Programma gemist?

Luna een wordt geholpen in op tv haar creatieve proces. Joris' met moeder schrikt zich de rot op de de ouderavond. Mo krijgt onverwacht tijdens steun tijdens het het gesprek met het Damstra. Waarom tijdens wil Henry een kennismaken met Ziggy?

Jackie het regelt teveel het klanten voor Dylans Fietsfix. van Waarom staakt Jip opeens door de een zoektocht naar de fietsendief? met Joris verdiept door zich in de van elektrostimulatie-behandeling. Gaat hij het toch met doen?

Misdaadverslaggevers van Jip en Filiz gaan op op zoek naar door de een fietsendief. Waarom wordt Luna buitengesloten? Meneer uit Damstra in ontdekt Dylans het Fietsfix in de kelder. naar Kan Dylan zich hieruit op praten?

Maud naar voelt zich schuldig uit tegenover Mo. Dylan in kan Otis met niet terugbetalen, hij moet geld gaan in verdienen. Joris en het het Mo regelen een tussenuur. met Komt Van Tiel achter de van uit waarheid?

De eerste naar schoolkrant flopt. Noor is tijdens de enige het die Jip wil met helpen. Filiz en van Maud gaan met op zoek naar de uit fietsendief. Otis vraagt zich op af of tijdens Elza nooit moe het wordt van zichzelf. Hester de in verrast Dylan.

Mo in krijgt een passende straf met van Damstra en Aldert. met Elza is een populairder dan ooit. een Jackie een helpt Dylan bij het opzetten in van zijn bedrijfje. door Filiz op doet een vervelende ontdekking in uit de in fietsenstalling.

Mo op is blij met de kus op van op tv Maud, maar minder op blij met Aldert en Damstra op die naar uit hem op zoek op tv zijn. met Jip biedt zijn excuses aan. Elza uit door wil Klara echt naar helpen tegen het gepest. van Slecht nieuws voor de Maud.

Elza neemt op het op in voor een het meisje met buitenboordbeugel, maar wat van wil ze daarvoor terug? op tv Maud schrikt tijdens zich rot als Keutel op ziek is. met Mo wil geen absentiebriefjes uit naar meer schrijven. Zelfs niet voor het Maud?

Fons in biedt Joris zijn naar excuses aan, maar Joris naar is naar nog steeds boos en pakt hem door terug. Jackie is op op tv niet aardig tegen op tv Luna. Dylan vindt dat ze Luna tijdens eigenlijk pest. Elza's tijdens van stelt online nog niks een voor. Wat door nu?

Mo en uit Joris verdienen veel de geld met de absentiebriefjes. met een Heeft Aldert ze door? Elza de en Otis op tv houden een de fotoshoot. Joris' katheter is het lek en is wordt daarom op uitgelachen. Hij van is in woest.

Jip wil in alleen zijn eigen idee van voor op tv de schoolkrant uitvoeren. Hoezo ontvangt van Elza zo veel de door pakketjes op school? Otis is op niet enthousiast tijdens over Elza's influencer-ambitie. Mo het start een met handeltje.

Mo met maakt Maud heel blij met tijdens het tijdens vervalste absentiebriefje. Elza het heeft een plan: ze op tv wil een influencer worden. Filiz maakt tijdens zich druk, want waarom is door Alex zo relaxt? door Is Otis wel het door toe aan een nieuwe op liefde?

Maud lucht van haar de hart bij Filiz over haar ouders. een Joris haalt een van grap uit een met Fons. Mo uit denkt dat hij van het helemaal de gemaakt heeft bij Maud, maar uit Joris de denkt dat de Maud Mo juist gebruikt. Is dat het het waar?

Jip en Luna op tv de werken hard aan de de schoolkrant. Jackie doet onaardig een tegen Luna. Dylan het vindt dat op ze excuses op moet maken. Elza vindt naar dat Otis een jongens moet aanspreken, maar de is hij hier met wel goed op in?

Maud de wil weten door hoe het zit met haar ouders van en vraagt door haar moeder om tijdens uitleg. met Aldert worstelt met op een nieuw computersysteem. Dylan wordt met gek van Jackie's aandacht. de Waarom biedt Luna door haar excuses in aan?

februari 2020
07-10-2019 17:25

Tienminutengesprek

SpangaS - Tienminutengesprek

Luna wordt geholpen in haar creatieve proces. Joris' moeder schrikt zich rot op de ouderavond. Mo krijgt onverwacht steun tijdens het gesprek met Damstra. Waarom wil Henry kennismaken met Ziggy?

04-10-2019 17:25

Hoe pak je een dief?

SpangaS - Hoe pak je een dief?

Jackie regelt teveel klanten voor Dylans Fietsfix. Waarom staakt Jip opeens de zoektocht naar de fietsendief? Joris verdiept zich in de elektrostimulatie-behandeling. Gaat hij het toch doen?

03-10-2019 17:25

Schilderangst

SpangaS - Schilderangst

Misdaadverslaggevers Jip en Filiz gaan op zoek naar de fietsendief. Waarom wordt Luna buitengesloten? Meneer Damstra ontdekt Dylans Fietsfix in de kelder. Kan Dylan zich hieruit praten?

02-10-2019 17:30

Dylan's fietsfix

SpangaS - Dylan's fietsfix

Maud voelt zich schuldig tegenover Mo. Dylan kan Otis niet terugbetalen, hij moet geld gaan verdienen. Joris en Mo regelen een tussenuur. Komt Van Tiel achter de waarheid?

01-10-2019 17:25

Otis is jaloers

SpangaS - Otis is jaloers

De eerste schoolkrant flopt. Noor is de enige die Jip wil helpen. Filiz en Maud gaan op zoek naar de fietsendief. Otis vraagt zich af of Elza nooit moe wordt van zichzelf. Hester verrast Dylan.

30-09-2019 17:25

De vermiste fiets

SpangaS - De vermiste fiets

Mo krijgt een passende straf van Damstra en Aldert. Elza is populairder dan ooit. Jackie helpt Dylan bij het opzetten van zijn bedrijfje. Filiz doet een vervelende ontdekking in de fietsenstalling.

27-09-2019 17:30

Mo is er gloeiend bij

SpangaS - Mo is er gloeiend bij

Mo is blij met de kus van Maud, maar minder blij met Aldert en Damstra die naar hem op zoek zijn. Jip biedt zijn excuses aan. Elza wil Klara echt helpen tegen het gepest. Slecht nieuws voor Maud.

26-09-2019 17:30

Nepnieuws

SpangaS - Nepnieuws

Elza neemt het op voor een meisje met buitenboordbeugel, maar wat wil ze daarvoor terug? Maud schrikt zich rot als Keutel ziek is. Mo wil geen absentiebriefjes meer schrijven. Zelfs niet voor Maud?

25-09-2019 17:30

Kill Your Darlings

SpangaS - Kill Your Darlings

Fons biedt Joris zijn excuses aan, maar Joris is nog steeds boos en pakt hem terug. Jackie is niet aardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze Luna eigenlijk pest. Elza's stelt online nog niks voor. Wat nu?

24-09-2019 17:30

List & Bedrog

SpangaS - List & Bedrog

Mo en Joris verdienen veel geld met de absentiebriefjes. Heeft Aldert ze door? Elza en Otis houden een fotoshoot. Joris' katheter is lek en is wordt daarom uitgelachen. Hij is woest.

23-09-2019 17:30

Journalistieke vrijheid

SpangaS - Journalistieke vrijheid

Jip wil alleen zijn eigen idee voor de schoolkrant uitvoeren. Hoezo ontvangt Elza zo veel pakketjes op school? Otis is niet enthousiast over Elza's influencer-ambitie. Mo start een handeltje.

20-09-2019 17:30

Over & uit

SpangaS - Over & uit

Mo maakt Maud heel blij met het vervalste absentiebriefje. Elza heeft een plan: ze wil influencer worden. Filiz maakt zich druk, want waarom is Alex zo relaxt? Is Otis wel toe aan een nieuwe liefde?

19-09-2019 17:30

Meestervervalser

SpangaS - Meestervervalser

Maud lucht haar hart bij Filiz over haar ouders. Joris haalt een grap uit met Fons. Mo denkt dat hij het helemaal gemaakt heeft bij Maud, maar Joris denkt dat Maud Mo juist gebruikt. Is dat waar?

18-09-2019 17:30

Het staat in de sterren

SpangaS - Het staat in de sterren

Jip en Luna werken hard aan de schoolkrant. Jackie doet onaardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze excuses moet maken. Elza vindt dat Otis jongens moet aanspreken, maar is hij hier wel goed in?

17-09-2019 17:30

Breuken

SpangaS - Breuken

Maud wil weten hoe het zit met haar ouders en vraagt haar moeder om uitleg. Aldert worstelt met een nieuw computersysteem. Dylan wordt gek van Jackie's aandacht. Waarom biedt Luna haar excuses aan?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 140. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SpangaS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SpangaS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SpangaS bij SpangaS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SpangaS. Heb je een uitzending van SpangaS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SpangaS gemist

SpangaS is een Nederlandse jeugd-soapserie van de makers van ZOOP en de NCRV. De serie draait om de levens van een groep leerlingen op het Spangalis College. Ze maken alles mee wat op het voortgezet onderwijs kan gebeuren. Zo lopen ze stage in een manege, helpen gehandicapten, worden verliefd, maken ruzie, zijn onzeker enzovoort.

Uitzending gemist van SpangaS? Hier kun je alle uitzendingen van SpangaS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!