Programma gemist?

Dorota, door Justyna en Malwina in zijn jong, Pools en de werken allemaal in de van Nederlandse tijdens vleesindustrie. Hoe ze het wonen, werken en naar leven in Nederland, dat door zien we nooit. Voor de het eerst vertellen op tv ze hun uit verhaal.

augustus 2021
04-09-2014 21:00

3Doc: Meisjes van de vleesfabriek

3Doc: Meisjes van de vleesfabriek - 3Doc: Meisjes van de vleesfabriek

Dorota, Justyna en Malwina zijn jong, Pools en werken allemaal in de Nederlandse vleesindustrie. Hoe ze wonen, werken en leven in Nederland, dat zien we nooit. Voor het eerst vertellen ze hun verhaal.

3Doc: Meisjes van de vleesfabriek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Meisjes van de vleesfabriek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Meisjes van de vleesfabriek bij 3Doc: Meisjes van de vleesfabriek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Meisjes van de vleesfabriek. Heb je een uitzending van 3Doc: Meisjes van de vleesfabriek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Meisjes van de vleesfabriek gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Meisjes van de vleesfabriek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Meisjes van de vleesfabriek, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Meisjes van de vleesfabriek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Meisjes van de vleesfabriek? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Meisjes van de vleesfabriek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-09-2014 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!