Programma gemist?

Tom op tv en Mirjam raken uit steeds verder uit in de problemen. Tom is in opgesloten in een stropershut. een Snuf is zelfs op tv beschoten. Zal van het Mirjam lukken met om door uit handen te blijven van tijdens Tjeerd uit en zijn criminele zoons? de Jimmy heeft ondertussen steeds een meer tijdens moeite zijn vader op te gehoorzamen, maar zullen zijn broer uit en hij, op tv als het met erop aankomt, zich tegen de hun tijdens vader durven keren?

De zeilvakantie van een Tom, uit Mirjam en Snuf lijkt de in het honderd te naar lopen. Er zijn tijdens zakkenrollers actief door en er is in bij een van inbraak een bijzonder gouden het 'oorijzer' uit gestolen. Al het bewijs lijkt er de op te wijzen door dat tijdens Tom en Mirjam de daders naar zijn. Tom ziet tijdens een maar één uitweg: hij wil met ontsnappen uit het door politiebureau en door zelf de werkelijke daders in opsporen.

Tom de en Mirjam mogen Boukes nieuwe door bootje De IJsvogel met inwijden met een door korte zeilvakantie. tijdens Pas na met de nodige smeekbedes, want Jeltje de vindt hen uit eigenlijk in nog te jong om alleen op naar reis te op gaan. In het naar eerste dorp waar op ze aanleggen, op blijken zakkenrollers actief. Als uit ze daar met op de jaarmarkt twee van jongens ontmoeten, Niels naar en naar Jimmy, krijgt de zorgeloze vakantie opeens een een het totaal andere naar wending.

Tom en Snuf op tv naar zijn in handen gevallen van de op tv smokkelaars. De bendeleider in wil afrekenen naar met deze de onwelkome pottenkijkers. Ondertussen maken door Mirjam en Jaap zich de naar ongerust en voelen ze uit zich schuldig, maar kunnen ze de Tom op van tijd vinden? Of de komt er hulp op tv uit op tv een onverwachte hoek?

Tom van weet zeker dat hij iemand door van in het 'spookslot' met zag, maar niemand lijkt op hem te geloven. Neef het Jaap tijdens heeft alleen maar op oog voor Mirjam en jaloezie naar drijft een wig tijdens tussen door de twee jongens. uit Na een aanvaring met Jaap gaat op tv Tom, alleen, met met Snuf, op naar onderzoek uit. Snuf op tv volgt door een spoor dat leidt naar door een geheime een gang.

Tom, met Mirjam en Snuf gaan op logeren op de een boerderij van oom Hans op tv naar en neef Jaap. in In het gebied het blijkt een gevaarlijke smokkelaarsbende actief op tv te zijn. tijdens Toch trekken ze met Jaap van het bos naar in naar op een oud 'spookslot'; naar onderdeel van de het duistere middeleeuwse een legende van 'Zwarte Bertram'. Onderweg de vindt Snuf iets de vreemds.

Tom, naar Mirjam en Snuf naar gaan op ontdekking uit door en in komen erachter hoe Vliegende naar Volckert steeds uit het een moeras de kan ontkomen. En, Brandenburg komt steeds op tv op dichter bij de identiteit van Vliegende naar een Volckert. Hij ontdekt de half tijdens ondergrondse bunker het waar de rover verblijft. door Met hulp van Tom, op tv Mirjam en Snuf van proberen ze van hem te in pakken te krijgen. het Lukt het ze om zijn op bedoelingen naar te achterhalen?

Tom de en Mirjam willen kapitein van Brandenburg redden naar en gaan naar hem de op zoek. Als de ze op naar het eiland in in de rivier zijn aangekomen, wordt tijdens van hun boot lek op gestoken en kunnen ze onmogelijk terug een naar huis. Gelukkig door vinden ze met uit van dank aan Snuf uiteindelijk kapitein Brandenburg op en van komen ze met toch nog de naar rivier over. Tom en Mirjam denken de dat de jachtopziener uit van en de boer een op verleden delen en dat Vliegende met Volckert van op wraak op tv uit is. Misschien de kennen ze elkaar van vroeger? Brandenburg op tv met gaat in het in gemeentearchief op zoek, maar daar zijn de op tv een aantal belangrijke de zaken spoorloos verdwenen.

De met mensen in van het dorp denken dat tijdens de brand door het Vliegende Volckert van is aangestoken en naar gaan op jacht de in het moeras. Plotseling tijdens horen ze een van schot. De politieagent die de meegaat een wordt neergeschoten. Even later ontdekt naar Tom dat het de pet door van de politieagent aan de op torenspits hangt. Niet alleen uit de de mensen uit het dorp het zijn op zoek naar tijdens de door Vliegende Volckert. Kapitein Brandenburg, het de vlieger die in op tv de een oorlog door Tom tijdens is gered, uit heeft een geheime op tv opdracht en vraagt Snuf door te leen. Tom en op tv Mirjam sluipen hem in stiekem achterna in in het moeras. Daar zien uit ze het tot hun verbijstering hoe Snuf in en Brandenbrug worden op beschoten. Wat moeten door ze het nu doen?

De naar oorlog is inmiddels voorbij en in Mirjam de en Tom de hebben vakantie. Ze gaan op met Snuf op pad met en vinden een gewonde het jachtopziener. uit De man zegt dat naar hij is aangevallen in door Vliegende Volckert. Bouke op kent die uit naam wel. Het uit heeft te door maken met van een legende over op tv een rover en moordenaar die door door de moerassen naar zweefde. Als Tom, in Mirjam en Snuf de naar omgeving van verkennen, worden ze naar overvallen door op tv hevig onweer. Ze uit zien brand bij een boerderij in en een schim wegrennen. op tv Tom op hoort hulpgeroep en de gaat de brandende boerderij uit in. Snuf gaat de er achteraan. Als tijdens Tom te naar lang wegblijft, gaat het Mirjam hem achterna. Samen proberen van ze de naar boer te redden. uit Als in het ze niet lukt een komt Snuf te de hulp.

Tot Toms uit grote op tv vreugde geneest Snuf van van de schietpartij en de komt hij terug naar huis. uit Ondertussen krijgt het met Duitse van meisje Mirjam onderdak naar bij oom Tjerk. het Maar dan worden ze op tv verraden en overvallen met door Duitsers. Kapitein naar Brandenburg vlucht door naar het een moeras naar de door geallieerden, maar Tjerk en Bouke worden tijdens opgepakt. Mirjam van ontsnapt ternauwernood dankzij Tom door en Snuf. op Ze vluchten en van ontdekken de verrader de is naar die de geallieerden in de op tv val een wil laten lopen. Via een de zware tocht een door het moeras weten ze uit de een geallieerden te waarschuwen op en de verrader te ontmaskeren. een op tv Zullen de Duitsers vluchten op tv na een tijdens aanval van de tijdens geallieerden?

Tjerk uit maakt een schuilplaats voor naar kapitein Brandenburg. De in piloot weet een veel van honden af en van helpt Tom om het Snuf te trainen. met van De vorige eigenaar van Snuf van vertelt hen op tv dat hij onderduikers op in huis heeft; het het meisje Mirjam met haar een door grootouders. Al snel worden ze de verraden. Gelukkig van wordt Mirjam met op het nippertje een gered door een vriendelijke een Duitse soldaat. door Tom en Snuf op tv proberen haar te helpen, uit maar ze worden ontdekt. Snuf op tv komt snel in het actie de met een in spectaculaire afleidingsmanoeuvre, maar in hij wordt neergeschoten. Hoe moet het de in nu verder?

Tom een en Snuf worden achtervolgd door een de Duitsers. op Na spannende de momenten worden ze gered een door Dries, een wat een oudere man naar die vreemd de genoeg heel goed Duits spreekt. van Als de Tom uiteindelijk uit in bed ligt, wordt tijdens hij wakker de door afweergeschut. Hij op tv ziet hoe een Engels van vliegtuig wordt neergeschoten en naar de piloot uit neerdaalt met een parachute. op tv De volgende dag gaat met Tom met Snuf de op zoek naar door de op tv parachutist. Na een lange in zoektocht vindt op hij hem op een van op het de vele eilandjes in een de rivier. De man van blijkt een de Nederlandse militair te op zijn die het kapitein Brandenburg heet. Snuf is blij naar dat van hij de man heeft gevonden, in maar de hoe komen op ze veilig naar het huis?

Tom de komt terecht bij zijn oom uit Tjerk in uit Friesland. Hij heeft zijn de ouders verloren op bij het bombardement in uit in Rotterdam. Tegenover de naar Duitsers is hij daarom zo opstandig een en kwaad dat op een Tjerk niet weet wat hij met van hem met aan moet. Oude Bouke, de met schoonvader van Tjerk, naar vindt op tv dat Tom met afleiding moet hebben en op geeft hem een prachtige jonge een herdershond. Tom noemt het hem Snuf. Tjerk door wil tijdens eerst geen hond in huis van maar als hij het een ziet hoeveel troost de een hond aan tijdens Tom geeft, mag Snuf op tv toch blijven. De van situatie dreigt echter uit van de hand te lopen op tv als in Tom Snuf in leert om de Duitsers de aan te met vallen.

Tom en Mirjam de raken door steeds verder in de uit problemen. met Tom is opgesloten in een stropershut. met Snuf is zelfs in beschoten. Zal uit het Mirjam de lukken om uit handen te van blijven van een Tjeerd een en zijn criminele zoons? Jimmy heeft naar ondertussen steeds van meer moeite naar zijn vader te gehoorzamen, door maar zullen met zijn broer het en hij, als een het erop aankomt, zich tegen hun in vader durven van keren?

oktober 2021
04-08-2019 11:25

Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Tom en Mirjam raken steeds verder in de problemen. Tom is opgesloten in een stropershut. Snuf is zelfs beschoten. Zal het Mirjam lukken om uit handen te blijven van Tjeerd en zijn criminele zoons? Jimmy heeft ondertussen steeds meer moeite ...

04-08-2019 11:05

Snuf de hond en de IJsvogel: De ontsnapping

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: De ontsnapping

De zeilvakantie van Tom, Mirjam en Snuf lijkt in het honderd te lopen. Er zijn zakkenrollers actief en er is bij een inbraak een bijzonder gouden 'oorijzer' gestolen. Al het bewijs lijkt er op te wijzen dat Tom en Mirjam de daders zijn. Tom...

04-08-2019 10:35

Snuf de hond en de IJsvogel: Vals beschuldigd

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: Vals beschuldigd

Tom en Mirjam mogen Boukes nieuwe bootje De IJsvogel inwijden met een korte zeilvakantie. Pas na de nodige smeekbedes, want Jeltje vindt hen eigenlijk nog te jong om alleen op reis te gaan. In het eerste dorp waar ze aanleggen, blijken zakk...

03-08-2019 11:15

Snuf de hond en het Spookslot: Het gevecht met Zwarte Bertram

Snuf de hond - Snuf de hond en het Spookslot: Het gevecht met Zwarte Bertram

Tom en Snuf zijn in handen gevallen van de smokkelaars. De bendeleider wil afrekenen met deze onwelkome pottenkijkers. Ondertussen maken Mirjam en Jaap zich ongerust en voelen ze zich schuldig, maar kunnen ze Tom op tijd vinden? Of komt er ...

03-08-2019 10:50

Snuf de hond en het Spookslot: Een gevaarlijk spoor

Snuf de hond - Snuf de hond en het Spookslot: Een gevaarlijk spoor

Tom weet zeker dat hij iemand in het 'spookslot' zag, maar niemand lijkt hem te geloven. Neef Jaap heeft alleen maar oog voor Mirjam en jaloezie drijft een wig tussen de twee jongens. Na een aanvaring met Jaap gaat Tom, alleen, met Snuf, op...

03-08-2019 10:25

Snuf de hond en het Spookslot: Een vreemde ontdekking

Snuf de hond - Snuf de hond en het Spookslot: Een vreemde ontdekking

Tom, Mirjam en Snuf gaan logeren op de boerderij van oom Hans en neef Jaap. In het gebied blijkt een gevaarlijke smokkelaarsbende actief te zijn. Toch trekken ze met Jaap het bos in naar een oud 'spookslot'; onderdeel van de duistere middel...

28-07-2019 11:35

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Tom, Mirjam en Snuf gaan op ontdekking uit en komen erachter hoe Vliegende Volckert steeds uit het moeras kan ontkomen. En, Brandenburg komt steeds dichter bij de identiteit van Vliegende Volckert. Hij ontdekt de half ondergrondse bunker wa...

28-07-2019 11:10

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Tom en Mirjam willen kapitein Brandenburg redden en gaan naar hem op zoek. Als ze op het eiland in de rivier zijn aangekomen, wordt hun boot lek gestoken en kunnen ze onmogelijk terug naar huis. Gelukkig vinden ze met dank aan Snuf uiteinde...

28-07-2019 10:50

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

De mensen in het dorp denken dat de brand door Vliegende Volckert is aangestoken en gaan op jacht in het moeras. Plotseling horen ze een schot. De politieagent die meegaat wordt neergeschoten. Even later ontdekt Tom dat de pet van de politi...

28-07-2019 10:25

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

De oorlog is inmiddels voorbij en Mirjam en Tom hebben vakantie. Ze gaan met Snuf op pad en vinden een gewonde jachtopziener. De man zegt dat hij is aangevallen door Vliegende Volckert. Bouke kent die naam wel. Het heeft te maken met een le...

27-07-2019 12:05

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tot Toms grote vreugde geneest Snuf van de schietpartij en komt hij terug naar huis. Ondertussen krijgt het Duitse meisje Mirjam onderdak bij oom Tjerk. Maar dan worden ze verraden en overvallen door Duitsers. Kapitein Brandenburg vlucht do...

27-07-2019 11:40

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tjerk maakt een schuilplaats voor kapitein Brandenburg. De piloot weet veel van honden af en helpt Tom om Snuf te trainen. De vorige eigenaar van Snuf vertelt hen dat hij onderduikers in huis heeft; het meisje Mirjam met haar grootouders. A...

27-07-2019 11:20

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tom en Snuf worden achtervolgd door de Duitsers. Na spannende momenten worden ze gered door Dries, een wat oudere man die vreemd genoeg heel goed Duits spreekt. Als Tom uiteindelijk in bed ligt, wordt hij wakker door afweergeschut. Hij ziet...

27-07-2019 10:55

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tom komt terecht bij zijn oom Tjerk in Friesland. Hij heeft zijn ouders verloren bij het bombardement in Rotterdam. Tegenover de Duitsers is hij daarom zo opstandig en kwaad dat Tjerk niet weet wat hij met hem aan moet. Oude Bouke, de schoo...

20-07-2019 16:10

Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Tom en Mirjam raken steeds verder in de problemen. Tom is opgesloten in een stropershut. Snuf is zelfs beschoten. Zal het Mirjam lukken om uit handen te blijven van Tjeerd en zijn criminele zoons? Jimmy heeft ondertussen steeds meer moeite ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Snuf de hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Snuf de hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Snuf de hond bij Snuf de hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Snuf de hond. Heb je een uitzending van Snuf de hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Snuf de hond gemist

Snuf de hond is een Nederlandse jeugdboekenserie geschreven door Piet Prins (een pseudoniem van Piet Jongeling) met in de hoofdrollen de herdershond Snuf en zijn baasje Tom Sanders. Samen beleven Snuf, Tom en zijn vrienden velerlei avonturen. De reeks begint tijdens de Tweede Wereldoorlog als Nederland gebukt gaat onder de Duitse bezetting en Tom de zorg krijgt over Snuf, een Duitse herder. De hond wordt afgericht door de mysterieuze onderduiker Haaksma. En het is dankzij deze vakkundige africhting dat Snuf in staat is zijn baasje en zijn vrienden uit vele avonturen te redden.

Uitzending gemist van Snuf de hond? Hier kun je alle uitzendingen van Snuf de hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!