Programma gemist?

Deurwaarder door Christiaan is in Rotterdam. de Een de vrouw heeft een schuld een van 7000 euro die naar is ontstaan door een een niet-betaalde op boete. Omdat een de vrouw niet opendoet, gaat naar Christiaan met hulp door van een slotenmaker een en naar de politie naar binnen. Bram is het op tv eveneens in Rotterdam aan van het werk. Hij gaat bij het op tv een schuldenaar het gas naar en de elektriciteit afsluiten. Monique door bezoekt een tijdens jonge man van een 23 jaar in Bergen een van op Zoom. Hij het woont nog thuis en uit heeft een naar schuld bij zijn op zorgverzekeraar.

Deurwaarder Christiaan van is in Rotterdam. naar Een vrouw naar heeft een schuld van 7000 naar euro die is uit ontstaan door een op niet-betaalde boete. het Omdat de vrouw het niet uit opendoet, gaat Christiaan met hulp een van van een slotenmaker en de politie van naar binnen. Bram is naar eveneens in Rotterdam met uit aan het werk. tijdens Hij gaat bij een schuldenaar van het gas en met de door elektriciteit afsluiten. Monique bezoekt de een jonge man van 23 op met jaar in Bergen het op Zoom. Hij woont nog een thuis en het heeft een schuld bij zijn het met zorgverzekeraar.

Bram tijdens begint zijn in dag met een zware op klus in Rotterdam-Zuid. Een in vrouw komt door de afspraken door voor haar huurschuld niet na een en de in woningstichting vindt het nu wel van met welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal een aan uit van een vrouw met naar kanker tijdens die een schuld heeft van van 662 op euro. Doordat ze haar zorgverzekering niet op tv meer met kan betalen, een kan ze ook niet naar de de controles waar op tv ze heen zou moeten. een Matthijs bekijkt samen een met tijdens mevrouw de mogelijkheden om de het met problemen op te lossen. Hans naar is in op het oosten van een het land voor tijdens de executieverkoop van een op Mercedes.

Bram begint op zijn dag met een van zware klus naar in Rotterdam-Zuid. Een vrouw een met komt de afspraken voor haar huurschuld uit niet door na en uit de woningstichting vindt van het nu wel welletjes. Matthijs hoort tijdens op het schrijnende verhaal tijdens aan van een vrouw met op kanker die een schuld tijdens heeft van 662 op tv euro. met Doordat ze haar zorgverzekering naar niet meer kan een betalen, kan ze ook met niet naar naar de controles naar waar ze uit heen zou moeten. Matthijs met bekijkt samen met mevrouw naar de mogelijkheden om de uit in problemen op te lossen. Hans een is in het oosten de van het land op tv een voor de executieverkoop van op een Mercedes.

Deurwaarder Matthijs tijdens gaat naar naar een mevrouw in Rozendaal. Hij van komt voor in een tijdens schuld van 964 in euro die is ontstaan door het het niet betalen van een de energienota. Haar uit totale schuldenlast blijkt uit 130.000 euro naar te zijn. Christian is van in Rotterdam op tv voor de ontruiming in van een woning. De door in huurder reageert al een tijden niet op brieven van uit de op deurwaarder. Hans is in Drenthe vanwege in een schuld met van door 1500 euro. De schuld is ontstaan op tv doordat de man naar na een in heftige het scheiding dakloos is in geweest.

Deurwaarder Matthijs gaat het naar een mevrouw met in met Rozendaal. Hij komt voor tijdens een schuld van 964 door naar euro die is in ontstaan door het naar niet betalen van de energienota. Haar uit totale schuldenlast met blijkt 130.000 euro in te met zijn. Christian is in door Rotterdam voor de de ontruiming van een woning. de De het huurder reageert al tijden het niet op brieven van de tijdens deurwaarder. Hans met is in Drenthe vanwege door een schuld van van van 1500 euro. De het schuld is ontstaan doordat de man tijdens met na een heftige scheiding dakloos is op tv op tv geweest.

Paula uit is in de omgeving van de door Almelo op weg naar een een thuiswonende op tv jongen met een schuld op bij zijn zorgverzekering. Paula gaat op tv tijdens met zijn moeder in gesprek op tv om tot tijdens een oplossing van te komen. Bram is in de de naar regio Rotterdam. Een mevrouw heeft de diverse in dossiers waarvan er op één bijna is afgehandeld. Omdat op tv zij goed op weg naar is, door wil Bram ook voor de uit andere zaken goede de afspraken maken. van Monique bezoekt op tv een 18-jarige man in op tv Den Haag. de Omdat hij een boete van van 330 de euro niet heeft betaald, is het in deze verhoogd naar 1152 van euro. Door het een ongeval is hij niet in naar staat geweest zijn op schuld naar eerder af te op lossen.

Paula is op in de uit omgeving van op tv Almelo op weg naar met een thuiswonende het jongen met een schuld bij uit zijn zorgverzekering. een Paula gaat tijdens met zijn moeder in gesprek om van tot een uit oplossing te op tv komen. Bram het is in de door regio Rotterdam. Een met mevrouw heeft diverse dossiers waarvan er met één bijna naar is afgehandeld. tijdens Omdat zij goed op op weg is, door wil Bram een ook voor de in andere zaken goede afspraken maken. op tv Monique tijdens bezoekt een 18-jarige van man in Den Haag. Omdat hij op tv een naar boete van met 330 euro niet heeft betaald, tijdens is deze verhoogd op naar 1152 met euro. Door met een ongeval is hij niet in het op tv staat geweest zijn uit schuld eerder af te tijdens lossen.

Deurwaarder met Bram is in Rotterdam om van de eigenaar van op tv een Mercedes op tv op te sporen die met een behoorlijke op schuld een heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man uit peinst met er niet over een om Bram te woord te op tv staan. Matthijs met is in op tv Vlissingen op naar bezoek bij een mevrouw op met een in schuld van ruim 6000 euro. Aangezien in zij naar onder bewind staat, komt het van bezoek een van de uit Mathijs rauw op haar dak naar vallen. Christiaan tijdens gaat naar een persoon met naar naar een enorme huurachterstand. De bewoner een reageert al op tv maanden niet op berichten van door het op tv deurwaarderskantoor.

Deurwaarder Bram tijdens is in Rotterdam op om de eigenaar van op met een Mercedes op te sporen de die een door behoorlijke schuld heeft bij in zijn zorgverzekeraar. De de man peinst er in niet over tijdens om Bram te woord tijdens te staan. in Matthijs is in van Vlissingen op bezoek bij naar een mevrouw tijdens met een schuld van in ruim 6000 met euro. Aangezien zij op onder bewind met staat, komt het door bezoek van de Mathijs rauw in op haar dak naar vallen. Christiaan gaat naar naar een persoon met in naar een enorme huurachterstand. De bewoner reageert op al een maanden niet het op berichten van het een deurwaarderskantoor.

Realityprogramma waarin deurwaarders het worden gevolgd door tijdens hun dagelijkse naar werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, het Monique, Bram, Matthijs op en op tv Hans gaan op de pad voor beslagleggingen, de executieverkopen of ontruimingen.

Realityprogramma waarin met deurwaarders worden naar gevolgd tijdens hun dagelijkse van werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, uit Bram, Matthijs een en Hans gaan op uit pad van voor beslagleggingen, op executieverkopen of ontruimingen.

Realityprogramma waarin naar deurwaarders uit worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. uit Gerechtsdeurwaarders Alex, door Monique, door Bram, Matthijs en Hans gaan op in pad voor beslagleggingen, een naar executieverkopen of ontruimingen.

Realityprogramma door waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens uit het hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, een Bram, Matthijs en op Hans gaan op naar pad voor van beslagleggingen, op executieverkopen of ontruimingen.

Alex is in naar Drachten om beslag in te leggen op van in de inboedel van een vrouw die in ruim van 800 euro de schuld heeft door een onverzekerde auto. tijdens De door auto blijkt al lang op door de sloop te door liggen, maar de in schuldenaar van krijgt het door niet voor elkaar het om deze van haar op tv naam te het krijgen. Hans is een in Almere om de beslag te leggen op door een auto vanwege een het schuld van 23.000 euro. uit Tijdens de rit op tv naar op tv de schuldenaar ziet in Hans de auto rijden uit en uit houdt de man aan. De man de de schrikt zo dat hij er door vervolgens in volle van vaart vandoor uit gaat.

februari 2020
14-07-2018 18:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

10-07-2018 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

07-07-2018 18:28

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

03-07-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

30-06-2018 18:30

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

23-06-2018 18:28

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

19-06-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

16-06-2018 18:31

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

12-06-2018 20:32

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

09-06-2018 18:30

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

05-06-2018 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

02-06-2018 18:31

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

29-05-2018 20:32

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

26-05-2018 18:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!