Programma gemist?

Seizoen 1 op tv - Aflevering 6 door - Nederlandse het jeugdserie waarin TiTaTovenaar de meest door wonderlijke tijdens avonturen beleeft. Eerlijk. Op het pleintje duikt op een tijdens waarzegster op die graag even de goed door zou kunnen toveren het als Tita. Via naar Tika probeert ze zijn met grote op toverboek te bemachtigen.

Seizoen op 1 - Aflevering de 5 - op Nederlandse jeugdserie waarin TiTaTovenaar tijdens de meest wonderlijke een avonturen beleeft. Superpizza. Tika wil samen met uit haar tijdens vriendjes Kwark naar naar het dorp vliegen om op tv er een superpizza te met op gaan eten. Ook tijdens de grobbebollen zien een lekkere pizza van wel van zitten. Ze een beseffen echter niet de dat ze voor het eten ook tijdens moeten van betalen.

TiTaTovenaar heeft een een mopperdag. op tv Opa is dat tijdens beu en tijdens maakt lachwater voor op tv hem. Al snel tijdens ligt iedereen in een deuk. in Door al dat door gelach vergeten ze de de Grobbebollen tijdens helemaal...

Omdat in Tika zich in verveelt, tovert haar vader tijdens een gedachtendoos voor haar. Ze een van gaat met haar gedachtendoos naar een beneden, maar veroorzaakt tijdens daar per ongeluk een allerlei op tv ruzies...

Tika krijgt haar een eerste vliegles door van tante Truus! Grobelia door komt erachter en door is jaloers met op Tika's toverkracht. een Ze steelt in Tika's toverfluit op in de hoop ook haar toverkracht een het te stelen...

Kwark de leert Tika alles op over jarig zijn, uit trakteren en cadeaus. Tika met wil ook jarig zijn in en TiTaTovenaar besluit het dat zij met vandaag jarig is! Tante door Truus en opa uit komen in op visite.

Grobelia wil een met spion in het door luchtkasteel op tv naar binnen smokkelen op tv om het toverboek van met TiTa Tovenaar op tv te stelen. Ze gaat met naar op beneden en ontvoert Heertje met in een slaapdrankje. Zal Heertje tijdens echt het een toverboek gaan van stelen?

Er een is een fanfare het in het dorp. Tika wil uit graag meedoen, maar op haar toverfluit is tijdens niet in zo'n geschikt uit instrument. Ze verzint zelf in een oplossing, zonder de TiTa Tovenaars hulp. Als door dat maar goed de gaat...

TiTa Tovenaar is met het vastbesloten: hij moet en zal naar vandaag een kameel op tv toveren! Tante Truus van denkt dat meditatie wel de eens zou op kunnen helpen. Maar ineens het wordt het de hele dorp aangevallen naar door sprinkhanen! Komt dat een misschien door door die het meditatie?

Er is een in nieuwe kruidenier in door het dorp de en hij tijdens heeft een hele mooie dochter. het Opeens heeft op tv Kwark alleen nog door maar oog van voor haar! Tika is een erg tijdens jaloers.

Er van is een spookfeest naar beneden en de alle dorpelingen hebben enge kostuums gemaakt. op Maar ook in een het luchtkasteel door spookt het! tijdens Tika en de Grobbebollen in zijn tijdens erg bang. Kan TiTa Tovenaar het de rust weer de terug toveren in het op het kasteel?

Vandaag op tv is een door ongeluksdag. TiTa Tovenaar moppert de en Grobelia is ook de al door ongelukkig. Tika vindt dit eigenlijk de helemaal niet in leuk. Ze gaat samen op met Kwark op tv beneden op in zoek naar geluk.

TiTa Tovenaar door is naar heel erg blij, want hij heeft naar van een echte kameel in getoverd! Maar heeft hij deze kameel van wel echt getoverd? van Het is wel in heel toevallig dat tijdens Camiel de Kameel op van het uit circus op in het dorp ineens verdwenen van is.

Tika van heeft een naar cadeautje gekregen van TiTa Tovenaar: onzichtbare door inkt. Daarmee kan naar ze geheimen opschrijven, in op zonder dat iemand ze kan naar lezen. Maar in al snel ontdekt Grobelia dit. op Grobelia heeft uit nog maar één doel: met de onzichtbare op tv inkt door ontcijferen.

Kwark met heeft vandaag zijn op tv allereerste toverproef, maar opeens krijgt met TiTa Tovenaar vreselijke naar kiespijn. van Kwark probeert naar zijn toverkunsten als tandarts uit, maar uit hier is niet een iedereen blij uit mee.

februari 2019
17-02-2019 14:11

TiTaTovenaar

TiTaTovenaar - TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse jeugdserie waarin TiTaTovenaar de meest wonderlijke avonturen beleeft. Eerlijk. Op het pleintje duikt een waarzegster op die graag even goed zou kunnen toveren als Tita. Via Tika probeert ze zijn gro...

16-02-2019 14:08

TiTaTovenaar

TiTaTovenaar - TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse jeugdserie waarin TiTaTovenaar de meest wonderlijke avonturen beleeft. Superpizza. Tika wil samen met haar vriendjes Kwark naar het dorp vliegen om er een superpizza te gaan eten. Ook de grobbebollen...

10-02-2019 14:20

Het lachwater

TiTaTovenaar - Het lachwater

TiTaTovenaar heeft een mopperdag. Opa is dat beu en maakt lachwater voor hem. Al snel ligt iedereen in een deuk. Door al dat gelach vergeten ze de Grobbebollen helemaal...

09-02-2019 14:06

De gedachtendoos

TiTaTovenaar - De gedachtendoos

Omdat Tika zich verveelt, tovert haar vader een gedachtendoos voor haar. Ze gaat met haar gedachtendoos naar beneden, maar veroorzaakt daar per ongeluk allerlei ruzies...

03-02-2019 14:42

Vliegles

TiTaTovenaar - Vliegles

Tika krijgt haar eerste vliegles van tante Truus! Grobelia komt erachter en is jaloers op Tika's toverkracht. Ze steelt Tika's toverfluit in de hoop ook haar toverkracht te stelen...

02-02-2019 14:31

Tika's verjaardag

TiTaTovenaar - Tika's verjaardag

Kwark leert Tika alles over jarig zijn, trakteren en cadeaus. Tika wil ook jarig zijn en TiTaTovenaar besluit dat zij vandaag jarig is! Tante Truus en opa komen op visite.

27-01-2019 14:46

Heertje ontvoerd

TiTaTovenaar - Heertje ontvoerd

Grobelia wil een spion in het luchtkasteel naar binnen smokkelen om het toverboek van TiTa Tovenaar te stelen. Ze gaat naar beneden en ontvoert Heertje met een slaapdrankje. Zal Heertje echt het toverboek gaan stelen?

26-01-2019 14:49

Fanfare

TiTaTovenaar - Fanfare

Er is een fanfare in het dorp. Tika wil graag meedoen, maar haar toverfluit is niet zo'n geschikt instrument. Ze verzint zelf een oplossing, zonder TiTa Tovenaars hulp. Als dat maar goed gaat...

20-01-2019 14:55

Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar - Kamelen en sprinkhanen

TiTa Tovenaar is vastbesloten: hij moet en zal vandaag een kameel toveren! Tante Truus denkt dat meditatie wel eens zou kunnen helpen. Maar ineens wordt het hele dorp aangevallen door sprinkhanen! Komt dat misschien door die meditatie?

19-01-2019 14:50

Jaloers

TiTaTovenaar - Jaloers

Er is een nieuwe kruidenier in het dorp en hij heeft een hele mooie dochter. Opeens heeft Kwark alleen nog maar oog voor haar! Tika is erg jaloers.

13-01-2019 14:38

Spookfeest

TiTaTovenaar - Spookfeest

Er is een spookfeest beneden en alle dorpelingen hebben enge kostuums gemaakt. Maar ook in het luchtkasteel spookt het! Tika en de Grobbebollen zijn erg bang. Kan TiTa Tovenaar de rust weer terug toveren in het kasteel?

12-01-2019 14:51

Geluk

TiTaTovenaar - Geluk

Vandaag is een ongeluksdag. TiTa Tovenaar moppert en Grobelia is ook al ongelukkig. Tika vindt dit eigenlijk helemaal niet leuk. Ze gaat samen met Kwark beneden op zoek naar geluk.

30-12-2018 14:41

Circus in het dorp

TiTaTovenaar - Circus in het dorp

TiTa Tovenaar is heel erg blij, want hij heeft een echte kameel getoverd! Maar heeft hij deze kameel wel echt getoverd? Het is wel heel toevallig dat Camiel de Kameel van het circus in het dorp ineens verdwenen is.

29-12-2018 14:51

Geheimen

TiTaTovenaar - Geheimen

Tika heeft een cadeautje gekregen van TiTa Tovenaar: onzichtbare inkt. Daarmee kan ze geheimen opschrijven, zonder dat iemand ze kan lezen. Maar al snel ontdekt Grobelia dit. Grobelia heeft nog maar één doel: de onzichtbare inkt ontcijferen...

23-12-2018 14:43

Kiespijn

TiTaTovenaar - Kiespijn

Kwark heeft vandaag zijn allereerste toverproef, maar opeens krijgt TiTa Tovenaar vreselijke kiespijn. Kwark probeert zijn toverkunsten als tandarts uit, maar hier is niet iedereen blij mee.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TiTaTovenaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TiTaTovenaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TiTaTovenaar bij TiTaTovenaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TiTaTovenaar. Heb je een uitzending van TiTaTovenaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TiTaTovenaar gemist

Ti-ta-tovenaar is een Nederlandse kindertelevisieserie uitgezonden door de NOS in de jaren '70 en in 2008/2009 door de AVRO. De serie uit de jaren zeventig werd in de jaren negentig herhaald door de TROS. De serie gaat over Tika. Zij woont samen met haar vader in een luchtkasteel. Haar vader is een grote, verstrooide tovenaar met een beperking: hij kan geen aardbeien (zelf noemt hij ze aardbeziën) in kamelen veranderen. Samen beleven ze veel avonturen. De meeste worden veroorzaakt door Tato toveraap, die met zijn apenstreken de mensen op aarde de stuipen op het lijf jaagt. Vooral het keurige heertje moet het vaak ontgelden.

Uitzending gemist van TiTaTovenaar? Hier kun je alle uitzendingen van TiTaTovenaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 220
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 14:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord