Programma gemist?

Het met kan snel met gaan. Het ene moment zit je de nog in een je overcomplete schuur door aan een de bromfiets te sleutelen, het andere door moment word je op opperhoofd op tv van een indianenstam. het Maar niet voordat je als op tv op trots gezinshoofd met oergezellige kinderen van hebt met laten zien hoe de gastvrijheid bedoeld is. Ondertussen van speel je de het lead in een musical. op Het het zou zomaar kunnen. een Althans, in het absurde universum op tv van komiek, uit acteur en vlogger Henry van op Loon. het En in de zijn voorstelling Sleutelmoment zou het op tv wel eens allemaal het tegelijkertijd kunnen uit gebeuren.

In in zijn eerste show was het naar Henry van slechts te doen met om entertainen van publiek. tijdens In met Electropis heeft hij het door over wezenlijke dingen: over met zijn generatie de Y, materialisme, uit angst, liefde en lekkere een wijven.

juni 2020
17-03-2019 22:30

Sleutelmoment

Henry van Loon - Sleutelmoment

Het kan snel gaan. Het ene moment zit je nog in je overcomplete schuur aan een bromfiets te sleutelen, het andere moment word je opperhoofd van een indianenstam. Maar niet voordat je als trots gezinshoofd met oergezellige kinderen hebt late...

13-09-2014 22:35

Henry van Loon

Henry van Loon - Henry van Loon

In zijn eerste show was het Henry slechts te doen om entertainen van publiek. In Electropis heeft hij het over wezenlijke dingen: over zijn generatie Y, materialisme, angst, liefde en lekkere wijven.

Henry van Loon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Henry van Loon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Henry van Loon bij Henry van Loon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Henry van Loon. Heb je een uitzending van Henry van Loon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Henry van Loon gemist

Uitzending gemist van Henry van Loon? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Henry van Loon, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Henry van Loon gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Henry van Loon? Hier kun je alle uitzendingen van Henry van Loon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!