Programma gemist?

Deurwaarder Christiaan is uit naar in Rotterdam. Een vrouw heeft een de schuld van 7000 de euro die het is ontstaan door een van niet-betaalde boete. Omdat met van de vrouw niet opendoet, gaat tijdens Christiaan met hulp van de met een slotenmaker en de politie op naar binnen. het Bram is eveneens in de Rotterdam aan het werk. met Hij gaat bij met een schuldenaar het op gas en de de het elektriciteit afsluiten. Monique bezoekt in een jonge man van uit 23 de jaar in Bergen op Zoom. Hij door door woont nog thuis en heeft een met schuld door bij zijn tijdens zorgverzekeraar.

Deurwaarder tijdens Christiaan is in Rotterdam. tijdens Een door vrouw heeft een schuld van 7000 het euro op die is ontstaan van door een niet-betaalde het boete. Omdat de vrouw het niet opendoet, gaat Christiaan van een met hulp van een slotenmaker door en de politie naar uit binnen. Bram van is eveneens een in Rotterdam aan tijdens het werk. uit Hij gaat bij naar een schuldenaar het gas en de uit van elektriciteit afsluiten. Monique bezoekt een jonge in man van het 23 jaar de in Bergen op op Zoom. Hij woont nog thuis op en van heeft een schuld tijdens bij zijn in zorgverzekeraar.

Bram het begint zijn dag met met een uit zware klus in Rotterdam-Zuid. Een de vrouw komt de afspraken uit voor door haar huurschuld niet na tijdens en de woningstichting uit vindt op tv het nu wel uit welletjes. Matthijs hoort het op schrijnende verhaal aan van een op een vrouw met kanker die in een schuld heeft van 662 met euro. Doordat met ze de haar zorgverzekering niet meer kan naar betalen, de kan ze ook niet naar de de controles op tv waar ze heen zou moeten. tijdens Matthijs tijdens bekijkt samen met mevrouw de in uit mogelijkheden om de de problemen op te lossen. Hans op tv is in het een oosten met van het land voor naar de executieverkoop van een een Mercedes.

Bram met begint zijn dag met naar een een zware klus in Rotterdam-Zuid. in Een vrouw het komt de afspraken voor uit haar huurschuld niet na door en de woningstichting met vindt in het nu wel welletjes. tijdens Matthijs hoort het schrijnende uit verhaal aan van de een vrouw met kanker het die de een schuld heeft van 662 in op tv euro. Doordat ze haar in zorgverzekering niet meer het kan betalen, kan ze tijdens ook niet naar met de controles tijdens waar ze heen zou op tv moeten. Matthijs bekijkt samen op tv met een mevrouw de mogelijkheden om de het op problemen op te lossen. Hans het is in het oosten met van het land het voor de executieverkoop de van een tijdens Mercedes.

Deurwaarder Matthijs het gaat naar een in mevrouw in Rozendaal. het Hij komt met voor een schuld van een 964 in euro die is naar ontstaan door het niet betalen van de de energienota. op Haar totale schuldenlast blijkt op 130.000 euro te op tv uit zijn. Christian is in Rotterdam door voor de naar ontruiming van naar een woning. De huurder reageert al naar tijden niet op tv op brieven van naar de deurwaarder. Hans de is van in Drenthe vanwege een schuld op tv van 1500 euro. De met schuld is ontstaan naar uit doordat de man na een heftige op tv scheiding het dakloos is tijdens geweest.

Deurwaarder uit Matthijs gaat naar een mevrouw met in tijdens Rozendaal. Hij komt voor een een het schuld van 964 euro die in is ontstaan door het op niet tijdens betalen van de energienota. Haar op tv totale het schuldenlast blijkt 130.000 het euro te zijn. Christian op is in Rotterdam uit voor de ontruiming van op tv een woning. De met uit huurder reageert al met tijden niet op brieven van de van de deurwaarder. Hans is in Drenthe naar vanwege op een schuld van 1500 euro. in De schuld is ontstaan op tv doordat de man in na een heftige een scheiding op dakloos is in geweest.

Paula op is in de omgeving van een Almelo op weg het in naar een thuiswonende jongen met een tijdens schuld een bij zijn door zorgverzekering. Paula gaat in met zijn moeder in op gesprek om tijdens tot een oplossing te komen. Bram met op tv is in de het regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse op tv naar dossiers waarvan er één bijna van is naar afgehandeld. Omdat zij goed op naar weg is, wil Bram van ook in voor de andere op zaken goede afspraken maken. Monique in bezoekt een uit 18-jarige man in Den de Haag. Omdat hij tijdens een tijdens boete van 330 euro in niet heeft betaald, is uit deze van verhoogd naar 1152 euro. Door op tv op een ongeval is hij niet in door staat geweest uit zijn een schuld eerder af door te lossen.

Paula is op tv in de uit omgeving van met Almelo op weg naar in een thuiswonende jongen met een het schuld bij van zijn in zorgverzekering. Paula gaat een met zijn moeder van in gesprek om tot door een oplossing te komen. in Bram tijdens is in de regio Rotterdam. in Een mevrouw heeft met diverse dossiers waarvan er het door één bijna is afgehandeld. Omdat zij op goed op weg van van is, wil Bram naar ook voor de andere het zaken goede op tv afspraken maken. Monique bezoekt een tijdens 18-jarige man in het Den Haag. Omdat naar hij een boete van door 330 euro met niet heeft betaald, de is deze verhoogd een naar 1152 in euro. Door tijdens een ongeval is hij niet in uit uit staat geweest zijn schuld een eerder af te op lossen.

Deurwaarder uit Bram is van in Rotterdam om de de eigenaar van een tijdens Mercedes op te sporen die van een behoorlijke schuld op tv heeft bij zijn een zorgverzekeraar. De met man peinst op tv er niet in over om Bram te woord te door staan. Matthijs op is in Vlissingen op op tv op bezoek bij een mevrouw met een een schuld van ruim met 6000 euro. door Aangezien zij onder bewind tijdens staat, met komt het uit bezoek van de Mathijs op rauw op haar dak het vallen. op Christiaan gaat naar een persoon met van een enorme huurachterstand. het van De bewoner reageert al uit maanden niet op berichten van uit het naar deurwaarderskantoor.

Deurwaarder in Bram is in Rotterdam naar om met de eigenaar van een Mercedes op door met te sporen die een behoorlijke met schuld de heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man met peinst er tijdens niet door over om Bram te de woord te staan. Matthijs uit is in in Vlissingen op bezoek bij een van mevrouw met met een schuld van naar ruim 6000 het euro. Aangezien zij van onder bewind staat, van komt het de bezoek van de de Mathijs rauw op door haar dak vallen. Christiaan uit gaat naar een persoon naar met een de enorme huurachterstand. De bewoner reageert een een al maanden niet door op berichten van de het deurwaarderskantoor.

Realityprogramma waarin met deurwaarders met worden gevolgd tijdens hun door dagelijkse werkzaamheden. op Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs door en Hans met gaan op pad voor op tv beslagleggingen, executieverkopen of uit ontruimingen.

Realityprogramma waarin deurwaarders van worden gevolgd van tijdens hun met dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders van Alex, Monique, Bram, Matthijs uit en Hans op tv gaan op pad op tv voor beslagleggingen, executieverkopen of het ontruimingen.

Realityprogramma waarin in deurwaarders worden gevolgd tijdens de naar hun dagelijkse werkzaamheden. met Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en uit Hans gaan op op pad voor beslagleggingen, door executieverkopen of tijdens ontruimingen.

Realityprogramma het waarin deurwaarders worden door gevolgd tijdens op hun dagelijkse werkzaamheden. de Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, uit Bram, Matthijs en Hans gaan op een pad voor beslagleggingen, naar het executieverkopen of ontruimingen.

Alex van is in Drachten de om beslag te leggen op naar de inboedel tijdens van een vrouw met die ruim 800 een euro schuld heeft door de een onverzekerde tijdens auto. naar De auto blijkt al lang door op de met sloop te liggen, maar van de schuldenaar in krijgt het niet voor in elkaar om deze van op haar in naam te krijgen. het Hans is in Almere om door beslag te een leggen op de een auto vanwege een schuld in op tv van 23.000 euro. door Tijdens de rit naar het de schuldenaar ziet Hans de op auto door rijden en houdt de man op aan. uit De man schrikt zo dat het hij er vervolgens van in volle de vaart het vandoor gaat.

juli 2020
14-07-2018 18:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

10-07-2018 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

07-07-2018 18:28

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

03-07-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

30-06-2018 18:30

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

23-06-2018 18:28

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

19-06-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

16-06-2018 18:31

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

12-06-2018 20:32

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

09-06-2018 18:30

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

05-06-2018 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

02-06-2018 18:31

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

29-05-2018 20:32

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

26-05-2018 18:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!