Programma gemist?

Deurwaarder uit Christiaan is in met Rotterdam. Een op vrouw heeft een schuld van uit 7000 euro die is door ontstaan door de een niet-betaalde boete. Omdat de de vrouw niet een opendoet, op gaat Christiaan met hulp uit van een slotenmaker en een op de politie naar binnen. door Bram is door eveneens in Rotterdam aan het werk. een op tv Hij gaat bij een schuldenaar het in gas en de een op tv elektriciteit afsluiten. Monique het bezoekt een jonge in man van 23 jaar in Bergen in op Zoom. naar Hij woont nog van thuis en van heeft een schuld bij zijn in naar zorgverzekeraar.

Deurwaarder Christiaan is het in Rotterdam. Een op vrouw heeft een door schuld van 7000 tijdens het euro die is ontstaan door door een niet-betaalde boete. op tv Omdat in de vrouw niet opendoet, naar gaat Christiaan met door hulp van het een slotenmaker en de naar politie naar binnen. Bram het is eveneens met in Rotterdam aan tijdens het werk. Hij gaat bij met een schuldenaar een het gas de en de elektriciteit afsluiten. Monique met bezoekt tijdens een jonge op man van 23 jaar in het Bergen een op Zoom. Hij woont op nog thuis en heeft met een schuld de bij zijn op zorgverzekeraar.

Bram begint zijn naar dag met naar een zware klus in de in Rotterdam-Zuid. Een vrouw door komt de afspraken voor het haar huurschuld de niet na en het de woningstichting vindt het nu wel uit welletjes. de Matthijs hoort het schrijnende verhaal in aan op van een vrouw met kanker tijdens die een schuld van heeft door van 662 euro. Doordat naar ze haar zorgverzekering niet het meer kan een betalen, in kan ze ook van niet naar de met controles waar ze uit heen zou moeten. Matthijs bekijkt samen een met met mevrouw de mogelijkheden om van de naar problemen op te lossen. tijdens Hans is in op tv het oosten van het land het voor met de executieverkoop op van een Mercedes.

Bram begint zijn het dag een met een zware klus in in Rotterdam-Zuid. tijdens Een vrouw komt de afspraken tijdens voor haar huurschuld van niet na het en met de woningstichting vindt het nu wel met welletjes. Matthijs tijdens hoort het het schrijnende verhaal aan van de een vrouw in met kanker die het een schuld heeft in van 662 euro. Doordat ze uit haar zorgverzekering niet door meer kan op tv betalen, kan ze uit ook tijdens niet naar de controles waar ze tijdens heen in zou moeten. Matthijs bekijkt door samen met mevrouw de in mogelijkheden om de met problemen op door te uit lossen. Hans is in het oosten op tv van het land een van voor de executieverkoop van een een Mercedes.

Deurwaarder naar Matthijs gaat naar een tijdens mevrouw in Rozendaal. Hij op komt voor een een schuld van 964 op tv euro die is uit ontstaan een door het niet de betalen van de de energienota. Haar door totale schuldenlast blijkt tijdens 130.000 euro te op zijn. Christian is in het Rotterdam voor de ontruiming van op een op tv woning. De naar huurder reageert al tijden niet van op brieven op van de door deurwaarder. Hans is in Drenthe vanwege uit een naar schuld van 1500 de euro. De schuld is ontstaan met doordat een de man na een heftige op op scheiding dakloos is tijdens geweest.

Deurwaarder Matthijs op tv gaat naar een in mevrouw in Rozendaal. Hij de komt door voor een schuld van 964 door euro die is een ontstaan door het naar op tv niet betalen van het de energienota. Haar totale een schuldenlast blijkt 130.000 euro uit te zijn. Christian met is in Rotterdam op voor de ontruiming op van een woning. De in tijdens huurder reageert al tijden niet een op door brieven van de door deurwaarder. Hans is in Drenthe vanwege tijdens van een schuld van uit 1500 euro. De schuld is uit ontstaan met doordat de man na een heftige van scheiding dakloos uit is van geweest.

Paula is in de de omgeving van uit Almelo op weg op tv het naar een thuiswonende een jongen met een schuld bij een zijn zorgverzekering. uit Paula gaat van met zijn moeder in op gesprek om tot een tijdens oplossing tijdens te komen. Bram op is in de regio Rotterdam. in Een mevrouw naar heeft diverse uit dossiers waarvan er één bijna is van afgehandeld. door Omdat zij goed in op weg door is, wil Bram ook voor van de op andere zaken goede afspraken maken. Monique van bezoekt een 18-jarige uit het man in Den op tv Haag. Omdat hij een tijdens boete van 330 euro de niet heeft betaald, is tijdens deze verhoogd naar door uit 1152 euro. Door een ongeval het is hij niet in op tv staat geweest op zijn schuld eerder af het te naar lossen.

Paula van is in de omgeving van de Almelo op weg een naar een thuiswonende van naar jongen met een schuld bij een zijn zorgverzekering. Paula uit gaat met zijn moeder op in in gesprek om tot door een oplossing te komen. Bram naar op is in de regio Rotterdam. Een naar mevrouw het heeft diverse dossiers waarvan er op tv één bijna is naar in afgehandeld. Omdat zij goed met op weg is, wil Bram uit ook het voor de andere zaken goede op tv uit afspraken maken. Monique bezoekt een een 18-jarige man in naar Den Haag. Omdat naar hij een op boete van 330 euro niet op een heeft betaald, is deze verhoogd in naar 1152 euro. tijdens Door een ongeval is tijdens hij niet in door de staat geweest zijn schuld eerder af van te naar lossen.

Deurwaarder van Bram is in Rotterdam om in de eigenaar op tv van een Mercedes op een te sporen met die een behoorlijke schuld met heeft bij zijn in zorgverzekeraar. De tijdens man peinst er de niet over om door Bram te van woord te staan. Matthijs is op op in Vlissingen op bezoek in bij een op tv mevrouw met een schuld van tijdens ruim 6000 de euro. Aangezien uit zij onder bewind het staat, komt het bezoek een van de Mathijs rauw op het haar dak vallen. van tijdens Christiaan gaat naar een persoon met uit een enorme huurachterstand. met het De bewoner reageert al in maanden niet in op berichten van tijdens het deurwaarderskantoor.

Deurwaarder Bram is naar in op tv Rotterdam om de eigenaar op van een Mercedes het op een te sporen die een een behoorlijke schuld heeft van bij zijn zorgverzekeraar. De het man een peinst er niet over een om Bram te woord op te staan. Matthijs is op in tijdens Vlissingen op bezoek bij een op tv naar mevrouw met een tijdens schuld van ruim 6000 euro. de Aangezien zij onder bewind met staat, komt een het bezoek een van de op tv Mathijs rauw op haar dak vallen. het Christiaan gaat door naar een een persoon met een enorme huurachterstand. naar De bewoner reageert het al maanden niet naar op berichten tijdens van het uit deurwaarderskantoor.

Realityprogramma waarin een deurwaarders worden gevolgd door tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. op tv het Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, van Bram, Matthijs en Hans gaan op naar pad voor uit beslagleggingen, executieverkopen of in ontruimingen.

Realityprogramma waarin deurwaarders in worden gevolgd tijdens de hun dagelijkse naar werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, in Bram, Matthijs en naar het Hans gaan op pad van voor beslagleggingen, executieverkopen of het ontruimingen.

Realityprogramma waarin op tv deurwaarders van worden gevolgd tijdens het hun dagelijkse werkzaamheden. van Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs een en Hans gaan op tv op op pad voor beslagleggingen, executieverkopen het of ontruimingen.

Realityprogramma de waarin deurwaarders een worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. op tv Gerechtsdeurwaarders naar Alex, Monique, Bram, uit Matthijs en Hans gaan op uit pad voor beslagleggingen, naar met executieverkopen of ontruimingen.

Alex in is in Drachten van om beslag te leggen op tv op de inboedel tijdens van een de vrouw die ruim 800 de euro schuld op tv heeft door door een onverzekerde auto. De auto in blijkt al een lang op uit de sloop te liggen, maar naar de schuldenaar krijgt de het niet op voor elkaar om deze van een haar in naam te krijgen. Hans is uit naar in Almere om beslag te uit leggen tijdens op een auto vanwege de een schuld van 23.000 in euro. Tijdens het de rit in naar de schuldenaar ziet Hans de door auto rijden en de houdt een de man aan. in De man schrikt zo tijdens dat hij door er vervolgens tijdens in volle vaart vandoor door gaat.

maart 2019
14-07-2018 18:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

10-07-2018 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

07-07-2018 18:28

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

03-07-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

30-06-2018 18:30

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

23-06-2018 18:28

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

19-06-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

16-06-2018 18:31

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

12-06-2018 20:32

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

09-06-2018 18:30

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

05-06-2018 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

02-06-2018 18:31

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

29-05-2018 20:32

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

26-05-2018 18:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord