Programma gemist?

The Road To tijdens Berlin,De Golden van Oldies gaan touren door een Duitsland! De repetities op tv met het nieuwe door Duits tijdens rockrepertoire zijn in volle door gang, een maar er moet het nog veel gebeuren voordat met de Oldies met op tournee kunnen.

december 2021
13-09-2014 21:10

Golden Oldies

Golden Oldies - Golden Oldies

The Road To Berlin,De Golden Oldies gaan touren door Duitsland! De repetities met het nieuwe Duits rockrepertoire zijn in volle gang, maar er moet nog veel gebeuren voordat de Oldies op tournee kunnen.

Golden Oldies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Oldies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Oldies bij Golden Oldies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Oldies. Heb je een uitzending van Golden Oldies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Oldies gemist

The Road To Berlin,Uitzending gemist van Golden Oldies, The Road To Berlin? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Golden Oldies, The Road To Berlin, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Golden Oldies, The Road To Berlin gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Golden Oldies? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Oldies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-09-2014 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!