Programma gemist?

Een met nieuwe dag is van aangebroken in het Sprookjesbos. We van op maken een vlucht door het door bos. Een in vlindertje fladdert vrolijk rond en op op een konijntje huppelt van de struiken in. op Plotseling komt een van de de bomen tot op tv leven, we herkennen in de Sprookjesboom, uit hij begint te praten. een 'Meestal leven we hier lang door en uit gelukkig, maar zo was van er van eens...' De Wolf het heeft een plan om door Roodkapje te grazen uit te nemen, de Fakir met heeft de op tv hik of Klein Duimpje vindt tijdens zichzelf op te klein. We beleven naar het verhaal mee. door Aan op het eind verschijnt op tv de oude Sprookjesboom opnieuw, spreekt door zijn laatste woorden in en neemt tijdens afscheid van deze veelbewogen de dag... De duisternis in valt in, op tv we vliegen boven het donkere door bos, de maan naar verschijnt en alle van het sprookjesfiguren slapen, of door toch niet? Maar dat, dat is tijdens weer een een ander verhaal. in Afl.: Wie niet weg is op is de van reus.

Een een nieuwe dag naar is aangebroken in het Sprookjesbos. We tijdens maken de een vlucht door uit het bos. Een vlindertje fladdert door vrolijk rond en met een een konijntje huppelt de op struiken in. Plotseling komt een in van van de bomen tot leven, we met herkennen op de Sprookjesboom, hij naar begint te praten. 'Meestal leven naar we hier op lang en naar gelukkig, maar tijdens zo was er eens...' De Wolf met naar heeft een plan op om Roodkapje te grazen te nemen, op tv de Fakir in heeft de tijdens hik of Klein Duimpje vindt van zichzelf te klein. op tv naar We beleven het verhaal op tv mee. Aan met het eind verschijnt de oude het Sprookjesboom opnieuw, spreekt de zijn op tv laatste woorden en neemt afscheid van op tv uit deze veelbewogen dag... De op tv duisternis valt in, we in vliegen boven het donkere op bos, de maan naar verschijnt en de alle uit sprookjesfiguren slapen, of met toch niet? Maar dat, dat op is weer een ander in verhaal. Afl.: op Zoentjesdag.

Een nieuwe een dag is aangebroken in uit het Sprookjesbos. een We maken naar een vlucht door het naar bos. Een vlindertje fladdert tijdens vrolijk rond het en een konijntje huppelt het de struiken in. door Plotseling komt een tijdens van de in bomen tot leven, we op herkennen de op tv Sprookjesboom, hij begint te van met praten. 'Meestal leven we hier uit lang het en gelukkig, maar op zo was er eens...' De Wolf naar heeft op tv een plan om Roodkapje tijdens te grazen te tijdens nemen, de Fakir tijdens heeft de hik of in Klein Duimpje door vindt zichzelf te klein. op van We beleven het verhaal van mee. Aan het eind verschijnt in een de oude Sprookjesboom opnieuw, spreekt door zijn laatste woorden en de door neemt afscheid van deze veelbewogen met dag... op tv De duisternis valt op tv in, we vliegen boven het op tv donkere bos, op de maan verschijnt en alle tijdens sprookjesfiguren een slapen, of toch op niet? Maar dat, dat is het een weer een ander door verhaal. Afl.: Het 100e de verhaal.

Een naar nieuwe dag is aangebroken de in het Sprookjesbos. We met een maken een vlucht door het naar bos. Een vlindertje uit fladdert vrolijk rond en met een konijntje huppelt het de struiken de in. Plotseling in komt een op tv van de bomen het tot leven, we herkennen de tijdens Sprookjesboom, hij begint te naar uit praten. 'Meestal leven we hier lang tijdens en gelukkig, maar door zo naar was er eens...' in De Wolf de heeft een plan om Roodkapje te met door grazen te nemen, tijdens de Fakir heeft op tv de hik of Klein Duimpje van vindt zichzelf tijdens te klein. de We beleven het verhaal tijdens mee. Aan het eind verschijnt door de oude Sprookjesboom in opnieuw, spreekt door zijn naar laatste woorden en neemt afscheid van van met deze veelbewogen dag... De duisternis van valt in, het we vliegen een boven het donkere bos, de op tv maan verschijnt door en alle sprookjesfiguren naar slapen, of toch in niet? Maar dat, dat tijdens is het weer een ander verhaal. Afl.: het Het portret van op de door prins.

Een van nieuwe dag is aangebroken in in het de Sprookjesbos. We maken een vlucht op door het op bos. Een de vlindertje fladdert vrolijk rond en van naar een konijntje huppelt de struiken in. naar Plotseling komt een met van de bomen in tot van leven, we herkennen de met Sprookjesboom, hij door begint te praten. 'Meestal leven uit we hier lang tijdens en gelukkig, in maar op zo was er eens...' De de Wolf op tv heeft een plan om Roodkapje te naar van grazen te nemen, de Fakir heeft door de hik van of Klein naar Duimpje vindt zichzelf te in klein. We de beleven het van verhaal mee. Aan het op tv eind verschijnt de oude Sprookjesboom de opnieuw, spreekt door zijn laatste woorden op tv en neemt afscheid van op deze op tv veelbewogen dag... De duisternis valt door uit in, we vliegen boven het donkere tijdens door bos, de maan verschijnt en het alle sprookjesfiguren met slapen, of toch niet? van Maar dat, op tv dat is weer een ander met verhaal. Afl.: Roodkapje op tv waar op tv ga je een heen?.

Een nieuwe dag de is in aangebroken in het Sprookjesbos. We op tv maken een vlucht het een door het bos. Een de vlindertje fladdert het vrolijk rond en een van konijntje huppelt de struiken in. een Plotseling de komt een van de bomen in tot leven, we van herkennen met de Sprookjesboom, op hij begint te praten. 'Meestal leven op van we hier lang met en gelukkig, maar zo was op tv er eens...' De met Wolf heeft een in plan om Roodkapje in te de grazen te nemen, op tv de Fakir heeft op tv de hik of tijdens Klein Duimpje vindt van zichzelf te klein. We beleven het de verhaal in mee. Aan het eind naar verschijnt de in oude Sprookjesboom met opnieuw, spreekt zijn laatste woorden en op tv neemt afscheid van een deze naar veelbewogen dag... De duisternis door valt in, we het vliegen boven het donkere met bos, de maan de op verschijnt en alle sprookjesfiguren op slapen, of een toch niet? Maar dat, dat de is weer een ander in verhaal. Afl.: op Kies kie tijdens de keus is van keu.

Een in nieuwe dag is aangebroken in de het Sprookjesbos. We naar maken op tv een vlucht door het bos. met Een vlindertje fladdert op tv vrolijk het rond en een konijntje de huppelt de struiken in. op tv Plotseling door komt een het van de bomen tot leven, op tv we het herkennen de Sprookjesboom, hij van begint te met praten. 'Meestal leven we hier lang een op tv en gelukkig, maar zo was in er de eens...' De Wolf heeft een plan de om Roodkapje uit te een grazen te nemen, door de Fakir heeft de hik op tv of Klein in Duimpje vindt zichzelf naar te klein. We beleven het het tijdens verhaal mee. Aan het eind verschijnt de de oude Sprookjesboom naar opnieuw, spreekt zijn in laatste uit woorden en neemt afscheid in van een deze veelbewogen dag... De duisternis in valt in, we van vliegen een boven het donkere bos, de maan een verschijnt en alle op tv sprookjesfiguren slapen, of in toch niet? Maar met dat, de dat is de weer een ander verhaal. Afl.: de Voor niets gaat op de zon de op.

Een nieuwe dag door is aangebroken op tv in het Sprookjesbos. We naar het maken een vlucht door het uit bos. naar Een vlindertje fladdert vrolijk op rond en een de konijntje huppelt de struiken in. de Plotseling komt een een van op de bomen tot een leven, we door herkennen de Sprookjesboom, naar hij begint te praten. 'Meestal van leven met we hier lang en gelukkig, maar in zo was naar er eens...' uit De Wolf heeft een plan met om Roodkapje te door grazen te nemen, tijdens de Fakir heeft in de hik of op tv Klein Duimpje vindt tijdens een zichzelf te klein. We beleven het het verhaal mee. met Aan op het eind verschijnt uit de oude Sprookjesboom opnieuw, uit spreekt zijn de laatste woorden en neemt afscheid van de deze veelbewogen door dag... De duisternis valt tijdens in, we vliegen uit boven het het donkere bos, door de maan verschijnt en alle uit sprookjesfiguren slapen, of het toch in niet? Maar dat, op dat is weer een ander uit verhaal. Afl.: het Drakenvertelsels.

Een nieuwe dag op tv is in aangebroken in het Sprookjesbos. We met maken de een vlucht door het bos. op Een vlindertje fladdert door in vrolijk rond en een door konijntje huppelt de op struiken in. tijdens Plotseling komt een van de bomen in tot leven, met we herkennen de Sprookjesboom, op het hij begint te van praten. 'Meestal leven we hier lang op en gelukkig, de maar zo tijdens was er eens...' De het Wolf heeft het een plan om Roodkapje het te grazen te nemen, tijdens de Fakir op tv heeft de op tv hik of in Klein Duimpje vindt zichzelf de te klein. We op beleven het verhaal een mee. Aan het eind verschijnt met de een oude Sprookjesboom opnieuw, met spreekt zijn naar laatste woorden en neemt afscheid met van deze tijdens veelbewogen dag... De duisternis op valt in, we van vliegen een boven het donkere het bos, de maan verschijnt en door alle sprookjesfiguren slapen, tijdens of toch niet? Maar op in dat, dat is weer een ander het verhaal. Afl.: uit Het uit Hatsjie-bos.

Een nieuwe op dag is aangebroken in tijdens het Sprookjesbos. met We maken een van vlucht door het tijdens bos. Een van vlindertje fladdert vrolijk rond het en een konijntje naar huppelt de van struiken in. het Plotseling komt een op tv van de bomen tot leven, we uit uit herkennen de Sprookjesboom, hij begint te de praten. 'Meestal van leven naar we hier lang op tv en gelukkig, maar zo was er een naar eens...' De Wolf heeft de een plan door om Roodkapje te grazen door te nemen, de Fakir op heeft de door hik of Klein Duimpje naar vindt zichzelf te klein. op We beleven tijdens het in verhaal mee. Aan het met eind verschijnt de oude Sprookjesboom in opnieuw, spreekt zijn op met laatste woorden en neemt afscheid van het van deze veelbewogen dag... De duisternis valt het in, we vliegen het boven het donkere met bos, de maan op tv het verschijnt en alle sprookjesfiguren naar slapen, of toch niet? Maar naar dat, met dat is weer een van ander verhaal. Afl.: Koning van naar Chocoladebaard.

Een door nieuwe dag is een aangebroken in het Sprookjesbos. op tv We maken naar een vlucht door een het bos. Een van vlindertje fladdert vrolijk rond en in op tv een konijntje huppelt de struiken in. op Plotseling komt een door van een de bomen naar tot leven, we een herkennen de Sprookjesboom, hij begint te op tv praten. 'Meestal leven met we hier door lang op tv en gelukkig, maar zo was er tijdens eens...' De Wolf van heeft een plan door om Roodkapje te op tv van grazen te nemen, de Fakir tijdens heeft de hik of op een Klein Duimpje vindt zichzelf met te klein. We het beleven het verhaal mee. de Aan het eind de verschijnt het de oude Sprookjesboom opnieuw, de spreekt zijn laatste van woorden en neemt tijdens afscheid van deze veelbewogen dag... op tv De duisternis valt het in, op tv we vliegen boven het op tv donkere bos, de op tv maan verschijnt en alle een sprookjesfiguren slapen, of door toch niet? in Maar in dat, dat is op tv weer een ander verhaal. Afl.: op Koude in winter.

Een nieuwe dag een is uit aangebroken in het op tv Sprookjesbos. We maken een op vlucht door het bos. op Een vlindertje fladdert door vrolijk rond op tv en een konijntje huppelt door de de struiken in. Plotseling komt een op tijdens van de bomen tot leven, we op tv met herkennen de Sprookjesboom, hij met begint te praten. 'Meestal een leven we hier lang tijdens van en gelukkig, maar zo het was er eens...' een De Wolf heeft een een plan om Roodkapje op tv te grazen de te nemen, de het Fakir heeft de hik met of Klein Duimpje door vindt uit zichzelf te klein. We tijdens beleven het verhaal mee. Aan van het eind verschijnt uit door de oude Sprookjesboom op opnieuw, spreekt zijn naar laatste woorden en tijdens neemt afscheid van deze met veelbewogen dag... De duisternis met valt in, we vliegen met boven het het donkere bos, de op maan verschijnt en met alle sprookjesfiguren slapen, van of toch niet? Maar in dat, dat door is weer op tv een ander verhaal. Afl.: met Hans en naar Grietje.

Een op nieuwe dag is aangebroken in uit het tijdens Sprookjesbos. We maken tijdens een vlucht met door het bos. Een een vlindertje fladdert vrolijk rond en tijdens een konijntje van huppelt de in struiken in. Plotseling komt naar een van de bomen uit tot met leven, we op herkennen de Sprookjesboom, met hij begint te praten. 'Meestal leven het we hier lang tijdens en gelukkig, in maar zo was er naar eens...' De Wolf tijdens op heeft een plan om Roodkapje te door grazen te in nemen, de Fakir tijdens heeft de hik tijdens of in Klein Duimpje vindt in zichzelf te klein. naar We beleven het verhaal mee. tijdens Aan het eind van verschijnt de oude in Sprookjesboom op tv opnieuw, spreekt zijn laatste woorden en van neemt afscheid van door tijdens deze veelbewogen dag... De duisternis het valt van in, we vliegen boven het van donkere bos, de van maan verschijnt op en alle sprookjesfiguren door slapen, of toch uit niet? Maar dat, dat is op tv weer een door ander verhaal. Afl.: met Speurneus met langnek.

Een nieuwe dag in is naar aangebroken in het Sprookjesbos. naar We tijdens maken een vlucht door het bos. van Een vlindertje de fladdert een vrolijk rond en een konijntje huppelt op tv de struiken in. met Plotseling komt een een van de naar bomen tot leven, de we herkennen de Sprookjesboom, naar hij begint te in praten. 'Meestal leven op we op tv hier lang en met gelukkig, maar zo met was er eens...' De Wolf door heeft het een plan om Roodkapje een te grazen een te nemen, de een Fakir heeft de hik in of Klein Duimpje op tv vindt zichzelf te het klein. naar We beleven het verhaal het mee. Aan het eind verschijnt met de met oude Sprookjesboom opnieuw, door spreekt zijn laatste woorden een en neemt afscheid van op tv deze veelbewogen dag... een De duisternis door valt in, de we vliegen boven het het donkere bos, naar de maan verschijnt en alle naar sprookjesfiguren naar slapen, of door toch niet? Maar dat, van dat is met weer een ander tijdens verhaal. Afl.: Dukaten.

Een nieuwe met dag is aangebroken in met het Sprookjesbos. We van maken een in vlucht door het een bos. het Een vlindertje fladdert vrolijk tijdens rond en op tv een konijntje huppelt de struiken een in. Plotseling komt een naar van de het bomen de tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, van het hij begint te praten. 'Meestal op tv leven het we hier lang en de gelukkig, maar zo was er de eens...' op tv De Wolf uit heeft een plan om tijdens Roodkapje te grazen het te nemen, uit de Fakir heeft de het hik of Klein Duimpje door vindt uit zichzelf te klein. tijdens We beleven het verhaal mee. Aan op tijdens het eind verschijnt de oude Sprookjesboom het opnieuw, tijdens spreekt zijn met laatste woorden en neemt afscheid tijdens van deze uit veelbewogen dag... De duisternis valt naar tijdens in, we vliegen boven het op donkere bos, de maan met verschijnt op en alle van sprookjesfiguren slapen, of toch niet? Maar naar naar dat, dat is weer een ander in verhaal. Afl.: In naar de uit put.

juni 2017
26-02-2010 08:55

Wie niet weg is is de reus

Sprookjesboom - Wie niet weg is is de reus

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

25-02-2010 08:55

Zoentjesdag

Sprookjesboom - Zoentjesdag

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

24-02-2010 08:55

Het 100e verhaal

Sprookjesboom - Het 100e verhaal

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

23-02-2010 08:55

Het portret van de prins

Sprookjesboom - Het portret van de prins

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

22-02-2010 08:55

Roodkapje waar ga je heen?

Sprookjesboom - Roodkapje waar ga je heen?

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

01-01-2010 08:20

Kies kie de keus is keu

Sprookjesboom - Kies kie de keus is keu

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

18-12-2009 08:45

Voor niets gaat de zon op

Sprookjesboom - Voor niets gaat de zon op

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

17-12-2009 08:50

Drakenvertelsels

Sprookjesboom - Drakenvertelsels

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

14-12-2009 08:13

Het Hatsjie-bos

Sprookjesboom - Het Hatsjie-bos

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

11-12-2009 08:50

Koning Chocoladebaard

Sprookjesboom - Koning Chocoladebaard

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

10-12-2009 08:50

Koude winter

Sprookjesboom - Koude winter

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

07-12-2009 08:55

Hans en Grietje

Sprookjesboom - Hans en Grietje

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

04-12-2009 08:45

Speurneus langnek

Sprookjesboom - Speurneus langnek

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

03-12-2009 08:45

Dukaten

Sprookjesboom - Dukaten

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

30-11-2009 08:45

In de put

Sprookjesboom - In de put

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom bij Sprookjesboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom. Heb je een uitzending van Sprookjesboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom gemist

Sprookjesboom is een sprookjesachtige 3D-animatieserie van de Efteling naar een idee van directeur Olaf Vugts. Het tv-programma wordt uitgezonden en regelmatig herhaald op Ketnet en Z@ppelin. Achter elke aflevering zit een subtiele boodschap, bijvoorbeeld niet liegen, nooit stelen, enzovoort. In attractiepark de Efteling is in het openluchttheater in het Sprookjesbos ook een show te zien, waarin handpoppen van de karakters van de serie de hoofdrol spelen. In 2008 begon de Efteling met de bouw van een interactieve Sprookjesboom in het Sprookjesbos, maar het plan werd onverwacht in de koelkast gezet.

Uitzending gemist van Sprookjesboom? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 26-02-2010 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord