Programma gemist?

Het door stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. naar met Broer is zelfs weggewaaid! op Ook alle de dorpsbewoners maken zich zorgen. met Zou er iets met tante naar Truus tijdens zijn?

Kwark komt naar enthousiast een naar het kasteel. Er door is een waarzegster tijdens op het naar plein! Het hele dorp van staat voor haar in de het rij. Tika uit is nieuwsgierig en met gaat een kijkje op tv nemen.

Tika en met Kwark gaan naar beneden samen pizza's eten. Ze naar eten er allebei door heel op veel, maar vergeten dat in ze moeten met betalen. Ze op tv hebben allebei geen geld. Hoe naar gaan met ze dit oplossen?

TiTaTovenaar met heeft een mopperdag. de Opa is dat beu en tijdens maakt door lachwater voor hem. Al door snel door ligt iedereen in een uit deuk. Door al dat naar gelach vergeten op tv ze de op tv Grobbebollen helemaal...

Omdat door Tika zich uit verveelt, tovert haar het vader een gedachtendoos voor haar. op tv Ze gaat tijdens met haar gedachtendoos naar het beneden, maar het veroorzaakt daar per ongeluk de allerlei met ruzies.

Tika een krijgt haar eerste vliegles het van tante Truus! door Grobelia komt erachter en de op tv is jaloers op Tika's toverkracht. met Ze steelt Tika's toverfluit in in de van hoop ook tijdens haar toverkracht te door stelen...

Kwark de leert Tika alles een over jarig zijn, trakteren de en cadeaus. Tika wil door ook jarig tijdens zijn en naar TiTaTovenaar besluit dat zij in vandaag het jarig is! Tante op Truus en opa komen op de visite.

Grobelia wil een de tijdens spion in het luchtkasteel naar binnen op tv smokkelen om het een toverboek door van TiTaTovenaar te stelen. uit Ze gaat naar beneden door en ontvoert Heertje door met van een slaapdrankje. naar Zal Heertje echt het door toverboek gaan de stelen?

Er is op een fanfare in tijdens het dorp. Tika wil een naar graag meedoen, maar haar toverfluit tijdens is niet de zo'n geschikt instrument. Ze verzint met zelf uit een oplossing, zonder TiTaTovenaars de hulp. in Als dat maar goed de gaat...

TiTaTovenaar is tijdens vastbesloten: hij moet en uit zal vandaag naar een kameel toveren! Tante met Truus denkt tijdens dat meditatie wel eens uit tijdens zou kunnen helpen. het Maar ineens wordt het hele dorp in aangevallen in door sprinkhanen! Komt het dat misschien door die op tv meditatie?

Er tijdens is een in nieuwe kruidenier in het in dorp en hij heeft een het hele mooie dochter. op op tv Opeens heeft Kwark de alleen nog maar oog voor haar! op tv Tika is naar erg van jaloers.

Er tijdens is een spookfeest tijdens beneden en alle op dorpelingen hebben enge kostuums gemaakt. op tv door Maar ook in het luchtkasteel spookt een het! Tika op en de de Grobbebollen zijn erg bang. Kan de TiTaTovenaar in de rust weer terug in toveren in het een kasteel?

Vandaag is een naar ongeluksdag. door TiTaTovenaar moppert en het Grobelia is ook al ongelukkig. naar Tika vindt op tv dit eigenlijk op tv helemaal niet leuk. Ze gaat van samen met de Kwark beneden op zoek in naar van geluk.

Tika is naar haar tijdens dagboek vol geheimen tijdens kwijtgeraakt! Grobelia heeft het gestolen door en al snel gaat door alles naar mis. Door haar toedoen de komen Tika en Kwark op zelfs in de op tv tijdens cel.

Geeltje uit en Broer hebben door Tika's bezem gestolen en vliegen op tv naar beneden met op tv babbelbocht: een de toverdrankje waarvan uit je gaat babbelen! Dit het geven ze aan naar alle knuffelbeesten de in het dorp. een Maar daar het komen natuurlijk problemen in van.

februari 2020
23-02-2020 14:22

Tante Truus is somber

TiTaTovenaar - Tante Truus is somber

Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

22-02-2020 14:18

Eerlijk

TiTaTovenaar - Eerlijk

Kwark komt enthousiast naar het kasteel. Er is een waarzegster op het plein! Het hele dorp staat voor haar in de rij. Tika is nieuwsgierig en gaat een kijkje nemen.

16-02-2020 14:14

Superpizza

TiTaTovenaar - Superpizza

Tika en Kwark gaan beneden samen pizza's eten. Ze eten er allebei heel veel, maar vergeten dat ze moeten betalen. Ze hebben allebei geen geld. Hoe gaan ze dit oplossen?

15-02-2020 14:10

Het lachwater

TiTaTovenaar - Het lachwater

TiTaTovenaar heeft een mopperdag. Opa is dat beu en maakt lachwater voor hem. Al snel ligt iedereen in een deuk. Door al dat gelach vergeten ze de Grobbebollen helemaal...

09-02-2020 14:08

De gedachtendoos

TiTaTovenaar - De gedachtendoos

Omdat Tika zich verveelt, tovert haar vader een gedachtendoos voor haar. Ze gaat met haar gedachtendoos naar beneden, maar veroorzaakt daar per ongeluk allerlei ruzies.

08-02-2020 14:24

Vliegles

TiTaTovenaar - Vliegles

Tika krijgt haar eerste vliegles van tante Truus! Grobelia komt erachter en is jaloers op Tika's toverkracht. Ze steelt Tika's toverfluit in de hoop ook haar toverkracht te stelen...

02-02-2020 14:11

Tika's verjaardag

TiTaTovenaar - Tika's verjaardag

Kwark leert Tika alles over jarig zijn, trakteren en cadeaus. Tika wil ook jarig zijn en TiTaTovenaar besluit dat zij vandaag jarig is! Tante Truus en opa komen op visite.

01-02-2020 14:17

Heertje ontvoerd

TiTaTovenaar - Heertje ontvoerd

Grobelia wil een spion in het luchtkasteel naar binnen smokkelen om het toverboek van TiTaTovenaar te stelen. Ze gaat naar beneden en ontvoert Heertje met een slaapdrankje. Zal Heertje echt het toverboek gaan stelen?

26-01-2020 14:15

Fanfare

TiTaTovenaar - Fanfare

Er is een fanfare in het dorp. Tika wil graag meedoen, maar haar toverfluit is niet zo'n geschikt instrument. Ze verzint zelf een oplossing, zonder TiTaTovenaars hulp. Als dat maar goed gaat...

25-01-2020 14:11

Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar - Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar is vastbesloten: hij moet en zal vandaag een kameel toveren! Tante Truus denkt dat meditatie wel eens zou kunnen helpen. Maar ineens wordt het hele dorp aangevallen door sprinkhanen! Komt dat misschien door die meditatie?

19-01-2020 14:11

Jaloers

TiTaTovenaar - Jaloers

Er is een nieuwe kruidenier in het dorp en hij heeft een hele mooie dochter. Opeens heeft Kwark alleen nog maar oog voor haar! Tika is erg jaloers.

18-01-2020 14:19

Spookfeest

TiTaTovenaar - Spookfeest

Er is een spookfeest beneden en alle dorpelingen hebben enge kostuums gemaakt. Maar ook in het luchtkasteel spookt het! Tika en de Grobbebollen zijn erg bang. Kan TiTaTovenaar de rust weer terug toveren in het kasteel?

12-01-2020 14:18

Geluk

TiTaTovenaar - Geluk

Vandaag is een ongeluksdag. TiTaTovenaar moppert en Grobelia is ook al ongelukkig. Tika vindt dit eigenlijk helemaal niet leuk. Ze gaat samen met Kwark beneden op zoek naar geluk.

11-01-2020 14:25

Dief in het dorp

TiTaTovenaar - Dief in het dorp

Tika is haar dagboek vol geheimen kwijtgeraakt! Grobelia heeft het gestolen en al snel gaat alles mis. Door haar toedoen komen Tika en Kwark zelfs in de cel.

05-01-2020 14:13

Babbelbocht

TiTaTovenaar - Babbelbocht

Geeltje en Broer hebben Tika's bezem gestolen en vliegen naar beneden met babbelbocht: een toverdrankje waarvan je gaat babbelen! Dit geven ze aan alle knuffelbeesten in het dorp. Maar daar komen natuurlijk problemen van.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TiTaTovenaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TiTaTovenaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TiTaTovenaar bij TiTaTovenaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TiTaTovenaar. Heb je een uitzending van TiTaTovenaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TiTaTovenaar gemist

Ti-ta-tovenaar is een Nederlandse kindertelevisieserie uitgezonden door de NOS in de jaren '70 en in 2008/2009 door de AVRO. De serie uit de jaren zeventig werd in de jaren negentig herhaald door de TROS. De serie gaat over Tika. Zij woont samen met haar vader in een luchtkasteel. Haar vader is een grote, verstrooide tovenaar met een beperking: hij kan geen aardbeien (zelf noemt hij ze aardbeziƫn) in kamelen veranderen. Samen beleven ze veel avonturen. De meeste worden veroorzaakt door Tato toveraap, die met zijn apenstreken de mensen op aarde de stuipen op het lijf jaagt. Vooral het keurige heertje moet het vaak ontgelden.

Uitzending gemist van TiTaTovenaar? Hier kun je alle uitzendingen van TiTaTovenaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 324
  • Laatste uitzending op 23-02-2020 om 14:22 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!