Programma gemist?

Geeltje valt een over de rand naar van tijdens het balkon. Hij de komt beneden in een wasmand een terecht bij door Pietertje. TiTaTovenaar wil hem de opzoeken de via zijn glazen bol, het maar die uit gaat ineens stuk!

Tika met helpt haar vader met met toveren. met Maar in plaats door van een kameel toveren ze een naar konijn! Tika op is heel het blij, maar tijdens TiTaTovenaar vindt het op tv maar niets. Ze moet in hem eigenlijk weg het doen.

Vlinders in je naar buik, niet meer met kunnen op tv slapen en door eten, alleen maar aan met hem of haar kunnen naar denken? Ook Grobelia heeft naar hier een last van: ze is verliefd! een Maar op door wie? En is in het een wederzijds?

Tika wil laten uit zien dat ze tijdens kan toveren. door Met van Geeltje en Broer naar probeert ze de hiepnostieker toverspreuk uit, tijdens met tijdens nare gevolgen voor door de Kruidenier. Hoe lost Tika met dit nou de weer naar op?

Het op stormt vreselijk met rondom het luchtkasteel. tijdens Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle tijdens dorpsbewoners maken zich door zorgen. Zou er naar tijdens iets met tante Truus tijdens zijn?

Kwark komt enthousiast naar in naar het kasteel. tijdens Er is een waarzegster op het in plein! Het hele een dorp uit staat voor door haar in de rij. op tv Tika is nieuwsgierig en door gaat een kijkje het nemen.

Tika en een Kwark gaan beneden op samen pizza's een eten. Ze eten door er allebei heel veel, maar tijdens door vergeten dat ze moeten betalen. Ze op hebben met allebei geen geld. op Hoe gaan ze dit in oplossen?

TiTaTovenaar heeft een de door mopperdag. Opa is dat beu en tijdens maakt lachwater voor naar hem. Al snel een ligt iedereen in uit een deuk. van Door al dat naar gelach vergeten ze de op tv de Grobbebollen helemaal...

Omdat Tika door zich een verveelt, tovert haar vader een naar gedachtendoos voor tijdens haar. Ze van gaat met haar gedachtendoos naar een beneden, maar veroorzaakt op tv daar per ongeluk allerlei tijdens van ruzies.

Tika een krijgt haar eerste de vliegles van met tante Truus! Grobelia door komt erachter en uit is jaloers op Tika's toverkracht. Ze in steelt Tika's door toverfluit uit in de hoop ook haar op toverkracht te op tv stelen...

Kwark leert in Tika alles over jarig van zijn, in trakteren en cadeaus. Tika wil naar van ook jarig zijn en TiTaTovenaar door besluit een dat zij vandaag jarig is! naar Tante Truus door en opa komen tijdens op visite.

Grobelia wil een uit spion in het het luchtkasteel naar binnen uit smokkelen om het in van toverboek van TiTaTovenaar te van stelen. Ze gaat naar beneden van en ontvoert uit Heertje met een de slaapdrankje. Zal Heertje in echt het toverboek gaan door een stelen?

Er is op tv een fanfare in met het dorp. Tika wil van in graag meedoen, maar op haar toverfluit is niet zo'n geschikt naar in instrument. Ze verzint zelf naar een oplossing, zonder op tv TiTaTovenaars hulp. Als dat maar door het goed gaat...

TiTaTovenaar is vastbesloten: in hij moet de en zal op tv vandaag een kameel toveren! Tante het een Truus denkt dat de meditatie wel eens zou kunnen helpen. van naar Maar ineens wordt het hele dorp op aangevallen door sprinkhanen! in Komt dat in misschien door die van meditatie?

Er is naar een nieuwe kruidenier in het het dorp tijdens en hij heeft het een hele tijdens mooie dochter. Opeens heeft Kwark een alleen nog het maar naar oog voor haar! met Tika is erg door jaloers.

april 2021
08-03-2020 14:05

Geeltje

TiTaTovenaar - Geeltje

Geeltje valt over de rand van het balkon. Hij komt beneden in een wasmand terecht bij Pietertje. TiTaTovenaar wil hem opzoeken via zijn glazen bol, maar die gaat ineens stuk!

07-03-2020 14:19

Snuffie

TiTaTovenaar - Snuffie

Tika helpt haar vader met toveren. Maar in plaats van een kameel toveren ze een konijn! Tika is heel blij, maar TiTaTovenaar vindt het maar niets. Ze moet hem eigenlijk weg doen.

01-03-2020 14:22

Verliefd

TiTaTovenaar - Verliefd

Vlinders in je buik, niet meer kunnen slapen en eten, alleen maar aan hem of haar kunnen denken? Ook Grobelia heeft hier last van: ze is verliefd! Maar op wie? En is het wederzijds?

29-02-2020 14:18

De hiepnostieker

TiTaTovenaar - De hiepnostieker

Tika wil laten zien dat ze kan toveren. Met Geeltje en Broer probeert ze de hiepnostieker toverspreuk uit, met nare gevolgen voor de Kruidenier. Hoe lost Tika dit nou weer op?

23-02-2020 14:22

Tante Truus is somber

TiTaTovenaar - Tante Truus is somber

Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

22-02-2020 14:18

Eerlijk

TiTaTovenaar - Eerlijk

Kwark komt enthousiast naar het kasteel. Er is een waarzegster op het plein! Het hele dorp staat voor haar in de rij. Tika is nieuwsgierig en gaat een kijkje nemen.

16-02-2020 14:14

Superpizza

TiTaTovenaar - Superpizza

Tika en Kwark gaan beneden samen pizza's eten. Ze eten er allebei heel veel, maar vergeten dat ze moeten betalen. Ze hebben allebei geen geld. Hoe gaan ze dit oplossen?

15-02-2020 14:10

Het lachwater

TiTaTovenaar - Het lachwater

TiTaTovenaar heeft een mopperdag. Opa is dat beu en maakt lachwater voor hem. Al snel ligt iedereen in een deuk. Door al dat gelach vergeten ze de Grobbebollen helemaal...

09-02-2020 14:08

De gedachtendoos

TiTaTovenaar - De gedachtendoos

Omdat Tika zich verveelt, tovert haar vader een gedachtendoos voor haar. Ze gaat met haar gedachtendoos naar beneden, maar veroorzaakt daar per ongeluk allerlei ruzies.

08-02-2020 14:24

Vliegles

TiTaTovenaar - Vliegles

Tika krijgt haar eerste vliegles van tante Truus! Grobelia komt erachter en is jaloers op Tika's toverkracht. Ze steelt Tika's toverfluit in de hoop ook haar toverkracht te stelen...

02-02-2020 14:11

Tika's verjaardag

TiTaTovenaar - Tika's verjaardag

Kwark leert Tika alles over jarig zijn, trakteren en cadeaus. Tika wil ook jarig zijn en TiTaTovenaar besluit dat zij vandaag jarig is! Tante Truus en opa komen op visite.

01-02-2020 14:17

Heertje ontvoerd

TiTaTovenaar - Heertje ontvoerd

Grobelia wil een spion in het luchtkasteel naar binnen smokkelen om het toverboek van TiTaTovenaar te stelen. Ze gaat naar beneden en ontvoert Heertje met een slaapdrankje. Zal Heertje echt het toverboek gaan stelen?

26-01-2020 14:15

Fanfare

TiTaTovenaar - Fanfare

Er is een fanfare in het dorp. Tika wil graag meedoen, maar haar toverfluit is niet zo'n geschikt instrument. Ze verzint zelf een oplossing, zonder TiTaTovenaars hulp. Als dat maar goed gaat...

25-01-2020 14:11

Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar - Kamelen en sprinkhanen

TiTaTovenaar is vastbesloten: hij moet en zal vandaag een kameel toveren! Tante Truus denkt dat meditatie wel eens zou kunnen helpen. Maar ineens wordt het hele dorp aangevallen door sprinkhanen! Komt dat misschien door die meditatie?

19-01-2020 14:11

Jaloers

TiTaTovenaar - Jaloers

Er is een nieuwe kruidenier in het dorp en hij heeft een hele mooie dochter. Opeens heeft Kwark alleen nog maar oog voor haar! Tika is erg jaloers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TiTaTovenaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TiTaTovenaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TiTaTovenaar bij TiTaTovenaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TiTaTovenaar. Heb je een uitzending van TiTaTovenaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TiTaTovenaar gemist

Ti-ta-tovenaar is een Nederlandse kindertelevisieserie uitgezonden door de NOS in de jaren '70 en in 2008/2009 door de AVRO. De serie uit de jaren zeventig werd in de jaren negentig herhaald door de TROS. De serie gaat over Tika. Zij woont samen met haar vader in een luchtkasteel. Haar vader is een grote, verstrooide tovenaar met een beperking: hij kan geen aardbeien (zelf noemt hij ze aardbeziën) in kamelen veranderen. Samen beleven ze veel avonturen. De meeste worden veroorzaakt door Tato toveraap, die met zijn apenstreken de mensen op aarde de stuipen op het lijf jaagt. Vooral het keurige heertje moet het vaak ontgelden.

Uitzending gemist van TiTaTovenaar? Hier kun je alle uitzendingen van TiTaTovenaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 328
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!