Programma gemist?

Europa en Azië een maken geologisch door gezien deel met uit van door dezelfde immense landmassa, op Eurazië geheten.Meer Europa en Azië de maken in geologisch gezien deel het uit van dezelfde immense het landmassa, Eurazië geheten. Door tijdens een reeks botsingen een zijn bergketens omhoog gestuwd, op hebben er zich in de dalen gevormd en is op een ooit gigantische tijdens oceaan ontstaan en een weer verdwenen. Hierdoor werden in omstandigheden geschapen waarin grote in beschavingen tot het bloei konden komen. Overal uit in Eurazië kunnen op tv door sporen worden gevonden van van die geologische een gebeurtenissen, als je weet waar uit je moet een zoeken.Minder

Amerika: tijdens Van de rotsbodem op tv waarop het van Empire State Building is gebouwd in tot en met uit de op Spaanse imperiums in Zuid-Amerika op zijn de twee landmassa's tijdens van Noord- en op tv Zuid-Amerika met elkaar verbonden.Meer de Amerika: Van de een rotsbodem uit waarop het Empire State Building in is gebouwd van tot en van met de Spaanse een imperiums in Zuid-Amerika in zijn de met twee landmassa's van Noord- en Zuid-Amerika op op geologisch een en geschiedkundig gebied op tv met elkaar op tv verbonden. In de de twee Amerikaanse tijdens continenten treffen we een door aantal van de spectaculairste met landschappen op aarde aan. tijdens op tv Ze zijn het resultaat door van een onstuimig geologisch van verleden, waaruit een een al even turbulente van geschiedenis van tijdens de mensheid is tijdens voortgekomen.Minder

Australië, dat eens naar deel in uitmaakte van een supercontinent.Meer van Australië maakte eens deel uit uit van met een supercontinent, en zijn uit woestijnen door waren bedekt met met bossen. Vroeger zat het in vast aan op tv Antarctica, maar het op tv splitste zich af en verschoof op noordwaarts naar naar warmere streken, terwijl van Antarctica in een ijzige naar woestenij veranderde. door De levensvormen moesten naar zich aanpassen aan de tijdens nieuwe een omgeving. Dat is nog steeds in met te zien aan het de unieke fauna uit van Australië, waarvan sommige met soorten nergens anders op uit aarde van voorkomen.Minder

Afrika, de met bakermat met van de mensheid, op tv land dat is ontstaan uit heftige door geologische met gebeurtenissen.Meer Afrika is de bakermat in in van de mensheid, land van dat is ontstaan uit op tv heftige geologische met gebeurtenissen. Zelfs vandaag het de dag kunnen we, tijdens soms op de meest een op tv onwaarschijnlijke plaatsen, nog bewijzen vinden van naar de die gebeurtenissen die de Afrika zoals we het nu kennen het hebben op gevormd en die het het in de toekomst nogmaals het zullen door veranderen.Minder

In de van vierdelige Britse in serie is het ontstaan van van van de continenten te zien. De vierde tijdens en naar laatste aflevering gaat over door Eurazië, de immense met landmassa waartoe in Europa en Azië tijdens geologisch gezien toe het behoren.

Serie over op het ontstaan tijdens van de continenten. het Deze aflevering gaat door van de rotsbodem de waarop het van Empire State Building in Noord-Amerika is door gebouwd tot en op tv met de Spaanse het van imperiums in Zuid-Amerika.

Het uit ontstaan van de continenten is in te zien. op Deze aflevering een gaat over uit Australië, dat eens deel met uitmaakte van tijdens een supercontinent.

De van eerste aflevering op gaat over Afrika, de bakermat tijdens van op tv de mensheid, land het dat is ontstaan uit tijdens heftige geologische een gebeurtenissen.

januari 2021
21-07-2016 17:05

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Europa en Azië maken geologisch gezien deel uit van dezelfde immense landmassa, Eurazië geheten.Meer Europa en Azië maken geologisch gezien deel uit van dezelfde immense landmassa, Eurazië geheten. Door een reeks botsingen zijn bergketens o...

20-07-2016 17:10

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Amerika: Van de rotsbodem waarop het Empire State Building is gebouwd tot en met de Spaanse imperiums in Zuid-Amerika zijn de twee landmassa's van Noord- en Zuid-Amerika met elkaar verbonden.Meer Amerika: Van de rotsbodem waarop het Empire ...

19-07-2016 17:10

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Australië, dat eens deel uitmaakte van een supercontinent.Meer Australië maakte eens deel uit van een supercontinent, en zijn woestijnen waren bedekt met bossen. Vroeger zat het vast aan Antarctica, maar het splitste zich af en verschoof no...

18-07-2016 17:10

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Afrika, de bakermat van de mensheid, land dat is ontstaan uit heftige geologische gebeurtenissen.Meer Afrika is de bakermat van de mensheid, land dat is ontstaan uit heftige geologische gebeurtenissen. Zelfs vandaag de dag kunnen we, soms o...

28-09-2014 18:50

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

In de vierdelige Britse serie is het ontstaan van de continenten te zien. De vierde en laatste aflevering gaat over Eurazië, de immense landmassa waartoe Europa en Azië geologisch gezien toe behoren.

21-09-2014 18:50

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Serie over het ontstaan van de continenten. Deze aflevering gaat van de rotsbodem waarop het Empire State Building in Noord-Amerika is gebouwd tot en met de Spaanse imperiums in Zuid-Amerika.

14-09-2014 18:51

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Het ontstaan van de continenten is te zien. Deze aflevering gaat over Australië, dat eens deel uitmaakte van een supercontinent.

07-09-2014 18:49

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

De eerste aflevering gaat over Afrika, de bakermat van de mensheid, land dat is ontstaan uit heftige geologische gebeurtenissen.

Focus: De Continenten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: De Continenten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: De Continenten bij Focus: De Continenten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: De Continenten. Heb je een uitzending van Focus: De Continenten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: De Continenten gemist

Uitzending gemist van Focus: De Continenten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: De Continenten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: De Continenten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: De Continenten? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: De Continenten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-07-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!