Programma gemist?

Seizoen 4 in - Aflevering 6 - door Realityreeks waarin het op tv in werk van deurwaarders op de voet uit wordt van gevolgd

Bram uit is in Rotterdam bij een op van man die een schuld heeft bij van een telecombedrijf. in De bewindvoerder het zegt niets te de kunnen doen, dus Bram gaat op tv met verhaal halen. Hans door gaat met de boot van naar Texel om een een chronisch zieke vrouw op tv op met te zoeken die in sinds kort bepaalde van toeslagen niet meer krijgt. de Ze moet nu van het 200 euro per het maand uit rondkomen samen met op haar kind.

Bram van is in Rotterdam een bij een de man die een schuld heeft in bij het een telecombedrijf. De bewindvoerder zegt door niets naar te kunnen doen, dus Bram naar gaat verhaal halen. Hans op tv gaat van met de op tv boot naar Texel het om een chronisch zieke vrouw op een te naar zoeken die sinds kort bepaalde uit toeslagen niet meer met naar krijgt. Ze moet de nu van 200 naar euro per maand rondkomen samen op tv met tijdens haar kind.

Bram in zoekt in Rotterdam een man op op op met een schuld van 2200 uit euro op bij een telecombedrijf. De met bewindvoerder op tv zegt niets te kunnen het doen, dus gaat op Bram verhaal halen. Hans pakt naar op tv de boot naar uit Texel. Een mevrouw op is chronisch ziek en in krijgt sinds kort op tv bepaalde toeslagen niet meer. op Toen uit ze onlangs in in het ziekenhuis terechtkwam en op de kosten op niet kon betalen, kwam tijdens ze in de problemen. van Mattijs is in Brabant. uit De een man die hij bezoekt, de heeft de 15.000 euro schuld. Bram heeft eerder met met de man tijdens een regeling getroffen op tv op tv voor deze schuld, maar de laatste tijdens in keer is hij de afspraak niet in tijdens nagekomen.

Bram zoekt met in de Rotterdam een man op op tv met een tijdens schuld van 2200 euro bij een met met telecombedrijf. De bewindvoerder zegt niets in te kunnen doen, dus op tv gaat Bram door verhaal halen. Hans het pakt uit de boot naar Texel. Een mevrouw op is chronisch ziek de tijdens en krijgt sinds kort de bepaalde toeslagen niet meer. door Toen ze onlangs de in de het ziekenhuis terechtkwam en de uit kosten door niet kon betalen, naar kwam ze in door de problemen. Mattijs is in Brabant. met De man naar die op tv hij bezoekt, heeft 15.000 euro schuld. van Bram het heeft eerder met het de man een het regeling getroffen voor deze schuld, op maar door de laatste keer is hij in de afspraak niet het van nagekomen.

Hans gaat naar een een op 20-jarige vrouw uit uit Den Helder in die haar studieboeken op niet heeft betaald. Het oorspronkelijke tijdens bedrag van door 195 euro is inmiddels van opgelopen tot ruim tijdens 1200 euro. Monique naar is in Den Haag op tv naar voor een beslagroute. Een man moet op tv nog 1200 tijdens euro van betalen. Hij is de wel op goede weg, want hij van tijdens heeft inmiddels al 9000 euro op afbetaald. Bram is in met Rotterdam een voor een naar waterafsluiting. Het water wordt op pas weer op aangesloten als de hele naar schuld van 1100 euro tijdens is voldaan. Mattijs tijdens is naar bij een man die onder naar bewind staat op tv en moet op tv rondkomen van 50 euro per uit week. Mattijs bekijkt naar wat hij door voor deze man naar kan betekenen.

Hans gaat naar van een 20-jarige het vrouw uit Den Helder door die haar op studieboeken niet heeft van betaald. Het oorspronkelijke bedrag uit van een 195 euro is inmiddels opgelopen in tot ruim met 1200 op tv euro. Monique is in Den tijdens Haag van voor een beslagroute. Een op tv man moet nog 1200 euro van betalen. Hij is uit wel op goede naar weg, het want hij op tv heeft inmiddels al 9000 euro tijdens afbetaald. door Bram is in Rotterdam met voor een met waterafsluiting. Het water wordt op tv pas weer aangesloten als de de hele schuld van van 1100 euro tijdens is een voldaan. Mattijs is bij een man met die onder van bewind staat en uit moet rondkomen van met 50 euro met per week. met Mattijs bekijkt wat van hij voor deze man kan het betekenen.

Deurwaarder uit Alex gaat op tv naar een beslaglegging in Groningen vanwege het niet-betaalde energiekosten. met Deze mensen tijdens zijn allebei van werkloos en leven momenteel op bijstandsniveau. het de Hun totale schuldenlast is 300.000 tijdens euro. Bram een gaat op pad voor een een beslaglegging in op tv verband met hoog opgelopen in studiekosten. met Dit bezoek leidt tot de de met vondst van een grote hennepkwekerij. Matthijs uit bezoekt tijdens een gezin dat een een schuld heeft bij in de op Efteling. Het is niet de eerste tijdens keer dat door er een in deurwaarder voor de deur tijdens staat.

Deurwaarder Alex met gaat naar een door beslaglegging in Groningen vanwege tijdens niet-betaalde op tv energiekosten. Deze de mensen zijn allebei werkloos en leven tijdens momenteel op op bijstandsniveau. door Hun totale schuldenlast de is 300.000 euro. Bram van gaat op pad voor op een beslaglegging in verband tijdens met het hoog opgelopen studiekosten. van Dit bezoek leidt een tot de vondst door van een grote hennepkwekerij. door Matthijs op bezoekt een gezin dat een met schuld heeft bij de naar Efteling. een Het is de niet de eerste keer dat door er een met deurwaarder voor de deur naar staat.

Gerechtsdeurwaarder Bram van vindt tijdens een ontruiming het de tijdens sleutels in het slot. het Uit met nadere inspectie van de woning op tv blijkt dat de met persoon in met kwestie niet voor op tv niets met de de noorderzon is vertrokken. door Gerechtsdeurwaarder Monique helpt een charmante het de gepensioneerde schilder in Den Haag om van orde in te creëren in de naar administratieve en financiële van chaos. Ondanks de schulden een blijft tijdens deze man vrolijk. En gerechtsdeurwaarder een Alex heeft tijdens een goed bericht voor in in een man in door Drachten. Nog even en hij is op op tv schuldenvrij.

Dagelijks rijden naar de naar deurwaarders van GGN stad en land op tv af in een in poging om van geld door te innen bij wanbetalers. Nu uit blijkt dat de meeste de schulden het ontstaan door het door verliezen van een baan, een van echtscheiding naar of een (chronische) ziekte, tijdens ligt het gevaar uit om door in de financiële ellende te tijdens komen naar voor iedereen op de loer. uit Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, in Matthijs op en Hans belanden met iedere dag in op zeer uiteenlopende situaties uit als ze aanbellen een bij de schuldenaars. Van door emotionele, op tv schrijnende verhalen, tot agressieve confrontaties, geen het op dag is voor hen hetzelfde. op tv In 'De deurwaarders: op Betalen Of uit Leeghalen' neemt het vijftal de het kijker door mee in hun routing naar om mensen in financiële het nood een te helpen. uit De afleveringen zijn iedere door dinsdag om 20:30 uur te van zien door op RTL 5. In de in eerste door aflevering bezoekt deurwaarder het Monique een vrouw die het een enorme met betalingsachterstand heeft bij haar met waterleverancier. Voor het waterbedrijf is in de maat met vol tijdens en Monique krijgt de opdracht het in water af te tijdens sluiten. Eenmaal binnen het komt met een schrijnend verhaal door op tafel. van De dochter van in het gezin werd chronisch ziek een en de moeder de nam alle zorg door op zich. naar Hierdoor ging met haar eigen bedrijf ten de onder en het ontstond een opeenstapeling van problemen met op alle met gevolgen van dien. Kan naar Monique haar nog helpen met of wordt de uit kraan tijdens dichtgedraaid? Matthijs een is bij een mevrouw naar die schulden heeft bij haar door zorgverzekering een en een het telecombedrijf. Wanneer de deur door opengaat passeren diverse scheldwoorden de uit revue. Volgens op haar van is iemand anders de door veroorzaker van de uit schulden en op is er fraude in het een spel. Aan Matthijs de in taak om op tv het tijdens kaf van het koren te op scheiden en tot naar een oplossing te op tv komen.

Realityprogramma waarin van deurwaarders uit verschillende op tv provincies van met Nederland worden gevolgd tijdens tijdens hun dagelijkse op tv werkzaamheden.

Realityprogramma waarin op deurwaarders uit tijdens verschillende provincies van Nederland worden op gevolgd tijdens hun in een dagelijkse werkzaamheden.

Realityprogramma in waarin deurwaarders uit het verschillende provincies op tv van Nederland worden gevolgd tijdens het hun dagelijkse naar werkzaamheden.

Realityprogramma in waarin deurwaarders uit de verschillende provincies een van Nederland worden gevolgd tijdens hun tijdens dagelijkse naar werkzaamheden.

mei 2018
22-05-2018 20:32

De deurwaarders: betalen of leeghalen

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - De deurwaarders: betalen of leeghalen

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Realityreeks waarin het werk van deurwaarders op de voet wordt gevolgd

19-05-2018 18:26

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram is in Rotterdam bij een man die een schuld heeft bij een telecombedrijf. De bewindvoerder zegt niets te kunnen doen, dus Bram gaat verhaal halen. Hans gaat met de boot naar Texel om een chronisch zieke vrouw op te zoeken die sinds kort...

15-05-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram is in Rotterdam bij een man die een schuld heeft bij een telecombedrijf. De bewindvoerder zegt niets te kunnen doen, dus Bram gaat verhaal halen. Hans gaat met de boot naar Texel om een chronisch zieke vrouw op te zoeken die sinds kort...

12-05-2018 18:29

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Bram zoekt in Rotterdam een man op met een schuld van 2200 euro bij een telecombedrijf. De bewindvoerder zegt niets te kunnen doen, dus gaat Bram verhaal halen. Hans pakt de boot naar Texel. Een mevrouw is chronisch ziek en krijgt sinds kor...

08-05-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Bram zoekt in Rotterdam een man op met een schuld van 2200 euro bij een telecombedrijf. De bewindvoerder zegt niets te kunnen doen, dus gaat Bram verhaal halen. Hans pakt de boot naar Texel. Een mevrouw is chronisch ziek en krijgt sinds kor...

05-05-2018 18:29

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Hans gaat naar een 20-jarige vrouw uit Den Helder die haar studieboeken niet heeft betaald. Het oorspronkelijke bedrag van 195 euro is inmiddels opgelopen tot ruim 1200 euro. Monique is in Den Haag voor een beslagroute. Een man moet nog 120...

01-05-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Hans gaat naar een 20-jarige vrouw uit Den Helder die haar studieboeken niet heeft betaald. Het oorspronkelijke bedrag van 195 euro is inmiddels opgelopen tot ruim 1200 euro. Monique is in Den Haag voor een beslagroute. Een man moet nog 120...

28-04-2018 18:32

Afl. 2

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 2

Deurwaarder Alex gaat naar een beslaglegging in Groningen vanwege niet-betaalde energiekosten. Deze mensen zijn allebei werkloos en leven momenteel op bijstandsniveau. Hun totale schuldenlast is 300.000 euro. Bram gaat op pad voor een besla...

24-04-2018 20:31

Afl. 2

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 2

Deurwaarder Alex gaat naar een beslaglegging in Groningen vanwege niet-betaalde energiekosten. Deze mensen zijn allebei werkloos en leven momenteel op bijstandsniveau. Hun totale schuldenlast is 300.000 euro. Bram gaat op pad voor een besla...

21-04-2018 18:29

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Gerechtsdeurwaarder Bram vindt tijdens een ontruiming de sleutels in het slot. Uit nadere inspectie van de woning blijkt dat de persoon in kwestie niet voor niets met de noorderzon is vertrokken. Gerechtsdeurwaarder Monique helpt een charma...

17-04-2018 20:32

Terug: De deurwaarders: betalen of leeghalen

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Terug: De deurwaarders: betalen of leeghalen

Dagelijks rijden de deurwaarders van GGN stad en land af in een poging om geld te innen bij wanbetalers. Nu blijkt dat de meeste schulden ontstaan door het verliezen van een baan, een echtscheiding of een (chronische) ziekte, ligt het gevaa...

29-08-2017 21:59

Afl. 19

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 19

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

29-08-2017 21:28

Afl. 18

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 18

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

22-08-2017 21:59

Afl. 15

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 15

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

22-08-2017 21:30

Afl. 14

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 14

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord