Programma gemist?

Luna de wordt geholpen in haar van creatieve proces. Joris' moeder een schrikt zich rot uit tijdens op de ouderavond. in Mo krijgt onverwacht in steun tijdens het gesprek met het Damstra. Waarom wil Henry uit kennismaken met met Ziggy?

Jackie een regelt teveel klanten voor in Dylans Fietsfix. Waarom tijdens staakt Jip opeens de tijdens met zoektocht naar de fietsendief? Joris verdiept door zich een in de elektrostimulatie-behandeling. Gaat hij het een het toch doen?

Misdaadverslaggevers Jip in en Filiz gaan op uit in zoek naar de naar fietsendief. Waarom wordt uit Luna buitengesloten? Meneer Damstra op tv ontdekt Dylans het Fietsfix in de kelder. Kan Dylan een zich hieruit op praten?

Maud met voelt zich schuldig tegenover Mo. in naar Dylan kan Otis niet terugbetalen, hij met moet geld in gaan verdienen. Joris en de Mo regelen een naar tussenuur. Komt op tv Van Tiel uit achter de met waarheid?

De uit eerste schoolkrant flopt. op Noor is de enige naar die met Jip wil helpen. Filiz en Maud op tv gaan naar op zoek naar naar de fietsendief. Otis in vraagt zich af door of Elza nooit van moe wordt het van zichzelf. Hester verrast tijdens Dylan.

Mo met krijgt een passende straf van in Damstra uit en Aldert. Elza de is populairder dan ooit. het Jackie het helpt Dylan bij het tijdens opzetten van zijn het bedrijfje. Filiz het doet een vervelende ontdekking op in de op tv fietsenstalling.

Mo door is blij een met de kus van Maud, het maar minder in blij met Aldert en Damstra door die naar hem de op door zoek zijn. Jip het biedt zijn in excuses aan. Elza het wil Klara echt in helpen tegen het uit gepest. Slecht nieuws op tv voor Maud.

Elza neemt een het naar op voor een meisje met buitenboordbeugel, de maar door wat wil ze daarvoor terug? tijdens in Maud schrikt zich uit rot als Keutel ziek tijdens is. Mo wil geen absentiebriefjes de meer schrijven. Zelfs naar een niet voor Maud?

Fons een biedt Joris van zijn excuses aan, op maar Joris is nog steeds boos met en pakt uit hem terug. Jackie door is niet aardig tegen op Luna. Dylan vindt door dat ze Luna de tijdens eigenlijk pest. Elza's stelt in online nog niks voor. het Wat op nu?

Mo en Joris op verdienen door veel geld met de door absentiebriefjes. door Heeft Aldert ze uit door? Elza en Otis houden met een fotoshoot. de Joris' katheter is lek en met is wordt daarom uit uitgelachen. Hij het is het woest.

Jip op wil alleen zijn eigen idee naar voor de door schoolkrant tijdens uitvoeren. Hoezo ontvangt in Elza zo veel pakketjes op het school? Otis is tijdens niet enthousiast over van Elza's influencer-ambitie. met Mo start een met handeltje.

Mo maakt Maud in heel blij van met het door vervalste absentiebriefje. Elza uit heeft een plan: ze wil een influencer in worden. Filiz de maakt zich druk, naar want waarom is Alex de zo relaxt? een Is Otis wel toe aan een uit nieuwe met liefde?

Maud door lucht haar hart bij tijdens Filiz over haar van ouders. Joris haalt een uit in grap uit met Fons. van Mo denkt dat hij het de helemaal de gemaakt heeft bij Maud, maar naar Joris denkt uit dat Maud het Mo juist gebruikt. naar Is dat uit waar?

Jip op tv en Luna werken de hard aan in de schoolkrant. Jackie doet de onaardig tegen het Luna. Dylan vindt dat ze excuses op tv moet maken. Elza op vindt tijdens dat Otis jongens moet aanspreken, op tv met maar is hij hier wel op tv goed op tv in?

Maud wil uit weten hoe het zit een op tv met haar ouders en door vraagt haar moeder op om uitleg. Aldert de worstelt met een nieuw het computersysteem. Dylan wordt gek naar van Jackie's het aandacht. Waarom uit biedt Luna haar een excuses aan?

oktober 2020
07-10-2019 17:25

Tienminutengesprek

SpangaS - Tienminutengesprek

Luna wordt geholpen in haar creatieve proces. Joris' moeder schrikt zich rot op de ouderavond. Mo krijgt onverwacht steun tijdens het gesprek met Damstra. Waarom wil Henry kennismaken met Ziggy?

04-10-2019 17:25

Hoe pak je een dief?

SpangaS - Hoe pak je een dief?

Jackie regelt teveel klanten voor Dylans Fietsfix. Waarom staakt Jip opeens de zoektocht naar de fietsendief? Joris verdiept zich in de elektrostimulatie-behandeling. Gaat hij het toch doen?

03-10-2019 17:25

Schilderangst

SpangaS - Schilderangst

Misdaadverslaggevers Jip en Filiz gaan op zoek naar de fietsendief. Waarom wordt Luna buitengesloten? Meneer Damstra ontdekt Dylans Fietsfix in de kelder. Kan Dylan zich hieruit praten?

02-10-2019 17:30

Dylan's fietsfix

SpangaS - Dylan's fietsfix

Maud voelt zich schuldig tegenover Mo. Dylan kan Otis niet terugbetalen, hij moet geld gaan verdienen. Joris en Mo regelen een tussenuur. Komt Van Tiel achter de waarheid?

01-10-2019 17:25

Otis is jaloers

SpangaS - Otis is jaloers

De eerste schoolkrant flopt. Noor is de enige die Jip wil helpen. Filiz en Maud gaan op zoek naar de fietsendief. Otis vraagt zich af of Elza nooit moe wordt van zichzelf. Hester verrast Dylan.

30-09-2019 17:25

De vermiste fiets

SpangaS - De vermiste fiets

Mo krijgt een passende straf van Damstra en Aldert. Elza is populairder dan ooit. Jackie helpt Dylan bij het opzetten van zijn bedrijfje. Filiz doet een vervelende ontdekking in de fietsenstalling.

27-09-2019 17:30

Mo is er gloeiend bij

SpangaS - Mo is er gloeiend bij

Mo is blij met de kus van Maud, maar minder blij met Aldert en Damstra die naar hem op zoek zijn. Jip biedt zijn excuses aan. Elza wil Klara echt helpen tegen het gepest. Slecht nieuws voor Maud.

26-09-2019 17:30

Nepnieuws

SpangaS - Nepnieuws

Elza neemt het op voor een meisje met buitenboordbeugel, maar wat wil ze daarvoor terug? Maud schrikt zich rot als Keutel ziek is. Mo wil geen absentiebriefjes meer schrijven. Zelfs niet voor Maud?

25-09-2019 17:30

Kill Your Darlings

SpangaS - Kill Your Darlings

Fons biedt Joris zijn excuses aan, maar Joris is nog steeds boos en pakt hem terug. Jackie is niet aardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze Luna eigenlijk pest. Elza's stelt online nog niks voor. Wat nu?

24-09-2019 17:30

List & Bedrog

SpangaS - List & Bedrog

Mo en Joris verdienen veel geld met de absentiebriefjes. Heeft Aldert ze door? Elza en Otis houden een fotoshoot. Joris' katheter is lek en is wordt daarom uitgelachen. Hij is woest.

23-09-2019 17:30

Journalistieke vrijheid

SpangaS - Journalistieke vrijheid

Jip wil alleen zijn eigen idee voor de schoolkrant uitvoeren. Hoezo ontvangt Elza zo veel pakketjes op school? Otis is niet enthousiast over Elza's influencer-ambitie. Mo start een handeltje.

20-09-2019 17:30

Over & uit

SpangaS - Over & uit

Mo maakt Maud heel blij met het vervalste absentiebriefje. Elza heeft een plan: ze wil influencer worden. Filiz maakt zich druk, want waarom is Alex zo relaxt? Is Otis wel toe aan een nieuwe liefde?

19-09-2019 17:30

Meestervervalser

SpangaS - Meestervervalser

Maud lucht haar hart bij Filiz over haar ouders. Joris haalt een grap uit met Fons. Mo denkt dat hij het helemaal gemaakt heeft bij Maud, maar Joris denkt dat Maud Mo juist gebruikt. Is dat waar?

18-09-2019 17:30

Het staat in de sterren

SpangaS - Het staat in de sterren

Jip en Luna werken hard aan de schoolkrant. Jackie doet onaardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze excuses moet maken. Elza vindt dat Otis jongens moet aanspreken, maar is hij hier wel goed in?

17-09-2019 17:30

Breuken

SpangaS - Breuken

Maud wil weten hoe het zit met haar ouders en vraagt haar moeder om uitleg. Aldert worstelt met een nieuw computersysteem. Dylan wordt gek van Jackie's aandacht. Waarom biedt Luna haar excuses aan?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 140. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SpangaS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SpangaS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SpangaS bij SpangaS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SpangaS. Heb je een uitzending van SpangaS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SpangaS gemist

SpangaS is een Nederlandse jeugd-soapserie van de makers van ZOOP en de NCRV. De serie draait om de levens van een groep leerlingen op het Spangalis College. Ze maken alles mee wat op het voortgezet onderwijs kan gebeuren. Zo lopen ze stage in een manege, helpen gehandicapten, worden verliefd, maken ruzie, zijn onzeker enzovoort.

Uitzending gemist van SpangaS? Hier kun je alle uitzendingen van SpangaS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!