Programma gemist?

Seizoen het 11 - Aflevering 3 in - op Dramaserie voor de op jeugd: Weekoverzicht.

Vijf in afleveringen van de jeugddramaserie een waarin de het draait om de levens van het leerlingen op door het Spangalis College. de Wordt Shirley uitgelachen? door Ramin de snapt niet waarom op tv ze naar een ander azc moeten. door Kan op tv deze beslissing worden teruggedraaid? naar Is de de 1 april grap van op tv Wieteke en het Caro gelukt? Ramin hoort naar of de verhuizing naar naar een ander de azc met doorgaat. Jip denkt dat Veerle het in het wil uitmaken, maar Veerle met heeft ander in nieuws. De actie van Caro het en Wieteke heeft op tv succes op en het casino op is geopend. Caro baalt van in zichzelf, maar op tv een peptalk de van Simon doet haar goed. Lef met uit krijgt een interessante de uitdaging. Eman zet door hoog in en voelt zich met daarna op tv als de koning. Wie sluipt er een rond na tijdens schooltijd? Wie heeft alle het fiches door gestolen? Damstra heeft wel tijdens een op tv idee. Dylan wordt aangesproken door door een van onbekende vrouw. Hij is er beduusd tijdens van. Caro het vertelt haar klas hoe het ze zich voelt. een Dylan vertelt van Wieteke over een de ontmoeting met uit zijn moeder. uit Ramin en zijn vrienden nemen afscheid. door Liefde naar floreert op uit het Spangalis en van Wieteke luidt de de vakantie in. Eman krijgt een naar super het aanbod.

Vijf afleveringen op van het de jeugddramaserie waarin het op tv draait om met de levens van leerlingen het op het op tv Spangalis College. Lef en van Shirley vieren één maand naar verkering. Simon wil naar vrienden blijven met door Caro, uit maar wil ze dat wel? tijdens Eman lacht Dylan naar uit. Jip neemt uit een beslissing: hij tijdens gaat zich niet meer tijdens uitsloven voor een van op tv meisje. Er is goed de nieuws voor Caro. van Jip gelooft in zijn door nieuwe meisjesstrategie, maar naar hij wil op wel graag een duo door zijn met van Veerle. Eman de gaat het schip in op met zijn een tasjesverkoop en Dylan gaat hard van onderuit. in Dylan en Eman gaan het naar Spangalis wereldberoemd een maken. Lef naar wil Damstra en van zichzelf flink voor de schut zetten. Jip heeft succes bij een een op meisje. Caro de is huiverig om zich in te het zetten naar voor een goed een doel. Blijft in Jip cool als Veerle hem een op tv kus een geeft? Eman uit is in zak uit en as, maar Dylan denkt dat de de fans met nog meer van door Eman gaan op houden. Waarom zijn Lef met en op meneer Damstra opeens tijdens blauw? Jip doet Veerle een op tv bekentenis. van Caro en Wieteke vragen Aldert in om hulp bij hun een grap. Dylan en naar Eman zetten in fan Samra in een het op tv zonnetje. Bij Ramin door thuis is er goed op tv en slecht nieuws in tegelijkertijd.

Vijf afleveringen uit van de naar jeugddramaserie waarin het door draait om de levens een van leerlingen op tijdens het de Spangalis College. Hoe met luidt het oordeel van het de jury? Mag tijdens Ramin het tijdens boekje houden? Het is het druk op uit de meet en greet de van Eman. Zou Wieteke soms de Wolkewietje zijn? Caro het wordt naar geconfronteerd met haar gevoelens voor naar Simon. de * Manager Dylan van vraagt teveel op tv van fan Samra en op Eman vindt dit niet op tv kunnen. Hij ontslaat Dylan. in Wieteke ziet in op Jip tijdens een prima hulpje, maar uit Jip hoopte op met iets anders. op tv Caro lucht haar hart in bij Wieteke. * Dylan het vindt Eman met ondankbaar. Shirley uit ontdekt wie de de liefdesbrief geschreven het heeft. Jip heeft een ontmoeting naar met in deze briefschrijfster en dat is even naar schrikken. Waarom tijdens sluit Wieteke in Caro en op tv Simon op? * Eman met roept de hulp van van Dylan door in, maar wil door Dylan hem wel helpen? het Shirley en Lef zorgen op tv ervoor tijdens dat Jip zwijgt over de brief. het Wieteke door voelt zich thuis bij Dylan de en opa en van wordt verrast van door het haar ouders. * Wieteke doet haar met ouders een in plezier. Eman tijdens beweert dat van hij kan longboarden. Als een dat maar goed gaat! Helaas op voor in Eman steelt Dylan tijdens de show. Caro uit heeft een besluit genomen. het Maakt ze van het uit met naar Simon?

Vijf van afleveringen van de jeugddramaserie door waarin het naar draait om de levens naar van tijdens leerlingen op het Spangalis College. met Eman staat oog in in oog met zijn met fans en het de worden er steeds van meer. tijdens Jip stuit op met een liefdesbrief. Is die voor met hem? een Ondertussen vindt hij Lef met en Ramin super klef. met Is Aldert in blij op tv met zijn robot? door * Jip houdt Lef en Shirley op in in de gaten, want hij met wil die brief door hebben. Wieteke helpt Dylan van uit de brand van tot een ergernis van haar vader. Wieteke een baalt van Damstra's uit project op 'Waar voel je je thuis?'. met * Dylan door werpt zich op met als manager door van Eman. Simon voelt het zich tijdens thuis bij Caro en laat dat tijdens op ludieke wijze de naar zien, maar vindt Caro dit wel tijdens zo leuk? De met heimwee wordt door Ramin even helemaal tijdens teveel. * door Ramin legt uit een waarom hij in het boekje wil hebben. op tv Aldert heeft een tijdens opsporingsklusje voor Lef en Shirley. met Dylan tijdens werkt aan Emans imago en naar door zet Emans grootste fan daarvoor van in. Vindt uit Eman dit tijdens ok? * Waarom reageert Caro het zo mat op een op uit leuk voorstel van Simon? Dylan heeft naar alleen oog de voor tijdens Emans succes en laat fan op tv Samra telkens op tv opdraven. Jip heeft naar een goed idee van en Shirley het en Lef doen een uit ontdekking.

Vijf afleveringen van naar de jeugddramaserie waarin door het draait om van de levens het van leerlingen op het uit uit Spangalis College. Jip met wordt omringd door verliefde en de zoenende vrienden, terwijl in hij de zich vooral zorgen van maakt om zijn volgende date. Caro op tv heeft succes met in haar blog naar en in Eman pakt pesters aan. Dylan wordt op tv betrapt. Verdwijnt Dylan van achter de met tralies? tijdens Wieteke is niet van naar plan naar een het afscheidsfeestje van Juliette te op tv gaan. Caro en Simon naar vinden de vlog met van de Eman te het gek. Ramin en Lef maken op zich door zorgen over Jip. Wat is Jip uit een van plan met zijn voorstelling? op tv Zijn door vrienden houden hun hart vast. Damstra de uit vindt dat Eman te ver een is tijdens gegaan. Eman ontmoet een op tv trouwe fan. Miss met Magde spreekt emotionele Juliette moed op tijdens in. Jip is bang dat met hij nooit een vriendin door zal krijgen. tijdens Dylan spreekt een hartig met de woordje met Wieteke over Juliette. op tv Komt het met nog goed tussen op die twee? Wat is er op met Maud? het Is ze weer door aan het sporten? op Lef weet hoe hij in Jips imagoprobleem bij uit de meisjes naar kan oplossen, in maar of Jip van daar blij tijdens mee is. Juliette krijgt op een afscheidsfeestje. De grote vraag een een is of Wieteke ook door komt.

Vijf afleveringen van tijdens tijdens de jeugddramaserie waarin het op draait om de door levens van leerlingen op het uit Spangalis College. De uit date op tv tussen Caro op tv en Simon is door leuk, maar waarom houdt een Caro toch de boot af? een Jip chat met door tien meisjes de tegelijk, maar het dat is moeilijker met dan Jip denkt. het Hoezo wil Lef niet in met uit Shirley zoenen? Shirley van wil graag met Lef alleen naar zijn, van maar Lef heeft een dubbeldate van met Ramin en op tv Maud op geregeld. Is Caro bang de dat haar hart gebroken wordt, naar zoals toen uit met naar Dylan? Ramin en Lef met snappen niks van Jip. een Shirley is boos als door uit Lef weer liever op op dubbeldate gaat. Simon wordt op tv gepest op nu hij met Caro een naar setje is. Dylan grijpt de in. de Juliette appt al met haar het nieuwe naar vrienden in Boston tot ergernis op van Wieteke. uit Lef tijdens verrast Shirley, maar hij weet toch van een op leuk moment te uit verpesten. Juliette twijfelt eraan van of de ze naar Boston wil. op Caro vindt dat ze van moet gaan, maar een Wieteke naar vindt dat ze het op het Spangalis moet blijven. op Shirley is op het zat een en maakt het uit tijdens met Lef, een maar dan biecht Lef naar iets op. Hoe reageert in Shirley een daarop? Dylan heeft geld nodig in voor Juliette's feest. naar Wat doet Dylan stiekem tijdens na tijdens schooltijd?

Vijf de afleveringen van in de jeugddramaserie waarin het draait op om de levens van met leerlingen op het het op Spangalis College. Caro is verrast als op door ze haar blind date ontmoet het en geniet van een uit van leuk afspraakje met hem met in het park. Jip op draaft een beetje door door het en Fleur is tijdens het zat. Shirley ontdekt dat de Lefs vriendin niet naar echt is. tijdens * Shirley is boos met op Lef, maar ontdooit de als hij tijdens op originele wijze zijn op tv excuses aanbiedt. de Caro is in enthousiast over haar in date met Simon. naar Eman vraagt in zich af of het Wieteke niet gewoon verliefd uit is op Dylan. door * Er is goed nieuws het voor Juliette. de Wieteke komt het logeren tot grote schrik van op Dylan, want hij een een is bang dat ze verliefd is. op tv Ramin wil een dat Maud naar eerlijk is en waarom de doet Jip een vogel van na? * met Wieteke stelt met Dylan gerust. Juliette op tv vertelt de uit klas haar goede op tv nieuws, maar Wieteke in lijkt niet blij voor haar. Shirley met is zenuwachtig om uit alleen met op Lef op te zijn. Ramin roept extra hulp tijdens in op tv voor Maud. tijdens * Lef weet uit niet wat hij hoort het als Shirley van zegt dat ze met verliefd is. Is het wederzijds? Wieteke op tv is diep teleurgesteld naar in Juliette. de Simon nodigt Caro uit door voor de de bios. Waarom reageert ze op zo naar aarzelend?

Vijf uit afleveringen van de jeugddramaserie waarin naar het draait van om de levens op van een leerlingen op het Spangalis College. op Caro betwijfelt of door die anonieme brief met afkomstig is van een op tv op tv geheime aanbidder. Maud gaat met op sportrantsoen tijdens en Eman en Juliette maken door het goed. naar Is Shirley verliefd op Lef? tijdens * op Minder sporten valt het niet mee voor een Maud. Jip wordt overrompeld door van Fleur, maar naar is de blij met de de date. Maud test uit of Shirley verliefd is op door Lef. Caro wordt gevraagd een om te naar poseren als de Mona met Lisa. * uit Fleur van wil weer op date uit met Jip. Lef de pocht dat hij op een vriendin heeft, de maar is dat ook naar zo? Eman uit wil niet uit zelf schilderen en zint door op een van list. Waarom is naar de klas zo lacherig? * van Shirley bereidt een liefdesverklaring van voor, maar met deinst terug als tijdens Lef foto's van zijn naar nieuwe een vriendin showt. Het naar loopt niet goed af op tv met met Emans schilderij. Wat vertrouwt Juliette in toe in aan Eman? * Jip wil het de de niet verknallen bij Fleur op en trekt alles van uit de kast. naar Caro krijgt weer een anoniem tijdens berichtje. op tv Dit keer met naar de vraag of ze wil uit afspreken. Eman maakt naar van een zichzelf een wereldberoemd door schilderij.

Vijf in afleveringen van de jeugddramaserie met waarin het draait door om de levens van uit leerlingen op een het Spangalis door College. Shirley staat oog in van oog uit met haar nep-idool en in pakt door hem flink terug. Caro vraagt op zich af of de Wieteke tijdens verkering heeft met Dylan. Wieteke schrikt een tijdens van de harde aanpak op tv bij zangles. Jip ziet op tv een tijdens leuk meisje, maar weet met hij wel het op juiste te zeggen? met Caro en Juliette op biechten bij Eman op dat de ze op tv het complot hebben verzonnen, een maar gelooft hij dit? tijdens Lef op tv ontvangt een anoniem berichtje. het Maud valt uit het tegen Lef uit en Shirley daagt de Maud uit uit een dag niet te het sporten. Eman is door door het complot een helemaal van de op kaart, want hij wordt van de het op Spangalis gestuurd. Wat in is hier op tv aan de hand? Welke straf krijgen door Eman, Caro in en uit Juliette? Wieteke krijgt buiten zangles en in vindt het dit super eng. Jip gaat tijdens een meisje versieren in met zijn helderziende de gave. de Shirley doet een ontdekking op over Maud. Jip maakt in zich zorgen van over de zijn date. Hij vindt het het té spannend. Wieteke op tv is verbaasd van hoe mooi ze heeft gezongen. een Dylan zegt tegen van Caro op tv dat hij de haar mist als maatje. door Caro ontvangt een tijdens anonieme brief.

Vijf afleveringen in van door de jeugddramaserie waarin het draait om door de levens van op tv op tv leerlingen op het op tv Spangalis College. Shirley wacht op op haar date in met het park. Wie gluurt in tijdens er vanachter een tijdens boom naar haar? op Ramin wil Perzisch naar Nieuwjaar vieren op school. Dylan de biedt Caro alsnog excuses op aan, op tv maar wil zij nog vrienden in op tv zijn? Shirley vindt naar Lef een stalker en ze gelooft met naar niet dat Kevin nep is. Dylan uit heeft moeite met met op tv Caro's reactie. Ramin mist Maud met op een het feest. Wat heeft Juliette toch tijdens met op tv complotten? Waarom is Maud niet door in op het feestje in het een azc? Dylans naar opa overtuigt met Wieteke dat ze kan in zingen. Juliette en Caro bedenken in uit een complottheorie en roepen de op tv hulp van Eman in naar om met Miss Madge uit te ontmaskeren. Shirley is wild enthousiast, op tv want uit ze wordt voor het concert een door de haar idool opgehaald. Geruchten met gonzen het op het Spangalis. Is Miss op tv Madge eigenlijk in nog steeds de baas? Lef op tv geeft Ramin in een door relatietip. Shirley is boos op Lef van en Jip. Hoezo een de zit haar idool Skeu-O-Morff door op het Spangalis? de Samen sporten de brengt Ramin en Maud niet nader de het tot elkaar en Wieteke doet op tv zangoefeningen. in Lef baalt van in Jip.

Vijf afleveringen op van de jeugddramaserie op waarin het naar draait het om de levens het van leerlingen op op tijdens het Spangalis College. Shirley en Ramin door vinden dat Maud van overdrijft. naar Opheim en Reggy gaan Juliette's een uitdaging aan. Damstra naar is in het gespijbel van Dylan zat. met Wie tijdens staat er voor uit Dylans deur? Het naar is niet de leerplichtambtenaar. * tijdens naar Miss Madge denkt mee met de Dylan in en verzint een list. Shirley in krijgt het een bericht van haar de idool. Ze is door door het dolle een heen. Caro met helpt Juliette met praten zonder woorden. van Hoe het reageert de uit klas hierop? * Ramin vindt geen een op steun bij Maud. Juliette presenteert haar van vlog op zonder woorden. Damstra spreekt in Dylan in streng toe. Is Dylan hier in gevoelig een voor? Shirley heeft door kaartjes voor haar idool en op vraagt op tv Lef mee. * Ramin snapt niet op waarom tijdens Maud per met se op school moet sporten. Een de op tv boete dreigt voor Dylan tijdens en opa, maar opa verzint op tv een verhaal. Miss naar in Madge helpt ook een handje met op tv rondscheuren in tijdens haar auto. op * Ramin een wil graag Perzisch nieuwjaar vieren in van de klas. Juliette op is op tv verdrietig omdat de haar buurmeisje niet kan praten. uit Caro haalt haar uit van op de put. Opa heeft een baan een en met wie uit heeft Shirley een naar in date?

Vijf naar afleveringen van de op tv jeugddramaserie waarin het draait met om door de levens van leerlingen op het in Spangalis College. een Wieteke probeert ervoor tijdens te zorgen op dat Dylan school en het werk kan combineren, maar uit op of dat lukt? Jip wordt door tijdens de klas genegeerd. met in Maud worstelt met het tijdens jurycommentaar. Ze wordt er tijdens onzeker van. met Wieteke schrikt als ze hoort de dat Dylan van door school gestuurd naar kan met worden. Jip maakt een goede beurt de bij zijn klasgenoten. naar Eman beweert door dat hij beter kan een bakken in dan Caro en naar daagt haar uit. Waarom laat de Jip zijn mobiel met met achter bij Aldert? Miss tijdens Madge pleit voor een milde het van aanpak van Dylan. Wiens taart stort tijdens de in? Die van Caro of in Eman? Waarom tilt Maud het het telkens boeken omhoog en omlaag? Lef van op tv en Jip experimenteren met doof en op blind zijn tijdens en door dankzij hen is met Miss Madge ziek. Juliette neemt naar haar naar buurmeisje Evimare mee op tv naar school, maar tot haar schrik met is ze naar opeens nergens meer op tv te vinden. Eman ontdekt uit dat Juliette's buurmeisje op Evimare zijn taart in wèl lekker vindt. uit in Juliette haalt een nat pak en het Jip en de Lef stuiten op Evimare. op op tv Dylan wil niet naar school en de Maud heeft sporten een op tv ontdekt.

september 2017
24-09-2017 11:15

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS - Weekoverzicht SpangaS

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Dramaserie voor de jeugd: Weekoverzicht.

17-09-2017 11:15

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS - Weekoverzicht SpangaS

Uitzending gemist van Weekoverzicht SpangaS? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Weekoverzicht SpangaS, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Weekoverzicht SpangaS gemist? Kijk deze dan hier terug!

10-09-2017 11:10

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS - Weekoverzicht SpangaS

Uitzending gemist van Weekoverzicht SpangaS? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Weekoverzicht SpangaS, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Weekoverzicht SpangaS gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-05-2017 10:30

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS - Weekoverzicht SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. Wordt Shirley uitgelachen? Ramin snapt niet waarom ze naar een ander azc moeten. Kan deze beslissing worden teruggedraaid? Is d...

21-05-2017 10:35

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS - Weekoverzicht SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. Lef en Shirley vieren één maand verkering. Simon wil vrienden blijven met Caro, maar wil ze dat wel? Eman lacht Dylan uit. Jip ...

14-05-2017 10:20

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS - Weekoverzicht SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. Hoe luidt het oordeel van de jury? Mag Ramin het boekje houden? Het is druk op de meet en greet van Eman. Zou Wieteke soms Wolk...

07-05-2017 10:20

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS - Weekoverzicht SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. Eman staat oog in oog met zijn fans en het worden er steeds meer. Jip stuit op een liefdesbrief. Is die voor hem? Ondertussen v...

30-04-2017 10:20

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS - Weekoverzicht SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. Jip wordt omringd door verliefde en zoenende vrienden, terwijl hij zich vooral zorgen maakt om zijn volgende date. Caro heeft s...

23-04-2017 10:20

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS - Weekoverzicht SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. De date tussen Caro en Simon is leuk, maar waarom houdt Caro toch de boot af? Jip chat met tien meisjes tegelijk, maar dat is m...

16-04-2017 10:20

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS - Weekoverzicht SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. Caro is verrast als ze haar blind date ontmoet en geniet van een leuk afspraakje met hem in het park. Jip draaft een beetje doo...

09-04-2017 10:20

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS - Weekoverzicht SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. Caro betwijfelt of die anonieme brief afkomstig is van een geheime aanbidder. Maud gaat op sportrantsoen en Eman en Juliette ma...

02-04-2017 10:20

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS - Weekoverzicht SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. Shirley staat oog in oog met haar nep-idool en pakt hem flink terug. Caro vraagt zich af of Wieteke verkering heeft met Dylan. ...

26-03-2017 10:20

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS - Weekoverzicht SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. Shirley wacht op haar date in het park. Wie gluurt er vanachter een boom naar haar? Ramin wil Perzisch Nieuwjaar vieren op scho...

19-03-2017 10:20

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS - Weekoverzicht SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait het om de levens van leerlingen op het Spangalis College. Shirley en Ramin vinden dat Maud overdrijft. Opheim en Reggy gaan Juliette's uitdaging aan. Damstra is het gespijbel van Dy...

12-03-2017 10:20

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS - Weekoverzicht SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. Wieteke probeert ervoor te zorgen dat Dylan school en werk kan combineren, maar of dat lukt? Jip wordt door de klas genegeerd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weekoverzicht SpangaS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weekoverzicht SpangaS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weekoverzicht SpangaS bij Weekoverzicht SpangaS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weekoverzicht SpangaS. Heb je een uitzending van Weekoverzicht SpangaS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weekoverzicht SpangaS gemist

Uitzending gemist van Weekoverzicht SpangaS? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Weekoverzicht SpangaS, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Weekoverzicht SpangaS gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Weekoverzicht SpangaS? Hier kun je alle uitzendingen van Weekoverzicht SpangaS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-09-2017 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord