Programma gemist?

Geeltje valt over door de rand van in het balkon. van Hij het komt beneden in een tijdens wasmand terecht bij Pietertje. TiTaTovenaar van wil een hem opzoeken via zijn het glazen bol, maar die uit het gaat ineens stuk!

Tika op tv helpt haar vader met uit toveren. Maar in naar plaats van een met kameel toveren van ze een konijn! Tika is met van heel blij, maar TiTaTovenaar vindt het op tv maar niets. door Ze moet van hem eigenlijk weg door doen.

Vlinders op tv in je buik, in niet meer kunnen slapen tijdens en eten, op alleen maar in aan hem of tijdens haar kunnen denken? Ook op Grobelia heeft door hier last van: ze is van verliefd! Maar in op wie? En is het met in wederzijds?

Tika wil met laten zien de dat ze kan toveren. Met het Geeltje tijdens en Broer probeert ze de in hiepnostieker toverspreuk een uit, in met nare gevolgen voor van de Kruidenier. Hoe lost met Tika een dit nou weer tijdens op?

Het door stormt vreselijk rondom het uit luchtkasteel. Broer is uit zelfs weggewaaid! het Ook alle door dorpsbewoners maken zich zorgen. de Zou er iets met tijdens tante met Truus zijn?

Kwark op tv komt enthousiast naar naar het kasteel. in Er is een door waarzegster op het een plein! Het hele dorp staat voor in haar in van de tijdens rij. Tika is nieuwsgierig en gaat van in een kijkje nemen.

Tika en door Kwark gaan beneden in samen pizza's eten. op tv Ze eten er allebei op heel veel, maar tijdens vergeten dat ze de moeten betalen. op Ze door hebben allebei geen geld. Hoe naar gaan ze op tv dit oplossen?

TiTaTovenaar heeft met een van mopperdag. Opa is dat beu in en maakt uit lachwater voor hem. een Al snel ligt op tv iedereen in een deuk. tijdens Door al in dat gelach vergeten ze naar de Grobbebollen met helemaal...

Omdat Tika een zich in verveelt, tovert haar vader het een gedachtendoos voor haar. met Ze gaat met tijdens haar gedachtendoos op naar beneden, maar veroorzaakt uit daar de per ongeluk allerlei door ruzies.

Tika met krijgt haar eerste op tv vliegles van tante de Truus! Grobelia komt erachter in en naar is jaloers op Tika's toverkracht. Ze een door steelt Tika's toverfluit in de hoop in ook haar op tv toverkracht door te stelen...

Kwark leert Tika tijdens alles over jarig het van zijn, trakteren en cadeaus. Tika wil uit ook jarig op zijn in en TiTaTovenaar besluit dat zij tijdens vandaag jarig naar is! Tante Truus en opa van met komen op visite.

Grobelia wil een een door spion in het luchtkasteel naar in binnen tijdens smokkelen om het toverboek van TiTaTovenaar van naar te stelen. Ze gaat naar beneden een en ontvoert naar Heertje met een uit slaapdrankje. in Zal Heertje echt het toverboek van gaan op stelen?

Er is een met fanfare op in het dorp. door Tika wil op graag meedoen, maar haar toverfluit tijdens is niet door zo'n geschikt een instrument. Ze verzint zelf door een oplossing, zonder TiTaTovenaars hulp. op tv Als dat maar op goed in gaat...

TiTaTovenaar uit is vastbesloten: hij moet tijdens en zal vandaag in een kameel toveren! op Tante door Truus denkt dat met meditatie wel eens met zou kunnen helpen. de Maar ineens wordt tijdens het hele dorp aangevallen door sprinkhanen! in Komt dat misschien in uit door die meditatie?

Er met is een nieuwe van kruidenier in het op tv dorp en hij heeft op een hele mooie uit dochter. Opeens het heeft Kwark alleen nog maar het oog voor tijdens haar! Tika van is erg op jaloers.

april 2021
08-03-2020 14:05

Geeltje

TiTaTovenaar - Geeltje

Geeltje valt over de rand van het balkon. Hij komt beneden in een wasmand terecht bij Pietertje. TiTaTovenaar wil hem opzoeken via zijn glazen bol, maar die gaat ineens stuk!

07-03-2020 14:19

Snuffie

TiTaTovenaar - Snuffie

Tika helpt haar vader met toveren. Maar in plaats van een kameel toveren ze een konijn! Tika is heel blij, maar TiTaTovenaar vindt het maar niets. Ze moet hem eigenlijk weg doen.

01-03-2020 14:22

Verliefd

TiTaTovenaar - Verliefd

Vlinders in je buik, niet meer kunnen slapen en eten, alleen maar aan hem of haar kunnen denken? Ook Grobelia heeft hier last van: ze is verliefd! Maar op wie? En is het wederzijds?

29-02-2020 14:18

De hiepnostieker

TiTaTovenaar - De hiepnostieker

Tika wil laten zien dat ze kan toveren. Met Geeltje en Broer probeert ze de hiepnostieker toverspreuk uit, met nare gevolgen voor de Kruidenier. Hoe lost Tika dit nou weer op?

23-02-2020 14:22

Tante Truus is somber

TiTaTovenaar - Tante Truus is somber

Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

22-02-2020 14:18

Eerlijk

TiTaTovenaar - Eerlijk

Kwark komt enthousiast naar het kasteel. Er is een waarzegster op het plein! Het hele dorp staat voor haar in de rij. Tika is nieuwsgierig en gaat een kijkje nemen.

16-02-2020 14:14

Superpizza

TiTaTovenaar - Superpizza

Tika en Kwark gaan beneden samen pizza's eten. Ze eten er allebei heel veel, maar vergeten dat ze moeten betalen. Ze hebben allebei geen geld. Hoe gaan ze dit oplossen?

15-02-2020 14:10

Het lachwater

TiTaTovenaar - Het lachwater

TiTaTovenaar heeft een mopperdag. Opa is dat beu en maakt lachwater voor hem. Al snel ligt iedereen in een deuk. Door al dat gelach vergeten ze de Grobbebollen helemaal...

09-02-2020 14:08

De gedachtendoos

TiTaTovenaar - De gedachtendoos

Omdat Tika zich verveelt, tovert haar vader een gedachtendoos voor haar. Ze gaat met haar gedachtendoos naar beneden, maar veroorzaakt daar per ongeluk allerlei ruzies.

08-02-2020 14:24

Vliegles

TiTaTovenaar - Vliegles

Tika krijgt haar eerste vliegles van tante Truus! Grobelia komt erachter en is jaloers op Tika's toverkracht. Ze steelt Tika's toverfluit in de hoop ook haar toverkracht te stelen...

02-02-2020 14:11

Tika's verjaardag

TiTaTovenaar - Tika's verjaardag

Kwark leert Tika alles over jarig zijn, trakteren en cadeaus. Tika wil ook jarig zijn en TiTaTovenaar besluit dat zij vandaag jarig is! Tante Truus en opa komen op visite.

01-02-2020 14:17

Heertje ontvoerd

TiTaTovenaar - Heertje ontvoerd

Grobelia wil een spion in het luchtkasteel naar binnen smokkelen om het toverboek van TiTaTovenaar te stelen. Ze gaat naar beneden en ontvoert Heertje met een slaapdrankje. Zal Heertje echt het toverboek gaan stelen?

26-01-2020 14:15

Fanfare

TiTaTovenaar - Fanfare

Er is een fanfare in het dorp. Tika wil graag meedoen, maar haar toverfluit is niet zo'n geschikt instrument. Ze verzint zelf een oplossing, zonder TiTaTovenaars hulp. Als dat maar goed gaat...

25-01-2020 14:11

Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar - Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar is vastbesloten: hij moet en zal vandaag een kameel toveren! Tante Truus denkt dat meditatie wel eens zou kunnen helpen. Maar ineens wordt het hele dorp aangevallen door sprinkhanen! Komt dat misschien door die meditatie?

19-01-2020 14:11

Jaloers

TiTaTovenaar - Jaloers

Er is een nieuwe kruidenier in het dorp en hij heeft een hele mooie dochter. Opeens heeft Kwark alleen nog maar oog voor haar! Tika is erg jaloers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TiTaTovenaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TiTaTovenaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TiTaTovenaar bij TiTaTovenaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TiTaTovenaar. Heb je een uitzending van TiTaTovenaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TiTaTovenaar gemist

Ti-ta-tovenaar is een Nederlandse kindertelevisieserie uitgezonden door de NOS in de jaren '70 en in 2008/2009 door de AVRO. De serie uit de jaren zeventig werd in de jaren negentig herhaald door de TROS. De serie gaat over Tika. Zij woont samen met haar vader in een luchtkasteel. Haar vader is een grote, verstrooide tovenaar met een beperking: hij kan geen aardbeien (zelf noemt hij ze aardbeziën) in kamelen veranderen. Samen beleven ze veel avonturen. De meeste worden veroorzaakt door Tato toveraap, die met zijn apenstreken de mensen op aarde de stuipen op het lijf jaagt. Vooral het keurige heertje moet het vaak ontgelden.

Uitzending gemist van TiTaTovenaar? Hier kun je alle uitzendingen van TiTaTovenaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 328
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!