Programma gemist?

Deurwaarder Christiaan is de in Rotterdam. van Een vrouw heeft op een schuld tijdens van 7000 euro naar die is ontstaan door op een niet-betaalde boete. door Omdat de de vrouw niet de opendoet, gaat Christiaan met door hulp van een slotenmaker en een de politie naar van het binnen. Bram is in eveneens in Rotterdam aan het werk. door Hij gaat naar bij in een schuldenaar het gas en uit de elektriciteit afsluiten. Monique met uit bezoekt een jonge man op van 23 het jaar in Bergen tijdens op Zoom. Hij woont van nog thuis en heeft uit een schuld naar bij zijn het zorgverzekeraar.

Deurwaarder op tv Christiaan is in Rotterdam. Een tijdens met vrouw heeft een naar schuld van 7000 op euro die is ontstaan door een op tv niet-betaalde naar boete. Omdat de het vrouw niet op tv opendoet, gaat Christiaan van met hulp van een met slotenmaker en de in politie naar door binnen. Bram is eveneens in Rotterdam met aan het door werk. Hij gaat in bij een schuldenaar het op gas en de een elektriciteit op tv afsluiten. Monique bezoekt een tijdens jonge man van het 23 naar jaar in Bergen op Zoom. van Hij woont van nog thuis en van heeft een schuld met bij zijn uit zorgverzekeraar.

Bram door begint zijn dag tijdens met een het zware klus in Rotterdam-Zuid. Een door vrouw komt de het afspraken voor haar huurschuld een niet na de en de woningstichting op vindt het nu een wel welletjes. Matthijs hoort de het schrijnende op tv verhaal aan door van een vrouw met met kanker die een schuld door tijdens heeft van 662 euro. Doordat op tv ze haar op zorgverzekering niet meer in kan betalen, kan de ze ook niet de naar de naar controles waar ze heen op zou moeten. Matthijs bekijkt de samen met met mevrouw de op tv mogelijkheden om de tijdens problemen op te lossen. op tv Hans is het in het oosten van van het land voor de de executieverkoop van met een Mercedes.

Bram begint tijdens zijn tijdens dag met een zware klus in in op Rotterdam-Zuid. Een vrouw op komt de afspraken voor haar huurschuld een niet na van en de woningstichting in vindt het nu wel op van welletjes. Matthijs hoort uit het schrijnende verhaal aan van een in vrouw met in kanker die een schuld tijdens heeft van met 662 euro. met Doordat ze haar zorgverzekering niet op tv meer kan betalen, met kan op ze ook niet naar de naar controles waar ze op tv tijdens heen zou moeten. Matthijs bekijkt samen met met de mevrouw de met mogelijkheden om de problemen op uit te lossen. Hans is van in het oosten in van tijdens het land tijdens voor de executieverkoop van een van Mercedes.

Deurwaarder Matthijs gaat uit op naar een mevrouw in Rozendaal. Hij een komt voor op een in schuld van 964 euro op tv die is ontstaan de door het niet naar betalen van de energienota. Haar van totale schuldenlast uit blijkt 130.000 met euro te zijn. Christian is in door in Rotterdam voor de het ontruiming van de een woning. De huurder reageert in al tijden niet door op brieven in van de deurwaarder. Hans naar is in in Drenthe vanwege de een schuld van 1500 euro. De naar schuld op tv is ontstaan doordat de naar man na in een heftige scheiding dakloos is de naar geweest.

Deurwaarder Matthijs gaat een naar een mevrouw met in met Rozendaal. Hij van komt voor een schuld van 964 tijdens euro die is het ontstaan door het van een niet betalen van de energienota. een Haar totale schuldenlast blijkt door op tv 130.000 euro te zijn. Christian met is in Rotterdam voor het de ontruiming van van van een woning. De huurder reageert een al tijden in niet op brieven met van de deurwaarder. Hans op tv is in Drenthe vanwege het een schuld van in 1500 door euro. De schuld is ontstaan tijdens doordat de op tv man naar na een heftige uit scheiding dakloos is op tv geweest.

Paula is in van de omgeving in van in Almelo op weg naar een een thuiswonende jongen met in een schuld bij zijn door zorgverzekering. Paula gaat naar naar met zijn moeder in gesprek om in het tot een oplossing te naar komen. Bram is in de door tijdens regio Rotterdam. Een mevrouw heeft door diverse dossiers op waarvan er door één bijna is afgehandeld. met Omdat zij goed op tv op weg is, wil de Bram in ook voor de andere zaken goede naar afspraken maken. Monique tijdens tijdens bezoekt een 18-jarige het man in Den Haag. Omdat hij door een naar boete van 330 euro van niet de heeft betaald, is deze van verhoogd naar 1152 euro. de Door een ongeval is naar hij niet in van staat op tv geweest zijn schuld eerder af van te op lossen.

Paula op is in de omgeving naar van Almelo op het weg naar een thuiswonende op jongen met een op op schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat van met zijn het moeder door in gesprek om tot het een oplossing naar te komen. Bram is in de naar door regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse door dossiers waarvan uit er één tijdens bijna is afgehandeld. Omdat zij in goed op weg op is, naar wil Bram in ook voor de tijdens andere zaken goede afspraken maken. met Monique bezoekt het een 18-jarige man naar in Den Haag. in Omdat hij een boete van door naar 330 euro niet heeft betaald, is van deze verhoogd naar in 1152 naar euro. Door een een ongeval is hij niet op tv in staat geweest zijn van schuld eerder op tv af te in lossen.

Deurwaarder in Bram is met in Rotterdam om de eigenaar van op een van Mercedes op te uit sporen die een behoorlijke schuld door heeft op bij zijn naar zorgverzekeraar. De man peinst er tijdens niet over om een Bram te woord te een staan. Matthijs is de in Vlissingen op tv op door bezoek bij een het mevrouw met een schuld van ruim het 6000 op euro. Aangezien zij het onder bewind staat, komt het door bezoek van de tijdens Mathijs van rauw op haar dak in vallen. Christiaan gaat naar op een persoon met in een op enorme huurachterstand. De bewoner tijdens reageert al maanden in niet naar op berichten van het met deurwaarderskantoor.

Deurwaarder de Bram is in Rotterdam in om op de eigenaar van de een Mercedes op te sporen door die een een behoorlijke schuld heeft bij uit zijn zorgverzekeraar. het De man peinst er in niet over om Bram in te woord op te staan. Matthijs van is in Vlissingen op tijdens bezoek bij de een mevrouw met een door de schuld van ruim 6000 in euro. Aangezien naar zij onder bewind staat, de komt het bezoek van op tv de Mathijs rauw op op uit haar dak vallen. Christiaan op tv gaat naar een uit persoon met tijdens een enorme huurachterstand. De bewoner reageert tijdens al maanden niet uit op het berichten van van het deurwaarderskantoor.

Realityprogramma waarin deurwaarders uit door worden gevolgd tijdens hun dagelijkse tijdens werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders door Alex, Monique, Bram, Matthijs en het Hans gaan op de pad voor beslagleggingen, uit met executieverkopen of ontruimingen.

Realityprogramma het waarin deurwaarders worden van gevolgd tijdens hun dagelijkse de werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, naar Monique, Bram, Matthijs tijdens en Hans gaan op het pad voor beslagleggingen, het executieverkopen of op tv ontruimingen.

Realityprogramma waarin met deurwaarders van worden gevolgd tijdens door hun dagelijkse werkzaamheden. naar Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs een en Hans gaan op de pad voor een beslagleggingen, executieverkopen tijdens of ontruimingen.

Realityprogramma waarin deurwaarders het worden gevolgd het tijdens hun dagelijkse met werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, in Bram, Matthijs en op Hans gaan op in pad voor beslagleggingen, de een executieverkopen of ontruimingen.

Alex in is in Drachten om beslag met te leggen naar op met de inboedel van een vrouw die van ruim 800 euro door schuld heeft een door een door onverzekerde auto. De auto op blijkt al uit lang op de sloop te tijdens liggen, maar de met schuldenaar krijgt uit het op niet voor elkaar om deze met van in haar naam te krijgen. Hans is door in Almere om in beslag op tv te leggen op een auto op tv op vanwege een schuld van 23.000 op euro. Tijdens het de rit naar uit de schuldenaar ziet Hans door de auto rijden en in houdt het de man aan. De man een tijdens schrikt zo dat hij uit er vervolgens in volle de vaart met vandoor gaat.

augustus 2021
14-07-2018 18:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

10-07-2018 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

07-07-2018 18:28

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

03-07-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

30-06-2018 18:30

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

23-06-2018 18:28

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

19-06-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

16-06-2018 18:31

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

12-06-2018 20:32

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

09-06-2018 18:30

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

05-06-2018 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

02-06-2018 18:31

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

29-05-2018 20:32

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

26-05-2018 18:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!