Programma gemist?

In De 15e naar Televisienacht van de naar Poëzie zijn alle een de gedichten van het op afgelopen seizoenonverkort en tijdens ononderbroken te zien in een een marathonuitzending.

oktober 2021
08-09-2014 00:35

15e Televisienacht van de poëzie

15e Televisienacht van de poëzie - 15e Televisienacht van de poëzie

In De 15e Televisienacht van de Poëzie zijn alle gedichten van het afgelopen seizoenonverkort en ononderbroken te zien in een marathonuitzending.

15e Televisienacht van de poëzie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 15e Televisienacht van de poëzie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 15e Televisienacht van de poëzie bij 15e Televisienacht van de poëzie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 15e Televisienacht van de poëzie. Heb je een uitzending van 15e Televisienacht van de poëzie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

15e Televisienacht van de poëzie gemist

Uitzending gemist van 15e Televisienacht van de poëzie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 15e Televisienacht van de poëzie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 15e Televisienacht van de poëzie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 15e Televisienacht van de poëzie? Hier kun je alle uitzendingen van 15e Televisienacht van de poëzie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2014 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!