Programma gemist?

Alex is in in Drachten om met beslag te leggen door op de inboedel van de een in vrouw die ruim door 800 euro schuld een heeft door een van onverzekerde auto. De auto met blijkt al lang een op de sloop door te liggen, maar van de tijdens schuldenaar krijgt het niet voor elkaar met naar om deze van haar naam te uit krijgen. Hans is met in Almere om van tijdens beslag te leggen op door een auto naar vanwege een schuld van 23.000 uit euro. Tijdens de rit het met naar de schuldenaar ziet Hans tijdens de auto rijden en het houdt de van man uit aan. De man schrikt zo dat van hij er de vervolgens in volle naar vaart vandoor uit gaat.

Bram op is in Rotterdam bij een het man die tijdens een door schuld heeft bij uit een telecombedrijf. De bewindvoerder zegt niets op tv te kunnen tijdens doen, dus Bram tijdens gaat verhaal halen. de Hans gaat door met de boot naar Texel een op om een chronisch zieke vrouw van op te zoeken die de sinds kort bepaalde door toeslagen tijdens niet meer krijgt. in Ze moet nu van van 200 euro uit per maand een rondkomen samen met van haar kind.

Bram is in in de Rotterdam bij een man uit die een schuld heeft bij op tv een op tv telecombedrijf. De bewindvoerder zegt op tv niets te kunnen in doen, dus Bram tijdens gaat verhaal van halen. Hans gaat met tijdens de door boot naar Texel om een chronisch met zieke vrouw op in uit te zoeken die sinds kort bepaalde het uit toeslagen niet meer tijdens krijgt. Ze moet nu van het 200 van euro per maand rondkomen met samen met de haar kind.

Bram zoekt door in Rotterdam een een man in op met een het schuld van 2200 door euro bij een telecombedrijf. De bewindvoerder op op tv zegt niets te kunnen naar doen, dus gaat Bram tijdens verhaal halen. Hans de pakt de boot naar de de Texel. Een mevrouw in is chronisch ziek en krijgt sinds in kort bepaalde toeslagen tijdens niet het meer. Toen ze van onlangs in het een ziekenhuis terechtkwam en het de kosten niet met kon betalen, kwam naar ze in de problemen. Mattijs uit een is in Brabant. De man het die hij op tv bezoekt, heeft 15.000 euro tijdens schuld. Bram met heeft eerder met naar de man een een regeling getroffen het voor deze schuld, maar de laatste tijdens keer is in hij de afspraak niet in naar nagekomen.

Bram een zoekt in in Rotterdam een man op met het een met schuld van 2200 euro bij een op telecombedrijf. De bewindvoerder op tv zegt niets te door kunnen doen, dus op tv gaat met Bram verhaal naar halen. Hans pakt de boot naar uit Texel. Een tijdens mevrouw is een chronisch ziek en krijgt de sinds kort bepaalde toeslagen op tv niet met meer. Toen ze op onlangs in het ziekenhuis tijdens terechtkwam en de kosten door niet kon op betalen, kwam een ze in de op tv problemen. Mattijs is in in Brabant. De man met die hij bezoekt, de heeft tijdens 15.000 euro schuld. Bram op heeft eerder met in de man een regeling getroffen op voor deze schuld, met maar de de laatste keer is op tv hij het de afspraak niet op nagekomen.

Hans de gaat naar een 20-jarige vrouw van uit Den op Helder van die haar studieboeken niet heeft in betaald. Het een oorspronkelijke bedrag van tijdens 195 euro is inmiddels opgelopen op tv tot ruim de 1200 een euro. Monique is in Den met Haag van voor een beslagroute. Een van man moet nog met 1200 euro op betalen. Hij is wel op goede de de weg, want hij heeft inmiddels naar al met 9000 euro afbetaald. Bram is in op Rotterdam voor een in waterafsluiting. Het water met wordt een pas weer aangesloten als door de hele naar schuld van 1100 van euro is voldaan. Mattijs is van uit bij een man die naar onder bewind staat een en moet rondkomen van door 50 euro per week. een Mattijs bekijkt het wat hij uit voor deze man kan uit betekenen.

Hans een gaat naar een de 20-jarige vrouw uit Den het Helder die een haar studieboeken niet heeft tijdens betaald. Het naar oorspronkelijke bedrag een van 195 euro naar is inmiddels opgelopen tot ruim het 1200 euro. Monique is van in in Den Haag het voor een beslagroute. in Een man moet nog 1200 door euro door betalen. Hij is een wel op goede weg, naar want hij heeft van inmiddels al 9000 met euro afbetaald. de Bram is in een Rotterdam voor een waterafsluiting. de Het water wordt op tv pas weer aangesloten als de naar hele schuld van door 1100 euro is een voldaan. uit Mattijs is tijdens bij een man die van onder bewind staat en moet de de rondkomen van 50 euro per week. het van Mattijs bekijkt wat hij voor naar deze man tijdens kan betekenen.

Deurwaarder op tv Alex gaat naar door een beslaglegging in in Groningen vanwege uit niet-betaalde energiekosten. Deze van mensen zijn allebei werkloos op en leven een momenteel op bijstandsniveau. een Hun totale schuldenlast is 300.000 door euro. van Bram gaat op pad voor een een beslaglegging in verband van tijdens met hoog opgelopen studiekosten. Dit de bezoek het leidt tot de vondst op van een grote hennepkwekerij. met Matthijs met bezoekt een gezin dat een schuld op heeft bij naar de Efteling. Het is tijdens niet de door eerste keer dat er in uit een deurwaarder voor in de deur staat.

Deurwaarder Alex van gaat op tv naar een beslaglegging in Groningen uit vanwege uit niet-betaalde energiekosten. Deze mensen zijn met allebei werkloos en van leven momenteel door op bijstandsniveau. Hun totale schuldenlast tijdens is 300.000 euro. het Bram gaat een op pad de voor een beslaglegging in verband op tv met hoog met opgelopen studiekosten. Dit op bezoek leidt tot de op tv vondst van een in het grote hennepkwekerij. Matthijs in bezoekt een gezin dat een schuld door een heeft bij de Efteling. Het is het niet de op tv eerste door keer dat er een tijdens deurwaarder voor de deur de staat.

Gerechtsdeurwaarder van Bram vindt tijdens een ontruiming door de van sleutels in de het slot. Uit nadere inspectie naar van de woning in blijkt dat de persoon van in kwestie niet een voor niets met in de noorderzon is naar op tv vertrokken. Gerechtsdeurwaarder Monique op tv helpt een charmante gepensioneerde schilder in het Den Haag uit om door orde te creëren een in de administratieve het en financiële chaos. met Ondanks de schulden blijft deze man op tv het vrolijk. En gerechtsdeurwaarder Alex heeft het een goed van bericht voor een man tijdens in Drachten. Nog op even en hij is een in schuldenvrij.

Dagelijks met rijden de deurwaarders van het GGN stad en uit land af in een in poging om geld door met te innen bij wanbetalers. Nu op tv blijkt het dat de meeste schulden ontstaan de door de het verliezen van een baan, een van echtscheiding of een uit (chronische) van ziekte, ligt het gevaar op om in in de financiële tijdens ellende te komen voor iedereen op tijdens op tv de loer. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, op tv Bram, Matthijs en op Hans belanden iedere dag een in een zeer uiteenlopende situaties als met ze aanbellen met bij de de schuldenaars. Van emotionele, tijdens schrijnende verhalen, tot agressieve confrontaties, geen het dag is voor uit hen uit hetzelfde. In 'De deurwaarders: Betalen met in Of Leeghalen' neemt op het vijftal de kijker op mee in hun routing om door mensen het in financiële nood naar te helpen. De afleveringen zijn de iedere dinsdag om op tv 20:30 in uur te zien op RTL naar naar 5. In de eerste aflevering naar bezoekt deurwaarder door Monique een vrouw in die een enorme betalingsachterstand heeft bij door haar waterleverancier. van Voor het het waterbedrijf is de maat op vol en Monique krijgt het de opdracht het een water af te uit sluiten. in Eenmaal binnen de komt een schrijnend verhaal op op tv tafel. De dochter van de het gezin door werd uit chronisch ziek en de van moeder nam alle zorg op een zich. Hierdoor ging door haar eigen bedrijf naar ten onder en op ontstond een een opeenstapeling door van problemen met alle door gevolgen van dien. Kan een Monique uit haar nog helpen of van wordt de kraan dichtgedraaid? Matthijs uit is door bij een mevrouw die de schulden heeft bij een haar zorgverzekering en een in telecombedrijf. uit Wanneer de uit deur opengaat passeren diverse scheldwoorden de op revue. Volgens door haar is iemand naar anders de op veroorzaker van in de schulden en is er fraude uit in het spel. met Aan Matthijs in de taak de om het kaf van op het koren te door scheiden en tot de een oplossing te de komen.

Realityprogramma op waarin deurwaarders uit door verschillende provincies van Nederland op tv worden gevolgd tijdens door hun met dagelijkse werkzaamheden.

Realityprogramma op tv waarin deurwaarders uit verschillende provincies op door van Nederland worden een gevolgd tijdens hun dagelijkse een werkzaamheden.

Realityprogramma uit waarin deurwaarders in uit verschillende provincies van Nederland worden in gevolgd tijdens hun van door dagelijkse werkzaamheden.

Realityprogramma waarin deurwaarders de uit verschillende provincies in door van Nederland worden gevolgd tijdens op hun dagelijkse tijdens werkzaamheden.

april 2019
22-05-2018 20:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

19-05-2018 18:26

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram is in Rotterdam bij een man die een schuld heeft bij een telecombedrijf. De bewindvoerder zegt niets te kunnen doen, dus Bram gaat verhaal halen. Hans gaat met de boot naar Texel om een chronisch zieke vrouw op te zoeken die sinds kort...

15-05-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram is in Rotterdam bij een man die een schuld heeft bij een telecombedrijf. De bewindvoerder zegt niets te kunnen doen, dus Bram gaat verhaal halen. Hans gaat met de boot naar Texel om een chronisch zieke vrouw op te zoeken die sinds kort...

12-05-2018 18:29

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Bram zoekt in Rotterdam een man op met een schuld van 2200 euro bij een telecombedrijf. De bewindvoerder zegt niets te kunnen doen, dus gaat Bram verhaal halen. Hans pakt de boot naar Texel. Een mevrouw is chronisch ziek en krijgt sinds kor...

08-05-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Bram zoekt in Rotterdam een man op met een schuld van 2200 euro bij een telecombedrijf. De bewindvoerder zegt niets te kunnen doen, dus gaat Bram verhaal halen. Hans pakt de boot naar Texel. Een mevrouw is chronisch ziek en krijgt sinds kor...

05-05-2018 18:29

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Hans gaat naar een 20-jarige vrouw uit Den Helder die haar studieboeken niet heeft betaald. Het oorspronkelijke bedrag van 195 euro is inmiddels opgelopen tot ruim 1200 euro. Monique is in Den Haag voor een beslagroute. Een man moet nog 120...

01-05-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Hans gaat naar een 20-jarige vrouw uit Den Helder die haar studieboeken niet heeft betaald. Het oorspronkelijke bedrag van 195 euro is inmiddels opgelopen tot ruim 1200 euro. Monique is in Den Haag voor een beslagroute. Een man moet nog 120...

28-04-2018 18:32

Afl. 2

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 2

Deurwaarder Alex gaat naar een beslaglegging in Groningen vanwege niet-betaalde energiekosten. Deze mensen zijn allebei werkloos en leven momenteel op bijstandsniveau. Hun totale schuldenlast is 300.000 euro. Bram gaat op pad voor een besla...

24-04-2018 20:31

Afl. 2

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 2

Deurwaarder Alex gaat naar een beslaglegging in Groningen vanwege niet-betaalde energiekosten. Deze mensen zijn allebei werkloos en leven momenteel op bijstandsniveau. Hun totale schuldenlast is 300.000 euro. Bram gaat op pad voor een besla...

21-04-2018 18:29

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Gerechtsdeurwaarder Bram vindt tijdens een ontruiming de sleutels in het slot. Uit nadere inspectie van de woning blijkt dat de persoon in kwestie niet voor niets met de noorderzon is vertrokken. Gerechtsdeurwaarder Monique helpt een charma...

17-04-2018 20:32

Terug: De deurwaarders: betalen of leeghalen

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Terug: De deurwaarders: betalen of leeghalen

Dagelijks rijden de deurwaarders van GGN stad en land af in een poging om geld te innen bij wanbetalers. Nu blijkt dat de meeste schulden ontstaan door het verliezen van een baan, een echtscheiding of een (chronische) ziekte, ligt het gevaa...

29-08-2017 21:59

Afl. 19

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 19

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

29-08-2017 21:28

Afl. 18

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 18

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

22-08-2017 21:59

Afl. 15

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 15

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

22-08-2017 21:30

Afl. 14

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 14

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord