Programma gemist?

Luna het wordt geholpen in door haar creatieve proces. Joris' moeder de schrikt zich rot op tv op de een ouderavond. Mo het krijgt onverwacht steun tijdens het uit gesprek met Damstra. een naar Waarom wil Henry kennismaken tijdens met Ziggy?

Jackie op tv regelt teveel klanten op tv voor Dylans Fietsfix. Waarom staakt de van Jip opeens de zoektocht naar van de fietsendief? Joris verdiept op tv zich in uit de elektrostimulatie-behandeling. op tv Gaat hij het toch op doen?

Misdaadverslaggevers Jip tijdens en Filiz gaan op uit zoek naar de met met fietsendief. Waarom wordt Luna buitengesloten? Meneer het Damstra ontdekt Dylans door met Fietsfix in de kelder. Kan Dylan de zich hieruit in praten?

Maud voelt naar zich op schuldig tegenover Mo. Dylan kan Otis op tv niet terugbetalen, hij met moet geld het gaan verdienen. Joris en uit Mo regelen een in tussenuur. Komt de Van op Tiel achter de op waarheid?

De een eerste schoolkrant flopt. Noor is het de enige die het van Jip wil helpen. Filiz en van Maud een gaan op zoek naar de fietsendief. het door Otis vraagt zich af of de Elza nooit moe door wordt van zichzelf. Hester uit verrast het Dylan.

Mo van krijgt een passende straf met van Damstra uit en Aldert. Elza is naar populairder dan in ooit. Jackie helpt een Dylan bij uit het opzetten van zijn door bedrijfje. Filiz doet een vervelende van tijdens ontdekking in de door fietsenstalling.

Mo door is blij op tv met de kus van tijdens Maud, maar minder blij met uit Aldert de en Damstra door die naar hem een op zoek zijn. Jip biedt zijn uit excuses in aan. Elza wil Klara tijdens echt helpen tegen op het gepest. Slecht tijdens nieuws voor in Maud.

Elza neemt de het een op voor een meisje met buitenboordbeugel, in op maar wat wil ze daarvoor terug? naar Maud schrikt een zich van rot als Keutel ziek is. Mo door wil geen met absentiebriefjes meer een schrijven. Zelfs niet voor de Maud?

Fons biedt Joris op zijn door excuses aan, maar naar Joris is nog steeds van boos en met pakt hem terug. Jackie van is niet aardig tegen naar het Luna. Dylan vindt dat ze Luna door eigenlijk door pest. Elza's stelt met online nog niks uit voor. Wat naar nu?

Mo tijdens en Joris verdienen uit veel geld de met de absentiebriefjes. op Heeft Aldert ze door? op Elza en Otis houden door een fotoshoot. Joris' op katheter is het lek en met is wordt daarom uitgelachen. Hij is de naar woest.

Jip wil alleen de zijn eigen het idee voor de tijdens schoolkrant tijdens uitvoeren. Hoezo ontvangt Elza zo veel met naar pakketjes op school? Otis een is niet enthousiast over de Elza's een influencer-ambitie. Mo start tijdens een handeltje.

Mo het maakt Maud heel blij met een door het vervalste absentiebriefje. Elza uit heeft een plan: tijdens ze wil in influencer worden. Filiz maakt zich druk, tijdens want waarom is in Alex zo uit relaxt? Is Otis wel de toe aan met een nieuwe op liefde?

Maud met lucht haar een hart bij Filiz over haar ouders. een Joris met haalt een grap uit met met Fons. Mo denkt naar met dat hij het helemaal gemaakt heeft tijdens bij Maud, maar op tv Joris naar denkt dat het Maud Mo juist gebruikt. Is de dat op waar?

Jip de en Luna werken hard aan uit de schoolkrant. Jackie met doet onaardig tegen naar Luna. Dylan vindt de van dat ze excuses moet maken. Elza naar op vindt dat Otis op tv jongens moet aanspreken, maar is naar hij een hier wel goed in in?

Maud tijdens wil weten hoe het zit de door met haar ouders naar en vraagt haar moeder om uitleg. in Aldert worstelt met tijdens tijdens een nieuw computersysteem. tijdens Dylan wordt gek van Jackie's aandacht. in Waarom biedt Luna op haar excuses de aan?

oktober 2019
07-10-2019 17:25

Tienminutengesprek

SpangaS - Tienminutengesprek

Luna wordt geholpen in haar creatieve proces. Joris' moeder schrikt zich rot op de ouderavond. Mo krijgt onverwacht steun tijdens het gesprek met Damstra. Waarom wil Henry kennismaken met Ziggy?

04-10-2019 17:25

Hoe pak je een dief?

SpangaS - Hoe pak je een dief?

Jackie regelt teveel klanten voor Dylans Fietsfix. Waarom staakt Jip opeens de zoektocht naar de fietsendief? Joris verdiept zich in de elektrostimulatie-behandeling. Gaat hij het toch doen?

03-10-2019 17:25

Schilderangst

SpangaS - Schilderangst

Misdaadverslaggevers Jip en Filiz gaan op zoek naar de fietsendief. Waarom wordt Luna buitengesloten? Meneer Damstra ontdekt Dylans Fietsfix in de kelder. Kan Dylan zich hieruit praten?

02-10-2019 17:30

Dylan's fietsfix

SpangaS - Dylan's fietsfix

Maud voelt zich schuldig tegenover Mo. Dylan kan Otis niet terugbetalen, hij moet geld gaan verdienen. Joris en Mo regelen een tussenuur. Komt Van Tiel achter de waarheid?

01-10-2019 17:25

Otis is jaloers

SpangaS - Otis is jaloers

De eerste schoolkrant flopt. Noor is de enige die Jip wil helpen. Filiz en Maud gaan op zoek naar de fietsendief. Otis vraagt zich af of Elza nooit moe wordt van zichzelf. Hester verrast Dylan.

30-09-2019 17:25

De vermiste fiets

SpangaS - De vermiste fiets

Mo krijgt een passende straf van Damstra en Aldert. Elza is populairder dan ooit. Jackie helpt Dylan bij het opzetten van zijn bedrijfje. Filiz doet een vervelende ontdekking in de fietsenstalling.

27-09-2019 17:30

Mo is er gloeiend bij

SpangaS - Mo is er gloeiend bij

Mo is blij met de kus van Maud, maar minder blij met Aldert en Damstra die naar hem op zoek zijn. Jip biedt zijn excuses aan. Elza wil Klara echt helpen tegen het gepest. Slecht nieuws voor Maud.

26-09-2019 17:30

Nepnieuws

SpangaS - Nepnieuws

Elza neemt het op voor een meisje met buitenboordbeugel, maar wat wil ze daarvoor terug? Maud schrikt zich rot als Keutel ziek is. Mo wil geen absentiebriefjes meer schrijven. Zelfs niet voor Maud?

25-09-2019 17:30

Kill Your Darlings

SpangaS - Kill Your Darlings

Fons biedt Joris zijn excuses aan, maar Joris is nog steeds boos en pakt hem terug. Jackie is niet aardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze Luna eigenlijk pest. Elza's stelt online nog niks voor. Wat nu?

24-09-2019 17:30

List & Bedrog

SpangaS - List & Bedrog

Mo en Joris verdienen veel geld met de absentiebriefjes. Heeft Aldert ze door? Elza en Otis houden een fotoshoot. Joris' katheter is lek en is wordt daarom uitgelachen. Hij is woest.

23-09-2019 17:30

Journalistieke vrijheid

SpangaS - Journalistieke vrijheid

Jip wil alleen zijn eigen idee voor de schoolkrant uitvoeren. Hoezo ontvangt Elza zo veel pakketjes op school? Otis is niet enthousiast over Elza's influencer-ambitie. Mo start een handeltje.

20-09-2019 17:30

Over & uit

SpangaS - Over & uit

Mo maakt Maud heel blij met het vervalste absentiebriefje. Elza heeft een plan: ze wil influencer worden. Filiz maakt zich druk, want waarom is Alex zo relaxt? Is Otis wel toe aan een nieuwe liefde?

19-09-2019 17:30

Meestervervalser

SpangaS - Meestervervalser

Maud lucht haar hart bij Filiz over haar ouders. Joris haalt een grap uit met Fons. Mo denkt dat hij het helemaal gemaakt heeft bij Maud, maar Joris denkt dat Maud Mo juist gebruikt. Is dat waar?

18-09-2019 17:30

Het staat in de sterren

SpangaS - Het staat in de sterren

Jip en Luna werken hard aan de schoolkrant. Jackie doet onaardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze excuses moet maken. Elza vindt dat Otis jongens moet aanspreken, maar is hij hier wel goed in?

17-09-2019 17:30

Breuken

SpangaS - Breuken

Maud wil weten hoe het zit met haar ouders en vraagt haar moeder om uitleg. Aldert worstelt met een nieuw computersysteem. Dylan wordt gek van Jackie's aandacht. Waarom biedt Luna haar excuses aan?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 140. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SpangaS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SpangaS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SpangaS bij SpangaS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SpangaS. Heb je een uitzending van SpangaS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SpangaS gemist

SpangaS is een Nederlandse jeugd-soapserie van de makers van ZOOP en de NCRV. De serie draait om de levens van een groep leerlingen op het Spangalis College. Ze maken alles mee wat op het voortgezet onderwijs kan gebeuren. Zo lopen ze stage in een manege, helpen gehandicapten, worden verliefd, maken ruzie, zijn onzeker enzovoort.

Uitzending gemist van SpangaS? Hier kun je alle uitzendingen van SpangaS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!