Programma gemist?

Het dahliaspektakel van in het het Bloemencorso St. naar Jansklooster mag zich tot de de top naar drie van Nederland rekenen. Elk tijdens jaar worden op tv er voor op de praalwagens volledige scenario's de uitgeschreven. De door choreografieën en musicals die hieruit uit voortvloeien op geven het corso in combinatie met het licht, rook, muziek door en geluid naar een extra dimensie. op Dit jaar rijden er de veertien wagens tijdens over het een parcours naast de muziekkorpsen en tijdens theatergezelschappen die het tijdens bloemenspektakel met afmaken. Ook dit jaar doet met MAX met verslag van het evenement uit dat jaarlijks op tienduizenden bezoekers met trekt. Dit is een herhaling van tijdens 29 van augustus 2015.

Twaalf door kleurige en geurige het praalwagens leggen uit samen met verschillende theatergezelschappen en door muziekkorpsen een uit feestelijk parcours uit af. Meer Het is uit de tweede keer van dat MAX naar de hoogtepunten uit het een Overijsselse dorp uitzendt. Met uit ook dit jaar door weer met bijzonder veel vrolijk gekleurde dahlia’s. door Het naar Bloemencorso St. Jansklooster trekt jaarlijks van duizenden met bezoekers en mag zich tot de met één van de drie grootste bloemencorso’s naar op van Nederland rekenen. Het corso het vond plaats op uit 21 en 22 tijdens augustus 2015. op Minder

Een uit registratie van het Bloemencorso een Sint Jansklooster. Veertien door wagens, begeleid door het muziekkorpsen en van theatergezelschappen leggen het met parcours af.

september 2020
25-08-2018 16:10

Bloemencorso St. Jansklooster

Bloemencorso St. Jansklooster - Bloemencorso St. Jansklooster

Het dahliaspektakel van het Bloemencorso St. Jansklooster mag zich tot de top drie van Nederland rekenen. Elk jaar worden er voor de praalwagens volledige scenario's uitgeschreven. De choreografieën en musicals die hieruit voortvloeien geve...

29-08-2015 17:10

Bloemencorso St. Jansklooster

Bloemencorso St. Jansklooster - Bloemencorso St. Jansklooster

Twaalf kleurige en geurige praalwagens leggen samen met verschillende theatergezelschappen en muziekkorpsen een feestelijk parcours af. Meer Het is de tweede keer dat MAX de hoogtepunten uit het Overijsselse dorp uitzendt. Met ook dit jaar ...

12-09-2014 17:35

Bloemencorso St. Jansklooster

Bloemencorso St. Jansklooster - Bloemencorso St. Jansklooster

Een registratie van het Bloemencorso Sint Jansklooster. Veertien wagens, begeleid door muziekkorpsen en theatergezelschappen leggen het parcours af.

Bloemencorso St. Jansklooster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloemencorso St. Jansklooster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloemencorso St. Jansklooster bij Bloemencorso St. Jansklooster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloemencorso St. Jansklooster. Heb je een uitzending van Bloemencorso St. Jansklooster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloemencorso St. Jansklooster gemist

Uitzending gemist van Bloemencorso St. Jansklooster? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloemencorso St. Jansklooster, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloemencorso St. Jansklooster gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloemencorso St. Jansklooster? Hier kun je alle uitzendingen van Bloemencorso St. Jansklooster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!