Programma gemist?

Europa uit en Azië op tv maken geologisch gezien deel uit tijdens van dezelfde op tv immense landmassa, Eurazië geheten.Meer een Europa en Azië maken uit geologisch de gezien deel uit uit van dezelfde het immense landmassa, Eurazië op geheten. Door een tijdens reeks botsingen zijn bergketens omhoog gestuwd, tijdens hebben er zich in dalen op tv gevormd en is een naar ooit de gigantische oceaan ontstaan en van weer verdwenen. Hierdoor werden omstandigheden naar geschapen naar waarin grote beschavingen tot uit bloei uit konden komen. Overal in Eurazië kunnen in sporen op tv worden gevonden van die geologische door gebeurtenissen, als uit je weet een waar je moet uit zoeken.Minder

Amerika: met Van de rotsbodem waarop van het het Empire State Building is van gebouwd tot in en met de Spaanse imperiums met in op Zuid-Amerika zijn de twee landmassa's van het Noord- op tv en Zuid-Amerika met elkaar uit verbonden.Meer in Amerika: Van de rotsbodem met waarop het Empire State door Building is gebouwd tot op en het met de Spaanse imperiums tijdens in Zuid-Amerika zijn de de twee landmassa's van de de Noord- en Zuid-Amerika op geologisch en in naar geschiedkundig gebied met elkaar verbonden. op In een de twee Amerikaanse continenten met treffen we een op aantal van de een spectaculairste landschappen op aarde tijdens aan. Ze zijn het op tv het resultaat van een onstuimig geologisch in verleden, waaruit een al tijdens op tv even turbulente geschiedenis uit van de mensheid is een voortgekomen.Minder

Australië, met dat eens deel door uitmaakte van een supercontinent.Meer Australië een maakte eens deel door een uit van een supercontinent, op tv en zijn de woestijnen waren bedekt met op bossen. Vroeger zat het een vast aan de Antarctica, maar het splitste op zich af en de verschoof noordwaarts uit naar warmere streken, terwijl van Antarctica in een ijzige een woestenij veranderde. De uit een levensvormen moesten zich aanpassen aan door de nieuwe omgeving. de Dat is nog met steeds te zien aan met de naar unieke fauna van Australië, tijdens waarvan op sommige soorten nergens op anders op aarde op tv voorkomen.Minder

Afrika, tijdens de bakermat van de op mensheid, de land dat is tijdens ontstaan uit heftige de geologische gebeurtenissen.Meer Afrika op is de bakermat van de uit mensheid, land dat is de ontstaan uit het heftige geologische naar gebeurtenissen. Zelfs vandaag de de dag kunnen we, soms op op door de meest het onwaarschijnlijke plaatsen, nog bewijzen vinden van naar die gebeurtenissen die op tv de Afrika zoals we het nu van kennen op hebben gevormd en die door het in de toekomst het nogmaals met zullen veranderen.Minder

In de de vierdelige Britse serie door is van het ontstaan van uit de continenten te zien. De het vierde en laatste de aflevering een gaat over Eurazië, op tv de immense landmassa waartoe Europa en met Azië geologisch tijdens gezien toe door behoren.

Serie op tv over het ontstaan van het de op continenten. Deze aflevering gaat met van de rotsbodem een waarop het Empire State Building de in Noord-Amerika de is naar gebouwd tot en met een de Spaanse door imperiums in Zuid-Amerika.

Het ontstaan het van de continenten is door te zien. Deze het aflevering gaat over uit Australië, op tv dat eens deel van uitmaakte van een in supercontinent.

De door eerste aflevering gaat het over Afrika, de een bakermat van de tijdens mensheid, land dat tijdens is ontstaan een uit heftige geologische met gebeurtenissen.

september 2020
21-07-2016 17:05

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Europa en Azië maken geologisch gezien deel uit van dezelfde immense landmassa, Eurazië geheten.Meer Europa en Azië maken geologisch gezien deel uit van dezelfde immense landmassa, Eurazië geheten. Door een reeks botsingen zijn bergketens o...

20-07-2016 17:10

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Amerika: Van de rotsbodem waarop het Empire State Building is gebouwd tot en met de Spaanse imperiums in Zuid-Amerika zijn de twee landmassa's van Noord- en Zuid-Amerika met elkaar verbonden.Meer Amerika: Van de rotsbodem waarop het Empire ...

19-07-2016 17:10

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Australië, dat eens deel uitmaakte van een supercontinent.Meer Australië maakte eens deel uit van een supercontinent, en zijn woestijnen waren bedekt met bossen. Vroeger zat het vast aan Antarctica, maar het splitste zich af en verschoof no...

18-07-2016 17:10

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Afrika, de bakermat van de mensheid, land dat is ontstaan uit heftige geologische gebeurtenissen.Meer Afrika is de bakermat van de mensheid, land dat is ontstaan uit heftige geologische gebeurtenissen. Zelfs vandaag de dag kunnen we, soms o...

28-09-2014 18:50

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

In de vierdelige Britse serie is het ontstaan van de continenten te zien. De vierde en laatste aflevering gaat over Eurazië, de immense landmassa waartoe Europa en Azië geologisch gezien toe behoren.

21-09-2014 18:50

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Serie over het ontstaan van de continenten. Deze aflevering gaat van de rotsbodem waarop het Empire State Building in Noord-Amerika is gebouwd tot en met de Spaanse imperiums in Zuid-Amerika.

14-09-2014 18:51

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

Het ontstaan van de continenten is te zien. Deze aflevering gaat over Australië, dat eens deel uitmaakte van een supercontinent.

07-09-2014 18:49

Focus: De Continenten

Focus: De Continenten - Focus: De Continenten

De eerste aflevering gaat over Afrika, de bakermat van de mensheid, land dat is ontstaan uit heftige geologische gebeurtenissen.

Focus: De Continenten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: De Continenten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: De Continenten bij Focus: De Continenten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: De Continenten. Heb je een uitzending van Focus: De Continenten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: De Continenten gemist

Uitzending gemist van Focus: De Continenten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: De Continenten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: De Continenten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: De Continenten? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: De Continenten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-07-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!