Programma gemist?

Seizoen 1 uit - Aflevering 23 - door Nederlandse jeugdserie. Jaloers. Er uit is een nieuwe kruidenier naar in het dorp door en hij de heeft een hele tijdens mooie dochter. Opeens heeft tijdens Kwark van alleen nog naar maar oog voor haar. Tika is op erg het jaloers.

Seizoen uit 1 - door Aflevering 22 - door Nederlandse jeugdserie. Spookfeest. Er is een spookfeest beneden tijdens en alle dorpelingen in tijdens hebben enge kostuums gemaakt. Maar ook naar in de het luchtkasteel spookt het. Tika uit een en de Grobbebollen zijn erg de bang. van Kan TiTa Tovenaar de de rust weer terug van toveren in het tijdens kasteel?

Vandaag tijdens is een ongeluksdag. TiTaTovenaar moppert naar en Grobelia op is ook de al ongelukkig. Tika op tv vindt dit eigenlijk helemaal niet naar leuk. Ze het gaat samen met Kwark van beneden een op zoek naar op geluk.

Tika is haar door dagboek vol op geheimen kwijtgeraakt! Grobelia heeft de het gestolen en door al snel in gaat alles mis. Door het haar toedoen het komen met Tika en Kwark zelfs in op tv de in cel.

Geeltje en het Broer hebben naar Tika's bezem gestolen en uit vliegen naar het beneden met babbelbocht: een toverdrankje een waarvan je gaat het babbelen! Dit geven een ze aan alle door knuffelbeesten uit in het dorp. Maar daar op komen natuurlijk het problemen de van.

TiTaTovenaar is een heel erg het blij, want in hij heeft een echte kameel op tv getoverd! Maar heeft uit hij uit deze kameel wel op tv echt getoverd? Het op is wel heel toevallig dat een Camiel de Kameel van in de het circus in een het dorp ineens de verdwenen is.

Tika van heeft een cadeautje gekregen door van TiTaTovenaar: onzichtbare in inkt. Daarmee kan ze de geheimen de opschrijven zonder dat iemand ze op kan het lezen. Maar al snel de ontdekt Grobelia dit. met Grobelia heeft nog maar uit één doel: door de de onzichtbare inkt ontcijferen.

Kwark naar heeft vandaag zijn uit allereerste toverproef, maar opeens krijgt met met TiTaTovenaar vreselijke kiespijn. Kwark met probeert zijn op tv toverkunsten als tandarts uit, maar een hier is niet iedereen op tv het blij mee.

Om in tijdens het geheim van een nieuwe uit spreuk te testen, tovert op TiTa Tovenaar uit het licht uit. Maar Grobelia van steelt stiekem de tijdens lichtspreuk met alle nare met gevolgen van op tv dien, want de nu is alles in donker.

De Grobbebollen ontdekken naar een monster in tijdens het luchtkasteel. door Tika op is heel bang voor monsters. van Hoe op tv moet ze samen met een Kwark het luchtkasteel weer tijdens monstervrij het maken?

TiTaTovenaar de heeft een verjongingspil gemaakt. met Hij denkt het dat Grobelia wel op tv een goede proefpersoon zou een zijn. in Ze wil er door eerst niets van weten, uit maar wordt een toch wel erg uit nieuwsgierig.

Kwark van gaat op door schoolreis naar een attractiepark. Tika wil op eigenlijk mee, maar het mag dat niet op een omdat zij niet op de school zit. De schoolreis op tv verloopt anders een dan gepland.

Geeltje op tv valt over de rand van het het balkon. op tv Hij komt beneden in van een wasmand de terecht met bij Pietertje. TiTaTovenaar wil hem op opzoeken via zijn tijdens glazen in bol, maar die gaat uit ineens stuk!

Tika helpt de haar op vader met toveren. Maar van in plaats van in een kameel op toveren ze een konijn! Tika is met heel blij, maar van TiTaTovenaar vindt het met maar niets. Ze de van moet hem eigenlijk weg het doen.

Vlinders van in je buik, door niet meer kunnen slapen en de eten, alleen maar de aan hem of van haar kunnen in denken? Ook Grobelia heeft door hier tijdens last van: ze met is verliefd! Maar op op wie? op En is het van wederzijds?

oktober 2019
20-10-2019 14:16

TiTaTovenaar

TiTaTovenaar - TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Nederlandse jeugdserie. Jaloers. Er is een nieuwe kruidenier in het dorp en hij heeft een hele mooie dochter. Opeens heeft Kwark alleen nog maar oog voor haar. Tika is erg jaloers.

19-10-2019 14:10

TiTaTovenaar

TiTaTovenaar - TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Nederlandse jeugdserie. Spookfeest. Er is een spookfeest beneden en alle dorpelingen hebben enge kostuums gemaakt. Maar ook in het luchtkasteel spookt het. Tika en de Grobbebollen zijn erg bang. Kan TiTa Tovena...

13-10-2019 14:21

Geluk

TiTaTovenaar - Geluk

Vandaag is een ongeluksdag. TiTaTovenaar moppert en Grobelia is ook al ongelukkig. Tika vindt dit eigenlijk helemaal niet leuk. Ze gaat samen met Kwark beneden op zoek naar geluk.

12-10-2019 14:14

Dief in het dorp

TiTaTovenaar - Dief in het dorp

Tika is haar dagboek vol geheimen kwijtgeraakt! Grobelia heeft het gestolen en al snel gaat alles mis. Door haar toedoen komen Tika en Kwark zelfs in de cel.

06-10-2019 14:20

Babbelbocht

TiTaTovenaar - Babbelbocht

Geeltje en Broer hebben Tika's bezem gestolen en vliegen naar beneden met babbelbocht: een toverdrankje waarvan je gaat babbelen! Dit geven ze aan alle knuffelbeesten in het dorp. Maar daar komen natuurlijk problemen van.

05-10-2019 14:10

Circus in het dorp

TiTaTovenaar - Circus in het dorp

TiTaTovenaar is heel erg blij, want hij heeft een echte kameel getoverd! Maar heeft hij deze kameel wel echt getoverd? Het is wel heel toevallig dat Camiel de Kameel van het circus in het dorp ineens verdwenen is.

29-09-2019 14:18

Geheimen

TiTaTovenaar - Geheimen

Tika heeft een cadeautje gekregen van TiTaTovenaar: onzichtbare inkt. Daarmee kan ze geheimen opschrijven zonder dat iemand ze kan lezen. Maar al snel ontdekt Grobelia dit. Grobelia heeft nog maar één doel: de onzichtbare inkt ontcijferen.

28-09-2019 14:10

Kiespijn

TiTaTovenaar - Kiespijn

Kwark heeft vandaag zijn allereerste toverproef, maar opeens krijgt TiTaTovenaar vreselijke kiespijn. Kwark probeert zijn toverkunsten als tandarts uit, maar hier is niet iedereen blij mee.

22-09-2019 14:15

De zonsverduistering

TiTaTovenaar - De zonsverduistering

Om in het geheim een nieuwe spreuk te testen, tovert TiTa Tovenaar het licht uit. Maar Grobelia steelt stiekem de lichtspreuk met alle nare gevolgen van dien, want nu is alles donker.

21-09-2019 14:10

Monsters onder het bed

TiTaTovenaar - Monsters onder het bed

De Grobbebollen ontdekken een monster in het luchtkasteel. Tika is heel bang voor monsters. Hoe moet ze samen met Kwark het luchtkasteel weer monstervrij maken?

15-09-2019 14:22

De verjonger

TiTaTovenaar - De verjonger

TiTaTovenaar heeft een verjongingspil gemaakt. Hij denkt dat Grobelia wel een goede proefpersoon zou zijn. Ze wil er eerst niets van weten, maar wordt toch wel erg nieuwsgierig.

14-09-2019 14:07

De kinderfluit

TiTaTovenaar - De kinderfluit

Kwark gaat op schoolreis naar een attractiepark. Tika wil eigenlijk mee, maar mag dat niet omdat zij niet op school zit. De schoolreis verloopt anders dan gepland.

08-09-2019 14:21

Geeltje

TiTaTovenaar - Geeltje

Geeltje valt over de rand van het balkon. Hij komt beneden in een wasmand terecht bij Pietertje. TiTaTovenaar wil hem opzoeken via zijn glazen bol, maar die gaat ineens stuk!

07-09-2019 14:17

Snuffie

TiTaTovenaar - Snuffie

Tika helpt haar vader met toveren. Maar in plaats van een kameel toveren ze een konijn! Tika is heel blij, maar TiTaTovenaar vindt het maar niets. Ze moet hem eigenlijk weg doen.

01-09-2019 14:14

Verliefd

TiTaTovenaar - Verliefd

Vlinders in je buik, niet meer kunnen slapen en eten, alleen maar aan hem of haar kunnen denken? Ook Grobelia heeft hier last van: ze is verliefd! Maar op wie? En is het wederzijds?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TiTaTovenaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TiTaTovenaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TiTaTovenaar bij TiTaTovenaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TiTaTovenaar. Heb je een uitzending van TiTaTovenaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TiTaTovenaar gemist

Ti-ta-tovenaar is een Nederlandse kindertelevisieserie uitgezonden door de NOS in de jaren '70 en in 2008/2009 door de AVRO. De serie uit de jaren zeventig werd in de jaren negentig herhaald door de TROS. De serie gaat over Tika. Zij woont samen met haar vader in een luchtkasteel. Haar vader is een grote, verstrooide tovenaar met een beperking: hij kan geen aardbeien (zelf noemt hij ze aardbeziën) in kamelen veranderen. Samen beleven ze veel avonturen. De meeste worden veroorzaakt door Tato toveraap, die met zijn apenstreken de mensen op aarde de stuipen op het lijf jaagt. Vooral het keurige heertje moet het vaak ontgelden.

Uitzending gemist van TiTaTovenaar? Hier kun je alle uitzendingen van TiTaTovenaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 288
  • Laatste uitzending op 20-10-2019 om 14:16 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!