Programma gemist?

Seizoen door 1 - Aflevering 13 - het het Nederlandse jeugdserie. De verjonger. Tita Tovenaar door heeft een verjongingspil uitgevonden met en hij zoekt een een proefkonijn om ze op de uit te testen. Volgens Tika is naar de oude Grobelia op tijdens de geschikte kandidate.

Kwark op tv gaat op schoolreis naar op tv een attractiepark. van Tika wil eigenlijk mee, op maar mag dat door niet omdat zij op niet op uit school zit. van De schoolreis verloopt anders dan met gepland.

Geeltje valt over uit met de rand van het balkon. naar Hij van komt beneden in een het wasmand terecht bij Pietertje. het TiTaTovenaar wil hem opzoeken in met via zijn glazen bol, maar die in gaat door ineens stuk!

Tika helpt met haar vader met toveren. tijdens een Maar in plaats van een kameel het toveren ze op een konijn! op Tika is heel de blij, maar in TiTaTovenaar vindt het maar niets. de Ze een moet hem eigenlijk weg met doen.

Vlinders in je met buik, niet door meer tijdens kunnen slapen en eten, alleen het maar aan hem of naar haar kunnen met denken? naar Ook Grobelia heeft hier last van: tijdens ze met is verliefd! Maar op een wie? En is met het uit wederzijds?

Tika wil tijdens laten zien dat een ze kan toveren. Met uit Geeltje en in Broer probeert ze een de hiepnostieker toverspreuk uit, uit tijdens met nare gevolgen voor met de Kruidenier. Hoe lost Tika van met dit nou weer de op?

Het naar stormt vreselijk rondom het tijdens luchtkasteel. Broer is zelfs uit weggewaaid! Ook op alle op tv dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er door met iets met tante Truus de zijn?

Kwark een komt enthousiast naar het kasteel. een Er is op een waarzegster van op het plein! Het tijdens hele dorp staat voor een haar in de van rij. naar Tika is nieuwsgierig en in gaat een kijkje een nemen.

Tika en Kwark de gaan beneden op tv samen pizza's eten. de Ze eten er op allebei heel met veel, maar vergeten dat tijdens ze op moeten betalen. Ze door hebben allebei geen geld. met Hoe gaan met ze dit oplossen?

Seizoen een 1 - uit Aflevering 4 - Nederlandse jeugdserie. Het op lachwater. TiTaTovenaar heeft een mopperdag. door Opa door is dat beu en maakt door lachwater voor op hem. een Al snel ligt iedereen in door een deuk. Door het al uit dat gelach vergeten in ze de Grobbebollen het helemaal.

Omdat Tika zich in op tv verveelt, tovert haar vader een gedachtendoos naar voor haar. Ze een gaat met een haar van gedachtendoos naar beneden, maar veroorzaakt op tv daar per ongeluk allerlei met het ruzies.

Tika een krijgt haar eerste vliegles van het tante naar Truus! Grobelia komt erachter de en is het jaloers op Tika's op tv toverkracht. Ze steelt uit Tika's toverfluit in de hoop naar ook met haar toverkracht te de stelen...

Kwark een leert Tika alles over het jarig zijn, het trakteren en cadeaus. Tika van wil ook tijdens jarig zijn in en TiTaTovenaar besluit dat een zij vandaag jarig is! Tante met Truus op en opa komen tijdens op visite.

Grobelia naar wil een spion in in het luchtkasteel een naar binnen smokkelen op tv om het toverboek van op tv TiTaTovenaar te de stelen. Ze gaat naar beneden naar de en ontvoert Heertje met een slaapdrankje. het Zal van Heertje echt tijdens het toverboek gaan op tv stelen?

Er op tv is een fanfare in het het op dorp. Tika wil graag meedoen, tijdens maar haar toverfluit is in niet zo'n tijdens geschikt instrument. Ze verzint naar op zelf een oplossing, met zonder TiTaTovenaars hulp. Als dat uit maar met goed gaat...

december 2019
15-12-2019 14:18

TiTaTovenaar

TiTaTovenaar - TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Nederlandse jeugdserie. De verjonger. Tita Tovenaar heeft een verjongingspil uitgevonden en hij zoekt een proefkonijn om ze uit te testen. Volgens Tika is de oude Grobelia de geschikte kandidate.

14-12-2019 14:10

De kinderfluit

TiTaTovenaar - De kinderfluit

Kwark gaat op schoolreis naar een attractiepark. Tika wil eigenlijk mee, maar mag dat niet omdat zij niet op school zit. De schoolreis verloopt anders dan gepland.

08-12-2019 14:13

Geeltje

TiTaTovenaar - Geeltje

Geeltje valt over de rand van het balkon. Hij komt beneden in een wasmand terecht bij Pietertje. TiTaTovenaar wil hem opzoeken via zijn glazen bol, maar die gaat ineens stuk!

07-12-2019 14:18

Snuffie

TiTaTovenaar - Snuffie

Tika helpt haar vader met toveren. Maar in plaats van een kameel toveren ze een konijn! Tika is heel blij, maar TiTaTovenaar vindt het maar niets. Ze moet hem eigenlijk weg doen.

01-12-2019 14:15

Verliefd

TiTaTovenaar - Verliefd

Vlinders in je buik, niet meer kunnen slapen en eten, alleen maar aan hem of haar kunnen denken? Ook Grobelia heeft hier last van: ze is verliefd! Maar op wie? En is het wederzijds?

30-11-2019 14:19

De hiepnostieker

TiTaTovenaar - De hiepnostieker

Tika wil laten zien dat ze kan toveren. Met Geeltje en Broer probeert ze de hiepnostieker toverspreuk uit, met nare gevolgen voor de Kruidenier. Hoe lost Tika dit nou weer op?

24-11-2019 14:14

Tante Truus is somber

TiTaTovenaar - Tante Truus is somber

Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

23-11-2019 14:07

Eerlijk

TiTaTovenaar - Eerlijk

Kwark komt enthousiast naar het kasteel. Er is een waarzegster op het plein! Het hele dorp staat voor haar in de rij. Tika is nieuwsgierig en gaat een kijkje nemen.

17-11-2019 14:18

Superpizza

TiTaTovenaar - Superpizza

Tika en Kwark gaan beneden samen pizza's eten. Ze eten er allebei heel veel, maar vergeten dat ze moeten betalen. Ze hebben allebei geen geld. Hoe gaan ze dit oplossen?

16-11-2019 14:13

TiTaTovenaar

TiTaTovenaar - TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlandse jeugdserie. Het lachwater. TiTaTovenaar heeft een mopperdag. Opa is dat beu en maakt lachwater voor hem. Al snel ligt iedereen in een deuk. Door al dat gelach vergeten ze de Grobbebollen helemaal.

10-11-2019 14:11

De gedachtendoos

TiTaTovenaar - De gedachtendoos

Omdat Tika zich verveelt, tovert haar vader een gedachtendoos voor haar. Ze gaat met haar gedachtendoos naar beneden, maar veroorzaakt daar per ongeluk allerlei ruzies.

09-11-2019 14:15

Vliegles

TiTaTovenaar - Vliegles

Tika krijgt haar eerste vliegles van tante Truus! Grobelia komt erachter en is jaloers op Tika's toverkracht. Ze steelt Tika's toverfluit in de hoop ook haar toverkracht te stelen...

03-11-2019 14:25

Tika's verjaardag

TiTaTovenaar - Tika's verjaardag

Kwark leert Tika alles over jarig zijn, trakteren en cadeaus. Tika wil ook jarig zijn en TiTaTovenaar besluit dat zij vandaag jarig is! Tante Truus en opa komen op visite.

02-11-2019 14:14

Heertje ontvoerd

TiTaTovenaar - Heertje ontvoerd

Grobelia wil een spion in het luchtkasteel naar binnen smokkelen om het toverboek van TiTaTovenaar te stelen. Ze gaat naar beneden en ontvoert Heertje met een slaapdrankje. Zal Heertje echt het toverboek gaan stelen?

27-10-2019 14:16

Fanfare

TiTaTovenaar - Fanfare

Er is een fanfare in het dorp. Tika wil graag meedoen, maar haar toverfluit is niet zo'n geschikt instrument. Ze verzint zelf een oplossing, zonder TiTaTovenaars hulp. Als dat maar goed gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TiTaTovenaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TiTaTovenaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TiTaTovenaar bij TiTaTovenaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TiTaTovenaar. Heb je een uitzending van TiTaTovenaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TiTaTovenaar gemist

Ti-ta-tovenaar is een Nederlandse kindertelevisieserie uitgezonden door de NOS in de jaren '70 en in 2008/2009 door de AVRO. De serie uit de jaren zeventig werd in de jaren negentig herhaald door de TROS. De serie gaat over Tika. Zij woont samen met haar vader in een luchtkasteel. Haar vader is een grote, verstrooide tovenaar met een beperking: hij kan geen aardbeien (zelf noemt hij ze aardbeziën) in kamelen veranderen. Samen beleven ze veel avonturen. De meeste worden veroorzaakt door Tato toveraap, die met zijn apenstreken de mensen op aarde de stuipen op het lijf jaagt. Vooral het keurige heertje moet het vaak ontgelden.

Uitzending gemist van TiTaTovenaar? Hier kun je alle uitzendingen van TiTaTovenaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 304
  • Laatste uitzending op 15-12-2019 om 14:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!