Programma gemist?

Deurwaarder uit Christiaan is door in Rotterdam. Een vrouw heeft een op schuld van 7000 een euro op tv die is het ontstaan door een niet-betaalde boete. een Omdat de vrouw een niet op opendoet, gaat Christiaan met hulp van in op een slotenmaker en de de politie naar binnen. Bram is op tv eveneens uit in Rotterdam aan het een werk. met Hij gaat bij een naar schuldenaar het gas en de de elektriciteit afsluiten. Monique van bezoekt een op tv jonge man van op 23 jaar van in Bergen op Zoom. Hij op tv woont nog met thuis tijdens en heeft een schuld met bij zijn uit zorgverzekeraar.

Deurwaarder uit Christiaan is met in Rotterdam. Een vrouw heeft door een schuld tijdens van 7000 op tv euro die is ontstaan de door een niet-betaalde boete. naar Omdat de vrouw niet van opendoet, gaat op tv Christiaan met op hulp van een op tv slotenmaker en de politie naar met de binnen. Bram is door eveneens in Rotterdam aan het van werk. Hij in gaat bij een schuldenaar met het gas en de door tijdens elektriciteit afsluiten. Monique uit bezoekt een jonge man naar van 23 naar jaar in Bergen de op Zoom. Hij woont nog thuis door door en heeft een schuld bij de zijn een zorgverzekeraar.

Bram begint zijn uit dag uit met een zware klus door in met Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt door de afspraken voor op tv haar huurschuld op tv niet na en naar de woningstichting vindt het nu wel op welletjes. Matthijs hoort een het schrijnende het verhaal aan van een op vrouw met kanker de die een schuld uit heeft van met 662 euro. het Doordat ze haar zorgverzekering tijdens niet meer kan tijdens betalen, met kan ze ook niet naar de de controles op waar ze tijdens heen zou moeten. Matthijs bekijkt van samen met op tv mevrouw de mogelijkheden om de de door problemen op te lossen. Hans is tijdens tijdens in het oosten op van het land voor de het executieverkoop van uit een Mercedes.

Bram door begint zijn dag op met een zware klus in in Rotterdam-Zuid. in Een vrouw komt de in afspraken voor met haar huurschuld op niet na en op tv de woningstichting vindt het op nu wel welletjes. Matthijs op tv hoort het uit schrijnende verhaal met aan van een vrouw met kanker uit die een schuld uit heeft van 662 met de euro. Doordat ze een haar zorgverzekering niet meer kan betalen, uit kan van ze ook de niet naar de tijdens controles waar ze heen op zou moeten. van Matthijs bekijkt samen met mevrouw op tv de mogelijkheden uit om de het problemen op te naar lossen. Hans is in het tijdens oosten van het van land voor de naar executieverkoop van een op tv Mercedes.

Deurwaarder op tv Matthijs gaat naar met een mevrouw in Rozendaal. Hij een op komt voor een schuld met van 964 euro die tijdens is ontstaan door een het niet in betalen van de naar energienota. Haar totale het schuldenlast blijkt tijdens 130.000 euro te zijn. Christian een is in in Rotterdam voor de op tv ontruiming van met een woning. De huurder reageert al de tijden niet op een brieven tijdens van de deurwaarder. Hans naar is in Drenthe een vanwege een schuld uit van 1500 euro. op De schuld is ontstaan door doordat de het man na een uit heftige een scheiding dakloos is met geweest.

Deurwaarder Matthijs gaat op tv naar tijdens een mevrouw door in Rozendaal. Hij komt het voor een schuld van van 964 naar euro die is ontstaan door het naar niet betalen het van naar de energienota. Haar totale schuldenlast op tv blijkt 130.000 euro te de de zijn. Christian is in Rotterdam de voor de een ontruiming van een woning. De uit huurder reageert al tijdens de tijden niet op brieven naar van de uit deurwaarder. Hans is in de Drenthe vanwege een een schuld van 1500 naar euro. De schuld is naar ontstaan doordat de man met na een heftige in scheiding dakloos van is door geweest.

Paula is in tijdens de omgeving van tijdens Almelo op uit weg in naar een thuiswonende op tv jongen met een schuld bij zijn het zorgverzekering. Paula gaat van met zijn moeder op in gesprek om de tot van een oplossing te door komen. Bram is in de een regio tijdens Rotterdam. Een mevrouw heeft in diverse dossiers waarvan naar er in één bijna is van afgehandeld. Omdat zij goed op naar weg is, wil de Bram ook voor de in uit andere zaken goede afspraken maken. Monique de bezoekt het een 18-jarige man in Den van Haag. Omdat het hij door een boete van een 330 euro niet heeft naar betaald, is deze verhoogd naar naar uit 1152 euro. Door door een ongeval is hij niet in een staat geweest zijn door schuld eerder op tv af te naar lossen.

Paula is op tv in op tv de omgeving van Almelo op weg in naar een thuiswonende een jongen met met een schuld bij op zijn zorgverzekering. Paula gaat met uit met zijn moeder in met gesprek om tot uit een oplossing te tijdens komen. Bram is in door de regio Rotterdam. Een op tv in mevrouw heeft diverse dossiers waarvan de er één bijna is op afgehandeld. Omdat van zij in goed op weg is, de wil Bram ook voor de een andere zaken goede van afspraken het maken. Monique bezoekt op tv een 18-jarige man het in Den Haag. de Omdat hij een boete van uit door 330 euro niet heeft met betaald, is deze verhoogd naar het 1152 door euro. Door op tv een ongeval is hij niet in uit staat naar geweest zijn schuld door eerder af te een lossen.

Deurwaarder op tv Bram is in in Rotterdam om de de eigenaar van een met Mercedes op het te sporen die een behoorlijke op tv schuld heeft bij zijn van zorgverzekeraar. De man in peinst tijdens er niet over het om Bram uit te woord te staan. Matthijs is uit in Vlissingen op op op tv bezoek bij een het mevrouw met een schuld van een ruim 6000 de euro. Aangezien zij onder een bewind staat, komt op tv het in bezoek van de Mathijs rauw met op haar dak door vallen. Christiaan gaat naar van een door persoon met een met enorme huurachterstand. De bewoner reageert van in al maanden niet van op berichten van het met deurwaarderskantoor.

Deurwaarder op tv Bram is in Rotterdam om een de naar eigenaar van een naar Mercedes op te de sporen die een behoorlijke een schuld heeft bij zijn een het zorgverzekeraar. De man peinst van er niet over om het Bram te een woord te staan. Matthijs is tijdens in Vlissingen de op bezoek bij een door mevrouw met een een schuld van ruim op tv 6000 euro. Aangezien een zij op tv onder bewind staat, komt het van op tv bezoek van de Mathijs rauw uit op haar dak vallen. uit Christiaan gaat naar een van een persoon met een enorme op huurachterstand. De bewoner door reageert al maanden niet tijdens op tijdens berichten van het op tv deurwaarderskantoor.

Realityprogramma van waarin deurwaarders worden gevolgd op tv tijdens naar hun dagelijkse werkzaamheden. met Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, in Bram, Matthijs en Hans de gaan op pad het voor beslagleggingen, op tv executieverkopen of ontruimingen.

Realityprogramma waarin deurwaarders uit worden tijdens gevolgd tijdens hun dagelijkse op werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, met Monique, Bram, Matthijs en van Hans gaan op tv op pad voor beslagleggingen, van executieverkopen of naar ontruimingen.

Realityprogramma waarin een deurwaarders de worden gevolgd tijdens hun dagelijkse in werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, de Bram, op tv Matthijs en Hans gaan op een pad op voor beslagleggingen, executieverkopen of van ontruimingen.

Realityprogramma waarin naar deurwaarders worden gevolgd met tijdens op tv hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, uit op tv Bram, Matthijs en op Hans gaan op pad naar voor beslagleggingen, op executieverkopen of ontruimingen.

Alex is in tijdens Drachten om beslag de de te leggen op de met inboedel van een vrouw die het de ruim 800 euro met schuld heeft door een onverzekerde de auto. De auto van blijkt al lang met op de met sloop te liggen, maar de de schuldenaar tijdens krijgt het naar niet voor elkaar om deze op van tijdens haar naam te krijgen. Hans uit is van in Almere om beslag te op leggen op een van auto vanwege op tv een schuld van de 23.000 euro. Tijdens de rit in naar naar de schuldenaar ziet in Hans de auto rijden en de houdt de man door aan. De man de schrikt zo dat door in hij er vervolgens in volle tijdens vaart vandoor op gaat.

maart 2021
14-07-2018 18:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

10-07-2018 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

07-07-2018 18:28

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

03-07-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

30-06-2018 18:30

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

23-06-2018 18:28

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

19-06-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

16-06-2018 18:31

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

12-06-2018 20:32

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

09-06-2018 18:30

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

05-06-2018 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

02-06-2018 18:31

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

29-05-2018 20:32

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

26-05-2018 18:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!