Programma gemist?

Het dahliaspektakel van door de het Bloemencorso St. naar Jansklooster mag zich tot een de top in drie van Nederland rekenen. op tv Elk jaar worden er voor van de praalwagens volledige tijdens tijdens scenario's uitgeschreven. De choreografieën de en musicals die op tv hieruit voortvloeien geven het door corso in combinatie naar met licht, rook, muziek een en geluid met een extra uit dimensie. Dit jaar rijden op er veertien wagens van over het op parcours naast de muziekkorpsen en op tv theatergezelschappen die in het bloemenspektakel van afmaken. Ook dit jaar in doet de MAX verslag van van het evenement dat jaarlijks uit tienduizenden bezoekers trekt. Dit is een met herhaling van tijdens 29 naar augustus 2015.

Twaalf kleurige met en door geurige praalwagens leggen samen met verschillende van uit theatergezelschappen en muziekkorpsen een op feestelijk parcours af. Meer de Het is de met tweede tijdens keer dat MAX de hoogtepunten uit van het Overijsselse in dorp uitzendt. Met met ook dit jaar van weer bijzonder veel de vrolijk tijdens gekleurde dahlia’s. Het Bloemencorso St. de Jansklooster trekt jaarlijks het duizenden bezoekers en op tv mag het zich tot door één van de drie grootste bloemencorso’s het van Nederland rekenen. het van Het corso vond plaats op een naar 21 en 22 augustus door 2015. Minder

Een registratie van de het Bloemencorso tijdens Sint Jansklooster. Veertien wagens, uit begeleid door een muziekkorpsen en theatergezelschappen in leggen het parcours met af.

juli 2021
25-08-2018 16:10

Bloemencorso St. Jansklooster

Bloemencorso St. Jansklooster - Bloemencorso St. Jansklooster

Het dahliaspektakel van het Bloemencorso St. Jansklooster mag zich tot de top drie van Nederland rekenen. Elk jaar worden er voor de praalwagens volledige scenario's uitgeschreven. De choreografieën en musicals die hieruit voortvloeien geve...

29-08-2015 17:10

Bloemencorso St. Jansklooster

Bloemencorso St. Jansklooster - Bloemencorso St. Jansklooster

Twaalf kleurige en geurige praalwagens leggen samen met verschillende theatergezelschappen en muziekkorpsen een feestelijk parcours af. Meer Het is de tweede keer dat MAX de hoogtepunten uit het Overijsselse dorp uitzendt. Met ook dit jaar ...

12-09-2014 17:35

Bloemencorso St. Jansklooster

Bloemencorso St. Jansklooster - Bloemencorso St. Jansklooster

Een registratie van het Bloemencorso Sint Jansklooster. Veertien wagens, begeleid door muziekkorpsen en theatergezelschappen leggen het parcours af.

Bloemencorso St. Jansklooster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloemencorso St. Jansklooster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloemencorso St. Jansklooster bij Bloemencorso St. Jansklooster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloemencorso St. Jansklooster. Heb je een uitzending van Bloemencorso St. Jansklooster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloemencorso St. Jansklooster gemist

Uitzending gemist van Bloemencorso St. Jansklooster? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloemencorso St. Jansklooster, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloemencorso St. Jansklooster gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloemencorso St. Jansklooster? Hier kun je alle uitzendingen van Bloemencorso St. Jansklooster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!