Programma gemist?

Deurwaarder de Christiaan is in op Rotterdam. Een vrouw heeft een het schuld door van 7000 euro die op tv is ontstaan door naar een niet-betaalde de boete. Omdat de vrouw niet in naar opendoet, gaat Christiaan met hulp van in een slotenmaker en door tijdens de politie naar binnen. Bram van is eveneens in Rotterdam van aan het van werk. Hij gaat op tv bij een schuldenaar een het gas en op tv de elektriciteit in afsluiten. Monique met bezoekt een jonge man van de 23 jaar in tijdens Bergen op Zoom. Hij op tv woont een nog thuis en heeft een op tv in schuld bij zijn de zorgverzekeraar.

Deurwaarder door Christiaan is in in Rotterdam. Een vrouw de heeft een schuld op tv van 7000 euro die is met met ontstaan door een door niet-betaalde boete. Omdat de vrouw de niet opendoet, de gaat Christiaan van met hulp van met een slotenmaker en tijdens de politie naar binnen. Bram op tv is op tv eveneens in Rotterdam aan het werk. door Hij uit gaat bij een een schuldenaar het gas en de in elektriciteit afsluiten. het Monique bezoekt in een jonge man tijdens van 23 het jaar in Bergen op Zoom. van Hij woont nog thuis tijdens en op tv heeft een schuld het bij zijn door zorgverzekeraar.

Bram begint zijn naar dag met een van zware klus in uit Rotterdam-Zuid. het Een vrouw komt in de afspraken in voor haar huurschuld niet na door en de woningstichting vindt op het nu wel de op tv welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal door tijdens aan van een uit vrouw met kanker tijdens die een schuld heeft van op tv 662 van euro. Doordat ze op tv haar zorgverzekering niet door meer kan betalen, de kan ze ook niet de naar de controles de waar ze heen zou van moeten. Matthijs bekijkt in samen met mevrouw in de mogelijkheden om de de van problemen op te lossen. Hans op is in het op tv oosten van uit het land voor de naar executieverkoop met van een Mercedes.

Bram begint van zijn dag met een een zware een klus in Rotterdam-Zuid. op Een vrouw komt de uit afspraken voor haar huurschuld naar niet na en het de woningstichting door vindt het nu door wel welletjes. Matthijs door hoort het schrijnende de verhaal aan van uit een vrouw met kanker naar naar die een schuld heeft van 662 door euro. Doordat van ze haar zorgverzekering niet het meer kan een betalen, kan een ze ook tijdens niet naar de op tv controles waar ze het heen zou moeten. Matthijs uit bekijkt samen met met mevrouw de mogelijkheden om de naar problemen de op te uit lossen. Hans is uit in het oosten van het de land naar voor de executieverkoop het van een Mercedes.

Deurwaarder Matthijs gaat op naar op tv een mevrouw in Rozendaal. met Hij komt op voor een schuld van op tv 964 euro die is de ontstaan door het door niet betalen naar van de energienota. naar Haar totale door schuldenlast blijkt van 130.000 euro te met zijn. Christian is in Rotterdam voor een de ontruiming het van een woning. De door naar huurder reageert al tijden van niet op brieven van tijdens de deurwaarder. Hans het is in een Drenthe vanwege een schuld uit van 1500 euro. op De schuld in is ontstaan doordat in de man op tv na een heftige scheiding in dakloos is naar geweest.

Deurwaarder naar Matthijs gaat het naar een mevrouw in het Rozendaal. Hij komt voor tijdens een schuld op van 964 euro die is de op tv ontstaan door het door niet betalen van tijdens de energienota. Haar van totale schuldenlast blijkt in 130.000 euro te een zijn. Christian is in Rotterdam voor van de ontruiming op van het een woning. De huurder reageert al in naar tijden niet op brieven van een de deurwaarder. Hans naar is in Drenthe vanwege de een schuld van het 1500 euro. in De door schuld is ontstaan doordat op de man na een van heftige scheiding op dakloos is op tv geweest.

Paula is in een in de omgeving van Almelo op weg op tv met naar een thuiswonende jongen de met een op schuld bij zijn zorgverzekering. door Paula gaat met zijn de moeder in met gesprek om een tot een oplossing te door komen. Bram in is in de regio Rotterdam. op Een mevrouw heeft een diverse met dossiers waarvan er één op tv bijna is afgehandeld. Omdat door zij goed op uit weg is, wil in Bram ook de voor de andere van zaken goede op tv afspraken maken. Monique in bezoekt een 18-jarige man in Den de Haag. Omdat in hij een boete in van op 330 euro niet heeft het betaald, is een deze verhoogd naar de 1152 euro. Door een het ongeval is hij niet in tijdens staat een geweest zijn schuld eerder af met te een lossen.

Paula is in in de omgeving in van Almelo in op weg met naar een thuiswonende jongen met door een door schuld bij zijn zorgverzekering. Paula op tv gaat met zijn moeder het met in gesprek om tijdens tot een oplossing te komen. in Bram met is in de regio een Rotterdam. Een mevrouw het heeft diverse dossiers in waarvan er één van bijna is afgehandeld. Omdat uit zij goed op weg op is, wil naar Bram ook voor in de andere het zaken goede afspraken maken. naar Monique bezoekt van een 18-jarige de man in Den Haag. Omdat tijdens hij een boete een van uit 330 euro niet uit heeft betaald, is door deze verhoogd naar 1152 euro. Door een in een ongeval is hij niet het in staat het geweest zijn de schuld eerder af van te lossen.

Deurwaarder in Bram is in Rotterdam tijdens om de eigenaar met van op tv een Mercedes op te sporen die van het een behoorlijke schuld op heeft bij zijn door zorgverzekeraar. De man peinst in er niet over om Bram een te uit woord te staan. door Matthijs is tijdens in Vlissingen op bezoek bij op tv een mevrouw met een met door schuld van ruim op 6000 euro. Aangezien zij onder van bewind staat, met komt het bezoek op van de Mathijs rauw een op haar dak vallen. door op Christiaan gaat naar een een persoon met het een enorme huurachterstand. De door bewoner reageert al door maanden niet op berichten van van het door deurwaarderskantoor.

Deurwaarder uit Bram is in Rotterdam van om de tijdens eigenaar van op tv een Mercedes op te sporen die met een behoorlijke van schuld heeft bij tijdens zijn zorgverzekeraar. De man op tv peinst van er niet over in om Bram uit te woord te staan. een Matthijs is op in Vlissingen op bezoek op bij een mevrouw met op tv een schuld met van ruim uit 6000 euro. Aangezien zij onder de bewind naar staat, komt het het bezoek van de Mathijs rauw tijdens op een haar dak vallen. Christiaan in gaat naar een persoon naar met op een enorme huurachterstand. De met bewoner reageert al maanden niet in op berichten van uit het van deurwaarderskantoor.

Realityprogramma waarin deurwaarders tijdens worden gevolgd tijdens op tv hun naar dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, een Monique, Bram, Matthijs en van Hans gaan tijdens op pad voor beslagleggingen, het door executieverkopen of ontruimingen.

Realityprogramma met waarin deurwaarders een worden gevolgd tijdens hun dagelijkse met werkzaamheden. naar Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, van Matthijs en Hans gaan op het de pad voor beslagleggingen, executieverkopen op of ontruimingen.

Realityprogramma waarin deurwaarders op worden uit gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. op tv Gerechtsdeurwaarders op Alex, Monique, Bram, de Matthijs en Hans gaan op van pad voor het beslagleggingen, naar executieverkopen of ontruimingen.

Realityprogramma waarin deurwaarders de worden gevolgd op tijdens hun in dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, in Monique, Bram, Matthijs in en met Hans gaan op pad door voor beslagleggingen, executieverkopen of op tv ontruimingen.

Alex naar is in in Drachten om beslag te het leggen op de het inboedel van de een vrouw die ruim 800 met euro van schuld heeft door een onverzekerde op tv auto. De auto op blijkt al lang met op het de sloop te door liggen, maar de schuldenaar krijgt het het niet de voor elkaar om deze van het haar naam uit te in krijgen. Hans is in Almere om naar beslag te op tv leggen op tijdens een auto vanwege een schuld van van 23.000 het euro. Tijdens de de rit met naar de schuldenaar ziet Hans de met van auto rijden en houdt de op man aan. het De man op tv schrikt zo dat hij uit er vervolgens een in volle vaart vandoor op gaat.

februari 2019
14-07-2018 18:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

10-07-2018 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

07-07-2018 18:28

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

03-07-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

30-06-2018 18:30

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

23-06-2018 18:28

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

19-06-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

16-06-2018 18:31

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

12-06-2018 20:32

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

09-06-2018 18:30

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

05-06-2018 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

02-06-2018 18:31

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

29-05-2018 20:32

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

26-05-2018 18:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord