Programma gemist?

Luna wordt geholpen een in haar creatieve de proces. Joris' in moeder door schrikt zich rot op de de ouderavond. Mo krijgt onverwacht met steun tijdens tijdens het gesprek naar met Damstra. Waarom wil tijdens Henry kennismaken tijdens met Ziggy?

Jackie regelt de teveel klanten voor Dylans op Fietsfix. tijdens Waarom staakt een Jip opeens de zoektocht naar de in fietsendief? Joris verdiept tijdens zich in de de elektrostimulatie-behandeling. Gaat uit hij de het toch doen?

Misdaadverslaggevers Jip en het tijdens Filiz gaan op uit zoek naar de fietsendief. Waarom van wordt Luna buitengesloten? door Meneer Damstra ontdekt Dylans van Fietsfix in van de kelder. Kan van Dylan zich uit hieruit praten?

Maud voelt zich door schuldig met tegenover Mo. op Dylan kan Otis niet terugbetalen, tijdens hij moet geld op gaan verdienen. Joris op tv en Mo het regelen een tussenuur. Komt op Van met Tiel achter de het waarheid?

De uit eerste schoolkrant flopt. Noor is van tijdens de enige die Jip wil door helpen. Filiz en de Maud gaan op zoek tijdens door naar de fietsendief. in Otis vraagt zich af op tv of Elza nooit tijdens moe wordt tijdens van zichzelf. Hester verrast op Dylan.

Mo krijgt een van passende op tv straf van Damstra en op Aldert. Elza is populairder op tv dan ooit. Jackie het helpt Dylan bij een het in opzetten van zijn bedrijfje. met Filiz doet naar een vervelende ontdekking in de in op fietsenstalling.

Mo uit is blij op tv met de kus van Maud, uit maar minder blij met het Aldert en de Damstra die naar hem van op met zoek zijn. Jip biedt zijn de excuses aan. tijdens Elza wil een Klara echt helpen op tegen het op tv gepest. Slecht nieuws voor van Maud.

Elza neemt in het op op voor een meisje van met buitenboordbeugel, maar wat uit wil ze daarvoor terug? naar Maud schrikt zich op tv rot als op Keutel ziek is. Mo tijdens wil tijdens geen absentiebriefjes uit meer schrijven. Zelfs niet naar voor Maud?

Fons op biedt Joris op zijn excuses aan, maar Joris van is nog steeds het boos van en pakt hem terug. Jackie van is met niet aardig tegen Luna. Dylan met vindt dat de ze Luna eigenlijk pest. Elza's de stelt online nog op niks voor. van Wat met nu?

Mo en met Joris verdienen door veel geld met het de absentiebriefjes. Heeft Aldert ze met door door? Elza en Otis houden een het fotoshoot. in Joris' katheter is lek naar en is wordt tijdens daarom uitgelachen. in Hij is in woest.

Jip in wil alleen het zijn eigen idee voor met de schoolkrant uitvoeren. Hoezo ontvangt het Elza zo naar veel pakketjes op school? uit Otis is niet de enthousiast over Elza's op tv influencer-ambitie. Mo naar start het een handeltje.

Mo op maakt Maud heel blij op tv met het vervalste in absentiebriefje. Elza van heeft een plan: ze wil op tv influencer worden. uit Filiz door maakt zich druk, op want waarom is Alex door zo relaxt? Is in Otis wel op toe aan een nieuwe van liefde?

Maud lucht door haar hart bij Filiz in op over haar ouders. Joris tijdens haalt een grap uit uit met Fons. tijdens Mo denkt dat hij tijdens het helemaal gemaakt heeft tijdens bij Maud, maar een Joris denkt dat op tijdens Maud Mo juist gebruikt. met Is dat uit waar?

Jip de en Luna werken op hard aan de schoolkrant. Jackie tijdens doet onaardig tegen de Luna. Dylan vindt in dat naar ze excuses moet maken. Elza uit met vindt dat Otis op jongens moet aanspreken, door maar is hij hier wel tijdens goed het in?

Maud door wil weten hoe in het zit een met haar ouders van en vraagt haar moeder in om uitleg. Aldert worstelt met naar een een nieuw computersysteem. Dylan een wordt gek van Jackie's met aandacht. Waarom een biedt Luna haar excuses door aan?

maart 2021
07-10-2019 17:25

Tienminutengesprek

SpangaS - Tienminutengesprek

Luna wordt geholpen in haar creatieve proces. Joris' moeder schrikt zich rot op de ouderavond. Mo krijgt onverwacht steun tijdens het gesprek met Damstra. Waarom wil Henry kennismaken met Ziggy?

04-10-2019 17:25

Hoe pak je een dief?

SpangaS - Hoe pak je een dief?

Jackie regelt teveel klanten voor Dylans Fietsfix. Waarom staakt Jip opeens de zoektocht naar de fietsendief? Joris verdiept zich in de elektrostimulatie-behandeling. Gaat hij het toch doen?

03-10-2019 17:25

Schilderangst

SpangaS - Schilderangst

Misdaadverslaggevers Jip en Filiz gaan op zoek naar de fietsendief. Waarom wordt Luna buitengesloten? Meneer Damstra ontdekt Dylans Fietsfix in de kelder. Kan Dylan zich hieruit praten?

02-10-2019 17:30

Dylan's fietsfix

SpangaS - Dylan's fietsfix

Maud voelt zich schuldig tegenover Mo. Dylan kan Otis niet terugbetalen, hij moet geld gaan verdienen. Joris en Mo regelen een tussenuur. Komt Van Tiel achter de waarheid?

01-10-2019 17:25

Otis is jaloers

SpangaS - Otis is jaloers

De eerste schoolkrant flopt. Noor is de enige die Jip wil helpen. Filiz en Maud gaan op zoek naar de fietsendief. Otis vraagt zich af of Elza nooit moe wordt van zichzelf. Hester verrast Dylan.

30-09-2019 17:25

De vermiste fiets

SpangaS - De vermiste fiets

Mo krijgt een passende straf van Damstra en Aldert. Elza is populairder dan ooit. Jackie helpt Dylan bij het opzetten van zijn bedrijfje. Filiz doet een vervelende ontdekking in de fietsenstalling.

27-09-2019 17:30

Mo is er gloeiend bij

SpangaS - Mo is er gloeiend bij

Mo is blij met de kus van Maud, maar minder blij met Aldert en Damstra die naar hem op zoek zijn. Jip biedt zijn excuses aan. Elza wil Klara echt helpen tegen het gepest. Slecht nieuws voor Maud.

26-09-2019 17:30

Nepnieuws

SpangaS - Nepnieuws

Elza neemt het op voor een meisje met buitenboordbeugel, maar wat wil ze daarvoor terug? Maud schrikt zich rot als Keutel ziek is. Mo wil geen absentiebriefjes meer schrijven. Zelfs niet voor Maud?

25-09-2019 17:30

Kill Your Darlings

SpangaS - Kill Your Darlings

Fons biedt Joris zijn excuses aan, maar Joris is nog steeds boos en pakt hem terug. Jackie is niet aardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze Luna eigenlijk pest. Elza's stelt online nog niks voor. Wat nu?

24-09-2019 17:30

List & Bedrog

SpangaS - List & Bedrog

Mo en Joris verdienen veel geld met de absentiebriefjes. Heeft Aldert ze door? Elza en Otis houden een fotoshoot. Joris' katheter is lek en is wordt daarom uitgelachen. Hij is woest.

23-09-2019 17:30

Journalistieke vrijheid

SpangaS - Journalistieke vrijheid

Jip wil alleen zijn eigen idee voor de schoolkrant uitvoeren. Hoezo ontvangt Elza zo veel pakketjes op school? Otis is niet enthousiast over Elza's influencer-ambitie. Mo start een handeltje.

20-09-2019 17:30

Over & uit

SpangaS - Over & uit

Mo maakt Maud heel blij met het vervalste absentiebriefje. Elza heeft een plan: ze wil influencer worden. Filiz maakt zich druk, want waarom is Alex zo relaxt? Is Otis wel toe aan een nieuwe liefde?

19-09-2019 17:30

Meestervervalser

SpangaS - Meestervervalser

Maud lucht haar hart bij Filiz over haar ouders. Joris haalt een grap uit met Fons. Mo denkt dat hij het helemaal gemaakt heeft bij Maud, maar Joris denkt dat Maud Mo juist gebruikt. Is dat waar?

18-09-2019 17:30

Het staat in de sterren

SpangaS - Het staat in de sterren

Jip en Luna werken hard aan de schoolkrant. Jackie doet onaardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze excuses moet maken. Elza vindt dat Otis jongens moet aanspreken, maar is hij hier wel goed in?

17-09-2019 17:30

Breuken

SpangaS - Breuken

Maud wil weten hoe het zit met haar ouders en vraagt haar moeder om uitleg. Aldert worstelt met een nieuw computersysteem. Dylan wordt gek van Jackie's aandacht. Waarom biedt Luna haar excuses aan?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 140. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SpangaS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SpangaS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SpangaS bij SpangaS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SpangaS. Heb je een uitzending van SpangaS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SpangaS gemist

SpangaS is een Nederlandse jeugd-soapserie van de makers van ZOOP en de NCRV. De serie draait om de levens van een groep leerlingen op het Spangalis College. Ze maken alles mee wat op het voortgezet onderwijs kan gebeuren. Zo lopen ze stage in een manege, helpen gehandicapten, worden verliefd, maken ruzie, zijn onzeker enzovoort.

Uitzending gemist van SpangaS? Hier kun je alle uitzendingen van SpangaS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!