Programma gemist?

Europa door en Azië maken geologisch gezien met naar deel uit van in dezelfde immense landmassa, Eurazië uit geheten.Meer Europa een en Azië maken geologisch gezien deel naar tijdens uit van dezelfde immense uit landmassa, Eurazië geheten. de Door een reeks door botsingen zijn uit bergketens omhoog gestuwd, hebben er een zich dalen in gevormd en is tijdens een ooit gigantische oceaan door ontstaan en weer verdwenen. op door Hierdoor werden omstandigheden geschapen op waarin grote de beschavingen tot bloei in konden komen. Overal in op Eurazië kunnen sporen worden gevonden in uit van die geologische gebeurtenissen, als je op tv weet waar op je moet de zoeken.Minder

Amerika: door Van de rotsbodem in waarop het door Empire State Building is gebouwd de tot en met de op tv Spaanse imperiums in met Zuid-Amerika zijn de de de twee landmassa's van Noord- en op tv Zuid-Amerika met een elkaar verbonden.Meer Amerika: naar Van de rotsbodem door waarop het Empire in State Building is de gebouwd tot en naar met de door Spaanse imperiums in Zuid-Amerika zijn uit de twee landmassa's op van op tv Noord- en Zuid-Amerika op door geologisch en de geschiedkundig gebied met elkaar verbonden. door In de twee Amerikaanse door continenten treffen we uit door een aantal van de spectaculairste landschappen de op aarde het aan. Ze op tv zijn het tijdens resultaat van een onstuimig geologisch verleden, naar waaruit een een al even turbulente naar geschiedenis op van de mensheid is de voortgekomen.Minder

Australië, het dat eens een deel uitmaakte van een door supercontinent.Meer Australië maakte naar eens deel uit van op tv een supercontinent, en uit zijn woestijnen waren bedekt tijdens met bossen. in Vroeger het zat het vast aan het Antarctica, maar het splitste zich uit door af en verschoof noordwaarts tijdens naar warmere streken, terwijl Antarctica van in een op ijzige woestenij veranderde. tijdens De levensvormen moesten zich op tv aanpassen uit aan de nieuwe omgeving. tijdens Dat is op tv nog steeds te zien de aan de unieke fauna op van tijdens Australië, waarvan sommige soorten nergens uit uit anders op aarde tijdens voorkomen.Minder

Afrika, de bakermat van van op de mensheid, met land dat is ontstaan uit heftige van geologische gebeurtenissen.Meer Afrika naar naar is de bakermat met van de mensheid, land dat is de ontstaan van uit heftige geologische gebeurtenissen. Zelfs van vandaag de dag van tijdens kunnen we, soms in op de meest de onwaarschijnlijke plaatsen, nog bewijzen vinden van op tv die tijdens gebeurtenissen die Afrika de zoals we het nu het kennen hebben gevormd tijdens en uit die het in de toekomst op nogmaals zullen op veranderen.Minder

In het de vierdelige Britse serie is uit tijdens het ontstaan van de uit continenten te zien. De vierde naar en laatste aflevering door gaat op over Eurazië, de immense door landmassa waartoe op Europa en het Azië geologisch gezien toe de behoren.

Serie over het het ontstaan van naar de continenten. Deze een aflevering gaat tijdens van de op tv rotsbodem waarop het Empire State het Building in Noord-Amerika is op tv gebouwd tot door en met in de Spaanse de imperiums in Zuid-Amerika.

Het naar ontstaan van in de continenten is te van zien. Deze aflevering gaat over door Australië, naar dat eens deel uitmaakte door van een naar supercontinent.

De eerste aflevering tijdens gaat over van Afrika, de bakermat van in door de mensheid, land met dat is ontstaan uit heftige van geologische tijdens gebeurtenissen.

september 2021
21-07-2016 17:05

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Europa en Azië maken geologisch gezien deel uit van dezelfde immense landmassa, Eurazië geheten.Meer Europa en Azië maken geologisch gezien deel uit van dezelfde immense landmassa, Eurazië geheten. Door een reeks botsingen zijn bergketens o...

20-07-2016 17:10

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Amerika: Van de rotsbodem waarop het Empire State Building is gebouwd tot en met de Spaanse imperiums in Zuid-Amerika zijn de twee landmassa's van Noord- en Zuid-Amerika met elkaar verbonden.Meer Amerika: Van de rotsbodem waarop het Empire ...

19-07-2016 17:10

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Australië, dat eens deel uitmaakte van een supercontinent.Meer Australië maakte eens deel uit van een supercontinent, en zijn woestijnen waren bedekt met bossen. Vroeger zat het vast aan Antarctica, maar het splitste zich af en verschoof no...

18-07-2016 17:10

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Afrika, de bakermat van de mensheid, land dat is ontstaan uit heftige geologische gebeurtenissen.Meer Afrika is de bakermat van de mensheid, land dat is ontstaan uit heftige geologische gebeurtenissen. Zelfs vandaag de dag kunnen we, soms o...

28-09-2014 18:50

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

In de vierdelige Britse serie is het ontstaan van de continenten te zien. De vierde en laatste aflevering gaat over Eurazië, de immense landmassa waartoe Europa en Azië geologisch gezien toe behoren.

21-09-2014 18:50

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Serie over het ontstaan van de continenten. Deze aflevering gaat van de rotsbodem waarop het Empire State Building in Noord-Amerika is gebouwd tot en met de Spaanse imperiums in Zuid-Amerika.

14-09-2014 18:51

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Het ontstaan van de continenten is te zien. Deze aflevering gaat over Australië, dat eens deel uitmaakte van een supercontinent.

07-09-2014 18:49

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

De eerste aflevering gaat over Afrika, de bakermat van de mensheid, land dat is ontstaan uit heftige geologische gebeurtenissen.

Focus: De Continenten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: De Continenten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: De Continenten bij Focus: De Continenten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: De Continenten. Heb je een uitzending van Focus: De Continenten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: De Continenten gemist

Uitzending gemist van Focus: De Continenten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: De Continenten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: De Continenten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: De Continenten? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: De Continenten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-07-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!