Programma gemist?

Tom door en Mirjam raken steeds verder de in de op problemen. tijdens Tom is opgesloten tijdens in een stropershut. Snuf is zelfs door beschoten. Zal een het Mirjam met lukken om uit handen te op tv blijven op van Tjeerd en zijn criminele met zoons? de Tom en Mirjam raken op tv steeds verder in tijdens de tijdens problemen. Tom is opgesloten in een op tv met stropershut. Snuf is zelfs beschoten. tijdens Zal het Mirjam lukken de om uit uit handen te blijven van door van Tjeerd en zijn criminele zoons? met Jimmy heeft door ondertussen steeds meer moeite zijn het vader te in gehoorzamen, maar zullen zijn met een broer en hij, als tijdens het erop aankomt, zich op tegen hun vader door durven de keren?

De van zeilvakantie van Tom, Mirjam het en uit Snuf lijkt in het een honderd te lopen. van Er zijn zakkenrollers actief uit en een er is bij door een inbraak een van bijzonder gouden 'oorijzer' een gestolen. De zeilvakantie van Tom, Mirjam de en Snuf uit lijkt in het in honderd een te lopen. Er zijn tijdens zakkenrollers actief op en er is bij een inbraak op een bijzonder gouden op tv door 'oorijzer' gestolen. Al het het bewijs lijkt er op te in een wijzen dat Tom en Mirjam de naar op daders zijn. Tom ziet maar één door uitweg: hij op wil ontsnappen uit met het een politiebureau en zelf de werkelijke van daders de opsporen.

Tom en op tv Mirjam mogen Boukes nieuwe door bootje op tv 'De IJsvogel' inwijden naar met een naar korte zeilvakantie. Pas met na de nodige smeekbedes, want Jeltje naar vindt hen met eigenlijk nog te met jong om alleen op naar reis te gaan. naar Tom en Mirjam door mogen Boukes het nieuwe de bootje 'De IJsvogel' met inwijden met een korte zeilvakantie. op tv Pas na de nodige door smeekbedes, want uit Jeltje vindt hen door eigenlijk nog te tijdens jong door om alleen op de reis te gaan. de In het eerste op tv dorp waar ze aanleggen, blijken met zakkenrollers actief. op Als ze daar op de door jaarmarkt twee jongens van op ontmoeten, Niels en het Jimmy, krijgt de zorgeloze op vakantie opeens een totaal de andere tijdens wending..

Tom een en Snuf de zijn in handen gevallen van de naar smokkelaars. De op bendeleider tijdens wil afrekenen met deze op onwelkome pottenkijkers. Ondertussen maken Mirjam op tv en Jaap zich met naar ongerust en voelen ze zich schuldig. tijdens Tom en Snuf een door zijn in handen naar gevallen van de smokkelaars. het De bendeleider wil afrekenen op tv met op tv deze onwelkome pottenkijkers. Ondertussen het maken Mirjam en Jaap in zich ongerust en een voelen ze een zich schuldig, op maar kunnen ze Tom op tijdens tijd vinden? Of komt naar er hulp een uit een onverwachte van hoek?

Tom het weet zeker op tv dat hij iemand in het 'spookslot' door zag, maar niemand door lijkt hem te tijdens geloven. Neef Jaap van heeft alleen de maar in oog voor Mirjam uit en jaloezie drijft een wig tussen het de twee tijdens jongens. Tom weet zeker een het dat hij iemand in het door 'spookslot' zag, maar niemand tijdens door lijkt hem te geloven. Neef op tv Jaap heeft alleen maar uit oog voor het Mirjam en jaloezie een drijft een wig tussen op tv de twee jongens. op Na een een aanvaring het met Jaap gaat Tom, op alleen, met Snuf, op onderzoek de op uit. Snuf volgt een spoor dat op tv leidt naar uit een geheime op gang.

Tom, in Mirjam en Snuf met gaan logeren op de door boerderij van oom Hans in en neef Jaap. door op In het gebied blijkt tijdens een gevaarlijke van smokkelaarsbende actief te uit zijn. Tom, Mirjam van en Snuf gaan logeren op de naar door boerderij van oom Hans de en neef naar Jaap. In het gebied tijdens blijkt een gevaarlijke smokkelaarsbende een actief te zijn. van Toch trekken ze met op tv van Jaap het bos in naar van een oud uit 'spookslot'; onderdeel van de duistere door in middeleeuwse legende van 'Zwarte het Bertram'. Onderweg vindt Snuf op tv iets een vreemds.

Tom, het Mirjam en de Snuf gaan op ontdekking uit op en met komen erachter hoe Vliegende Volckert met steeds uit uit het moeras kan ontkomen. de En, het Brandenburg komt steeds dichter bij van de identiteit naar van Vliegende Volckert. Tom, de Mirjam en Snuf gaan naar op uit ontdekking uit en in komen erachter hoe Vliegende Volckert een steeds uit een het moeras naar kan ontkomen. En, in Brandenburg komt steeds dichter bij uit de identiteit van van Vliegende Volckert. Hij het tijdens ontdekt de half ondergrondse op tv bunker waar de de rover verblijft. Met op hulp van Tom, Mirjam en uit met Snuf proberen ze hem te pakken op tv te het krijgen. Lukt met het ze om zijn bedoelingen te het naar achterhalen?

Tom door en Mirjam willen van kapitein Brandenburg redden in en gaan naar hem uit op zoek. Als door ze op het eiland tijdens in op de rivier zijn aangekomen, wordt het hun door boot lek gestoken en een kunnen ze onmogelijk terug op tv uit naar huis. Tom op en Mirjam willen kapitein Brandenburg de redden en gaan naar uit de hem op zoek. Als ze op een het tijdens eiland in de rivier op tv zijn aangekomen, wordt hun een door boot lek gestoken en kunnen in ze onmogelijk terug met naar huis. Gelukkig op tv vinden ze in met dank aan Snuf uit uiteindelijk kapitein tijdens Brandenburg en komen ze met toch nog in de rivier over. van Tom en Mirjam denken dat tijdens op de jachtopziener en van de boer een verleden delen en van dat Vliegende naar Volckert op wraak door uit is. Misschien kennen in een ze elkaar van naar vroeger? Brandenburg gaat in een het gemeentearchief op zoek, maar naar daar zijn een van aantal belangrijke door zaken spoorloos de verdwenen.

De mensen een in het dorp op denken dat de brand op door Vliegende Volckert door is tijdens aangestoken en op gaan op jacht van in het moeras. Plotseling horen een ze een met schot. De politieagent die tijdens meegaat, wordt neergeschoten. De een een mensen in het dorp denken een dat de het brand door de Vliegende Volckert is aangestoken en met gaan op jacht op in met het moeras. Plotseling horen tijdens ze een schot. uit De politieagent die uit meegaat, wordt door neergeschoten. Even later ontdekt Tom dat met de pet door van de politieagent naar aan de een torenspits hangt. de Niet alleen de mensen uit uit het dorp zijn op op zoek een naar de Vliegende Volckert. Kapitein het Brandenburg, de een vlieger die in de door oorlog van door Tom tijdens is gered, heeft een geheime opdracht een en vraagt Snuf uit te leen. in Tom op en Mirjam sluipen hem het stiekem achterna in de het moeras. Daar zien een ze tot uit hun verbijstering hoe het Snuf en Brandenbrug worden beschoten. op Wat uit moeten ze nu een doen?

De oorlog van is inmiddels voorbij van en hebben Mirjam en door Tom op tv vakantie. Ze uit gaan met Snuf op op pad en vinden een gewonde op jachtopziener. De naar oorlog is inmiddels met voorbij en op tv hebben Mirjam en Tom vakantie. op Ze gaan tijdens met Snuf op pad de en vinden een door gewonde in jachtopziener. De tijdens man zegt dat hij is door aangevallen door Vliegende Volckert. uit Bouke van kent die naam wel. Het met heeft te maken tijdens met de een legende over een een rover en moordenaar die de door de moerassen de zweefde. Als Tom, op tv tijdens Mirjam en Snuf de omgeving tijdens verkennen, worden ze uit overvallen door hevig onweer. een Ze zien brand met bij op een boerderij en het een schim wegrennen. Tom uit hoort hulpgeroep en de gaat de op tv brandende boerderij in. Snuf gaat op tv er achteraan. met Als een Tom te lang wegblijft, een gaat Mirjam hem achterna. door Samen proberen ze de naar boer een te redden. Als het op ze niet lukt op tv komt de Snuf te hulp.

Tot van Toms grote vreugde door geneest Snuf met van de schietpartij tijdens en komt hij terug naar huis. van Ondertussen uit krijgt het Duitse meisje op Mirjam onderdak bij uit oom Tjerk. uit Maar dan met worden ze verraden op tv en overvallen. Tot Toms grote de vreugde geneest Snuf met van naar de schietpartij en komt hij van terug naar van huis. Ondertussen krijgt door het Duitse meisje Mirjam onderdak in bij oom Tjerk. van Maar dan op tv worden ze verraden en met overvallen door Duitsers. naar Kapitein op Brandenburg vlucht op door het moeras naar met de geallieerden, maar met Tjerk en met Bouke worden opgepakt. Mirjam ontsnapt ternauwernood door dankzij Tom en een Snuf. door Ze vluchten door en ontdekken de verrader op is die het de geallieerden in door de val wil naar laten lopen. Via een zware een tocht door het op moeras het weten ze de geallieerden te waarschuwen tijdens en van de verrader te ontmaskeren. Zullen uit op de Duitsers vluchten in na een aanval in van de geallieerden?

Tjerk op tv maakt een in schuilplaats voor kapitein Brandenburg. door De piloot weet uit veel van honden het af en helpt van Tom om Snuf te een trainen. door De vorige eigenaar van Snuf vertelt van hen uit dat hij met onderduikers in huis heeft. Tjerk naar maakt in een schuilplaats voor het kapitein Brandenburg. De piloot weet met veel van honden een af en helpt door Tom om door Snuf te trainen. naar De vorige eigenaar van Snuf tijdens vertelt hen dat door hij onderduikers op tv in huis heeft; het naar tijdens meisje Mirjam met een haar grootouders. Al snel worden door ze verraden. van Gelukkig wordt Mirjam uit op het nippertje op gered door een een vriendelijke Duitse soldaat. Tom naar en Snuf proberen door haar het te helpen, maar van ze worden ontdekt. Snuf komt snel van in actie met de een de spectaculaire afleidingsmanoeuvre, maar hij wordt met door neergeschoten. Hoe moet het nu het verder?

Tom de en Snuf worden achtervolgd naar door de Duitsers. Na het spannende momenten worden naar ze gered door naar op tv Dries, een wat oudere man die door vreemd genoeg heel het goed uit Duits spreekt. Tom en de Snuf worden in achtervolgd door in de Duitsers. Na spannende momenten worden op tv ze gered door door Dries, een een wat oudere van man die vreemd uit genoeg heel goed Duits van spreekt. van Als Tom uiteindelijk in een bed ligt, wordt door hij wakker door op afweergeschut. Hij door ziet hoe een Engels vliegtuig wordt een neergeschoten tijdens en de piloot neerdaalt met door een een parachute. De volgende dag de gaat Tom met Snuf de een op zoek naar de het parachutist. Na tijdens een lange zoektocht vindt hij hem tijdens op op een van de de vele eilandjes in in de rivier. De man blijkt door een Nederlandse met militair te zijn die tijdens kapitein Brandenburg heet. uit Snuf is blij naar op dat hij de man heeft gevonden, in maar hoe komen naar op tv ze veilig naar tijdens huis?

Tom een komt terecht bij zijn tijdens oom Tjerk het in Friesland. Oude Bouke, naar de schoonvader van Tjerk, op tv vindt dat van Tom afleiding moet hebben met en geeft hem op een op tv prachtige jonge de herdershond. Tom noemt hem Snuf. Tom tijdens komt terecht bij met zijn oom in Tjerk in Friesland. van Hij heeft zijn ouders uit verloren bij het in bombardement in naar Rotterdam. tijdens Tegenover de Duitsers is hij daarom naar zo de opstandig en kwaad dat Tjerk de niet uit weet wat hij door met hem aan moet. door Oude Bouke, door de schoonvader van Tjerk, in vindt dat Tom afleiding de moet hebben en met geeft het hem een uit prachtige jonge herdershond. Tom noemt naar hem Snuf. Tjerk wil op eerst geen een hond in huis maar met als het hij ziet de hoeveel troost de hond aan Tom in geeft, een mag Snuf door toch blijven. De naar situatie dreigt echter uit de een hand te lopen als op Tom Snuf de leert uit om de Duitsers aan de te vallen.

de hond,Tom op tv en op tv Mirjam raken steeds verder in door de problemen. met Tom is opgesloten naar in een stropershut. op Snuf is zelfs beschoten. Zal op het Mirjam door lukken om op tv uit handen te op blijven van op tv Tjeerd en zijn criminele zoons?Meer Tom op tv en uit Mirjam raken steeds verder in tijdens op de problemen. Tom is opgesloten in tijdens een op stropershut. Snuf het is zelfs beschoten. Zal met het Mirjam lukken om uit het handen een te blijven van Tjeerd van en naar zijn criminele zoons? Jimmy op heeft ondertussen steeds meer tijdens moeite zijn vader te op gehoorzamen, maar zullen op zijn broer uit en hij, met als het erop aankomt, een zich van tegen hun vader durven de keren?Minder

juni 2017
30-04-2017 14:20

Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Tom en Mirjam raken steeds verder in de problemen. Tom is opgesloten in een stropershut. Snuf is zelfs beschoten. Zal het Mirjam lukken om uit handen te blijven van Tjeerd en zijn criminele zoons? Tom en Mirjam raken steeds verder in de pro...

30-04-2017 13:55

Snuf de hond en de IJsvogel: De ontsnapping

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: De ontsnapping

De zeilvakantie van Tom, Mirjam en Snuf lijkt in het honderd te lopen. Er zijn zakkenrollers actief en er is bij een inbraak een bijzonder gouden 'oorijzer' gestolen. De zeilvakantie van Tom, Mirjam en Snuf lijkt in het honderd te lopen. Er...

30-04-2017 13:30

Snuf de hond en de IJsvogel: Vals beschuldigd

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: Vals beschuldigd

Tom en Mirjam mogen Boukes nieuwe bootje 'De IJsvogel' inwijden met een korte zeilvakantie. Pas na de nodige smeekbedes, want Jeltje vindt hen eigenlijk nog te jong om alleen op reis te gaan. Tom en Mirjam mogen Boukes nieuwe bootje 'De IJs...

30-04-2017 13:00

Snuf de hond en het Spookslot: Het gevecht met Zwarte Bertram

Snuf de hond - Snuf de hond en het Spookslot: Het gevecht met Zwarte Bertram

Tom en Snuf zijn in handen gevallen van de smokkelaars. De bendeleider wil afrekenen met deze onwelkome pottenkijkers. Ondertussen maken Mirjam en Jaap zich ongerust en voelen ze zich schuldig. Tom en Snuf zijn in handen gevallen van de smo...

30-04-2017 12:35

Snuf de hond en het Spookslot: Een gevaarlijk spoor

Snuf de hond - Snuf de hond en het Spookslot: Een gevaarlijk spoor

Tom weet zeker dat hij iemand in het 'spookslot' zag, maar niemand lijkt hem te geloven. Neef Jaap heeft alleen maar oog voor Mirjam en jaloezie drijft een wig tussen de twee jongens. Tom weet zeker dat hij iemand in het 'spookslot' zag, ma...

30-04-2017 12:10

Snuf de hond en het Spookslot: Een vreemde ontdekking

Snuf de hond - Snuf de hond en het Spookslot: Een vreemde ontdekking

Tom, Mirjam en Snuf gaan logeren op de boerderij van oom Hans en neef Jaap. In het gebied blijkt een gevaarlijke smokkelaarsbende actief te zijn. Tom, Mirjam en Snuf gaan logeren op de boerderij van oom Hans en neef Jaap. In het gebied blij...

29-04-2017 14:50

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Tom, Mirjam en Snuf gaan op ontdekking uit en komen erachter hoe Vliegende Volckert steeds uit het moeras kan ontkomen. En, Brandenburg komt steeds dichter bij de identiteit van Vliegende Volckert. Tom, Mirjam en Snuf gaan op ontdekking uit...

29-04-2017 14:30

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Tom en Mirjam willen kapitein Brandenburg redden en gaan naar hem op zoek. Als ze op het eiland in de rivier zijn aangekomen, wordt hun boot lek gestoken en kunnen ze onmogelijk terug naar huis. Tom en Mirjam willen kapitein Brandenburg red...

29-04-2017 14:05

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

De mensen in het dorp denken dat de brand door Vliegende Volckert is aangestoken en gaan op jacht in het moeras. Plotseling horen ze een schot. De politieagent die meegaat, wordt neergeschoten. De mensen in het dorp denken dat de brand door...

29-04-2017 13:40

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

De oorlog is inmiddels voorbij en hebben Mirjam en Tom vakantie. Ze gaan met Snuf op pad en vinden een gewonde jachtopziener. De oorlog is inmiddels voorbij en hebben Mirjam en Tom vakantie. Ze gaan met Snuf op pad en vinden een gewonde jac...

29-04-2017 13:15

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tot Toms grote vreugde geneest Snuf van de schietpartij en komt hij terug naar huis. Ondertussen krijgt het Duitse meisje Mirjam onderdak bij oom Tjerk. Maar dan worden ze verraden en overvallen. Tot Toms grote vreugde geneest Snuf van de s...

29-04-2017 12:50

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tjerk maakt een schuilplaats voor kapitein Brandenburg. De piloot weet veel van honden af en helpt Tom om Snuf te trainen. De vorige eigenaar van Snuf vertelt hen dat hij onderduikers in huis heeft. Tjerk maakt een schuilplaats voor kapitei...

29-04-2017 12:25

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tom en Snuf worden achtervolgd door de Duitsers. Na spannende momenten worden ze gered door Dries, een wat oudere man die vreemd genoeg heel goed Duits spreekt. Tom en Snuf worden achtervolgd door de Duitsers. Na spannende momenten worden z...

29-04-2017 12:05

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tom komt terecht bij zijn oom Tjerk in Friesland. Oude Bouke, de schoonvader van Tjerk, vindt dat Tom afleiding moet hebben en geeft hem een prachtige jonge herdershond. Tom noemt hem Snuf. Tom komt terecht bij zijn oom Tjerk in Friesland. ...

08-11-2015 17:57

Snuf

Snuf de hond - Snuf

de hond,Tom en Mirjam raken steeds verder in de problemen. Tom is opgesloten in een stropershut. Snuf is zelfs beschoten. Zal het Mirjam lukken om uit handen te blijven van Tjeerd en zijn criminele zoons?Meer Tom en Mirjam raken steeds verd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Snuf de hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Snuf de hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Snuf de hond bij Snuf de hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Snuf de hond. Heb je een uitzending van Snuf de hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Snuf de hond gemist

Snuf de hond is een Nederlandse jeugdboekenserie geschreven door Piet Prins (een pseudoniem van Piet Jongeling) met in de hoofdrollen de herdershond Snuf en zijn baasje Tom Sanders. Samen beleven Snuf, Tom en zijn vrienden velerlei avonturen. De reeks begint tijdens de Tweede Wereldoorlog als Nederland gebukt gaat onder de Duitse bezetting en Tom de zorg krijgt over Snuf, een Duitse herder. De hond wordt afgericht door de mysterieuze onderduiker Haaksma. En het is dankzij deze vakkundige africhting dat Snuf in staat is zijn baasje en zijn vrienden uit vele avonturen te redden.

Uitzending gemist van Snuf de hond? Hier kun je alle uitzendingen van Snuf de hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 80
  • Laatste uitzending op 30-04-2017 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord