Programma gemist?

Geeltje valt op over in de rand van het balkon. Hij een komt beneden een in een van wasmand terecht bij de Pietertje. TiTaTovenaar wil hem een opzoeken via zijn het glazen bol, maar met die van gaat ineens stuk!

Tika de helpt haar vader een met toveren. Maar in in plaats van een kameel door toveren ze op een tijdens konijn! Tika is heel blij, maar het TiTaTovenaar vindt het naar maar door niets. Ze moet hem eigenlijk het weg op tv doen.

Vlinders door in je buik, niet op tv meer de kunnen slapen en eten, alleen op tv maar aan hem tijdens of haar in kunnen denken? Ook uit Grobelia heeft hier last door van: een ze is verliefd! Maar op op wie? En is het met op tv wederzijds?

Tika wil laten op tv uit zien dat ze op tv kan toveren. Met Geeltje een en Broer probeert ze de de hiepnostieker toverspreuk uit, op tv naar met nare gevolgen voor het de Kruidenier. met Hoe lost Tika dit de nou weer met op?

Het tijdens stormt vreselijk rondom het met luchtkasteel. Broer is zelfs de weggewaaid! Ook naar alle op dorpsbewoners maken zich tijdens zorgen. Zou er door iets met tante Truus naar zijn?

Kwark uit komt enthousiast naar het tijdens kasteel. Er is uit een van waarzegster op het plein! Het hele in dorp staat voor op haar uit in de rij. Tika is in nieuwsgierig en tijdens gaat uit een kijkje nemen.

Tika en Kwark naar gaan beneden samen door pizza's eten. de Ze eten de er allebei heel veel, maar het vergeten dat door ze moeten betalen. Ze door hebben allebei geen het door geld. Hoe gaan naar ze dit oplossen?

TiTaTovenaar door heeft een mopperdag. tijdens Opa is het dat beu en het maakt lachwater voor hem. tijdens Al snel ligt iedereen in op tv een deuk. Door uit al dat gelach met naar vergeten ze de Grobbebollen een helemaal...

Omdat Tika in zich verveelt, tovert haar tijdens vader op een gedachtendoos voor haar. uit Ze tijdens gaat met haar in gedachtendoos naar beneden, maar veroorzaakt daar de per door ongeluk allerlei van ruzies.

Tika naar krijgt haar eerste het vliegles van tante Truus! het Grobelia de komt erachter en is jaloers van op Tika's op toverkracht. Ze steelt Tika's door toverfluit naar in de hoop ook haar toverkracht op het te stelen...

Kwark leert een Tika alles over jarig van zijn, trakteren in en cadeaus. Tika wil de de ook jarig zijn en TiTaTovenaar besluit van dat zij vandaag uit jarig is! Tante op Truus met en opa komen op door visite.

Grobelia wil de een spion in met het luchtkasteel naar binnen het tijdens smokkelen om het toverboek van een TiTaTovenaar te stelen. Ze van naar gaat naar beneden en ontvoert Heertje op met een slaapdrankje. met Zal Heertje echt in tijdens het toverboek gaan op stelen?

Er de is een door fanfare in het dorp. Tika wil naar met graag meedoen, maar haar op tv toverfluit is niet zo'n op geschikt instrument. uit Ze verzint op tv zelf een oplossing, naar zonder TiTaTovenaars hulp. Als tijdens dat maar goed tijdens gaat...

TiTaTovenaar naar is vastbesloten: hij moet en op zal vandaag een in kameel toveren! uit Tante Truus tijdens denkt dat meditatie wel eens tijdens zou kunnen een helpen. Maar in ineens wordt het hele dorp op tv aangevallen met door sprinkhanen! Komt dat misschien op tv door door die meditatie?

Er op is een nieuwe kruidenier in naar het dorp en van hij heeft tijdens een hele mooie dochter. van Opeens uit heeft Kwark alleen in nog maar oog voor uit haar! Tika is erg uit het jaloers.

december 2020
08-03-2020 14:05

Geeltje

TiTaTovenaar - Geeltje

Geeltje valt over de rand van het balkon. Hij komt beneden in een wasmand terecht bij Pietertje. TiTaTovenaar wil hem opzoeken via zijn glazen bol, maar die gaat ineens stuk!

07-03-2020 14:19

Snuffie

TiTaTovenaar - Snuffie

Tika helpt haar vader met toveren. Maar in plaats van een kameel toveren ze een konijn! Tika is heel blij, maar TiTaTovenaar vindt het maar niets. Ze moet hem eigenlijk weg doen.

01-03-2020 14:22

Verliefd

TiTaTovenaar - Verliefd

Vlinders in je buik, niet meer kunnen slapen en eten, alleen maar aan hem of haar kunnen denken? Ook Grobelia heeft hier last van: ze is verliefd! Maar op wie? En is het wederzijds?

29-02-2020 14:18

De hiepnostieker

TiTaTovenaar - De hiepnostieker

Tika wil laten zien dat ze kan toveren. Met Geeltje en Broer probeert ze de hiepnostieker toverspreuk uit, met nare gevolgen voor de Kruidenier. Hoe lost Tika dit nou weer op?

23-02-2020 14:22

Tante Truus is somber

TiTaTovenaar - Tante Truus is somber

Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

22-02-2020 14:18

Eerlijk

TiTaTovenaar - Eerlijk

Kwark komt enthousiast naar het kasteel. Er is een waarzegster op het plein! Het hele dorp staat voor haar in de rij. Tika is nieuwsgierig en gaat een kijkje nemen.

16-02-2020 14:14

Superpizza

TiTaTovenaar - Superpizza

Tika en Kwark gaan beneden samen pizza's eten. Ze eten er allebei heel veel, maar vergeten dat ze moeten betalen. Ze hebben allebei geen geld. Hoe gaan ze dit oplossen?

15-02-2020 14:10

Het lachwater

TiTaTovenaar - Het lachwater

TiTaTovenaar heeft een mopperdag. Opa is dat beu en maakt lachwater voor hem. Al snel ligt iedereen in een deuk. Door al dat gelach vergeten ze de Grobbebollen helemaal...

09-02-2020 14:08

De gedachtendoos

TiTaTovenaar - De gedachtendoos

Omdat Tika zich verveelt, tovert haar vader een gedachtendoos voor haar. Ze gaat met haar gedachtendoos naar beneden, maar veroorzaakt daar per ongeluk allerlei ruzies.

08-02-2020 14:24

Vliegles

TiTaTovenaar - Vliegles

Tika krijgt haar eerste vliegles van tante Truus! Grobelia komt erachter en is jaloers op Tika's toverkracht. Ze steelt Tika's toverfluit in de hoop ook haar toverkracht te stelen...

02-02-2020 14:11

Tika's verjaardag

TiTaTovenaar - Tika's verjaardag

Kwark leert Tika alles over jarig zijn, trakteren en cadeaus. Tika wil ook jarig zijn en TiTaTovenaar besluit dat zij vandaag jarig is! Tante Truus en opa komen op visite.

01-02-2020 14:17

Heertje ontvoerd

TiTaTovenaar - Heertje ontvoerd

Grobelia wil een spion in het luchtkasteel naar binnen smokkelen om het toverboek van TiTaTovenaar te stelen. Ze gaat naar beneden en ontvoert Heertje met een slaapdrankje. Zal Heertje echt het toverboek gaan stelen?

26-01-2020 14:15

Fanfare

TiTaTovenaar - Fanfare

Er is een fanfare in het dorp. Tika wil graag meedoen, maar haar toverfluit is niet zo'n geschikt instrument. Ze verzint zelf een oplossing, zonder TiTaTovenaars hulp. Als dat maar goed gaat...

25-01-2020 14:11

Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar - Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar is vastbesloten: hij moet en zal vandaag een kameel toveren! Tante Truus denkt dat meditatie wel eens zou kunnen helpen. Maar ineens wordt het hele dorp aangevallen door sprinkhanen! Komt dat misschien door die meditatie?

19-01-2020 14:11

Jaloers

TiTaTovenaar - Jaloers

Er is een nieuwe kruidenier in het dorp en hij heeft een hele mooie dochter. Opeens heeft Kwark alleen nog maar oog voor haar! Tika is erg jaloers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TiTaTovenaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TiTaTovenaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TiTaTovenaar bij TiTaTovenaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TiTaTovenaar. Heb je een uitzending van TiTaTovenaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TiTaTovenaar gemist

Ti-ta-tovenaar is een Nederlandse kindertelevisieserie uitgezonden door de NOS in de jaren '70 en in 2008/2009 door de AVRO. De serie uit de jaren zeventig werd in de jaren negentig herhaald door de TROS. De serie gaat over Tika. Zij woont samen met haar vader in een luchtkasteel. Haar vader is een grote, verstrooide tovenaar met een beperking: hij kan geen aardbeien (zelf noemt hij ze aardbeziën) in kamelen veranderen. Samen beleven ze veel avonturen. De meeste worden veroorzaakt door Tato toveraap, die met zijn apenstreken de mensen op aarde de stuipen op het lijf jaagt. Vooral het keurige heertje moet het vaak ontgelden.

Uitzending gemist van TiTaTovenaar? Hier kun je alle uitzendingen van TiTaTovenaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 328
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!