Programma gemist?

Met uit rond 18.45 uur op NOS Jeugdjournaal. Het belangrijkste nieuws een van de een afgelopen week én een het vooruitblik op een de agenda door van de komende week, speciaal het voor de op tv jonge op tv kijker.

Hoe verging naar het de leiders van met de politieke op partijen een dag na uit tijdens de verkiezingen? Lucas keek mee in van Den met Haag en op zocht uit wat er nu verder naar moet door gebeuren om een een nieuwe regering te de maken. Milou was in tijdens een operatiek... Hoe op tv verging het de leiders op tv van op de politieke op partijen een dag na de in verkiezingen? Lucas keek mee van naar in Den Haag van en zocht uit wat er de nu op tv verder moet gebeuren om een nieuwe op tv regering van te maken. Milou door was in een van operatiekamer en ze meekeek hoe van de 12-jarige naar Ninte op een operatie van op werd voorbereid. Daar is tijdens een nieuwe manier voor gevonden van op die de komende tijd uitgebreid de getest gaat tijdens worden. Ninte kreeg een namelijk vooraf een op tv uitgebreide rondleiding met een een Virtual op Reality-bril. Gast: Merlijn met Stoffels. Hij werkt door voor het Rode Kruis. tijdens Hij is deze week in met Afrika geweest, van want het daar hebben miljoenen van mensen te maken de met hongersnood. Het op dreigt de grootste de ramp in tijden te tijdens worden. Hoe in kan dat worden in aangepakt?

Nederhop in is op in dit moment populair! Broederliefde met is daar een goed het voorbeeld van, maar met er zijn in er nog tijdens veel meer. Nederlandse rappers scoren met hoog in het de hitlijsten en naar winnen ook flinke muziekprijzen. het Tur-G is een uit 1... Nederhop is een op het dit moment populair! Broederliefde is met daar een goed voorbeeld het van, maar er uit van zijn er nog veel meer. Nederlandse de rappers op tv scoren hoog van in de hitlijsten en een winnen ook flinke muziekprijzen. uit Tur-G is een met 14-jarig Nederhoptalent en in is ook in aan zijn een carrière bezig. We volgen hem in in de studio uit en bij zijn op optredens. Verder naar nieuws over de op verkiezingen. In de deze periode kun je heel wat uit politici in het uit wild tegenkomen. Ze op zijn van veel op straat te vinden tijdens om reclame voor een hun partij te een maken. En om tijdens op tv die lijsttrekkers te beschermen van tegen mensen die iets raars het willen een doen, worden ze steeds een beter beveiligd. Hoe tijdens gebeurt dat? met Te gast in de op studio is op de 19-jarige snowboarder tijdens Chris Vos. Hij is de het beste paralympische door snowboarder met ter wereld. Als kind van in 5 uit raakte hij door een ongeluk verlamd van op tv aan een been. Hij komt praten naar over het de Wereldkampioenschap van Snowboard dat hij van won, over zijn handicap en over een op zijn kansen op medailles bij door de door Paralympische Spelen volgend tijdens jaar.

Het op belangrijkste nieuws van de de afgelopen week met én een op tv vooruitblik op de agenda van de met het komende week, speciaal voor de op jonge op kijker.

Het blijft echt tijdens spannend tot met het eind, van zo lijkt het het. In Amerika in wordt komende week besloten wie met het machtigste land op op tv aarde mag op tv leiden. We zetten een de vo... op tv Met speciale uit aandacht voor de Amerikaanse de presidentsverkiezingen.

Veel op aandacht voor de door Amerikaanse presidentsverkiezingen. Over anderhalve week op beslissen met volwassen Amerikanen wie door de opvolger naar wordt van Barack Obama. Ma... op Veel aandacht met voor de door Amerikaanse presidentsverkiezingen. Over anderhalve week beslissen het volwassen Amerikanen tijdens wie in de opvolger wordt van Barack Obama. naar Maar niet alleen door op de Amerikanen zelf, ook in het alle andere landen van op tv de een wereld vinden ze door het belangrijk tijdens wie de verkiezingen naar wint. Lucas maakt in de Verenigde tijdens in Staten een reportage de over kinderen die te maken hebben op tv met één een van op de grootste problemen op tv van het land: armoede. Priscilla Knetemann is uit te door gast bij Laura. Ze was een in jaren één van de meest bekende het gezichten in in Spangas, ze op speelde er de rol door van Charley. Inmiddels een schittert ze in een tijdens naar griezelmusical en heeft ze op tv de hoofdrol in het een nieuwe van film die volgende week uit in de van bioscoop komt.

De door planeet Mars is de laatste op tijd volop in de het uit nieuws. Deze week van kwam er een ruimtevoertuig aan op en er zijn in grote plannen om op tv de het planeet als mens op tv te bezo... tijdens De planeet Mars is een de laatste tijd volop de in het naar nieuws. Deze week van kwam er een ruimtevoertuig op tv aan en door er zijn uit grote plannen om de planeet op als mens te naar bezoeken. Gaan kinderen in met de op tv toekomst echt op die een planeet de wonen? Verder is dj tijdens Martin Garrix door verkozen tot beste dj ter wereld. met naar Verslaggeefster Milou praat met hem met in Amsterdam over de het leven als op tv wereldberoemde dj. Maar ook de naar over zijn tijd als 12-jarige door toen hij als DJ een Marty in op kinderfeestjes plaatjes draaide. door Te gast in de op studio in is acteur Buddy Vedder. Hij het praat tijdens over zijn dansmoves in de Dance Dance op Dance.

Als je ernstig op tv ziek bent uit en er is de nog op tv geen officieel goedgekeurd uit medicijn dat jou kan helpen, de mag de je dan nieuwe medicijnen uit tijdens proberen? Voor kinderen zijn van tijdens daar strenge regels over. Hillary in Clinton en Donald Trump knokken tijdens tegen elkaar het om het president van de Verenigde Staten de te worden. Nog de één een keer gaan ze volgende week met op tv met elkaar naar in naar debat. Hans Klok van is te gast in door de studio. Hij he... uit een Als je ernstig naar ziek bent en er is op nog geen officieel goedgekeurd de medicijn dat op jou kan de helpen, mag je dan nieuwe naar medicijnen uit proberen? door Voor kinderen zijn de daar strenge tijdens regels tijdens over. Hillary Clinton en Donald op Trump knokken van tegen elkaar om president van de in de Verenigde Staten te worden. Nog één van keer gaan ze van volgende naar week op tv met op elkaar in debat. uit Hans Klok door is te gast in door de studio. tijdens Hij heeft zich tijdens vanaf zijn van 10e jaar opgewerkt naar tot wereldberoemde illusionist. Wat op tv komt daar de allemaal bij kijken?

Ieder kind tijdens heeft weleens een van film gezien een die gemaakt is op door het bedrijf op Pixar. Al meer dan op tv dertig jaar wint de Pixar grote het prijzen voor films tijdens als Monsters Inc., de Toy Story of een Finding Nemo. Lucas door ging langs bij door het bedrijf in Amerika. Het de is dè topsportplek naar van met Nederland: Sportcentrum met Papendal, bij Arnhem. uit Hier komen iedere dag honderden sporters door bij op tv elkaar om te trainen. En met daar zitten o...Meer met op Ieder kind heeft weleens een film tijdens gezien die van gemaakt is op tv door het bedrijf Pixar. Al naar meer dan dertig de met jaar wint Pixar grote prijzen in voor films als Monsters met naar Inc., Toy Story met of Finding Nemo. uit Lucas ging langs de bij het bedrijf in Amerika. Het uit is dè topsportplek tijdens van Nederland: een Sportcentrum Papendal, bij Arnhem. in Hier komen op iedere dag in honderden sporters bij elkaar tijdens om te trainen. met En van daar zitten ook van veel Olympische sporters tijdens bij. Hoe staat het ervoor op met Nederland en de in op tv Olympische Spelen? In van de studio rapper het Fresku.Minder

Het een belangrijkste nieuws van de afgelopen in week én uit een vooruitblik op op tv de een agenda van de komende week, speciaal door voor de uit jonge het kijker.

september 2017
23-04-2017 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Met rond 18.45 uur NOS Jeugdjournaal. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker.

19-03-2017 18:30

19 maart 2017

Zapp Weekjournaal - 19 maart 2017

Hoe verging het de leiders van de politieke partijen een dag na de verkiezingen? Lucas keek mee in Den Haag en zocht uit wat er nu verder moet gebeuren om een nieuwe regering te maken. Milou was in een operatiek... Hoe verging het de leide...

05-03-2017 18:30

5 maart 2017

Zapp Weekjournaal - 5 maart 2017

Nederhop is op dit moment populair! Broederliefde is daar een goed voorbeeld van, maar er zijn er nog veel meer. Nederlandse rappers scoren hoog in de hitlijsten en winnen ook flinke muziekprijzen. Tur-G is een 1... Nederhop is op dit momen...

13-11-2016 18:30

13 november 2016

Zapp Weekjournaal - 13 november 2016

Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker.

06-11-2016 18:30

6 november 2016

Zapp Weekjournaal - 6 november 2016

Het blijft echt spannend tot het eind, zo lijkt het. In Amerika wordt komende week besloten wie het machtigste land op aarde mag leiden. We zetten de vo... Met speciale aandacht voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

30-10-2016 18:30

30 oktober 2016

Zapp Weekjournaal - 30 oktober 2016

Veel aandacht voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Over anderhalve week beslissen volwassen Amerikanen wie de opvolger wordt van Barack Obama. Ma... Veel aandacht voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Over anderhalve week besli...

23-10-2016 18:30

23 oktober 2016

Zapp Weekjournaal - 23 oktober 2016

De planeet Mars is de laatste tijd volop in het nieuws. Deze week kwam er een ruimtevoertuig aan en er zijn grote plannen om de planeet als mens te bezo... De planeet Mars is de laatste tijd volop in het nieuws. Deze week kwam er een ruimte...

16-10-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Als je ernstig ziek bent en er is nog geen officieel goedgekeurd medicijn dat jou kan helpen, mag je dan nieuwe medicijnen uit proberen? Voor kinderen zijn daar strenge regels over. Hillary Clinton en Donald Trump knokken tegen elkaar om pr...

09-10-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

02-10-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

25-09-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

18-09-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-09-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

19-06-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Ieder kind heeft weleens een film gezien die gemaakt is door het bedrijf Pixar. Al meer dan dertig jaar wint Pixar grote prijzen voor films als Monsters Inc., Toy Story of Finding Nemo. Lucas ging langs bij het bedrijf in Amerika. Het is dè...

12-06-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Weekjournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Weekjournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Weekjournaal bij Zapp Weekjournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Weekjournaal. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Weekjournaal gemist

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 82
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord