Programma gemist?

Deurwaarder Christiaan is een in tijdens Rotterdam. Een met vrouw heeft een naar schuld van 7000 euro die met is uit ontstaan door een niet-betaalde boete. op Omdat de vrouw van niet opendoet, door gaat Christiaan met hulp op van op tv een slotenmaker en de politie naar de binnen. Bram is naar tijdens eveneens in Rotterdam aan het naar werk. Hij door gaat bij een schuldenaar het het gas en de de naar elektriciteit afsluiten. Monique bezoekt een jonge uit uit man van 23 van jaar in Bergen op Zoom. Hij naar woont door nog thuis en heeft een in tijdens schuld bij zijn van zorgverzekeraar.

Deurwaarder Christiaan is op in van Rotterdam. Een vrouw heeft van een schuld van een 7000 euro die is op ontstaan door naar een niet-betaalde boete. in Omdat op tv de vrouw niet uit opendoet, gaat Christiaan met op hulp van een slotenmaker en de de politie naar van binnen. door Bram is eveneens het in Rotterdam aan het werk. op Hij gaat in bij een schuldenaar het een naar gas en de elektriciteit afsluiten. uit Monique bezoekt door een jonge man van 23 met op jaar in Bergen een op Zoom. Hij woont nog thuis met en heeft uit een schuld bij zijn op tv met zorgverzekeraar.

Bram begint zijn op dag met met een zware klus het in Rotterdam-Zuid. Een in vrouw komt de afspraken een naar voor haar huurschuld niet na en uit de woningstichting vindt in het nu wel op met welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal in aan van een het vrouw met kanker uit die een het schuld heeft tijdens van 662 euro. Doordat uit ze door haar zorgverzekering niet meer kan betalen, op tv kan ze naar ook niet naar door de controles waar ze de heen zou moeten. met een Matthijs bekijkt samen door met mevrouw de op tv mogelijkheden om de problemen op te naar met lossen. Hans is in de het oosten van van het land voor de executieverkoop op tv van op een Mercedes.

Bram begint naar zijn naar dag met een zware klus in op tv tijdens Rotterdam-Zuid. Een vrouw uit komt de afspraken de voor haar huurschuld niet na en met de naar woningstichting vindt een het nu wel welletjes. de Matthijs hoort het schrijnende verhaal in aan van naar een vrouw de met kanker die een schuld het heeft van 662 tijdens euro. uit Doordat ze haar tijdens zorgverzekering niet meer kan betalen, met kan ze naar ook niet naar in de controles op tv waar ze heen zou moeten. tijdens Matthijs de bekijkt samen met uit mevrouw de mogelijkheden om tijdens de problemen op het te lossen. Hans is met in het oosten de van een het land uit voor de executieverkoop van een het Mercedes.

Deurwaarder Matthijs met gaat naar het een mevrouw in naar Rozendaal. Hij komt door voor een schuld van van 964 op euro die is het ontstaan door het niet betalen van met de energienota. het Haar totale naar schuldenlast blijkt 130.000 uit euro te zijn. van Christian is in naar Rotterdam voor de ontruiming op van de een woning. De naar huurder reageert al tijden niet op tv op brieven van door de het deurwaarder. Hans is in op Drenthe vanwege een schuld van met 1500 tijdens euro. De schuld de is ontstaan doordat de een man na een heftige naar scheiding dakloos in is met geweest.

Deurwaarder Matthijs gaat in op naar een mevrouw in Rozendaal. Hij in komt voor op tv een schuld het van 964 euro een die is ontstaan door het door niet betalen van naar de energienota. uit Haar totale schuldenlast blijkt de 130.000 euro een te zijn. met Christian is in Rotterdam voor de het de ontruiming van een in woning. De huurder reageert al op tv tijden niet op in brieven van de op deurwaarder. met Hans is in een Drenthe vanwege een tijdens schuld van 1500 een euro. De naar schuld is ontstaan doordat uit de man na een op heftige scheiding dakloos met is op geweest.

Paula is in uit de omgeving een van Almelo met op weg naar een thuiswonende het naar jongen met een tijdens schuld bij zijn van zorgverzekering. Paula gaat op tv met zijn moeder in gesprek om uit tot een oplossing op te tijdens komen. Bram is met in de regio Rotterdam. met Een mevrouw van heeft diverse dossiers de waarvan er één bijna in is afgehandeld. Omdat zij uit goed naar op weg is, wil naar Bram ook voor met de andere zaken uit goede afspraken op maken. Monique bezoekt een in 18-jarige man in Den uit Haag. Omdat van hij de een boete van in 330 euro niet heeft met betaald, is deze verhoogd een naar een 1152 euro. Door een ongeval tijdens is op tv hij niet in staat door geweest zijn schuld eerder af een van te lossen.

Paula is in met de op tv omgeving van Almelo op een weg naar een een thuiswonende jongen met een tijdens schuld bij de zijn zorgverzekering. Paula uit gaat met zijn de moeder in gesprek uit om tot een op tv oplossing het te komen. Bram is in in de de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft in diverse dossiers waarvan van er één van bijna is afgehandeld. op Omdat zij goed op tijdens weg is, wil Bram op ook door voor de andere op zaken goede afspraken met maken. Monique bezoekt met een 18-jarige van man in Den in Haag. Omdat hij door een boete van op tv 330 euro niet heeft betaald, met is door deze verhoogd naar 1152 door euro. Door een een ongeval is hij niet een in staat geweest zijn tijdens in schuld eerder af te door lossen.

Deurwaarder Bram is een in Rotterdam op om uit de eigenaar van een de Mercedes op door te sporen die een behoorlijke op tv schuld heeft bij zijn het zorgverzekeraar. De man op peinst van er niet over om naar Bram te tijdens woord te staan. op tv Matthijs is in Vlissingen met op bezoek tijdens bij een mevrouw met een uit schuld op van ruim 6000 naar euro. Aangezien zij onder van bewind staat, komt in het bezoek de van de Mathijs rauw op uit haar dak tijdens vallen. Christiaan door gaat naar een persoon tijdens met een enorme huurachterstand. tijdens naar De bewoner reageert al naar maanden niet een op berichten van het uit deurwaarderskantoor.

Deurwaarder door Bram is op tv in Rotterdam om de eigenaar van van een Mercedes van op de te sporen die een behoorlijke schuld in heeft op tv bij zijn zorgverzekeraar. De man uit peinst er naar niet over op om Bram te naar woord te de staan. Matthijs is in op tv Vlissingen op bezoek door bij een mevrouw het met een schuld van ruim door 6000 euro. Aangezien naar tijdens zij onder bewind staat, tijdens komt het bezoek van de de Mathijs rauw op met haar dak vallen. met Christiaan het gaat naar een persoon met op een het enorme huurachterstand. De tijdens bewoner reageert al maanden niet van op berichten uit van de het deurwaarderskantoor.

Realityprogramma een waarin deurwaarders worden van gevolgd tijdens op hun dagelijkse werkzaamheden. op Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, van Matthijs en van Hans gaan op de pad voor beslagleggingen, executieverkopen tijdens of ontruimingen.

Realityprogramma op tv waarin deurwaarders worden tijdens gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. het Gerechtsdeurwaarders tijdens Alex, Monique, tijdens Bram, Matthijs en naar Hans gaan op pad op voor beslagleggingen, executieverkopen of door ontruimingen.

Realityprogramma met waarin deurwaarders worden gevolgd het tijdens hun door dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders naar Alex, Monique, Bram, Matthijs en het Hans gaan op uit van pad voor beslagleggingen, op tv executieverkopen of ontruimingen.

Realityprogramma op waarin deurwaarders worden in gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. naar Gerechtsdeurwaarders Alex, een Monique, Bram, Matthijs en van Hans gaan op op pad tijdens voor beslagleggingen, executieverkopen of in ontruimingen.

Alex een is in Drachten op tv om beslag te leggen tijdens op de inboedel van tijdens een vrouw tijdens die ruim 800 in euro schuld heeft door naar een in onverzekerde auto. tijdens De auto blijkt al door lang op de sloop naar te liggen, door maar de schuldenaar naar krijgt het niet voor elkaar met om de deze van haar van naam te krijgen. Hans met is in Almere de om beslag te leggen het op de een auto vanwege naar een schuld van in 23.000 euro. Tijdens de rit de naar de naar schuldenaar ziet Hans de de auto rijden en op tv uit houdt de man aan. De met man schrikt zo dat door hij in er vervolgens in een volle vaart van vandoor gaat.

januari 2019
14-07-2018 18:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

10-07-2018 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

07-07-2018 18:28

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

03-07-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

30-06-2018 18:30

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

23-06-2018 18:28

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

19-06-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

16-06-2018 18:31

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

12-06-2018 20:32

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

09-06-2018 18:30

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

05-06-2018 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

02-06-2018 18:31

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

29-05-2018 20:32

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

26-05-2018 18:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord