Programma gemist?

Jeroen op tv Pauw gaat terug naar Bangladesh, het waar de vorig jaar een 1123 mensen omkwamen in toen een gebouw van acht verdiepingen van met kledingfabriekjes van instortte.

september 2021
05-09-2014 21:30

Jeroen Pauw in Bangladesh

Jeroen Pauw in Bangladesh - Jeroen Pauw in Bangladesh

Jeroen Pauw gaat terug naar Bangladesh, waar vorig jaar 1123 mensen omkwamen toen een gebouw van acht verdiepingen met kledingfabriekjes instortte.

Jeroen Pauw in Bangladesh gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeroen Pauw in Bangladesh de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeroen Pauw in Bangladesh bij Jeroen Pauw in Bangladesh liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeroen Pauw in Bangladesh. Heb je een uitzending van Jeroen Pauw in Bangladesh gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeroen Pauw in Bangladesh gemist

Uitzending gemist van Jeroen Pauw in Bangladesh? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jeroen Pauw in Bangladesh, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Jeroen Pauw in Bangladesh gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jeroen Pauw in Bangladesh? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen Pauw in Bangladesh kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-09-2014 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!