Programma gemist?

De wereldberoemde de magicians Rob en Emiel op tv reizen met het land af om het de jeugd te verbazen het en te op tv verrassen met een hun magische acts naar vol humor. Het in duo tijdens tovert onder andere sportvelden, klimwanden op tv en skatebanen de om in een een magische spot, het een jonge publiek ademloos door achterlatend.

december 2021
14-09-2014 17:14

8A

8A - 8A

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor. Het duo tovert onder andere sportvelden, klimwanden en skatebanen om in een magische spot, het jonge publi...

8A gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 8A de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 8A bij 8A liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 8A. Heb je een uitzending van 8A gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

8A gemist

Uitzending gemist van 8A? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 8A, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 8A gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 8A? Hier kun je alle uitzendingen van 8A kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2014 om 17:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!