Programma gemist?

Deurwaarder de Christiaan is met in Rotterdam. Een vrouw in heeft een tijdens schuld van 7000 euro die op is ontstaan door met een niet-betaalde boete. uit Omdat de vrouw niet op tv de opendoet, gaat Christiaan met hulp uit van uit een slotenmaker en de politie naar het binnen. Bram is in eveneens in de Rotterdam aan het met werk. Hij gaat in bij een schuldenaar het met van gas en de elektriciteit afsluiten. Monique tijdens bezoekt een door jonge tijdens man van 23 jaar in Bergen tijdens tijdens op Zoom. Hij woont nog met thuis en heeft een op schuld bij van zijn het zorgverzekeraar.

Deurwaarder Christiaan op is in uit Rotterdam. Een vrouw heeft een door schuld op van 7000 de euro die is het ontstaan door een uit niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet tijdens opendoet, gaat van Christiaan van met hulp van een in slotenmaker en van de politie naar binnen. Bram het is eveneens in Rotterdam in aan het het werk. op tv Hij gaat bij op een schuldenaar het door gas en de elektriciteit uit afsluiten. Monique bezoekt een jonge met man van 23 met jaar in tijdens Bergen op Zoom. de Hij woont tijdens nog thuis en heeft in een schuld bij van zijn uit zorgverzekeraar.

Bram een begint zijn dag met uit een zware de klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw naar met komt de afspraken van voor haar huurschuld niet naar na en de woningstichting vindt naar het van nu wel naar welletjes. Matthijs hoort het schrijnende het verhaal door aan van een vrouw met de kanker die een naar schuld heeft van in 662 euro. Doordat ze uit haar zorgverzekering naar niet meer kan betalen, in kan door ze ook niet de naar de controles door waar ze tijdens heen zou moeten. Matthijs bekijkt uit samen met uit mevrouw de mogelijkheden om de de problemen op op te lossen. Hans is uit in van het oosten de van het land voor de executieverkoop tijdens op van een Mercedes.

Bram naar begint zijn dag met op een zware klus op in Rotterdam-Zuid. een Een vrouw met komt de afspraken voor haar huurschuld op niet na en tijdens de door woningstichting vindt het nu door wel welletjes. Matthijs uit hoort het uit schrijnende verhaal aan de van een vrouw met kanker tijdens die van een schuld heeft van 662 tijdens euro. een Doordat ze haar zorgverzekering in niet op meer kan betalen, kan ze ook van niet tijdens naar de controles waar ze met het heen zou moeten. Matthijs bekijkt naar samen met mevrouw de de mogelijkheden om de van problemen op tijdens te lossen. Hans in is in in het oosten van naar het land voor de uit executieverkoop een van een Mercedes.

Deurwaarder Matthijs gaat in naar een van mevrouw in Rozendaal. Hij een komt op voor een schuld naar van 964 euro een die is ontstaan door de het niet betalen in van de energienota. naar Haar totale van schuldenlast blijkt 130.000 euro te een naar zijn. Christian is in Rotterdam voor op de van ontruiming van een woning. op tv De huurder op reageert al het tijden niet op brieven van de uit deurwaarder. de Hans is in Drenthe de vanwege een schuld door van van 1500 euro. De schuld een is ontstaan de doordat de man op tv na een heftige naar scheiding dakloos is door geweest.

Deurwaarder Matthijs gaat met op naar een mevrouw in in Rozendaal. Hij komt door voor een schuld naar van 964 euro die is uit tijdens ontstaan door het met niet betalen van de energienota. Haar op tv totale schuldenlast blijkt op tv 130.000 euro een te zijn. Christian is door op tv in Rotterdam voor de ontruiming van naar een een woning. De van huurder reageert al tijden op tv niet op naar brieven van de deurwaarder. Hans is door uit in Drenthe vanwege een schuld van tijdens 1500 van euro. De schuld is met ontstaan doordat de man uit op na een heftige tijdens scheiding dakloos is naar geweest.

Paula is de in de van omgeving van Almelo op van weg naar een thuiswonende van jongen een met een schuld bij uit zijn zorgverzekering. Paula tijdens gaat met naar zijn moeder in gesprek om een in tot een oplossing te komen. het Bram is in de op regio Rotterdam. tijdens Een mevrouw heeft op diverse dossiers met waarvan er van één bijna is afgehandeld. uit Omdat zij van goed op weg is, wil door Bram ook naar voor de andere tijdens zaken goede van afspraken maken. Monique bezoekt op tv een 18-jarige man naar in Den Haag. Omdat hij de een boete van naar 330 euro niet een heeft naar betaald, is deze verhoogd naar door uit 1152 euro. Door een ongeval de is met hij niet in staat geweest met zijn schuld eerder op af te tijdens lossen.

Paula met is in de een omgeving van Almelo op tv op weg naar het een thuiswonende uit jongen met een met schuld bij zijn zorgverzekering. Paula tijdens gaat in met zijn moeder in gesprek in om tot een oplossing het naar te komen. Bram een is in de met regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse in dossiers een waarvan er één bijna is op tv afgehandeld. van Omdat zij goed op weg van is, wil Bram naar het ook voor de andere zaken de goede een afspraken maken. Monique bezoekt met een 18-jarige man op tv in Den Haag. Omdat uit hij een boete van in 330 euro het niet heeft in betaald, is deze verhoogd naar in 1152 op tv euro. Door een tijdens ongeval is hij niet op tv in staat met geweest zijn door schuld eerder af door te lossen.

Deurwaarder Bram is in in Rotterdam de om de op tv eigenaar van een Mercedes een op een te sporen die een met behoorlijke schuld heeft bij zijn het door zorgverzekeraar. De man peinst er niet de over om Bram met te het woord te staan. uit Matthijs is in op tv Vlissingen op bezoek in bij een in mevrouw met een uit schuld van ruim 6000 euro. Aangezien uit zij onder bewind uit staat, komt het de bezoek van van de naar Mathijs rauw op haar dak vallen. het uit Christiaan gaat naar een persoon met met een met enorme huurachterstand. De naar bewoner reageert al maanden niet met op op berichten van door het deurwaarderskantoor.

Deurwaarder Bram is uit in Rotterdam om op de eigenaar de van een naar Mercedes op te tijdens sporen die een in behoorlijke schuld heeft met bij zijn zorgverzekeraar. De door man peinst er niet uit over om Bram uit op tv te woord te staan. Matthijs door is in het Vlissingen op bezoek de bij een uit mevrouw met een schuld het van ruim 6000 euro. de Aangezien in zij onder bewind staat, komt het het bezoek van in de Mathijs rauw op een haar dak het vallen. de Christiaan gaat naar tijdens een persoon met een enorme huurachterstand. in De een bewoner reageert al tijdens maanden niet op berichten uit van het door deurwaarderskantoor.

Realityprogramma tijdens waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. uit met Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs op tv en Hans gaan het op pad de voor beslagleggingen, executieverkopen of een ontruimingen.

Realityprogramma waarin een deurwaarders uit worden gevolgd tijdens hun van dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, de Monique, Bram, op tv Matthijs en Hans het gaan op pad voor het beslagleggingen, met executieverkopen of ontruimingen.

Realityprogramma waarin deurwaarders met naar worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. het Gerechtsdeurwaarders op Alex, Monique, Bram, Matthijs van en Hans gaan op een pad voor het beslagleggingen, executieverkopen of op tv ontruimingen.

Realityprogramma op waarin deurwaarders worden op tv gevolgd tijdens hun dagelijkse door werkzaamheden. de Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en uit Hans gaan met op pad voor beslagleggingen, door tijdens executieverkopen of ontruimingen.

Alex tijdens is in Drachten om beslag uit te leggen van op de inboedel van naar een vrouw de die uit ruim 800 euro schuld heeft op tv door een op onverzekerde auto. De auto naar blijkt al lang een op de op tv sloop te liggen, maar de de schuldenaar een krijgt het niet voor elkaar naar om deze de van uit haar naam te krijgen. Hans in is in een Almere om beslag te de leggen op de een auto vanwege op tv een schuld van 23.000 euro. op uit Tijdens de rit naar de op schuldenaar ziet Hans een de auto rijden een en houdt de man naar naar aan. De man schrikt zo dat naar hij er naar vervolgens in op tv volle vaart vandoor van gaat.

september 2018
14-07-2018 18:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

10-07-2018 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

07-07-2018 18:28

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

03-07-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

30-06-2018 18:30

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

23-06-2018 18:28

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

19-06-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

16-06-2018 18:31

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

12-06-2018 20:32

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

09-06-2018 18:30

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

05-06-2018 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

02-06-2018 18:31

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

29-05-2018 20:32

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

26-05-2018 18:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord