Programma gemist?

In de naar eerste met halve finale strijden op Bobby & Ella, Chelsea, Sem met en Suze tegen elkaar. de Een tijdens professionele vakjury bepaalt samen met uit de kinderjury en door de kijkers thuis naar het wie er door mag naar de naar in finale.

december 2021
13-09-2014 19:00

1e Halve Finale Live

1e Halve Finale Live - 1e Halve Finale Live

In de eerste halve finale strijden Bobby & Ella, Chelsea, Sem en Suze tegen elkaar. Een professionele vakjury bepaalt samen met de kinderjury en de kijkers thuis wie er door mag naar de finale.

1e Halve Finale Live gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 1e Halve Finale Live de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 1e Halve Finale Live bij 1e Halve Finale Live liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 1e Halve Finale Live. Heb je een uitzending van 1e Halve Finale Live gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

1e Halve Finale Live gemist

Uitzending gemist van 1e Halve Finale Live? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 1e Halve Finale Live, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 1e Halve Finale Live gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 1e Halve Finale Live? Hier kun je alle uitzendingen van 1e Halve Finale Live kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-09-2014 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!