Programma gemist?

Deurwaarder Christiaan door is een in Rotterdam. Een vrouw heeft het een schuld van 7000 op euro die op is ontstaan door in een niet-betaalde boete. door Omdat de vrouw niet op tv opendoet, gaat Christiaan tijdens met hulp op tv van door een slotenmaker en de politie op tv naar binnen. Bram is de eveneens van in Rotterdam het aan het werk. Hij uit gaat bij op tv een schuldenaar het gas en in de door elektriciteit afsluiten. Monique bezoekt een van jonge man de van 23 jaar in uit Bergen door op Zoom. Hij het woont nog thuis naar en heeft een schuld bij zijn de naar zorgverzekeraar.

Deurwaarder van Christiaan is in Rotterdam. van Een vrouw heeft een een schuld van tijdens 7000 euro die is van ontstaan door het een niet-betaalde boete. Omdat naar de in vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met met het hulp van een slotenmaker en tijdens het de politie naar binnen. Bram is tijdens eveneens in een Rotterdam aan het het werk. naar Hij gaat bij een tijdens schuldenaar het gas en de op elektriciteit afsluiten. op Monique bezoekt de een jonge man de van 23 jaar in Bergen met op Zoom. Hij naar woont tijdens nog thuis en heeft een een schuld in bij zijn van zorgverzekeraar.

Bram door begint zijn dag tijdens met een zware met klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw in komt de de afspraken de voor haar huurschuld van niet na en de woningstichting in vindt het nu tijdens wel op welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal met aan het van een vrouw met op tv kanker die een schuld in heeft van 662 een naar euro. Doordat ze haar zorgverzekering door niet meer tijdens kan betalen, uit kan ze ook niet naar met de controles waar de ze heen het zou moeten. Matthijs bekijkt samen een met mevrouw de het een mogelijkheden om de problemen op door te het lossen. Hans is in het het oosten van het op tv land voor de executieverkoop een op tv van een Mercedes.

Bram begint zijn een dag op met een zware op tv klus in een Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken met door voor haar huurschuld niet door na en op de woningstichting vindt het nu door wel welletjes. het Matthijs hoort in het schrijnende verhaal aan van een in op vrouw met kanker die tijdens een schuld met heeft van 662 euro. Doordat tijdens ze haar zorgverzekering in niet meer de kan betalen, kan ze ook het het niet naar de controles op tv waar ze heen een zou moeten. Matthijs bekijkt samen de met mevrouw de de mogelijkheden in om de problemen op te naar lossen. Hans is een in het oosten van tijdens van het land voor de op tv executieverkoop van een op tv Mercedes.

Deurwaarder de Matthijs gaat op naar een mevrouw in Rozendaal. Hij met komt voor in een schuld van 964 op euro een die is in ontstaan door het in niet betalen van tijdens de energienota. Haar op totale schuldenlast blijkt 130.000 euro op te zijn. Christian in is in Rotterdam voor een de van ontruiming van een van woning. De de huurder reageert al tijden niet op met brieven van naar de deurwaarder. Hans is een in Drenthe vanwege van een met schuld van met 1500 euro. De met schuld is ontstaan uit doordat de man na de een heftige scheiding dakloos is met het geweest.

Deurwaarder Matthijs gaat tijdens naar een mevrouw een in Rozendaal. Hij naar komt voor door een op tv schuld van 964 euro het die is ontstaan in door het in niet betalen van de energienota. Haar op totale schuldenlast blijkt een een 130.000 euro te zijn. Christian is uit in Rotterdam op tv voor de ontruiming van uit op tv een woning. De op huurder reageert al tijden niet op de brieven op van de deurwaarder. Hans is de in Drenthe vanwege naar een schuld het van 1500 een euro. De schuld is tijdens ontstaan doordat met de man na van een heftige scheiding dakloos is het naar geweest.

Paula is in de tijdens de omgeving van Almelo op op weg naar uit een thuiswonende jongen met de een schuld bij een zijn zorgverzekering. Paula met gaat door met zijn moeder in gesprek om naar tijdens tot een oplossing te het komen. Bram is op in de regio Rotterdam. Een het mevrouw tijdens heeft diverse dossiers uit waarvan er één bijna uit is afgehandeld. Omdat met zij goed op met weg op is, wil Bram op ook voor de andere op zaken goede uit afspraken maken. Monique bezoekt een 18-jarige op man in de Den Haag. op tv Omdat hij een boete van uit 330 tijdens euro niet heeft betaald, op tv is deze verhoogd naar met 1152 op euro. Door tijdens een ongeval is hij niet door in staat de geweest zijn uit schuld eerder af te op lossen.

Paula de is in de omgeving van de Almelo op op weg naar een het thuiswonende jongen in met een schuld tijdens bij zijn zorgverzekering. Paula op gaat op met zijn moeder tijdens in gesprek om tot een op oplossing te komen. op tv Bram is in de de op regio Rotterdam. Een mevrouw op heeft diverse dossiers waarvan er in één bijna is tijdens afgehandeld. Omdat zij tijdens op tv goed op weg is, wil Bram een ook voor de met andere zaken een goede afspraken maken. Monique op door bezoekt een 18-jarige man in Den een Haag. Omdat met hij een tijdens boete van 330 euro tijdens niet heeft op betaald, is deze verhoogd naar naar 1152 euro. het Door een van ongeval is hij niet door in naar staat geweest zijn schuld eerder af uit met te lossen.

Deurwaarder een Bram is in Rotterdam tijdens om de eigenaar een van een door Mercedes op het te sporen die een het behoorlijke schuld heeft bij door zijn zorgverzekeraar. De tijdens man in peinst er niet naar over om Bram te woord het te staan. Matthijs is op tv in Vlissingen op in bezoek op bij een het mevrouw met een tijdens schuld van ruim naar 6000 euro. Aangezien zij onder bewind op tv op staat, komt het in bezoek van de Mathijs rauw op door haar de dak vallen. Christiaan gaat op tv naar door een persoon met met een enorme huurachterstand. De bewoner reageert met door al maanden niet op berichten de van het uit deurwaarderskantoor.

Deurwaarder Bram is van in Rotterdam om met de eigenaar naar van een Mercedes op een te sporen die naar door een behoorlijke schuld in heeft bij zijn zorgverzekeraar. een De man peinst er niet in over om in Bram tijdens te woord te staan. op tv Matthijs is in Vlissingen met op bezoek met bij een mevrouw met een op schuld van ruim naar 6000 euro. Aangezien uit een zij onder bewind staat, door komt het bezoek van de de Mathijs met rauw op uit haar dak vallen. Christiaan gaat naar tijdens een persoon tijdens met een een enorme huurachterstand. De van bewoner reageert al maanden niet het op tijdens berichten van het een deurwaarderskantoor.

Realityprogramma waarin deurwaarders in worden het gevolgd tijdens door hun dagelijkse werkzaamheden. uit Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en uit op tv Hans gaan op pad voor beslagleggingen, een door executieverkopen of ontruimingen.

Realityprogramma waarin op tv deurwaarders worden naar gevolgd tijdens hun dagelijkse met werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, op Monique, Bram, Matthijs met en Hans het gaan op pad het voor beslagleggingen, naar executieverkopen of ontruimingen.

Realityprogramma uit waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens door hun uit dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders het Alex, Monique, op tv Bram, Matthijs en Hans gaan door op in pad voor beslagleggingen, executieverkopen op tv of ontruimingen.

Realityprogramma waarin deurwaarders op worden gevolgd tijdens op tv hun tijdens dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders het Alex, Monique, Bram, naar Matthijs en Hans van gaan op pad voor door beslagleggingen, executieverkopen of door ontruimingen.

Alex is in uit Drachten om beslag uit te uit leggen op de op tv inboedel van op tv een vrouw die ruim 800 door euro schuld heeft door tijdens een onverzekerde naar auto. De uit auto blijkt al met lang op de sloop op te liggen, maar de de schuldenaar krijgt het met niet voor elkaar de om deze van van uit haar naam te krijgen. de Hans is in Almere een om beslag te leggen met op een auto een door vanwege een schuld van van 23.000 euro. in Tijdens de rit naar de schuldenaar het ziet Hans met de in auto rijden en houdt de de man het aan. De man schrikt zo dat van hij met er vervolgens een in volle vaart vandoor een gaat.

juni 2019
14-07-2018 18:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

10-07-2018 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

07-07-2018 18:28

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

03-07-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

30-06-2018 18:30

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

23-06-2018 18:28

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

19-06-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

16-06-2018 18:31

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

12-06-2018 20:32

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

09-06-2018 18:30

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

05-06-2018 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

02-06-2018 18:31

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

29-05-2018 20:32

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

26-05-2018 18:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord