Programma gemist?

De zestigjarige in Lily woont in de Italiƫ met haar het man, maar de komt speciaal voor naar het implantaat naar Nederland. Lily in het heeft al jaren de stem op van haar dochters niet de meer gehoord. Zal op tv Lily uit de stemmen door van haar dochters weer kunnen in horen na naar de operatie?

Natasja de volgt de op tv 49-jarige Bas in het het CI-traject. Bas is met van jongs af aan een al slechthorend. op tv Zijn gehoor neemt steeds uit verder het af en na lang wikken en naar wegen besluit naar Bas met om samen met zijn vrouw en naar op kinderen in het diepe te springen. de uit Hij wil namelijk heel graag de van vogels een weer kunnen met horen.

Natasja volgt tijdens de een 24-jarige Ronald die aan een oor op doof wordt op geboren. Tijdens de puberteit uit met valt ook zijn andere oor uit. tijdens Ronalds uit dromen vallen in duigen en tijdens zijn tijdens leven stort in. in Dankzij een tijdens operatie hoopt hij nu weer tijdens te kunnen horen. Zal naar Ronald een ooit weer iets tijdens met zijn in grote passie, voetbal, kunnen tijdens doen?

december 2021
21-09-2014 20:09

Afl. 3

Doof! - Afl. 3

De zestigjarige Lily woont in Italiƫ met haar man, maar komt speciaal voor het implantaat naar Nederland. Lily heeft al jaren de stem van haar dochters niet meer gehoord. Zal Lily de stemmen van haar dochters weer kunnen horen na de operati...

14-09-2014 20:09

Afl. 2

Doof! - Afl. 2

Natasja volgt de 49-jarige Bas in het CI-traject. Bas is van jongs af aan al slechthorend. Zijn gehoor neemt steeds verder af en na lang wikken en wegen besluit Bas om samen met zijn vrouw en kinderen in het diepe te springen. Hij wil namel...

07-09-2014 20:07

Afl. 1

Doof! - Afl. 1

Natasja volgt de 24-jarige Ronald die aan een oor doof wordt geboren. Tijdens de puberteit valt ook zijn andere oor uit. Ronalds dromen vallen in duigen en zijn leven stort in. Dankzij een operatie hoopt hij nu weer te kunnen horen. Zal Ron...

Doof! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doof! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doof! bij Doof! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doof!. Heb je een uitzending van Doof! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doof! gemist

Natasja Froger volgt dove mensen die dankzij een medische ingreep alsnog kunnen horen. Hoe beleef je het als er plotsklaps een hele nieuwe wereld voor je open gaat? Voor het eerst, na een voor hen eeuwigdurende stilte, horen zij muziek, het ruisen van de wind of de stem van hun kind. Het is een moment dat hun leven voor altijd zal veranderen.

Uitzending gemist van Doof!? Hier kun je alle uitzendingen van Doof! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-09-2014 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!