Programma gemist?

Europa naar en Azië maken geologisch op gezien deel uit het van dezelfde immense met landmassa, de Eurazië geheten.Meer Europa en Azië maken in geologisch naar gezien deel uit van dezelfde van op immense landmassa, Eurazië geheten. een Door een reeks naar botsingen zijn bergketens in omhoog gestuwd, door hebben er zich dalen naar gevormd en is uit een ooit gigantische oceaan met ontstaan en weer verdwenen. van Hierdoor werden van omstandigheden geschapen waarin op tv grote beschavingen tot bloei in konden komen. Overal door in Eurazië in kunnen sporen op worden gevonden van die een geologische gebeurtenissen, als van je van weet waar je moet door zoeken.Minder

Amerika: uit Van de in rotsbodem waarop het Empire State op Building de is gebouwd tot en met de het Spaanse tijdens imperiums in Zuid-Amerika zijn door de in twee landmassa's van de Noord- en Zuid-Amerika met van elkaar verbonden.Meer Amerika: de Van de rotsbodem waarop van het uit Empire State Building door is gebouwd tot en met de uit Spaanse de imperiums in op Zuid-Amerika zijn de twee landmassa's een van uit Noord- en Zuid-Amerika op in geologisch en het geschiedkundig gebied met elkaar de verbonden. In tijdens de twee Amerikaanse door continenten treffen we een van aantal van de spectaculairste landschappen door op aarde aan. tijdens Ze zijn met het de resultaat van een onstuimig geologisch verleden, van waaruit een al een van even turbulente geschiedenis met van de mensheid met is voortgekomen.Minder

Australië, naar dat eens deel een uitmaakte van met een supercontinent.Meer Australië maakte eens deel uit het uit van een supercontinent, en zijn naar van woestijnen waren bedekt met bossen. op Vroeger zat een het vast aan Antarctica, maar in het splitste naar zich op tv af en verschoof noordwaarts in naar warmere streken, terwijl Antarctica tijdens in door een ijzige woestenij veranderde. uit De levensvormen moesten zich in aanpassen aan de met nieuwe omgeving. Dat met een is nog steeds te door zien aan de unieke tijdens fauna naar van Australië, waarvan sommige soorten een nergens anders op tijdens aarde de voorkomen.Minder

Afrika, de bakermat uit de van de mensheid, land naar dat is ontstaan in uit heftige geologische gebeurtenissen.Meer tijdens Afrika een is de bakermat van de mensheid, een land dat op tv is ontstaan uit heftige een geologische naar gebeurtenissen. Zelfs vandaag met de dag naar kunnen we, soms op de een meest met onwaarschijnlijke plaatsen, nog bewijzen van vinden van die gebeurtenissen die op Afrika zoals op tv we een het nu kennen hebben naar gevormd en die het in uit de de toekomst nogmaals zullen de veranderen.Minder

In de op vierdelige Britse naar serie is het ontstaan van op tv op tv de continenten te zien. De met vierde en laatste door aflevering gaat over Eurazië, de de immense een landmassa waartoe het Europa en Azië geologisch het gezien toe naar behoren.

Serie in over het op tv ontstaan van de van continenten. Deze aflevering gaat van op de rotsbodem op tv waarop het Empire State Building op in naar Noord-Amerika is uit gebouwd tot en met de met Spaanse imperiums in de Zuid-Amerika.

Het uit ontstaan van de continenten is door te zien. Deze een aflevering door gaat over op Australië, dat eens met deel uitmaakte van een naar supercontinent.

De de eerste aflevering gaat over door Afrika, de bakermat van tijdens het de mensheid, land tijdens dat is ontstaan uit tijdens heftige geologische het gebeurtenissen.

mei 2020
21-07-2016 17:05

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Europa en Azië maken geologisch gezien deel uit van dezelfde immense landmassa, Eurazië geheten.Meer Europa en Azië maken geologisch gezien deel uit van dezelfde immense landmassa, Eurazië geheten. Door een reeks botsingen zijn bergketens o...

20-07-2016 17:10

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Amerika: Van de rotsbodem waarop het Empire State Building is gebouwd tot en met de Spaanse imperiums in Zuid-Amerika zijn de twee landmassa's van Noord- en Zuid-Amerika met elkaar verbonden.Meer Amerika: Van de rotsbodem waarop het Empire ...

19-07-2016 17:10

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Australië, dat eens deel uitmaakte van een supercontinent.Meer Australië maakte eens deel uit van een supercontinent, en zijn woestijnen waren bedekt met bossen. Vroeger zat het vast aan Antarctica, maar het splitste zich af en verschoof no...

18-07-2016 17:10

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Afrika, de bakermat van de mensheid, land dat is ontstaan uit heftige geologische gebeurtenissen.Meer Afrika is de bakermat van de mensheid, land dat is ontstaan uit heftige geologische gebeurtenissen. Zelfs vandaag de dag kunnen we, soms o...

28-09-2014 18:50

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

In de vierdelige Britse serie is het ontstaan van de continenten te zien. De vierde en laatste aflevering gaat over Eurazië, de immense landmassa waartoe Europa en Azië geologisch gezien toe behoren.

21-09-2014 18:50

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Serie over het ontstaan van de continenten. Deze aflevering gaat van de rotsbodem waarop het Empire State Building in Noord-Amerika is gebouwd tot en met de Spaanse imperiums in Zuid-Amerika.

14-09-2014 18:51

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Het ontstaan van de continenten is te zien. Deze aflevering gaat over Australië, dat eens deel uitmaakte van een supercontinent.

07-09-2014 18:49

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

De eerste aflevering gaat over Afrika, de bakermat van de mensheid, land dat is ontstaan uit heftige geologische gebeurtenissen.

Focus: De Continenten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: De Continenten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: De Continenten bij Focus: De Continenten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: De Continenten. Heb je een uitzending van Focus: De Continenten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: De Continenten gemist

Uitzending gemist van Focus: De Continenten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: De Continenten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: De Continenten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: De Continenten? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: De Continenten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-07-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!