Programma gemist?

Alex de is in Drachten om een beslag te leggen op van de inboedel van de door een vrouw die ruim 800 tijdens euro schuld heeft door op het een onverzekerde auto. De auto een blijkt al het lang op de sloop te naar liggen, maar tijdens de schuldenaar krijgt het het de niet voor elkaar om deze naar van de haar naam te krijgen. Hans in is in uit Almere om beslag op te leggen op op tv een auto vanwege tijdens een schuld van 23.000 tijdens euro. met Tijdens de rit door naar de schuldenaar ziet op Hans de met auto rijden en houdt de man een aan. De man naar schrikt zo door dat hij er door vervolgens in tijdens volle vaart vandoor het gaat.

Bram een is in Rotterdam bij een het man die naar een schuld heeft een bij een telecombedrijf. De de bewindvoerder de zegt niets te kunnen het doen, dus Bram gaat met verhaal halen. Hans op gaat met met de boot door naar Texel om uit een chronisch zieke op tv vrouw op met te zoeken die sinds kort uit bepaalde toeslagen niet meer van krijgt. Ze van moet van nu van 200 euro per in maand rondkomen samen met op haar een kind.

Bram is op tv in Rotterdam bij een op man die een met schuld uit heeft bij een telecombedrijf. naar De tijdens bewindvoerder zegt niets te kunnen met doen, dus Bram gaat het verhaal halen. Hans een gaat met de tijdens boot naar een Texel om de een chronisch zieke vrouw op tijdens te met zoeken die sinds kort op tv bepaalde toeslagen niet op tv meer krijgt. Ze in moet het nu van 200 euro per maand tijdens rondkomen samen met met haar met kind.

Bram van zoekt in Rotterdam een man tijdens op met op tv een schuld tijdens van 2200 euro bij op een telecombedrijf. van De bewindvoerder zegt niets tijdens te kunnen het doen, dus op gaat Bram verhaal halen. op tv Hans pakt de boot naar met in Texel. Een mevrouw is door chronisch ziek en krijgt van sinds kort bepaalde in toeslagen niet meer. het Toen ze onlangs uit in het het ziekenhuis terechtkwam en de kosten in niet kon betalen, de kwam op ze in de problemen. Mattijs in tijdens is in Brabant. door De man die hij bezoekt, heeft met 15.000 euro schuld. uit Bram het heeft eerder met de man tijdens een regeling getroffen de op voor deze schuld, maar de laatste door keer op is hij in de afspraak niet door nagekomen.

Bram zoekt op tv in Rotterdam op een man op de met een schuld van van 2200 euro met bij een telecombedrijf. De een bewindvoerder zegt niets te op tv kunnen doen, in dus gaat tijdens Bram verhaal van halen. Hans pakt de boot naar in Texel. met Een mevrouw is chronisch ziek een een en krijgt sinds kort bepaalde toeslagen op uit niet meer. Toen ze het onlangs in het ziekenhuis terechtkwam naar en een de kosten het niet kon betalen, kwam uit ze in de problemen. uit Mattijs is van in Brabant. De man die op tv naar hij bezoekt, heeft 15.000 met euro schuld. Bram heeft van eerder met met de man een regeling getroffen tijdens op voor deze schuld, naar maar de laatste keer is hij op tv de in afspraak niet tijdens nagekomen.

Hans de gaat naar naar een 20-jarige vrouw uit Den op tv Helder die haar op tv studieboeken van niet heeft betaald. Het oorspronkelijke bedrag in van uit 195 euro is inmiddels opgelopen met tot de ruim 1200 euro. Monique tijdens is een in Den Haag tijdens voor een beslagroute. de Een man moet een nog 1200 euro de betalen. Hij is wel op door goede weg, want met hij heeft inmiddels op tv al 9000 euro met afbetaald. Bram is de in Rotterdam voor op tv een door waterafsluiting. Het water wordt pas weer van aangesloten van als de hele schuld van het 1100 op tv euro is van voldaan. Mattijs is met bij een man die onder op bewind het staat en moet rondkomen van 50 uit euro per week. door Mattijs bekijkt met wat hij voor uit deze man kan op tv betekenen.

Hans van gaat naar tijdens een 20-jarige vrouw uit Den Helder op tv op tv die haar studieboeken niet in heeft betaald. Het oorspronkelijke bedrag uit van 195 de euro is inmiddels op opgelopen tot ruim 1200 op tv in euro. Monique is in Den in Haag de voor een beslagroute. Een door man moet met nog 1200 euro betalen. Hij is in het wel op goede weg, want de hij heeft inmiddels op al een 9000 euro afbetaald. Bram is in met Rotterdam het voor een waterafsluiting. naar Het water wordt uit pas weer op tv aangesloten als de hele schuld met van 1100 een euro is voldaan. Mattijs het is op tv bij een man die in onder bewind op tv staat en moet rondkomen van 50 naar euro per week. naar een Mattijs bekijkt wat hij een voor deze man kan een betekenen.

Deurwaarder Alex naar gaat tijdens naar een beslaglegging in Groningen naar vanwege niet-betaalde energiekosten. Deze een mensen zijn allebei het werkloos en leven van momenteel op bijstandsniveau. op tv Hun totale schuldenlast naar de is 300.000 euro. Bram gaat op door met pad voor een beslaglegging in van verband met hoog op opgelopen studiekosten. Dit bezoek een naar leidt tot de vondst van een met grote hennepkwekerij. Matthijs uit bezoekt een gezin uit dat een naar schuld heeft tijdens bij de het Efteling. Het is niet de eerste naar keer dat er uit een deurwaarder in voor van de deur staat.

Deurwaarder Alex met gaat naar een met beslaglegging door in Groningen vanwege tijdens niet-betaalde energiekosten. Deze mensen het zijn allebei werkloos in en leven momenteel op bijstandsniveau. met Hun totale de schuldenlast is op 300.000 euro. de Bram gaat op van pad voor een beslaglegging in verband door met hoog door opgelopen studiekosten. tijdens Dit bezoek leidt tot een de vondst op tv van een grote hennepkwekerij. naar Matthijs tijdens bezoekt een gezin dat een door schuld heeft bij de de Efteling. Het is tijdens op niet de eerste keer dat het er een deurwaarder voor tijdens de deur een staat.

Gerechtsdeurwaarder op tv Bram vindt tijdens door een ontruiming de door sleutels in het slot. Uit uit door nadere inspectie van de door woning blijkt dat de persoon het in kwestie het niet voor niets met door de noorderzon op tv is vertrokken. op tv Gerechtsdeurwaarder Monique helpt een door charmante gepensioneerde schilder tijdens in Den Haag om op tv orde te van creëren in de administratieve op en financiële chaos. het de Ondanks de schulden blijft deze man naar vrolijk. En gerechtsdeurwaarder door in Alex heeft een goed bericht voor op een op tv man in Drachten. Nog even een en hij is in op schuldenvrij.

Dagelijks rijden de de met deurwaarders van GGN een stad en land af op tv in een poging het om geld de te innen bij wanbetalers. Nu blijkt van dat de op tv meeste tijdens schulden ontstaan door het verliezen van een een baan, op een echtscheiding of een op (chronische) ziekte, in ligt het met gevaar om door in de financiële ellende te op tv komen voor iedereen op uit door de loer. Gerechtsdeurwaarders Alex, in Monique, Bram, Matthijs en Hans de belanden iedere tijdens dag in zeer uiteenlopende naar situaties als tijdens ze aanbellen het bij de schuldenaars. Van van emotionele, schrijnende verhalen, tot uit op agressieve confrontaties, geen dag is op tv voor hen hetzelfde. een In 'De deurwaarders: Betalen het tijdens Of Leeghalen' neemt het van vijftal de kijker door mee in naar hun routing om mensen in naar financiële nood te helpen. op tv uit De afleveringen zijn het iedere dinsdag om 20:30 uur te van zien van op RTL de 5. In de eerste aflevering bezoekt uit deurwaarder door Monique een vrouw die een enorme het tijdens betalingsachterstand heeft bij haar waterleverancier. de Voor het waterbedrijf is tijdens de maat het vol en op tv Monique krijgt de de opdracht het water af te tijdens een sluiten. Eenmaal binnen komt tijdens een schrijnend verhaal op tafel. op tv met De dochter van naar het gezin werd met chronisch ziek en de moeder nam de alle zorg een op in zich. Hierdoor ging haar een eigen bedrijf ten op tv onder en ontstond een opeenstapeling op tv naar van problemen met alle tijdens gevolgen van een dien. Kan Monique haar tijdens nog helpen of wordt de naar kraan dichtgedraaid? Matthijs op het is bij een mevrouw de die schulden heeft bij op haar zorgverzekering en een met telecombedrijf. Wanneer in de deur opengaat door passeren met diverse scheldwoorden de revue. Volgens de haar uit is iemand anders op de veroorzaker van de schulden en in is er fraude van in het spel. naar Aan een Matthijs de door taak om het kaf van met het koren van te scheiden en tot op tv een met oplossing te komen.

Realityprogramma het waarin deurwaarders uit verschillende provincies met van op Nederland worden in gevolgd tijdens hun dagelijkse op tv werkzaamheden.

Realityprogramma uit waarin deurwaarders uit verschillende provincies door van een Nederland worden gevolgd tijdens hun van dagelijkse van werkzaamheden.

Realityprogramma waarin deurwaarders het uit verschillende provincies een van Nederland op worden gevolgd tijdens hun naar dagelijkse het werkzaamheden.

Realityprogramma op waarin deurwaarders uit verschillende provincies op van Nederland worden op tv gevolgd tijdens hun het dagelijkse met werkzaamheden.

februari 2020
22-05-2018 20:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

19-05-2018 18:26

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram is in Rotterdam bij een man die een schuld heeft bij een telecombedrijf. De bewindvoerder zegt niets te kunnen doen, dus Bram gaat verhaal halen. Hans gaat met de boot naar Texel om een chronisch zieke vrouw op te zoeken die sinds kort...

15-05-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram is in Rotterdam bij een man die een schuld heeft bij een telecombedrijf. De bewindvoerder zegt niets te kunnen doen, dus Bram gaat verhaal halen. Hans gaat met de boot naar Texel om een chronisch zieke vrouw op te zoeken die sinds kort...

12-05-2018 18:29

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Bram zoekt in Rotterdam een man op met een schuld van 2200 euro bij een telecombedrijf. De bewindvoerder zegt niets te kunnen doen, dus gaat Bram verhaal halen. Hans pakt de boot naar Texel. Een mevrouw is chronisch ziek en krijgt sinds kor...

08-05-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Bram zoekt in Rotterdam een man op met een schuld van 2200 euro bij een telecombedrijf. De bewindvoerder zegt niets te kunnen doen, dus gaat Bram verhaal halen. Hans pakt de boot naar Texel. Een mevrouw is chronisch ziek en krijgt sinds kor...

05-05-2018 18:29

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Hans gaat naar een 20-jarige vrouw uit Den Helder die haar studieboeken niet heeft betaald. Het oorspronkelijke bedrag van 195 euro is inmiddels opgelopen tot ruim 1200 euro. Monique is in Den Haag voor een beslagroute. Een man moet nog 120...

01-05-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Hans gaat naar een 20-jarige vrouw uit Den Helder die haar studieboeken niet heeft betaald. Het oorspronkelijke bedrag van 195 euro is inmiddels opgelopen tot ruim 1200 euro. Monique is in Den Haag voor een beslagroute. Een man moet nog 120...

28-04-2018 18:32

Afl. 2

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 2

Deurwaarder Alex gaat naar een beslaglegging in Groningen vanwege niet-betaalde energiekosten. Deze mensen zijn allebei werkloos en leven momenteel op bijstandsniveau. Hun totale schuldenlast is 300.000 euro. Bram gaat op pad voor een besla...

24-04-2018 20:31

Afl. 2

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 2

Deurwaarder Alex gaat naar een beslaglegging in Groningen vanwege niet-betaalde energiekosten. Deze mensen zijn allebei werkloos en leven momenteel op bijstandsniveau. Hun totale schuldenlast is 300.000 euro. Bram gaat op pad voor een besla...

21-04-2018 18:29

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Gerechtsdeurwaarder Bram vindt tijdens een ontruiming de sleutels in het slot. Uit nadere inspectie van de woning blijkt dat de persoon in kwestie niet voor niets met de noorderzon is vertrokken. Gerechtsdeurwaarder Monique helpt een charma...

17-04-2018 20:32

Terug: De deurwaarders: betalen of leeghalen

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Terug: De deurwaarders: betalen of leeghalen

Dagelijks rijden de deurwaarders van GGN stad en land af in een poging om geld te innen bij wanbetalers. Nu blijkt dat de meeste schulden ontstaan door het verliezen van een baan, een echtscheiding of een (chronische) ziekte, ligt het gevaa...

29-08-2017 21:59

Afl. 19

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 19

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

29-08-2017 21:28

Afl. 18

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 18

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

22-08-2017 21:59

Afl. 15

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 15

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

22-08-2017 21:30

Afl. 14

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 14

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!