Programma gemist?

Deurwaarder in Christiaan is in Rotterdam. Een uit vrouw heeft een tijdens schuld van 7000 een euro die is de door ontstaan door een op niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet tijdens opendoet, van gaat Christiaan met hulp van uit een slotenmaker in en in de politie naar binnen. Bram tijdens is eveneens in op Rotterdam aan uit het werk. door Hij gaat bij op tv een schuldenaar het gas uit en de op elektriciteit afsluiten. Monique bezoekt een het jonge man van 23 op jaar in Bergen een op Zoom. Hij tijdens woont van nog thuis en heeft uit een het schuld bij zijn de zorgverzekeraar.

Deurwaarder het Christiaan is op tv in Rotterdam. Een vrouw heeft tijdens een schuld van door 7000 euro van die is ontstaan op tv door een op niet-betaalde boete. Omdat de tijdens vrouw niet opendoet, op gaat Christiaan met hulp van de een slotenmaker en een tijdens de politie naar binnen. Bram uit is uit eveneens in Rotterdam aan tijdens het werk. Hij gaat in bij een schuldenaar het door gas op en de elektriciteit afsluiten. in Monique bezoekt een met jonge man het van 23 jaar in Bergen tijdens de op Zoom. Hij op tv woont nog thuis en heeft een het schuld op tv bij zijn een zorgverzekeraar.

Bram tijdens begint zijn dag de met een zware van klus in tijdens Rotterdam-Zuid. Een vrouw op tv komt de afspraken op tv voor haar huurschuld niet na het en de woningstichting vindt een het nu wel van in welletjes. Matthijs hoort het schrijnende het verhaal het aan van een vrouw met door kanker die een schuld de heeft met van 662 euro. Doordat in ze haar zorgverzekering niet van van meer kan betalen, kan ze door ook naar niet naar de de controles waar ze de heen zou moeten. Matthijs bekijkt op samen met met mevrouw de mogelijkheden om op tv de problemen de op te lossen. Hans op is in het naar oosten een van het land tijdens voor de executieverkoop van een tijdens Mercedes.

Bram in begint zijn met dag met een zware klus met in het Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de in afspraken voor door haar huurschuld niet na tijdens en de een woningstichting vindt het een nu wel door welletjes. Matthijs hoort het schrijnende met verhaal aan van het een vrouw met met kanker die een schuld in op tv heeft van 662 op euro. Doordat ze haar zorgverzekering niet naar meer kan betalen, de kan een ze ook niet naar de op tv controles een waar ze in heen zou moeten. Matthijs bekijkt samen in met in mevrouw de mogelijkheden tijdens om de naar problemen op te lossen. Hans het is in een het oosten van het met land voor de op tv executieverkoop tijdens van een Mercedes.

Deurwaarder Matthijs met gaat de naar een mevrouw met in Rozendaal. Hij komt van voor een schuld van 964 met euro op tv die is ontstaan door door het niet betalen op van de op tv energienota. Haar totale schuldenlast blijkt met 130.000 euro met te zijn. Christian door is in in Rotterdam voor de ontruiming tijdens van een woning. van De op tv huurder reageert al tijden niet tijdens op brieven van op de deurwaarder. door Hans is in Drenthe vanwege op tv een tijdens schuld van 1500 in euro. De schuld is ontstaan in doordat de man op na een heftige tijdens een scheiding dakloos is naar geweest.

Deurwaarder Matthijs op gaat naar uit een mevrouw de in Rozendaal. Hij komt een voor een schuld van 964 op tv in euro die is ontstaan door het met niet de betalen van de energienota. Haar tijdens met totale schuldenlast blijkt 130.000 euro tijdens te zijn. Christian met is in op tv Rotterdam voor de het ontruiming van de een woning. De huurder de reageert al tijden niet op met brieven van van de deurwaarder. Hans is op in Drenthe met vanwege een schuld van op tv uit 1500 euro. De schuld is het ontstaan doordat de de man na een tijdens heftige het scheiding dakloos is door geweest.

Paula is in uit de omgeving op tv van Almelo op van weg op tv naar een thuiswonende met jongen met een schuld bij zijn van zorgverzekering. Paula een gaat met zijn het moeder tijdens in gesprek om van tot een oplossing naar te komen. Bram is door in de regio Rotterdam. op tv Een mevrouw door heeft diverse dossiers waarvan er een een één bijna is afgehandeld. Omdat zij van goed op weg op is, wil Bram door ook op voor de andere zaken in goede afspraken maken. Monique op tv bezoekt een het 18-jarige man in Den de Haag. Omdat hij van een boete van het 330 met euro niet heeft de betaald, is deze verhoogd naar naar 1152 tijdens euro. Door een ongeval is op tv hij niet naar in in staat geweest zijn schuld eerder tijdens af door te lossen.

Paula is in met de omgeving van op tv op Almelo op weg tijdens naar een thuiswonende jongen met een in schuld op bij zijn zorgverzekering. Paula met gaat met van zijn moeder in gesprek uit om tot een oplossing uit te komen. Bram de een is in de regio Rotterdam. met Een mevrouw heeft in diverse dossiers waarvan er in van één bijna is afgehandeld. op Omdat zij goed van op weg het is, wil Bram ook de voor de in andere zaken goede afspraken maken. Monique met bezoekt een tijdens 18-jarige man van in Den Haag. Omdat met hij een met boete van 330 euro op niet de heeft betaald, is deze een verhoogd naar van 1152 euro. Door een ongeval is tijdens van hij niet in door staat geweest zijn tijdens schuld eerder af te een lossen.

Deurwaarder Bram is met in Rotterdam de om in de eigenaar van een Mercedes op uit op te sporen die een behoorlijke schuld een heeft bij van zijn op tv zorgverzekeraar. De man peinst er niet met de over om Bram te in woord te staan. Matthijs is het door in Vlissingen op naar bezoek bij een de mevrouw met een schuld van van ruim de 6000 euro. Aangezien zij onder bewind het staat, komt in het bezoek van de naar Mathijs rauw op het met haar dak vallen. Christiaan gaat uit naar een persoon met een een enorme tijdens huurachterstand. De bewoner reageert door tijdens al maanden niet een op berichten van het naar deurwaarderskantoor.

Deurwaarder Bram een is in uit Rotterdam om in de eigenaar van een van Mercedes op in te sporen die een behoorlijke door schuld heeft bij met zijn zorgverzekeraar. naar De man peinst er naar niet over om uit Bram op tv te woord te staan. het Matthijs is in tijdens Vlissingen op bezoek bij een uit mevrouw het met een schuld van ruim een 6000 in euro. Aangezien zij onder tijdens bewind staat, in komt het bezoek in van de Mathijs een rauw op haar dak vallen. de op tv Christiaan gaat naar van een persoon met een enorme met huurachterstand. van De bewoner reageert al maanden niet op op door berichten van het met deurwaarderskantoor.

Realityprogramma tijdens waarin deurwaarders worden gevolgd een tijdens hun tijdens dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, van Bram, Matthijs uit en Hans van gaan op pad voor van beslagleggingen, executieverkopen of het ontruimingen.

Realityprogramma waarin deurwaarders een worden gevolgd tijdens tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. op tv Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, door Bram, op Matthijs en Hans gaan op op pad voor van beslagleggingen, executieverkopen of het ontruimingen.

Realityprogramma met waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens tijdens hun dagelijkse het werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders met Alex, Monique, Bram, van Matthijs en Hans gaan op naar pad door voor beslagleggingen, executieverkopen of van ontruimingen.

Realityprogramma naar waarin deurwaarders worden een gevolgd tijdens hun dagelijkse de werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, van Monique, Bram, Matthijs naar en Hans gaan door op pad voor beslagleggingen, met executieverkopen of van ontruimingen.

Alex op is in Drachten om tijdens beslag te leggen op in de van inboedel van een met vrouw die ruim 800 door euro door schuld heeft door een onverzekerde van auto. De auto door blijkt al lang op tv op de sloop op te liggen, maar de naar schuldenaar krijgt het de naar niet voor elkaar om naar deze van haar naam van te krijgen. Hans een is in een Almere om beslag te naar leggen in op een auto vanwege een schuld het van 23.000 met euro. Tijdens de rit op tv naar de in schuldenaar op tv ziet Hans de auto rijden op en het houdt de man aan. met De man schrikt op zo dat hij er vervolgens naar het in volle vaart vandoor tijdens gaat.

april 2020
14-07-2018 18:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

10-07-2018 20:30

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Deurwaarder Christiaan is in Rotterdam. Een vrouw heeft een schuld van 7000 euro die is ontstaan door een niet-betaalde boete. Omdat de vrouw niet opendoet, gaat Christiaan met hulp van een slotenmaker en de politie naar binnen. Bram is eve...

07-07-2018 18:28

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

03-07-2018 20:33

Afl. 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 5

Bram begint zijn dag met een zware klus in Rotterdam-Zuid. Een vrouw komt de afspraken voor haar huurschuld niet na en de woningstichting vindt het nu wel welletjes. Matthijs hoort het schrijnende verhaal aan van een vrouw met kanker die ee...

30-06-2018 18:30

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 4

Deurwaarder Matthijs gaat naar een mevrouw in Rozendaal. Hij komt voor een schuld van 964 euro die is ontstaan door het niet betalen van de energienota. Haar totale schuldenlast blijkt 130.000 euro te zijn. Christian is in Rotterdam voor de...

23-06-2018 18:28

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

19-06-2018 20:32

Afl. 3

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 3

Paula is in de omgeving van Almelo op weg naar een thuiswonende jongen met een schuld bij zijn zorgverzekering. Paula gaat met zijn moeder in gesprek om tot een oplossing te komen. Bram is in de regio Rotterdam. Een mevrouw heeft diverse do...

16-06-2018 18:31

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

12-06-2018 20:32

Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 1

Deurwaarder Bram is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. De man peinst er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevro...

09-06-2018 18:30

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

05-06-2018 20:31

Afl. 8

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 8

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

02-06-2018 18:31

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

29-05-2018 20:32

Afl. 7

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 7

Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen.

26-05-2018 18:32

Afl. 6

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen - Afl. 6

Alex is in Drachten om beslag te leggen op de inboedel van een vrouw die ruim 800 euro schuld heeft door een onverzekerde auto. De auto blijkt al lang op de sloop te liggen, maar de schuldenaar krijgt het niet voor elkaar om deze van haar n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen bij De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen. Heb je een uitzending van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist

Realityprogramma waarin deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitzending gemist van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen? Hier kun je alle uitzendingen van De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!