Programma gemist?

Het op kan snel uit gaan. Het ene moment zit door je nog op tv in je overcomplete schuur van aan een bromfiets naar te met sleutelen, het andere een moment word je op tv opperhoofd van een indianenstam. Maar de niet van voordat je als trots tijdens gezinshoofd met oergezellige naar kinderen hebt laten in zien hoe gastvrijheid bedoeld uit is. Ondertussen speel met je de lead in tijdens een tijdens musical. Het zou zomaar een kunnen. Althans, in de het absurde universum van door komiek, acteur een en in vlogger Henry van Loon. En op in zijn voorstelling Sleutelmoment uit zou het wel van eens allemaal tegelijkertijd door kunnen met gebeuren.

In naar zijn eerste een show was het Henry slechts te uit doen om uit entertainen van in publiek. In Electropis heeft tijdens hij het in over wezenlijke dingen: over een zijn generatie tijdens Y, materialisme, angst, van liefde en lekkere op wijven.

november 2021
17-03-2019 22:30

Sleutelmoment

Henry van Loon - Sleutelmoment

Het kan snel gaan. Het ene moment zit je nog in je overcomplete schuur aan een bromfiets te sleutelen, het andere moment word je opperhoofd van een indianenstam. Maar niet voordat je als trots gezinshoofd met oergezellige kinderen hebt late...

13-09-2014 22:35

Henry van Loon

Henry van Loon - Henry van Loon

In zijn eerste show was het Henry slechts te doen om entertainen van publiek. In Electropis heeft hij het over wezenlijke dingen: over zijn generatie Y, materialisme, angst, liefde en lekkere wijven.

Henry van Loon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Henry van Loon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Henry van Loon bij Henry van Loon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Henry van Loon. Heb je een uitzending van Henry van Loon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Henry van Loon gemist

Uitzending gemist van Henry van Loon? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Henry van Loon, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Henry van Loon gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Henry van Loon? Hier kun je alle uitzendingen van Henry van Loon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!