Programma gemist?

Een nieuwe dag het uit is aangebroken in het uit Sprookjesbos. We door maken een vlucht door op het bos. Een vlindertje fladdert tijdens vrolijk rond en door een konijntje huppelt door het de struiken in. met Plotseling komt een van de door bomen tot op leven, we herkennen de Sprookjesboom, het tijdens hij begint te in praten. 'Meestal leven we hier van lang en gelukkig, uit maar zo op tv was er eens...' De op tv Wolf heeft een een plan van om Roodkapje te in grazen te nemen, de Fakir uit heeft de hik met of een Klein Duimpje vindt tijdens zichzelf te klein. We beleven het het verhaal mee. de Aan het met eind verschijnt van de oude Sprookjesboom tijdens opnieuw, spreekt zijn laatste woorden en de neemt afscheid het van het deze veelbewogen dag... De tijdens duisternis valt in, we vliegen in boven het een donkere bos, in de maan verschijnt in en alle op sprookjesfiguren slapen, of toch niet? de Maar dat, dat is van weer een de ander verhaal. Afl.: Wie een niet op tv weg is is de van reus.

Een nieuwe dag met is aangebroken in uit het naar Sprookjesbos. We maken in een vlucht door in het bos. het Een vlindertje fladdert tijdens vrolijk rond en op tv een konijntje huppelt van de struiken in. Plotseling tijdens komt een van de bomen door tot leven, we een herkennen van de Sprookjesboom, hij begint te door praten. 'Meestal op tv leven we op hier lang en gelukkig, maar op zo tijdens was er eens...' tijdens De Wolf uit heeft een plan om op tv Roodkapje te grazen een te nemen, de uit Fakir heeft de van hik of Klein Duimpje vindt op tv zichzelf te in klein. We beleven naar het verhaal mee. Aan van in het eind verschijnt de oude Sprookjesboom uit opnieuw, spreekt met zijn uit laatste woorden en naar neemt afscheid van op tv deze veelbewogen dag... De duisternis naar valt door in, we vliegen boven het een donkere het bos, de maan tijdens verschijnt en alle sprookjesfiguren uit slapen, of toch de niet? Maar dat, dat uit is weer een ander door verhaal. van Afl.: Zoentjesdag.

Een tijdens nieuwe dag een is aangebroken in het Sprookjesbos. op tv We in maken een vlucht door op het bos. Een vlindertje fladdert door vrolijk rond en op een met konijntje huppelt de door struiken in. Plotseling een komt een van naar de bomen tot leven, de we herkennen de op tv Sprookjesboom, hij begint te uit praten. 'Meestal leven uit we hier de lang uit en gelukkig, maar zo was er uit eens...' De een Wolf van heeft een plan om Roodkapje te op grazen te in nemen, de op tv Fakir heeft op tv de hik of Klein de Duimpje vindt zichzelf te op tv klein. We beleven op het verhaal mee. op tv Aan op het eind verschijnt de tijdens oude Sprookjesboom opnieuw, in spreekt zijn laatste woorden en een neemt afscheid van door deze veelbewogen op tv dag... De duisternis de valt in, we een vliegen boven het donkere het tijdens bos, de maan verschijnt en alle op sprookjesfiguren het slapen, of een toch niet? Maar dat, dat is de weer een tijdens ander verhaal. Afl.: van Het op 100e verhaal.

Een met nieuwe dag is aangebroken in op tv het de Sprookjesbos. We maken op tv een vlucht door het bos. in Een vlindertje een fladdert op vrolijk rond en een konijntje van huppelt de struiken in. een Plotseling naar komt een van op de bomen van tot leven, we herkennen de tijdens Sprookjesboom, hij begint met te een praten. 'Meestal leven we het hier lang en in gelukkig, maar zo was er op tv eens...' met De Wolf het heeft een plan met om Roodkapje te grazen te een nemen, de Fakir de heeft de hik van of Klein Duimpje op vindt zichzelf te klein. het We op tv beleven het tijdens verhaal mee. Aan tijdens het eind verschijnt de oude een Sprookjesboom op tv opnieuw, spreekt zijn laatste naar woorden en neemt afscheid van naar op deze veelbewogen dag... De uit duisternis valt in, we vliegen van boven het met donkere bos, de het maan verschijnt op en alle sprookjesfiguren slapen, of naar toch op niet? Maar dat, van dat is weer een van ander verhaal. Afl.: naar Het portret van tijdens de naar prins.

Een nieuwe op tv dag is aangebroken in van naar het Sprookjesbos. We maken een vlucht de door het bos. de Een vlindertje fladdert met vrolijk op rond en in een konijntje huppelt de naar struiken in. Plotseling komt uit een van de bomen op tv tot op leven, we herkennen de Sprookjesboom, uit hij begint tijdens te praten. 'Meestal leven door we hier het lang de en gelukkig, maar zo was het er van eens...' De Wolf heeft op een plan om Roodkapje de te grazen te in nemen, de op Fakir heeft de hik van of uit Klein Duimpje vindt zichzelf te naar klein. We beleven op tv het verhaal mee. Aan door het eind een verschijnt door de oude Sprookjesboom opnieuw, spreekt zijn tijdens laatste woorden door en neemt afscheid op tv van deze de veelbewogen dag... De duisternis valt tijdens met in, we vliegen naar boven het donkere bos, de maan uit verschijnt en alle het sprookjesfiguren slapen, op of toch niet? Maar op tv dat, dat is een het weer een ander verhaal. naar Afl.: Roodkapje waar ga een je met heen?.

Een op tv nieuwe dag op is aangebroken in het een Sprookjesbos. We maken op tv een vlucht naar door het bos. Een vlindertje uit fladdert vrolijk naar rond en op tv een konijntje huppelt de uit struiken in. Plotseling komt op een van de bomen de tot leven, uit we het herkennen de Sprookjesboom, hij begint een te praten. 'Meestal het leven we het hier lang met en gelukkig, maar zo was uit er eens...' De Wolf door heeft een tijdens plan om Roodkapje te in grazen te uit nemen, uit de Fakir heeft de hik of op Klein Duimpje vindt op tv zichzelf te tijdens klein. We op tv beleven het verhaal mee. Aan op tv het eind verschijnt in de door oude Sprookjesboom opnieuw, in spreekt zijn de laatste woorden en neemt afscheid van naar deze de veelbewogen dag... De duisternis valt een in, we vliegen met de boven het donkere bos, de maan in verschijnt en alle met in sprookjesfiguren slapen, of toch niet? een Maar dat, door dat is door weer een ander verhaal. Afl.: Kies op tv naar kie de keus uit is keu.

Een nieuwe dag op op tv is aangebroken in het een Sprookjesbos. We maken een naar vlucht door het door bos. van Een vlindertje fladdert vrolijk de rond en met een konijntje huppelt op tv de struiken in. op tv Plotseling komt een van de uit bomen tot van leven, we herkennen de met Sprookjesboom, hij naar begint te praten. een 'Meestal leven we op tv hier lang en op gelukkig, maar zo was een er eens...' De de Wolf heeft een op tv plan om de Roodkapje te grazen te met nemen, de op Fakir heeft een de hik of Klein in Duimpje vindt zichzelf uit te klein. We met beleven het verhaal uit mee. Aan in het eind verschijnt de oude Sprookjesboom de opnieuw, spreekt zijn op laatste in woorden en neemt afscheid een van deze veelbewogen door dag... De duisternis valt door op tv in, we vliegen boven het donkere tijdens bos, door de maan verschijnt een en alle sprookjesfiguren slapen, of uit de toch niet? Maar een dat, dat is weer een van ander verhaal. Afl.: Voor het niets gaat de de met zon op.

Een nieuwe met dag is aangebroken in een het Sprookjesbos. We met met maken een vlucht door het bos. door Een vlindertje fladdert uit vrolijk naar rond en een uit konijntje huppelt de uit struiken in. Plotseling komt een van op van de bomen tot een leven, we in herkennen de Sprookjesboom, een hij begint te praten. tijdens 'Meestal leven we door hier lang en naar gelukkig, maar zo met was er het eens...' De Wolf heeft een plan het om door Roodkapje te grazen te nemen, een de Fakir de heeft de hik op tv of Klein Duimpje de vindt zichzelf een te klein. We de beleven het op verhaal mee. Aan het eind uit verschijnt de de oude Sprookjesboom van opnieuw, spreekt zijn laatste tijdens woorden en neemt afscheid van de met deze veelbewogen dag... De duisternis valt tijdens in, we vliegen naar van boven het donkere bos, de maan een met verschijnt en alle sprookjesfiguren slapen, of op toch niet? Maar tijdens het dat, dat is weer een ander tijdens verhaal. Afl.: tijdens Drakenvertelsels.

Een op tv nieuwe dag de is aangebroken in het Sprookjesbos. tijdens We maken een vlucht in door uit het bos. Een vlindertje fladdert een vrolijk tijdens rond en een naar konijntje huppelt de struiken tijdens in. een Plotseling komt een van de bomen naar in tot leven, we herkennen de met Sprookjesboom, hij begint te op praten. 'Meestal leven op we naar hier lang met en gelukkig, maar van zo was er eens...' De Wolf het heeft de een plan om Roodkapje op tv te naar grazen te nemen, de Fakir op tv heeft de tijdens hik of Klein Duimpje op tv vindt zichzelf te klein. de de We beleven het verhaal mee. Aan de op tv het eind verschijnt de in oude Sprookjesboom van opnieuw, spreekt zijn laatste woorden en in uit neemt afscheid van deze veelbewogen dag... naar De duisternis valt uit op tv in, we vliegen door boven het donkere bos, de maan naar verschijnt en tijdens alle sprookjesfiguren slapen, een of de toch niet? Maar dat, op dat is weer een ander door verhaal. Afl.: tijdens Het op tv Hatsjie-bos.

Een nieuwe dag naar in is aangebroken in het Sprookjesbos. We een maken een in vlucht door het met bos. Een vlindertje op tv fladdert van vrolijk rond en een naar konijntje huppelt de struiken in. tijdens Plotseling de komt een van met de bomen tot leven, op we herkennen de van Sprookjesboom, hij met begint te praten. 'Meestal leven op tv we hier een lang een en gelukkig, maar zo door was er eens...' De door Wolf heeft door een plan om op Roodkapje te grazen te nemen, de naar de Fakir heeft naar de hik of Klein de Duimpje vindt zichzelf te tijdens klein. We naar beleven het uit verhaal mee. Aan op tv het eind verschijnt de oude Sprookjesboom op tv opnieuw, spreekt zijn op tv laatste woorden op en neemt afscheid van van uit deze veelbewogen dag... De in duisternis valt in, we door vliegen naar boven het donkere bos, op de maan de verschijnt en alle sprookjesfiguren slapen, of op tv tijdens toch niet? Maar dat, dat van is weer op tv een ander het verhaal. Afl.: Koning van Chocoladebaard.

Een een nieuwe dag is aangebroken met in het Sprookjesbos. tijdens We maken in een vlucht door het op tv bos. Een tijdens vlindertje fladdert het vrolijk rond en een konijntje op huppelt de struiken in. op Plotseling komt het een met van de bomen tot leven, uit we herkennen op de Sprookjesboom, hij begint op te praten. 'Meestal leven een met we hier lang en gelukkig, op maar zo was op er eens...' De Wolf op tv heeft uit een plan om door Roodkapje te grazen te op nemen, de Fakir heeft naar de hik uit of Klein Duimpje vindt door zichzelf te het klein. de We beleven het verhaal mee. Aan van het tijdens eind verschijnt de oude Sprookjesboom uit op opnieuw, spreekt zijn met laatste woorden en de neemt afscheid van deze met veelbewogen dag... De duisternis valt op in, we vliegen op boven met het donkere bos, de de maan verschijnt van en alle sprookjesfiguren op tv slapen, of toch niet? uit Maar dat, naar dat is weer een ander met verhaal. Afl.: Koude door uit winter.

Een de nieuwe dag door is aangebroken in het Sprookjesbos. We door maken een vlucht door door het in bos. Een door vlindertje fladdert vrolijk rond en tijdens op tv een konijntje huppelt de struiken op in. door Plotseling komt een van het de bomen tot leven, we een herkennen de Sprookjesboom, op tv hij begint een te in praten. 'Meestal leven we hier lang uit en gelukkig, maar naar naar zo was er de eens...' De Wolf heeft op een plan om Roodkapje te van grazen tijdens te nemen, de Fakir heeft tijdens het de hik of Klein Duimpje vindt tijdens door zichzelf te klein. We tijdens beleven het verhaal mee. met Aan het eind verschijnt uit de oude Sprookjesboom uit opnieuw, met spreekt zijn laatste de woorden en een neemt afscheid van deze veelbewogen dag... op tv De met duisternis valt in, uit we vliegen boven het donkere naar bos, de het maan verschijnt uit en alle sprookjesfiguren slapen, met of toch uit niet? Maar dat, dat met is weer een ander de verhaal. Afl.: naar Hans en op tv Grietje.

Een nieuwe in dag is aangebroken door in het het Sprookjesbos. We maken een vlucht tijdens door het bos. de Een vlindertje fladdert tijdens vrolijk rond op en het een konijntje huppelt de struiken uit in. door Plotseling komt een het van de bomen tot leven, we met herkennen de tijdens Sprookjesboom, hij begint de te praten. op 'Meestal leven we hier het lang en gelukkig, maar het de zo was er eens...' De op Wolf heeft een het plan om Roodkapje het te van grazen te nemen, de Fakir heeft uit de hik of de Klein door Duimpje vindt zichzelf de te klein. We van beleven het verhaal mee. Aan van het eind verschijnt op tv tijdens de oude Sprookjesboom opnieuw, met spreekt zijn uit laatste woorden en neemt afscheid door van de deze veelbewogen dag... De duisternis op tv valt in, we vliegen naar boven het donkere het bos, de maan op met verschijnt en alle op sprookjesfiguren slapen, of toch niet? met Maar dat, uit dat is weer een naar ander verhaal. Afl.: van Speurneus naar langnek.

Een van nieuwe dag met is aangebroken in in het Sprookjesbos. We maken de een vlucht de door het bos. op Een vlindertje fladdert vrolijk op rond en een konijntje huppelt tijdens de het struiken in. Plotseling komt een uit uit van de bomen tot het leven, we herkennen naar de Sprookjesboom, hij begint te uit praten. 'Meestal op tv leven we hier uit lang en gelukkig, maar naar zo was de er eens...' De Wolf in de heeft een plan om Roodkapje te het van grazen te nemen, de Fakir op tv heeft de naar hik of Klein Duimpje vindt op zichzelf op tv te klein. We beleven naar het verhaal mee. Aan door het door eind verschijnt de op oude Sprookjesboom het opnieuw, spreekt zijn uit laatste woorden en neemt een afscheid van deze veelbewogen dag... de het De duisternis valt op tv in, we vliegen boven het donkere tijdens bos, de maan naar verschijnt op en alle sprookjesfiguren slapen, met of toch niet? de Maar dat, dat is van weer een ander op verhaal. Afl.: door Dukaten.

Een een nieuwe dag is uit aangebroken in het Sprookjesbos. We van maken een vlucht uit uit door het bos. Een vlindertje uit fladdert uit vrolijk rond en met een konijntje huppelt de de struiken in. in Plotseling komt een van de op tv bomen tot leven, we op tv herkennen de op tv Sprookjesboom, hij uit begint te praten. op 'Meestal leven we een hier lang en naar gelukkig, maar zo was er van eens...' de De Wolf heeft een naar plan om Roodkapje te uit grazen te nemen, naar de Fakir heeft op tv de hik naar of Klein tijdens Duimpje vindt het zichzelf te klein. We naar beleven het verhaal mee. Aan de het tijdens eind verschijnt de tijdens oude Sprookjesboom opnieuw, spreekt de zijn laatste woorden en tijdens neemt afscheid het van deze van veelbewogen dag... De de duisternis valt in, door we vliegen boven het donkere uit bos, naar de maan verschijnt en naar alle met sprookjesfiguren slapen, of toch met niet? Maar dat, naar dat is met weer een ander verhaal. Afl.: In de van de put.

oktober 2017
26-02-2010 08:55

Wie niet weg is is de reus

Sprookjesboom - Wie niet weg is is de reus

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

25-02-2010 08:55

Zoentjesdag

Sprookjesboom - Zoentjesdag

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

24-02-2010 08:55

Het 100e verhaal

Sprookjesboom - Het 100e verhaal

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

23-02-2010 08:55

Het portret van de prins

Sprookjesboom - Het portret van de prins

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

22-02-2010 08:55

Roodkapje waar ga je heen?

Sprookjesboom - Roodkapje waar ga je heen?

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

01-01-2010 08:20

Kies kie de keus is keu

Sprookjesboom - Kies kie de keus is keu

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

18-12-2009 08:45

Voor niets gaat de zon op

Sprookjesboom - Voor niets gaat de zon op

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

17-12-2009 08:50

Drakenvertelsels

Sprookjesboom - Drakenvertelsels

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

14-12-2009 08:13

Het Hatsjie-bos

Sprookjesboom - Het Hatsjie-bos

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

11-12-2009 08:50

Koning Chocoladebaard

Sprookjesboom - Koning Chocoladebaard

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

10-12-2009 08:50

Koude winter

Sprookjesboom - Koude winter

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

07-12-2009 08:55

Hans en Grietje

Sprookjesboom - Hans en Grietje

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

04-12-2009 08:45

Speurneus langnek

Sprookjesboom - Speurneus langnek

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

03-12-2009 08:45

Dukaten

Sprookjesboom - Dukaten

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

30-11-2009 08:45

In de put

Sprookjesboom - In de put

Een nieuwe dag is aangebroken in het Sprookjesbos. We maken een vlucht door het bos. Een vlindertje fladdert vrolijk rond en een konijntje huppelt de struiken in. Plotseling komt een van de bomen tot leven, we herkennen de Sprookjesboom, hi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom bij Sprookjesboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom. Heb je een uitzending van Sprookjesboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom gemist

Sprookjesboom is een sprookjesachtige 3D-animatieserie van de Efteling naar een idee van directeur Olaf Vugts. Het tv-programma wordt uitgezonden en regelmatig herhaald op Ketnet en Z@ppelin. Achter elke aflevering zit een subtiele boodschap, bijvoorbeeld niet liegen, nooit stelen, enzovoort. In attractiepark de Efteling is in het openluchttheater in het Sprookjesbos ook een show te zien, waarin handpoppen van de karakters van de serie de hoofdrol spelen. In 2008 begon de Efteling met de bouw van een interactieve Sprookjesboom in het Sprookjesbos, maar het plan werd onverwacht in de koelkast gezet.

Uitzending gemist van Sprookjesboom? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 26-02-2010 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord