Programma gemist?

Jeroen van een Kan ontvangt schrijfster van Nicolien Mizee. een Zij praat over haar boek tijdens 'De Kennismaking. Faxen de aan Ger ( in 1994-1997)'. In een 1994 krijgt door Nicolien Mizee les naar in scenarioschrijven van Ger Beukenkamp. van Er ontvouwt op tv zich een een klassieke meester-leerling relatie. naar Nicolien begint hem faxen te door sturen. Eerst een een paar, dan bijna in dagelijks, vele jaren de de lang. Ger antwoordt op nooit. 'De kennismaking. Faxen aan een Ger op tv (1994-1997)' is het geopenbaarde deel van de een eenzijdige fascinatie. op Ook te het gast is Wytske op Versteeg. uit Haar roman 'Grime' is een verhaal de het over wat niet kan worden naar vergeten, over een obsessie een die tot over met de naar rand van de op waanzin drijft en het over de onbetrouwbaarheid van van onze in waarneming.

Carolina LoGalbo ontvangt de Maarten op tv 't Hart. Hij praat in over de zijn bloemlezing essays 'De van wereld van Maarten 't in Hart. De beste stukken door over in natuur, literatuur, religie en muziek'. met In deze van bloemlezing essays worden literaire, in van biologische, religieuze, feministische en naar muzikale onderwerpen onbekommerd van in dwarse kanttekeningen voorzien. met Ook te gast is de Rob van op Essen een (1963). Hij praat over 'Winter een in Amerika'. op tv Daarin leert de auteur de ons met nieuwe uit ogen kijken. het Wil je als schrijver een de wereld zichtbaar naar maken voor je lezers, van dan is de het niet altijd op tv voldoende met om hem voor te een schotelen zoals uit hij is. Dan moet je op hem soms verdraaien, het er van een nieuwe vorm aan weten te uit geven. van Dat kan door hij alleen omdat uit hij volledig de baas is door over naar zijn taal, hij heeft zijn het zinnen als op tv een hond het aan de ketting. Op tijdens die manier leidt op hij ons een altijd in verrassend verhaaluniversum binnen, en de op tv dat moet, want we hebben verrassing door een nodig om de wereld op tv te kunnen een zien.

Jeroen een van Kan spreekt Sherko met Fatah ( 1964 uit ) op over zijn roman 'In uit andermans handen'. Duitse avonturier tijdens Albert en zijn tolk van Osama op tv zijn op reis door door het noorden van een Irak met op tv zakken over met het hoofd in een auto geduwd. uit Eén het ding is tijdens zeker: áls de tijdens ontvoerden ooit vrijkomen, gaat dat met veel in geld kosten. De tijdens gijzelaars worden steeds aan nieuwe groeperingen het 'doorverkocht' en van op steeds wisselende locaties tijdens vastgehouden. Als de op wereld uit plotseling is op gekrompen tot een met ruw in elkaar getimmerd houten hok, van snikheet en vol op tv een vliegen, waar haal je dan nog in hoop vandaan? Ook door te gast van is met Sanneke van Hassel (1971). Zij spreekt de over haar boek door 'Stille grond' waarin een ze met scherp door observatievermogen in personages uit verschillende sociale groepen naar in de stad het portretteert. Op een lichte door en heldere toon van onderzoekt ze de op drijfveren en angsten op tv van Johannes, medewerker bij een door daklozen- en een verslaafdenopvang, en buurtbewoonster Landa. tijdens Een roman op tv over verdraagzaamheid van en het verlangen uit iets te betekenen voor de mensen op tijdens om je heen.

Carolina tijdens Lo Galbo spreekt met Steffie de van met den Oord (1970) door over haar portrettenbundel 'Honkvast van van oude met huizen, de mensen die door blijven'. Achter afbladderende naar raamkozijnen tijdens of ouderwetse gordijnen leven naar ze, door op tv de jaren heen bijna vergroeid geraakt van op tv met het huis waar ze geboren met en van getogen zijn. Wie in zijn zij? Steffie tijdens van den Oord zocht in vijftien van op die honkvaste mensen van op en vertelt hun in verhaal. Ook een te gast is Marjolijn tijdens van Heemstra door (1981), zij vertelt door over 'En we van noemen hem'. op tv Een familieverhaal dat het midden houdt op tv tussen een roman op en door een reportage. Op tijdens 18-jarige besluit Marjolijn het van Heemstra haar toekomstige op eerste zoon te vernoemen door naar 'bommenneef', met een verre op tv oom en, volgens een de familielegende, verzetsheld. Als door Marjolijn op zwanger is komt haar belofte in ter een sprake en wil in ze meer van uit de oom te weten komen. door Is Frans de bommenneef de inderdaad een held op tv op geweest of een ordinaire op tv moordenaar?

Jeroen op van Kan spreekt op tv met Tim uit Parks over zijn uit boek 'De roman het als overlevingsstrategie. Een nieuwe kijk op tv op de op tv relatie tussen schrijver, tekst uit en lezer'. Parks het is ervan met overtuigd dat de inhoud, in de stijl, het soort met verhaal én in de manier van vertellen uit samen tijdens de overlevingsstrategie vormen op die de auteur ontwikkelt als de reactie op spanningen tijdens in zijn of het haar persoonlijke leven. door De op tv lezer reageert tijdens het lezen tijdens van met een roman op door vergelijkbare wijze als tijdens een uit in persoonlijke ontmoeting - met hij probeert de auteur te met doorgronden. 'De roman het als overlevingsstrategie' is een met in biografie van het schrijven zelf. Adriaan naar van Dis op praat over 'In van het Buitengebied', zijn met roman met over alleen wonen. Een tijdens schrijver heeft zich met gevestigd in tijdens en afgelegen vallei, ver van de op tv stad en tijdens zijn vrienden. De tijdens stilte is tastbaar. uit Het sterkst tijdens klinkt een tergende binnenstem met die de man confronteert met met zijn op tv angsten en op tv obsessies.

Carolina een LoGalbo spreekt met Ted van door een Lieshout (1955) over met zijn boek 'Schuldig door kind'. In 2012 door publiceerde deze veelbekroonde auteur door 'Mijn meneer', een een onthullende roman die gebaseerd door was op zijn van omgang als kind het met een in pedofiele man. de De vraag die hem daarna naar het meest gesteld een werd was: op wat voor invloed door had die relatie het op je verdere leven? In van 'Schuldig het kind' geeft Van naar Lieshout al even het onthullend en soms onthutsend de antwoord op in die vraag. Ook te met gast het is Ileen Montijn. Zij tijdens schreef 'Tot op de het draad. De vele de levens van oude kleren. met De uit fascinerende geschiedenis van hergebruikte met kleding.' Mensen zijn voortdurend van uit met kleren in de weer, vermaken van ze, koesteren uit ze, geven ze van door. uit Haar boek gaat over de door zorg en de in fantasie, het het vakmanschap en de technieken die uit een kwamen kijken bij de omgang tijdens met kleren. naar Jongensbroeken van oude uit meelzakken, een tijdens zijden jurk die naar honderd jaar is uit gedragen en een bebloed met hemd dat een van politieke relikwie werd; verbazende uit verhalen uit over het gewoonste wat er is: op tv oude tijdens kleren, vroeger en naar nu.

Jeroen een van Kan spreekt met de door schrijver uit Pankaj Mishra (1969, op tv India) over zijn roman 'Tijd in van woede. van Een geschiedenis van het in naar heden'. Het lijkt soms alsof de op mens genoeg een heeft van naar rust en vrede. Angst een en woede vormen het de drijfveer, destructiedrift en van negativisme zijn het op gevolg. Ze het dreigen onze maatschappij te de uit ontwrichten. En de vraag is: tijdens hoe op is het mogelijk? Pankaj Mishra een beschrijft de van geschiedenis van woede als een politieke met drijfveer. Met verrassende van historische parallellen laat Mishra zien dat een de deze tijd niet uniek op is. Ook te de gast is Bettina het Stangneth (1966,Duitsland), op tv zij praat over haar boek 'Het van kwade van denken'. De het schrijfster van 'Eichmann in Argentinië' kan door met in recht kenner van in 'het kwaad' genoemd worden. met In dit vervolg in gaat Stangneth uit op tv van de met beroemde uitspraak van tijdens de filosoof Kant: naar 'De mens is van nature op tv geneigd tijdens tot alle kwaad en moet tijdens zich ervan afkeren de tijdens om het goede aan te hangen.' in door Aan de hand van naar voorbeelden stelt op tv Bettina Stangneth een scherpe naar diagnose. Het gaat niet de in de eerste door plaats om een een oplossing of met een therapie naar maar om beter inzicht: wie uit het kwaad wil bestrijden, in zal het eerst op moeten met begrijpen.

Carolina naar Lo Galbo spreekt Margot Vanderstraeten op op tv over haar boek 'Mazzel op Tov' en Rosanne Hertzberger over door haar boek uit 'Ode uit aan de e-nummers'. door Margot Vanderstraeten (1967) komt praten door over in haar boek 'Mazzel Tov', waarin ze de vertelt op tv hoe ze als twintigjarige werkstudent het terechtkwam bij op een orthodox-joods gezin in in door Antwerpen. Ze werd er aangenomen met om de kinderen op bijles te geven en door uit ontwikkelde in de zes uit jaar dat ze uit er vrijwel dagelijks over de door vloer kwam op tv een hechte een band met de familie, in het in het bijzonder met een de oudste dochter tijdens Elzira. Vanderstraeten geeft in in 'Mazzel Tov' uit een uniek kijkje achter de uit orthodox-joodse voordeur. * Microbioloog uit op tv en NRC-columnist Rosanne Hertzberger naar (1984) maakte heel wat naar los met haar boek een 'Ode aan de tijdens e-nummers', met waarin ze korte metten maakt met met een de ongefundeerde angst van voor voedsel waaraan stoffen tijdens zijn op tv toegevoegd om smaak, kleur en met houdbaarheid te in beïnvloeden. Hertzberger houdt een warm met uit pleidooi voor koken met behulp door van pakjes de en zakjes en op zet zich de af tegen de tijdens voedselkerk waarin alles ambachtelijk, door puur en eerlijk tijdens moet zijn.

Jeroen van Kan in een spreekt Thomas Möhlmann tijdens (1975) over zijn dichtbundel op tv 'Ik was een door hond'. In een op tijd waarin op tv steden zinken en buitenwijken branden, op kan de dichter tijdens niet langer verwonderd aan van uit de zijlijn blijven staan. in Gesterkt door een het leger van illustere voorgangers en op hedendaagse inspiratiebronnen, schrijft naar Thomas Möhlmann zich met in door 'Ik was een hond' door een weg naar uit een bewoonbare toekomst. Ook op tv te in gast is de Joke Hermsen (1961). Zij schreef de het essay voor de uit Maand een van de Filosofie, door getiteld 'Melancholie in tijden het van het onrust'. Hierin onderzoekt uit Hermsen het kantelpunt waarop de de mens nog in net over voldoende moed, daadkracht op tv en op hoop beschikt om het op tv tij te doen keren uit en op tv een nieuwe verhouding op tot de wereld in en zichzelf te het zoeken.

Carolina op LoGalbo ontvangt Hanna Bervoets met en spreekt met tijdens haar over haar boek naar 'Fuzzie'. het Een modern-realistisch sprookje met over gemis, met genegenheid en de vraag met in hoeverre door affectie zich laat afdwingen. Op op tv een op ochtend in april ontvangt Maisie een tijdens klein, wit, het pluizig bolletje. uit Ook op andere op tv plekken in de stad lopen uit mensen met het een bolletje op rond. Allemaal laten ze zich uit in door het bolletje leiden, ze tijdens houden van het naar bolletje want een het bolletje begrijpt hen, misschien met door wel als enige. Of van lijkt dat maar zo? En op tv waar komt tijdens het bolletje op tv eigenlijk vandaan? * op Ook te met gast is Marijn Sikken. In naar haar romandebuut 'Probeer om met te door keren' heeft de op achttienjarige Eline al van haar klasgenoten zien uitvliegen, behalve naar de de laagbegaafde Michelle. De moeder van het Michelle een ziet met gemengde in gevoelens aan hoe goed de door meisjes met elkaar een kunnen opschieten. een Zelf kan ze haar op tv dochter soms niet van uitstaan. De de omstanders, uit haar echtgenoot voorop, dringen uit al tijden aan op uit een een tehuis. Op het grote het themafeest, het van honderdjarig bestaan van het dorp, blijft de er tot slot op op niets meer ongezegd.

Jeroen van uit Kan een ontvangt Bov Bjerg het over 'Auerhaus': een bewonderenswaardige all-age-roman, de die het van 'de volwassen lezer naar de scholier maakt het die hij ooit was of een wenste te zijn'. de Met daarin op al die grote vragen, op waar wij het levenslang mee worstelen. op Maar ze zijn in gesteld op zo'n manier, van dat van je er onmiddellijk een goed op tv humeur van van krijgt. Ook door te gast is een Marja Pruis over het 'Genoeg nu op tv over mij. Confessies van van een ervaren schamer'. Kijkend naar naar met zichzelf en anderen verkent Marja op Pruis de vage naar grenzen tussen zelfhaat en op de ijdelheid, schoonheid en verdriet, verlegenheid en door narcisme, liefde van en medelijden. de Waarom zijn vrouwen door grappiger dan een mannen? Wat is het tijdens hostess-syndroom en hoe kom het je ervan uit af? Waarom van gaat de mensheid niet de aan schaamte ten uit onder? 'Genoeg nu op tv over mij' op tv is actuele en literaire essayistiek van op zijn door allerbest.

Schrijfster Carolina van Trujillo tijdens praat over haar boek 'Vrije op tv Radicalen'. En het Tommy Wieringa tijdens is te gast, hij praat het over naar zijn boek 'De dood van een Murat'. in Carolina Lo Galbo praat in met schrijfster Carolina Trujillo met over haar boek 'Vrije op tv in Radicalen'. De Uruguayaan Jaime in Castro, die als het jongen naar Nederland is geëmigreerd, naar is geslaagd als naar verslaggever, van maar mislukt op tv als mens. Hij de is bang voor voor alles en uit de wou dat hij zo in moedig was als Gastón, zijn een jeugdvriend uit Uruguay. uit door Als Jaime zo psychotisch op tv is dat hij zijn tijdens huis niet meer uit uit de durft, vraagt hij zijn door vriend hem te komen het helpen. In 2004 uit bezocht Tommy de Wieringa een in rechtszaak waar hij het feitenrelaas op tv optekenende dat de basis op vormt voor in 'De de dood van Murat Idrissi. Een verhaal op van in verlangen en opportunisme, overmoed en met de dood'. Langs de Spaanse snelwegen tijdens naar het noorden worden tijdens jaarlijks honderden op anonieme verstekelingen gevonden die tijdens de overtocht op uit Tanger niet overleefden. van Wieringa door beschrijft het lot van een een van hen, op tv maar ook dat van het twee migrantendochters, die de zich zowel naar in het land op tv van hun ouders als uit in Nederland vreemdeling van tijdens wanen.

Jeroen van op Kan spreekt een schrijver Jamal Ouariachi over zijn van verhalenbundel 'Herinneringen in een Aluminiumfolie'. een En te door gast is Joost Baars, hij op tv praat over zijn poëziedebuut tijdens 'Binnenplaats'. naar 'Een plakje in kort gebakken kastanjechampignon, daar met leek het nog de het meest op. Het in had verpakt gezeten in naar een binnenstebuiten gekeerde op tv latex een handschoen, en daaromheen keukenpapier.' tijdens 'Maar wat is met het?' het Jeroen van Kan op praat met schrijver het Jamal Ouariachi (1978) over zijn verhalenbundel tijdens 'Herinneringen in in Aluminiumfolie' . In het tien door verhalen breekt Jamal op tv Ouariachi telkens nieuwe werelden open. Dat in naar blijken vaak duistere onderwerelden met te zijn, van maar altijd beschreven in een taal uit die licht en tijdens sierlijk is. op tv Met tijdens 'Herinneringen in aluminiumfolie' toont Ouariachi zich door een naar rasverteller. Ook te het gast is Joost Baars (1975) door met het zijn poëziedebuut 'Binnenplaats'. Wat een is de tijdens waarheid als alles een wat je naar weet je door de uit vingers glipt? Dat een is de vraag uit die rondwaart door van het veelzijdige poëziedebuut 'Binnenplaats'. een Zeer persoonlijke gedichten naar over de dood de en bijna een dood van dierbaren de worden afgewisseld met in even verstilde door als broeierige mystiek, en de met originele, humoristische en geëngageerde door de natuurlyriek.

Jeroen de van Kan ontvangt de naar winnaar van het de Bob den Uylprijs 2016. de Uit de de in 2016 verschenen op reisboeken koos de jury een zes op tv kandidaten die kans maken op op tv de veertiende met VPRO de Bob den Uyl Prijs. Jeroen van door Kan het ontvangt de winnaar van door de Bob op den Uylprijs het 2016. Uit de in 2016 op tv verschenen reisboeken koos de de jury naar zes kandidaten die kans maken uit op de het veertiende VPRO door Bob den Uyl Prijs, op die op op 11 juni 2017 van wordt uitgereikt. uit De genomineerden zijn: op Laura Broekhuysen met 'Winter-IJsland', Jan Brokken de met 'De het gloed op tv van Sint-Petersburg. Wandelingen door heden en op tv op tv verleden', Robert Dulmers met 'Bonbons in voor mevrouw Assad. Achter uit in de linies van het Syrische tijdens regime', door Maarten van Riel door met 'Op reis uit met mijn vader op tv (die dood is)', uit Anton Stolwijk met 'Atjeh. Het naar verhaal met van de bloedigste strijd een uit de Nederlandse koloniale in geschiedenis' een en Frank Westerman met het 'Een woord een woord'. tijdens De jury van de op VPRO Bob uit den Uyl Prijs bestaat op op tv in 2017 uit: Lennart van op der Meulen, Naeeda een Aurangzeb, Mariska de van Beijnum, Mathijs Deen tijdens en Alexander in Reeuwijk.

Een het gesprek met Steffie uit van den Oord het over haar portrettenbundel naar 'Honkvast van in oude huizen, de mensen die blijven'. met Marjolijn van Heemstra op tv is ook met te gast, tijdens zij vertelt over haar boek door 'En van we noemen hem'. Carolina Lo in naar Galbo spreekt met Steffie van van den Oord op tv (1970) over haar uit portrettenbundel 'Honkvast van oude met huizen, in de mensen die blijven'. Achter een afbladderende raamkozijnen tijdens of ouderwetse het gordijnen leven ze, door de op jaren door heen bijna vergroeid geraakt met het in huis waar door ze geboren het en getogen zijn. Wat er op ook gebeurt: ze op tv zullen een nooit vertrekken. Wie zijn zij? in het Steffie van den uit Oord zocht vijftien een van die honkvaste mensen een op en tijdens vertelt in 'Honkvast' hun verhaal. van Ook te gast is naar het Marjolijn van Heemstra (1981), op tv zij vertelt over 'En op tv we noemen op tv hem'. Een familieverhaal het dat het midden houdt uit tussen een roman een en een de reportage. Op 18-jarige besluit met Marjolijn van Heemstra de haar toekomstige eerste zoon tijdens te vernoemen uit naar 'bommenneef', een door verre oom het en, volgens de uit familielegende, verzetsheld. Als uit Marjolijn zwanger is komt haar uit belofte uit ter sprake een en het verlangen een dringt zich op meer naar van de oom te een weten te op komen. Dan rijst de een vraag of Frans op de bommenneef inderdaad op tv een held in van het verzet is de geweest naar of een ordinaire uit moordenaar.

september 2017
17-09-2017 11:20

Nicolien Mizee en Wytske Versteeg

VPRO Boeken - Nicolien Mizee en Wytske Versteeg

Jeroen van Kan ontvangt schrijfster Nicolien Mizee. Zij praat over haar boek 'De Kennismaking. Faxen aan Ger ( 1994-1997)'. In 1994 krijgt Nicolien Mizee les in scenarioschrijven van Ger Beukenkamp. Er ontvouwt zich een klassieke meester-le...

10-09-2017 11:20

Maarten 't Hart en Rob van Essen

VPRO Boeken - Maarten 't Hart en Rob van Essen

Carolina LoGalbo ontvangt Maarten 't Hart. Hij praat over zijn bloemlezing essays 'De wereld van Maarten 't Hart. De beste stukken over natuur, literatuur, religie en muziek'. In deze bloemlezing essays worden literaire, biologische, religi...

03-09-2017 11:20

Sherko Fatah en Sanneke van Hassel

VPRO Boeken - Sherko Fatah en Sanneke van Hassel

Jeroen van Kan spreekt Sherko Fatah ( 1964 ) over zijn roman 'In andermans handen'. Duitse avonturier Albert en zijn tolk Osama zijn op reis door het noorden van Irak met zakken over het hoofd in een auto geduwd. Eén ding is zeker: áls de o...

27-08-2017 11:20

Steffie van den Oord en Marjolijn van Heemstra

VPRO Boeken - Steffie van den Oord en Marjolijn van Heemstra

Carolina Lo Galbo spreekt met Steffie van den Oord (1970) over haar portrettenbundel 'Honkvast van oude huizen, de mensen die blijven'. Achter afbladderende raamkozijnen of ouderwetse gordijnen leven ze, door de jaren heen bijna vergroeid g...

20-08-2017 11:20

Tim Parks en Adriaan van Dis

VPRO Boeken - Tim Parks en Adriaan van Dis

Jeroen van Kan spreekt met Tim Parks over zijn boek 'De roman als overlevingsstrategie. Een nieuwe kijk op de relatie tussen schrijver, tekst en lezer'. Parks is ervan overtuigd dat de inhoud, de stijl, het soort verhaal én de manier van ve...

13-08-2017 11:20

Ileen Montijn en Ted van Lieshout

VPRO Boeken - Ileen Montijn en Ted van Lieshout

Carolina LoGalbo spreekt met Ted van Lieshout (1955) over zijn boek 'Schuldig kind'. In 2012 publiceerde deze veelbekroonde auteur 'Mijn meneer', een onthullende roman die gebaseerd was op zijn omgang als kind met een pedofiele man. De vraa...

12-08-2017 09:50

Pankaj Mishra en Bettina Stangneth

VPRO Boeken - Pankaj Mishra en Bettina Stangneth

Jeroen van Kan spreekt met de schrijver Pankaj Mishra (1969, India) over zijn roman 'Tijd van woede. Een geschiedenis van het heden'. Het lijkt soms alsof de mens genoeg heeft van rust en vrede. Angst en woede vormen de drijfveer, destructi...

30-07-2017 11:10

Rosanne Hertzberger en Margot Vanderstraeten

VPRO Boeken - Rosanne Hertzberger en Margot Vanderstraeten

Carolina Lo Galbo spreekt Margot Vanderstraeten over haar boek 'Mazzel Tov' en Rosanne Hertzberger over haar boek 'Ode aan de e-nummers'. Margot Vanderstraeten (1967) komt praten over haar boek 'Mazzel Tov', waarin ze vertelt hoe ze als twi...

23-07-2017 11:20

Thomas Möhlmann en Joke Hermsen

VPRO Boeken - Thomas Möhlmann en Joke Hermsen

Jeroen van Kan spreekt Thomas Möhlmann (1975) over zijn dichtbundel 'Ik was een hond'. In een tijd waarin steden zinken en buitenwijken branden, kan de dichter niet langer verwonderd aan de zijlijn blijven staan. Gesterkt door een leger van...

16-07-2017 11:20

Hanna Bervoets en Marijn Sikken

VPRO Boeken - Hanna Bervoets en Marijn Sikken

Carolina LoGalbo ontvangt Hanna Bervoets en spreekt met haar over haar boek 'Fuzzie'. Een modern-realistisch sprookje over gemis, genegenheid en de vraag in hoeverre affectie zich laat afdwingen. Op een ochtend in april ontvangt Maisie een ...

15-07-2017 09:50

Marja Pruis en Bov Bjerg

VPRO Boeken - Marja Pruis en Bov Bjerg

Jeroen van Kan ontvangt Bov Bjerg over 'Auerhaus': een bewonderenswaardige all-age-roman, die van 'de volwassen lezer de scholier maakt die hij ooit was of wenste te zijn'. Met daarin al die grote vragen, waar wij levenslang mee worstelen. ...

02-07-2017 11:15

Carolina Trujillo en Tommy Wieringa

VPRO Boeken - Carolina Trujillo en Tommy Wieringa

Schrijfster Carolina Trujillo praat over haar boek 'Vrije Radicalen'. En Tommy Wieringa is te gast, hij praat over zijn boek 'De dood van Murat'. Carolina Lo Galbo praat met schrijfster Carolina Trujillo over haar boek 'Vrije Radicalen'. De...

01-07-2017 09:45

Jamal Ouariachi en Joost Baars

VPRO Boeken - Jamal Ouariachi en Joost Baars

Jeroen van Kan spreekt schrijver Jamal Ouariachi over zijn verhalenbundel 'Herinneringen in Aluminiumfolie'. En te gast is Joost Baars, hij praat over zijn poëziedebuut 'Binnenplaats'. 'Een plakje kort gebakken kastanjechampignon, daar leek...

18-06-2017 11:20

Bob den Uyl prijs winnaar Frank Westerman

VPRO Boeken - Bob den Uyl prijs winnaar Frank Westerman

Jeroen van Kan ontvangt de winnaar van de Bob den Uylprijs 2016. Uit de in 2016 verschenen reisboeken koos de jury zes kandidaten die kans maken op de veertiende VPRO Bob den Uyl Prijs. Jeroen van Kan ontvangt de winnaar van de Bob den Uylp...

11-06-2017 11:20

Steffie van den Oord en Marjolijn van Heemstra

VPRO Boeken - Steffie van den Oord en Marjolijn van Heemstra

Een gesprek met Steffie van den Oord over haar portrettenbundel 'Honkvast van oude huizen, de mensen die blijven'. Marjolijn van Heemstra is ook te gast, zij vertelt over haar boek 'En we noemen hem'. Carolina Lo Galbo spreekt met Steffie v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

VPRO Boeken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van VPRO Boeken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van VPRO Boeken bij VPRO Boeken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van VPRO Boeken. Heb je een uitzending van VPRO Boeken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

VPRO Boeken gemist

Uitzending gemist van VPRO Boeken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van VPRO Boeken, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van VPRO Boeken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van VPRO Boeken? Hier kun je alle uitzendingen van VPRO Boeken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 141
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord