Programma gemist?

Geeltje in valt over de rand van tijdens het balkon. Hij op tv komt met beneden in uit een wasmand terecht bij Pietertje. TiTaTovenaar tijdens tijdens wil hem opzoeken een via zijn glazen het bol, maar die gaat ineens in stuk!

Tika helpt haar naar vader met toveren. op tv Maar tijdens in plaats een van een kameel toveren op tv ze een konijn! Tika is een in heel blij, maar TiTaTovenaar vindt door het maar door niets. Ze moet op tv hem eigenlijk weg in doen.

Vlinders in naar je in buik, niet meer kunnen in slapen en door eten, alleen maar aan hem of uit haar met kunnen denken? Ook Grobelia heeft op tv de hier last van: ze is in verliefd! op tv Maar op wie? En is van het in wederzijds?

Tika wil een laten zien dat ze tijdens door kan toveren. Met Geeltje en Broer tijdens probeert ze de op hiepnostieker op toverspreuk uit, op met nare gevolgen voor de op Kruidenier. naar Hoe lost Tika dit nou het weer op tv op?

Het stormt vreselijk in rondom van het luchtkasteel. tijdens Broer is zelfs weggewaaid! uit Ook alle dorpsbewoners maken tijdens zich het zorgen. Zou er iets met tante van Truus tijdens zijn?

Kwark komt enthousiast in naar het op kasteel. naar Er is een waarzegster op een het plein! op Het hele dorp staat voor in haar tijdens in de rij. Tika op tv is nieuwsgierig en op tv gaat een een kijkje nemen.

Tika van en Kwark gaan beneden naar samen pizza's eten. uit Ze eten er allebei door in heel veel, maar naar vergeten dat ze moeten betalen. Ze met hebben allebei naar geen geld. tijdens Hoe gaan ze dit tijdens oplossen?

TiTaTovenaar heeft een een mopperdag. Opa naar is dat de beu en maakt lachwater voor uit hem. Al snel uit een ligt iedereen in een deuk. Door op tv al op dat gelach op tv vergeten ze de een Grobbebollen helemaal...

Omdat in Tika zich op verveelt, tovert haar een vader een gedachtendoos voor haar. het Ze het gaat met haar gedachtendoos op naar beneden, van maar veroorzaakt daar per ongeluk uit allerlei tijdens ruzies.

Tika een krijgt haar van eerste vliegles van tante naar Truus! Grobelia een komt erachter en het is jaloers op van Tika's toverkracht. Ze steelt Tika's toverfluit naar in de van hoop door ook haar toverkracht te tijdens stelen...

Kwark het leert Tika alles over jarig in zijn, door trakteren en in cadeaus. Tika wil ook met jarig zijn en TiTaTovenaar het besluit dat op tv zij vandaag jarig is! met Tante Truus en opa met in komen op visite.

Grobelia op wil een spion met in het luchtkasteel naar binnen op smokkelen om de het op toverboek van TiTaTovenaar te stelen. in Ze gaat uit naar beneden en ontvoert Heertje door van met een slaapdrankje. naar Zal Heertje echt het in toverboek gaan door stelen?

Er is een op tv fanfare in door het dorp. een Tika wil het graag meedoen, maar haar naar toverfluit is niet door zo'n geschikt instrument. Ze verzint op tv zelf in een oplossing, zonder TiTaTovenaars de hulp. Als dat een maar goed de gaat...

TiTaTovenaar is vastbesloten: door hij moet in en zal vandaag een de kameel toveren! Tante een Truus denkt tijdens dat meditatie wel eens in zou kunnen helpen. op Maar ineens uit wordt het van hele dorp aangevallen met door sprinkhanen! Komt dat tijdens misschien op tv door die meditatie?

Er met is een nieuwe kruidenier door in met het dorp en hij heeft een op hele mooie dochter. de naar Opeens heeft Kwark alleen tijdens nog maar oog voor het haar! Tika is erg van op jaloers.

augustus 2020
08-03-2020 14:05

Geeltje

TiTaTovenaar - Geeltje

Geeltje valt over de rand van het balkon. Hij komt beneden in een wasmand terecht bij Pietertje. TiTaTovenaar wil hem opzoeken via zijn glazen bol, maar die gaat ineens stuk!

07-03-2020 14:19

Snuffie

TiTaTovenaar - Snuffie

Tika helpt haar vader met toveren. Maar in plaats van een kameel toveren ze een konijn! Tika is heel blij, maar TiTaTovenaar vindt het maar niets. Ze moet hem eigenlijk weg doen.

01-03-2020 14:22

Verliefd

TiTaTovenaar - Verliefd

Vlinders in je buik, niet meer kunnen slapen en eten, alleen maar aan hem of haar kunnen denken? Ook Grobelia heeft hier last van: ze is verliefd! Maar op wie? En is het wederzijds?

29-02-2020 14:18

De hiepnostieker

TiTaTovenaar - De hiepnostieker

Tika wil laten zien dat ze kan toveren. Met Geeltje en Broer probeert ze de hiepnostieker toverspreuk uit, met nare gevolgen voor de Kruidenier. Hoe lost Tika dit nou weer op?

23-02-2020 14:22

Tante Truus is somber

TiTaTovenaar - Tante Truus is somber

Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

22-02-2020 14:18

Eerlijk

TiTaTovenaar - Eerlijk

Kwark komt enthousiast naar het kasteel. Er is een waarzegster op het plein! Het hele dorp staat voor haar in de rij. Tika is nieuwsgierig en gaat een kijkje nemen.

16-02-2020 14:14

Superpizza

TiTaTovenaar - Superpizza

Tika en Kwark gaan beneden samen pizza's eten. Ze eten er allebei heel veel, maar vergeten dat ze moeten betalen. Ze hebben allebei geen geld. Hoe gaan ze dit oplossen?

15-02-2020 14:10

Het lachwater

TiTaTovenaar - Het lachwater

TiTaTovenaar heeft een mopperdag. Opa is dat beu en maakt lachwater voor hem. Al snel ligt iedereen in een deuk. Door al dat gelach vergeten ze de Grobbebollen helemaal...

09-02-2020 14:08

De gedachtendoos

TiTaTovenaar - De gedachtendoos

Omdat Tika zich verveelt, tovert haar vader een gedachtendoos voor haar. Ze gaat met haar gedachtendoos naar beneden, maar veroorzaakt daar per ongeluk allerlei ruzies.

08-02-2020 14:24

Vliegles

TiTaTovenaar - Vliegles

Tika krijgt haar eerste vliegles van tante Truus! Grobelia komt erachter en is jaloers op Tika's toverkracht. Ze steelt Tika's toverfluit in de hoop ook haar toverkracht te stelen...

02-02-2020 14:11

Tika's verjaardag

TiTaTovenaar - Tika's verjaardag

Kwark leert Tika alles over jarig zijn, trakteren en cadeaus. Tika wil ook jarig zijn en TiTaTovenaar besluit dat zij vandaag jarig is! Tante Truus en opa komen op visite.

01-02-2020 14:17

Heertje ontvoerd

TiTaTovenaar - Heertje ontvoerd

Grobelia wil een spion in het luchtkasteel naar binnen smokkelen om het toverboek van TiTaTovenaar te stelen. Ze gaat naar beneden en ontvoert Heertje met een slaapdrankje. Zal Heertje echt het toverboek gaan stelen?

26-01-2020 14:15

Fanfare

TiTaTovenaar - Fanfare

Er is een fanfare in het dorp. Tika wil graag meedoen, maar haar toverfluit is niet zo'n geschikt instrument. Ze verzint zelf een oplossing, zonder TiTaTovenaars hulp. Als dat maar goed gaat...

25-01-2020 14:11

Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar - Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar is vastbesloten: hij moet en zal vandaag een kameel toveren! Tante Truus denkt dat meditatie wel eens zou kunnen helpen. Maar ineens wordt het hele dorp aangevallen door sprinkhanen! Komt dat misschien door die meditatie?

19-01-2020 14:11

Jaloers

TiTaTovenaar - Jaloers

Er is een nieuwe kruidenier in het dorp en hij heeft een hele mooie dochter. Opeens heeft Kwark alleen nog maar oog voor haar! Tika is erg jaloers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TiTaTovenaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TiTaTovenaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TiTaTovenaar bij TiTaTovenaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TiTaTovenaar. Heb je een uitzending van TiTaTovenaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TiTaTovenaar gemist

Ti-ta-tovenaar is een Nederlandse kindertelevisieserie uitgezonden door de NOS in de jaren '70 en in 2008/2009 door de AVRO. De serie uit de jaren zeventig werd in de jaren negentig herhaald door de TROS. De serie gaat over Tika. Zij woont samen met haar vader in een luchtkasteel. Haar vader is een grote, verstrooide tovenaar met een beperking: hij kan geen aardbeien (zelf noemt hij ze aardbeziën) in kamelen veranderen. Samen beleven ze veel avonturen. De meeste worden veroorzaakt door Tato toveraap, die met zijn apenstreken de mensen op aarde de stuipen op het lijf jaagt. Vooral het keurige heertje moet het vaak ontgelden.

Uitzending gemist van TiTaTovenaar? Hier kun je alle uitzendingen van TiTaTovenaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 328
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!