Programma gemist?

Deurwaarder Christiaan door is met in Rotterdam. Een vrouw heeft een uit schuld van 7000 uit euro naar die is ontstaan de door een niet-betaalde boete. Omdat van de vrouw uit niet opendoet, van gaat Christiaan met hulp van naar een slotenmaker en tijdens tijdens de politie naar binnen. Bram van is eveneens in Rotterdam in aan het een werk. een Hij gaat bij een schuldenaar het naar gas de en de op elektriciteit afsluiten. Monique bezoekt een in jonge man van naar 23 jaar in Bergen tijdens op op tv Zoom. Hij woont nog thuis uit met en heeft een op schuld bij zijn met zorgverzekeraar.

Deurwaarder het Christiaan is in in Rotterdam. Een in vrouw heeft een schuld van uit 7000 euro die is op tv door ontstaan door een niet-betaalde met boete. Omdat de in vrouw niet opendoet, gaat op Christiaan door met hulp van in een slotenmaker en de naar politie naar naar binnen. Bram is eveneens in naar Rotterdam aan het door werk. Hij een gaat bij een schuldenaar het in door gas en de elektriciteit het afsluiten. Monique bezoekt een jonge op tv man een van 23 jaar uit in Bergen tijdens op Zoom. Hij woont nog thuis van en heeft met een schuld bij met zijn tijdens zorgverzekeraar.

Bram begint zijn op dag met een de het zware klus in tijdens Rotterdam-Zuid. Een vrouw door komt de afspraken voor haar huurschuld tijdens op niet na en het de woningstichting vindt het in nu wel welletjes. Matthijs naar hoort het schrijnende een verhaal aan van uit een vrouw de met kanker die een op schuld heeft van 662 met euro. Doordat het ze haar zorgverzekering naar niet meer kan op betalen, kan ze ook een niet naar de in de controles waar ze heen zou in moeten. op Matthijs bekijkt samen met mevrouw de uit mogelijkheden met om de uit problemen op te lossen. tijdens Hans is in het tijdens oosten van het een land voor door de executieverkoop van van een Mercedes.

Bram tijdens begint zijn dag met een een zware klus in tijdens Rotterdam-Zuid. in Een vrouw komt de een afspraken voor door haar huurschuld niet op tv na en de woningstichting in vindt het met nu wel tijdens welletjes. Matthijs hoort op het schrijnende verhaal aan van op een vrouw met kanker met tijdens die een schuld heeft de van 662 euro. Doordat uit ze haar zorgverzekering niet tijdens meer naar kan betalen, het kan ze ook uit niet naar de uit controles waar ze heen zou tijdens moeten. op tv Matthijs bekijkt samen met mevrouw het de mogelijkheden om de op problemen op het te een lossen. Hans is in het tijdens oosten van het op land voor van de executieverkoop een van een Mercedes.

Deurwaarder Matthijs op tv gaat van naar een mevrouw in Rozendaal. tijdens Hij komt voor een op schuld tijdens van 964 euro die naar is ontstaan door het naar niet betalen van op tv tijdens de energienota. Haar tijdens totale schuldenlast blijkt 130.000 een euro te zijn. Christian is op tv in Rotterdam voor een de op tv ontruiming van een woning. tijdens De huurder reageert al een tijden een niet op brieven met van de deurwaarder. Hans is naar in Drenthe van vanwege een schuld op van de 1500 euro. De schuld is de ontstaan het doordat de man na een op tv heftige scheiding dakloos op is door geweest.

Deurwaarder op Matthijs gaat naar een mevrouw op tijdens in Rozendaal. Hij in komt voor een tijdens schuld van 964 euro die is naar ontstaan door het naar niet betalen van het de op tv energienota. Haar totale tijdens schuldenlast blijkt 130.000 uit euro te zijn. van Christian is in Rotterdam voor in de tijdens ontruiming van een een woning. De huurder tijdens reageert al tijden van niet op brieven van in de deurwaarder. tijdens Hans is in de Drenthe vanwege een schuld van naar 1500 euro. op De schuld is ontstaan op door doordat de man na een heftige naar scheiding door dakloos is het geweest.

Paula tijdens is in de omgeving door van Almelo op weg op naar uit een thuiswonende jongen met uit een naar schuld bij zijn zorgverzekering. op Paula gaat met op tv zijn moeder in gesprek in om tot een oplossing tijdens te een komen. Bram is de in de regio Rotterdam. Een tijdens mevrouw het heeft diverse dossiers waarvan er naar één op bijna is afgehandeld. door Omdat zij goed op weg het is, het wil Bram ook uit voor de andere zaken goede tijdens de afspraken maken. Monique bezoekt een het 18-jarige man de in Den Haag. Omdat hij naar een boete van de 330 euro op tv niet heeft betaald, is met deze verhoogd in naar 1152 euro. uit Door in een ongeval is hij niet in het van staat geweest zijn schuld eerder af op tv te op lossen.

Paula is in tijdens de omgeving van door Almelo op op weg naar een van thuiswonende jongen met een uit schuld bij naar zijn naar zorgverzekering. Paula gaat met zijn op tv moeder in gesprek om op tot van een oplossing te komen. naar Bram is in de de de regio Rotterdam. Een op mevrouw heeft diverse dossiers waarvan er van één uit bijna is afgehandeld. een Omdat zij de goed op weg is, van wil Bram ook de voor de andere zaken goede een afspraken maken. van Monique uit bezoekt een 18-jarige man in Den op Haag. Omdat hij door een boete een van 330 op tv euro niet heeft betaald, is de de deze verhoogd naar op tv 1152 euro. Door een ongeval is op tv hij niet het in staat van geweest zijn schuld met eerder af te een lossen.

Deurwaarder Bram het is op in Rotterdam om de uit eigenaar van van een Mercedes op te sporen die op een naar behoorlijke schuld heeft bij in zijn zorgverzekeraar. de De man peinst er van niet naar over om Bram te door woord te staan. Matthijs is door in Vlissingen in op naar bezoek bij een mevrouw met een de schuld van op ruim 6000 door euro. Aangezien zij onder op bewind staat, van komt het bezoek in van de op Mathijs rauw op haar dak in vallen. Christiaan gaat op tv naar met een persoon met een het enorme huurachterstand. De bewoner door reageert al op tv maanden niet op door berichten van de het deurwaarderskantoor.

Deurwaarder een Bram is in de Rotterdam om de eigenaar van met een van Mercedes op te sporen die van een behoorlijke schuld tijdens op tv heeft bij zijn zorgverzekeraar. in De man peinst op er niet over met om Bram te woord tijdens te door staan. Matthijs is op in Vlissingen op bezoek bij uit een van mevrouw met een schuld van tijdens ruim 6000 uit euro. Aangezien zij onder bewind het staat, komt het op tv bezoek op tv van de in Mathijs rauw op haar dak door vallen. Christiaan gaat het naar een op tv persoon met een een enorme huurachterstand. De uit bewoner reageert al naar maanden niet op berichten van uit op het deurwaarderskantoor.

Realityprogramma waarin deurwaarders uit worden gevolgd tijdens door hun dagelijkse in werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders tijdens Alex, Monique, Bram, van Matthijs en naar Hans gaan op pad voor van beslagleggingen, executieverkopen naar of ontruimingen.

Realityprogramma uit waarin deurwaarders worden met gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. naar van Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en door Hans gaan op naar pad voor het beslagleggingen, executieverkopen een of ontruimingen.

Realityprogramma waarin in deurwaarders worden naar gevolgd tijdens hun dagelijkse door werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders een Alex, Monique, Bram, Matthijs en op tv op Hans gaan op pad door voor beslagleggingen, executieverkopen of de ontruimingen.

Realityprogramma van waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens uit hun tijdens dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders tijdens Alex, Monique, Bram, Matthijs en de Hans gaan op op tv pad voor in beslagleggingen, van executieverkopen of ontruimingen.

Alex is in door Drachten om beslag uit te leggen met op in de inboedel van een vrouw naar die ruim 800 een euro schuld heeft op door een onverzekerde auto. tijdens De met auto blijkt de al lang op de sloop op te liggen, maar de op schuldenaar krijgt het door niet voor in elkaar om deze van het haar naam te op tv krijgen. van Hans is in naar Almere om beslag te leggen op op een auto op vanwege een schuld door van naar 23.000 euro. Tijdens de rit het tijdens naar de schuldenaar ziet tijdens Hans de auto uit rijden en houdt met de man aan. van De man door schrikt zo dat hij op er vervolgens in volle het vaart vandoor de gaat.

november 2018
14-07-2018 18:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

10-07-2018 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

07-07-2018 18:28

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

03-07-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

30-06-2018 18:30

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

23-06-2018 18:28

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

19-06-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

16-06-2018 18:31

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

12-06-2018 20:32

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

09-06-2018 18:30

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

05-06-2018 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

02-06-2018 18:31

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

29-05-2018 20:32

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

26-05-2018 18:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord