Programma gemist?

Silicon de Valley zet wereldwijd de arbeidsmarkt met op zijn kop. in Met agressieve strategieën uit knagen online tijdens platformen als op tv Uber en naar Deliveroo aan ons poldermodel op tv en onze verzorgingsstaat. De nieuwe uit werknemer is tijdens geen kantoorslaaf een meer, maar klikt de gewoon even voor een klus. naar Alles wordt tijdens geregeld een via een app. Goedkoop en uit makkelijk voor van aanbieder en consument. door Lekker vrij uit en flexibel voor van de werknemer. Zonder sollicitatiegesprek, tijdens pensioen, verzekeringen op of baas, ligt al het risico tijdens bij in de klussers. Hoe door gaat Nederland om op tv met de uitdagingen de van de platformeconomie? Laten we de de uit klussers spartelen of de bieden we ze vaste met poldergrond?

Twee met derde van de jongeren in uit Rotterdam heeft op een migratieachtergrond. Voor velen uit tijdens is integratie een de gepasseerd station. Ze streven naar op tv gelijkheid en eisen hun van plek op op in de stad het én met instituties. Maar zoals elke grote stad naar krijgt ook Rotterdam door in toenemende mate met te uit maken met gentrificatie. Hoe naar gaan de van zogenoemde biculturele naar jongeren om met de verdringing een op de huizenmarkt en een de door komst van hippe horecagelegenheden? Uitsluiting uit dreigt. tijdens Opnieuw.

De van snelle ontwikkeling van kunstmatige intelligentie door op roept angst op. Zelfrijdende op auto's die hun eigen het passagiers naar doden of slimme speakers die het op huishouden de overnemen. Hoe houden we controle uit over op tv alsmaar slimmer met wordende machines? Hoe zorgen we ervoor met dat deze machines met gaan het leren begrijpen wie met wij zijn, wat onze menselijke de normen en waarden met een zijn? En hoe zou de uit wereld door met kunstmatige intelligentie eruit moeten uit zien? Terwijl de een industrie tijdens eindelijk geld kan slaan uit tijdens hun verzamelingen 'big data', uit proberen wetenschappers, tijdens maatschappelijke organisaties en de op Europese Unie haastig in met ethische richtlijnen door te komen. uit Is kunstmatige intelligentie de in op tv ultieme test voor de de mensheid?

Boyan door Slat zette met de grootste plastic de schoonmaakactie in de geschiedenis op touw. tijdens En dat alles op na met een profielwerkstuk over de plasticsoep de tijdens in zee ruim vijf jaar geleden. de Inmiddels heeft hij op tv tachtig mensen in tijdens dienst en op startte in op 8 september de uitrol van in van zijn eerste Ocean Cleanup systeem naar in op de Stille Oceaan. VPRO Tegenlicht door volgt Boyan Slat op het de voet in door deze voor tijdens hem spannende door tijden. Iedereen kent inmiddels de in beelden van grote van hoeveelheden plastic in tijdens de oceaan. Of zeedieren de die verstrikt op tv zijn geraakt in in het afval op van de mens. En uit iedereen is met het erover eens dat door er van iets moet gebeuren. Maar wat op er tijdens precies moet gebeuren een en op welke wijze het op tv plasticprobleem van moet worden opgelost is minder duidelijk. in Voor uitvinder met en de pionier Boyan Slat ligt de oplossing naar echter van binnen handbereik. Op zaterdag 8 uit september de jongstleden zagen Boyan en tijdens zijn mensen hun in geesteskind 'System 001' onder naar de tijdens Golden Gate Bridge door dóór de Stille Oceaan op het gesleept op tv worden. Naar verwachting op zal de met reuze-plasticvanger medio oktober zijn eindbestemming een bereiken: de Great Pacific naar Garbage een Patch, ergens in door het midden tussen San op tv Francisco uit en Hawaii, zo'n 1000 km uit met de Amerikaanse door Westkust. Met deze, op tv vijf in miljoen dollar kostende, drijvende installatie van op tv 600 op meter lang begint het de grootste schoonmaakactie tijdens aller tijden. Een mijlpaal waar naar de door 24-jarige ondernemer vijf jaar lang, met dag en nacht, uit naartoe tijdens heeft gewerkt. Inmiddels werken bij de zijn het stichting The Ocean Cleanup tachtig mensen een op met slechts één missie: een in plasticvrije oceaan in van het jaar 2050. Om met dat doel te met bereiken op tv zullen meer dan op honderd installaties naar het midden uit van de met vijf verschillende kolkstromingen gesleept de worden. Die met plekken in de oceanen met waar plastic tijdens afval zich uit door de zeestromen van verzamelt. Tegelijkertijd in zal er bij de tijdens oorsprong een oplossing bedacht het moeten worden in om plastic de afval überhaupt niet in door zee te laten naar komen. Want tijdens met een wereldwijde plastic de consumptie van ruim uit 320 miljoen ton per het jaar zal immers naar ook aan de bron met iets moeten uit veranderen. door Achter de schermen bij de Boyan tijdens in zijn voorbereidingen voor de langverwachte lancering uit van zijn System tijdens 001. Wat drijft naar naar Boyan? Hoe groot is op de kans dat zijn een missie naar slaagt? En ligt naar de bal volgens op Boyan bij de burger, de overheid door uit of de technologie?

Big een Pharma heeft de uit prijsbepaling van nieuwe medicijnen het stevig in in handen. De productiekosten op tv zijn geheim en alle tijdens pogingen van academische de ziekenhuizen en apothekers een om op tv medicijnen goedkoper te maken worden met met de succes tegengehouden door door de industrie. VPRO Tegenlicht van volgt vijf met professionals die dit tijdens niet meer accepteren en een vanuit hun persoonlijke betrokkenheid in op tv actie komen en tijdens met nieuwe in modellen experimenteren. Deze gedreven een pioniers willen op medicijnen voor iedereen uit beschikbaar en betaalbaar naar maken en laten op tv zien het dat dit kan. Medicijnen in worden steeds duurder. Met als gevolg tijdens dat in ook in rijke landen door de medische een zorg onbetaalbaar dreigt te door worden. op De farmaceutische industrie bepaalt nu een eenzijdig de van prijs van uit nieuwe medicijnen waarvoor patent is van verleend. een De productiekosten van nieuwe medicijnen zijn op geheim, uit maar de winstmarges zijn met wel openbaar door en breken op keer op keer nieuwe records. De van industrie verzet een zich tot de nu toe van met succes tegen op tv alle pogingen om medicijnen uit goedkoper te maken. Hierdoor lijkt op op het patentrecht steeds van vaker met het in recht op gezondheid te uit botsen. Wie kan deze impasse op tv in doorbreken? Voor het bereiden en beschikbaar van maken van in kwalitatief goede medicijnen met is de industrie in niet altijd door nodig. De meeste een medicijnen worden ontwikkeld naar aan universiteiten of in laboratoria van op tv kleine start-ups. door De op tv patenten van succesvolle uitvindingen met worden nu door de industrie een gekocht en doorontwikkeld tijdens de en vervolgens explodeert op de prijs. Dat kan ook door anders. Een kleine groep tijdens professionals neemt vanuit van hun naar persoonlijke betrokkenheid het heft in de eigen hand en in laat het zien hoe een het beter kan. Zij het ontwikkelen nieuwe visies op het het patentrecht uit en praktische oplossingen van om medicijnen in ook in de toekomst tijdens voor iedereen beschikbaar en betaalbaar een te het houden.

Amazon tijdens is de naar grootste winkel van de een wereld. CEO Jeff Bezos uit is de rijkste op man op aarde. Cloud in computing, medische op distributie, de de verkoop van naar levensmiddelen en video streaming; het de ambities op van Amazon lijken grenzeloos. Wat is het in het businessmodel van de online shopgigant? naar Innovatie en van gezond tijdens ondernemerschap of uitbuiting en het op uitschakelen van concurrentie? Amazon is het een tijdens van de op tv machtigste techbedrijven en bepaalt deels op hoe onze toekomst door eruit zal zien. het Amazon vond op haar oorsprong in New York uit begin in jaren negentig en uit groeide vanuit Seattle uit uit tot het eerste grote op tv online warenhuis. Jeff op tv Bezos het heeft met het tijdens bieden van van de beste service de macht naar van door de verkoper naar tijdens de klant verplaatst. Door door het consumentisme online te perfectioneren, een van luidde hij een nieuw naar tijdperk in van van oneindige vrije op keuze voor de consument. tijdens Het zou iedere dag het kerstmis door zijn. Amazon werd op de ultieme 'tussenpersoon' en durfinvesteerders het zagen hun kans schoon. Onze van zucht door naar gemak in hebben we ingeruild voor met onze data met verregaande met consequenties tot met gevolg. Nu, in twintig jaar later, verbreedt Amazon haar naar horizon en van perfectioneert het met de manier waarop zij tijdens een door belastinggeld een betaalde sociale door infrastructuur kan op tv exploiteren. Daarmee zijn arbeidscontracten en tijdens publieke diensten als de een door gezondheidszorg doelwit geworden. Amazons naar ambities geven inzicht in nieuwe een arbeidsverhoudingen, laat naar zien hoe wij ons als uit consument tot technologie door verhouden en welke op culturele transformatie dit het met zich meebrengt. met naar Want terwijl Amazon in alles in recordtijd aan de het deur met levert kan het mandaat dat wij door met met iedere nieuwe klik aan door Bezos geven tijdens tot een nieuwe wereldorde naar leiden.

Hoe ziet de naar verduurzaamde wereld met er straks uit? Hoe de gaan we door bouwen, met wat is de invloed het op onze van mobiliteit en zal energie op tv misschien ooit gratis worden? het Net zoals de het internet onvoorziene invloed op bleek te hebben op tv op allerlei door sectoren, van uit de muziekindustrie tot de taxibranche, met zal ook de transitie van naar de duurzame energie uit de energiesector ontstijgen. van En met een veel op bredere impact dan in nu wordt verondersteld. door Maar over hoe die door wereld eruit komt te uit het zien, en hoe mensen daarin op tv gaan wonen, in werken en bewegen, is op verrassend het weinig bekend. Want hoe zal de op een wereld eruit zien wanneer elektriciteit op een piekmomenten bijna gratis een is? Welke invloed een naar heeft de transitie uit naar duurzame energie op de in machtsverhoudingen in de uit wereld? Een tijdens reis langs plekken waar uit de duurzame naar toekomst al (bijna) zichtbaar uit is.

In de 2008 werd de wereld verrast het in door de val door van zakenbank Lehman Brothers. door VPRO Tegenlicht deed regelmatig verslag in van de financiële door crisis die daar tijdens als een kettingreactie naar op volgde. in Een journalist, een voormalig het het bankier en een econoom bleken de op tv kredietcrisis van op tv 2008 te op tv hebben voorspeld van en waarschuwen nu, naar in 2018, voor een volgende crash. tijdens We zoeken op hen weer op op om te achterhalen wat door zij wel, op maar veel in anderen niet zagen. Kunnen we uit door door goed te kijken voorzien waarom op tv in we nu aan de de vooravond van een nieuwe van crisis op tv staan?

In met 2008 werd de wereld verrast de door de val door van zakenbank Lehman de Brothers. VPRO Tegenlicht op tv deed de regelmatig verslag door van de financiële crisis in die daar als een tijdens kettingreactie op volgde. op tv Een journalist, een voormalig door bankier en op tv een econoom bleken de van kredietcrisis met van 2008 van te hebben voorspeld en waarschuwen nu, van in naar 2018, voor een volgende crash. van een VPRO Tegenlicht zoekt hen weer naar op om tijdens te achterhalen wat zij het wel, maar veel anderen tijdens op tv niet zagen. Kunnen we op tv door goed naar te kijken voorzien waarom we nu een aan door de vooravond op tv van een nieuwe crisis van staan?

De met publieke belangstelling voor kweekvlees is op tv door in Nederland groot, in maar om het van ook in Nederland op de de markt te tijdens brengen blijkt van vooralsnog zeer ingewikkeld. Vlees tijdens uit opgekweekte een stamcellen is duurzaam; voor van de productie is minder grond, uit water en het energie in nodig, er hoeven geen dieren uit voor te worden het geslacht en volgens de met makers is van het volkomen veilig op tv voor de mens. met Maar er zijn door ook tegenstanders van het kweekvlees, zoals het ministerie naar van van Volksgezondheid, Welzijn en het Sport, dat kweekvlees beschouwt als op een op tv zogenoemd 'novelfood'. met Kortom: kweekvlees is van werkelijkheid. Het is er naar en we kunnen de het maken. uit De vraag is: in willen we het ook naar of missen we de door boot?

Online vindt tijdens een de ware cultuuroorlog plaats. Op uit internetplatforms als 4chan, Reddit en met YouTube zien in we een luidruchtige naar groep, veelal jonge mannen, met die zich tegen tijdens de het establishment keert. In hun door ogen op zijn dat de gevestigde in media en progressieve op tv politici. Met een eigen jargon door en mediakanalen spreken het de vertegenwoordigers van het deze in internetcultuur zich al grappend, provocerend, naar treiterend het en trollend uit, om het zich zo af te op tv uit zetten tegen de gevestigde orde de en daarmee de op tv vrijheid van meningsuiting op tv veilig te stellen. Wie met het zitten er achter deze stroming? Waarom een is deze tegencultuur naar op zo enorm populair op internet? En van wanneer is het met echt van niet meer door grappig? Reis mee door uit het fictieve land Kekistan, van waar de inwoners het door opnemen tegen door Normistan. Het op tv land waar een de zogenoemde 'Normies' op wonen, de mensen tijdens die maar half door hebben dat een er zoiets tijdens als een Kekistan bestaat. op naar Een zoektocht in het schemergebied tussen de internettrollen en de van keiharde politieke werkelijkheid uit van van Alt-right.

In een heel Europa wordt door het geluid van radicaal rechts de sterker. Mensen voelen van zich tijdens anno 2018 bedreigd op tv door de met komst van migranten en naar zoeken naar verbondenheid de en 'Heimat'. Inmiddels is het er sprake van een een assertief van opererende ultra-rechtse beweging. De drijvende op krachten de achter de op tv nieuwe radicaal rechtse beweging zijn de merendeels jonge mannen met met een universitaire opleiding. op tv de Zij vinden dat er tijdens hun naar studie maar naar één verhaal een verteld wordt: van dat van de protestgeneratie van 1968 een en door de links-liberalen. het Met uitgeverijen, vlogs, café-avonden, jongerengroepen en tijdens een uitgekiend sociale in op tv mediabeleid mengen zij zich in het een tijdens openbare debat. Hoe ziet het van Europa waar zij het het voor het zeggen naar hebben er naar volgens deze uit radicaal rechtse voorhoede de uit?

Algoritmes met bepalen steeds op vaker de grote beslissingen in ons van tijdens leven. Want algoritmes zijn sneller in en efficiënter dan de mensen. Maar nemen ze op tv ook naar altijd betere beslissingen? naar En hoe ziet van een samenleving een eruit waarin we gestuurd worden door tijdens big naar data en computercode? Bedrijven, en in in op tv toenemende mate ook overheden, zetten met algoritmes in om met bureaucratische processen met te automatiseren. Deze algoritmes, tijdens het sets van instructies en regels van die gevoed worden door op tv big data, bepalen een ongemerkt met meer en het meer ons leven. door Onder wiskundigen en met programmeurs begint het besef te ontstaan naar dat de algoritmes door die onder de al deze geautomatiseerde beslissingssystemen naar liggen, niet van neutraal zijn en mogelijk een een fouten bevatten. Want de slimme code naar mag dan op weliswaar sneller op tv kunnen beslissen dan tijdens mensen, de uitkomsten zijn niet met alleen naar soms gebrekkig, maar soms op ronduit gevaarlijk. Moeten naar we ons van wel blind uit laten leiden door de op beslissingen van het door algoritme?

Welkom in in de in wereld van de nieuwe uit natuur. Met het de nieuwe CRISPR-technologie van kan de mens letterlijk knippen een en het plakken in DNA en daarmee de een genetische code door van onze lichaamscellen, embryo's, met bacteriën, virussen en door planten nauwkeurig op tv herprogrammeren. op Zo kunnen wij ziektes definitief op tv uitbannen, door onze lichaamscondities verbeteren en planten aanpassen met aan onze met voedselbehoefte. Het een bijzondere aan de CRISPR-technologie is een op dat deze relatief simpel van is. In 2017 tijdens is het door aantal experimenten en toepassingen geëxplodeerd. Wereldwijd door het is men aan het de knutselen met in CRISPR geslagen; zelfs naar thuis met de door 'Do it Yourself CRISPR-kits'. het Deze biotechnologische revolutie zal ons op op tv dwingen ethische kaders te het herdefiniëren.

We moeten snel op tv grip krijgen op naar op tv de opwarming van in de aarde. De slachtoffers vallen het steeds door dichter bij huis. het Een modderstroom van een met smeltende gletsjer de bedolf zomer 2017 tijdens het Zwitserse dorp op Bondo. Acht mensen met stierven en het dorp op was maandenlang onbewoonbaar. Toch willen met velen in de gevolgen van de klimaatcrisis een niet inzien. De in Indiase schrijver uit Amitav Ghosh vindt uit het kwalijk om alle naar verantwoordelijkheid naar bij het individu te leggen. het het Volgens hem is het tijdens van het grootste belang van dat wij onze overheden de verplichten om draconische met maatregelen naar te nemen het en desnoods af te een dwingen. Een voorbeeld op van het afdwingen van overheidsverantwoordelijkheid met is door de beroemde 'Klimaatzaak', die met milieuorganisatie Urgenda met door advocaat Roger Cox uit tegen de Nederlandse Staat door aanspande. Inmiddels vinden van er een wereldwijd vele rechtsprocedures plaats. uit Een klimaatsprookje over in hoe we uit het tij misschien nog door net op met tijd kunnen het keren.

november 2018
04-11-2018 21:10

Klik- en kluseconomie

VPRO Tegenlicht - Klik- en kluseconomie

Silicon Valley zet wereldwijd de arbeidsmarkt op zijn kop. Met agressieve strategieën knagen online platformen als Uber en Deliveroo aan ons poldermodel en onze verzorgingsstaat. De nieuwe werknemer is geen kantoorslaaf meer, maar klikt gew...

28-10-2018 22:10

Mijn stad is mijn hart

VPRO Tegenlicht - Mijn stad is mijn hart

Twee derde van de jongeren in Rotterdam heeft een migratieachtergrond. Voor velen is integratie een gepasseerd station. Ze streven naar gelijkheid en eisen hun plek op in de stad én instituties. Maar zoals elke grote stad krijgt ook Rotterd...

21-10-2018 21:10

Mens in de machine

VPRO Tegenlicht - Mens in de machine

De snelle ontwikkeling van kunstmatige intelligentie roept angst op. Zelfrijdende auto's die hun eigen passagiers doden of slimme speakers die het huishouden overnemen. Hoe houden we controle over alsmaar slimmer wordende machines? Hoe zorg...

14-10-2018 21:05

Tegenlicht: Boyan Slat op plasticjacht

VPRO Tegenlicht - Tegenlicht: Boyan Slat op plasticjacht

Boyan Slat zette de grootste plastic schoonmaakactie in de geschiedenis op touw. En dat alles na een profielwerkstuk over de plasticsoep in zee ruim vijf jaar geleden. Inmiddels heeft hij tachtig mensen in dienst en startte op 8 september d...

07-10-2018 21:05

Tegenlicht: Peperdure pillen

VPRO Tegenlicht - Tegenlicht: Peperdure pillen

Big Pharma heeft de prijsbepaling van nieuwe medicijnen stevig in handen. De productiekosten zijn geheim en alle pogingen van academische ziekenhuizen en apothekers om medicijnen goedkoper te maken worden met succes tegengehouden door de in...

30-09-2018 21:05

Tegenlicht: Amazons businessmodel

VPRO Tegenlicht - Tegenlicht: Amazons businessmodel

Amazon is de grootste winkel van de wereld. CEO Jeff Bezos is de rijkste man op aarde. Cloud computing, medische distributie, de verkoop van levensmiddelen en video streaming; de ambities van Amazon lijken grenzeloos. Wat is het businessmod...

23-09-2018 21:05

Voorbij de groene horizon

VPRO Tegenlicht - Voorbij de groene horizon

Hoe ziet de verduurzaamde wereld er straks uit? Hoe gaan we bouwen, wat is de invloed op onze mobiliteit en zal energie misschien ooit gratis worden? Net zoals het internet onvoorziene invloed bleek te hebben op allerlei sectoren, van de mu...

20-09-2018 09:25

Stilte voor de cra$h

VPRO Tegenlicht - Stilte voor de cra$h

In 2008 werd de wereld verrast door de val van zakenbank Lehman Brothers. VPRO Tegenlicht deed regelmatig verslag van de financiële crisis die daar als een kettingreactie op volgde. Een journalist, een voormalig bankier en een econoom bleke...

16-09-2018 21:05

Stilte voor de cra$h

VPRO Tegenlicht - Stilte voor de cra$h

In 2008 werd de wereld verrast door de val van zakenbank Lehman Brothers. VPRO Tegenlicht deed regelmatig verslag van de financiële crisis die daar als een kettingreactie op volgde. Een journalist, een voormalig bankier en een econoom bleke...

30-08-2018 09:15

Vleeskwekers

VPRO Tegenlicht - Vleeskwekers

De publieke belangstelling voor kweekvlees is in Nederland groot, maar om het ook in Nederland op de markt te brengen blijkt vooralsnog zeer ingewikkeld. Vlees uit opgekweekte stamcellen is duurzaam; voor de productie is minder grond, water...

23-08-2018 09:15

Trollen, Trump en Thierry

VPRO Tegenlicht - Trollen, Trump en Thierry

Online vindt een ware cultuuroorlog plaats. Op internetplatforms als 4chan, Reddit en YouTube zien we een luidruchtige groep, veelal jonge mannen, die zich tegen het establishment keert. In hun ogen zijn dat de gevestigde media en progressi...

16-08-2018 09:15

Radicaal rechtse voorhoede

VPRO Tegenlicht - Radicaal rechtse voorhoede

In heel Europa wordt het geluid van radicaal rechts sterker. Mensen voelen zich anno 2018 bedreigd door de komst van migranten en zoeken naar verbondenheid en 'Heimat'. Inmiddels is er sprake van een assertief opererende ultra-rechtse beweg...

09-08-2018 09:15

Verslaafd aan het algoritme

VPRO Tegenlicht - Verslaafd aan het algoritme

Algoritmes bepalen steeds vaker de grote beslissingen in ons leven. Want algoritmes zijn sneller en efficiënter dan mensen. Maar nemen ze ook altijd betere beslissingen? En hoe ziet een samenleving eruit waarin we gestuurd worden door big d...

02-08-2018 09:15

Dokteren met DNA

VPRO Tegenlicht - Dokteren met DNA

Welkom in de wereld van de nieuwe natuur. Met de nieuwe CRISPR-technologie kan de mens letterlijk knippen en plakken in DNA en daarmee de genetische code van onze lichaamscellen, embryo's, bacteriën, virussen en planten nauwkeurig herprogra...

26-07-2018 09:15

Smeltend Zwitserleven

VPRO Tegenlicht - Smeltend Zwitserleven

We moeten snel grip krijgen op de opwarming van de aarde. De slachtoffers vallen steeds dichter bij huis. Een modderstroom van een smeltende gletsjer bedolf zomer 2017 het Zwitserse dorp Bondo. Acht mensen stierven en het dorp was maandenla...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

VPRO Tegenlicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van VPRO Tegenlicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van VPRO Tegenlicht bij VPRO Tegenlicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van VPRO Tegenlicht. Heb je een uitzending van VPRO Tegenlicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

VPRO Tegenlicht gemist

Uitzending gemist van VPRO Tegenlicht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van VPRO Tegenlicht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van VPRO Tegenlicht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van VPRO Tegenlicht? Hier kun je alle uitzendingen van VPRO Tegenlicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 167
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord