Programma gemist?

De zestigjarige Lily de woont het in Italiƫ met van haar man, op maar komt speciaal voor op tv het implantaat naar Nederland. Lily met heeft al jaren tijdens de op stem van haar dochters de niet meer op tv gehoord. Zal Lily de door stemmen van haar in dochters in weer kunnen horen na de een operatie?

Natasja volgt de tijdens naar 49-jarige Bas in het CI-traject. naar Bas is op van jongs af aan al op slechthorend. Zijn gehoor op neemt steeds verder de af met en na tijdens lang wikken en wegen de besluit Bas om samen met een zijn vrouw in en kinderen in het uit diepe in te springen. Hij wil namelijk naar heel op graag de tijdens vogels weer kunnen een horen.

Natasja in volgt de 24-jarige met Ronald die aan een oor met tijdens doof wordt geboren. Tijdens de puberteit een een valt ook zijn andere oor uit. door Ronalds op dromen vallen op tv in duigen en in zijn leven stort in. Dankzij de een operatie op tv hoopt hij nu de weer te op kunnen horen. Zal tijdens Ronald ooit weer iets de met zijn grote op tv passie, voetbal, kunnen een doen?

november 2020
21-09-2014 20:09

Afl. 3

Doof! - Afl. 3

De zestigjarige Lily woont in Italiƫ met haar man, maar komt speciaal voor het implantaat naar Nederland. Lily heeft al jaren de stem van haar dochters niet meer gehoord. Zal Lily de stemmen van haar dochters weer kunnen horen na de operati...

14-09-2014 20:09

Afl. 2

Doof! - Afl. 2

Natasja volgt de 49-jarige Bas in het CI-traject. Bas is van jongs af aan al slechthorend. Zijn gehoor neemt steeds verder af en na lang wikken en wegen besluit Bas om samen met zijn vrouw en kinderen in het diepe te springen. Hij wil namel...

07-09-2014 20:07

Afl. 1

Doof! - Afl. 1

Natasja volgt de 24-jarige Ronald die aan een oor doof wordt geboren. Tijdens de puberteit valt ook zijn andere oor uit. Ronalds dromen vallen in duigen en zijn leven stort in. Dankzij een operatie hoopt hij nu weer te kunnen horen. Zal Ron...

Doof! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doof! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doof! bij Doof! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doof!. Heb je een uitzending van Doof! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doof! gemist

Natasja Froger volgt dove mensen die dankzij een medische ingreep alsnog kunnen horen. Hoe beleef je het als er plotsklaps een hele nieuwe wereld voor je open gaat? Voor het eerst, na een voor hen eeuwigdurende stilte, horen zij muziek, het ruisen van de wind of de stem van hun kind. Het is een moment dat hun leven voor altijd zal veranderen.

Uitzending gemist van Doof!? Hier kun je alle uitzendingen van Doof! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-09-2014 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!