Programma gemist?

Vier door door het boeddhisme geïnspireerde het kunstenaars trekken naar zich twee weken terug uit op een verlaten fort van aan op de Lek. Wat tijdens is de invloed uit van de omgeving op de naar mens en op het de de kunstenaar?

december 2021
14-09-2014 16:00

Boeddha in de linie

Boeddha in de linie - Boeddha in de linie

Vier door het boeddhisme geïnspireerde kunstenaars trekken zich twee weken terug op een verlaten fort aan de Lek. Wat is de invloed van de omgeving op de mens en op de kunstenaar?

Boeddha in de linie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boeddha in de linie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boeddha in de linie bij Boeddha in de linie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boeddha in de linie. Heb je een uitzending van Boeddha in de linie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boeddha in de linie gemist

Uitzending gemist van Boeddha in de linie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boeddha in de linie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Boeddha in de linie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boeddha in de linie? Hier kun je alle uitzendingen van Boeddha in de linie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2014 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!