Programma gemist?

Luna door wordt geholpen met in haar creatieve proces. met Joris' moeder schrikt door zich rot op de ouderavond. op de Mo krijgt onverwacht steun tijdens het uit gesprek met het Damstra. in Waarom wil Henry kennismaken een met Ziggy?

Jackie regelt een teveel van klanten voor Dylans Fietsfix. Waarom tijdens staakt Jip van opeens de zoektocht naar een de fietsendief? Joris een verdiept zich in met de elektrostimulatie-behandeling. Gaat hij in het het toch doen?

Misdaadverslaggevers naar Jip en Filiz gaan een op zoek naar de in fietsendief. op tv Waarom wordt Luna buitengesloten? uit Meneer op tv Damstra ontdekt Dylans Fietsfix tijdens in de kelder. met Kan Dylan zich hieruit het praten?

Maud voelt de zich schuldig tegenover Mo. in door Dylan kan Otis door niet terugbetalen, hij moet geld gaan het verdienen. Joris en met Mo uit regelen een tussenuur. Komt Van de Tiel achter de op tv op waarheid?

De eerste tijdens schoolkrant flopt. Noor op tv is uit de enige die uit Jip wil helpen. Filiz en Maud tijdens gaan door op zoek naar de op fietsendief. uit Otis vraagt zich af of Elza in nooit moe wordt een van naar zichzelf. Hester verrast de Dylan.

Mo krijgt het een uit passende straf van Damstra naar en Aldert. Elza is populairder tijdens dan ooit. het Jackie helpt Dylan bij van het opzetten van door zijn bedrijfje. door Filiz doet een op tv vervelende ontdekking uit in de tijdens fietsenstalling.

Mo op tv is blij op tv met de kus van Maud, op maar minder op blij met tijdens Aldert en Damstra die naar hem op op zoek zijn. op Jip biedt zijn in uit excuses aan. Elza door wil Klara echt helpen tegen het met gepest. Slecht nieuws het voor op tv Maud.

Elza op neemt het op voor een het meisje een met buitenboordbeugel, maar van wat wil ze daarvoor terug? met Maud schrikt zich met op rot als Keutel ziek is. de Mo wil geen het absentiebriefjes meer van schrijven. Zelfs niet voor door Maud?

Fons biedt Joris van zijn van excuses aan, tijdens maar Joris is nog steeds boos uit in en pakt hem de terug. Jackie is in niet aardig tegen Luna. op Dylan vindt dat ze tijdens Luna eigenlijk pest. Elza's met stelt online de nog niks voor. Wat op tv een nu?

Mo op en Joris verdienen veel van geld met de absentiebriefjes. op tv Heeft Aldert ze de door? Elza het en Otis op tv houden een fotoshoot. Joris' de katheter is lek van en is wordt naar daarom uitgelachen. Hij naar is met woest.

Jip van wil alleen zijn eigen op tv idee voor de schoolkrant het uitvoeren. Hoezo het ontvangt van Elza zo veel pakketjes op uit school? Otis is niet op tv enthousiast over Elza's het influencer-ambitie. Mo start de door een handeltje.

Mo maakt van Maud heel blij met van het vervalste absentiebriefje. van Elza heeft een op plan: ze wil in influencer met worden. Filiz maakt op zich druk, het want waarom is Alex zo uit relaxt? Is Otis de wel toe van aan een het nieuwe liefde?

Maud een lucht haar hart bij Filiz in over door haar ouders. Joris haalt een op tv grap uit met tijdens Fons. Mo op denkt dat hij het naar helemaal door gemaakt heeft bij naar Maud, maar Joris denkt dat het Maud de Mo juist gebruikt. door Is dat in waar?

Jip op tv en Luna werken hard door aan de schoolkrant. Jackie in doet de onaardig tegen Luna. een Dylan vindt dat ze de excuses moet in maken. Elza vindt dat Otis naar jongens moet aanspreken, op maar een is hij hier in wel goed de in?

Maud op wil weten hoe van het zit met op tv haar ouders naar en vraagt haar moeder om uitleg. door in Aldert worstelt met naar een nieuw computersysteem. op Dylan wordt gek van Jackie's naar aandacht. Waarom biedt op tv Luna haar excuses door aan?

oktober 2021
07-10-2019 17:25

Tienminutengesprek

SpangaS - Tienminutengesprek

Luna wordt geholpen in haar creatieve proces. Joris' moeder schrikt zich rot op de ouderavond. Mo krijgt onverwacht steun tijdens het gesprek met Damstra. Waarom wil Henry kennismaken met Ziggy?

04-10-2019 17:25

Hoe pak je een dief?

SpangaS - Hoe pak je een dief?

Jackie regelt teveel klanten voor Dylans Fietsfix. Waarom staakt Jip opeens de zoektocht naar de fietsendief? Joris verdiept zich in de elektrostimulatie-behandeling. Gaat hij het toch doen?

03-10-2019 17:25

Schilderangst

SpangaS - Schilderangst

Misdaadverslaggevers Jip en Filiz gaan op zoek naar de fietsendief. Waarom wordt Luna buitengesloten? Meneer Damstra ontdekt Dylans Fietsfix in de kelder. Kan Dylan zich hieruit praten?

02-10-2019 17:30

Dylan's fietsfix

SpangaS - Dylan's fietsfix

Maud voelt zich schuldig tegenover Mo. Dylan kan Otis niet terugbetalen, hij moet geld gaan verdienen. Joris en Mo regelen een tussenuur. Komt Van Tiel achter de waarheid?

01-10-2019 17:25

Otis is jaloers

SpangaS - Otis is jaloers

De eerste schoolkrant flopt. Noor is de enige die Jip wil helpen. Filiz en Maud gaan op zoek naar de fietsendief. Otis vraagt zich af of Elza nooit moe wordt van zichzelf. Hester verrast Dylan.

30-09-2019 17:25

De vermiste fiets

SpangaS - De vermiste fiets

Mo krijgt een passende straf van Damstra en Aldert. Elza is populairder dan ooit. Jackie helpt Dylan bij het opzetten van zijn bedrijfje. Filiz doet een vervelende ontdekking in de fietsenstalling.

27-09-2019 17:30

Mo is er gloeiend bij

SpangaS - Mo is er gloeiend bij

Mo is blij met de kus van Maud, maar minder blij met Aldert en Damstra die naar hem op zoek zijn. Jip biedt zijn excuses aan. Elza wil Klara echt helpen tegen het gepest. Slecht nieuws voor Maud.

26-09-2019 17:30

Nepnieuws

SpangaS - Nepnieuws

Elza neemt het op voor een meisje met buitenboordbeugel, maar wat wil ze daarvoor terug? Maud schrikt zich rot als Keutel ziek is. Mo wil geen absentiebriefjes meer schrijven. Zelfs niet voor Maud?

25-09-2019 17:30

Kill Your Darlings

SpangaS - Kill Your Darlings

Fons biedt Joris zijn excuses aan, maar Joris is nog steeds boos en pakt hem terug. Jackie is niet aardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze Luna eigenlijk pest. Elza's stelt online nog niks voor. Wat nu?

24-09-2019 17:30

List & Bedrog

SpangaS - List & Bedrog

Mo en Joris verdienen veel geld met de absentiebriefjes. Heeft Aldert ze door? Elza en Otis houden een fotoshoot. Joris' katheter is lek en is wordt daarom uitgelachen. Hij is woest.

23-09-2019 17:30

Journalistieke vrijheid

SpangaS - Journalistieke vrijheid

Jip wil alleen zijn eigen idee voor de schoolkrant uitvoeren. Hoezo ontvangt Elza zo veel pakketjes op school? Otis is niet enthousiast over Elza's influencer-ambitie. Mo start een handeltje.

20-09-2019 17:30

Over & uit

SpangaS - Over & uit

Mo maakt Maud heel blij met het vervalste absentiebriefje. Elza heeft een plan: ze wil influencer worden. Filiz maakt zich druk, want waarom is Alex zo relaxt? Is Otis wel toe aan een nieuwe liefde?

19-09-2019 17:30

Meestervervalser

SpangaS - Meestervervalser

Maud lucht haar hart bij Filiz over haar ouders. Joris haalt een grap uit met Fons. Mo denkt dat hij het helemaal gemaakt heeft bij Maud, maar Joris denkt dat Maud Mo juist gebruikt. Is dat waar?

18-09-2019 17:30

Het staat in de sterren

SpangaS - Het staat in de sterren

Jip en Luna werken hard aan de schoolkrant. Jackie doet onaardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze excuses moet maken. Elza vindt dat Otis jongens moet aanspreken, maar is hij hier wel goed in?

17-09-2019 17:30

Breuken

SpangaS - Breuken

Maud wil weten hoe het zit met haar ouders en vraagt haar moeder om uitleg. Aldert worstelt met een nieuw computersysteem. Dylan wordt gek van Jackie's aandacht. Waarom biedt Luna haar excuses aan?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 140. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SpangaS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SpangaS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SpangaS bij SpangaS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SpangaS. Heb je een uitzending van SpangaS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SpangaS gemist

SpangaS is een Nederlandse jeugd-soapserie van de makers van ZOOP en de NCRV. De serie draait om de levens van een groep leerlingen op het Spangalis College. Ze maken alles mee wat op het voortgezet onderwijs kan gebeuren. Zo lopen ze stage in een manege, helpen gehandicapten, worden verliefd, maken ruzie, zijn onzeker enzovoort.

Uitzending gemist van SpangaS? Hier kun je alle uitzendingen van SpangaS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!