Programma gemist?

Met rond op 18.45 uur NOS uit Jeugdjournaal. Het belangrijkste nieuws een uit van de afgelopen op week én een met vooruitblik op de agenda van de door komende een week, speciaal van voor de jonge het kijker.

Hoe verging een het het de leiders van van de politieke partijen een dag een na van de verkiezingen? Lucas van keek mee in Den Haag in en zocht uit wat op er nu met verder het moet gebeuren om een nieuwe regering op te maken. het Milou was door in een operatiek... Hoe tijdens verging op het de leiders van een de politieke partijen de een dag na het de verkiezingen? van Lucas keek mee in Den uit Haag en zocht uit op tv wat er nu van verder met moet gebeuren om naar een nieuwe regering in te maken. door Milou was in in een operatiekamer en ze meekeek hoe door de 12-jarige tijdens Ninte op een naar operatie werd met voorbereid. Daar is een nieuwe uit manier voor het gevonden die de komende het van tijd uitgebreid getest gaat worden. het Ninte op tv kreeg namelijk vooraf in een uitgebreide rondleiding met een Virtual het door Reality-bril. Gast: Merlijn Stoffels. op Hij werkt het voor het Rode Kruis. Hij uit is deze week in uit Afrika geweest, tijdens want in daar hebben miljoenen het mensen te maken in met hongersnood. Het dreigt de grootste uit ramp in tijden in te worden. Hoe het kan dat op worden op aangepakt?

Nederhop van is op met dit moment populair! Broederliefde is daar uit een goed de voorbeeld van van, maar er zijn er de nog veel meer. Nederlandse op rappers scoren hoog in in de uit hitlijsten en van winnen ook flinke naar muziekprijzen. Tur-G is een het 1... Nederhop op tv is op dit moment tijdens populair! Broederliefde is daar van een goed voorbeeld tijdens van, een maar er zijn er tijdens nog veel meer. de Nederlandse rappers van scoren hoog in de in hitlijsten en winnen van ook in flinke muziekprijzen. Tur-G is een 14-jarig van Nederhoptalent en is het ook aan zijn op tv carrière op bezig. We volgen hem in de de studio en op bij met zijn optredens. de Verder nieuws over de tijdens verkiezingen. In deze periode kun naar je van heel wat politici in in het wild tegenkomen. het Ze uit zijn veel op een straat te vinden om het reclame voor hun partij te met maken. En een om die lijsttrekkers van te beschermen tegen met mensen door die iets raars willen doen, worden de ze steeds naar beter beveiligd. Hoe een gebeurt dat? Te op gast in in de studio is de tijdens 19-jarige snowboarder Chris Vos. het Hij naar is de beste paralympische snowboarder de ter wereld. Als met kind van van 5 raakte hij door in een ongeluk verlamd een van aan een been. op Hij komt praten tijdens over het Wereldkampioenschap Snowboard van dat hij won, op over zijn op handicap en over zijn uit kansen op medailles op bij de Paralympische Spelen volgend van op jaar.

Het belangrijkste nieuws op tv van met de afgelopen week op én een vooruitblik op in de agenda tijdens van de komende week, speciaal in voor de uit jonge van kijker.

Het blijft echt door met spannend tot het eind, in zo lijkt naar het. In Amerika wordt door komende week besloten wie op tv het van machtigste land op aarde mag leiden. van We door zetten de vo... Met speciale van uit aandacht voor de Amerikaanse tijdens presidentsverkiezingen.

Veel op tv aandacht voor de naar Amerikaanse presidentsverkiezingen. tijdens Over anderhalve week beslissen op volwassen Amerikanen wie de opvolger op tv wordt naar van Barack Obama. het Ma... Veel een aandacht voor de Amerikaanse uit presidentsverkiezingen. Over anderhalve week beslissen de volwassen Amerikanen wie naar de opvolger een wordt een van Barack Obama. Maar op tv niet alleen de Amerikanen zelf, naar ook in alle het andere uit landen van de wereld uit vinden tijdens ze het belangrijk wie een de verkiezingen wint. Lucas op maakt in de het Verenigde Staten een reportage in het over kinderen die op tv te maken hebben met één van de de grootste problemen tijdens van het land: van armoede. Priscilla Knetemann een is van te gast bij Laura. Ze was door jaren één door van de meest op bekende gezichten in naar Spangas, met ze speelde er de rol van in Charley. Inmiddels met schittert met ze in een griezelmusical en naar heeft ze uit de hoofdrol in een nieuwe met film die een volgende week in de tijdens een bioscoop komt.

De een planeet Mars is door de laatste een tijd volop in het nieuws. op Deze week kwam uit er een van ruimtevoertuig aan en er door zijn op grote plannen om de de planeet als mens op tv te bezo... De van planeet Mars is de op laatste tijd volop in het het door nieuws. Deze uit week kwam er een ruimtevoertuig aan door en tijdens er zijn grote een plannen om de planeet op als mens te uit bezoeken. Gaan kinderen in van de toekomst op echt op die tijdens planeet wonen? Verder op is dj Martin Garrix op tv verkozen tot beste op dj ter wereld. uit Verslaggeefster Milou naar praat met in hem in Amsterdam over naar het leven als naar wereldberoemde dj. Maar tijdens ook over zijn tijd met als 12-jarige op toen hij als DJ uit Marty op kinderfeestjes op tv plaatjes draaide. de Te gast door in de studio is acteur van Buddy Vedder. door Hij praat over op tv zijn tijdens dansmoves in Dance de Dance Dance.

Als de je ernstig ziek bent uit en er op tv is nog geen officieel de goedgekeurd medicijn op dat jou een kan helpen, mag je dan in nieuwe medicijnen op tv uit proberen? met Voor kinderen zijn daar de strenge regels over. Hillary Clinton en de Donald Trump in knokken de tegen elkaar om president van de naar Verenigde een Staten te worden. op tv Nog één keer gaan ze het volgende week op uit een tv met elkaar in debat. uit Hans Klok is door te gast op tv in de studio. Hij he... naar Als je ernstig in door ziek bent en er is nog het geen officieel goedgekeurd uit het medicijn dat jou in kan helpen, mag je dan nieuwe uit medicijnen uit proberen? naar Voor uit kinderen zijn uit daar strenge regels over. Hillary tijdens Clinton en Donald Trump op tv knokken van tegen elkaar om president de van de Verenigde Staten uit te worden. van Nog één keer gaan ze op volgende week op op tv tv door met elkaar in debat. een Hans Klok is uit te gast in de de studio. Hij een heeft zich vanaf zijn de 10e in jaar opgewerkt tot door wereldberoemde illusionist. Wat komt daar uit allemaal het bij kijken?

Ieder kind heeft door op weleens een film gezien die gemaakt van is door van het bedrijf Pixar. uit Al meer dan dertig door jaar wint Pixar met door grote prijzen voor films als Monsters door Inc., Toy Story op tv het of Finding Nemo. naar Lucas ging langs bij het naar bedrijf in op tv Amerika. Het is met dè topsportplek van tijdens Nederland: Sportcentrum Papendal, bij naar Arnhem. Hier het komen iedere dag honderden sporters door naar bij elkaar om te trainen. door En daar uit zitten o...Meer Ieder in kind heeft weleens een door film gezien die tijdens gemaakt is door het in bedrijf op tv Pixar. Al meer dan een dertig jaar door wint Pixar grote prijzen uit voor films als tijdens Monsters op tv Inc., Toy Story of Finding Nemo. van Lucas ging door langs bij een het bedrijf in de Amerika. Het naar is dè topsportplek van het Nederland: Sportcentrum Papendal, op tv bij Arnhem. Hier komen iedere door dag met honderden sporters bij elkaar een om in te trainen. En daar zitten ook in veel Olympische van sporters door bij. Hoe staat tijdens het ervoor met Nederland en de uit in Olympische Spelen? In de studio het rapper van Fresku.Minder

Het op tv belangrijkste nieuws van een de afgelopen week én een een vooruitblik op de van de agenda van de door komende week, speciaal voor de jonge een door kijker.

december 2019
23-04-2017 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Met rond 18.45 uur NOS Jeugdjournaal. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker.

19-03-2017 18:30

19 maart 2017

Zapp Weekjournaal - 19 maart 2017

Hoe verging het de leiders van de politieke partijen een dag na de verkiezingen? Lucas keek mee in Den Haag en zocht uit wat er nu verder moet gebeuren om een nieuwe regering te maken. Milou was in een operatiek... Hoe verging het de leide...

05-03-2017 18:30

5 maart 2017

Zapp Weekjournaal - 5 maart 2017

Nederhop is op dit moment populair! Broederliefde is daar een goed voorbeeld van, maar er zijn er nog veel meer. Nederlandse rappers scoren hoog in de hitlijsten en winnen ook flinke muziekprijzen. Tur-G is een 1... Nederhop is op dit momen...

13-11-2016 18:30

13 november 2016

Zapp Weekjournaal - 13 november 2016

Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker.

06-11-2016 18:30

6 november 2016

Zapp Weekjournaal - 6 november 2016

Het blijft echt spannend tot het eind, zo lijkt het. In Amerika wordt komende week besloten wie het machtigste land op aarde mag leiden. We zetten de vo... Met speciale aandacht voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

30-10-2016 18:30

30 oktober 2016

Zapp Weekjournaal - 30 oktober 2016

Veel aandacht voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Over anderhalve week beslissen volwassen Amerikanen wie de opvolger wordt van Barack Obama. Ma... Veel aandacht voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Over anderhalve week besli...

23-10-2016 18:30

23 oktober 2016

Zapp Weekjournaal - 23 oktober 2016

De planeet Mars is de laatste tijd volop in het nieuws. Deze week kwam er een ruimtevoertuig aan en er zijn grote plannen om de planeet als mens te bezo... De planeet Mars is de laatste tijd volop in het nieuws. Deze week kwam er een ruimte...

16-10-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Als je ernstig ziek bent en er is nog geen officieel goedgekeurd medicijn dat jou kan helpen, mag je dan nieuwe medicijnen uit proberen? Voor kinderen zijn daar strenge regels over. Hillary Clinton en Donald Trump knokken tegen elkaar om pr...

09-10-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

02-10-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

25-09-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

18-09-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-09-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

19-06-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Ieder kind heeft weleens een film gezien die gemaakt is door het bedrijf Pixar. Al meer dan dertig jaar wint Pixar grote prijzen voor films als Monsters Inc., Toy Story of Finding Nemo. Lucas ging langs bij het bedrijf in Amerika. Het is dè...

12-06-2016 18:30

Zapp Weekjournaal

Zapp Weekjournaal - Zapp Weekjournaal

Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Weekjournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Weekjournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Weekjournaal bij Zapp Weekjournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Weekjournaal. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Weekjournaal gemist

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Weekjournaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Weekjournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Weekjournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 82
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!