Programma gemist?

Geeltje op tv valt over de rand tijdens van het de balkon. Hij het komt beneden in een wasmand terecht uit bij Pietertje. in TiTaTovenaar op tv wil hem opzoeken via met zijn glazen bol, maar met die gaat van ineens stuk!

Tika helpt haar op vader met toveren. van naar Maar in plaats van tijdens een kameel toveren op ze een konijn! Tika een is heel blij, maar een naar TiTaTovenaar vindt het maar uit niets. Ze moet hem eigenlijk in weg de doen.

Vlinders op tv in je uit buik, niet meer kunnen slapen en de op eten, alleen maar aan tijdens hem of haar kunnen op denken? Ook Grobelia heeft naar hier last van: het ze het is verliefd! Maar op wie? het En is met het naar wederzijds?

Tika uit wil laten met zien dat ze kan toveren. door Met Geeltje en Broer op tv probeert een ze de hiepnostieker het toverspreuk uit, tijdens met nare gevolgen voor de Kruidenier. op Hoe lost tijdens Tika dit nou het weer uit op?

Het in stormt vreselijk rondom de het luchtkasteel. Broer met is zelfs tijdens weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners door maken zich door zorgen. Zou er iets met tante een Truus op zijn?

Kwark komt een enthousiast naar op het kasteel. Er is een van tijdens waarzegster op het plein! het Het hele op dorp staat voor haar in in de rij. Tika op is nieuwsgierig van en gaat een een kijkje nemen.

Tika en de Kwark op tv gaan beneden samen pizza's tijdens eten. Ze eten er allebei het heel in veel, maar vergeten dat het ze moeten betalen. Ze met hebben allebei in geen geld. van Hoe gaan ze met dit oplossen?

TiTaTovenaar heeft een naar mopperdag. Opa is op tv dat tijdens beu en maakt lachwater voor in hem. naar Al snel ligt een iedereen in een deuk. tijdens Door al dat in gelach vergeten ze met de Grobbebollen in helemaal...

Omdat naar Tika zich verveelt, tovert op haar vader een gedachtendoos van voor haar. Ze van gaat met haar op tv door gedachtendoos naar beneden, maar veroorzaakt daar met per ongeluk het allerlei tijdens ruzies.

Tika krijgt met haar eerste vliegles in van tante Truus! Grobelia naar komt tijdens erachter en is de jaloers op Tika's toverkracht. het Ze steelt op tv Tika's toverfluit van in de hoop met ook haar toverkracht in te stelen...

Kwark leert op Tika een alles over jarig zijn, trakteren en naar cadeaus. Tika wil op tv ook jarig zijn een en TiTaTovenaar van besluit dat zij de vandaag jarig is! Tante door Truus uit en opa komen uit op visite.

Grobelia wil de een het spion in het luchtkasteel met naar binnen smokkelen om het een op toverboek van TiTaTovenaar van te stelen. Ze gaat het naar beneden en een ontvoert Heertje met door een slaapdrankje. Zal Heertje echt uit het een toverboek gaan in stelen?

Er is een met fanfare in het de dorp. van Tika wil graag het meedoen, maar haar van toverfluit is niet door zo'n geschikt instrument. Ze verzint een zelf een oplossing, naar zonder TiTaTovenaars tijdens hulp. Als naar dat maar goed het gaat...

TiTaTovenaar is van vastbesloten: hij moet een en zal op vandaag een kameel een toveren! Tante Truus denkt dat op het meditatie wel eens zou kunnen op helpen. tijdens Maar ineens wordt het hele een dorp aangevallen van door sprinkhanen! Komt dat naar misschien door op die meditatie?

Er op is een nieuwe kruidenier op tv in het het dorp en hij heeft een op tv hele in mooie dochter. Opeens heeft Kwark door alleen het nog maar oog voor haar! de Tika uit is erg op jaloers.

november 2020
08-03-2020 14:05

Geeltje

TiTaTovenaar - Geeltje

Geeltje valt over de rand van het balkon. Hij komt beneden in een wasmand terecht bij Pietertje. TiTaTovenaar wil hem opzoeken via zijn glazen bol, maar die gaat ineens stuk!

07-03-2020 14:19

Snuffie

TiTaTovenaar - Snuffie

Tika helpt haar vader met toveren. Maar in plaats van een kameel toveren ze een konijn! Tika is heel blij, maar TiTaTovenaar vindt het maar niets. Ze moet hem eigenlijk weg doen.

01-03-2020 14:22

Verliefd

TiTaTovenaar - Verliefd

Vlinders in je buik, niet meer kunnen slapen en eten, alleen maar aan hem of haar kunnen denken? Ook Grobelia heeft hier last van: ze is verliefd! Maar op wie? En is het wederzijds?

29-02-2020 14:18

De hiepnostieker

TiTaTovenaar - De hiepnostieker

Tika wil laten zien dat ze kan toveren. Met Geeltje en Broer probeert ze de hiepnostieker toverspreuk uit, met nare gevolgen voor de Kruidenier. Hoe lost Tika dit nou weer op?

23-02-2020 14:22

Tante Truus is somber

TiTaTovenaar - Tante Truus is somber

Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

22-02-2020 14:18

Eerlijk

TiTaTovenaar - Eerlijk

Kwark komt enthousiast naar het kasteel. Er is een waarzegster op het plein! Het hele dorp staat voor haar in de rij. Tika is nieuwsgierig en gaat een kijkje nemen.

16-02-2020 14:14

Superpizza

TiTaTovenaar - Superpizza

Tika en Kwark gaan beneden samen pizza's eten. Ze eten er allebei heel veel, maar vergeten dat ze moeten betalen. Ze hebben allebei geen geld. Hoe gaan ze dit oplossen?

15-02-2020 14:10

Het lachwater

TiTaTovenaar - Het lachwater

TiTaTovenaar heeft een mopperdag. Opa is dat beu en maakt lachwater voor hem. Al snel ligt iedereen in een deuk. Door al dat gelach vergeten ze de Grobbebollen helemaal...

09-02-2020 14:08

De gedachtendoos

TiTaTovenaar - De gedachtendoos

Omdat Tika zich verveelt, tovert haar vader een gedachtendoos voor haar. Ze gaat met haar gedachtendoos naar beneden, maar veroorzaakt daar per ongeluk allerlei ruzies.

08-02-2020 14:24

Vliegles

TiTaTovenaar - Vliegles

Tika krijgt haar eerste vliegles van tante Truus! Grobelia komt erachter en is jaloers op Tika's toverkracht. Ze steelt Tika's toverfluit in de hoop ook haar toverkracht te stelen...

02-02-2020 14:11

Tika's verjaardag

TiTaTovenaar - Tika's verjaardag

Kwark leert Tika alles over jarig zijn, trakteren en cadeaus. Tika wil ook jarig zijn en TiTaTovenaar besluit dat zij vandaag jarig is! Tante Truus en opa komen op visite.

01-02-2020 14:17

Heertje ontvoerd

TiTaTovenaar - Heertje ontvoerd

Grobelia wil een spion in het luchtkasteel naar binnen smokkelen om het toverboek van TiTaTovenaar te stelen. Ze gaat naar beneden en ontvoert Heertje met een slaapdrankje. Zal Heertje echt het toverboek gaan stelen?

26-01-2020 14:15

Fanfare

TiTaTovenaar - Fanfare

Er is een fanfare in het dorp. Tika wil graag meedoen, maar haar toverfluit is niet zo'n geschikt instrument. Ze verzint zelf een oplossing, zonder TiTaTovenaars hulp. Als dat maar goed gaat...

25-01-2020 14:11

Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar - Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar is vastbesloten: hij moet en zal vandaag een kameel toveren! Tante Truus denkt dat meditatie wel eens zou kunnen helpen. Maar ineens wordt het hele dorp aangevallen door sprinkhanen! Komt dat misschien door die meditatie?

19-01-2020 14:11

Jaloers

TiTaTovenaar - Jaloers

Er is een nieuwe kruidenier in het dorp en hij heeft een hele mooie dochter. Opeens heeft Kwark alleen nog maar oog voor haar! Tika is erg jaloers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TiTaTovenaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TiTaTovenaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TiTaTovenaar bij TiTaTovenaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TiTaTovenaar. Heb je een uitzending van TiTaTovenaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TiTaTovenaar gemist

Ti-ta-tovenaar is een Nederlandse kindertelevisieserie uitgezonden door de NOS in de jaren '70 en in 2008/2009 door de AVRO. De serie uit de jaren zeventig werd in de jaren negentig herhaald door de TROS. De serie gaat over Tika. Zij woont samen met haar vader in een luchtkasteel. Haar vader is een grote, verstrooide tovenaar met een beperking: hij kan geen aardbeien (zelf noemt hij ze aardbeziën) in kamelen veranderen. Samen beleven ze veel avonturen. De meeste worden veroorzaakt door Tato toveraap, die met zijn apenstreken de mensen op aarde de stuipen op het lijf jaagt. Vooral het keurige heertje moet het vaak ontgelden.

Uitzending gemist van TiTaTovenaar? Hier kun je alle uitzendingen van TiTaTovenaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 328
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!