Programma gemist?

Europa in en Azië maken geologisch gezien naar deel met uit van dezelfde immense het landmassa, Eurazië het geheten.Meer Europa naar en Azië maken geologisch gezien deel de uit de van dezelfde immense landmassa, Eurazië van geheten. Door het een reeks botsingen een zijn bergketens omhoog tijdens gestuwd, hebben er op tv zich in dalen gevormd en is naar een ooit gigantische het oceaan ontstaan en weer in verdwenen. Hierdoor op tv werden omstandigheden geschapen in waarin grote beschavingen tot op bloei konden komen. door Overal op tv in Eurazië kunnen sporen worden gevonden op tv van die geologische op tv gebeurtenissen, als van je de weet waar je moet op tv zoeken.Minder

Amerika: uit Van de rotsbodem waarop in het naar Empire State Building is door gebouwd tot en met op tv de in Spaanse imperiums in Zuid-Amerika zijn de op tv twee landmassa's van van Noord- en Zuid-Amerika de met elkaar verbonden.Meer een op tv Amerika: Van de rotsbodem waarop op het Empire de State Building is tijdens gebouwd tot en met het de Spaanse op tv imperiums in Zuid-Amerika zijn de het twee met landmassa's van Noord- en de Zuid-Amerika op op geologisch en geschiedkundig gebied met tijdens elkaar de verbonden. In op tv de twee Amerikaanse continenten van treffen we een aantal op tv van de spectaculairste op tv landschappen op aarde de aan. op tv Ze zijn het resultaat van van een onstuimig geologisch met verleden, met waaruit een al even turbulente geschiedenis uit van de mensheid tijdens is het voortgekomen.Minder

Australië, dat op tv eens deel uitmaakte van een een supercontinent.Meer Australië op maakte op eens deel uit van een door met supercontinent, en zijn woestijnen waren bedekt op met bossen. Vroeger tijdens zat met het vast aan Antarctica, de maar op tv het splitste zich af en de verschoof noordwaarts naar een warmere van streken, terwijl Antarctica in een door ijzige de woestenij veranderde. De levensvormen moesten van zich aanpassen aan naar de tijdens nieuwe omgeving. Dat is nog steeds op tv te van zien aan de unieke fauna door van Australië, op tv waarvan sommige soorten nergens in door anders op aarde op tv voorkomen.Minder

Afrika, de op bakermat uit van de mensheid, land dat op tv is ontstaan uit uit heftige geologische gebeurtenissen.Meer Afrika door is de in bakermat op tv van de mensheid, land dat is met ontstaan uit de heftige op geologische gebeurtenissen. Zelfs in vandaag de dag kunnen op we, soms op de meest naar op tv onwaarschijnlijke plaatsen, nog bewijzen uit vinden van die gebeurtenissen met die Afrika naar zoals we het nu kennen de hebben gevormd de en die het in een de met toekomst nogmaals uit zullen veranderen.Minder

In uit de vierdelige Britse serie een is het ontstaan van in de continenten te het zien. in De vierde en laatste aflevering de gaat uit over Eurazië, de immense landmassa een waartoe Europa en door Azië geologisch het gezien toe het behoren.

Serie tijdens over het ontstaan van in de continenten. Deze een aflevering op gaat van de op tv rotsbodem waarop het Empire State met Building in Noord-Amerika het is op gebouwd tot en met door de Spaanse naar imperiums in Zuid-Amerika.

Het door ontstaan van de continenten is naar te zien. de Deze het aflevering gaat over uit Australië, dat eens met deel uitmaakte van uit een supercontinent.

De de eerste aflevering gaat over Afrika, op de bakermat het van tijdens de mensheid, land dat is ontstaan door uit heftige geologische de in gebeurtenissen.

mei 2021
21-07-2016 17:05

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Europa en Azië maken geologisch gezien deel uit van dezelfde immense landmassa, Eurazië geheten.Meer Europa en Azië maken geologisch gezien deel uit van dezelfde immense landmassa, Eurazië geheten. Door een reeks botsingen zijn bergketens o...

20-07-2016 17:10

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Amerika: Van de rotsbodem waarop het Empire State Building is gebouwd tot en met de Spaanse imperiums in Zuid-Amerika zijn de twee landmassa's van Noord- en Zuid-Amerika met elkaar verbonden.Meer Amerika: Van de rotsbodem waarop het Empire ...

19-07-2016 17:10

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Australië, dat eens deel uitmaakte van een supercontinent.Meer Australië maakte eens deel uit van een supercontinent, en zijn woestijnen waren bedekt met bossen. Vroeger zat het vast aan Antarctica, maar het splitste zich af en verschoof no...

18-07-2016 17:10

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Afrika, de bakermat van de mensheid, land dat is ontstaan uit heftige geologische gebeurtenissen.Meer Afrika is de bakermat van de mensheid, land dat is ontstaan uit heftige geologische gebeurtenissen. Zelfs vandaag de dag kunnen we, soms o...

28-09-2014 18:50

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

In de vierdelige Britse serie is het ontstaan van de continenten te zien. De vierde en laatste aflevering gaat over Eurazië, de immense landmassa waartoe Europa en Azië geologisch gezien toe behoren.

21-09-2014 18:50

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Serie over het ontstaan van de continenten. Deze aflevering gaat van de rotsbodem waarop het Empire State Building in Noord-Amerika is gebouwd tot en met de Spaanse imperiums in Zuid-Amerika.

14-09-2014 18:51

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Het ontstaan van de continenten is te zien. Deze aflevering gaat over Australië, dat eens deel uitmaakte van een supercontinent.

07-09-2014 18:49

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

De eerste aflevering gaat over Afrika, de bakermat van de mensheid, land dat is ontstaan uit heftige geologische gebeurtenissen.

Focus: De Continenten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: De Continenten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: De Continenten bij Focus: De Continenten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: De Continenten. Heb je een uitzending van Focus: De Continenten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: De Continenten gemist

Uitzending gemist van Focus: De Continenten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: De Continenten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: De Continenten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: De Continenten? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: De Continenten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-07-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!