Programma gemist?

Geeltje valt naar over de rand in van een het balkon. Hij de komt beneden in een wasmand het terecht bij op tv Pietertje. TiTaTovenaar wil hem opzoeken met uit via zijn glazen bol, naar maar die gaat ineens op stuk!

Tika door helpt haar vader met uit toveren. Maar in naar plaats van het een kameel naar toveren ze een konijn! door Tika is op heel blij, maar TiTaTovenaar vindt het uit maar niets. uit Ze door moet hem eigenlijk weg een doen.

Vlinders in je door buik, niet de meer kunnen op tv slapen en eten, alleen uit maar aan uit hem of haar kunnen naar denken? Ook Grobelia heeft de hier last van: naar van ze is verliefd! Maar op wie? naar En is de het op wederzijds?

Tika wil tijdens laten in zien dat ze van kan toveren. Met het Geeltje en Broer probeert ze de de hiepnostieker toverspreuk uit, naar met nare gevolgen in voor op tv de Kruidenier. Hoe lost Tika in tijdens dit nou weer een op?

Het uit stormt vreselijk rondom het op tv luchtkasteel. Broer naar is zelfs met weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich op zorgen. tijdens Zou er iets met tante tijdens Truus van zijn?

Kwark de komt enthousiast naar het het kasteel. Er tijdens is een waarzegster op het door plein! Het tijdens hele dorp tijdens staat voor naar haar in de rij. op Tika is nieuwsgierig en op tv gaat een kijkje naar nemen.

Tika met en Kwark op tv gaan beneden samen pizza's eten. Ze op eten er de allebei heel veel, tijdens maar vergeten dat van ze moeten betalen. door Ze hebben allebei met geen een geld. Hoe gaan op ze dit oplossen?

TiTaTovenaar heeft op tv een een mopperdag. Opa is dat beu en door maakt lachwater tijdens voor hem. Al de snel uit ligt iedereen in tijdens een deuk. Door al dat in gelach vergeten tijdens ze de Grobbebollen op tv helemaal...

Omdat Tika tijdens zich de verveelt, tovert haar vader een op gedachtendoos voor op haar. Ze gaat tijdens met haar het gedachtendoos naar beneden, maar veroorzaakt tijdens daar per ongeluk allerlei van naar ruzies.

Tika krijgt haar tijdens door eerste vliegles van tante Truus! in Grobelia komt erachter tijdens en is jaloers op op tv Tika's door toverkracht. Ze steelt tijdens Tika's toverfluit in de hoop de tijdens ook haar toverkracht te op tv stelen...

Kwark de leert Tika alles over jarig het zijn, trakteren en naar cadeaus. op Tika wil ook jarig zijn op tv en TiTaTovenaar door besluit het dat zij vandaag op jarig is! Tante met Truus en opa komen op de visite.

Grobelia door wil een spion in in het luchtkasteel naar binnen met van smokkelen om het toverboek van tijdens TiTaTovenaar te stelen. Ze een gaat het naar beneden en ontvoert door Heertje door met een slaapdrankje. Zal met Heertje echt het toverboek gaan de van stelen?

Er is op een fanfare van in het dorp. Tika op tv wil graag meedoen, het maar op tv haar toverfluit is niet door zo'n geschikt instrument. uit Ze verzint de zelf een oplossing, zonder TiTaTovenaars op hulp. Als met dat maar goed van gaat...

TiTaTovenaar van is vastbesloten: hij moet tijdens en zal een vandaag een kameel toveren! de Tante Truus denkt dat een meditatie wel het eens zou kunnen tijdens helpen. Maar ineens het wordt op tv het hele dorp op tv aangevallen door sprinkhanen! Komt dat misschien de door tijdens die meditatie?

Er is tijdens een nieuwe door kruidenier in het de dorp en hij heeft in een hele mooie dochter. een Opeens heeft Kwark de alleen nog maar naar van oog voor haar! Tika is op tv erg van jaloers.

april 2020
08-03-2020 14:05

Geeltje

TiTaTovenaar - Geeltje

Geeltje valt over de rand van het balkon. Hij komt beneden in een wasmand terecht bij Pietertje. TiTaTovenaar wil hem opzoeken via zijn glazen bol, maar die gaat ineens stuk!

07-03-2020 14:19

Snuffie

TiTaTovenaar - Snuffie

Tika helpt haar vader met toveren. Maar in plaats van een kameel toveren ze een konijn! Tika is heel blij, maar TiTaTovenaar vindt het maar niets. Ze moet hem eigenlijk weg doen.

01-03-2020 14:22

Verliefd

TiTaTovenaar - Verliefd

Vlinders in je buik, niet meer kunnen slapen en eten, alleen maar aan hem of haar kunnen denken? Ook Grobelia heeft hier last van: ze is verliefd! Maar op wie? En is het wederzijds?

29-02-2020 14:18

De hiepnostieker

TiTaTovenaar - De hiepnostieker

Tika wil laten zien dat ze kan toveren. Met Geeltje en Broer probeert ze de hiepnostieker toverspreuk uit, met nare gevolgen voor de Kruidenier. Hoe lost Tika dit nou weer op?

23-02-2020 14:22

Tante Truus is somber

TiTaTovenaar - Tante Truus is somber

Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

22-02-2020 14:18

Eerlijk

TiTaTovenaar - Eerlijk

Kwark komt enthousiast naar het kasteel. Er is een waarzegster op het plein! Het hele dorp staat voor haar in de rij. Tika is nieuwsgierig en gaat een kijkje nemen.

16-02-2020 14:14

Superpizza

TiTaTovenaar - Superpizza

Tika en Kwark gaan beneden samen pizza's eten. Ze eten er allebei heel veel, maar vergeten dat ze moeten betalen. Ze hebben allebei geen geld. Hoe gaan ze dit oplossen?

15-02-2020 14:10

Het lachwater

TiTaTovenaar - Het lachwater

TiTaTovenaar heeft een mopperdag. Opa is dat beu en maakt lachwater voor hem. Al snel ligt iedereen in een deuk. Door al dat gelach vergeten ze de Grobbebollen helemaal...

09-02-2020 14:08

De gedachtendoos

TiTaTovenaar - De gedachtendoos

Omdat Tika zich verveelt, tovert haar vader een gedachtendoos voor haar. Ze gaat met haar gedachtendoos naar beneden, maar veroorzaakt daar per ongeluk allerlei ruzies.

08-02-2020 14:24

Vliegles

TiTaTovenaar - Vliegles

Tika krijgt haar eerste vliegles van tante Truus! Grobelia komt erachter en is jaloers op Tika's toverkracht. Ze steelt Tika's toverfluit in de hoop ook haar toverkracht te stelen...

02-02-2020 14:11

Tika's verjaardag

TiTaTovenaar - Tika's verjaardag

Kwark leert Tika alles over jarig zijn, trakteren en cadeaus. Tika wil ook jarig zijn en TiTaTovenaar besluit dat zij vandaag jarig is! Tante Truus en opa komen op visite.

01-02-2020 14:17

Heertje ontvoerd

TiTaTovenaar - Heertje ontvoerd

Grobelia wil een spion in het luchtkasteel naar binnen smokkelen om het toverboek van TiTaTovenaar te stelen. Ze gaat naar beneden en ontvoert Heertje met een slaapdrankje. Zal Heertje echt het toverboek gaan stelen?

26-01-2020 14:15

Fanfare

TiTaTovenaar - Fanfare

Er is een fanfare in het dorp. Tika wil graag meedoen, maar haar toverfluit is niet zo'n geschikt instrument. Ze verzint zelf een oplossing, zonder TiTaTovenaars hulp. Als dat maar goed gaat...

25-01-2020 14:11

Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar - Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar is vastbesloten: hij moet en zal vandaag een kameel toveren! Tante Truus denkt dat meditatie wel eens zou kunnen helpen. Maar ineens wordt het hele dorp aangevallen door sprinkhanen! Komt dat misschien door die meditatie?

19-01-2020 14:11

Jaloers

TiTaTovenaar - Jaloers

Er is een nieuwe kruidenier in het dorp en hij heeft een hele mooie dochter. Opeens heeft Kwark alleen nog maar oog voor haar! Tika is erg jaloers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TiTaTovenaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TiTaTovenaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TiTaTovenaar bij TiTaTovenaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TiTaTovenaar. Heb je een uitzending van TiTaTovenaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TiTaTovenaar gemist

Ti-ta-tovenaar is een Nederlandse kindertelevisieserie uitgezonden door de NOS in de jaren '70 en in 2008/2009 door de AVRO. De serie uit de jaren zeventig werd in de jaren negentig herhaald door de TROS. De serie gaat over Tika. Zij woont samen met haar vader in een luchtkasteel. Haar vader is een grote, verstrooide tovenaar met een beperking: hij kan geen aardbeien (zelf noemt hij ze aardbeziën) in kamelen veranderen. Samen beleven ze veel avonturen. De meeste worden veroorzaakt door Tato toveraap, die met zijn apenstreken de mensen op aarde de stuipen op het lijf jaagt. Vooral het keurige heertje moet het vaak ontgelden.

Uitzending gemist van TiTaTovenaar? Hier kun je alle uitzendingen van TiTaTovenaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 328
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!