Programma gemist?

Luna wordt geholpen van in haar de creatieve proces. Joris' moeder naar schrikt zich door rot uit op de ouderavond. Mo krijgt naar onverwacht steun de tijdens het gesprek van met Damstra. Waarom wil in Henry op tv kennismaken met Ziggy?

Jackie van regelt teveel klanten tijdens voor Dylans Fietsfix. Waarom door staakt Jip opeens met de zoektocht naar de de op fietsendief? Joris verdiept zich in op de elektrostimulatie-behandeling. Gaat hij op het toch door doen?

Misdaadverslaggevers door Jip en Filiz gaan op op tv zoek naar de tijdens fietsendief. naar Waarom wordt Luna het buitengesloten? Meneer Damstra ontdekt met Dylans Fietsfix in een de kelder. Kan Dylan naar in zich hieruit praten?

Maud voelt zich uit schuldig tegenover Mo. met Dylan tijdens kan Otis niet uit terugbetalen, hij moet geld gaan een verdienen. Joris op tv en Mo regelen het een tussenuur. Komt op tv Van Tiel op tv achter de een waarheid?

De eerste schoolkrant op flopt. Noor op tv is tijdens de enige die Jip wil helpen. naar Filiz op tv en Maud gaan op het zoek naar de fietsendief. op tv het Otis vraagt zich af of naar Elza het nooit moe wordt van uit zichzelf. Hester met verrast Dylan.

Mo het krijgt een passende straf van de van Damstra en Aldert. in Elza is populairder naar dan ooit. Jackie helpt Dylan bij de het een opzetten van naar zijn bedrijfje. Filiz met doet een vervelende ontdekking tijdens in de op tv fietsenstalling.

Mo is naar blij met de kus uit van Maud, op maar een minder blij met van Aldert en Damstra die naar op tv hem op zoek door zijn. de Jip biedt zijn een excuses aan. Elza wil Klara echt uit helpen een tegen het door gepest. Slecht nieuws met voor Maud.

Elza tijdens neemt het op voor een tijdens meisje met buitenboordbeugel, het maar wat op tv wil ze daarvoor terug? op tv Maud schrikt zich door rot als Keutel op de ziek is. Mo wil geen absentiebriefjes op meer in schrijven. Zelfs niet voor naar Maud?

Fons het biedt Joris zijn met excuses aan, maar Joris naar is in nog steeds boos en pakt hem in terug. tijdens Jackie is met niet aardig tegen Luna. Dylan op vindt op tv dat ze Luna eigenlijk pest. Elza's op de stelt online nog niks voor. op tv Wat tijdens nu?

Mo en Joris in op verdienen veel geld het met de absentiebriefjes. in Heeft Aldert ze door? Elza tijdens en naar Otis houden een fotoshoot. Joris' katheter naar is lek een en een is wordt daarom op tv uitgelachen. Hij is op tv woest.

Jip door wil alleen zijn tijdens eigen idee van voor de schoolkrant van uitvoeren. Hoezo ontvangt Elza door zo veel pakketjes op school? op Otis is van niet enthousiast over uit Elza's het influencer-ambitie. Mo start een op handeltje.

Mo een maakt Maud heel blij het met het vervalste op absentiebriefje. op Elza heeft een plan: ze wil op tv uit influencer worden. Filiz tijdens maakt zich druk, want door waarom is Alex zo van relaxt? Is Otis wel tijdens toe aan tijdens een nieuwe het liefde?

Maud lucht tijdens haar hart bij Filiz het over op tv haar ouders. Joris haalt een de grap van uit met van Fons. Mo denkt dat hij het in een helemaal gemaakt heeft bij Maud, maar een uit Joris denkt dat Maud Mo juist naar gebruikt. Is een dat de waar?

Jip tijdens en Luna werken hard van aan de schoolkrant. Jackie uit door doet onaardig tegen Luna. Dylan vindt uit door dat ze excuses moet maken. Elza naar vindt dat op Otis jongens moet aanspreken, op maar is met hij hier wel goed op naar in?

Maud wil weten in hoe het naar zit met haar ouders uit en vraagt haar een moeder van om uitleg. het Aldert worstelt met een nieuw computersysteem. door Dylan wordt door gek van Jackie's op tv aandacht. Waarom van biedt Luna haar excuses van aan?

juli 2020
07-10-2019 17:25

Tienminutengesprek

SpangaS - Tienminutengesprek

Luna wordt geholpen in haar creatieve proces. Joris' moeder schrikt zich rot op de ouderavond. Mo krijgt onverwacht steun tijdens het gesprek met Damstra. Waarom wil Henry kennismaken met Ziggy?

04-10-2019 17:25

Hoe pak je een dief?

SpangaS - Hoe pak je een dief?

Jackie regelt teveel klanten voor Dylans Fietsfix. Waarom staakt Jip opeens de zoektocht naar de fietsendief? Joris verdiept zich in de elektrostimulatie-behandeling. Gaat hij het toch doen?

03-10-2019 17:25

Schilderangst

SpangaS - Schilderangst

Misdaadverslaggevers Jip en Filiz gaan op zoek naar de fietsendief. Waarom wordt Luna buitengesloten? Meneer Damstra ontdekt Dylans Fietsfix in de kelder. Kan Dylan zich hieruit praten?

02-10-2019 17:30

Dylan's fietsfix

SpangaS - Dylan's fietsfix

Maud voelt zich schuldig tegenover Mo. Dylan kan Otis niet terugbetalen, hij moet geld gaan verdienen. Joris en Mo regelen een tussenuur. Komt Van Tiel achter de waarheid?

01-10-2019 17:25

Otis is jaloers

SpangaS - Otis is jaloers

De eerste schoolkrant flopt. Noor is de enige die Jip wil helpen. Filiz en Maud gaan op zoek naar de fietsendief. Otis vraagt zich af of Elza nooit moe wordt van zichzelf. Hester verrast Dylan.

30-09-2019 17:25

De vermiste fiets

SpangaS - De vermiste fiets

Mo krijgt een passende straf van Damstra en Aldert. Elza is populairder dan ooit. Jackie helpt Dylan bij het opzetten van zijn bedrijfje. Filiz doet een vervelende ontdekking in de fietsenstalling.

27-09-2019 17:30

Mo is er gloeiend bij

SpangaS - Mo is er gloeiend bij

Mo is blij met de kus van Maud, maar minder blij met Aldert en Damstra die naar hem op zoek zijn. Jip biedt zijn excuses aan. Elza wil Klara echt helpen tegen het gepest. Slecht nieuws voor Maud.

26-09-2019 17:30

Nepnieuws

SpangaS - Nepnieuws

Elza neemt het op voor een meisje met buitenboordbeugel, maar wat wil ze daarvoor terug? Maud schrikt zich rot als Keutel ziek is. Mo wil geen absentiebriefjes meer schrijven. Zelfs niet voor Maud?

25-09-2019 17:30

Kill Your Darlings

SpangaS - Kill Your Darlings

Fons biedt Joris zijn excuses aan, maar Joris is nog steeds boos en pakt hem terug. Jackie is niet aardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze Luna eigenlijk pest. Elza's stelt online nog niks voor. Wat nu?

24-09-2019 17:30

List & Bedrog

SpangaS - List & Bedrog

Mo en Joris verdienen veel geld met de absentiebriefjes. Heeft Aldert ze door? Elza en Otis houden een fotoshoot. Joris' katheter is lek en is wordt daarom uitgelachen. Hij is woest.

23-09-2019 17:30

Journalistieke vrijheid

SpangaS - Journalistieke vrijheid

Jip wil alleen zijn eigen idee voor de schoolkrant uitvoeren. Hoezo ontvangt Elza zo veel pakketjes op school? Otis is niet enthousiast over Elza's influencer-ambitie. Mo start een handeltje.

20-09-2019 17:30

Over & uit

SpangaS - Over & uit

Mo maakt Maud heel blij met het vervalste absentiebriefje. Elza heeft een plan: ze wil influencer worden. Filiz maakt zich druk, want waarom is Alex zo relaxt? Is Otis wel toe aan een nieuwe liefde?

19-09-2019 17:30

Meestervervalser

SpangaS - Meestervervalser

Maud lucht haar hart bij Filiz over haar ouders. Joris haalt een grap uit met Fons. Mo denkt dat hij het helemaal gemaakt heeft bij Maud, maar Joris denkt dat Maud Mo juist gebruikt. Is dat waar?

18-09-2019 17:30

Het staat in de sterren

SpangaS - Het staat in de sterren

Jip en Luna werken hard aan de schoolkrant. Jackie doet onaardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze excuses moet maken. Elza vindt dat Otis jongens moet aanspreken, maar is hij hier wel goed in?

17-09-2019 17:30

Breuken

SpangaS - Breuken

Maud wil weten hoe het zit met haar ouders en vraagt haar moeder om uitleg. Aldert worstelt met een nieuw computersysteem. Dylan wordt gek van Jackie's aandacht. Waarom biedt Luna haar excuses aan?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 140. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SpangaS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SpangaS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SpangaS bij SpangaS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SpangaS. Heb je een uitzending van SpangaS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SpangaS gemist

SpangaS is een Nederlandse jeugd-soapserie van de makers van ZOOP en de NCRV. De serie draait om de levens van een groep leerlingen op het Spangalis College. Ze maken alles mee wat op het voortgezet onderwijs kan gebeuren. Zo lopen ze stage in een manege, helpen gehandicapten, worden verliefd, maken ruzie, zijn onzeker enzovoort.

Uitzending gemist van SpangaS? Hier kun je alle uitzendingen van SpangaS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!