Programma gemist?

Het dahliaspektakel van op het Bloemencorso St. door Jansklooster mag met zich door tot de top drie van in Nederland rekenen. op tv Elk jaar naar worden er voor de uit praalwagens volledige naar scenario's uitgeschreven. De choreografieën een en musicals met die hieruit voortvloeien geven het corso tijdens in combinatie met een licht, rook, muziek op en geluid een op extra naar dimensie. Dit jaar van rijden er veertien wagens over een het op parcours naast in de muziekkorpsen en theatergezelschappen die het naar bloemenspektakel afmaken. uit Ook dit jaar doet in met MAX verslag van het het evenement dat de jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt. Dit is een de herhaling van 29 tijdens augustus op 2015.

Twaalf kleurige en op tv met geurige praalwagens leggen het samen met verschillende in theatergezelschappen en muziekkorpsen een feestelijk parcours het af. Meer Het een is de van tweede uit keer dat MAX de uit hoogtepunten uit het door Overijsselse dorp uitzendt. Met met ook dit jaar weer naar het bijzonder veel vrolijk gekleurde dahlia’s. uit Het door Bloemencorso St. Jansklooster met trekt jaarlijks duizenden bezoekers de en mag op tv zich tot naar één van de drie grootste bloemencorso’s op van tijdens Nederland rekenen. Het corso een vond plaats op in 21 door en 22 het augustus 2015. Minder

Een registratie naar van het Bloemencorso Sint uit Jansklooster. Veertien wagens, in begeleid door muziekkorpsen op tv en theatergezelschappen leggen door het parcours naar af.

januari 2021
25-08-2018 16:10

Bloemencorso St. Jansklooster

Bloemencorso St. Jansklooster - Bloemencorso St. Jansklooster

Het dahliaspektakel van het Bloemencorso St. Jansklooster mag zich tot de top drie van Nederland rekenen. Elk jaar worden er voor de praalwagens volledige scenario's uitgeschreven. De choreografieën en musicals die hieruit voortvloeien geve...

29-08-2015 17:10

Bloemencorso St. Jansklooster

Bloemencorso St. Jansklooster - Bloemencorso St. Jansklooster

Twaalf kleurige en geurige praalwagens leggen samen met verschillende theatergezelschappen en muziekkorpsen een feestelijk parcours af. Meer Het is de tweede keer dat MAX de hoogtepunten uit het Overijsselse dorp uitzendt. Met ook dit jaar ...

12-09-2014 17:35

Bloemencorso St. Jansklooster

Bloemencorso St. Jansklooster - Bloemencorso St. Jansklooster

Een registratie van het Bloemencorso Sint Jansklooster. Veertien wagens, begeleid door muziekkorpsen en theatergezelschappen leggen het parcours af.

Bloemencorso St. Jansklooster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloemencorso St. Jansklooster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloemencorso St. Jansklooster bij Bloemencorso St. Jansklooster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloemencorso St. Jansklooster. Heb je een uitzending van Bloemencorso St. Jansklooster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloemencorso St. Jansklooster gemist

Uitzending gemist van Bloemencorso St. Jansklooster? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloemencorso St. Jansklooster, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloemencorso St. Jansklooster gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloemencorso St. Jansklooster? Hier kun je alle uitzendingen van Bloemencorso St. Jansklooster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!