun boot lek gestoken en kunnen ze onmogelijk terug naar huis. Gelukkig vinden ze met dank aan Snuf uiteinde...

21-04-2018 14:45

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

De mensen in het dorp denken dat de brand door Vliegende Volckert is aangestoken en gaan op jacht in het moeras. Plotseling horen ze een schot. De politieagent die meegaat, wordt neergeschoten. Even later ontdekt Tom dat de pet van de polit...

21-04-2018 14:20

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

De oorlog is inmiddels voorbij en hebben Mirjam en Tom vakantie. Ze gaan met Snuf op pad en vinden een gewonde jachtopziener. De man zegt dat hij is aangevallen door Vliegende Volckert. Bouke kent die naam wel. Het heeft te maken met een le...

21-04-2018 13:55

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tot Toms grote vreugde geneest Snuf van de schietpartij en komt hij terug naar huis. Ondertussen krijgt het Duitse meisje Mirjam onderdak bij oom Tjerk. Maar dan worden ze verraden en overvallen door Duitsers. Kapitein Brandenburg vlucht do...

21-04-2018 13:30

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tjerk maakt een schuilplaats voor kapitein Brandenburg. De piloot weet veel van honden af en helpt Tom om Snuf te trainen. De vorige eigenaar van Snuf vertelt hen dat hij onderduikers in huis heeft; het meisje Mirjam met haar grootouders. A...

21-04-2018 13:10

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tom en Snuf worden achtervolgd door de Duitsers. Na spannende momenten worden ze gered door Dries, een wat oudere man die vreemd genoeg heel goed Duits spreekt. Als Tom uiteindelijk in bed ligt, wordt hij wakker door afweergeschut. Hij ziet...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Snuf de hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Snuf de hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Snuf de hond bij Snuf de hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Snuf de hond. Heb je een uitzending van Snuf de hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Snuf de hond gemist

Snuf de hond is een Nederlandse jeugdboekenserie geschreven door Piet Prins (een pseudoniem van Piet Jongeling) met in de hoofdrollen de herdershond Snuf en zijn baasje Tom Sanders. Samen beleven Snuf, Tom en zijn vrienden velerlei avonturen. De reeks begint tijdens de Tweede Wereldoorlog als Nederland gebukt gaat onder de Duitse bezetting en Tom de zorg krijgt over Snuf, een Duitse herder. De hond wordt afgericht door de mysterieuze onderduiker Haaksma. En het is dankzij deze vakkundige africhting dat Snuf in staat is zijn baasje en zijn vrienden uit vele avonturen te redden.

Uitzending gemist van Snuf de hond? Hier kun je alle uitzendingen van Snuf de hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 96
  • Laatste uitzending op 20-04-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord