Programma gemist?

Deurwaarder Christiaan op is in Rotterdam. op Een vrouw heeft met een een schuld van 7000 euro naar die is ontstaan door met een niet-betaalde het boete. Omdat de vrouw niet in opendoet, op tv gaat Christiaan het met hulp van een slotenmaker op en de de politie naar binnen. van Bram is eveneens in Rotterdam naar aan het werk. naar Hij gaat bij het een schuldenaar het van gas een en de van elektriciteit afsluiten. Monique een bezoekt een jonge man van naar 23 jaar in Bergen de op Zoom. tijdens Hij woont nog thuis op tv en heeft een in schuld naar bij zijn een zorgverzekeraar.

Deurwaarder uit Christiaan is in Rotterdam. Een uit vrouw heeft met een schuld van het 7000 euro van die is ontstaan het door een niet-betaalde boete. uit Omdat de vrouw door niet naar opendoet, gaat Christiaan met met hulp van een een slotenmaker en de een politie naar binnen. de Bram is eveneens met in Rotterdam tijdens aan het werk. Hij gaat de bij op tv een schuldenaar het gas en de tijdens elektriciteit afsluiten. het Monique naar bezoekt een jonge man van een 23 jaar in in Bergen op Zoom. Hij door woont nog de thuis van en heeft een het schuld bij zijn op tv zorgverzekeraar.

Bram begint zijn met dag op tv met een zware klus op in Rotterdam-Zuid. van Een vrouw komt de op afspraken door voor haar huurschuld niet op tv na en de woningstichting vindt op het nu wel naar op tv welletjes. Matthijs hoort het in schrijnende verhaal aan van met een van vrouw met kanker van die een schuld naar heeft van 662 van euro. Doordat ze haar op tv zorgverzekering niet meer de kan betalen, naar kan ze ook niet naar de de controles door waar ze heen zou moeten. het Matthijs een bekijkt samen met tijdens mevrouw de mogelijkheden om op de problemen op door te op tv lossen. Hans is in het oosten met van het de land voor uit de executieverkoop op tv van een Mercedes.

Bram begint zijn op met dag met een zware klus tijdens in Rotterdam-Zuid. Een op vrouw komt de afspraken een voor de haar huurschuld in niet na en de woningstichting vindt tijdens het nu de wel welletjes. Matthijs van hoort het schrijnende verhaal uit naar aan van een vrouw met kanker van die het een schuld heeft van naar 662 op tv euro. Doordat ze haar zorgverzekering de niet meer kan naar betalen, kan ze op tv ook niet naar met de in controles waar ze heen zou moeten. met Matthijs bekijkt in samen in met mevrouw de door mogelijkheden om de problemen op door te in lossen. Hans is in het oosten op van het land in voor op de executieverkoop van een door Mercedes.

Deurwaarder Matthijs van gaat naar een mevrouw uit in door Rozendaal. Hij komt voor een een schuld van in 964 euro door die is ontstaan door de het niet betalen van in de energienota. van Haar totale uit schuldenlast blijkt 130.000 euro uit te zijn. Christian de is in Rotterdam voor door de van ontruiming van naar een woning. De huurder uit reageert al tijden tijdens niet op brieven van de tijdens deurwaarder. Hans de is het in Drenthe vanwege een schuld van tijdens een 1500 euro. De schuld is ontstaan van in doordat de man door na een heftige uit scheiding dakloos is naar geweest.

Deurwaarder een Matthijs gaat naar met een mevrouw met in Rozendaal. Hij komt voor naar een schuld van het 964 euro op die is ontstaan door op het een niet betalen van de energienota. de Haar de totale schuldenlast blijkt 130.000 euro uit te zijn. met Christian is in Rotterdam het voor de ontruiming uit van een woning. De in huurder reageert al naar tijden niet op van brieven van van de door deurwaarder. Hans is in Drenthe naar vanwege in een schuld van op 1500 euro. De schuld het is ontstaan doordat op de man na een heftige naar scheiding dakloos is naar in geweest.

Paula op tv is in de op omgeving van Almelo op weg in de naar een thuiswonende in jongen met een schuld van bij zijn zorgverzekering. Paula op tv gaat met de zijn moeder in uit gesprek om tot een oplossing het tijdens te komen. Bram is in de uit regio Rotterdam. door Een mevrouw heeft diverse de dossiers waarvan er in één bijna is op tv afgehandeld. Omdat zij door goed op op weg is, wil door Bram ook naar voor de andere zaken op goede door afspraken maken. Monique van bezoekt een 18-jarige man in Den het met Haag. Omdat hij een boete van van 330 met euro niet heeft het betaald, is deze verhoogd de naar uit 1152 euro. Door een het ongeval is hij niet in tijdens staat geweest zijn naar schuld van eerder af te in lossen.

Paula het is in de omgeving een van een Almelo op weg naar een thuiswonende uit jongen met een op schuld in bij zijn zorgverzekering. Paula naar gaat met zijn moeder op met in gesprek om tot een oplossing een naar te komen. Bram is het in de regio Rotterdam. door Een mevrouw heeft diverse met dossiers in waarvan er de één bijna is uit afgehandeld. Omdat zij het goed op weg is, wil Bram van ook voor de van andere uit zaken goede afspraken maken. Monique tijdens bezoekt een 18-jarige de man het in Den Haag. Omdat hij uit een boete door van 330 een euro niet heeft betaald, is met deze verhoogd naar uit de 1152 euro. Door met een ongeval is het hij niet in staat van geweest zijn schuld eerder op af in te lossen.

Deurwaarder door Bram is in het Rotterdam om de eigenaar op van tijdens een Mercedes op te sporen van die een behoorlijke schuld op tv uit heeft bij zijn zorgverzekeraar. het De man peinst uit er niet over om tijdens Bram te woord te de staan. op tv Matthijs is in door Vlissingen op een bezoek bij een het mevrouw met een schuld van ruim naar naar 6000 euro. Aangezien zij onder op tv bewind staat, naar komt het bezoek door van de Mathijs rauw op in haar dak vallen. de Christiaan gaat naar de een een persoon met een enorme huurachterstand. een De bewoner uit reageert al maanden uit niet op een berichten van het van deurwaarderskantoor.

Deurwaarder op tv Bram is in het Rotterdam om de door eigenaar van een Mercedes op naar te in sporen die een op tv behoorlijke schuld door heeft bij zijn zorgverzekeraar. De in man peinst op er niet tijdens over om Bram te in woord te staan. op Matthijs is in Vlissingen op op tv een bezoek bij een mevrouw met het een met schuld van ruim 6000 euro. Aangezien op tv zij met onder bewind met staat, komt het bezoek van van de in Mathijs rauw op haar dak vallen. in Christiaan gaat een naar een persoon met het een van enorme huurachterstand. De op bewoner reageert al maanden niet de op berichten van tijdens door het deurwaarderskantoor.

Realityprogramma door waarin deurwaarders worden op gevolgd tijdens hun dagelijkse door werkzaamheden. in Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, het Matthijs en Hans gaan tijdens op pad voor uit beslagleggingen, van executieverkopen of ontruimingen.

Realityprogramma waarin deurwaarders met worden het gevolgd tijdens in hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders van Alex, Monique, Bram, Matthijs en een Hans gaan een op pad voor beslagleggingen, van executieverkopen in of ontruimingen.

Realityprogramma waarin deurwaarders met worden gevolgd tijdens op tv hun dagelijkse werkzaamheden. het Gerechtsdeurwaarders Alex, een Monique, Bram, een Matthijs en Hans van gaan op pad voor met beslagleggingen, executieverkopen of een ontruimingen.

Realityprogramma waarin tijdens deurwaarders naar worden gevolgd tijdens naar hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, het Monique, Bram, het Matthijs en tijdens Hans gaan op door pad voor beslagleggingen, uit executieverkopen of ontruimingen.

Alex uit is in Drachten op tv om beslag in te leggen op de inboedel van op een uit vrouw die ruim 800 euro uit schuld heeft door tijdens op tv een onverzekerde auto. De auto op tv blijkt al lang van op naar de sloop te liggen, in maar de naar schuldenaar krijgt het niet naar voor elkaar om deze van tijdens de haar naam te krijgen. op Hans is naar in Almere om beslag van te leggen op door een auto vanwege een schuld in van 23.000 tijdens euro. Tijdens op de rit het naar de schuldenaar ziet Hans de door auto rijden van en houdt tijdens de man aan. naar De man schrikt zo door dat hij het er vervolgens op in volle vaart vandoor tijdens gaat.

oktober 2020
14-07-2018 18:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

10-07-2018 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

07-07-2018 18:28

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

03-07-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

30-06-2018 18:30

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

23-06-2018 18:28

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

19-06-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

16-06-2018 18:31

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

12-06-2018 20:32

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

09-06-2018 18:30

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

05-06-2018 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

02-06-2018 18:31

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

29-05-2018 20:32

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

26-05-2018 18:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!