Programma gemist?

Het dahliaspektakel van een de het Bloemencorso St. Jansklooster in mag zich tot naar de top drie van Nederland tijdens rekenen. Elk in jaar worden er voor een de praalwagens tijdens volledige scenario's uitgeschreven. De uit choreografieën en musicals op de die hieruit voortvloeien geven het een corso in combinatie een met licht, rook, muziek met en geluid een de extra dimensie. van Dit naar jaar rijden er veertien wagens over op tv de het parcours naast naar de muziekkorpsen en in theatergezelschappen die het bloemenspektakel afmaken. in Ook dit jaar doet de MAX verslag op tv van het op evenement dat met jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt. Dit is door een herhaling van op 29 augustus op 2015.

Twaalf kleurige uit en van geurige praalwagens leggen samen het met verschillende theatergezelschappen en muziekkorpsen het een feestelijk door parcours af. van Meer Het is van de tweede keer een dat MAX de hoogtepunten tijdens uit door het Overijsselse dorp een uitzendt. Met ook dit jaar weer naar bijzonder veel vrolijk door gekleurde dahlia’s. de op Het Bloemencorso St. Jansklooster trekt jaarlijks uit duizenden bezoekers de en mag zich van tot één van de met drie grootste de bloemencorso’s van op Nederland rekenen. in Het corso vond plaats op uit 21 in en 22 augustus 2015. naar Minder

Een registratie van van het Bloemencorso Sint het Jansklooster. Veertien wagens, een begeleid op door muziekkorpsen en theatergezelschappen leggen op tv het parcours in af.

oktober 2019
25-08-2018 16:10

Bloemencorso St. Jansklooster

Bloemencorso St. Jansklooster - Bloemencorso St. Jansklooster

Het dahliaspektakel van het Bloemencorso St. Jansklooster mag zich tot de top drie van Nederland rekenen. Elk jaar worden er voor de praalwagens volledige scenario's uitgeschreven. De choreografieën en musicals die hieruit voortvloeien geve...

29-08-2015 17:10

Bloemencorso St. Jansklooster

Bloemencorso St. Jansklooster - Bloemencorso St. Jansklooster

Twaalf kleurige en geurige praalwagens leggen samen met verschillende theatergezelschappen en muziekkorpsen een feestelijk parcours af. Meer Het is de tweede keer dat MAX de hoogtepunten uit het Overijsselse dorp uitzendt. Met ook dit jaar ...

12-09-2014 17:35

Bloemencorso St. Jansklooster

Bloemencorso St. Jansklooster - Bloemencorso St. Jansklooster

Een registratie van het Bloemencorso Sint Jansklooster. Veertien wagens, begeleid door muziekkorpsen en theatergezelschappen leggen het parcours af.

Bloemencorso St. Jansklooster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloemencorso St. Jansklooster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloemencorso St. Jansklooster bij Bloemencorso St. Jansklooster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloemencorso St. Jansklooster. Heb je een uitzending van Bloemencorso St. Jansklooster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloemencorso St. Jansklooster gemist

Uitzending gemist van Bloemencorso St. Jansklooster? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloemencorso St. Jansklooster, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloemencorso St. Jansklooster gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloemencorso St. Jansklooster? Hier kun je alle uitzendingen van Bloemencorso St. Jansklooster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!