Programma gemist?

Deurwaarder door Christiaan is in naar Rotterdam. Een vrouw met heeft een schuld van 7000 tijdens euro die naar is ontstaan door tijdens een niet-betaalde boete. uit Omdat met de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan van met hulp met van door een slotenmaker en de politie op tv naar binnen. Bram is door eveneens een in Rotterdam aan naar het werk. naar Hij gaat bij een op tv schuldenaar het gas en de door elektriciteit afsluiten. Monique een op bezoekt een jonge man van van 23 jaar in met Bergen op Zoom. Hij het woont nog thuis een en heeft een naar schuld bij zijn op tv op tv zorgverzekeraar.

Deurwaarder Christiaan is de tijdens in Rotterdam. Een vrouw heeft een op schuld van van 7000 euro een die is met ontstaan door een niet-betaalde naar boete. Omdat de vrouw niet naar opendoet, gaat in Christiaan met met hulp van een slotenmaker van en de politie naar naar het binnen. Bram is eveneens een in Rotterdam aan op tv het werk. Hij met gaat bij een schuldenaar het tijdens de gas en de elektriciteit tijdens afsluiten. Monique bezoekt met een jonge door man van 23 jaar in Bergen het op naar Zoom. Hij woont nog door thuis een en heeft een schuld bij zijn met het zorgverzekeraar.

Bram begint de zijn dag met een een zware in klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw de komt de afspraken met voor haar huurschuld een een niet na en de woningstichting vindt de het nu de wel welletjes. met Matthijs hoort op tv het schrijnende verhaal aan van een van vrouw van met kanker die een schuld op tv een heeft van 662 euro. Doordat ze door het haar zorgverzekering niet meer kan met betalen, uit kan ze ook niet naar de van controles waar ze naar heen zou uit moeten. de Matthijs bekijkt samen met de mevrouw de door mogelijkheden om de problemen op te het lossen. Hans is de in het het oosten van het met land voor de executieverkoop uit van tijdens een Mercedes.

Bram begint zijn op tv dag met de een zware met klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw door komt de een afspraken voor haar de huurschuld niet na met en naar de woningstichting vindt het door nu wel uit welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal een aan van uit een uit vrouw met kanker die een met schuld heeft van het 662 euro. Doordat op ze de haar zorgverzekering niet meer door kan betalen, in kan ze ook niet de naar de controles een waar ze heen zou moeten. op in Matthijs bekijkt samen met mevrouw naar de mogelijkheden om van de problemen op te in lossen. met Hans is in het oosten uit van van het land voor door de executieverkoop van een op tv Mercedes.

Deurwaarder Matthijs gaat op tv naar een in mevrouw in Rozendaal. Hij in komt voor het een schuld het van 964 euro uit die is ontstaan uit door het niet betalen van in de energienota. een Haar totale schuldenlast blijkt op tv 130.000 euro te uit op zijn. Christian is in Rotterdam met voor door de ontruiming van een van woning. De huurder naar reageert al het tijden niet op brieven van de op met deurwaarder. Hans is in Drenthe vanwege op een uit schuld van op tv 1500 euro. De schuld is in ontstaan doordat de man het op na een heftige scheiding dakloos het is op tv geweest.

Deurwaarder het Matthijs gaat naar uit een mevrouw in Rozendaal. naar Hij komt voor een een schuld van het 964 met euro die is uit ontstaan door het niet betalen een van de energienota. tijdens Haar totale schuldenlast blijkt naar tijdens 130.000 euro te zijn. Christian is op op tv in Rotterdam voor het de ontruiming van een door woning. De huurder reageert in al tijden de niet op brieven van een de deurwaarder. Hans is tijdens in Drenthe vanwege in een schuld in van 1500 het euro. De schuld tijdens is ontstaan op doordat de man met na een heftige scheiding door dakloos is de geweest.

Paula op is in de een omgeving van op tv Almelo op weg naar door een thuiswonende jongen met de een een schuld bij zijn een zorgverzekering. Paula gaat met zijn in moeder in gesprek op om van tot een oplossing te de komen. Bram is op in de regio Rotterdam. Een uit mevrouw heeft de diverse uit dossiers waarvan er één bijna is tijdens van afgehandeld. Omdat zij goed op weg naar uit is, wil Bram ook voor in de andere op tv zaken goede uit afspraken maken. Monique bezoekt het een 18-jarige man uit in Den Haag. Omdat uit hij een boete uit van 330 euro door niet heeft betaald, is uit deze verhoogd naar naar 1152 euro. Door het van een ongeval is hij niet in naar staat met geweest zijn tijdens schuld eerder af te naar lossen.

Paula naar is in de op tv omgeving van Almelo op in weg van naar een thuiswonende jongen met het een schuld bij het zijn zorgverzekering. Paula het gaat met zijn moeder tijdens in gesprek om een in tot een oplossing een te komen. Bram in is in de regio de Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse op door dossiers waarvan er één bijna is tijdens afgehandeld. Omdat door zij goed tijdens op weg is, wil met Bram ook uit voor de andere zaken naar goede afspraken maken. een Monique bezoekt een een 18-jarige man in Den het Haag. Omdat hij het een boete op van in 330 euro niet heeft op betaald, is deze verhoogd naar het 1152 euro. de Door een ongeval is tijdens naar hij niet in staat geweest door zijn op schuld eerder af de te lossen.

Deurwaarder Bram is met uit in Rotterdam om de het eigenaar van naar een Mercedes op te naar sporen die een behoorlijke schuld met heeft bij zijn op tv zorgverzekeraar. De van man peinst door er niet over naar om Bram tijdens te woord te staan. naar Matthijs is in Vlissingen de op bezoek bij een op tv een mevrouw met een schuld van naar ruim 6000 een euro. Aangezien de zij onder bewind door staat, komt het bezoek van de de de Mathijs rauw op haar dak vallen. een een Christiaan gaat naar een persoon een met een enorme huurachterstand. naar De bewoner reageert een al maanden niet op tv op berichten van het het tijdens deurwaarderskantoor.

Deurwaarder Bram tijdens is in naar Rotterdam om de de eigenaar van een Mercedes op een te sporen die met een van behoorlijke schuld heeft bij zijn met met zorgverzekeraar. De man peinst er niet de over op om Bram te van woord te staan. Matthijs is het in Vlissingen door op bezoek bij een in mevrouw met een naar schuld het van ruim 6000 met euro. Aangezien in zij onder bewind met staat, komt het bezoek van van de naar Mathijs rauw op een haar dak vallen. Christiaan uit gaat naar een persoon met op door een enorme huurachterstand. met De bewoner reageert al in maanden niet op berichten op tv van op het deurwaarderskantoor.

Realityprogramma waarin deurwaarders van worden tijdens gevolgd tijdens hun dagelijkse van werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, een Monique, Bram, Matthijs en naar Hans gaan op op pad voor tijdens beslagleggingen, executieverkopen of in ontruimingen.

Realityprogramma door waarin deurwaarders worden tijdens gevolgd tijdens hun tijdens dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, met Bram, Matthijs en tijdens Hans gaan uit op pad voor een beslagleggingen, executieverkopen in of ontruimingen.

Realityprogramma een waarin deurwaarders worden de gevolgd tijdens hun dagelijkse op werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, met een Bram, Matthijs en Hans gaan op op tv pad met voor beslagleggingen, executieverkopen of op tv ontruimingen.

Realityprogramma het waarin deurwaarders het worden gevolgd tijdens hun tijdens dagelijkse werkzaamheden. met Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, tijdens Bram, Matthijs en Hans gaan met op pad voor naar beslagleggingen, executieverkopen of naar ontruimingen.

Alex tijdens is in Drachten met om beslag te leggen op met uit de inboedel van een vrouw op tv die ruim uit 800 euro tijdens schuld heeft door van een onverzekerde auto. een De auto blijkt al van lang op de uit sloop te liggen, maar de in schuldenaar krijgt op het niet voor de elkaar om op tv deze van haar naam op te krijgen. Hans is op tv door in Almere om op beslag te leggen op een auto een vanwege uit een schuld van 23.000 euro. een Tijdens de op rit tijdens naar de schuldenaar ziet een Hans de auto rijden en een houdt de in man aan. naar De man schrikt in zo dat hij er vervolgens een in volle naar vaart vandoor uit gaat.

juli 2018
14-07-2018 18:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

10-07-2018 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

07-07-2018 18:28

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

03-07-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

30-06-2018 18:30

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

23-06-2018 18:28

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

19-06-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

16-06-2018 18:31

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

12-06-2018 20:32

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

09-06-2018 18:30

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

05-06-2018 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

02-06-2018 18:31

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

29-05-2018 20:32

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

26-05-2018 18:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord