Programma gemist?

Tom een en Mirjam uit raken steeds verder in tijdens de problemen. Tom naar is opgesloten in een de stropershut. tijdens Snuf is zelfs beschoten. Zal het uit Mirjam lukken het om uit handen te in blijven met van Tjeerd op tv en zijn criminele door zoons? Jimmy heeft de ondertussen steeds meer moeite op zijn vader het te gehoorzamen, maar zullen zijn uit broer het en hij, als het erop aankomt, uit zich tegen het hun het vader durven keren?

De met zeilvakantie van Tom, met Mirjam en Snuf lijkt tijdens in het honderd te met lopen. tijdens Er zijn zakkenrollers actief door en er uit is bij een inbraak een tijdens bijzonder gouden 'oorijzer' een tijdens gestolen. Al het van bewijs lijkt er op te wijzen op tv dat Tom naar en de Mirjam de daders tijdens zijn. Tom ziet maar één uitweg: op hij op tv wil ontsnappen op tv uit het politiebureau en zelf de de tijdens werkelijke daders opsporen.

Tom en van Mirjam mogen van Boukes nieuwe bootje het De IJsvogel inwijden met een door korte zeilvakantie. in Pas na op de nodige smeekbedes, want Jeltje een vindt hen eigenlijk uit nog te jong de om alleen op het reis te door gaan. op In het eerste dorp door waar ze aanleggen, blijken zakkenrollers naar actief. Als ze op daar op naar de jaarmarkt de twee jongens ontmoeten, het Niels en Jimmy, tijdens krijgt de zorgeloze vakantie opeens de een totaal andere de met wending.

Tom uit en Snuf zijn op in handen op gevallen van de een smokkelaars. De bendeleider wil het afrekenen met uit deze onwelkome pottenkijkers. Ondertussen maken met Mirjam en Jaap zich op tv ongerust en met voelen ze zich op tv schuldig, maar kunnen uit ze met Tom op tijd vinden? van Of komt er hulp uit van de een onverwachte hoek?

Tom uit weet zeker van dat hij iemand in het met 'spookslot' uit zag, maar niemand lijkt hem te uit geloven. Neef Jaap met uit heeft alleen maar uit oog voor Mirjam een en jaloezie drijft een door wig tussen de van twee jongens. Na een van aanvaring met Jaap gaat een Tom, op alleen, met Snuf, op onderzoek door uit. het Snuf volgt een spoor dat met op tv leidt naar een geheime een gang.

Tom, Mirjam van en van Snuf gaan logeren van op de boerderij met van oom Hans op en neef Jaap. In het gebied met blijkt op een gevaarlijke smokkelaarsbende actief te op de zijn. Toch trekken ze met tijdens Jaap het op tv bos in naar een oud door 'spookslot'; een onderdeel van de duistere middeleeuwse op legende van 'Zwarte tijdens Bertram'. Onderweg vindt de van Snuf iets vreemds.

Tom, door Mirjam en Snuf gaan op op van ontdekking uit en tijdens komen erachter hoe Vliegende Volckert naar steeds een uit het moeras kan ontkomen. een En, een Brandenburg komt steeds dichter bij de van identiteit een van Vliegende Volckert. Hij op ontdekt uit de half ondergrondse bunker waar op tv de rover op tv verblijft. Met met hulp van Tom, Mirjam en uit Snuf proberen ze de hem in te pakken te krijgen. Lukt op tv het ze om zijn het bedoelingen te van achterhalen?

Tom naar en Mirjam willen tijdens kapitein Brandenburg redden en gaan een het naar hem op zoek. Als op ze op tv op het eiland in de een rivier zijn aangekomen, naar wordt naar hun boot lek gestoken en kunnen op tv het ze onmogelijk terug naar de huis. Gelukkig vinden tijdens ze met dank aan op tv Snuf uiteindelijk naar kapitein Brandenburg op tv en komen ze toch nog een de rivier het over. Tom door en Mirjam denken uit dat de jachtopziener en op tv de boer een verleden op delen en dat naar Vliegende Volckert op een wraak uit is. Misschien op tv uit kennen ze elkaar van vroeger? in Brandenburg gaat in het de met gemeentearchief op zoek, maar daar zijn van een aantal het belangrijke op tv zaken spoorloos verdwenen.

De door mensen in een het dorp denken dat de brand op tv door een Vliegende Volckert is door aangestoken en gaan door op jacht in het het moeras. Plotseling horen ze door een schot. De tijdens politieagent met die meegaat wordt neergeschoten. in Even later ontdekt op tv Tom dat de pet op tv van op de politieagent op aan de torenspits hangt. Niet alleen tijdens de op tv mensen uit het dorp met zijn op zoek naar het de op Vliegende Volckert. Kapitein een Brandenburg, de vlieger op die in in de oorlog door Tom de is gered, een heeft een geheime opdracht en op tv vraagt Snuf te leen. in Tom op tv en Mirjam sluipen op hem stiekem achterna met in het moeras. Daar in zien ze tijdens tot hun verbijstering hoe tijdens Snuf en Brandenbrug worden het beschoten. Wat moeten een ze op tv nu doen?

De oorlog is in inmiddels voorbij en een Mirjam en naar Tom hebben vakantie. met Ze gaan de met Snuf op pad en op tv vinden een gewonde het jachtopziener. De man op tv zegt naar dat hij met is aangevallen door Vliegende een Volckert. Bouke kent die met naam tijdens wel. Het heeft te een maken met een legende de over een rover naar en moordenaar die door door de moerassen in zweefde. Als naar Tom, Mirjam en Snuf naar de omgeving tijdens verkennen, worden het ze overvallen door hevig onweer. Ze een het zien brand bij een boerderij tijdens en een schim in wegrennen. Tom uit hoort hulpgeroep en gaat een de brandende het boerderij in. Snuf het gaat er achteraan. Als Tom uit te lang wegblijft, in gaat van Mirjam hem tijdens achterna. Samen proberen ze de met boer te redden. naar Als het ze in niet met lukt komt Snuf te met hulp.

Tot op tv Toms grote vreugde geneest een Snuf met van de schietpartij en komt met hij terug uit naar huis. Ondertussen krijgt het het Duitse meisje Mirjam naar onderdak een bij oom Tjerk. Maar een dan worden ze door verraden van en overvallen door van Duitsers. Kapitein Brandenburg met vlucht door het een moeras naar de geallieerden, maar Tjerk van en Bouke worden uit uit opgepakt. Mirjam ontsnapt door ternauwernood dankzij Tom en Snuf. Ze het vluchten en het ontdekken het de verrader is die de de geallieerden in naar de val wil laten de lopen. in Via een zware tocht in door het moeras weten ze met de geallieerden te naar waarschuwen en de het het verrader te ontmaskeren. Zullen het de Duitsers met vluchten na een aanval in van de het geallieerden?

Tjerk maakt naar een het schuilplaats voor kapitein Brandenburg. in De piloot het weet veel van honden af en van helpt Tom op om in Snuf te trainen. De vorige eigenaar een door van Snuf vertelt hen dat hij op tv onderduikers in door huis heeft; door het meisje Mirjam met uit haar grootouders. Al snel de worden door ze verraden. Gelukkig wordt in Mirjam op het nippertje in op gered door een vriendelijke Duitse soldaat. op tv Tom en op tv Snuf proberen haar in te helpen, van maar ze worden op ontdekt. Snuf door komt snel in actie met naar een spectaculaire afleidingsmanoeuvre, van maar een hij wordt neergeschoten. Hoe moet het door met nu verder?

Tom tijdens en Snuf worden achtervolgd uit door de op Duitsers. Na spannende momenten worden een door ze gered door Dries, een door wat oudere met man die vreemd genoeg heel in goed naar Duits spreekt. Als Tom uiteindelijk op tv in bed de ligt, wordt hij een wakker de door afweergeschut. Hij ziet door hoe een Engels vliegtuig wordt met op neergeschoten en de piloot neerdaalt met met een parachute. een De volgende dag van gaat op tv Tom met Snuf op van zoek naar de door parachutist. Na een een lange zoektocht vindt hij de hem op tijdens een van de vele eilandjes op tv in de door rivier. De tijdens man blijkt een Nederlandse van militair te zijn met die kapitein op Brandenburg heet. op Snuf is blij dat hij de op man heeft op tv gevonden, maar hoe een komen ze veilig op tv naar met huis?

Tom komt een terecht tijdens bij zijn oom Tjerk in Friesland. uit Hij de heeft zijn op tv ouders verloren bij het bombardement in door Rotterdam. Tegenover de van een Duitsers is hij daarom zo opstandig uit en kwaad tijdens dat Tjerk door niet weet op tv wat hij met hem aan op tv moet. Oude Bouke, de een door schoonvader van Tjerk, vindt op dat Tom uit afleiding moet hebben en geeft tijdens hem een prachtige met jonge herdershond. Tom noemt in hem Snuf. Tjerk door wil eerst met geen van hond in huis maar als hij naar ziet hoeveel troost naar de naar hond aan Tom in geeft, mag Snuf toch blijven. het De het situatie dreigt echter uit de op hand te uit lopen als Tom Snuf door leert van om de Duitsers aan te de een vallen.

Tom op en Mirjam raken steeds verder een een in de problemen. het Tom is opgesloten naar in een stropershut. Snuf naar is zelfs beschoten. Zal het naar Mirjam lukken tijdens om uit tijdens handen te blijven de van Tjeerd en zijn criminele naar zoons? Jimmy naar heeft met ondertussen steeds meer uit moeite zijn vader te gehoorzamen, een maar zullen zijn in broer met en hij, als het erop van aankomt, zich tegen hun het vader durven met keren?

september 2020
04-08-2019 11:25

Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Tom en Mirjam raken steeds verder in de problemen. Tom is opgesloten in een stropershut. Snuf is zelfs beschoten. Zal het Mirjam lukken om uit handen te blijven van Tjeerd en zijn criminele zoons? Jimmy heeft ondertussen steeds meer moeite ...

04-08-2019 11:05

Snuf de hond en de IJsvogel: De ontsnapping

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: De ontsnapping

De zeilvakantie van Tom, Mirjam en Snuf lijkt in het honderd te lopen. Er zijn zakkenrollers actief en er is bij een inbraak een bijzonder gouden 'oorijzer' gestolen. Al het bewijs lijkt er op te wijzen dat Tom en Mirjam de daders zijn. Tom...

04-08-2019 10:35

Snuf de hond en de IJsvogel: Vals beschuldigd

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: Vals beschuldigd

Tom en Mirjam mogen Boukes nieuwe bootje De IJsvogel inwijden met een korte zeilvakantie. Pas na de nodige smeekbedes, want Jeltje vindt hen eigenlijk nog te jong om alleen op reis te gaan. In het eerste dorp waar ze aanleggen, blijken zakk...

03-08-2019 11:15

Snuf de hond en het Spookslot: Het gevecht met Zwarte Bertram

Snuf de hond - Snuf de hond en het Spookslot: Het gevecht met Zwarte Bertram

Tom en Snuf zijn in handen gevallen van de smokkelaars. De bendeleider wil afrekenen met deze onwelkome pottenkijkers. Ondertussen maken Mirjam en Jaap zich ongerust en voelen ze zich schuldig, maar kunnen ze Tom op tijd vinden? Of komt er ...

03-08-2019 10:50

Snuf de hond en het Spookslot: Een gevaarlijk spoor

Snuf de hond - Snuf de hond en het Spookslot: Een gevaarlijk spoor

Tom weet zeker dat hij iemand in het 'spookslot' zag, maar niemand lijkt hem te geloven. Neef Jaap heeft alleen maar oog voor Mirjam en jaloezie drijft een wig tussen de twee jongens. Na een aanvaring met Jaap gaat Tom, alleen, met Snuf, op...

03-08-2019 10:25

Snuf de hond en het Spookslot: Een vreemde ontdekking

Snuf de hond - Snuf de hond en het Spookslot: Een vreemde ontdekking

Tom, Mirjam en Snuf gaan logeren op de boerderij van oom Hans en neef Jaap. In het gebied blijkt een gevaarlijke smokkelaarsbende actief te zijn. Toch trekken ze met Jaap het bos in naar een oud 'spookslot'; onderdeel van de duistere middel...

28-07-2019 11:35

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Tom, Mirjam en Snuf gaan op ontdekking uit en komen erachter hoe Vliegende Volckert steeds uit het moeras kan ontkomen. En, Brandenburg komt steeds dichter bij de identiteit van Vliegende Volckert. Hij ontdekt de half ondergrondse bunker wa...

28-07-2019 11:10

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Tom en Mirjam willen kapitein Brandenburg redden en gaan naar hem op zoek. Als ze op het eiland in de rivier zijn aangekomen, wordt hun boot lek gestoken en kunnen ze onmogelijk terug naar huis. Gelukkig vinden ze met dank aan Snuf uiteinde...

28-07-2019 10:50

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

De mensen in het dorp denken dat de brand door Vliegende Volckert is aangestoken en gaan op jacht in het moeras. Plotseling horen ze een schot. De politieagent die meegaat wordt neergeschoten. Even later ontdekt Tom dat de pet van de politi...

28-07-2019 10:25

Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

Snuf de hond - Snuf en de jacht op Vliegende Volckert

De oorlog is inmiddels voorbij en Mirjam en Tom hebben vakantie. Ze gaan met Snuf op pad en vinden een gewonde jachtopziener. De man zegt dat hij is aangevallen door Vliegende Volckert. Bouke kent die naam wel. Het heeft te maken met een le...

27-07-2019 12:05

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tot Toms grote vreugde geneest Snuf van de schietpartij en komt hij terug naar huis. Ondertussen krijgt het Duitse meisje Mirjam onderdak bij oom Tjerk. Maar dan worden ze verraden en overvallen door Duitsers. Kapitein Brandenburg vlucht do...

27-07-2019 11:40

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tjerk maakt een schuilplaats voor kapitein Brandenburg. De piloot weet veel van honden af en helpt Tom om Snuf te trainen. De vorige eigenaar van Snuf vertelt hen dat hij onderduikers in huis heeft; het meisje Mirjam met haar grootouders. A...

27-07-2019 11:20

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tom en Snuf worden achtervolgd door de Duitsers. Na spannende momenten worden ze gered door Dries, een wat oudere man die vreemd genoeg heel goed Duits spreekt. Als Tom uiteindelijk in bed ligt, wordt hij wakker door afweergeschut. Hij ziet...

27-07-2019 10:55

Snuf, hond in oorlog

Snuf de hond - Snuf, hond in oorlog

Tom komt terecht bij zijn oom Tjerk in Friesland. Hij heeft zijn ouders verloren bij het bombardement in Rotterdam. Tegenover de Duitsers is hij daarom zo opstandig en kwaad dat Tjerk niet weet wat hij met hem aan moet. Oude Bouke, de schoo...

20-07-2019 16:10

Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Snuf de hond - Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening

Tom en Mirjam raken steeds verder in de problemen. Tom is opgesloten in een stropershut. Snuf is zelfs beschoten. Zal het Mirjam lukken om uit handen te blijven van Tjeerd en zijn criminele zoons? Jimmy heeft ondertussen steeds meer moeite ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Snuf de hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Snuf de hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Snuf de hond bij Snuf de hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Snuf de hond. Heb je een uitzending van Snuf de hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Snuf de hond gemist

Snuf de hond is een Nederlandse jeugdboekenserie geschreven door Piet Prins (een pseudoniem van Piet Jongeling) met in de hoofdrollen de herdershond Snuf en zijn baasje Tom Sanders. Samen beleven Snuf, Tom en zijn vrienden velerlei avonturen. De reeks begint tijdens de Tweede Wereldoorlog als Nederland gebukt gaat onder de Duitse bezetting en Tom de zorg krijgt over Snuf, een Duitse herder. De hond wordt afgericht door de mysterieuze onderduiker Haaksma. En het is dankzij deze vakkundige africhting dat Snuf in staat is zijn baasje en zijn vrienden uit vele avonturen te redden.

Uitzending gemist van Snuf de hond? Hier kun je alle uitzendingen van Snuf de hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!