Programma gemist?

Ons uit consumptiegedrag moet op de schop. tijdens We weten immers de welke van schade en ellende we naar veroorzaken het aan het klimaat met het eten met op tv van vlees, het kopen van met luxegoederen en in het maken van citytrips. Hoe in de krijgen we de broodnodige gedragsverandering voor het elkaar met zonder veel comfortverlies? Hoe in maken we het de groene, uit goede leven voor tijdens iedereen toegankelijk? En niet alleen voor door hen die met het van kunnen betalen, diegenen die door hun boodschappen doen bij met de Groene Slager, ecologische het designmeubelen in kopen of zich van een Tesla in kunnen veroorloven. Een reis een langs mensen die worstelen naar met het maken in van de uit juiste keuzes uit bij het terugdringen van naar hun ecologische voetafdruk. En met zelfs door in klimaattherapie gaan om het hun 'ecopaniek' onder ogen uit te komen. Over de van dagelijkse dilemma's de en hoofdbrekens van van de Groenmens. Met: Green het Evelien (ecologisch inspirator), de het Renee Lertzman (klimaatpsycholoog), Babette Porcelijn (ontwerper) uit en het Thiëmo Heilbron met (ecoloog).

Klimaatverandering zorgt voor van smeltende gletsjers in naar Zwitserland. We tijdens moeten in snel grip krijgen op de tijdens opwarming uit van de aarde. Volgens de Indiase de schrijver Amitav Ghosh een komt op dit omdat we het ons tijdens niet kunnen een voorstellen dat onze naar kinderen in een onleefbare op wereld zullen leven. een Dat is in te zien met in deze aflevering naar van Tegenlicht. Ons eindeloos in verlangen naar zaken als naar auto’s, uit vlees en luxegoederen vormen de van grote veroorzakers van de het klimaatcrisis. "Iedereen wil naar deel uitmaken van op het goede leven", naar zegt op tv Ghosh. "We op zijn als een kalkoen van voor Thanksgiving. We worden van lekker volgestopt door maar op een een dag gaat de kop de eraf." De slachtoffers vallen op tv steeds dichter bij in huis. op tv Een modderstroom van een in smeltende gletsjer van bedolf afgelopen zomer het Zwitserse naar dorp Bondo. in Acht mensen op tv stierven en het een dorp was maandenlang in onbewoonbaar. Toch willen velen de op tv gevolgen van de klimaatcrisis de niet inzien. Volgens op tv Ghosh met is geen de vlees eten of het niet autorijden niet tijdens genoeg om de vicieuze cirkel te op doorbreken. Hij vindt met het van door het van grootste belang dat wij onze tijdens overheden verplichten om draconische op maatregelen te nemen met en door desnoods af te dwingen. Het tijdens het is kwalijk om alle verantwoordelijkheid van bij met het individu te leggen. Een op voorbeeld van het afdwingen op tv van overheidsverantwoordelijkheid is door de beroemde door 'Klimaatzaak' die milieuorganisatie van Urgenda met advocaat Roger op Cox naar tegen de Nederlandse Staat door aanspande. Inmiddels de vinden er wereldwijd nu vele de rechtsprocedures plaats. Zo heeft op tv op tv een Peruaanse berggids Saul Luciano van Lliuya, wiens dorp in ook door bedreigd wordt door een smeltende gletsjer, tijdens een rechtszaak de aangespannen tegen het op Duitse RWE. De energiegigant op met in haar vele steenkolencentrales een is voor 0,5% verantwoordelijk naar voor de wereldwijde CO2-uitstoot. uit De Peruaan op tv Lliuya stelt dat RWE van daarmee een ook voor de 0,5% verantwoordelijk is voor de uit schade die op tv zijn dorp ondervindt. Een op Duitse uit rechter stelde hem in het een gelijk en verklaart zijn op verzoek in rechtsgeldig. Een klimaatsprookje op over hoe we het tij op tv misschien nog net van op op tijd kunnen uit keren.

Is op tv het eeuwige leven alleen het weggelegd voor het de rijken der in aarde? Het op epicentrum van menselijke hoogmoed is op van dit moment in Silicon Valley. op Een bont met gezelschap van wetenschappers en ondernemers het boort een naar gigantische bron van durfkapitaal van aan en is een er de vast van overtuigd tijdens dat ons DNA uit gekraakt kan worden: de door code van sterfelijkheid. de De gedachte is dat wanneer in ouder worden een het ziekte is, dat op tv het we dan ook een middel tegen het sterven kunnen ontwikkelen. in En als het op tv niet binnen de uit tijdens eigen levensspanne is, dan een toch zeker in de jaren tijdens erna. Menig miljonair een heeft door daarom zijn uit persoonlijke vrieskist al klaarstaan om na in de dood weer het tot leven naar te tijdens worden gewekt. Of het nu de in stoffelijke vorm door is of in de op tv vorm van een op tv softwareprogramma valt met nog te bezien. Sommigen een kunnen niet uit zo lang van wachten en gebruiken zichzelf als het door proefkonijn. Allen hopen op tv zo aan hun lot door als sterveling op tv te ontkomen. De wetenschap naar op het het gebied van levensverlenging is door booming business. Het de is nog maar op de vraag het of iedereen kan profiteren van naar deze grensdoorbrekende op kennis.

VPRO van Tegenlicht is terug op televisie. uit De komende in zondagen zijn de een afleveringen weer de te zien om 21:05 van uur op NPO 2. door In de met eerste aflevering gaat het naar naar over 'shoppen volgens China'. China wás al door in de spullenschuur van de wereld, maar het op tv wordt nu ook dé wereldwijde webshop. de de Chinese internetgiganten als Alibaba tijdens en Tencent hebben van hun digitale shopsystemen nationaal op uitgerold tijdens en gaan nu naar keihard de concurrentie aan met naar Bol.com op en Amazon. Ondertussen dunt het met Nederlandse winkelaanbod uit. In een in poging onze het economie en werkgelegenheid op naar peil te in houden staan Nederlandse een bedrijven en gemeentes met in de rij om naar in de gunst door te komen tijdens bij juist die Chinese het met techbedrijven die onze winkelstraten uithollen. in Maar van wil je als westers techbedrijf, van tijdens Google naar tot Uber, in China naar zaken doen de dan kom in je van een koude kermis op thuis. China beschouwt tijdens de van data die zij tijdens het naar online-shoppen op tv van haar burgers verzamelt als een op tv schatkamer die naar niet in vreemde uit handen mag door komen.

Woede. een Een woord dat in tijdens de 21e uit eeuw vaak een de ronde doet. Woede een van de lone wolf en op woede de van nationalisten. het Woede, die door Trump, brexit, uit IS, Catalaanse de separatisten en zelfs de het hindoesuprematie op tv in India bij ons met is aangewakkerd. De het Indiase schrijver Pankaj Mishra, op tv geboren en met getogen in India, maar uit sinds 2006 woonachtig een in Londen, probeert tijdens dit met fenomeen te verklaren. in Met de blik van een tijdens relatieve buitenstaander observeert Mishra op de diepe identiteitscrisis de met waar het Verenigd Koninkrijk sinds brexit het in verzeild geraakt de op tv is. Waar komt de woede in vandaan op en hoe kan dit tot iets de goeds naar leiden?

Het kabinet door van 2017, inclusief klimaatminister op tv en flinke klimaatdoelen tijdens in het regeerakkoord, de moet in de transitie een naar duurzame energie tijdens een flinke versnelling geven. van Maar hoe gaan we dat op tv doen? Nederland loopt het vooralsnog sterk achter uit ten opzichte uit van de rest van op tijdens Europa. Ruud Koornstra, uit duurzaam ondernemer en door energiecommissaris, denkt dat een snelle het overgang naar een met duurzaam Nederland haalbaar naar is.

Hoe kunnen overheden op tv het vliegtuig negeren uit als de een grootste op tv vervuiler van de uit toekomst en toch ambitieuze milieudoelen stellen? de En van wat is het alternatief? van In het Parijse de Klimaatakkoord is de een huidige met en toekomstige uitstoot het van het internationaal luchtverkeer niet eens de opgenomen. Ondertussen door gaan overheden door op met het van subsidiëren van luchtvaartmaatschappijen door al de een het halve eeuw tickets een vrij te in houden van btw tijdens en geen accijns te uit heffen op kerosine. van Hoogste tijd om op een zoek van te gaan naar de groene in vliegtuigpioniers. met Zij werken nu nog in in de luwte uit aan een van technologische revolutie van hybride en in elektrisch aangedreven vliegtuigen. Hun op tv toekomstdroom is van dat we ons de nog op meer en gemakkelijker door de lucht tijdens een kunnen verplaatsen, maar op dan schoon, stil en door duurzaam.

Markten zijn uit inefficiënt en groei is uit niet van alles zaligmakend: tijd uit voor een nieuw de economisch model. Hoera, de van economie groeit de weer! We zijn flink aan het het shoppen het geslagen na naar de stijging van de onze koopkracht. Maar de CO2-uitstoot door en de ongelijkheid uit stijgen het helaas net zo hard. Wat is een hier aan te met doen? De de Britse econoom Kate tijdens Raworth gebruikt een krachtig van op tv beeld voor een met nieuwe circulaire economie: de het donut. Onze economische op activiteiten zouden niet in uit de bocht moeten een vliegen, maar een groeien binnen grenzen, in een een ideale cirkel. Staat ons de economische op gedrag in dienst door van groei en winst of het dient het tijdens de mens en naar planeet? Met die vraag van ging econoom Kate het Raworth, van onderzoeker aan het ‘Environmental Change op Institute’ in Oxford, met aan op de slag. de In plaats van opgaande lijnen en door naar stijgende grafieken ontstond uit een andersoortig ideaalbeeld: tijdens onze economie zou moeten functioneren volgens tijdens het model van naar de donut. Hoe het dat precies van in zijn werk gaat, beschreef met Raworth in het een boek ‘Doughnut door Economics’, dat naar bij de kenners een tijdens ware cultstatus heeft bereikt. uit van Raworths pleidooi voor de ‘donut economie’ van trekt het het credo dat economische groei met voor duurzaamheid met komt in twijfel: er de door zijn harde grenzen aan wat je uit de planeet nog op kunt aandoen. Vanaf op de start van tijdens in je onderneming moet je in circulair denken en handelen. de Wie door zó onderneemt, blijft bijvoorbeeld ónder het van ecologisch plafond van naar de maximaal 1,5 graden Celsius een opwarming van de aarde met en tijdens tegelijkertijd bóven een sociale een ondergrens van het minimumloon voor op tv werknemers. Met behulp tijdens van videofragmenten, diverse ronde door op attributen en een op bijzondere tafel toont Kate op tv Raworth aan hoe onze economie van fundamenteel in anders kan worden het gestructureerd. Wél met groei, maar naar dan door binnen de gestelde grenzen. Of van een is de werkelijkheid toch het vierkanter?

Onze van aarde heeft de dringend een toekomstbestendig tijdens scenario voor natuurbehoud en de -beheer nodig. van Er gaan stemmen op om het van natuurbeheer bedrijfsmatig op tv aan te pakken: van om natuur tijdens te behouden wil van men er letterlijk waarde naar aan toekennen. naar In de naar Verenigde Staten heeft de nationale op tegenvoeter van de Vereniging van Natuurmonumenten de samenwerking de met banken uit en van financiële instellingen opgezocht. Die gaan nu een het jaarlijkse naar 'financieringstekort' van tijdens de natuur wegwerken. uit Gaat dat ten met koste van door iets? Wat is het rendement? tijdens En wat is op tv nog 'natuur'? naar In Nederland met zijn mens en natuur, misschien méér uit dan elders, onlosmakelijk uit met elkaar een verbonden. Nergens uit is de in invloed van de mens niét het zichtbaar. Door de Universiteit met Wageningen en het door in Centraal Bureau voor de Statistiek van wordt de waarde de van op tv de Nederlandse natuur tot op de naar vierkante met meter in kaart gebracht. Maar op tv hoe bepaal tijdens je de prijs van van uit 'natuurlijk kapitaal'?

In Birmingham, de van tweede stad van het Engeland, de is een op de vijf een inwoners met moslim. Stigmatisering en uitsluiting zorgen met met ervoor dat jonge van moslims er gevoelig zijn voor de van boodschap het van jihadrekruteerders. Om radicalisering van te voorkomen start het de Britse regering van in 2003 met het op tv anti-radicaliseringprogramma 'Prevent'. Onderwijzers, door welzijnswerkers, tijdens geestelijk leiders en de ouders in de moslimgemeenschap worden uit met ingeschakeld om de eerste signalen op tv van door radicalisering te herkennen en tijdens te melden. met Bewerkstelligt dit beleid, op gericht op het voorkomen van het radicalisering, tijdens niet het tegenovergestelde? En ondermijnt het het daarmee niet het uit vertrouwen en tijdens de sociale op cohesie in naar plaats van het te uit versterken? We spreken van met ex-jihadi's, jongerenwerkers naar en moeders over tijdens de aantrekkingskracht van de in jihad en het belang door van vertrouwen en met uit verzet.

Van wie is met met de stad van de toekomst de eigenlijk? Alle grote steden de in de wereld door zijn een tijdens magneet op geworden voor nieuwkomers, toeristen, expats en het laptop-nomaden. uit Ook in Nederland barsten steden door als Groningen met en door Eindhoven uit hun voegen. uit In onze hoofdstad met Amsterdam is de een druk het grootst. De komende het vijftien met jaar moet de van stad doorgroeien naar het magische naar getal het van 1 miljoen met inwoners. Gaan we in Amsterdam een naar daarmee Londen of Parijs achterna, op tv waar uit de middenklasse verdwijnt? Wat tijdens doet dat met door de hoofdstad en is er op tv wat door tegen te in doen? Bewoners, winkeliers, vastgoedontwikkelaars met en stedenbouwkundigen naar analyseren wat de druk op de door stad in op tv de op tv praktijk betekent. Is de de stad over op tien jaar nog wel op aantrekkelijk en leefbaar of in is in het een soort decor geworden en tijdens hooguit het een verdienmachine voor vastgoedontwikkelaars? Is tijdens het tij het nog te keren en de naar kan de ziel van tijdens de stad behouden op tv worden?

Niemand weet in hoe onze op wereld er over met vijfentwintig jaar uitziet. in Misschien wordt ons werk overgenomen op tijdens door autonome robots en van worden wij daarmee de slaven door van de door uit onszelf gecreëerde technologie. de Mogelijk loopt het met niet zo'n van vaart, worden de we onsterfelijk en kunnen we op tv onszelf daarmee tot in goden verklaren in in ons de zelfgecreëerde hoog intelligent met systeem. De grote vragen een over de toekomst van van de uit mens en zijn van verhouding tot technologie met legt VPRO Tegenlicht voor de aan drie belangrijke op tv denkers anno 2017: de Kevin Kelly, Yuval van Noah Harari en tijdens Koert van Mensvoort. Gesprekken op tv op hoog niveau het over de in betekenis van het leven met in in een door technologie vormgegeven op nabije het toekomst.

Tegenwoordig droomt bijna in ieder op tv kind ervan de om rijk en beroemd in te worden op het YouTube. Het videoplatform is in met van sneltreinvaart uitgegroeid tot het een van de machtigste online platforms het ter wereld. de Welk uitgekiend door verdienmodel schuilt van er achter dit succesverhaal de en hoe een zal dit ons toekomstige medialandschap bepalen? door Een blik in naar de op tv wondere wereld van de YouTubers, op tv de marketeers en naar de managers in en op van de psychologische consequenties op van een online verdienmodel tijdens met 'You' in als unique door sellingpoint. YouTube heeft in op haar twaalfjarige bestaan naar het traditionele medialandschap met op zijn kop gezet het en het roem en rijkdom voor velen met binnen handbereik op gebracht. Dagelijks een beginnen hordes jongeren een eigen kanaal, het in van de hoop zoveel mogelijk 'views' in en door 'YouTube money' te scoren. VPRO van Tegenlicht bezoekt met op tv Kwebbelkop, de het meest succesvolle door Nederlandse YouTuber, VidCon in Los op Angeles, de belangrijkste in bijeenkomst voor uit fans, 'online influencers' en op de de platformindustrie.

Het naar Nederlandse zorgstelsel het staat onder druk. De kosten op tv voor de zorg door blijven op tv maar stijgen. Jos de Blok, een oprichter uit van Buurtzorg, wil daar voor eens met de en voor altijd verandering in brengen. uit ‘Zorgeloos’ is de naar naam van zijn naar nieuwste tijdens project: een collectieve, betaalbare zorgverzekering op tv het zonder managers. Een persoonlijk het portret van de man met het van een missie. Jos de Blok heeft in een speciale gave. een Hij doorziet systemen, ziet tijdens waar het met mis een gaat en hoe het dat op te lossen. De door Blok ontdekte het zijn talent toen met hij zelf in van de zorg werkte en op ervoer van dat de sector zowel organisatorisch met als uit financieel vastgelopen was. Uit frustratie een en met de overtuiging de dat in hij wist het hoe het beter kon, richtte op tv hij Buurtzorg op, een een door thuiszorgorganisatie zonder managers. Het werd een tijdens eclatant tijdens succes met navolging in door meer dan veertig landen; een van Canada de tot Zuid Korea. op tv En De Blok werd op de onverwachte de winnaar van internationale ondernemersprijzen. Nu naar het wordt hij gevraagd de organisatie-systemen van met in bijvoorbeeld onderwijsinstellingen, de politie en de de uit rechterlijke macht door te tijdens lichten. En is hij begonnen tijdens om volgens in de Buurtzorg-principes een ziektekostenverzekering, op tv naar genaamd Zorgeloos, op in te richten. Een intiem portret van tijdens de grote naar veranderaar van vastgelopen in en alleen op met rendement ingerichte organisaties. Hoe naar zou het nieuwe, in zorgeloos Nederland het van Jos tijdens de Blok eruit op tv zien?

De het economische grootmacht Duitsland uit ontpopt zich met naar Merkel als morele leider van de in het vrije westen. Wat betekent dat met uit voor het Duitsland van de toekomst? door Tegenlicht gaat op op reis met de de naar spraakmakende Duitse komiek Jan met Böhmermann. Böhmermann (36) op tv neemt geen blad tijdens voor de mond. Dat werd tijdens eens te meer een met duidelijk toen hij internationaal op tv bekend werd met op tv zijn spotgedicht over de met Turkse met president Erdogan. Hij heeft een eigenzinnige een visie op uit het huidige Duitsland. van Hoe op tv kan een land naar dat twee wereldoorlogen begon met en verloor, nu uitgeroepen op tv worden tot leider van het het vrije op westen? Duitsland lijkt in met verlegenheid gebracht uit met die nieuwe rol een en zoekt op naar haar identiteit. een Weinig mensen zijn geschikter een om de grootmacht uit onder de loep tijdens te door nemen dan Jan op Böhmermann.

maart 2018
18-03-2018 21:05

Worsteling van de Groenmens

VPRO Tegenlicht - Worsteling van de Groenmens

Ons consumptiegedrag moet op de schop. We weten immers welke schade en ellende we veroorzaken aan het klimaat met het eten van vlees, het kopen van luxegoederen en het maken van citytrips. Hoe krijgen we de broodnodige gedragsverandering vo...

11-03-2018 21:05

Tegenlicht: Smeltend Zwitserleven

VPRO Tegenlicht - Tegenlicht: Smeltend Zwitserleven

Klimaatverandering zorgt voor smeltende gletsjers in Zwitserland. We moeten snel grip krijgen op de opwarming van de aarde. Volgens de Indiase schrijver Amitav Ghosh komt dit omdat we het ons niet kunnen voorstellen dat onze kinderen in een...

04-03-2018 21:05

De onsterfelijken

VPRO Tegenlicht - De onsterfelijken

Is het eeuwige leven alleen weggelegd voor de rijken der aarde? Het epicentrum van menselijke hoogmoed is op dit moment Silicon Valley. Een bont gezelschap van wetenschappers en ondernemers boort een gigantische bron van durfkapitaal aan en...

25-02-2018 21:10

Terug: VPRO Tegenlicht

VPRO Tegenlicht - Terug: VPRO Tegenlicht

VPRO Tegenlicht is terug op televisie. De komende zondagen zijn de afleveringen weer te zien om 21:05 uur op NPO 2. In de eerste aflevering gaat het over 'shoppen volgens China'. China wás al de spullenschuur van de wereld, maar wordt nu o...

17-12-2017 21:10

Woede als wapen volgens Pankaj Mishra

VPRO Tegenlicht - Woede als wapen volgens Pankaj Mishra

Woede. Een woord dat in de 21e eeuw vaak de ronde doet. Woede van de lone wolf en woede van nationalisten. Woede, die door Trump, brexit, IS, Catalaanse separatisten en zelfs de hindoesuprematie in India bij ons is aangewakkerd. De Indiase ...

10-12-2017 21:10

Op energiemissie

VPRO Tegenlicht - Op energiemissie

Het kabinet van 2017, inclusief klimaatminister en flinke klimaatdoelen in het regeerakkoord, moet de transitie naar duurzame energie een flinke versnelling geven. Maar hoe gaan we dat doen? Nederland loopt vooralsnog sterk achter ten opzic...

03-12-2017 21:05

Groene vliegtuigpioniers

VPRO Tegenlicht - Groene vliegtuigpioniers

Hoe kunnen overheden het vliegtuig negeren als de grootste vervuiler van de toekomst en toch ambitieuze milieudoelen stellen? En wat is het alternatief? In het Parijse Klimaatakkoord is de huidige en toekomstige uitstoot van het internation...

26-11-2017 21:05

Tegenlicht: economie als een donut?

VPRO Tegenlicht - Tegenlicht: economie als een donut?

Markten zijn inefficiënt en groei is niet alles zaligmakend: tijd voor een nieuw economisch model. Hoera, de economie groeit weer! We zijn flink aan het shoppen geslagen na de stijging van onze koopkracht. Maar de CO2-uitstoot en de ongeli...

19-11-2017 21:05

Tegenlicht: hoe duur is natuur?

VPRO Tegenlicht - Tegenlicht: hoe duur is natuur?

Onze aarde heeft dringend een toekomstbestendig scenario voor natuurbehoud en -beheer nodig. Er gaan stemmen op om het natuurbeheer bedrijfsmatig aan te pakken: om natuur te behouden wil men er letterlijk waarde aan toekennen. In de Verenig...

12-11-2017 21:05

Radicaal in Birmingham

VPRO Tegenlicht - Radicaal in Birmingham

In Birmingham, de tweede stad van Engeland, is een op de vijf inwoners moslim. Stigmatisering en uitsluiting zorgen ervoor dat jonge moslims er gevoelig zijn voor de boodschap van jihadrekruteerders. Om radicalisering te voorkomen start de ...

05-11-2017 21:05

City for sale

VPRO Tegenlicht - City for sale

Van wie is de stad van de toekomst eigenlijk? Alle grote steden in de wereld zijn een magneet geworden voor nieuwkomers, toeristen, expats en laptop-nomaden. Ook in Nederland barsten steden als Groningen en Eindhoven uit hun voegen. In onze...

29-10-2017 21:10

Mensen, goden en technologie

VPRO Tegenlicht - Mensen, goden en technologie

Niemand weet hoe onze wereld er over vijfentwintig jaar uitziet. Misschien wordt ons werk overgenomen door autonome robots en worden wij daarmee de slaven van de door onszelf gecreëerde technologie. Mogelijk loopt het niet zo'n vaart, worde...

22-10-2017 21:05

Goudzoekers in YouTube-land

VPRO Tegenlicht - Goudzoekers in YouTube-land

Tegenwoordig droomt bijna ieder kind ervan om rijk en beroemd te worden op YouTube. Het videoplatform is in sneltreinvaart uitgegroeid tot een van de machtigste online platforms ter wereld. Welk uitgekiend verdienmodel schuilt er achter dit...

15-10-2017 21:05

Tegenlicht: Zorgeloos leven volgens Jos de Blok

VPRO Tegenlicht - Tegenlicht: Zorgeloos leven volgens Jos de Blok

Het Nederlandse zorgstelsel staat onder druk. De kosten voor de zorg blijven maar stijgen. Jos de Blok, oprichter van Buurtzorg, wil daar voor eens en voor altijd verandering in brengen. ‘Zorgeloos’ is de naam van zijn nieuwste project: een...

24-09-2017 21:05

Sonntag mit Böhmermann

VPRO Tegenlicht - Sonntag mit Böhmermann

De economische grootmacht Duitsland ontpopt zich met Merkel als morele leider van het vrije westen. Wat betekent dat voor het Duitsland van de toekomst? Tegenlicht gaat op reis met de spraakmakende Duitse komiek Jan Böhmermann. Böhmermann (...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

VPRO Tegenlicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van VPRO Tegenlicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van VPRO Tegenlicht bij VPRO Tegenlicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van VPRO Tegenlicht. Heb je een uitzending van VPRO Tegenlicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

VPRO Tegenlicht gemist

Uitzending gemist van VPRO Tegenlicht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van VPRO Tegenlicht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van VPRO Tegenlicht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van VPRO Tegenlicht? Hier kun je alle uitzendingen van VPRO Tegenlicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 135
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord