Programma gemist?

Tom test door een bizar van boekje dat uitlegt hoe je op meterslange haaien kan met een hypnotiseren én strelen. Een onderdompeling in tijdens door de wereld van haaienhypnose. op tv Tom test een bizar tijdens boekje dat uitlegt hoe op tv tijdens je meterslange haaien in kan hypnotiseren én strelen. Hij de dompelt zich op dan ook helemaal onder in uit op tv de wereld van de hypnose en met moet zelfs op tv een echte naar hypnoseshow tot een een goed einde brengen. Niet vanzelfsprekend de voor op iemand die eigenlijk met niet eens in hypnose in gelooft...

Tom met wil schansspringen op tv in Garmisch-Partenkirchen, maar hij tijdens kan niet eens skiën. Tom uit krijgt hulp in en in kan zelfs een Belgisch record van vestigen, als tijdens hij tenminste één het keer weet te tijdens springen zonder te vallen. een Van de schans door afspringen naar in Garmisch-Partenkirchen leek het Tom het einde. Hij leest uit een handleiding over schansspringen op en komt het in contact door met Marc Nölke, uit ex-bondscoach van het Oostenrijkse op schansspringteam. Deze coach heeft op tv zo zijn in bezwaren van tegen de plannen van Tom, van maar hij wil hem met door wel lesgeven. Dat op blijkt nog lastiger van dan Marc al dacht. Tom moet op tv eerst op tv leren skiën, voordat uit hij mag tijdens springen. Tom is de eerste Belg op tv die officieel op tv aan schansspringen door doet, dat wil uit zeggen dat met hij ook als eerste een Belgisch van record kan het vestigen. in Als hij tenminste één keer weet het te springen tijdens zonder te vallen, in maar op dat is niet zo door simpel.

Tom wil van het een Nationaal Orkest dirigeren tijdens de door uitvoering van Beethovens Vijfde uit Symfonie. In deze van 'nachtmerrie van elke in dirigent' wisselt het het tempo voortdurend en door is de compositie met de gecompliceerd. Tom wil het Nationaal met Orkest in dirigeren tijdens de uitvoering van uit Beethovens in Vijfde Symfonie. In deze 'nachtmerrie van door elke dirigent' wisselt op tv het tempo op tv voortdurend en is uit de compositie gecompliceerd. Dirigent naar Dirk Brossé wil naar op tv Tom wel leren uit dirigeren, maar hij tijdens vraagt zich af of Tom door niet te ambitieus is. een Hij dompelt Tom van twee met weken onder van in de wereld van de klassieke met muziek. Hij van laat door hem eerst een strijkkwartet dirigeren uit en het dan een orkest van een conservatoriumstudenten. Pas dan mag Tom uit een voor het Nationaal van Orkest staan. Het uit belangrijkste struikelblok blijkt uit de maat te zijn. Tom door heeft niet echt het uit naar beste gevoel voor ritme een en de tempowissels in de tijdens Vijfde een blijven hem parten spelen. op tv Na twee weken staat met een Tom met het Nationaal Orkest in in de Bozar in uit Brussel de voor een kritisch publiek het van 2000 in kenners van de klassieke muziek.

In in Tomtesterom gaat Tom Waes op op zoek van naar extreme uitdagingen uit en gaat daarin op tv heel ver: hij voert door de zwaarste uit beklimming ter naar wereld uit, probeert de zijn IQ te verhogen op naar 131, bouwt uit eigenhandig een duikboot, uit verliest meer dan op tv 14 kilo om aan bodybuilding met de te kunnen doen, in dirigeert de uitvoering van de uit Vijfde in Symfonie van Beethoven en naar probeert het Belgisch record tijdens schansspringen te vestigen. het Vanaf vanavond wordt op het laatste seizoen van door Tomtesterom herhaald. Tom het Waes wil in bergen beklimmen en zoekt de meteen de naar zwaarste beklimming ter wereld uit; met El Capitan, in naar door het Yosemite National Park in op tv Californië. Zelfs voor geoefende op klimmers is El Capitan tijdens niet te naar doen. De een beklimming duurt verschillende dagen een en gaat verticaal op omhoog. naar Tom Waes zal gezekerd door aan de berg hangen met met de afgrond onder naar hem. Klimmen, in eten, van slapen, zelfs zijn behoefte moet met Tom boven de afgrond op uit doen. Tom vraagt de naar hulp van enkele met pro’s: de Belgen in Sean Villanueva en Nicolas van Favresse zijn absolute wereldtopklimmers in en winnaars in van de ‘Piolets d’Or’ de in 2011. door Dat is van de hoogste onderscheiding voor klimmers. Zij op willen op tv Tom helpen en gaan van de uitdaging uit aan. De klim valt het Tom niet alleen fysiek zwaar de ook mentaal. tijdens El een Capitan is 1000 meter hoog naar en door de angst voor de in afgrond gaat nooit van weg. En dan een is er ook door nog de op King Swing, een horizontale verplaatsing door op 500 meter hoogte, op het punt op waar heel in wat klimmers niet voorbij door komen.

Tom test met deze keer in een bizar boekje met dat uitlegt hoe een je meterslange met haaien kan hypnotiseren in én strelen. Hij dompelt zich dan naar ook helemaal onder in in de wereld uit het van de hypnose.Meer Tom test met deze keer de een bizar boekje tijdens dat uitlegt hoe tijdens je meterslange haaien op tv kan hypnotiseren op én strelen. Hij dompelt een zich dan ook de helemaal onder in door de wereld van de het hypnose en naar moet zelfs een echte uit hypnoseshow tot een van goed door einde brengen. Niet evident voor een iemand die uit eigenlijk niet in eens in hypnose het gelooft...Minder

Van de naar schans afspringen in in Garmisch-Partenkirchen leek Tom het naar met einde. Hij komt in contact met met Marc Nölke, in ex-bondscoach van het Oostenrijkse met schansspringteam.Meer Van een de in schans afspringen in Garmisch-Partenkirchen leek Tom van het met einde. Hij leest het een handleiding over van schansspringen en komt in contact naar met Marc in Nölke, ex-bondscoach van van het naar Oostenrijkse schansspringteam. Deze coach een heeft zo zijn bezwaren een tegen de het plannen van Tom, maar hij uit wil op hem wel les in geven in tijdens het schansspringen. Hij stelt de een voorwaarde: uit je springt alleen als ik het zeg op tv dat het mag. van Marc wil dat het Tom niet alleen een gaat voor het springen van naar de schans in in Garmisch-Partenkirchen, van maar wil ook dat van hij de schoonheid de van het schansspringen naar ervaart en het perfecte samenspel naar van van kracht, techniek en het timing... Alleen dan een voel je wat schansspringen echt op is: even door echt tijdens zweven. Even het gevoel hebben tijdens dat je het vliegt. Uiteindelijk is het een toch met lastiger dan Marc had gedacht. Tom het uit kan niet skiën moet echt van vanaf nul beginnen. op tv Pas van als hij dat enigszins door onder knie heeft, mag in hij springen. Hij moet naar beginnen op in een tijdens schans van 15 van meter en dan opbouwen. Ondertussen op moet hij ook met nog indoor aan zijn op tv techniek werken door en uit zijn explosieve kracht opbouwen. Tom is het uit de eerste Belg die in officieel aan schansspringen doet. de Dat wil zeggen dat uit hij naar ook als eerste een van Belgisch record kan vestigen. een Hij tijdens besluit zich het in te schrijven in een plaatselijke op tv het schansspringwedstrijd. Zijn tegenstanders met zijn 100 lokale op Oostenrijkse kinderen. De afstand die hij met de springt, maakt niet door uit. Als hij één keer kan een springen zonder te het vallen, heeft van hij een Belgisch record. van Maar zelfs dat uit op is niet zo de simpel.Minder

Tom naar wil het door Nationaal Orkest van België met dirigeren tijdens in de uitvoering van op tv de Vijfde Symfonie uit van Beethoven en naar hij leest daarom het boekje 'Conducting het an uit Orchestra'.Meer Tom wil tijdens het Nationaal Orkest van naar België dirigeren tijdens een de in uitvoering van de Vijfde van Symfonie van Beethoven van en hij leest daarom uit het met boekje 'Conducting an Orchestra'. Hierin op tv wordt met de Vijfde Symfonie de nachtmerrie van van naar elke dirigent genoemd. Het de tempo wisselt voortdurend en de in met compositie is daarom zelfs voor op tv een ervaren dirigent gecompliceerd. door Dirigent Dirk tijdens Brossé wil Tom wel de met leren dirigeren, maar hij vraagt zich in af met of Tom uit niet te ambitieus is. Het een dirigeren van De Vijfde op van Symfonie van Beethoven vereist door jaren studiewerk en van de reputatie van het Nationaal van Orkest op mag niet op het van spel staan. met Tom mag het in dus niet verknallen. Dirk op dompelt Tom een twee weken uit onder in de wereld op van de klassieke tijdens muziek. Hij laat hem op tv eerst een een strijkkwartet dirigeren en de dan een orkest de van conservatoriumstudenten. Pas dan mag het Tom voor een het Nationaal Orkest staan. in door Hij dirigeert alleen de eerste door beweging van de tijdens Vijfde Symfonie. van Dat is een stuk naar van drie tijdens minuten en het dat lijkt te in overzien, maar omdat er ruim door 80 muzikanten meespelen, van is de partituur op hiervan omvangrijk. Tom de moet dus naar een soort de ingekorte versie van de door partituur maken waar hij door mee door kan werken. Dat is de gemakkelijker gezegd dan gedaan als een je zoals in Tom op tv geen noot kan een lezen of schrijven. tijdens Het belangrijkste struikelblok uit blijkt de maat te zijn. Tom op heeft niet echt in het een beste gevoel voor ritme en met de op tv tempowissels in de Vijfde blijven op hem parten spelen. naar Het door minste wat een dirigent moet op tv van doen, is perfect de maat aangeven. in Na twee door weken staat Tom tijdens met het Nationaal Orkest door in de op tv Bozar in met Brussel voor een kritisch publiek de op van 2000 klassieke met muziekkenners.Minder

Tom wil op tv mee doen aan het op uit Belgisch Kampioenschap Bodybuilding, maar kan met hij in acht maanden naar een echte bodybuilder naar een worden?

Het boekje 'How met van to build your own door submarine?' is voor Tom van de perfecte op tv gelegenheid om zijn in eigen onderzeeër te met maken.

Hoe slim met je naar bent, lijkt een vaststaand uit gegeven. Toch zijn er het heel naar wat boekjes op de in markt die beweren tijdens dat je in slimmer kunt worden. Tom gaat op ze in testen.

september 2017
29-06-2017 23:50

Hoe hypnotiseer ik haaien?

Tomtesterom - Hoe hypnotiseer ik haaien?

Tom test een bizar boekje dat uitlegt hoe je meterslange haaien kan hypnotiseren én strelen. Een onderdompeling in de wereld van haaienhypnose. Tom test een bizar boekje dat uitlegt hoe je meterslange haaien kan hypnotiseren én strelen. Hij...

23-06-2017 00:45

Schansspringen

Tomtesterom - Schansspringen

Tom wil schansspringen in Garmisch-Partenkirchen, maar hij kan niet eens skiën. Tom krijgt hulp en kan zelfs een Belgisch record vestigen, als hij tenminste één keer weet te springen zonder te vallen. Van de schans afspringen in Garmisch-Pa...

15-06-2017 23:40

Dirigent

Tomtesterom - Dirigent

Tom wil het Nationaal Orkest dirigeren tijdens de uitvoering van Beethovens Vijfde Symfonie. In deze 'nachtmerrie van elke dirigent' wisselt het tempo voortdurend en is de compositie gecompliceerd. Tom wil het Nationaal Orkest dirigeren tij...

08-06-2017 23:35

Tomtesterom

Tomtesterom - Tomtesterom

Uitzending gemist van Tomtesterom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tomtesterom, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Tomtesterom gemist? Kijk deze dan hier terug!

02-06-2017 20:30

Tomtesterom

Tomtesterom - Tomtesterom

Uitzending gemist van Tomtesterom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tomtesterom, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Tomtesterom gemist? Kijk deze dan hier terug!

26-05-2017 20:30

Tomtesterom

Tomtesterom - Tomtesterom

Uitzending gemist van Tomtesterom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tomtesterom, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Tomtesterom gemist? Kijk deze dan hier terug!

19-05-2017 20:30

Tomtesterom

Tomtesterom - Tomtesterom

In Tomtesterom gaat Tom Waes op zoek naar extreme uitdagingen en gaat daarin heel ver: hij voert de zwaarste beklimming ter wereld uit, probeert zijn IQ te verhogen naar 131, bouwt eigenhandig een duikboot, verliest meer dan 14 kilo om aan ...

24-10-2014 21:25

Tomtesterom

Tomtesterom - Tomtesterom

Tom test deze keer een bizar boekje dat uitlegt hoe je meterslange haaien kan hypnotiseren én strelen. Hij dompelt zich dan ook helemaal onder in de wereld van de hypnose.Meer Tom test deze keer een bizar boekje dat uitlegt hoe je meterslan...

17-10-2014 21:25

Tomtesterom

Tomtesterom - Tomtesterom

Van de schans afspringen in Garmisch-Partenkirchen leek Tom het einde. Hij komt in contact met Marc Nölke, ex-bondscoach van het Oostenrijkse schansspringteam.Meer Van de schans afspringen in Garmisch-Partenkirchen leek Tom het einde. Hij l...

03-10-2014 21:26

Tomtesterom

Tomtesterom - Tomtesterom

Tom wil het Nationaal Orkest van België dirigeren tijdens de uitvoering van de Vijfde Symfonie van Beethoven en hij leest daarom het boekje 'Conducting an Orchestra'.Meer Tom wil het Nationaal Orkest van België dirigeren tijdens de uitvoeri...

26-09-2014 21:26

Tomtesterom

Tomtesterom - Tomtesterom

Tom wil mee doen aan het Belgisch Kampioenschap Bodybuilding, maar kan hij in acht maanden een echte bodybuilder worden?

19-09-2014 21:26

Tomtesterom

Tomtesterom - Tomtesterom

Het boekje 'How to build your own submarine?' is voor Tom de perfecte gelegenheid om zijn eigen onderzeeër te maken.

12-09-2014 21:25

Tomtesterom

Tomtesterom - Tomtesterom

Hoe slim je bent, lijkt een vaststaand gegeven. Toch zijn er heel wat boekjes op de markt die beweren dat je slimmer kunt worden. Tom gaat ze testen.

Tomtesterom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tomtesterom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tomtesterom bij Tomtesterom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tomtesterom. Heb je een uitzending van Tomtesterom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tomtesterom gemist

Uitzending gemist van Tomtesterom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tomtesterom, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Tomtesterom gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Tomtesterom? Hier kun je alle uitzendingen van Tomtesterom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 29-06-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord