Programma gemist?

Luna op tv wordt geholpen in haar het creatieve proces. Joris' moeder met schrikt een zich rot op tv op de ouderavond. Mo in krijgt onverwacht op steun tijdens het gesprek met tijdens Damstra. het Waarom wil Henry kennismaken met in Ziggy?

Jackie op tv regelt teveel klanten voor van Dylans Fietsfix. Waarom staakt door Jip opeens op de zoektocht het naar de fietsendief? Joris verdiept met zich uit in de elektrostimulatie-behandeling. uit Gaat hij het toch van doen?

Misdaadverslaggevers met Jip en Filiz gaan op tijdens zoek naar een de fietsendief. in Waarom wordt Luna buitengesloten? Meneer uit Damstra ontdekt het Dylans Fietsfix op in de een kelder. Kan Dylan zich hieruit uit praten?

Maud voelt op tv zich met schuldig tegenover Mo. Dylan kan Otis op tv niet terugbetalen, van hij moet geld gaan tijdens verdienen. Joris het en naar Mo regelen een tussenuur. Komt door Van Tiel achter de de een waarheid?

De eerste op schoolkrant flopt. Noor in is de enige een die Jip wil uit helpen. Filiz met en Maud naar gaan op zoek naar de fietsendief. in Otis door vraagt zich af of Elza in het nooit moe wordt van zichzelf. naar Hester door verrast Dylan.

Mo uit krijgt een passende straf uit van Damstra en op tv Aldert. van Elza is populairder op dan ooit. Jackie op helpt Dylan bij het het opzetten van zijn naar bedrijfje. Filiz doet een het vervelende ontdekking uit in de de fietsenstalling.

Mo op is blij met het de kus van naar Maud, maar minder naar blij met Aldert met en Damstra die het naar hem op uit zoek zijn. Jip biedt in zijn excuses aan. uit Elza wil Klara in echt helpen tegen het met gepest. Slecht tijdens nieuws voor door Maud.

Elza neemt het in op voor het een meisje met buitenboordbeugel, een maar wat van wil ze met daarvoor terug? Maud naar schrikt zich rot als een Keutel ziek naar is. Mo wil op tv geen absentiebriefjes in meer schrijven. Zelfs niet voor van Maud?

Fons op biedt Joris zijn excuses aan, door maar in Joris is nog steeds boos op en de pakt hem terug. op Jackie is niet aardig op tv tegen de Luna. Dylan vindt dat op tv ze Luna eigenlijk pest. een Elza's stelt online nog naar niks voor. met Wat het nu?

Mo een en Joris in verdienen veel geld met uit de absentiebriefjes. Heeft Aldert van ze door? op tv Elza en Otis tijdens houden een fotoshoot. door Joris' katheter is lek en een is de wordt daarom uitgelachen. Hij in is in woest.

Jip het wil alleen zijn eigen uit idee voor de op tv schoolkrant uitvoeren. tijdens Hoezo ontvangt op Elza zo veel pakketjes op een school? Otis is niet op enthousiast over Elza's de influencer-ambitie. Mo start van op tv een handeltje.

Mo uit maakt Maud heel blij met tijdens het vervalste absentiebriefje. op tv van Elza heeft een plan: met ze wil van influencer worden. Filiz maakt een zich druk, want waarom is in met Alex zo relaxt? Is Otis wel tijdens toe aan een de nieuwe uit liefde?

Maud lucht haar met hart naar bij Filiz over de haar ouders. Joris haalt op tv een grap uit met naar tijdens Fons. Mo denkt dat door hij het helemaal het gemaakt heeft uit bij Maud, maar Joris het denkt dat Maud met Mo juist gebruikt. op Is dat naar waar?

Jip in en Luna met werken hard aan de schoolkrant. Jackie op doet onaardig op tegen Luna. Dylan vindt tijdens dat op ze excuses moet van maken. Elza vindt dat door Otis jongens moet aanspreken, het maar naar is hij hier wel het goed de in?

Maud op tv wil weten hoe het het zit met haar tijdens ouders en vraagt het haar moeder om het uitleg. Aldert tijdens worstelt met een op nieuw computersysteem. Dylan naar wordt gek van Jackie's een aandacht. Waarom biedt van Luna haar excuses een aan?

juni 2021
07-10-2019 17:25

Tienminutengesprek

SpangaS - Tienminutengesprek

Luna wordt geholpen in haar creatieve proces. Joris' moeder schrikt zich rot op de ouderavond. Mo krijgt onverwacht steun tijdens het gesprek met Damstra. Waarom wil Henry kennismaken met Ziggy?

04-10-2019 17:25

Hoe pak je een dief?

SpangaS - Hoe pak je een dief?

Jackie regelt teveel klanten voor Dylans Fietsfix. Waarom staakt Jip opeens de zoektocht naar de fietsendief? Joris verdiept zich in de elektrostimulatie-behandeling. Gaat hij het toch doen?

03-10-2019 17:25

Schilderangst

SpangaS - Schilderangst

Misdaadverslaggevers Jip en Filiz gaan op zoek naar de fietsendief. Waarom wordt Luna buitengesloten? Meneer Damstra ontdekt Dylans Fietsfix in de kelder. Kan Dylan zich hieruit praten?

02-10-2019 17:30

Dylan's fietsfix

SpangaS - Dylan's fietsfix

Maud voelt zich schuldig tegenover Mo. Dylan kan Otis niet terugbetalen, hij moet geld gaan verdienen. Joris en Mo regelen een tussenuur. Komt Van Tiel achter de waarheid?

01-10-2019 17:25

Otis is jaloers

SpangaS - Otis is jaloers

De eerste schoolkrant flopt. Noor is de enige die Jip wil helpen. Filiz en Maud gaan op zoek naar de fietsendief. Otis vraagt zich af of Elza nooit moe wordt van zichzelf. Hester verrast Dylan.

30-09-2019 17:25

De vermiste fiets

SpangaS - De vermiste fiets

Mo krijgt een passende straf van Damstra en Aldert. Elza is populairder dan ooit. Jackie helpt Dylan bij het opzetten van zijn bedrijfje. Filiz doet een vervelende ontdekking in de fietsenstalling.

27-09-2019 17:30

Mo is er gloeiend bij

SpangaS - Mo is er gloeiend bij

Mo is blij met de kus van Maud, maar minder blij met Aldert en Damstra die naar hem op zoek zijn. Jip biedt zijn excuses aan. Elza wil Klara echt helpen tegen het gepest. Slecht nieuws voor Maud.

26-09-2019 17:30

Nepnieuws

SpangaS - Nepnieuws

Elza neemt het op voor een meisje met buitenboordbeugel, maar wat wil ze daarvoor terug? Maud schrikt zich rot als Keutel ziek is. Mo wil geen absentiebriefjes meer schrijven. Zelfs niet voor Maud?

25-09-2019 17:30

Kill Your Darlings

SpangaS - Kill Your Darlings

Fons biedt Joris zijn excuses aan, maar Joris is nog steeds boos en pakt hem terug. Jackie is niet aardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze Luna eigenlijk pest. Elza's stelt online nog niks voor. Wat nu?

24-09-2019 17:30

List & Bedrog

SpangaS - List & Bedrog

Mo en Joris verdienen veel geld met de absentiebriefjes. Heeft Aldert ze door? Elza en Otis houden een fotoshoot. Joris' katheter is lek en is wordt daarom uitgelachen. Hij is woest.

23-09-2019 17:30

Journalistieke vrijheid

SpangaS - Journalistieke vrijheid

Jip wil alleen zijn eigen idee voor de schoolkrant uitvoeren. Hoezo ontvangt Elza zo veel pakketjes op school? Otis is niet enthousiast over Elza's influencer-ambitie. Mo start een handeltje.

20-09-2019 17:30

Over & uit

SpangaS - Over & uit

Mo maakt Maud heel blij met het vervalste absentiebriefje. Elza heeft een plan: ze wil influencer worden. Filiz maakt zich druk, want waarom is Alex zo relaxt? Is Otis wel toe aan een nieuwe liefde?

19-09-2019 17:30

Meestervervalser

SpangaS - Meestervervalser

Maud lucht haar hart bij Filiz over haar ouders. Joris haalt een grap uit met Fons. Mo denkt dat hij het helemaal gemaakt heeft bij Maud, maar Joris denkt dat Maud Mo juist gebruikt. Is dat waar?

18-09-2019 17:30

Het staat in de sterren

SpangaS - Het staat in de sterren

Jip en Luna werken hard aan de schoolkrant. Jackie doet onaardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze excuses moet maken. Elza vindt dat Otis jongens moet aanspreken, maar is hij hier wel goed in?

17-09-2019 17:30

Breuken

SpangaS - Breuken

Maud wil weten hoe het zit met haar ouders en vraagt haar moeder om uitleg. Aldert worstelt met een nieuw computersysteem. Dylan wordt gek van Jackie's aandacht. Waarom biedt Luna haar excuses aan?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 140. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SpangaS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SpangaS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SpangaS bij SpangaS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SpangaS. Heb je een uitzending van SpangaS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SpangaS gemist

SpangaS is een Nederlandse jeugd-soapserie van de makers van ZOOP en de NCRV. De serie draait om de levens van een groep leerlingen op het Spangalis College. Ze maken alles mee wat op het voortgezet onderwijs kan gebeuren. Zo lopen ze stage in een manege, helpen gehandicapten, worden verliefd, maken ruzie, zijn onzeker enzovoort.

Uitzending gemist van SpangaS? Hier kun je alle uitzendingen van SpangaS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!