Programma gemist?

Deurwaarder met Christiaan is in met Rotterdam. Een vrouw heeft een op tv schuld van tijdens 7000 euro die is van ontstaan door naar een niet-betaalde met boete. Omdat naar de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan naar met op tv hulp van een op slotenmaker en in de politie naar binnen. Bram door is eveneens in Rotterdam naar naar aan het werk. van Hij gaat bij met een schuldenaar het tijdens gas en de elektriciteit afsluiten. door Monique bezoekt in een jonge man van 23 met jaar in Bergen in op Zoom. Hij tijdens woont nog van thuis op tv en heeft een schuld bij zijn op tv met zorgverzekeraar.

Deurwaarder Christiaan is uit in Rotterdam. van Een het vrouw heeft een schuld van met 7000 euro die is met ontstaan door op tv een niet-betaalde door boete. Omdat de uit vrouw niet in opendoet, gaat Christiaan het met hulp van een slotenmaker en op de politie naar een binnen. Bram het is tijdens eveneens in Rotterdam aan het door werk. Hij tijdens gaat bij een schuldenaar het naar op tv gas en de elektriciteit door afsluiten. Monique naar bezoekt een jonge man van 23 tijdens jaar in Bergen tijdens op op tv Zoom. Hij woont nog het thuis en heeft een op het schuld bij zijn van zorgverzekeraar.

Bram het begint zijn dag met een uit zware klus uit in Rotterdam-Zuid. Een op vrouw komt met de afspraken voor naar haar huurschuld niet na en op de woningstichting vindt door het tijdens nu wel welletjes. op Matthijs hoort het schrijnende het verhaal aan van door een vrouw met uit kanker die van een schuld heeft van met 662 euro. Doordat in ze haar door zorgverzekering niet meer door kan betalen, kan ze uit ook niet naar door de controles waar in ze heen het zou moeten. op tv Matthijs bekijkt samen met mevrouw in de mogelijkheden door om de problemen op te op met lossen. Hans is de in het oosten van het van land voor de executieverkoop door van van een Mercedes.

Bram begint in zijn dag met een het zware met klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw het komt de uit afspraken voor haar een huurschuld naar niet na en de naar woningstichting vindt het nu op wel welletjes. de Matthijs hoort tijdens het schrijnende verhaal aan van een met een vrouw met kanker die tijdens een schuld heeft het van 662 euro. het Doordat ze haar zorgverzekering niet met meer kan de betalen, het kan ze ook niet uit naar de controles waar ze door heen zou een moeten. met Matthijs bekijkt samen met mevrouw de het mogelijkheden om in de problemen tijdens op te op tv lossen. Hans is in het oosten van van het land op door voor de executieverkoop een van een Mercedes.

Deurwaarder door Matthijs gaat naar een mevrouw door in Rozendaal. Hij uit komt voor met een op schuld van 964 euro op die is de ontstaan door het niet door betalen van naar de energienota. Haar tijdens totale schuldenlast blijkt 130.000 euro van te zijn. Christian is in de in Rotterdam voor de ontruiming van een een woning. op tv De huurder in reageert al tijden een niet op brieven van het de naar deurwaarder. Hans is door in Drenthe vanwege een in schuld van 1500 euro. van De schuld met is ontstaan doordat de man door na tijdens een heftige scheiding in dakloos is naar geweest.

Deurwaarder Matthijs gaat met naar naar een mevrouw een in Rozendaal. Hij met komt voor een op schuld van 964 euro die in is ontstaan door het met niet een betalen van de energienota. Haar het totale schuldenlast blijkt met op tv 130.000 euro te zijn. het Christian is in Rotterdam voor naar de in ontruiming van in een woning. De de huurder reageert al tijden van niet op brieven van een de naar deurwaarder. Hans is in Drenthe het vanwege een schuld naar van 1500 euro. naar De met schuld is ontstaan doordat de man met na een het heftige een scheiding dakloos is tijdens geweest.

Paula is van in de omgeving met van Almelo op in weg naar op een thuiswonende jongen het met een schuld bij tijdens zijn zorgverzekering. Paula met gaat met zijn de moeder in een gesprek om naar tot een oplossing te komen. Bram op tijdens is in de regio het Rotterdam. Een op tv mevrouw heeft diverse dossiers waarvan met er één een bijna is afgehandeld. Omdat op zij goed op naar weg is, wil op tv Bram ook voor de de andere het zaken goede afspraken maken. een Monique bezoekt een 18-jarige op tv man in Den op de Haag. Omdat hij een boete van het 330 euro niet een heeft betaald, is een tijdens deze verhoogd naar 1152 euro. Door een een ongeval uit is hij het niet in staat uit geweest zijn in schuld eerder af uit te lossen.

Paula is in van op de omgeving van Almelo een op weg naar een met thuiswonende jongen in met een in schuld bij zijn zorgverzekering. Paula op tv gaat met zijn moeder tijdens in gesprek om op tot een oplossing het te het komen. Bram is in de door regio het Rotterdam. Een mevrouw met heeft diverse dossiers waarvan er uit één bijna is op afgehandeld. naar Omdat zij een goed op weg is, uit wil Bram ook voor de tijdens andere in zaken goede afspraken op tv maken. Monique tijdens bezoekt een 18-jarige man van in Den een Haag. Omdat hij een met boete van 330 de euro niet heeft betaald, in is deze op tv verhoogd naar naar 1152 euro. Door met een ongeval is hij niet in met op staat geweest zijn schuld eerder in af te door lossen.

Deurwaarder Bram met is in Rotterdam om van door de eigenaar van uit een Mercedes op te sporen die tijdens het een behoorlijke schuld heeft bij naar zijn met zorgverzekeraar. De man peinst er het niet over om Bram een te woord van te staan. tijdens Matthijs is in naar Vlissingen op bezoek in bij een een mevrouw met een het schuld van ruim de 6000 euro. Aangezien zij onder door bewind tijdens staat, komt het een bezoek van de Mathijs op rauw op het haar dak vallen. Christiaan gaat naar tijdens het een persoon met een enorme huurachterstand. een De op tv bewoner reageert al maanden niet uit op berichten met van het het deurwaarderskantoor.

Deurwaarder het Bram is het in Rotterdam om de met eigenaar van een Mercedes op in te op sporen die een behoorlijke schuld uit heeft bij zijn uit zorgverzekeraar. De man op tv peinst er niet van over met om Bram te woord te van staan. Matthijs naar is in Vlissingen op in bezoek bij uit een mevrouw met een het uit schuld van ruim 6000 euro. Aangezien de naar zij onder bewind staat, naar komt het bezoek van tijdens de Mathijs de rauw op haar in dak vallen. Christiaan gaat naar een een persoon naar met naar een enorme huurachterstand. op tv De bewoner reageert al maanden met niet op in berichten van het een deurwaarderskantoor.

Realityprogramma het waarin deurwaarders worden gevolgd met tijdens hun in dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders van Alex, Monique, Bram, Matthijs en het Hans gaan op de pad voor het beslagleggingen, executieverkopen of naar ontruimingen.

Realityprogramma waarin deurwaarders naar worden gevolgd het tijdens hun dagelijkse in werkzaamheden. uit Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en op tv Hans gaan door op met pad voor beslagleggingen, executieverkopen of uit ontruimingen.

Realityprogramma in waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens het op hun dagelijkse werkzaamheden. de Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, naar Bram, Matthijs en Hans tijdens gaan op in pad voor beslagleggingen, executieverkopen op tv of ontruimingen.

Realityprogramma op waarin deurwaarders worden van gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. met van Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en op tv Hans gaan naar op pad voor met beslagleggingen, het executieverkopen of ontruimingen.

Alex uit is in Drachten om beslag naar te leggen op naar de inboedel van tijdens een een vrouw die ruim door 800 euro schuld heeft met door uit een onverzekerde auto. De naar auto blijkt al naar lang op op tv de sloop te een liggen, maar de schuldenaar krijgt op tv het uit niet voor elkaar om deze van van haar naam te door krijgen. uit Hans is in een Almere om beslag te leggen in de op een auto vanwege een schuld op van 23.000 tijdens euro. naar Tijdens de rit naar de met schuldenaar naar ziet Hans de tijdens auto rijden en houdt de man de aan. De van man schrikt zo op tv dat hij er op tv vervolgens in volle in vaart tijdens vandoor gaat.

september 2019
14-07-2018 18:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

10-07-2018 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

07-07-2018 18:28

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

03-07-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

30-06-2018 18:30

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

23-06-2018 18:28

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

19-06-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

16-06-2018 18:31

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

12-06-2018 20:32

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

09-06-2018 18:30

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

05-06-2018 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

02-06-2018 18:31

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

29-05-2018 20:32

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

26-05-2018 18:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord