Programma gemist?

Er uit is een uit spookfeest beneden en alle de dorpelingen hebben een enge kostuums gemaakt. Maar ook het in het op tv luchtkasteel spookt in het! Tika en door de Grobbebollen zijn van erg bang. Kan TiTaTovenaar de naar rust weer in terug toveren in het tijdens kasteel?

Vandaag is een door uit ongeluksdag. TiTaTovenaar moppert en Grobelia is met ook al met ongelukkig. Tika het vindt dit eigenlijk helemaal niet op tv leuk. Ze gaat op tv op samen met Kwark beneden op zoek in naar naar geluk.

Tika naar is haar dagboek vol geheimen een kwijtgeraakt! het Grobelia heeft een het gestolen en al naar snel gaat op tv alles mis. Door haar toedoen komen op tv Tika door en Kwark zelfs van in de op tv cel.

Geeltje een en Broer hebben Tika's bezem een van gestolen en vliegen naar beneden in met babbelbocht: een toverdrankje op tv waarvan je uit gaat tijdens babbelen! Dit geven ze op tv aan alle met knuffelbeesten in het dorp. Maar daar een komen natuurlijk problemen de een van.

TiTaTovenaar is op tv heel erg blij, want een in hij heeft een echte kameel getoverd! naar Maar heeft hij tijdens deze kameel wel naar het echt getoverd? Het is wel heel door toevallig een dat Camiel de Kameel een van het naar circus in het dorp van ineens verdwenen met is.

Tika op heeft een cadeautje een gekregen van TiTaTovenaar: onzichtbare uit inkt. een Daarmee kan ze geheimen de opschrijven zonder dat iemand ze de kan van lezen. Maar al snel ontdekt op Grobelia met dit. Grobelia heeft nog in maar één doel: met de in onzichtbare inkt ontcijferen.

Kwark heeft vandaag uit zijn met allereerste toverproef, op maar opeens krijgt TiTaTovenaar uit vreselijke kiespijn. van Kwark probeert zijn een toverkunsten als tandarts uit, maar hier van is niet iedereen een de blij mee.

Om in in het geheim op een nieuwe door spreuk te testen, tovert naar TiTa Tovenaar het licht een uit. tijdens Maar Grobelia steelt op tv stiekem de lichtspreuk met alle van nare gevolgen van dien, naar want van nu is alles met donker.

De de Grobbebollen ontdekken een monster tijdens in op het luchtkasteel. Tika is heel op bang voor monsters. naar Hoe moet ze samen op tv met de Kwark het luchtkasteel een weer monstervrij het maken?

TiTaTovenaar op heeft een in verjongingspil gemaakt. Hij denkt tijdens dat Grobelia wel uit een goede proefpersoon zou naar zijn. Ze wil op tv er eerst niets van de weten, op maar wordt toch wel met erg in nieuwsgierig.

Kwark de gaat op schoolreis naar de een uit attractiepark. Tika wil eigenlijk mee, met maar mag naar dat niet omdat zij niet door op op school zit. De uit schoolreis verloopt een anders dan gepland.

Geeltje valt het over de tijdens rand van het balkon. Hij tijdens naar komt beneden in een wasmand terecht een bij Pietertje. een TiTaTovenaar wil van hem opzoeken met via zijn glazen bol, maar die een gaat ineens de stuk!

Tika op helpt haar vader met toveren. de Maar naar in plaats de van een kameel toveren ze in een konijn! Tika van is heel op tv blij, maar TiTaTovenaar vindt het naar maar niets. Ze de moet hem eigenlijk het weg door doen.

Vlinders op tv in je buik, naar niet meer kunnen met slapen en door eten, alleen maar aan hem het of haar door kunnen denken? Ook de Grobelia heeft hier last op van: ze is een verliefd! naar Maar op wie? En op is het het wederzijds?

Tika wil op laten zien op tv dat ze kan toveren. Met een Geeltje en in Broer probeert ze de met op hiepnostieker toverspreuk uit, met op tv nare gevolgen het voor de Kruidenier. Hoe lost Tika het met dit nou weer van op?

augustus 2020
18-01-2020 14:19

Spookfeest

TiTaTovenaar - Spookfeest

Er is een spookfeest beneden en alle dorpelingen hebben enge kostuums gemaakt. Maar ook in het luchtkasteel spookt het! Tika en de Grobbebollen zijn erg bang. Kan TiTaTovenaar de rust weer terug toveren in het kasteel?

12-01-2020 14:18

Geluk

TiTaTovenaar - Geluk

Vandaag is een ongeluksdag. TiTaTovenaar moppert en Grobelia is ook al ongelukkig. Tika vindt dit eigenlijk helemaal niet leuk. Ze gaat samen met Kwark beneden op zoek naar geluk.

11-01-2020 14:25

Dief in het dorp

TiTaTovenaar - Dief in het dorp

Tika is haar dagboek vol geheimen kwijtgeraakt! Grobelia heeft het gestolen en al snel gaat alles mis. Door haar toedoen komen Tika en Kwark zelfs in de cel.

05-01-2020 14:13

Babbelbocht

TiTaTovenaar - Babbelbocht

Geeltje en Broer hebben Tika's bezem gestolen en vliegen naar beneden met babbelbocht: een toverdrankje waarvan je gaat babbelen! Dit geven ze aan alle knuffelbeesten in het dorp. Maar daar komen natuurlijk problemen van.

04-01-2020 14:17

Circus in het dorp

TiTaTovenaar - Circus in het dorp

TiTaTovenaar is heel erg blij, want hij heeft een echte kameel getoverd! Maar heeft hij deze kameel wel echt getoverd? Het is wel heel toevallig dat Camiel de Kameel van het circus in het dorp ineens verdwenen is.

29-12-2019 14:12

Geheimen

TiTaTovenaar - Geheimen

Tika heeft een cadeautje gekregen van TiTaTovenaar: onzichtbare inkt. Daarmee kan ze geheimen opschrijven zonder dat iemand ze kan lezen. Maar al snel ontdekt Grobelia dit. Grobelia heeft nog maar één doel: de onzichtbare inkt ontcijferen.

28-12-2019 14:17

Kiespijn

TiTaTovenaar - Kiespijn

Kwark heeft vandaag zijn allereerste toverproef, maar opeens krijgt TiTaTovenaar vreselijke kiespijn. Kwark probeert zijn toverkunsten als tandarts uit, maar hier is niet iedereen blij mee.

22-12-2019 14:15

De zonsverduistering

TiTaTovenaar - De zonsverduistering

Om in het geheim een nieuwe spreuk te testen, tovert TiTa Tovenaar het licht uit. Maar Grobelia steelt stiekem de lichtspreuk met alle nare gevolgen van dien, want nu is alles donker.

21-12-2019 14:12

Monsters onder het bed

TiTaTovenaar - Monsters onder het bed

De Grobbebollen ontdekken een monster in het luchtkasteel. Tika is heel bang voor monsters. Hoe moet ze samen met Kwark het luchtkasteel weer monstervrij maken?

15-12-2019 14:15

De verjonger

TiTaTovenaar - De verjonger

TiTaTovenaar heeft een verjongingspil gemaakt. Hij denkt dat Grobelia wel een goede proefpersoon zou zijn. Ze wil er eerst niets van weten, maar wordt toch wel erg nieuwsgierig.

14-12-2019 14:10

De kinderfluit

TiTaTovenaar - De kinderfluit

Kwark gaat op schoolreis naar een attractiepark. Tika wil eigenlijk mee, maar mag dat niet omdat zij niet op school zit. De schoolreis verloopt anders dan gepland.

08-12-2019 14:13

Geeltje

TiTaTovenaar - Geeltje

Geeltje valt over de rand van het balkon. Hij komt beneden in een wasmand terecht bij Pietertje. TiTaTovenaar wil hem opzoeken via zijn glazen bol, maar die gaat ineens stuk!

07-12-2019 14:18

Snuffie

TiTaTovenaar - Snuffie

Tika helpt haar vader met toveren. Maar in plaats van een kameel toveren ze een konijn! Tika is heel blij, maar TiTaTovenaar vindt het maar niets. Ze moet hem eigenlijk weg doen.

01-12-2019 14:15

Verliefd

TiTaTovenaar - Verliefd

Vlinders in je buik, niet meer kunnen slapen en eten, alleen maar aan hem of haar kunnen denken? Ook Grobelia heeft hier last van: ze is verliefd! Maar op wie? En is het wederzijds?

30-11-2019 14:19

De hiepnostieker

TiTaTovenaar - De hiepnostieker

Tika wil laten zien dat ze kan toveren. Met Geeltje en Broer probeert ze de hiepnostieker toverspreuk uit, met nare gevolgen voor de Kruidenier. Hoe lost Tika dit nou weer op?

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TiTaTovenaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TiTaTovenaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TiTaTovenaar bij TiTaTovenaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TiTaTovenaar. Heb je een uitzending van TiTaTovenaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TiTaTovenaar gemist

Ti-ta-tovenaar is een Nederlandse kindertelevisieserie uitgezonden door de NOS in de jaren '70 en in 2008/2009 door de AVRO. De serie uit de jaren zeventig werd in de jaren negentig herhaald door de TROS. De serie gaat over Tika. Zij woont samen met haar vader in een luchtkasteel. Haar vader is een grote, verstrooide tovenaar met een beperking: hij kan geen aardbeien (zelf noemt hij ze aardbeziën) in kamelen veranderen. Samen beleven ze veel avonturen. De meeste worden veroorzaakt door Tato toveraap, die met zijn apenstreken de mensen op aarde de stuipen op het lijf jaagt. Vooral het keurige heertje moet het vaak ontgelden.

Uitzending gemist van TiTaTovenaar? Hier kun je alle uitzendingen van TiTaTovenaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 328
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!