Programma gemist?

Geeltje valt van over de met rand van het balkon. in Hij komt beneden uit in de een wasmand terecht bij met Pietertje. TiTaTovenaar met wil hem opzoeken via zijn door glazen bol, door maar die gaat ineens naar stuk!

Tika een helpt haar vader in met toveren. Maar in uit plaats van een kameel op toveren op ze een het konijn! Tika is heel uit blij, maar met TiTaTovenaar vindt het maar niets. Ze het op tv moet hem eigenlijk weg op doen.

Vlinders in je op buik, niet op meer kunnen met slapen en eten, alleen maar in uit aan hem of haar kunnen denken? op tv het Ook Grobelia heeft hier last uit van: ze is tijdens verliefd! Maar op naar wie? op En is het naar wederzijds?

Tika wil laten het zien het dat ze kan toveren. tijdens Met door Geeltje en Broer in probeert ze de hiepnostieker toverspreuk uit, de de met nare gevolgen voor de Kruidenier. in Hoe lost met Tika dit nou uit weer met op?

Het van stormt vreselijk rondom naar het luchtkasteel. Broer is de zelfs weggewaaid! Ook op tv alle dorpsbewoners op maken zich zorgen. Zou het er iets een met tante Truus tijdens zijn?

Kwark van komt enthousiast naar het op kasteel. Er tijdens is een van waarzegster op het plein! naar Het hele dorp in staat voor van haar in de met rij. Tika is nieuwsgierig van en gaat een kijkje op nemen.

Tika uit en Kwark de gaan beneden samen pizza's op tv eten. Ze eten er op tv allebei heel veel, op tv maar vergeten tijdens dat ze op tv moeten betalen. Ze hebben allebei op geen uit geld. Hoe gaan ze het dit oplossen?

TiTaTovenaar de heeft een mopperdag. Opa is met dat beu en tijdens maakt lachwater voor op tv hem. Al met snel ligt iedereen in het op tv een deuk. Door al tijdens dat gelach vergeten ze op de Grobbebollen op helemaal...

Omdat Tika zich een verveelt, het tovert haar tijdens vader een gedachtendoos voor haar. op Ze de gaat met haar gedachtendoos door naar beneden, maar veroorzaakt daar het per ongeluk het allerlei uit ruzies.

Tika in krijgt haar eerste vliegles van van tante het Truus! Grobelia komt erachter tijdens en met is jaloers op Tika's de toverkracht. Ze steelt op tv Tika's toverfluit in de naar hoop op ook haar toverkracht te op tv stelen...

Kwark leert Tika tijdens alles over jarig in zijn, uit trakteren en cadeaus. het Tika wil ook jarig zijn op tv en TiTaTovenaar door besluit op dat zij vandaag jarig is! in Tante door Truus en opa komen op op tv visite.

Grobelia wil op tv een van spion in het in luchtkasteel naar binnen smokkelen om op tv het toverboek uit van TiTaTovenaar te stelen. Ze op tv gaat naar beneden op tv en ontvoert Heertje op tv met op tv een slaapdrankje. Zal Heertje echt tijdens het door toverboek gaan op tv stelen?

Er uit is een fanfare in de het dorp. door Tika wil op tv graag meedoen, maar uit haar toverfluit is van niet zo'n geschikt de instrument. Ze verzint zelf naar een oplossing, zonder TiTaTovenaars met hulp. Als dat uit maar goed een gaat...

TiTaTovenaar van is vastbesloten: hij moet de en op zal vandaag een kameel met toveren! Tante Truus denkt van dat meditatie wel door eens zou uit kunnen helpen. Maar ineens wordt in het hele een dorp aangevallen naar door sprinkhanen! Komt dat misschien in uit door die meditatie?

Er met is een nieuwe kruidenier van in in het dorp en hij heeft een naar in hele mooie dochter. Opeens heeft een Kwark alleen nog naar maar het oog voor haar! op tv Tika is erg tijdens jaloers.

juli 2021
08-03-2020 14:05

Geeltje

TiTaTovenaar - Geeltje

Geeltje valt over de rand van het balkon. Hij komt beneden in een wasmand terecht bij Pietertje. TiTaTovenaar wil hem opzoeken via zijn glazen bol, maar die gaat ineens stuk!

07-03-2020 14:19

Snuffie

TiTaTovenaar - Snuffie

Tika helpt haar vader met toveren. Maar in plaats van een kameel toveren ze een konijn! Tika is heel blij, maar TiTaTovenaar vindt het maar niets. Ze moet hem eigenlijk weg doen.

01-03-2020 14:22

Verliefd

TiTaTovenaar - Verliefd

Vlinders in je buik, niet meer kunnen slapen en eten, alleen maar aan hem of haar kunnen denken? Ook Grobelia heeft hier last van: ze is verliefd! Maar op wie? En is het wederzijds?

29-02-2020 14:18

De hiepnostieker

TiTaTovenaar - De hiepnostieker

Tika wil laten zien dat ze kan toveren. Met Geeltje en Broer probeert ze de hiepnostieker toverspreuk uit, met nare gevolgen voor de Kruidenier. Hoe lost Tika dit nou weer op?

23-02-2020 14:22

Tante Truus is somber

TiTaTovenaar - Tante Truus is somber

Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

22-02-2020 14:18

Eerlijk

TiTaTovenaar - Eerlijk

Kwark komt enthousiast naar het kasteel. Er is een waarzegster op het plein! Het hele dorp staat voor haar in de rij. Tika is nieuwsgierig en gaat een kijkje nemen.

16-02-2020 14:14

Superpizza

TiTaTovenaar - Superpizza

Tika en Kwark gaan beneden samen pizza's eten. Ze eten er allebei heel veel, maar vergeten dat ze moeten betalen. Ze hebben allebei geen geld. Hoe gaan ze dit oplossen?

15-02-2020 14:10

Het lachwater

TiTaTovenaar - Het lachwater

TiTaTovenaar heeft een mopperdag. Opa is dat beu en maakt lachwater voor hem. Al snel ligt iedereen in een deuk. Door al dat gelach vergeten ze de Grobbebollen helemaal...

09-02-2020 14:08

De gedachtendoos

TiTaTovenaar - De gedachtendoos

Omdat Tika zich verveelt, tovert haar vader een gedachtendoos voor haar. Ze gaat met haar gedachtendoos naar beneden, maar veroorzaakt daar per ongeluk allerlei ruzies.

08-02-2020 14:24

Vliegles

TiTaTovenaar - Vliegles

Tika krijgt haar eerste vliegles van tante Truus! Grobelia komt erachter en is jaloers op Tika's toverkracht. Ze steelt Tika's toverfluit in de hoop ook haar toverkracht te stelen...

02-02-2020 14:11

Tika's verjaardag

TiTaTovenaar - Tika's verjaardag

Kwark leert Tika alles over jarig zijn, trakteren en cadeaus. Tika wil ook jarig zijn en TiTaTovenaar besluit dat zij vandaag jarig is! Tante Truus en opa komen op visite.

01-02-2020 14:17

Heertje ontvoerd

TiTaTovenaar - Heertje ontvoerd

Grobelia wil een spion in het luchtkasteel naar binnen smokkelen om het toverboek van TiTaTovenaar te stelen. Ze gaat naar beneden en ontvoert Heertje met een slaapdrankje. Zal Heertje echt het toverboek gaan stelen?

26-01-2020 14:15

Fanfare

TiTaTovenaar - Fanfare

Er is een fanfare in het dorp. Tika wil graag meedoen, maar haar toverfluit is niet zo'n geschikt instrument. Ze verzint zelf een oplossing, zonder TiTaTovenaars hulp. Als dat maar goed gaat...

25-01-2020 14:11

Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar - Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar is vastbesloten: hij moet en zal vandaag een kameel toveren! Tante Truus denkt dat meditatie wel eens zou kunnen helpen. Maar ineens wordt het hele dorp aangevallen door sprinkhanen! Komt dat misschien door die meditatie?

19-01-2020 14:11

Jaloers

TiTaTovenaar - Jaloers

Er is een nieuwe kruidenier in het dorp en hij heeft een hele mooie dochter. Opeens heeft Kwark alleen nog maar oog voor haar! Tika is erg jaloers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TiTaTovenaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TiTaTovenaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TiTaTovenaar bij TiTaTovenaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TiTaTovenaar. Heb je een uitzending van TiTaTovenaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TiTaTovenaar gemist

Ti-ta-tovenaar is een Nederlandse kindertelevisieserie uitgezonden door de NOS in de jaren '70 en in 2008/2009 door de AVRO. De serie uit de jaren zeventig werd in de jaren negentig herhaald door de TROS. De serie gaat over Tika. Zij woont samen met haar vader in een luchtkasteel. Haar vader is een grote, verstrooide tovenaar met een beperking: hij kan geen aardbeien (zelf noemt hij ze aardbeziën) in kamelen veranderen. Samen beleven ze veel avonturen. De meeste worden veroorzaakt door Tato toveraap, die met zijn apenstreken de mensen op aarde de stuipen op het lijf jaagt. Vooral het keurige heertje moet het vaak ontgelden.

Uitzending gemist van TiTaTovenaar? Hier kun je alle uitzendingen van TiTaTovenaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 328
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!