Programma gemist?

Aflevering de 4 - Religieus magazine: het Een absurd het verhaal: Ds. Jasper Klapwijk met neemt de kijker mee een in een absurd een verhaal. op In Mattheüs vertelt Jezus de in gelijkenis van van de arbeiders in de het wijngaard. tijdens De landheer deed de iets wat op tv niet redelijk voelt en naar toch had op tv hij het recht.

Ds. uit Arie van der Veer kwam op tv op het Facebook een op bijzonder verhaal tegen op van een man op uit Irak. Hij van was ter dood veroordeeld, maar uit niet bang om te naar een sterven. Jezus had hem uit bezocht in zijn cel. tijdens Ds. Arie door van der Veer deelt uit een het meditatie over dit het thema.

Ds. de Orlando Bottenbley het is christelijk opgevoed, zat op christelijke het scholen en van ging in naar de kerk. Hij noemde zichzelf tijdens christen, maar op kwam het er pas later achter dat naar hij de niet leefde als een op volgeling van Jezus. Hij ervaart door een verandering door als God hem erop een wijst op tv dat hij zijn het koers moet wijzigen. op tv Ds. Orlando op Bottenbley vertelt daar meer uit over.

Zegen door betekent in uit de Bijbel niet zozeer dat uit het het je in alles voor op tv de wind gaat. Zegen betekent in in de Bijbel uit naar niet zozeer dat het je op tv in alles voor tijdens de wind gaat. het Het is meer uit een belofte naar dat God je nabij op zal zijn. op tv Hoe het ook met uit je het gaat. God zegent ons graag. naar Zijn in verlangen om ons nabij tijdens te komen is een groot. Daarover op tv vertelt ds. Paul op tv Visser.

Soms maken omstandigheden het in het moeilijk om te geloven. Soms met maken omstandigheden in het tijdens moeilijk om te geloven. het We zouden dan meer de geloof willen naar hebben.

Heb uit je weleens meegemaakt dat de van bodem de onder je voeten wordt in weggeslagen? Ds. het Orlando Bottenbley op vertelt in zijn meditatie naar hoe God tot door steun is. Ds. de Orlando Bottenbley tijdens vertelt in De op Kapel over moeilijke fases in met het de leven.

Er staat in naar de Bijbel een het door gelijkenis over druivenplanten, wijnranken. Er staat de in een de Bijbel naar een gelijkenis over druivenplanten, wijnranken. God de vergelijkt ons door met ranken door aan een op tv wijnstok.

De discipelen op tv hebben Jezus het leren kennen als een trouwe op vriend. Voordat hij van naar de hemel met ging, het beloofde hij dat zijn volgelingen de niet alleen van zouden achterblijven. Hij in beloofde de komst van uit een de heilige Geest, de in an... De discipelen in hebben Jezus leren kennen een als een trouwe van vriend. Voordat hij tijdens naar de hemel het ging, beloofde hij op tv dat zijn volgelingen uit niet alleen zouden het achterblijven. een Hij beloofde de komst van de het heilige uit Geest, de uit andere trooster.

Er is door een uitdrukking: “Zoveel door hoofden, zoveel met zinnen”. Dat betekent zoveel uit als hoe meer een mensen de bij elkaar, hoe meer op tv de meningsverschillen toenemen. uit Ds. Visser laat uit zien dat het in het de op tv vroege kerk er heel naar anders a... Er is een een uitdrukking: “Zoveel hoofden, de zoveel op tv zinnen”. Dat betekent de zoveel als hoe naar meer mensen bij elkaar, hoe door naar meer de meningsverschillen op toenemen.

Ds. met Ds. Arie van der Veer met in vertelt over afscheid nemen en uit het in verdriet en gemis tijdens die daarmee gepaard gaan. Maar een als gelovige van mag je ook door vooruitkijken.

Iedere week geeft tijdens tijdens een bekende voorganger of dominee een met prikkelende overdenking bij het een met bijbelgedeelte. De met Here Jezus beloofde zijn op discipelen dat hij hen naar niet zou achterlaten. tijdens Wanneer Hij de aarde op door zou verlaten tijdens Hemelvaart zou hij uit zorgen door voor een andere trooster. Namelijk van tijdens de Heilige Geest. een Daardoor worden wij op tv nog meer verbonden aan naar de Vader en de Zoon een in de hemel. het tijdens Ds. Orlando Bottenbley uit vertelt hoe wij de Heilige de Geest mogen tijdens ontvangen.

Ds. in Ds. Klapwijk spreekt door over het bekende verhaal een van de barmhartige het Samaritaan. Hij naar stelt daarbij de prangende vraag: met tijdens Ben jij als die Samaritaan op of als de met priester met en de Leviet?

Evangelist Jurjen uit ten Brinke ontmoette het Ali, tijdens een Iraanse vluchteling, in op een asielzoekerscentrum. Evangelist Jurjen op ten Brinke op tv ontmoette Ali, een tijdens Iraanse vluchteling, door in een asielzoekerscentrum. het Ze werden vrienden en een uiteindelijk bekeerde Ali in zich tot het het christelijke geloof.

Uiteindelijk sterven in we allemaal, uit hoe zeer een ons dat ook op tv tegen de borst tijdens stuit en hoe op vreselijk het afscheid ook uit is.

Hoe op tv is het mogelijk dat Jezus het wereldwijd nog steeds naar miljarden volgelingen heeft? met Zelfs 2000 jaar in in na Zijn dood volgen veel mensen met op Jezus.

juli 2017
23-07-2017 09:55

De Kapel

De Kapel - De Kapel

Aflevering 4 - Religieus magazine: Een absurd verhaal: Ds. Jasper Klapwijk neemt de kijker mee in een absurd verhaal. In Mattheüs vertelt Jezus de gelijkenis van de arbeiders in de wijngaard. De landheer deed iets wat niet redelijk voelt en...

16-07-2017 09:55

God ontmoeten

De Kapel - God ontmoeten

Ds. Arie van der Veer kwam op Facebook een bijzonder verhaal tegen van een man uit Irak. Hij was ter dood veroordeeld, maar niet bang om te sterven. Jezus had hem bezocht in zijn cel. Ds. Arie van der Veer deelt een meditatie over dit thema...

09-07-2017 09:55

Een christen is een volgeling van Jezus

De Kapel - Een christen is een volgeling van Jezus

Ds. Orlando Bottenbley is christelijk opgevoed, zat op christelijke scholen en ging naar de kerk. Hij noemde zichzelf christen, maar kwam er pas later achter dat hij niet leefde als een volgeling van Jezus. Hij ervaart een verandering als G...

02-07-2017 09:55

Zegenen doe je knielend

De Kapel - Zegenen doe je knielend

Zegen betekent in de Bijbel niet zozeer dat het je in alles voor de wind gaat. Zegen betekent in de Bijbel niet zozeer dat het je in alles voor de wind gaat. Het is meer een belofte dat God je nabij zal zijn. Hoe het ook met je gaat. God ze...

25-06-2017 09:55

Heer, geef ons meer geloof!

De Kapel - Heer, geef ons meer geloof!

Soms maken omstandigheden het moeilijk om te geloven. Soms maken omstandigheden het moeilijk om te geloven. We zouden dan meer geloof willen hebben.

18-06-2017 09:55

God is altijd bij ons!

De Kapel - God is altijd bij ons!

Heb je weleens meegemaakt dat de bodem onder je voeten wordt weggeslagen? Ds. Orlando Bottenbley vertelt in zijn meditatie hoe God tot steun is. Ds. Orlando Bottenbley vertelt in De Kapel over moeilijke fases in het leven.

11-06-2017 09:55

Genadiger dan gedacht

De Kapel - Genadiger dan gedacht

Er staat in de Bijbel een gelijkenis over druivenplanten, wijnranken. Er staat in de Bijbel een gelijkenis over druivenplanten, wijnranken. God vergelijkt ons met ranken aan een wijnstok.

05-06-2017 09:50

De andere trooster

De Kapel - De andere trooster

De discipelen hebben Jezus leren kennen als een trouwe vriend. Voordat hij naar de hemel ging, beloofde hij dat zijn volgelingen niet alleen zouden achterblijven. Hij beloofde de komst van de heilige Geest, de an... De discipelen hebben Jez...

28-05-2017 09:55

Zoveel hoofden, zoveel zegen.

De Kapel - Zoveel hoofden, zoveel zegen.

Er is een uitdrukking: “Zoveel hoofden, zoveel zinnen”. Dat betekent zoveel als hoe meer mensen bij elkaar, hoe meer de meningsverschillen toenemen. Ds. Visser laat zien dat het in de vroege kerk er heel anders a... Er is een uitdrukking: “...

25-05-2017 09:50

Hereniging

De Kapel - Hereniging

Ds. Ds. Arie van der Veer vertelt over afscheid nemen en het verdriet en gemis die daarmee gepaard gaan. Maar als gelovige mag je ook vooruitkijken.

21-05-2017 09:55

De andere trooster

De Kapel - De andere trooster

Iedere week geeft een bekende voorganger of dominee een prikkelende overdenking bij een bijbelgedeelte. De Here Jezus beloofde zijn discipelen dat hij hen niet zou achterlaten. Wanneer Hij de aarde zou verlaten tijdens Hemelvaart zou hij zo...

14-05-2017 09:55

Ja, maar...

De Kapel - Ja, maar...

Ds. Ds. Klapwijk spreekt over het bekende verhaal van de barmhartige Samaritaan. Hij stelt daarbij de prangende vraag: Ben jij als die Samaritaan of als de priester en de Leviet?

07-05-2017 09:55

Groeien in genade

De Kapel - Groeien in genade

Evangelist Jurjen ten Brinke ontmoette Ali, een Iraanse vluchteling, in een asielzoekerscentrum. Evangelist Jurjen ten Brinke ontmoette Ali, een Iraanse vluchteling, in een asielzoekerscentrum. Ze werden vrienden en uiteindelijk bekeerde Al...

30-04-2017 09:55

De dood, een open deur

De Kapel - De dood, een open deur

Uiteindelijk sterven we allemaal, hoe zeer ons dat ook tegen de borst stuit en hoe vreselijk het afscheid ook is.

23-04-2017 09:55

Jezus is Koning

De Kapel - Jezus is Koning

Hoe is het mogelijk dat Jezus wereldwijd nog steeds miljarden volgelingen heeft? Zelfs 2000 jaar na Zijn dood volgen veel mensen Jezus.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kapel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kapel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kapel bij De Kapel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kapel. Heb je een uitzending van De Kapel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kapel gemist

Uitzending gemist van De Kapel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Kapel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Kapel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Kapel? Hier kun je alle uitzendingen van De Kapel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 139
  • Laatste uitzending op 23-07-2017 om 09:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord