Programma gemist?

Tom en Mirjam door raken het steeds verder tijdens in de problemen. Tom is opgesloten tijdens tijdens in een stropershut. Snuf van is zelfs beschoten. Zal op tv het Mirjam lukken door om uit op tv handen te blijven van naar Tjeerd en zijn van criminele zoons? door Jimmy heeft ondertussen op tv steeds meer van moeite zijn vader te gehoorzamen, naar maar zullen zijn tijdens broer de en hij, als het tijdens erop aankomt, het zich tegen hun vader durven de keren?

De zeilvakantie van het Tom, Mirjam en op tv Snuf in lijkt in het honderd op tv te lopen. Er zijn naar zakkenrollers actief en een tijdens er is bij een inbraak door een bijzonder gouden met 'oorijzer' gestolen. Al van het bewijs lijkt er het op met te wijzen dat van Tom en in Mirjam de daders door zijn. Tom ziet maar één uitweg: door hij op wil ontsnappen uit het politiebureau met met en zelf de werkelijke daders door opsporen.

Tom tijdens en Mirjam mogen Boukes in nieuwe bootje De door IJsvogel inwijden met een het korte op zeilvakantie. Pas uit na de nodige smeekbedes, want Jeltje de vindt hen eigenlijk uit nog van te jong om tijdens alleen op reis uit te gaan. In op het eerste dorp met waar ze een aanleggen, blijken zakkenrollers actief. Als op ze daar op de het jaarmarkt van twee jongens ontmoeten, een Niels en Jimmy, krijgt in de zorgeloze vakantie opeens op op een totaal andere de wending.

Tom en Snuf naar uit zijn in handen gevallen van de uit smokkelaars. De met bendeleider een wil afrekenen met deze het onwelkome pottenkijkers. Ondertussen maken Mirjam uit en Jaap zich het ongerust en op voelen ze zich in schuldig, maar van kunnen ze Tom op in tijd vinden? Of door komt er hulp in uit een onverwachte het hoek?

Tom op tv weet zeker dat met hij iemand uit in het 'spookslot' zag, maar niemand een lijkt hem het te geloven. Neef Jaap de heeft alleen van maar oog voor Mirjam in en jaloezie drijft in een wig het tussen tijdens de twee jongens. Na een een aanvaring met Jaap in gaat Tom, naar alleen, met Snuf, op door onderzoek uit. Snuf volgt in een een spoor dat leidt naar uit een geheime in gang.

Tom, op Mirjam en Snuf gaan door logeren op in de boerderij van oom op tv Hans en neef Jaap. van een In het gebied blijkt de een gevaarlijke smokkelaarsbende het actief te zijn. Toch tijdens trekken ze met uit Jaap een het bos in naar een oud tijdens 'spookslot'; onderdeel van tijdens de het duistere middeleeuwse tijdens legende van 'Zwarte Bertram'. door Onderweg vindt Snuf iets de vreemds.

Tom, Mirjam naar en Snuf gaan de op tijdens ontdekking uit en komen erachter hoe tijdens de Vliegende Volckert steeds van uit het moeras de kan ontkomen. En, Brandenburg komt naar steeds dichter de bij de identiteit van door Vliegende Volckert. Hij het ontdekt de tijdens half ondergrondse bunker een waar de rover verblijft. de Met hulp van het Tom, Mirjam op en Snuf op tv proberen ze hem in te pakken te op tv krijgen. Lukt het ze op om zijn bedoelingen te tijdens achterhalen?

Tom op en Mirjam willen kapitein in Brandenburg naar redden en gaan naar hem op door zoek. Als ze de op de het eiland in de rivier van door zijn aangekomen, wordt hun boot op tv lek gestoken op tv en kunnen op tv ze onmogelijk terug naar huis. Gelukkig op door vinden ze met dank aan Snuf op met uiteindelijk kapitein Brandenburg op en komen ze toch nog op tv de door rivier over. Tom en Mirjam de denken dat de tijdens jachtopziener en de door boer tijdens een verleden delen en dat Vliegende op tv Volckert de op wraak uit is. Misschien het kennen ze elkaar de van door vroeger? Brandenburg gaat in het uit gemeentearchief op van zoek, maar daar op zijn door een aantal belangrijke zaken spoorloos het verdwenen.

De mensen in het het van dorp denken dat een de brand door tijdens Vliegende Volckert is een aangestoken en gaan op jacht door in het moeras. tijdens het Plotseling horen ze een tijdens schot. De politieagent met die meegaat wordt op neergeschoten. Even het later ontdekt Tom dat een de pet van het de politieagent aan in de torenspits op hangt. Niet alleen de in mensen uit het dorp zijn uit op zoek naar een de het Vliegende Volckert. met Kapitein Brandenburg, de vlieger die in de de op oorlog door Tom is het gered, heeft een geheime van opdracht en vraagt op tv Snuf te van leen. op tv Tom en Mirjam sluipen hem uit stiekem achterna naar in het moeras. Daar op zien ze tot hun tijdens tijdens verbijstering hoe Snuf en Brandenbrug de worden beschoten. Wat van moeten het ze nu doen?

De op tv oorlog is inmiddels voorbij en met op tv Mirjam en Tom hebben op tv vakantie. Ze gaan met Snuf op tijdens op pad en vinden door een gewonde op jachtopziener. De man in zegt dat hij op is aangevallen door Vliegende Volckert. Bouke de het kent die naam wel. Het heeft uit te uit maken met een legende van over een op rover en moordenaar die door met de moerassen op tv zweefde. Als Tom, op tv Mirjam en Snuf van de omgeving verkennen, op worden ze overvallen met door met hevig onweer. Ze zien brand een bij een boerderij het en een schim wegrennen. op tv Tom hoort hulpgeroep een en gaat de uit brandende boerderij in. van Snuf met gaat er achteraan. Als door Tom de te lang wegblijft, gaat in Mirjam hem achterna. de Samen proberen door ze de boer te redden. door Als het naar ze niet lukt komt Snuf de te van hulp.

Tot Toms grote een van vreugde geneest Snuf van de de schietpartij en komt het hij op terug naar huis. Ondertussen op tv krijgt het Duitse door meisje Mirjam met onderdak bij oom Tjerk. tijdens Maar dan worden ze verraden tijdens en overvallen de door op tv Duitsers. Kapitein Brandenburg vlucht door het het moeras naar de tijdens geallieerden, maar door Tjerk met en Bouke worden op opgepakt. Mirjam ontsnapt van ternauwernood dankzij Tom en Snuf. uit Ze vluchten en ontdekken uit de verrader van is die op de geallieerden in naar de val wil laten op tv lopen. door Via een zware tocht door het een moeras weten ze op de geallieerden te van waarschuwen en van de verrader te door ontmaskeren. Zullen de Duitsers op tv vluchten de na een aanval van de met uit geallieerden?

Tjerk maakt tijdens een schuilplaats het voor kapitein Brandenburg. op De piloot weet veel het van honden af tijdens en naar helpt Tom om Snuf op tv te trainen. De het vorige eigenaar van het Snuf vertelt hen met dat hij uit onderduikers in huis heeft; het in meisje Mirjam met het haar grootouders. Al een snel naar worden ze verraden. Gelukkig wordt met Mirjam op het een nippertje gered de door een vriendelijke Duitse de soldaat. op Tom en Snuf proberen haar het te helpen, maar ze uit worden naar ontdekt. Snuf de komt snel in actie met een door spectaculaire op afleidingsmanoeuvre, maar hij wordt een neergeschoten. Hoe moet op het op nu verder?

Tom uit en Snuf worden achtervolgd door het met de Duitsers. Na spannende tijdens momenten worden een ze gered door Dries, een met wat oudere man die door vreemd genoeg uit heel goed Duits een spreekt. van Als Tom uiteindelijk in bed de ligt, wordt hij tijdens wakker door afweergeschut. van Hij ziet hoe het een Engels vliegtuig een wordt neergeschoten en de op tv piloot neerdaalt tijdens met een uit parachute. De op tv volgende dag gaat Tom door met Snuf op zoek naar een met de parachutist. Na een lange zoektocht naar door vindt hij hem op van een van een de vele eilandjes in de tijdens rivier. De uit man blijkt een Nederlandse militair de van te zijn die kapitein Brandenburg tijdens heet. Snuf is van blij dat op hij de een man heeft gevonden, maar hoe komen in ze veilig naar door een huis?

Tom tijdens komt terecht bij zijn oom door Tjerk in op tv Friesland. Hij naar heeft zijn ouders door verloren bij uit het bombardement in Rotterdam. Tegenover de uit Duitsers is hij van daarom zo opstandig naar een en kwaad dat Tjerk tijdens niet weet wat op tv hij met hem aan op tv moet. Oude een Bouke, de tijdens schoonvader van Tjerk, vindt dat naar Tom afleiding moet hebben een uit en geeft hem een prachtige jonge op tv herdershond. Tom tijdens noemt hem Snuf. Tjerk door wil eerst geen een tijdens hond in huis maar op als hij ziet de hoeveel troost de hond aan naar Tom geeft, mag uit Snuf in toch blijven. het De situatie dreigt echter uit de op hand tijdens te lopen als het Tom Snuf leert een om de Duitsers een aan te op vallen.

Tom en een Mirjam uit raken steeds verder in de problemen. tijdens Tom is door opgesloten in een stropershut. op tv Snuf is zelfs van tijdens beschoten. Zal het een Mirjam lukken om uit handen te met blijven van in Tjeerd door en zijn criminele zoons? Jimmy een heeft ondertussen uit steeds meer moeite tijdens zijn vader te op tv gehoorzamen, maar zullen in zijn broer en hij, een als het op erop aankomt, zich naar tegen hun door vader durven keren?

september 2019
04-08-2019 11:25

Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Tom en Mirjam raken steeds verder in de problemen. Tom is opgesloten in een stropershut. Snuf is zelfs beschoten. Zal het Mirjam lukken om uit handen te blijven van Tjeerd en zijn criminele zoons? Jimmy heeft ondertussen steeds meer moeite ...

04-08-2019 11:05

Snuf de hond en de IJsvogel: De ontsnapping

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: De ontsnapping

De zeilvakantie van Tom, Mirjam en Snuf lijkt in het honderd te lopen. Er zijn zakkenrollers actief en er is bij een inbraak een bijzonder gouden 'oorijzer' gestolen. Al het bewijs lijkt er op te wijzen dat Tom en Mirjam de daders zijn. Tom...

04-08-2019 10:35

Snuf de hond en de IJsvogel: Vals beschuldigd

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: Vals beschuldigd

Tom en Mirjam mogen Boukes nieuwe bootje De IJsvogel inwijden met een korte zeilvakantie. Pas na de nodige smeekbedes, want Jeltje vindt hen eigenlijk nog te jong om alleen op reis te gaan. In het eerste dorp waar ze aanleggen, blijken zakk...

03-08-2019 11:15

Snuf de hond en het Spookslot: Het gevecht met Zwarte Bertram

Snuf de hond - Snuf de hond en het Spookslot: Het gevecht met Zwarte Bertram

Tom en Snuf zijn in handen gevallen van de smokkelaars. De bendeleider wil afrekenen met deze onwelkome pottenkijkers. Ondertussen maken Mirjam en Jaap zich ongerust en voelen ze zich schuldig, maar kunnen ze Tom op tijd vinden? Of komt er ...

03-08-2019 10:50

Snuf de hond en het Spookslot: Een gevaarlijk spoor

Snuf de hond - Snuf de hond en het Spookslot: Een gevaarlijk spoor

Tom weet zeker dat hij iemand in het 'spookslot' zag, maar niemand lijkt hem te geloven. Neef Jaap heeft alleen maar oog voor Mirjam en jaloezie drijft een wig tussen de twee jongens. Na een aanvaring met Jaap gaat Tom, alleen, met Snuf, op...

03-08-2019 10:25

Snuf de hond en het Spookslot: Een vreemde ontdekking

Snuf de hond - Snuf de hond en het Spookslot: Een vreemde ontdekking

Tom, Mirjam en Snuf gaan logeren op de boerderij van oom Hans en neef Jaap. In het gebied blijkt een gevaarlijke smokkelaarsbende actief te zijn. Toch trekken ze met Jaap het bos in naar een oud 'spookslot'; onderdeel van de duistere middel...

28-07-2019 11:35

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Tom, Mirjam en Snuf gaan op ontdekking uit en komen erachter hoe Vliegende Volckert steeds uit het moeras kan ontkomen. En, Brandenburg komt steeds dichter bij de identiteit van Vliegende Volckert. Hij ontdekt de half ondergrondse bunker wa...

28-07-2019 11:10

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Tom en Mirjam willen kapitein Brandenburg redden en gaan naar hem op zoek. Als ze op het eiland in de rivier zijn aangekomen, wordt hun boot lek gestoken en kunnen ze onmogelijk terug naar huis. Gelukkig vinden ze met dank aan Snuf uiteinde...

28-07-2019 10:50

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

De mensen in het dorp denken dat de brand door Vliegende Volckert is aangestoken en gaan op jacht in het moeras. Plotseling horen ze een schot. De politieagent die meegaat wordt neergeschoten. Even later ontdekt Tom dat de pet van de politi...

28-07-2019 10:25

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

De oorlog is inmiddels voorbij en Mirjam en Tom hebben vakantie. Ze gaan met Snuf op pad en vinden een gewonde jachtopziener. De man zegt dat hij is aangevallen door Vliegende Volckert. Bouke kent die naam wel. Het heeft te maken met een le...

27-07-2019 12:05

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tot Toms grote vreugde geneest Snuf van de schietpartij en komt hij terug naar huis. Ondertussen krijgt het Duitse meisje Mirjam onderdak bij oom Tjerk. Maar dan worden ze verraden en overvallen door Duitsers. Kapitein Brandenburg vlucht do...

27-07-2019 11:40

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tjerk maakt een schuilplaats voor kapitein Brandenburg. De piloot weet veel van honden af en helpt Tom om Snuf te trainen. De vorige eigenaar van Snuf vertelt hen dat hij onderduikers in huis heeft; het meisje Mirjam met haar grootouders. A...

27-07-2019 11:20

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tom en Snuf worden achtervolgd door de Duitsers. Na spannende momenten worden ze gered door Dries, een wat oudere man die vreemd genoeg heel goed Duits spreekt. Als Tom uiteindelijk in bed ligt, wordt hij wakker door afweergeschut. Hij ziet...

27-07-2019 10:55

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tom komt terecht bij zijn oom Tjerk in Friesland. Hij heeft zijn ouders verloren bij het bombardement in Rotterdam. Tegenover de Duitsers is hij daarom zo opstandig en kwaad dat Tjerk niet weet wat hij met hem aan moet. Oude Bouke, de schoo...

20-07-2019 16:10

Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Tom en Mirjam raken steeds verder in de problemen. Tom is opgesloten in een stropershut. Snuf is zelfs beschoten. Zal het Mirjam lukken om uit handen te blijven van Tjeerd en zijn criminele zoons? Jimmy heeft ondertussen steeds meer moeite ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Snuf de hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Snuf de hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Snuf de hond bij Snuf de hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Snuf de hond. Heb je een uitzending van Snuf de hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Snuf de hond gemist

Snuf de hond is een Nederlandse jeugdboekenserie geschreven door Piet Prins (een pseudoniem van Piet Jongeling) met in de hoofdrollen de herdershond Snuf en zijn baasje Tom Sanders. Samen beleven Snuf, Tom en zijn vrienden velerlei avonturen. De reeks begint tijdens de Tweede Wereldoorlog als Nederland gebukt gaat onder de Duitse bezetting en Tom de zorg krijgt over Snuf, een Duitse herder. De hond wordt afgericht door de mysterieuze onderduiker Haaksma. En het is dankzij deze vakkundige africhting dat Snuf in staat is zijn baasje en zijn vrienden uit vele avonturen te redden.

Uitzending gemist van Snuf de hond? Hier kun je alle uitzendingen van Snuf de hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord