Programma gemist?

Deurwaarder een Christiaan is in Rotterdam. op Een vrouw op heeft een schuld door van 7000 euro op tv die is ontstaan op tv door een niet-betaalde boete. uit Omdat de op tv vrouw niet opendoet, gaat Christiaan uit met hulp op van een slotenmaker en in op tv de politie naar binnen. uit Bram is eveneens in Rotterdam in aan op tv het werk. Hij gaat bij naar een schuldenaar het in gas en in de elektriciteit afsluiten. tijdens Monique bezoekt een jonge op man van een 23 jaar in met Bergen op Zoom. door Hij met woont nog thuis en heeft uit een schuld op bij zijn uit zorgverzekeraar.

Deurwaarder Christiaan door is in Rotterdam. Een in naar vrouw heeft een op schuld van 7000 euro die is door ontstaan de door een op niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet tijdens opendoet, gaat met Christiaan met de hulp van de een slotenmaker en de politie een naar binnen. uit Bram is tijdens eveneens in Rotterdam tijdens aan het werk. Hij op gaat bij een schuldenaar de het gas door en de elektriciteit met afsluiten. Monique bezoekt naar een jonge man van van 23 jaar op tv in Bergen op Zoom. Hij van woont nog thuis in en heeft een in met schuld bij zijn uit zorgverzekeraar.

Bram van begint zijn dag met een naar zware klus op in uit Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken naar voor haar huurschuld het niet na en met de woningstichting van vindt het nu wel in de welletjes. Matthijs hoort de het schrijnende verhaal aan van een tijdens vrouw met een kanker die een schuld met heeft met van 662 op tv euro. Doordat ze het haar zorgverzekering niet naar meer kan betalen, kan ze ook op tv niet naar op tv de uit controles waar ze heen zou moeten. tijdens Matthijs bekijkt op samen de met mevrouw de mogelijkheden op tv om de problemen op te tijdens lossen. Hans een is in tijdens het oosten van de het land voor de met executieverkoop van een uit Mercedes.

Bram begint zijn van dag met de een met zware klus in Rotterdam-Zuid. op Een vrouw komt tijdens de afspraken een voor haar huurschuld niet na en door in de woningstichting vindt het nu wel op tv een welletjes. Matthijs hoort het schrijnende in verhaal een aan van een vrouw met op kanker die een schuld op heeft door van 662 de euro. Doordat ze haar zorgverzekering de niet op tv meer kan betalen, kan ze op ook niet een naar de controles op tv waar ze heen zou uit moeten. Matthijs bekijkt samen de met op tv mevrouw de mogelijkheden om de van problemen op een te lossen. Hans een is in het op oosten het van het land voor in de executieverkoop van een op tv Mercedes.

Deurwaarder met Matthijs gaat op naar een mevrouw door in Rozendaal. Hij naar komt voor een met schuld van 964 euro die naar is ontstaan naar door het niet betalen op van de de energienota. Haar door totale schuldenlast blijkt 130.000 tijdens euro te uit zijn. Christian is in Rotterdam voor uit de het ontruiming van een woning. De met huurder reageert al tijdens het tijden niet op met brieven van de deurwaarder. door Hans is in Drenthe vanwege uit op tv een schuld van 1500 euro. van De schuld is op ontstaan doordat de de man na in een heftige scheiding dakloos op is door geweest.

Deurwaarder Matthijs gaat op naar een uit mevrouw een in Rozendaal. Hij op komt voor een schuld van 964 op tv euro die is in uit ontstaan door het een niet betalen van de tijdens energienota. Haar tijdens totale schuldenlast blijkt 130.000 in euro te zijn. van Christian is in op Rotterdam voor de ontruiming van met een de woning. De huurder uit reageert al naar tijden niet op brieven met van de deurwaarder. in Hans is op tv in Drenthe vanwege een schuld uit van uit 1500 euro. De schuld is ontstaan uit doordat het de man na een van heftige uit scheiding dakloos is de geweest.

Paula uit is in de omgeving van tijdens Almelo op uit weg met naar een thuiswonende jongen tijdens met een schuld bij tijdens zijn met zorgverzekering. Paula gaat met zijn het moeder in gesprek om op tot een oplossing naar te komen. Bram met is in de van regio in Rotterdam. Een mevrouw heeft door diverse dossiers op tv waarvan er één bijna is met afgehandeld. tijdens Omdat zij op goed op weg is, wil de Bram ook voor de naar door andere zaken goede afspraken maken. het Monique van bezoekt een 18-jarige man de in Den Haag. met Omdat hij een op boete van door 330 euro niet het heeft betaald, is deze door verhoogd naar 1152 euro. Door met een ongeval is op hij niet in een staat geweest zijn met schuld eerder af van te in lossen.

Paula met is in de het omgeving van Almelo op de weg naar een een thuiswonende jongen uit met een schuld op tv bij zijn de zorgverzekering. Paula gaat met zijn met moeder in gesprek op om tot van een oplossing te komen. Bram op is in door de met regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse een dossiers waarvan met er door één bijna is afgehandeld. Omdat uit zij goed op met weg is, op wil Bram ook voor uit de andere met zaken goede afspraken maken. de Monique de bezoekt een 18-jarige man tijdens in Den Haag. Omdat hij op tv een boete op tv van 330 euro de niet het heeft betaald, is naar deze verhoogd naar 1152 op tv euro. Door een ongeval is met hij niet in van staat in geweest zijn schuld eerder af op tv te van lossen.

Deurwaarder Bram het is in een Rotterdam om de een eigenaar van een op tv Mercedes op een te sporen die een behoorlijke door schuld van heeft bij zijn zorgverzekeraar. tijdens De man peinst naar er niet over op om Bram te woord naar te staan. Matthijs op tv is in Vlissingen door op bezoek bij een een in mevrouw met een schuld een van ruim 6000 met euro. Aangezien uit zij onder bewind staat, komt het met bezoek van de het Mathijs in rauw op haar dak in vallen. door Christiaan gaat naar een persoon op tv met door een enorme huurachterstand. De naar bewoner reageert op tv al maanden niet naar op berichten van het in deurwaarderskantoor.

Deurwaarder op tv Bram is op tv in Rotterdam om de van eigenaar van een in Mercedes op uit te sporen die een een behoorlijke schuld heeft het bij zijn zorgverzekeraar. De met man peinst er niet op in over om Bram te woord door te staan. uit Matthijs is in Vlissingen op tijdens op tv bezoek bij een naar mevrouw met een schuld van ruim op tv 6000 euro. Aangezien een zij op tv onder bewind staat, komt met het bezoek van de het Mathijs rauw naar op haar dak tijdens vallen. uit Christiaan gaat naar een tijdens persoon met een enorme uit huurachterstand. De bewoner reageert van al maanden niet de op berichten van de het uit deurwaarderskantoor.

Realityprogramma waarin deurwaarders uit worden gevolgd uit tijdens van hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders van Alex, Monique, de Bram, Matthijs en Hans gaan op door pad naar voor beslagleggingen, executieverkopen van of ontruimingen.

Realityprogramma waarin deurwaarders op tv worden gevolgd tijdens op tv hun dagelijkse uit werkzaamheden. door Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en van op tv Hans gaan op op tv pad voor beslagleggingen, executieverkopen of naar ontruimingen.

Realityprogramma waarin deurwaarders door worden op tv gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. in Gerechtsdeurwaarders Alex, met Monique, Bram, Matthijs en een van Hans gaan op pad met voor beslagleggingen, executieverkopen uit of ontruimingen.

Realityprogramma in waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens met in hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, op Monique, Bram, Matthijs in en in Hans gaan op pad naar voor beslagleggingen, executieverkopen de of ontruimingen.

Alex op tv is in naar Drachten om beslag te leggen van op door de inboedel van een door vrouw die ruim 800 op tv euro schuld heeft tijdens door de een onverzekerde auto. een De auto blijkt op tv al lang op in de sloop te liggen, maar de naar het schuldenaar krijgt het in niet voor elkaar om op tv deze van haar naam de te krijgen. Hans is naar in Almere om een beslag te met leggen op een uit auto het vanwege een schuld van 23.000 euro. uit van Tijdens de rit naar de op schuldenaar ziet Hans in de auto uit rijden en houdt de met man aan. De man door uit schrikt zo dat hij door er vervolgens in volle door vaart op tv vandoor gaat.

mei 2019
14-07-2018 18:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

10-07-2018 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

07-07-2018 18:28

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

03-07-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

30-06-2018 18:30

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

23-06-2018 18:28

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

19-06-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

16-06-2018 18:31

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

12-06-2018 20:32

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

09-06-2018 18:30

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

05-06-2018 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

02-06-2018 18:31

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

29-05-2018 20:32

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

26-05-2018 18:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord