Programma gemist?

Carolina Lo op tv Galbo spreekt met in Jens van Tricht (1969) tijdens over door zijn boek 'Waarom door feminisme goed tijdens is voor mannen'. Volgens Jens van het Tricht worden mannen op tv door genderongelijkheid uit in naar hun vrijheid beperkt. Want naar 'echte mannen' moeten nog van altijd van stoer, zelfverzekerd, sterk het en onafhankelijk zijn. in Zulke waardeoordelen en een stereotiepe denkbeelden belemmeren veel mannen het om ten door volle zichzelf te zijn. Van op tv van Tricht schreef een pleidooi voor naar meer menselijkheid: het de vrijheid op voor ieder mens om los een te op tv breken uit beperkende met verwachtingen en al zijn het of haar met talenten te benutten. van Ook te gast is Herman Stevens door (1955), door hij praat over een zijn boek in 'Het sterke geslacht'. Stevens meent de dat schrijven naar eigenlijk een stereotiep met vrouwelijke bezigheid tijdens is, ook voor mannen. Hij het onderzoekt hoe schrijvers omgaan op tv uit met hun rol als vrouw op of man. Met op tv aanstekelijk enthousiasme herleest hij in oa Doeschka Meijsing, van Margriet de tijdens Moor het en Mensje van door Keulen. Ook een met aantal mannelijke grootheden een komen aan bod.

Jeroen van tijdens Kan spreekt een met Radna uit Fabias (1983) over haar dichtbundel 'Habitus'. op tv Fabias schrijft tijdens bepaald geen verstilde poëzie. naar In haar de bundel vraagt naar een vrouw zich van af wat 'thuis' de is. Die plaatsbepaling, misschien naar tegelijk een coming-out, de voltrekt zich op meedogenloze het wijze. Ook te op gast is historicus met Luuc Kooijmans een (1956) de met zijn boek 'Frederik met Ruysch - Op naar het snijvlak van de kunst en wetenschap'. Drie met eeuwen het voor 'Body Worlds' uit bestond er al een wereldberoemde in anatomische expositie: het museum uit uit van Frederik Ruysch met aan de Amsterdamse op tv Bloemgracht. Ruysch ontdekte een preparatietechniek met waarmee hij wist van te bereiken een dat de anatomie in niet langer huiver en uit walging opwekte, op tv maar bewondering op en vertedering. Ook nu nog tijdens worden op toeschouwers getroffen door de naar levensechtheid van tijdens zijn preparaten. Niemand heeft die een ooit weten een te evenaren, het hoe vaak het ook is geprobeerd. door van Ruysch heeft zijn op werkwijze nooit willen openbaren. Wat was van naar zijn geheim?

Carolina Lo met Galbo heeft Renate het Dorrestein op tv te gast waarmee zij spreekt over het een haar veelzijdig oeuvre en van schrijverschap. In op verband met haar gezondheidssituatie geeft Dorrestein uit op tv nog maar zelden op tv interviews. Aan bod komen onder andere het haar romans in 'Reddende Engel', 'Liever horen naar we onszelf' en met 'Weerwater' uit en ze praat over in haar bijzondere band door met door haar lezers.

Carolina uit Lo Galbo spreekt met Mano uit Bouzamour tijdens (1991) over zijn van roman 'Bestsellerboy'. Mohamed Zebbi, door een jongen van op de straat, heeft tijdens één droom: van de literaire wereld in bestormen. Wanneer zijn debuutroman 'Mohamed, de de proleet' tijdens verschijnt is naar zijn naam uit in één klap naar gevestigd. Maar zijn op ouders zetten hem het huis uit in in en hij wordt in verstoten door zijn vrienden. een Hier begint zijn zwerftocht door uit Amsterdam op zoek op tv naar het een thuis. Ook te gast op tv is Eva door Rovers naar (1978), zij praat over tijdens haar handboek 'Practivisme'. Zij gaat van op daarin de strijd in aan met de verlammende machteloosheid met die mensen kunnen voelen van in een wereld in waarin het soms tijdens lastig met om niet moedeloos te worden. de Rovers in zoekt naar uit antwoorden op vragen de als: wat zijn de van voorwaarden van een door succesvolle opstand? Wat in is het nut van online in het petities en de rol een van social media? van Voor de tijdens antwoorden gaat zij tijdens te rade bij oa tijdens filosofen, opstandige bejaarden en met smartphonedemonstranten.

Jeroen het van Kan ontvangt historicus Antony in Beevor met en praat met op tv hem over zijn op boek 'De slag om het Arnhem'. Hierin geeft hij in een compleet beeld in van het strijdveld het door rondom Arnhem tijdens een van op tv de grootste luchtlandingen het uit een WOII. Gebruikmakend van naar nieuw archiefmateriaal schetst hij de lotgevallen met van uit soldaten en burgers op en ontdoet door hij de veldslag van zijn tijdens mythen. tijdens Ook te gast is Katja Happe op op met haar boek 'Veel door valse hoop - tijdens De Jodenvervolging het in Nederland 1940-1945'. door De massamoord op van de Joden tijdens de WOII is nog steeds ons op tv belangrijkste historische referentiepunt. 'Veel op tv valse op hoop' vertelt de geschiedenis van naar de Jodenvervolging tijdens in Nederland met tijdens de het Tweede Wereldoorlog. Niet het alleen vanuit Nederlands oogpunt, ook bezien tijdens vanuit internationaal uit perspectief. Ook wordt er tijdens gedetailleerd aandacht in besteed aan specifieke maatregelen het tijdens voor Nederland van tijdens de nazitop in Berlijn en de uit op uit Nederland gerichte acties van internationale het Joodse het hulporganisaties.

Carolina Lo van Galbo spreekt de in Vlaamse dichter, romancier de en regisseur van Peter Verhelst (1962) over door zijn boek 'Voor het op tv vergeten'. De moeder een naar van Peter Verhelst de is totaal onverwacht overleden. Hij is de getuige van de op een rouw van zijn met vader en probeert ook zelf uit een met weg te vinden in een van proces op vol rauw-realistische, mythische, zintuiglijke, essayistische en tijdens poëtische verhalen. het Haast krampachtig het graaft hij naar herinneringen. in 'Voor het vergeten' van is het een ode aan uit ons hakkelende, tastende verzet tegen uit betekenisloosheid op en verdriet. Ook door te gast is Peter Middendorp naar (1971) met naar zijn roman 'Jij bent naar van mij'. Op uit een nacht op tv vergrijpt Tille Storkema, een tijdens jonge uit boer en vader tijdens van twee kleine met kinderen, zich bij op een fietspad aan tijdens een zestienjarig meisje uit het op dorp. de De volgende ochtend wordt door zij naakt en het levenloos teruggevonden in een weiland. door Dertien jaar tijdens zal het duren op tv voordat in Tille eindelijk wordt gepakt met en de uit waarheid met kracht zal doordringen tot op tv de wereld, het door met dorp, zijn vrouw, op zijn kinderen.

Jeroen in van Kan spreekt met de tijdens naar Oostenrijkse cultuurwetenschapper en filosoof uit Thomas Macho naar over zijn boek 'Varkens'. door Hierin volgt hij het dier tijdens vanaf het het moment dat het met werd gedomesticeerd de tot aan de moderne tijdens tijd. Het is het een rijk geïllustreerd tijdens pleidooi voor door het varken in alle door denkbare soorten. En met te gast het is Marli het Huijer, hoogleraar publieksfilosofie aan de Erasmus met Universiteit op Rotterdam. Zij publiceerde het pamflet het 'Beminnen', waarin uit ze zich tijdens de vraag stelt op tv of we tijdens ons na de revolutie van de het jaren zestig met werkelijk hebben naar bevrijd in seksueel het opzicht. Hoe verhoudt op tv die vrijheid op zich tot onze behoefte een om gedrag in onder te brengen in een groep? de door We zijn homo, hetero, poly-amoureus, happy de single in of monogaam, maar de zouden we niet het pas echt vrij door zijn als we al die door categorieën overboord op zouden kunnen het gooien?

Carolina Lo naar Galbo tijdens ontvangt Laura van op tv der Haar (1982) de met haar debuutroman 'Het wolfgetal', naar een roman over tijdens een in ontsporende pubervriendschap. Twee tijdens jonge meisjes groeien ergens tussen stad de en een achterland op. Vikki wordt door tijdens van haar wereldvreemde moeder aan haar lot op tv overgelaten op en sleept op haar vriendin mee op een ontdekkingstocht op naar zichzelf. Wanneer van van Vikki haar grenzen blijft door verleggen en op van haar vriendin door volledige overgave verlangt, op tv volgt een nacht uit waarin het onherroepelijk met misgaat. Ook te gast is van Christophe met Vekeman (1972). Hij spreekt over een zijn roman 'Mensen naar als in ik'. Christophe 'Buck' Vekeman op tv was 44 jaar van toen hij besloot met dat hij, voor het eerst met in zijn door leven, de tot een gemeenschap tijdens wilde behoren. De in zoektocht naar zielsverwanten en zichzelf voerde het hem algauw langs de de diepe afgronden van eenzaamheid en met leidde ten slotte in tot door een spectaculaire, maar rampzalige op afloop.

Jeroen een van Kan in ontvangt de Ierse schrijver John van Banville (1945) door en spreekt hem over het zijn boek op tv 'Mevrouw Osmond' een roman over uit verraad, naar bedrog en de moraal. Isabel Archer, gevangen in een op tv verstikkend huwelijk, vlucht met van een Rome naar Londen. naar Ze piekert over tijdens wat ze van kortgeleden heeft ontdekt: door haar echtgenoot heeft haar vele jaren naar misleid. Wat moet tijdens ze doen, op welke afslag moet in ze nemen in het met emotionele labyrint van waarin ze met zo lang is verdwaald? in Ze besluit, een net als in haar uit jeugd, voor haar van vrijheid en op tv onafhankelijkheid te vechten. Spoedig een zal Isabel naar Italië met op moeten terugkeren om daar de confrontatie de met haar echtgenoot door aan de te gaan en zich te in bevrijden van zijn naar van machtige greep op haar. in Zal ze hem te slim tijdens de af kunnen zijn? John het Banville blaast op tv met deze roman de heldin op uit het Henry James' befaamde roman 'The het Portrait of naar a Lady' nieuw leven uit in.

Carolina door Lo Galbo spreekt met op Mensje van van Keulen over 'Neerslag uit van een het huwelijk. Dagboek 1977-1979'. Dit zijn van de een jaren waarin Van Keulens huwelijk onder met druk staat en van op tv ten slotte op de klippen op loopt, iets wat naar samenvalt met haar een zwangerschap en door de geboorte van een haar zoon. Op bijna schokkend een de openhartige wijze geeft Van tijdens Keulen inzicht in hoe man op tv en vrouw elkaar een dwars kunnen met zitten, zonder tijdens dat ze uit dat zelf in op de gaten lijken te een hebben. Ook te gast is in Esther tijdens Gerritsen over haar van boek 'De trooster'. Geheel tegen het de regels de van het klooster in een vangt Jacob, van de conciërge, een tijdens nieuwe gast op. Aanvankelijk een stelt Jacob, zich door bewust van een de met hiërarchie binnen de orde, zich door terughoudend naar op. Maar gaandeweg groeit er een een verstandhouding tijdens tussen de gelovige conciërge en van de de gast die uit een misdaad op zijn met geweten heeft. Gerritsen volgt het door verhaal van de naar conciërge een parallel aan het lijdensverhaal van op tv op Christus.

Jeroen uit van Kan met spreekt met Geert Buelens (1971) de over zijn in boek 'De van jaren zestig, een op tv cultuurgeschiedenis'. Natuurlijk gaat een boek over tijdens de de jaren zestig over The uit Beatles, Bob Dylan, Provo van en de op minirok. Maar op om dit decennium op te begrijpen zijn de volgens Geert Buelens internationale van kassuccessen met als West Side Story en The van Sound of Music naar minstens zo op belangrijk. Buelens kantelt het tijdens bestaande op tv beeld van de jaren 60 op tv en vult uit het aan. de Hij laat met zien hoe grote geopolitieke en van culturele ontwikkelingen in in elkaar uit grepen en zorgden voor met een omwenteling van waarden. op Ook te gast is een dichter Erik Lindner door (1968), op hij praat over de zijn dichtbundel door 'Zog', een lyrisch verslag van de naar getijden. Minutieus wordt op uit de zee bij Oostende in aanschouwd, duizelingwekkend en onheilspellend een met verlaten een fabriek in Luik verkend. met In melodisch geritmeerde gedichten de op staat Erik Lindner stil bij een naar man die verdrinkt met de in een ondiepe vijver, op tv een stad het nagebootst in glasconstructies, bij het telkens tijdens van veranderende strand.

Marieke Lucas Rijneveld van vertelt op over haar roman een 'De avond is van ongemak' waarin zij het schrijnende een verhaal beschrijft in van van een religieus boerengezin dat wordt uit getroffen door de dood een van een kind. op tv het Matthies komt op tijdens een dag niet meer terug van van naar het schaatsen en laat naar zijn tienjarige het zusje Jas in op totale verwarring achter. Door haar de ogen zien we het hoe het de familieleden elk in op hun eigen manier omgaan tijdens met het verlies. Ook door te met gast zijn Hélène met Christelle Munganyende en de Liberiaanse-Nederlandse naar schrijver Vamba de Sherif. Zij spreken op over hun de bijdragen aan de uit bloemlezing 'Zwart, Afro-Europese literatuur op tv uit de Lage Landen'. naar in Hoezeer de in op tv 'Zwart' opgenomen auteurs ook van door elkaar op tv verschillen, qua thuisland, van qua cultuur, qua door taal, ze hebben met elkaar op tv gemeen met dat ze het tijdens continent van hun (voor)ouders hebben het moeten verlaten de en dat hun identiteit het hybride is. Dat maakt de de verhalen, fictie een én non-fictie, naar van deze schrijvers het gelaagd, grenzeloos en op tv uitermate door urgent.

Jeroen tijdens van Kan spreekt met de Bettine Siertsema over het haar onderzoek en boek in 'Eerste Nederlandse getuigenissen uit in van de Holocaust het 1945-1946'. Direct na WOII met verschenen talloze boekjes, op pamfletten, essays en andere een getuigenissen van Nederlanders het die de door Holocaust aan het den lijve hadden meegemaakt. Bettine Siertsema de tijdens werkt als universitair in docent geschiedenis aan van de VU en doet onderzoek naar een de met Holocaust-dader als naar literair personage. Zij vindt dat de de tijdens aanklachten veel meer aandacht uit verdienen. Ook te gast is door Evelien het Gans, onderzoeker bij op tv het NIOD van en bijzonder hoogleraar Hedendaags Jodendom aan in de UvA. Onderzoek door naar antisemitisme doen op tv is een mijnenveld van betreden: je maakt tijdens in er meer vijanden dan vrienden tijdens mee. Er door is in met Nederland nauwelijks systematisch onderzoek naar tijdens antisemitisme een gedaan, maar in de van publicatie 'The Holocaust, een Israel and 'the op tv Jew'' onder redactie van op tv Evelien Gans en Remco in Ensel, staat tijdens antisemitisme in Nederland als naar multiculturele samenleving naar centraal.

Carolina in Lo Galbo op spreekt met Bert Natter, die in in naar zijn roman 'Ze zullen denken naar dat we een engelen zijn' de actualiteit uit op de hielen een zit. Op een terras uit midden in tijdens de stad hebben uit een man en een door uit vrouw elkaar net het leren kennen als naar er een geldwagen op op het winkelende door publiek inrijdt en in een gevel ramt. Daarna barst in de hel tijdens los. Onder een tafeltje met wachten de man uit en van de vrouw in elkaars de armen op de van dood, die niet van komt. Ook te gast is van Justine le Clercq, de zij het vertelt over haar door boek 'Krimp'. Terwijl hoofdpersoon tijdens Lina Hersenvoort de bezig is naar met de voorbereidingen tijdens voor de tachtigste door verjaardag van haar op vader, dringen herinneringen van zich op. Wat ligt tijdens er ten grondslag aan de naar diepgewortelde agressie het van Lina? door 'Krimp' is een tijdens huiveringwekkende zoektocht naar de op oorsprong van vrouwelijk een geweld.

Schrijver en op politicus Jacob van het Lennep leidde een met fascinerend leven. Al van op zijn negentiende met verwekte hij een buitenechtelijk op tv op kind. Zijn daadkracht was enorm: naar Amsterdam dankt zijn in waterleiding aan van hem en Den met Haag het behoud van de met Ridderzaal. Maar Jacob door van Lennep was een in bovenal een getalenteerde, met productieve schrijver die de de moed had zijn eigen weg van van te volgen in een door conventies het bepaalde tijd. uit Marita Mathijsen (1944) op doorzocht voor op tv 'Een bezielde schavuit' het duizenden brieven en in documenten en sprak met tijdens vele afstammelingen om door oude het familieverhalen te achterhalen. Ook te de gast een is Nell Zink (1964, Californië ) naar over haar tijdens roman 'Nicotine'. Werkloze de Penny heeft altijd tegen uit haar familie gerebelleerd; op door door helemaal normaal te het zijn. 'Nicotine' gaat in over familie, familie die tijdens je bij het je geboorte hebt gekregen het én op tv die je zelf met verzamelt, over obsessie, idealisme en het bezit.

mei 2018
20-05-2018 11:20

Jens van Tricht en Hermans Stevens

VPRO Boeken - Jens van Tricht en Hermans Stevens

Carolina Lo Galbo spreekt met Jens van Tricht (1969) over zijn boek 'Waarom feminisme goed is voor mannen'. Volgens Jens van Tricht worden mannen door genderongelijkheid in hun vrijheid beperkt. Want 'echte mannen' moeten nog altijd stoer, ...

13-05-2018 11:25

Radna Fabias en Luuc Kooijmans

VPRO Boeken - Radna Fabias en Luuc Kooijmans

Jeroen van Kan spreekt met Radna Fabias (1983) over haar dichtbundel 'Habitus'. Fabias schrijft bepaald geen verstilde poëzie. In haar bundel vraagt een vrouw zich af wat 'thuis' is. Die plaatsbepaling, misschien tegelijk een coming-out, vo...

12-05-2018 09:55

Renate Dorrestein

VPRO Boeken - Renate Dorrestein

Carolina Lo Galbo heeft Renate Dorrestein te gast waarmee zij spreekt over haar veelzijdig oeuvre en schrijverschap. In verband met haar gezondheidssituatie geeft Dorrestein nog maar zelden interviews. Aan bod komen onder andere haar romans...

06-05-2018 11:20

Mano Bouzamour en Eva Rovers

VPRO Boeken - Mano Bouzamour en Eva Rovers

Carolina Lo Galbo spreekt met Mano Bouzamour (1991) over zijn roman 'Bestsellerboy'. Mohamed Zebbi, een jongen van de straat, heeft één droom: de literaire wereld bestormen. Wanneer zijn debuutroman 'Mohamed, de proleet' verschijnt is zijn ...

29-04-2018 11:20

Katja Happe en Antony Beevor

VPRO Boeken - Katja Happe en Antony Beevor

Jeroen van Kan ontvangt historicus Antony Beevor en praat met hem over zijn boek 'De slag om Arnhem'. Hierin geeft hij een compleet beeld van het strijdveld rondom Arnhem tijdens een van de grootste luchtlandingen uit WOII. Gebruikmakend va...

22-04-2018 11:20

Peter Verhelst en Peter Middendorp

VPRO Boeken - Peter Verhelst en Peter Middendorp

Carolina Lo Galbo spreekt de Vlaamse dichter, romancier en regisseur Peter Verhelst (1962) over zijn boek 'Voor het vergeten'. De moeder van Peter Verhelst is totaal onverwacht overleden. Hij is getuige van de rouw van zijn vader en probeer...

15-04-2018 11:20

Thomas Macho en Marli Huijer

VPRO Boeken - Thomas Macho en Marli Huijer

Jeroen van Kan spreekt met de Oostenrijkse cultuurwetenschapper en filosoof Thomas Macho over zijn boek 'Varkens'. Hierin volgt hij het dier vanaf het moment dat het werd gedomesticeerd tot aan de moderne tijd. Het is een rijk geïllustreerd...

01-04-2018 11:20

Laura van der Haar en Christophe Vekeman

VPRO Boeken - Laura van der Haar en Christophe Vekeman

Carolina Lo Galbo ontvangt Laura van der Haar (1982) met haar debuutroman 'Het wolfgetal', een roman over een ontsporende pubervriendschap. Twee jonge meisjes groeien ergens tussen stad en achterland op. Vikki wordt door haar wereldvreemde ...

25-03-2018 11:20

John Banville

VPRO Boeken - John Banville

Jeroen van Kan ontvangt de Ierse schrijver John Banville (1945) en spreekt hem over zijn boek 'Mevrouw Osmond' een roman over verraad, bedrog en moraal. Isabel Archer, gevangen in een verstikkend huwelijk, vlucht van Rome naar Londen. Ze pi...

18-03-2018 11:20

Mensje van Keulen en Esther Gerritsen

VPRO Boeken - Mensje van Keulen en Esther Gerritsen

Carolina Lo Galbo spreekt met Mensje van Keulen over 'Neerslag van een huwelijk. Dagboek 1977-1979'. Dit zijn de jaren waarin Van Keulens huwelijk onder druk staat en ten slotte op de klippen loopt, iets wat samenvalt met haar zwangerschap ...

11-03-2018 11:20

Geert Buelens en Erik Lindner

VPRO Boeken - Geert Buelens en Erik Lindner

Jeroen van Kan spreekt met Geert Buelens (1971) over zijn boek 'De jaren zestig, een cultuurgeschiedenis'. Natuurlijk gaat een boek over de jaren zestig over The Beatles, Bob Dylan, Provo en de minirok. Maar om dit decennium te begrijpen zi...

04-02-2018 11:20

Marieke Rijneveld, Vamba Sherif, Hélène Christelle Munganyende

VPRO Boeken - Marieke Rijneveld, Vamba Sherif, Hélène Christelle Munganyende

Marieke Lucas Rijneveld vertelt over haar roman 'De avond is ongemak' waarin zij het schrijnende verhaal beschrijft van een religieus boerengezin dat wordt getroffen door de dood van een kind. Matthies komt op een dag niet meer terug van he...

28-01-2018 10:35

Bettine Siertsema en Evelien Gans

VPRO Boeken - Bettine Siertsema en Evelien Gans

Jeroen van Kan spreekt met Bettine Siertsema over haar onderzoek en boek 'Eerste Nederlandse getuigenissen van de Holocaust 1945-1946'. Direct na WOII verschenen talloze boekjes, pamfletten, essays en andere getuigenissen van Nederlanders d...

21-01-2018 11:20

Bert Natter en Justine le Clercq

VPRO Boeken - Bert Natter en Justine le Clercq

Carolina Lo Galbo spreekt met Bert Natter, die in zijn roman 'Ze zullen denken dat we engelen zijn' de actualiteit op de hielen zit. Op een terras midden in de stad hebben een man en een vrouw elkaar net leren kennen als er een geldwagen op...

14-01-2018 11:20

Marita Mathijsen en Nell Zink

VPRO Boeken - Marita Mathijsen en Nell Zink

Schrijver en politicus Jacob van Lennep leidde een fascinerend leven. Al op zijn negentiende verwekte hij een buitenechtelijk kind. Zijn daadkracht was enorm: Amsterdam dankt zijn waterleiding aan hem en Den Haag het behoud van de Ridderzaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

VPRO Boeken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van VPRO Boeken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van VPRO Boeken bij VPRO Boeken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van VPRO Boeken. Heb je een uitzending van VPRO Boeken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

VPRO Boeken gemist

Uitzending gemist van VPRO Boeken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van VPRO Boeken, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van VPRO Boeken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van VPRO Boeken? Hier kun je alle uitzendingen van VPRO Boeken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 171
  • Laatste uitzending op 20-05-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord